Sziasztok Lányok
Bea,örülök,hogy jól vagy és a babák is jólvannak

pihenj sokat!!!
A megeröltető munkát meg megcsinálod majd,ha megszülettek a babák

ezt a pár hetet kibírod
Hajfestés

én is festetem,melíroztatom a hajam,mert hát őszül,és nagyon csúnya lenne
Én,az elsó Uh-n megkérdeztem Krizsa doktort,hogy szabad-e és Ő egyértelműen igennel válaszolt.
De azért jobb a békesség alapján,a a14.hétig én is csak melíroztattam,mert valahol azt olvastam,hogy ezután a kor után nem bántják már a babákat a vegyszerek.
Szóval,én 15.héten szépen elmentem és befesttetem+melíroztattam a haja.
Közmetikushoz,csak szemöldök igazításra járok,és 3 havonta kezelésre.
Egyszer kértem fazon gyantásást

a lapar előtt,de amúgy borotválkozom.
P.vezeték elzáródást kérdezte valmelyikőtök.
Nekem az első lombik előtt azt mondták a HSG-n,hogy átjárható vagyok.A beavatkozás iszonyatosan fájt.
Aztán nem foglakoztunk vele,mert kezdődtek a lombikok.
Tavalyi laparnál derült ki,hogy mindkét oldali p.vezetékem teljesen elvan záródva.
Semmi folyadék nem haladt át a szabad hasürgbe.
Mindkét oldalon X-bemetszést csinált az orvos,de azt mondta,hogy nem sokáig fog így maradni,megint össze fog nőni
Ezzel a lelettel menetünk a Kaáliba,ahol Krizsa doktor azt mondta,hogy kikell vetetni a p.vezetéket,mert un.hydroxalphin-om lehet,ami kimoshatja a babakezdeményeket.
Én nem akartam mégegy műtétet,és így kezdtük el a 4.beavatkozást,próba szerencse.
Lola,nekem is csak hüvelyi Uh-t csináltak a Kaáliban
Hepatitis és ADIS tesztet mi a Kaáliban csináltatuk:)500Ft/ kémcső volt,összesen 2000Ft volt kettőnknek.
Melcsi,tényleg nagyon szép dolgok vannak a kenguro Goldban

pénteken a barátnőmmel elmentünk a Gyömrői úti üzletbe.
Nagyon nagy a választék mindenből

még pici zokniból is:)
Pompi,anyukám vett Barnuskának egy termo pult a turiban

de szerintem az előző kisgazdin talán 2x lehetett,mert nagyon szép állapotban van.

Érdemes jobb turikban is szétnézni,mert kifoghatsz olyan darabokat is,amiket nem is használtak