Sziasztok!
Bobcsike, én ismerem az Arwen tornát, és csinálom is már több, mint egy hónapja. Itthon, hetente 4x, DVD-re.
Korábban én is hónapokig terveztem, hogy elmegyek, de innen Szfvárról egy alkalom kb. 4.000 Ft-omba kerül, és heti 12.000-16.000 Ft-ot meg nem tudok tornára elkölteni

Így vártam, hogy kijöjjön a DVD. Miután megjelent, elmentem két alkalommal tornázni, hogy megtanuljam helyesen elvégezni a gyakorlatokat, hogy itthon is tudjam csinálni. Azóta egyedül tornázom.
Németh Tünde aki tartja, nagyon rendes és szimpatikus. Arról nem is beszélve, hogy teljesen képben van, így rengeteget tud segíteni. Az első alkalomra vinni kell egy négy oldalas kitöltött kérdőívet, amit ő pár napon belül kiértékel.
Érdemes elmenni, ma van az utolsó foglalkozás, utána szeptemberig nyári szünet.
Vucuska, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!
Gil, édes vagy, hogy hiányoltál! Nagyon jólesett!

Megvagyok, majd jövök egy kicsit mesélni is.... de az elmúlt hetekben egy kissé behavazódtam (micsoda képzavar ebben a nagy melegben

). Egy taliban én is benne lennék, feltéve ha jó az időpont, meg nem késő este lesz. Kíváncsi vagyok azokra is, akikkel még nem találkoztam.
Vic, érezzétek jól magatokat a Balatonon, nagyon szép időt mondanak! A santorinis beszámolód nagyon tetszett!
Augusztusra meg hajrá lombik!
Zsókuci, gyere mesélj! Milyen lett a CT eredményed?
Noki, mennek a drukkok!
Madrinom, de jó Téged látni!

Miért hagyod ott a természetgyógyászt? Nem vált be?
Dagadt vagy???

Mikor utoljára talákoztunk, nagyon is látszott, hogy mennyit fogytál, pedig előtte sem voltál dundus.... azóta meg itt a nyár, a sok gyümölcs, sportolsz stb. ..... és nem elég? Hmmm.
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Klassz lehetett!
24 napos ciklushoz nekem is volt szerencsém.

Most a 3. lombik után. Kíváncsi vagyok, hogy most mikor kopogtat....
Bonya, várom a helyzetjelentést!
Gyoreneildi, gratulálok a szép eredményhez!
Üdv az újaknak!
Régiek, tessék jelentkezni! Hahóóóóó!