A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Csajocskák!
Nagyon zsúfolt napom volt, ne hari, hogy nem tudtam jönni! Apánk:-), Gonal után rohangálás, inj., Nyírülés és gyermekek, szülők, egyebek.
Ettől függetlenül persze mindenkire gondoltam/gondolok és szorítok értetek! Köszönöm a hiányolást, édescsillagok vagytok!!!!!:D

JÓ ÉJT DRÁGA
Kép

Kép
bodza2005

Sziasztok, jóóóóó reggelt!!!!

Tegnap este...este?? délután 5-kor, ahogy hazaértem le is döltem a kanapén, és most ébredtem fel....kidöltem, mint egy nagy darab fa.... :D

Most olvasgattam vissza, amiket írtatok...

Zsembike!
Látod, mennyi jó példa va előtted, mennyi sok jó tanács, most már biztosan jobban van a kis lelked és ez a legfontosabb!!!Hétfőn lesz beülti, a Babáid meg vígan várnak Rád!!! A sárgatest meg a legjobb jel!!!

Plümek!
Hétfőn sajni nem biztos, hogy találkozunk, mert nekem nem mondta Apánk, hogy kell mennem reggel, csak a Férjemnek..én majd délután megyek fél 3 körül...pedig pénteken elhatároztam, hogy ha hétfőn még kell jönni, akkor elvisszük reggel a 2 literes teástermoszunkat, meg műanyag poharakat és azzal fogom életben tartani a fagyoskodó Sorstársakat... :D :D :D a mínusz 14-ben...BRRRR

Andi!
Te hányra jössz hétfőn? Jó lenne, ha kb. egyszerre lenne az akció..tudod az ikreink miatt!!!! :) A Zebrák égi jelek, ez biztos!!! Szerintem nincsenek véletlenek!!!

Cseka!
De jó, hogy írtál!!! Már Zsembikének akartam megint példáózni Veled, mert emlékeztem erre a hasűris mizériára...de milyen jó, hogy így a tuti hírforrásból kapta meg a bíztatást!!!Meg amúgy is jó, hogy jöttél... :D

Senki!
De jó, hogy már történnek a dolgok a Pocidban!!! Ha bohóckodás volt, akkor legfeljebb vidám, virgonc gyerkőceitek lesznek!! :)

Bodzika!
Jó sok dolgod volt tegnap!!! Minden rendben volt Apánknál
? Lehet már tudni, mikor lesz a leszívás? Pusszantalak Drága!

Mindenkinek csupa JÓT kívánok, szép hétvégét Nektek!!!! :D

Szederke
szederinda04

Lyó reggelt drága DRK!!!

Tegnap este már nem tudtam jönni,mert vendégem volt.Ú,csajok olyan álmos vagyok,2kor feküdtem le és ma is be kellett jönnöm dolgozni :(

Köszönöm a randisugikat :)

Finchike! :( Sztem akkor ez jó jel,a kövi már sokkal esélyesebb!!!

A senkinek én is küldöm a randisugiat,babaragikat!!!

Zsembibaba!Toljad a husit,vízet és bízz benne,hogy hétfőn minden a legnagyobb rendben lesz!!!

A Hétfői gyerekcsináláshoz mennek a drukkok!!!

Mindenkinek gyönyörű hétvégét kívánok!!!
hanyatka

Szederk!Majdnem eccerre írtunk :)
hanyatka

Aszem kicsit lemeradtam,mi ez a zebrás story???Andika???
hanyatka

Sziasztok Drágák!

Elég mozgalmas hétvégém lesz, nem fogok tudni jönni!
De gondolok mindenkire és küldöm a sugarakat, meg a pozitív energiát!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Jó reggelt lányok!

Cseka drága köszönöm hogy leirtad ma már nem is fáj annyira a pocim tegnap egy egész csirkét megettem. Jaj én is izgulok ám szülés ügyileg. Majd ugye meggyömöszölhetem danikát?

Finch ugy sajnálom ez akkor tényleg elindult de azért ez jó jel drukkolok továbbra is és köszi a vigasztaló szavakat.

Bodzim mit mondot Apánk mikor lessz punkciód?

