sziasztok, sziasztok, ezer éve nem voltunk, szóval van mit visszaolvasni, csak hát sok a meló (bár nem panaszkodom, örülök, h végre van mit dolgozni), meg Dani se az a nagyon nyugodt típus, mostanában minden ok nélkül bömböl napi 2-3x, pedig régebben ő nem volt ilyen, ez pár napja tart, remélem hamar kinövi
Steffikém, utólag is nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk Neked Dancával!!! Volt ünneplés? lemaradtam az élménybeszámolóról
Ancsa, ringatót most hanyagoljuk, nagyon sokat dolgozom és már nem fér bele az egyéb programok mellett, de jövőre talán majd megint megyünk! Láttam, h megtaláltad a játékot, ügyik vagytok nagyon, örülök!!!
FP állatos vonat az én fantáziámat is izgatja, ti láttátok már azt élőben? Tényleg olyan jó?
Tünde, én már a 2. hónaptól használtam a Rossmannban kapható, Rossmann márkájú, sztem nagyon fini illatú olajat a ghasamra és a combomra és nem is repedtem meg szinte egyáltalán, pedig rám 15 kiló ugrott fel ha jól emlékszem. Egyébként ez teljesen természetes anyagokból készül és tufürdőt, meg testáploót is lehet kapni belőle, mindegyik nagyon jó (sárga tubusos mindegyik)! DMeset is használtam egy ideig (az a fehér-rózsaszín), de az nem volt olyan finom illatú, meg az olaj abból valahogy össze-visszajött, mindig mellécsöpögött, ennek a kiszerelése is sokkal felhasználóbarátabb!
Hát ,ami elrepedt, az eltűnni már nem fog, de halványodni mindenképp! (tesóm a kozmetika iparban dolgozik, szal bennfentes infóim vannak a témában

)
Veronikusz, piros popó nálunk nem ismeretlen, Dani kisbaba korától kezdve napi 4x szokott átlag kakilni, nálunk egyedül a szellőztetés válik be, napi 15-20 perc, minden tisztábatétel után egy 5 perc, ja, meg neugranormon! Egyébként imád pucérkodni, nem tudom, a lányok hogy állnak ehhez, Dani akkor van elemében, ha lekerül róla a pelus, olyankor sikkantgat és viháncol ezerrel!
Paklincs, csatlakozom az előttem szólókhoz, mínusz 5 fokig nem árt a hideg, csak a lényeg, h száraz legyen az idő, meg ne fújjon ezerrel a szél! Egyébként nekem is volt olyan időszakom Danival, amikor éjjelente 5-6x ébredt, csak egy kis innit kapott, vagy azt sem, elég volt visszatenni a cumit és aludt tovább, ez bármitől lehet, fogak, rossz álom, stb., Dani is kinőtte és már kisanygal éjjel megint!
Hú, Hanna, ez a recept tényleg isteni, nekem már van újévi fogadalmam! Minden héten 3x főzni fogok, már nagyon izgulok mert eddig kb ha hetente egyszer főztem, az már nagy szó volt, akkor is inkább csak a gyereknek kotyvasztottam, főleg a szüleim/nagyszüleim látnak minket el főtt kajával, de remélem 2008-ban ez már másképp lesz, el is mentem a receptet, köszii!
Gyuzsó, Micu nagyon édes a macsekkal!!!
Emmának mi is kívánunk Boldog Féléves Szüliiit!