Sziasztok,
Hát a mai nap is izgin indult! Miután Jóuram 11kor megérkezett a nagy Lengyelo.ból, dumcsi, ciróka után ágyikó. Mellesleg OLYAN hányingerem volt, hogy néha beszélni nem tudtam mert mint a bálna fújtattam

aztán úgy 1 körül már nem volt annyira mókás és elaludtam végre.
Reggel órára keltem, merthogy jönnek a 2 évesek, aztán megint nem jöttek! Mert 5-ből 3 beteg lett.

piszok rossz ez az ősz gyerekek szempontjából. Nem hiszitek el milyen sokat betegek és milyen sokáig!!! Arról nem is beszélve, hogy néha ide is cipelik a bacikáikat

A legjobb múlt szerda volt, amikor egy csajszi egy méterről köhögött rám! én meg angolul magyaráztam neki, hogy SZÁD ELÉ A KEZED WAZZEG!!! Megértette!!!
Igen Helen Doront tanítok Öreganyu! Nagyon szeretem! Nektek óriási GRATULA!!! A 15 év szép idő! Mi jövőre leszünk együtt 15 éve fél év szünettel és abból 1 lesz házasság

furi milyen sok! Jön pénteken? vagy hétfőn?
Babóca mi van veled?? Méééé ne szeretnénk??? Süti vagy???
Noczika, a szervezet immunrendszere gyenge picikét, nehogy kilökje a babát mint idegen dolgot. Ezért szed össze az ember lánya mindent francot könnyen! vigyázz magatokra!!!!
Akkor Tatu te is jössz 30-án? szupi! Bodzi te nem csatlakozol? Cyprus jön!!! Most híttam! Noczi, ha feljössz Pestre hazahozlak! Én úgy tűnik csüti este megyek fel, ottalszom és akkor pénteken meg este haza. Naaaa?
Senki, üdv itt! mesélj magadról!!!
Cseka, ha nem a hétfői, akkor a pénteki tali is zárt körű lesz ám

Simán kíváncsiak vagyuk a Dani pocakra!!!!
Zel! csak ügyesen növesztgess!! Jó úton haladsz!
Katóc te minek mész apánkhoz? Baj van? nem 1 hónap múlva esedékes a szuri?
jaj, kit hagytam ki? fejből írtam, ami ébredés után nem eccerű....
Puszi
Kriszta