Nóczi,Plümek,Andi,Szederke,Bodzi,Finch,Tatuka,Yami,Zel,hanyatka,Katóc,Kriszta,Babóca,Öreganyú,Ági,Beus,K.Kati Nagyon köszönöm nektek a támogatást. Remélem nem hagytam ki senkit ha igen bocsánat.

Kép

Andi
zsembi

Plümek én is a barátnőm kislányának vagyok a keresztannya mondjuk mi már 25 éve barátnök vagyunk és Huginak szólitóm mert 18 éves volt szegény mikor a kezünkben halt meg az Anyukája azóta nekem ö a hugom és olyan mintha tényleg az lenne.
Anyú is ugy áll hozzá mintha lenne még egy lánya ugyanugy évfordulok ünnepek együtt töltjük vele és a családjával mert már 2 kicsi lánya van.

Andi
zsembi

Nekem 30 nap van karácsonyig. Nektek mé 31?

Andi
zsembi

Lányok nekem 11re kell mennem hétfőn persze elötte telefonálok lehet hogy már nem lesztek ott mindannyian.

Van viszont egy gondom. Apánk mondta hogy vigyem a férjemet mert valami papirokat kell már megint aláirni. Nem tudjátok milyen papirt?
Mert hogy a párom hétfön nem tud velem jönni mert nem jöhet el a melóhelyéröl ilyenkor mi van? Az nem jó ha elkérem a papirokat és veletek valamelyikötökkel visszajuttatom?

Andi
zsembi

Zsembi,
Beültikor a finanszírozásos papírokat kell aláírni, meg van valamiféle lombikos "zárójelentés", Lajostól (aki már Ágnes :) ) való félelmében nem hiszem, hogy azokat Apánk kiadná a kezéből... Kérdezz rá feltétlenül, ha hívod, hogy mi legyen!!!
noczi

SZiasztok!

Zsembi, meg ha fagyasztás van, ahoz is kell mind a kettőtök aláírása. :-)

Csajok nekem van egy fél csomag fehérjeporom, Isteni fincsi elviszem pénteken, és ha kell valakinek szívesen odaadom! Vanilia turmix íze van! :-)

Rólam annyit, jól vagyok, bár szinte egész nap fekszem. Változó, mennyi barna trutyika jön ki.
De ma reggel végre megválltam a hálóingemtől, és mikor felvettem a tréningnacimat a tükörben láttam, hogy már nő a hasam. Pedíg nekem alapból is volt, nem is kicsi. A párom is mondta, hogy azt nézte ő is.

Tényleg pénteken hánykor lesz az Árkádban a tali?? És ott pontosan hol talizunk??
Ki jön olyan, akit már szeméklyesen is ismerek? Csak hogy nehogy egy idegen bandához fussak oda! :-)

Noczi egyél csak amíg kívánod, nehogy te is úgy járj, hogy később örülsz, ha egy fél zsömlét le tudsz gyűrni a torkodon. :-) Helyettem is egyél! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ágika!!!Nő a poci???Juj de izgi :)Úgy örülök!!!
Továbbra is Vigyázz nagyon mgadra mg a babákra :)
Pocaksimi!!!
hanyatka

Szia Ági! De örülök, hogy jól vagy, és már a poci is növöget! :D Oké, oké, eszek én mindenki helyett!!! :D Bár éjjel majdnem kidobtam a taccsot! Mindig tartok az ágyam mellett egy üveg vizet, most is ott volt, felébredtem hajnalban (görcsölgettem megint, sajnos), kimentem pisilni, aztán mielőtt visszafeküdtem, jól meghúztam a palackot, hát basszus, majdnem jött is vissza a vizecske! Már fél úton voltam vissza a WC-re, mire meggondolta magát, hogy mégis bent marad. :D
noczi

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, ma elment a Férjem boltba, jön vissza, azt mondja: jött egy leveled...oda sem néztem, mondtam, hogy ja persze, a mappám...(Tudjátok, elhagytam minden iratommal, leletekkel, nagyon rossz volt és a BKV sem találta meg..)

És tényleg, a mappám volt benne, a következő kísérőlevéllel:

Kedves Júlia!

Ezt a mappát a XI. ker Sasadi út 188.sz alatti közért előtt találtuk.Belenézve láttuk, hogy igen fontos papírok vannak benne, gondoltuk, hogy sokat számítanak, így a benne talált címre postázzuk.

A bolt dolgozói

Csajok, azóta ülök és bőgök...a meghatódottságtól...valahogy legbelül nagyon is számítottam erre, de mégis olyan jó érzés, hogy itt a bizonyíték: vannak még jó érzésű emberek...lehet bízni bennük, hogy egy vadidegennek is segítenek, ha bajba kerül...ráadásul egy csomót kellett kutakodniuk, mert csak egy papíron volt beírva a pesti címem is, a többin az állandó vidéki lakcímem van..elképzeltem, milyen aranyosak lehettek..

Hétfőn az inszem után bemegyek, és viszek Nekik egy nagy csokit vagy valamit és megköszönöm Nekik!

Még jövök majd, csak ezt meg kellett osztanom Veletek!

Szederkeabőgős
szederinda04

Sziasztok lányok!

Hanyatka: együttérzek Veled, minket is berendeltek a melóhelyre, kötelező túlóra :cry: mostanában sok ilyen lesz :cry:

Zsembi: transzferkor nyilatkozni kell, h hány babát kértek vissza, ebből mennyi legyen AHA-zva....ezeket kell aláírni mind2-töknek.

Az én párom sem ért rá akkor, mikor mentünk a 21. napi UH-ra akkor írta alá....mert ezeket Apánk nem adja ki a kezéből.

Ági: én is megyek az Árkádba, engem megismersz :D húúúúú, már nő a poci....kismamiruháid vannak már????

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!

Anikó
tatulány

Szederke: vannak még csodák :oops:

Sztem is az emeleti fagyizóban találkozzunk, ott olyan finomak vannak.

Anikó
tatulány

Sziasztok, szép hétvégét Mindenkinek!

Nagyon várom az árkádozósdit, remélem nem jön közbe semmi betegség az aprónépeknél.

Lányok (babások)! van 1-2 "maradék" kismamaruhám, nem sértődtök meg ha odaadom Nektek és majd továbbadjátok?

Sos-sok szeretés megy tőlem a készülődőknek és a pocaklakóknak is!!!Puszi

bea
öreganyu

Hú Szederke ez fantasztikus. :-) Gondolom, hogy hogy meghatódtál! :-)

Hát kismamaruháim még nincsnek, de mivel nem voltam amúgy sem egy vékony alkatú, ezért van olyan nacim, ami beillik kismamanacinak is! :-)

Hú a fenti fagyizót én is nagyon szeretm, nagyon fincsi a jegescsokijuk is! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Szederke! Jaj, még nekem is kijöttek a könnyeim. Vannak még emberek.

Ági! Már elég nagyok a pöttömkék! 13 hetesek! Tyűűűű! És látszik a pocika! De jó! És még mekkora lesz majd! Huhuhúúúúúúú....

Bodzám! Képzeld, a csokinagykerben vettünk nekem egy zebrááááát. Igazi plüss zebra, nagy, és van a hátán zsebecske is. Csokinak. Ugye? Ha csokinagykeres a kis dög. Nagyon aranyos. Majd megmutatom!

Na tegnapi Uh eredménye: 11 mm-es nyh. Azt mondta Apánk : Úristen , de gyönyörű 11 mm-es nyh.. Aztán csak számolta a tüszőket, és még nőtt melléjük asszem 3 kicsike is. A többiek elég szépen együtt vannak. Apánk megdícsért megint. Ágikával kicsit beszéltünk, amíg öltöztem, nagyon aranyos. Szeretem őt is. Aztán elmentünk vérvételre.... na azt senkinek nem kívánom... A jobb kezemben nincs vér.... Biztos nincs, mert hiába volt a tű forgatva, meg húzva vonva, nem folyt. Aztán, amikor már majdnem álltam a székben, mert annyira fájt, a másik kezemből kezdték. Na onnét simán... Sosem féltem a vérvételtől. Tegnap óta rettegek...

Bodzám! Hétfőn NE KAPCSOLD KI A TELCSIDET!!!!! Akkora a mammut, mint állat. Mi lesz, ha eltévedek és nem találom meg a csokizót. Ugye jól tudom, hétfő 5-6 mammut 1 csokizó..

A kisöcsém és apukám is sok drukkot meg puszikát küld nektek..

Hú ezt leírom. Szóval többször volt olyan, hogy babaprojektből lepadlóztam. Jött a depi, hiszti ,stb. Az öcsémm erre mindig jött valami remek kis közhellyel, meg hogy nem kell annyira akarni, meg ilyenek tudjátok. Aztán tegnap miután kijöttünk a klinikáról egyszer csak megölelt, és sírt. Azt mondta, most jött csak rá, ők mennyire szerencsések Zsókával. És hogy most talán kicsit sejti már, mennyire nehéz lehet nekünk. És most kezdte megérteni,amikor látta, hogy hányszor fogjuk meg egymás kezét, meg hogy hogyan bíztatjuk egymást,, meg drukkolunk a másiknak, hogy mennyi erő kell ahhoz, hogy csinálni tudjuk.

Na pusza, még visszanézek, de most el kell mennem mosni teregetni, meg vásárolni is.

Kép
Kép
Kép
zel

sziasztoook :D

ági, örülök, hogy jól vagy, és jó hogy benézel néha!!! :)

szederke, nekem is elszorult a torkom.. igen, vigyél nekik csokit..vagy valamit! denagyonjó! :)

hanyatkám, gondolunk Rátok a férjemmel sooookaaaat :D

zel, ez egy jó pillanat lehetett az öcséddel.. én ez előtt az egész előtt egyszerűen nem hittem volna el, ha csak mesélik, hogy az emberek ennyire nem értik ezt az egészet..még azok sem akik közel állnak hozzánk.. ah...
én is megyek hétfőn, nekem megvan a számod, neked megvan még az enyém?? mert majd hívlak ha nagyon el lennél tűnve ;) :D

csajok ma egy olyat takarítottam, hogy alig tudok gépelni.. csempesikálás, porszívózás, fafelületek szakszerű ápolása, rahedli mosás, tároló kirámolás -átszervezés (boooorzasztóóó micsoda szarságokat pakolunk el állandóan.. :lol: ) sika-mika-vakar.. szinte egész nap.. most úgy csillog minden a lakásban, hogy elég egy lámpát felkapcsolni.... :D:D:D:D nem viccelek :D:D
(ez asszem a növekvő elmebaj elleni takarítás volt.. )
gondoltam rátok éjjel porszívózós csajok :lol:
yamita

Mindjárt jövök aranyos Csjszikák. Most értünk haza és Szederkéig jutottam az olvasásában, most bőgök éppen. Annyira jó dolog ez!!!!!!:D:D
Ha befejeztem a bőgést, asszem sikerült, olvasom tovább és írok.
:D

Kép
bodza2005

Sziasztok Lányok!

Szederke, hát ez valami fantörpikus. Ilyenkor mindíg jó érzésem lesz, hogy vannak még rendes emberek. :D

Zel, de jóóóóóó. Könnybe lábadt a szemem, és nekem nincs is testvérem. Igaza van Yaminak, klassz pillanat lehetett. :D

Zsembibaba, ezért vagyunk!!! :D
katóc

Köszi Zelecske, most folytatom az egerek itatásának folyamatát.:-)
Pedig tök jó kedvem van ám amúgy!:lol:

Kép
bodza2005

Yamikám, Te is duracellel működsz, ahogy elnézem. :lol:
Nemtom, Ti hogy vagytok vele, nálunk ezer és egy kacat foglalja a helyet állandóan. Időnként elkap a harci láz és kidobok mindent, amit legalább egy éve nem használunk. De csak azért, hogy legyen helye az újaknak. :lol:

Az újságok szortírozása egyenesen kiborító. :roll:
Szerintem belőlünk élnek a nyomdák. :?
katóc

Zel hát engem is megrikattál az öcséddel. Nagyon jó fej örülök hogy megismertem.

Szederke de szuper elámultam teljessen milyen aranyossak hogy elküldték és még irtak is levélkét. :D

Jaj csajok én már nem tudom enni a hust csak forgatom a számban és nem tudom lenyelni ugy félek hogy nem eszek eleget ma 3 szeletet ettem :(

Andi
zsembi

Aranyos Lányok!
De jó lesz hétfőn!!!!:D:D:D

ZelAG!
Még szép, hogy bekapcsolom a "telómat"!:lol:
Hogy vagy drága???:-)

Eperkém!;-)
Igen, rendben volt minden, a Tied tükörképe, így én a jobb 3 szépre számíthatok, a bal 3 picikére nem, annál is inkább, hogy elbújt a drága a méh mögé, mármint a fészek.:D
Köszi az aranyos levélkét!!!:D:D:D

Zsembikém!
Punkció még nem volt napirenden, szerintem szerda vagy péntek.
Ilyenkor mi lesz, ha pénteken lesz és a "létszám" miatt nem lehet majd D+, vasárnap ki fogja nekem átadni a gyerkőket???? :oops: :oops:
Olyan jó, hogy hétfőn már Veled lehetnek a Tieid!!!!!:-):-):-)

Ágikám!
De jó, hogy minden rendben van!!!:D
Nahát, nő a pocikád??:D:D

Plümekem!
Imádlak!!!:D
Köszi a cukkancs mail!!:D:D

Yamitásom!
Hogy vagy drágicám?:-):-)
Hétfőhétfő!!!:D

Andikám!
Tündérke vagy!!! Az már tutibiztos!!! Köszi nagyon, amiket írtál!!:D:D

Tatusom!
Most azonnal küldöm a képeket!!:D:D
Tetszett, ímit a gyerekek mondtak vagy meg sem kaptátok? Zsembike megkapta, azt tudom.

Katócom!
Én sem rokont választanék, nekünk is megvan már :oops: :oops:
Az egyik legkedvesebb Barátosném 1,5 éve lestoppolta eme pozíciót!!:lol:

Senkikém!
Remélem, huncut volt a randi és hamar követi az oááá, oáááá!!!!:D:D

Cseka! Nóczi! Kriszta! Öreganyu!
Pusza Nektek!!+ Poci- és gyermeksimi:D:D:D

Kép
bodza2005

Bodzim akkor biztos hétfőn kapod vissza az még csak a 4-dik nap.

Andi
zsembi

Bodzám! Bocsesz..... Bár ez egy bőgős nap. Én is simán megteszem. Hogy vagyok? Öregesen. Kicsit feszít a pockom. Neked nem? Már kezdek aggódni, nehogy baj legyen. De hát min nem aggódunk, mi? ja és te hogy vagy????

Yami! jajaja meg van a számod. tuggggyátok, kicsinykét izgulgaték a taliiii mijjjatt. mer nem ám eeeekerüjjük egymást, oszt jába mék, mer azééé csak falurú gyök..... lesz nálam kapa oké?
Én is takarítok, meg mosok. Már gyanúba fogtam az ősöket is. Szerintem valahol vagy egy mosógép-feltaláló, vagy egy mosónő vana családfában. Vagy csak belőlem akar a folyékony mosópor (mint férjecském mondta) gyár meggazdagodni. Szóval már lassan nem tudok hova teregetni. És holnap estig meg is kéne szárítani. A csempevaker a héten megtörtént. De tényleg csúcs, miket el nem rakunk.

Még visszatérek....

Kép
Kép
Kép
zel

Bodzikám, hétfőn kapod vissza a babó(ka)t. Nekem az első lombikom ilyen volt, 3-ból 2 lett, és meg is maradtak hétfőig. Ja, és majdnem be is tapadtak, egy nappal a 21. napi UH előtt jött meg.
4x4 cm-es sárgatesteket látott Apánk. :D
katóc

Katócom!
Jé, tényleg?:-)
Nem kockázatos ez, hogy 3 napot kibírnak-e nélkülem??
De rossz lehetett ez Neked Katócocska...

Kép
bodza2005

Zsembike! Köszi!!
Ok, csak 3-ból kicsit necces, hogy megmaradnak-e addig 1 is, ha egyáltalán mind a 3 embrike lesz... Legyen léccike!!!!:-)

ZelAg!
Jót nevettem a Falusi randevún (Burns után szabadon):lol::lol:.

Kép
bodza2005

Sziasztok
Ki kapott már tájékoztatót Méhűr vizsgálatról?
Melyiket választottátok?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Manókám!
Köszönöm, hogy olyan gondos voltál, írtam priviben is:-), végül találtam egy nagyon kedves nővérkét!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Zel!
Én is imádok mosni.:D:D:D
Teregetni is!!:D

Kép
bodza2005

Bodzikám reméljük hogy 3at lát Apánk de több lessz addig belöle látod nekem aszonta 1 lessz hát 12-höz képest.
És meglátod megvárnak hétfőig mint engem is (remélem) :?

Kagylókám hogy hogy melyiket választottuk ezt nem értem?

Andi
zsembi

Zsembike
Azért kérdezem mert Apánknál van ilyen tájékoztató. Kaptam, és nem tudom eldönteni, hogy melyiket csináltassam meg.

kagyló

Biztos hogy mi is kaptunk de én semmit nem olvasok el csak aláirom.
Nem tom mi az a méhür vizsgálat.

Andi
zsembi

Mikor voltál nála és mit mondott? Mikor indulhatsz?

Andi
zsembi

Kagyló, az amikor feltöltik valamivel a méhet és nézik, hogy milyen a nyálkahártya szerkezeted van -e valami bibi ott? Nekem egyszer aazt hiszem a 3. után felajánlotta de én nem vállaltam.

Tényleg mikor indulsz?

manoka
manoka71

No, kezdem halmozni az élvezeteket.
Rá kéne magam szánni a Cetrotid-ra vagy mi a bigyó a neve....

Bodzika! Lesz, megvárnak majd, meg minden, ne félj......
A zebrád különben is terheszebra! Nézd meg a hasát! Akkor meg mit aggódol????
Én mosni szeretek. Vagyis a rucikat kiszedni az illatuk miatt. De teregetni, összeszedni, vasalni, meg elpakolni uuuuuuuuutálok.
Te már tudod, melyik nap lesz punkció? Azért számolgatod, mikor kapod a picikéket vissza? Én tiszta hülye vagyok , mert nem kérdeztem meg Apánkat....

Jaj, mennem kéne bökni. De már kezdek sírni, ha fecsit látok. Tű már nem is kell....

Kép
Kép
Kép
zel

Ahogyan én látom nem kaptál, mert nem tudod miről van szó.
Ezen szerepel MRI, hysterocopia, HSG, tomográfia, stb.
Méhből meg tudják állapítani, hogy van-e valami eltérés. Azért kaptam mert semmi eltérés nem található nálam, abból amit eddig néztek, és talán így többet tudnának meg.

kagyló

Manóka de az a hysperoskópia nem az nekem is volt a méhtükrözés.
Vagy az más?

Andi
zsembi

Ja értem azért nem kaptam mert nekem volt majdnem minden.

Andi
zsembi

Akkor mindenféleképpen kérjed mert megtudnap nézni belül hogy ott is rendben van e minden és kilehet zárni legalább.

Andi
zsembi

Zel együtt érzel veled. :)

Andi
zsembi

Érzek. Mán irni sem tudok. :D

Andi
zsembi

bocsi, igen én a hysteroskópiát próbáltam leírni. Akkor nem tudom mi az a vizsgálat amit Kagyló mondott.

manoka
manoka71

Kagyló!

Azt a papírt én is csak aláírtam. Nem jelöltem semmit. Van néhány másik záróm laparoszkópiáról, meg hiszteroszkópiáról. Majd ha szükséges, gondolom ők bejelölik. :lol: Bár ha belegondolok, akkor saját nekifutásból egyiket sem kértem volna. :lol:

Szerintem, ha ilyen vizsgálatod lesz, majd bejelölöd. Majd Apánk megmondja.

Kép
Kép
Kép
zel

manoka71
jan :lol:

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak