Ne haragudj, de nem volt időm erre járni. Lilla 1 hete teljesen megbolondult. Az éjszaka kivételével, ugyanúgy ordít egész nap mint a kezdet kezdetén. Fogalmam sincs mi baja lehet, az anyafüggésen kívűl.
Egyszerűen nem tudok rájönni.
Akkor a pépek. Hát én nem szoktam méricskélni. Egy tányér kb. 3-3,5 dl-es lehet. Gyümivel együtt kap ennyit ha nagyon-nagyon éhes. Mivel Lilla külön nem nagyon akar folyadékot inni, a kajával szoktam csalni. Kicsit több víz (kb. 2-2,5 dl), annyi péppel hogy közepesen folyós legyen. Ha nagyon lédús gyümit rakok bele akkor sűrűbbre csinálom, mert az felhigítja.
A főzeléket is több vízzel csinálom, és a péppel sűrítem be. Amennyit igényel. A Sinlac jó édes. A nem szeretem főzelékek is ehetővé válnak vele. Legalábbis nálunk.
Képzeld itt a lakóparknál van egy adalékanyagmentes pékség. Tesztelés céljából már 3 napja etetem Lillát az ott vett kiflivel (annyira imádja, hogy ma addig ordított és köpte ki a főzeléket amíg nem adtam neki belőle), és nem akarom elkiabálni de mintha nem lenne a meglévőknél több pöttye. Na most ezek után jöjjek rá melyik mű összetevőre, vagy mi a fenére allergiás.
Nikcsi,
Igen oda költözünk ha a bank megadja a hitelt. Ha nem akkor albérlet.