A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fülcsivel meggyőztetek. Azt hiszem elintézzük ott izibe a kórházba. Köszi a véleményeket.

Köszi, köszi az ágyas infókat is! Szóval kispaplan téma még nem kell neki? Elég a zsák, meg egy kis pléd? Ez jól hangzik, legalább a büdzséből ezt kihúzhatom Kép Nálunk egyébként Apa úgy teszteli a kiságyakat, hogy földrengéstesztet imitál rajtuk. A múltkor a Megatoysba az eladó köpni-nyelni nem tudott, én meg eloldalogtam, hogy nem is ismerem ezt az embert Kép

A Kikába láttunk olcsó kókuszmatracot. (10e alatt volt) az jó ugye? Mármint, hogy nem Novetex vagy mi hanem Kikás. Attól még kókuszból van az is.
Azt a 28e-t garnitúrát én is láttam, de sajna az ágy színe nem passzol a többi meglévő bútorhoz. Kép

A bababörzén vannak kiságyak is, vagy csak ruhanemű? És kispléd meg ilyesmit árulnak?

A következő infót a "fejőgépekről" kérném. Ki mit javasol, milyet vegyek?? Tapasztalatok?
Előre is köszi.
rylie

Rylie!
én Aventet használtam, és nagyon szerettem. Én azt ajánlom. Könnyű, gyors, praktikus, és a többi...Kép
Votiv!
sajnálom az uszit...Kép
Egyébként E. kislánya egy angyal, el sem tudom képzelni, h valaha sirt...KépSztem JÓL döntöttél!!! Isti semmivel sem lesz kevesebb, mint azok a gyerekek, akik úszni járnak!! De ezt gondolom, te is tudod!!!Kép Kép
sziasztok!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ukrán tornászlány!

Panna sem jár úszni és mégis nevelődik valahogyKép

ÉS van nekünk citromos krémünk citrom nélkül,bibibibibi...
Juc
20170114224602

ZSan!

Én is porszívoztam ma,de azt nálatok nem Igi csinálja?Kép

Aj és TV2-n egy elmebeteg film megy.Anya terhes,de azt monmdják,hogy halvaszületett a gyerek,közben meg egy ápolónő aki mellékesen bolond,ellopja a gyereket..és anya nyomoz...Annyira idegesít,de azért nézemKép
20170114224602

Zsanci, kösz h ezt mondod.
azért az úszásról nem mondtam teljesen le, csak megvárom vele, míg tudatosan tanulhat a kölök, és addig is próbálok olyan helyet keresni, ahová lehetne vinni pancsizni, és nem túl klóros a víz...
ötlet?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Mi is megjöttünk, meg V már szopókált, sikerült teljesen kiéheztetni Kép Séta szuper volt, tele minden színes levelekkel, finom őszi illat, gyerkőcök gyönyörűek, mi meg jót dumáltunk. Kép
Votiv, Fibi,
nagyon sajnálom, h lemaradtatok, de még megyünk máskor is, ugye lányok!? mondjuk egy köv. szép őszi napon, reméljük lesz még sok! Kép

Igyekszem visszaolvasni.
fic
ficánka

Manóka,
de jó Neked, akkor most még szebb vagy! Kép lehet, h én láttalak Titeket a Dunaparton a 15-ös buszról?

Votiv,
én már nemtom milyenre váltsak, mert mindenből kifolyik a cucc gyakorta. most van babylove-ból maxi és upandgo, és libero maxi, meg egy negyedik fajta noname upandgos, de egyik sem az igazi. gondoltam, h akkor meg kéne próbálni a libero upandgot vagy esetleg pampers ... nemtom.

Zsanci,
legközelebb ne porszívózz, inkább sétázz velünk, az sokkal jobb! Kép sztem direkt azért csinálja így, mert jól esik tiszta ruhában tiszta pelusba tojni, és utána kiröhögni anyáját. Kép

IKEÁS babaágy: én csak az ágyat vettem ott, minden továbbit innen-onnan, nem okozott gondot. matracot méretre vágja novetex, lepedő, ágynemű megoldható mással is, nem csak ikejással ... nem is értem igazán, miért lenne gond, na mindegy ...

most mennem kell, óhajt V
fic
ficánka

Juc! Kép de TePannád legalább zenei nevelést kap! Kép
vagy nem jártok már Ringatóra a Fonóba?

az is gyakran eszembe jut, h a Vekerdy egyszer azt mondta, a szülők hajlamosak arra, h a gyerekkel szemben érzett minden lelkifurdalásukat (nem foglalkozom vele eleget, nem vagyok elég türelmes, elég jó szülő stb) úgy enyhítsék, hogy mindenféle különórákra meg foglalkozásokra viszik a gyereket, meg mindenféle válogatott programokra, mert így úgy érezhetik, ők aztán mindent megadnak a gyereknek
és én nem akarok ebbe a csapdába besétálni Kép

votiv 8)
votiv

Fic, miért pont upandgo? még mi is csak az active-nál tartunk! nem lehet, h azoknak más a kialakítása, és azért is folyik ki a cucc? Kép bár a jóégtuggya... sztem pempörszt próbáld ki, teszkóban a maxiplusból (9-20kg) jumbópakkban most 49ft-ra jön ki egy darab, olcsóbb, mint a Liberó!

votiv 8)
votiv

Rylie, a nem-novetex is jó! az is jó megoldás lehet, ha külön vesztek ágyat meg matracot
börzén még nem voltam, de majd a többiek elmesélik
férjed tud valamit ezzel a földrengéssel Kép

Fejő: Avent Isisem volt/van. elégedett voltam vele, csak 1 idő után meguntam, h folyton szétszedni, elmosni, sterilizálni, összerakni, és inkább kézzel fejtem Kép de a szetthez járó cumikat azóta is használjuk, ill nagyobb cumikkal bővítettük a készletet, és tetszik, hogy olyan jól variálható, mint a lego Kép

votiv 8)
votiv

Fic,
én sem értem, miért a para a nemszabvány miatt. Sztem manapság már nem létezik olyan, hogy szabvány. Pláne nem ágyneműben. Ahány, annyiféle. De ezzel sztem sincs gond, ott kell venni, ahol az ágyat, azt jóvan.

Azt eddig is tudtam, hogy az én lányom a legszebb és legokosabb és legédesebb, de most már azt is tudom, hogy a leghisztisebb is. Próbálom letörni a szarvait vagy mije van egy ekkora kölöknek, de nem megy. Egyenlőre...

Petergabi,
nagyon jók a fotók!!! kedvenc kajám a sült szalonna és hagyma, de a roppanós, zsírtől csöpögő kóbisz se kutya! Balcsira menet a 71esben mindig azt veszünk! Kép

Mai neet-állati-valóságsóból kimaradt események: már a 2. öngyilkos cinke verte szét magát az üvegteraszon. Kép Én sikítok ilyenkor, apa lehülyéz, és szent a béke. Kép
neet
neet

Akik nincsenek itt, hol járnak?
Moose, Gigi, Dora, és a többi ritkáníró a teljesség igénye nélkül? Mert igényelnénk őket is!

Fibi,
gyere néha hozzánk szomorkodni. Ha nagyon ríssz, vasalhacc is. Kép (Hogy kell írni a rínit egyes szám 2. személyben?)
neet
PS: Újabb esszé kész, isten vagyok, csak szerényen!Kép
neet

Votiv:mi sem járunk-jártunk úszni,még sem kevesebb egyik lányom sem.A TV-ben hallotam egyszer,hogy a nagyobb gyerekeknek tarott tanfolyamokon inkább azt szeretik ha nem volt babakorban úszáson,mivel egészen máshogy rögzülnek olyankor az alapok./nem feltétlenül jól!/Szerintem az sem igaz amit a neveléssel kapcsolatban mondtak.Tapasztalatból tudom,hogy az előre eltervezett nevelési elvek javarésze soha nem valósúl meg.Természetesen minden családban vannak irányelvek:erkölcsi norma,vallás,stb.Ha ebbe próbáljuk belenevelni a csöppeket az már egy jó irány.A többi kialakul majd.Én mindig abba bízom,főleg a 11éves lányomnál,hogy az elemi dolgokat itthonról viszi magával,ezekre nem kell tanítani,mert természetes.Kicsi korától ezt látja,érzi itthon.Tehát abszolút nem vagy rossz anya,már csak azért sem,mivel ezen agyalsz!A reformkajáról meg csak annyit,hogy állítólag a gyerekek tudják,hogy mikor mire van szüksége./Na de Dorkánknak valóban csak a "káros"kajára?Gabi

petergabi

PGabi,
én is érzem, mikor mire van szükségem, akkor még gyerek vagyok? Kép

Egyébként ki találta ki azt a hülye játékot, hogy BARI BARI BUCC? Vagy csak Eszter ilyen brutál? Úgy lefejeli az embert, hogy kész agyrázkódás. Lendületből buccol. Kép
neet
neet

Neet:a sültkolbász/zsírban tocsogó a tuti/,az igen!Főleg a balcsin!Ami a hosszúfarkú szürkét illeti,Te egy hős vagy a szemembe!Én a világból kifutnék miattuk.Amúgy is üldöznek.Amikor gazdagréten laktunk feljött 7.emeletre,utánam.Persze csak én láttam órákig és rajtam röhögött az egész család.Na de mikor távozott akkor szerencsére mindenki látta.Lerohant a falon!Mint egy spider mouse.Gusztustalan!!!!Ezek után leköltöztünk Szántódpusztára,hogy nyugodt,szép várandóságom legyen Orsimmal,na itt meg egy istálóban laktunk/szó szerint/Ezt már inkább nem részletezem.Gabi

petergabi

Votivia!

Már nem mert berágtam.4x voltunk és mentünk 5.-re és azt mondták,hogy már lejártuk az 5-t.ÉS mi Adával elbizonytalanodtunk de megnéztem itthon és tényleg csak 4x voltunk.Lehet,hogy még néha lenézünk de bérletet nem veszek az tuti.ÉS néni eléggé önimádó vagy ömmanaggelő,mindig elmondja,hogy...éppen könyvet ír,amerilai megfigyelők jönnek délután és igaz,hogy délelőtti a Ringató de ugyan már menjünk délután mert neki az a jó stb.Szóval amennyire a honlapja nem volt szimpatikus és aztán a Ringató még is az volt,így m,egint nem szimpatikus.ÉS én nagyon okosakat írtam most azt hiszemKép

ÉS Somával is abbahagytuk az úszit

ÉS Panna lázás szerintemKépIgy füllyukasztás is elmarad a héten

ÉS Soma most jött haza a Gyerekvasútazásból és a Fogaskerekezésből

Juc
20170114224602

Neet:gondolom amit Te érzel az gyereknek nem való!/tudom rossz,aki arra gondol/Gabi

petergabi

Jucus,
jajj, lázmanók, el velük! Illetve a kiváltó okkal el, a láz elvileg segít...

Egyre kevésbé bánom, hogy kihagytuk a hivatalos bébiúszást. Az egy dolog, hogy nincs összefüggés a későbbi úszástudás és eközött (mint ezt többen is írtátok már, meg úszóoktatók is mondták, meg ismerek valakit, aki már hallott ilyet.. Kép), de amásik dolog, hogy ez is a lóvé körül forog (micsoda dolog elzavarni egy kisbabás mamát, akik erre készültek, ehhez igazgatták a kaját, mindent??? háb háb!), meg egy csomó - dolgot olvasok itt.

PGabi,
én nem nevettelek volna ki. De ez érdekes, ezeket a dögöket is leginkább én látom (és szinte csak ÉN HALLOM!), ez afféle asszonysors? Kép
neet
neet

Sziasztok!

Votiv!

Én sem gondoltam, hogy lehetek laposabb szoptatás után, mint korábban! De mégis!Kép Pedig olyan jó néztem ki, amikor még tele voltam tejcivel!Kép Kép
Uszival kapcsolatban ne hagyd magad elbizonytalanítani! Te tudod, mi jó Istinek!

Voltunk Petőben! Jövőhéttől járnunk kell heti 2X! Reggel fél 9-től lesz foglalkozás fél 11-ig! Hát jó kis túra lesz heti 2X a BKV-val!Kép Bár a baciktól inkább félek! Pont nem jó ez a téli időszak!

Most megyek! Tán még jövök, ha lesz időm!

ILdi
ildi76

Petergabi,
ne buzerálj nekem itten! Kép
Amit én érzek.. örülj, hogy te nem. Elképesztő egérbűz. Itt figyel ötöske...az előbb összenéztünk a konyhában.Kép
neet
neet

Ildi,
drukk, hogy legyen hatásos és gyors a kezelés, és kitartást a BKVhez. Én is hetente 2x deddel, de kibírható. Vannak nagyon rendes emberek! Bár lehet, hogy a nyári szellősebb ruhák, és a szoptatós méretek is hozzájárultak a kedvességükhöz.... Nagykabátban, szopistop után egy hónappal már nem annyira szívélyesek. Miért...?
neet, akinembírjaabbahagyniazírást
neet

Votiv,
egyertelmu, hogy E-nak jo penz lenne, ha odajarnatok, emiatt mond ilyeneket, ez undorito. És hogy el akar bizonytalanitani, pfujKép Sztem se foglalkozz vele, Te vagy Isti mamaja, ö Téged valasztott. Jol döntesz, és készKép

KépKép
fibi

Neet,
megyek szomorokodni hozzatok, ha kapok beliztKép

KépKép
fibi

Neet: neked nem kéne tanulnod?Kép

Ildi: csak lazán, ne idegeskedj, pláne előreKép Mindig lesz jobb és rosszab élmény a bkv-valKépKép

Neet:totál megértelek egér ügybenKép Laktunk egy nagyon jó kis házikóban, még régebben, de ott lakott egy csomó cini isKép Én meg úgy mentem éjjel pisilni, hogy közben majd besz..tamKép

Gabi: 7.-re, azért az durvaKép Én ezért az egyért "szeretem" a panelt, hogy ilyen gond nincs, most jól megijedtem, hogy ide is jöhetKép (3. em.)

Képzeljétek, Balubaba megkarmolta magát, de úgy, hogy vérzett és most egy csúnya csík van keresztben az egyik orcájánKép Nagyon erős körme van, én meg rossz anya, mert nem vágtam le előbbKép Csak úgy nem szeretiKép Alvás közben meg nem lehet, mert felébredKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Na az előző hsz jó "lila" lettKép
Ezért most: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
áh, már teljesítettem a mai normát tanulásügyben, végülis ősziszünet van, vagy mi a fene. Kép
Balu hamar kinövi a karcolását, ne aggódj. Esztert is őrült nehéz karomtalanítani, na de a lábán a csúcs. Hogy is van a mondás? Csikóra tüzes patkót? Valami olyasmi...Kép
neet
neet

Votiv!
a Rubinba lehet vinni, csak úgy...Kép és ott nem klóros a viz...ha még gondolsz vmi jót arról a helyről...egyébként januárban kiköltöznek btorbágyra...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak, Neet!

Köszi a bíztatást!
Egyébként aki vizsgálta Timit megnyugtatott, hogy nem kell sokáig járnunk, "csak" úgy 4-6 hónapig!Kép Én kevesebbre gondoltam, na mindegy! Meg kell cipellő is Timinek már most, (érdekes, hogy az ortopéddoki meg azt mondta, hogy csak akkor kell, ha már stabilan jár) mert különben nagyon megnyúlnak a szalagok! Így is szinte a belső bokacsontján áll Timi, annyira bedől a lába! Egyébként tök jól érezte magát, volt sok tök jó játék!
A Petősök ajánlottak egy jó bótot, ahol nagyon jó fejlesztőjátékok vannak, ha valakit érdekel! Õk is onnan veszik! Péterfi Sándor u. 7.

Pocak!

Timi is már többször megkarmolta magát úgy, hogy vérzett, pedig levágtam a körmét, de azzal a kicsivel is képes úgy karmolni!

Ja! A lényeget meg nem írom!
Párom vasárnaptól dolgozik a Savoyában, mint biztonsági őr! Még nem merem elhinni, hogy igaz!Kép

Ildi
ildi76

Pocak!
én is rossz anya vagyok...KépKép de ki nem az, akinek már több gyereke van??????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!
te egy mazochista vagy!!!!KépKép
Pannának meg irgum-burgum JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

/Neet:mondtam,hogy gyereknek nem való.De már el is tüntem.Gabi/

petergabi

Votiv: az úszásoktató egy szenya lehet csak!
A barátném is jár a gyerkőcével egy helyre (nem a rubinba)és ők nagyon szeretik és igazi odaadással foglalkoznak a gyerekekkel. Úgyhogy ha mégis az úszás mellett döntesz akkor válasz másik helyet. A gyerekek állítólag megérzik a rossz-embert, biztos ezért nem szeretett ott lenni a gyerkőcöd.
Hm? Amúgy meg ez a babaúszás is csak korunk divatja, én spec általános isk, koromban tanultam meg úszni és ettől még tök jól úszok és a vizet is szeretem. Kép De persze, hogy trendi legyek én is elviszem majd a csöppemet úsztatóba, aztán majd meglátjuk, hogy hogy bírja a trendiséget Kép

Pénteken bevizsgáljuk a diósdi ágyast - Gportal.

Holnap megyek UH-ra! olyan kiváncsi vagyok, már ezer éve nem láttam babót! Kép

Hú megkívántam a kolbászt! Ez nem éééééérrr...
rylie

Juc!

Pannikónak jobbulást!Kép

Neet!

Valaki tegnap írt valamilyen UH-os egérriasztóról! Szerintem azt érdemes lenne kipróbálni!Ez már tényleg gáz, hogy ennyi egér van!Kép Vagy végső megoldásként be lehetne szerezni pár macskát!Kép
ildi76

Jucus: feladat teljesítve. Grapefuritmag beszerezve....

Zsanci: remélem most átment. elküldtem még egyszőő

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Folytattam tárgyalásokat bio bébiétel ügyben és egészen türhető árakat mondtak. No persze nem leszek konkurencia az okennek és a tuskónak, de sebaj.... Fincsi kis bio kásák és üveges papik lesznek a kínálaton, meg kekszek és itókák nagyobbaknak... Majd pontosítom, ha már lesz árlistám.... van akit egyáltalán érdekel?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi,
Ancsi írta azt az UHs írtót, de nem írta, hol lehet beszerezni. Szóval:
ANCSI,
hol lehet beszerezni???

Egyébként lehet, hogy csak 1 van. De mindig visszajár... olvastam egy másik fórumban, hogy valaki befestette a farkát kékre (az egérét!!), és mindig ő volt a csapdában!!! Ez oké, de HOGY FESTETTE BE??? Megfogta, amíg pingálta? Én sikítva hajítom el csapdástul, aztán összeszedem a csapda részeit, miután egér kirepült a búsba. Nemhogy festegetni. Fene a gusztusát..
neet, aki most leszáll a témáról, mert biztos unjátokKép
neet

Neet!
Ma délután a kertben végignéztük Petrával, ahogy a szomszéd macskája játszadozik egy egérrel, majd hamm bekapja és elszalad... Petrának a lélegzete is elállt Kép Kölcsönadjuk a cicót? Kép
Szerintem a conradban, aminek a linkjét felraktam Dorának paramérő ügyben van ilyen uh-s riasztó is (www.conrad.hu)

Rylie!
Avent Isis rulez, bár miután rájöttem, hogy kézzel is megy (2. gyerek, 3. hónap Kép), azóta én sem szenvedek a szétszedéssel, összerakással, elmosással...

Juc!
Pannikónak bulást!!! Elkapta Somától? Vagy megfázott szegény?

Én szerencsére sokkal jobban vagyok, hála a sok jó tanácsnak meg a pozitív energiátoknak!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi,
engem nem, mert én magam főzök a dedre, de azért ha írsz róla, olvasom, ne félj! Akkor úgy fogalmazok inkább: nem érint, de érdeklődéssel figyelem és hajrá biznisz!Kép

Ildi,
vasárnap pezsgőt durrantotok?? Már nagyon rátokférne!!! Mióta is...?
És pont a Savoyában? El se tudsz tűnni a csajokkal lazulni.Kép
neet
neet

BOGÁRKA!
CSÚCS VAGY!!! KÖSZIIIIIII!
Találtam, igaz, hogy 9000 pénz, de nekem ez már minden pénzt megér.Kép
Apa hazér, mondom is neki. Ezt csak online lehet rendelni? Vagy van bótjuk is? Ez (még) nem derült ki számomra.
neet
neet

Jut eszembe...én meg múltkor szénmonoxid-mérővel kapcsolatban érdeklődtem Tőletek, de nem volt ötlet! Most feldobom megint a kérdést, hátha... Tudtok valahol olcsó, de megbízható mérőt? És, ha igen, hol? Köszi!

Neet!

Egértéma rulez!Kép Végre valami történés van! Mi meg drukkolunk! Hol az egérnek, hol Neked!Kép
Na, jó, csak Neked!

Megyek, mert Timcsi hív!
ildi76

Megvan, köszi, Teréz krt.
neet
neet

Ildi,
gratula férjednek, végre-végreKép

Votiv,
ha uszast elveted most, akkor ajánlom a baba-mama jogat, sztem nagyon jo!

Lehet h mi is beszerzünk olyan UH-s riasztot a szomszédok kutyaja miatt. Parom utalja, még akkor is ugatnak, ha semmi jele nincs vki vagy vmi közeledtének. Biztos a felhöket vagy a holdat ugatják...

KépKép
fibi

NeetKép itten vagyok!

Delelott olyan fontos dolgokat csinaltam, mint gyereket dajkaltam, ir almatortat sutottem, delutan meg jott egy baratosnem, aztan megsajnaltam a kutyat, gyereket beoltoztettem es lementunk setizni. Most meg visszaolvastam...Kép

Bogarka, koszi, de nekunk mar van parameronkKépVotivKép, Rylie kereste. Egyebkent mi Interstorektol vettuk. www.interstore.hu

Neet, kek farku egeret Ficanka irta, nem?Kép

Pocak, nagyon szivesen! Elolvasni megeri, de megvenni mar nem olyan biztos.
Szerintem a legtobb szulot feszelyezi, ha a gyermeke kozonseg elott hisztizik. Valaki (talan itt?) irta, hogy mindig megbotrankozott azon, mikor egy gyereket hisztizni latott, hogy ejnyebejnyecsunyaszulo miert nem neveli meg. Aztan mikor neki is gyereke lett es az o gyereke is foldhoz vagta magat, akkor rajott, hogy ez azert nem ugyan van...Kép Szoval ne feszelyezzen!Kép

Petergabi, olvastalak en is a Kismamaban! Csodalatos a tortentekhez valo hozzaallasod, fantasztikus no vagy!

Sis, fiucska gyonyoru!Kép

Kata lanyom nemreg kapott egy felakaszthato kis oroszlant, amit felaplikaltam neki a hordozojara. Tegnap tobb mint fel orat pufolte, neha sikerult megragadni es rancigalni is.Kép Annyira imadom!Kép Foleg ahogy "beszel" is hozza.KépKép

Meg bizti akartam irni, de nem tom mit...
Megyek es utanaolvasok.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ja igen!
Pocakosok! Van egy majdnem teli uveg Weleda gatmasszazs olajom. Odaadom szivesen, mert nekem mar ugye nincs ra szuksegem es lejar a szavatossaga mire megint odakerulne a sor.Kép

Rylie, talalkoztal Judittal? Vagy majd most vasarnap?

Votiv, en sem szeretem, hogy mar osszel tele van minden karacsonyi diszekkel. Szerintem dec. vegeig inkabb lehangolodik tole az ember, ill. immunissa valik.

Mar megint elvesztettem a fonalam...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

HELP!

Akinek hauser kenyérsütője van,dobja már át a számát mert annyiféle van,nem tudok választani.

Juc
20170114224602

Dora!

Nem találom paramérőt a linken.Hol keressem?
20170114224602

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!
megleltem!

Panna lázas és alszik egész nap szegénykém.Vagy a foga vagy elkpata Somától vagy nem tom,mert nem mondja meg nekem

Ildi!

Olcsót nem tudok,nekünk van de nem vót occsó sajnos.Pont most nétem valamelyik újságban őket mindjárt keresem neked.
20170114224602

Jaj, ezt le kell írnom. Édes leánykám nézi az adást, de nem a tévében, hanem a mosógépen. Nagyon tetszik neki. el sem tudom vinni, percek sőt 10 perce bámulja... annyira édes...
Jelige: elöl töltős mosógép.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!
Most jöttünk a fogászatról. Hát a Beni az nem hogy a száját nem nyitotta ki de úgy durmolt a szentem mint a mormota. Vele együtt az Elina is. Bogi pedig üvőltött. Szóval ennyit a fogászatról, majd fél év mulva kell megint megmutatni magunkat.

Votiv
köszönöm a márka lelő listát

Kókusz
kókuszdió

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: