A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hali Csajok!
Már megint annyit írtatok, kész téboly ez a banda! Kép

Gigi!
Te, mint szociopata! Röhögnöm kell Kép
Ja, és nekem nem feleződött: első 4,5 második 3 óra (első fájástól) Kép

Gabi!
Üdv itt! Tök jó, már van egy PéterGabink ám, de nem árulom el, hogy kicsoda... Kép Bár sokan biztos tudják Kép

Votiv!
A "potyautas"-t én írtam, és továbbra is így gondolom Kép

Az új rendszerben meg nem tetszik, hogy 18 hónaposan is van oltás. Az egy nagyon durva időszak ebből a szempontból... nem elég a 15, három hónap múlva megint egy Kép

Ancsi!
Heni gyönyörűűűű! Kép Remélem a golyók azóta már feloldódtak...Kép

Jucus!
Belépőt odaadom, ha legközelebb összefutunk... Kép

Na most megyek, mert bármelyik pillanatban megérkezhetnek a vendégek...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi: Kép Ja, és éjjel kell menni, akkor talán beérsz a kitolásraKép Mondjuk a 3. nekem is csak 3 óra volt az első fájástól, de abból másfelet már a H-ban töltöttünk, pedig a XIII.-ból mentünk! Igaz ez éjjel volt. Azt nem is meséltem, hogy amikor a párom hívta a mentősöket, mondta nekik, hogy 3 perces fájások (persze tőlem kérdezte előtteKép) és hallotta a hangjukon, hogy akkor még ráérnek. Erre párom felvilágosította őket, hogy 3. baba, na egyből felébredt a diszpécserKép

Petergabi nekem is 3!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ildi!
Gondolom megnyomódhat a húgyvezeték, vagy ilyesmi... bár én nem vagyok kompetens a témában, mert én mindkettőnél már a 2 órás pihi alatt kislattyogtama klotyóra Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi,
de-deKép én is aszondomKép

Zsanci,
én is Votiv-parti vagyok oltásügybenKép

Votiv,
köszi a linket még1xKép

Gabi,
üdv köztünk, én is imádom Balint Sandort, nala szültem én isKép

KépKép
fibi

bogárka,
na ez most rosszul esettKépegy pszichomókus tesz lelki sérülttéKépés ráadásul nem is tud kigyógyítani mert nem foglakozik felnött terápiávalKép
mesélj hogy szeretnél kiengesztelni?lehet 3 kívánságomKép?ja és meg is fogom mondani a dokimnak hogy megint behülyítettKépazt mondta gyorsan szülök erre recca beelőz(neki megbocsátok mert nem sokkal)meg te is(neked nincs bocsánat mert sokkalKép)de akkor is nekem volt a legjobb mert volt időm élvezni,bibibíííííííííííKép
Vendég

Bogarka, en ugy tudom 15 hosan van uccso, aztan majd legkozelebb 3 eves korban oltanak. 100% hogy 18 honaposan is van?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

fibi,
mi zsancival a kis barnát imádjukKépnem nála szültünk de konkrétanKép(értitek????)zsanci nem gáz hogy felfedtem a titkunkatKép??????
Vendég

Dóra! trófeaaaaaaaaa???? imádom! én csak 1 pohár gyümilét ittam szülés előtt 2 órával, de jól le is szidtak érte

Gabi! sztem BálintBalázs is rulez Kép

Oxi! egyáltalán honnan jutott eszetekbe, hogy megvizsgáltassátok a kislányod vérét?? szóval bennem fel se nerült volna a szamárköhögés gyanúja, habár nem is vagyok doki. még mindig ki vagyok kattanva, hogy esetleg az oltás szövődménye volt. tényleg edzett vagy, ha így viseled a dolgokat. ráadásul nektek kellett nunifelvágásra is menni,ugye? mióta ezt olvastam, azóta minden fürdésnél nézem Lencse punciját,hogy nem nőtt-e be. sajna kissé fosós vagyok.

Bogárka! 3 óra alatt oldódtak fel Kép). köszi a dicséretet Henke nevében. figyi! mikor nálam voltatok, Doni kendőben volt.akkor volt kb 2,5 hós. szted már én is vehetnék kendőt? Lencse 15-én lesz negyedéves Kép

ancsipancsi

Gigi! a "Kisbarna" sztem is helyes, ha erre célzol. az idős meg rámkacsintott, úgyhogy azóta ő is helyes Kép

ancsipancsi

Ancsi: én 1 hetesen vittem kendőben Balut. Menni kellett a nagylányért a sulibaKép

Dora: én is tudok 18-ról isKép

pocakpacni

ancsi,
ráráráááááááááááááááKépidős pasi meg van itthon is,az nekem nem kő,öreg barnát vihetedKép
Vendég

nem viszem az öreget, mert félek a feleségétől Kép Kép Kép

ancsipancsi

Lenne egy nagy kérésem!!! Aki a Gréti patika közelében lakik, és jön szerdán a Margit-szigetre, az venne nekem kivezetőt a 2 hós oltáshoz, ha kell!!!
Köszi!!!
Csak mert máshol nem kaptam még, legalábbis ahol kerestem anno a 15 hóshoz.

pocakpacni

Tok jo, hogy ezt nem mondtak. Mondjuk valszeg igy is az ujat kertuk volna, de azert nem orulok neki.Kép

Tyu, Ancsi, akkor el sem merem mondani, hogy vegigettem egy negyfogasos vacsorat, azt meg nem is tudom mennyit ittam kozben.Kép Persze Judit engem sem dicsert meg, de nem is szidott le erte. A beontes igy elkerulhetetlen volt, de nem volt gaz.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Inkonti: nekem a 2 katéterezés miatt volt szülés utan jo pár hétigKép Intimtorna segitett.

KépKép
fibi

ATYA ÚR ISTEN!Mi ez az őrületes pörgés?Én az esztergomi anyatársakkal írogatok,mivel egy ideje itt lakunk.Na de ott 1-2nap,1-2 üzenet.Szóval,Gigi:az első perctől,az utolsó kiáltásig volt ez az idő.A második csajszimmal az volt a mázli,hogy már bent voltam éjjel,ráadásul alvás közben tágultam 4ujjnyira,fájás nélkül.Szóval a reggeli vizitnél jött a "csodadokim"és azonnal invitált a szülőszobába.Ha ez otthon történik,én is elmondhattam volna,hogy az otthonszülést is kipróbáltam !Bogárka:Nagyon felcsigáztál?!Pocakpacni:3 valóban,de csak 2 gyönyörűségem van/de ezt inkább nem taglalnám,mivel ha jól olvastam vannak pocakosok is köztünk/Fibi:annyir ragaszkom hozzá,hogyha lenne még egy babánk inkább vállalnám,hogy ingázok innen,esztergomból.Ancsipancsi:Az a baj az ifjabb Bálinttal,hogy szerintem fiatalabb nálam és elég jó pasi is.Szülés után Õ jött az első vizitre,mint ügyeletes és megakarta nézni a gátsebemet,de gyorsan leszereltem,hogy a papája olyan ügyes volt,hogy nekem olyan nincsen.Gabi

petergabi

Sziasztok!

Eddig 2 dokim van talonban, de a Kisün kérdőívére válaszolnék, hátha jönnek még ajánlások Kép
Ffi, nő, kora?: mindegy.
szemlélete: engedjen mindent, ami jólesik, persze ésszerű keretek között (ne ragaszkodjon a fekvéshez, gátmetszéshez, ilyesmire gondolok)
stílus: ne vegye sértésnek és egyértelműnek, ha kérdezek vmit csak azért, mert már előttem 5millió embernek elmondta, ne futószalagszerűen kezeljen, megbízható, kedves, bla, bla, gondolom a szokásos elvárások.
rendelés: mindegy, hogy magán vagy sztk, csak megbízható legyen a doki

Asszem nagyjából ennyi.
Így tud még vki segíteni?
Csak a végén győzzem kiválasztani, hogy kit is szeressek?!

Arra a szülésfelkészítőre bki beeshet? Olyan is, akinek nincs pocakja?

Köszi:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nem tudok hozzászólni.
Agyam nulla.
Egész du esszét írtam.
neet, a stréber Kép
neet

Gigi,
értem énKép KisBarna nekem is bejön, csak sajna öt hivták be segiteni, hogy kinyomja kisfiamat a hasambolKép

Neet,
nekem is irhatnal egy olvasonaplot, mert en itt logtam egesz delutan...

KépKép
fibi

Gabi,
én Szadáról ingáztam BS miattKépKépKépKép

KépKép
fibi

Fibi:Te akkor tudod mi az a függőség!Mindenki hülyének nézet,hogy zuglóból jártam a XI-be.Te mikor szültél?Gabi

petergabi

fibi,
Képhozzám is bejött mikor már majdnem letelt a 2 óra megfigyelés és visszajöttek a tolófájásokKépde ellenem nem követett el ekkora merényletetKép

gabi,
és a 3.ból hogy lett a 2 órából 20?????
Vendég

ez az!!!!!!!!!!ha legközelebb szülök és bejön a kisbarna megkérdezem tőle hogy nem akarja megnézni a gátsebemetKép???????????????bálintnál nem akartaKépde volt helyette vmi alacsony sűrű fekete hajú 35 körüli doki aki rendszeresen akarta volna,de én (meg a szülésznőm)nem hagytam magam tőle megpiszkálniKépna azt meg én nem akartamKéptényleg,ki lehetett az a doki????

gigi
Vendég

Hú de aktívak vagyunk ma. Kép
Mi megjártuk anyukámmal a Farkasréti temetőt, aztán volt egy laza délutáni szuszóka.
Na, igyekszem visszaolvasni.
fic.
ficánka

Gigi:valószínű,hogy az eltelt 10év volt a gond!Ez volt a legfájdalmasabb,leghosszabb,legszörnyűbb szülésem.Igaz a legaggodalmasabb 9hónap is.Valahogy más 20évesen és más 30évesen ez az egész.Valószínű,hogy eddigre nőttem fel a feladathoz?Gabi

petergabi

gabi,
mi is vhogy 30 körülre tervezzük a 3-at!még 24-25 körül egyet aztán stop.és ha már ez a kettő nagy lesz akkor még egyszer előröl kezdeni a babázástKépsajnálom hogy ez ilyen szörnyűre sikeredettKépremélem azért az előzők szépek voltakKépés hány évesek most a lányaid?
Vendég

Gigi,
szétröhögöm magam a hsz-eiden! Kép de jó, h ilyen jó a kedved!!!

Petergabi,
üdv köztünk! Kép gratula a kőcökhöz!

Ancsi,
nyugodtan kendőzz!!! Kép szeretni fogjátok biztosan!

fic.
ficánka

fic,
ma nagyon toppon vagyokKépcsak nehogy sírás legy belőle estéreKépolyan jó a fiam ma,hogy nem készít kiKépígy én idegellek titeketKép
Vendég

Neet,
nem is volt kórházszag! Kép sztem valami fóbiája volt a csajnak!

Ancsi,
sztem nyugodtan tedd a szájába, nem fog félremenni, inkább csak arra kell figyelni, nehogy kiköpje. Nekem Zsanci mondta, aki már a H-ban is így adta a homeót gyeröknek. Nálunk bevált.

Vince nem sírós, és a H-ban sem volt az. Csodálkoztam is nagyon. Kép Csak feküdt az oldalán, és nézegetett. Volt, h betoltam a csecsemősökhöz, mert jött zapa és kicsit romizni akartam vele, és nem akartam V-t a huzatban hagyni, és körülötte sok-sok baba sírt, ő meg akkor is csak nézegetett, amikor érte mentem kb. 10 perc múlva. KépKépKép

Blaye,
pipisben vettük B.örsön. Kép Erdő-séta RULEZ!

És részemről is SZENT IMRE RULEZ!!!
fic.
ficánka

gigi,
nem lesz abból sírás!!! Kép most mennem kell, de remélem, még be tudok ugrani! mert enyém fiam meg nem olyan jó ma. de azért immmmmááááááddddddddoooooommmmmm! Kép
ficánka

Sziasztok,

erős rídonli üzemmód,

Proone, bocs,

sisotris@easymail.hu

Pusztok,

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ancsi!

Neked tényleg egyágyas kell mert elég macerás egy nő vagyKépa leírtak alapján.

ÉS melyik szakemvber mondta ezt:"Zsebi! valamelyik szakember azt mondta, hogy 1 éves koráig nem szabad ültetni a babát. gondolom ez a hátihordozóra nem vonatkozik...vagy igen? ú, annyit kell várnom? vagy a hátihordozó nem egyenlő a kenguruval? vagy vegyek egy kendőt, azt slussz?
1 éves korig?Ez baromság!

Bogárka!

Hű akkor majd egyeztetünk jegy ügyben és köszönöm szépen!

Jucus aki ugyan nem szakember de 2 kölköt nevelget
20170114224602

Gabi: én az első gyerkőc idején Õrbottyánból utazgattam be, a 2.-nál IV. ker. most meg Angyalföld! Akkor én is függő vagyok? Szent Imre függő!!! Meg én is dokit választottamKépKépKép

pocakpacni

sziasztok!
Igen, Fic és Ancsi, a pici bogyó nyugodtan mehet sztem feloldás nélkül is. A nagy, Boironos viszont nem. Én azt mindig feltörtem...Kép hogy mivel? mobiltelefon-töltővel...Kép (de tényleg)
Egyébként azt irják, h szobahőm. vizzel oldd, ne meleggel. És VÁRJ!!! Kép
Gigi!
Igen, semmi baj, h felfedted a mi kis titkunk...Kép És én is engedni fogom neki, hogy megnézze a gátsebem...Kép hát még, ha nem is lesz...Kép Kép
Dóra!
Mi is megrendeljük a macis párásitót. ha már a melegről lebeszélt Bogárka, lesz kettő hideg, uh-s...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci:oksa veszek neked, keress azért msm-n. johanna1975 kukac vipmail.hu

Zsebi:hová küldjek neked mélt?

Pocak:van kivezetőm, de a szigetre nem vagyok hivatalos. :-) ez vmi tali?

johi aki szoptat közben

Ancsi?Heni édes a képen

Kép
Kép
johanna1975

Gigi,
nekem KisBarna nézte meg a gátsebem, bibibiiii, mert ö volt az ügyeletes reggelKép

Gabi,
én idén január 4-én szültem elsö gyermekemKépKépKép
Ha ismernék BS-t, nem néztek volna hülyének... különben is, ök a hülyékKép Bárki járhat bárhova, szabad orvosválasztás van!Kép

KépKép
fibi

GigiKéprsolyám 11éves,rontompál Dorottyám 16hónapos.Neked" Kid"van?Amúgy most már nagyon megszépültek az emlékek a szüléssel kapcsolatban.Talán az volt a baj,hogy elhitették velem,hogy a 3.pikk-pakk-ra meglesz.Bármikor mennék újra,imádom a szülés utáni eufóriát.Ficánka:köszi .Pocakpacni:Igen,akkor Te is függő vagy.Gabi

petergabi

Fibi.gratulálok a csöppedhez!Izgis lehetett a karácsonyotok/01.04./?!Gabi

petergabi

Gabi,
és a harmadik gyerköcöd?

KépKép
fibi

Gabi,
kösziKép Izgis volt, mert karácsonyra voltam kiirva. Igy a szilveszter még izgisebb volt, pláne hogy elmentünk mozibaKép Buliba már nem mertünkKép

KépKép
fibi

gabi,
nekem bálintom van de lesz még egy adélom meg vincevagyhannám ebben a sorrendbenKép
nem minden tiszta számomra körülöttedKépírsz nekem a gigi83kukacgalampontnetre arról amit itt nem akarsz?orsi az első szülésed és d a harmadik,jól tippelek?és a 3.volt nehéz?d mikor született?enyém gyerek nov 3-án lesz 17 hósKép ? Kép
Vendég

Gigi:jól értem a címed:gigi@galam.net.Hülye vagyok ezekhez a kódokhoz.Amúgy Dorkám 2004.06.29-én született.Gabi

petergabi

PeterGabi! Kép
Gigi direkt nem írta ki a címet így, hogy ne érjék spamek meg minden sz@r.. most mán mindegy... Kép
Egyébként ezt én is itt tanultam: minél kevesebb netes helyen írd ki teljesen a címed, és akkor kevesebb valószínűséggel kapsz szemetet. Vagy nem..
neet
neet

vagy a .h direkt lett szintén a cím része? de cseles! Kép
neet
neet

gabi,
gigi83@galamb.net oh jaj,most le kellett írnomKép
biztos mindenki engem fog bombázni meg vírusokat küldeniKép
Vendég

Recca,
ma sűrűn emlegettelek, mert a konyhaasztalon zabált egy szürke dög. Még jó, hogy nem megterítek neki a végén... Kép
neet
neet

Johi: sztem bárki hivatalos, aki szeretne egyet sétálniKép Torna helyett terveztükKép Szegény Fic mindennap megkérdezi, hogy lesz-e séta, de senki nem válaszolKép
FIC: mi megyünk, ha jó idő lesz!!!!!!!!!!!!!
Johi: gyertek ti is!!!
Kép KI JÖN SZERDÁN MARGIT-SZIGETRE SÉTÁLNI??? Kép

pocakpacni

Ez nem lehet követni Kép

Mi holnap elutazunk, ha már ilyen jól vége lett a karanténnak Kép

Legyetek rosszak!

KépKép
oxigen
Györköny

Pocak: Ez nem is igaz, mert én válaszoltam Ficnek! de hát merek én már ígérni bármit is? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsebi,
hát perrrsze hogy van Kép mármint hátihordozónk...
Egyébként én sok kismamtársamhoz hasonlóan a gátmetszéstől paráztam, aztán vetéltem kettőt, és utána már ANNYIRA mindegy volt, hogy hogyan, csak szülessen gyerekem Kép
Ehhez képest egyébként nálam olyan gyorsan ment, hogy se beöntés, se borotválás, abszolút natúr szültem, és jóóóóóóóóóóóóó volt. De ha lett volna, akkor is jóóóóóó lett volna Kép

Ancsi,
akkortól lehet beleültetni, amikor már stabilan tud ülni Kép szóval még ráértek.

Votiv,
persze, de ilyen alapon az egész élet egy nagy veszélyforrás, hiszen bármelyik pillanatban a fejedre eshet egy tégla Kép én nem tagadom, hogy az oltások veszélyesek - és ahogy mondtam, az MMR szükségességével kifejezetten nem értek egyet, de az oltások nem beadása ugyanúgy rizikós, tehát azt kell eldöntenie az egyszeri anyának, hogy melyik rizikót vállalja be Kép

Gabi,
üdv itt!!!! Kép

Ancsi,
picilány tündérségesen gyönyörű KépKép

Szoni,
bárki beeshet, lesz ott pocaktalannak tűnő egyénektől egészen a szülésre menőkig mindenki KépKép
a preferenciáid alapján az én orvosomat pl. tudom ajánlani (Bardóczy Zsolt), neki csak magánrendelése van. Ha majd szűkíted a kört, és kell infó, írj mélt, cím a profilomban Kép

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: