Régen írtam már, de olvaslak titeket. Két pici gyerkőc mellett nem nagyon jut idő netezni.
Pilla,
gratula a picihez, örülök, hogy jól vagytok. Tejci miatt meg ne aggódj a kevés is több mint a semmi. A fiamat én is csak 3 hóig szoptattam, plussz tápszereztem és bármit csináltam nem termelődött több tejci, totál oda voltam, de rájöttem nem ő az első és utolsó aki tápszeren nő fel. Most viszont annyi van, hogy a fagyóban is gyűlik, pedig nem csinálok másként semmit mint akkoriban. Kitartás ne add fel.
A lánykán lévő ingecska nagyon ismerős, a takaróról nem is beszélve.
Mano,
gyönyürű a picifiú, remélem kifelé mentek már a kórságból
Giga,
engem a saját kutyánk idegelt az utcsó napokban, szegény biztos nem tudta mire vélni a dolgot.
Rólunk most csak annyit, hogy már 4 kg vagyunk. A védőnőnk elhült mikor megtudta mennyit eszik (90-100 g) egy-egy szopi alkalmával. Hatalmasakat tud aludni a levegőn, ki is használjuk még ezeket a szép napokat. Igaz ma tök ködös idő van felénk egész nap. Kicsit hasfájósak lettünk, de a Bence után én felvagyok már erre is készülve, ő 3 hónapig hasfájós volt éjjel- nappal, nem kívánom azt senkinek.
Megoldódott a fürdés gondunk is, mivel a kiskádban üvöltött bármit is próbáltunk megpróbáltam a kislavórban megfürdetni. Nem tudom mennyivel jobb abban, de egy szava sincs fürdés közben
Puszi mindenkinek
Timi