A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hát a játékot majd csak a Jézuska hozza neki! :lol:
azt hiszem majd a Nagyié, hisz megkért hogy vegyük meg mi, hisz mi tudjuk mi kell Larának!
:lol:

Hanna,
miért lett Lara a neve? azt szeretnéd tudni?
:-)

hogy vagytok???

ancsaboszi

Paklincs
Ne aggódj, szerintem csak időszakos. Az elmúlt napokban mi is a szokásosnál is többet keltünk éjszaka és Áron baba is kevesebbet evett a szokásosnál! Lehet, hogy van valami a levegőben!

Hanna

Kép
hanna09

Tünde!

Nagyon csinos vagy!!!
olyan szép a pocakod!!!

ancsaboszi

Gyuzsó,
most olvastam vissza, szerintem az tök hülyeség, hogy most is 400 g-ot kell híznia. Asszem azt szokták mondani, hogy fél éves korára kell megdupláznia a születési súlyát. Erika(a mi védő nénink) az első hónapokra mondta minimum hízásnak a havi 400 g-ot, de most már a heti 50 is elég ( ha jól emlékszem). A főzeléket én már elkezdeném 6 hónaposan(de tudod, én nem vagyok tejkirály), próbálj csak kevés krumplival sűríteni, és ne sárgarépával kezd, hanem mondjuk főzőtökkel, az nem fog talán annyira. És a gyümölcsöt mindenképp nyomasd. De ez csak egy vélemény innen a falu túlsó végéről.

Kép
Kép
paklincs

Paklincs,
Flórkának gyors gyógyulást!! meg persze Jankó komának is!! :lol:

Vali,
akkor ez az egyen szilárdat is általános szöveg :lol:
szilva 4 üveg betárazva, már 1 a pocakban :wink:
tejpépet megnézzük, hátha..
ügyi Ádám, hogy ilyen szépen eszi a sok finomságot!!

Ancsa,
Gondoltam, hogy a Jézuska hozza az ajcsit!! Tessék jól elrejteni :wink: !

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Jöttem megnézni a vonalzónkat :D
Köszönjük a köszöntéseket...

Gyuzso!
Na ne már a hülye védőnéni...kevés a tejecske????
Megkérdezte Micut, vagy honnan tudja?????
Egyébként általában leszoknak az állandó ébredésről, ha már nem szopiznak...akkor már ugyanis nem érdemes :D :lol:
Na jó ezt csak hallottam a játszótéren egy anyukától akinek a fia másfél évig kétóránként felébred szopizni és amióta nincs szopi azóta alszik...
Egyébként Micu most miket eszik????? Csak szopik????
Dani kap valami finomat hétvégén :D :D :D

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa

Boldog fél éves szülinapot Danikának!!!

Hanna
Milyen receptről van szó??? :oops:
Mi is kérünk,
Fincsiséget!

Paklincs
Hát lehet hogy éhes volt, Laránál is van olyan ,hogy ha kevesebbet eszik akár délután is, akkor felkel. Fogak?

Zsófi
Lénának boldog hófordulót!
És kérünk képeket!

Veronikusz akartam kérdezni?
Kata mikor tartja a névnapját?
De jó, de jó!
Örülök, hogy már regenerálódtál is!!! Szuper vagy!

GYuzsó
Ne is foglalkozz vele! Komolyan szeirntem csak azért vannak a védőnénik és dokik hogy felidegesítsenek! Na jó tisztelet a kivételnek, mi az első pár hónapban alig hiztunk, akkor az volt a baj, aztán meg hogy sokat. Hát Ti nem vagytok kicsik! Akkor meg mi a baja, Ő tudja jól hogy mi kell neki!
Szilvát??? Hú az nagyon kemény! Lara nem is bírja!

Tünde

A pisiléssel én is így vagyok kicsi korom óta, és terhesen csak rosszabb volt. Neked nem?
Nekem a Vichy krém jött be nagyon, azzal kentem cicit és pocakot!
Az sem jó?

Lilluska
Hogy vagy ma??? Mikor mész dolgozni???

ancsaboszi

sziasztok tök jó napom van!

Meg van a játék!
Sikerült a Mikulás Partyra időpontot szerezni, pedig már úgy volt hogy oda sem jutunk, mert a vonatról lecsúsztunk, majd jövőre!
és a babakocsink is szervízben van, és az is készen lesz 3-ra, és tök jó, mert Lara nagyot alszik, és utána mehetünk csavarogni! :lol: Kéne venni egy két ajándékot!

Mindenkinek szép napot!

ancsaboszi

Gyuzso!
szerintem se kell az ilyen "okosra" hallgatni. Tökéletes a súlya és az, ahogy fejlődik. :D Mellesleg én is gyakran keltem Szofihoz etetni. Na és? engem nem zavart. Akkor a védőnőt mért zavarja? Én még mind a mai napig 1X-2X kelek eletni. Már megszoktam, hogy ő nem olyan mint KAta. Minden gyerek más és más. Mellesleg az is lehet, hogy van egy fejlődési ugása és azért eszik most többet. Majd követi a tejed mennyisége is. No para! Eddig is ügyesen csináltad. :D :D Ma meg gondolod, akkor lassan tényleg lehet ismerkedni a főzelékekkel. :D

Ancsa!
tényleg jól dugd el, mert sutyiban éjjel körbesétálja az egész lakást, szekrényt pakol és az ajándékokat keresi Lara! :lol: :lol: :lol:

Szegény Szofi: :oops: :oops:
a kórházban két pisigyűjtő zacsit is ragasztottak rá, mert az első lejött idő előtt és így tiszta piros puncival jöttünk haza. (nem tett jót a ragasztó a bőrének :oops: ) Most meg hogy ZABÁL a drága, még a feneke is tiszta piros, még ha 1 cm vastagon is kenem be neki éjjelre. :oops: :oops: Este is kakisan aludt el és csak a hajnali kelésnél tudtam tisztába tenni, de így is ma már 3X kalit. Sose fog így meggyógyulni és sírdogál, mert fáj neki. :oops: Már kétféle krémmel is kentem.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
Kata névnapja: április 30 :D
Látom tökre fel vagy dobva! :D tök jó. Ügyesek vagytok: Télapó + játék :D

Én meg ma végigtakarítottam az egész lakást! felraktam az ablakra a világító télapót + Karácsonyi terítót is előkerestem + ajtódísz :D Tök jó lesz. :D A lányokat a sétáló, csilingelő, világító lámpás télapóval fektettem le. Nagy volt a lelkesedés. :D Kezd ünnepi hangulatom lenni, kár hogy semmi időm és lehetőségem ajándékokat vásárolni/keresni. :oops: Hogy lesz ebből valami?! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukorfalat,
Írtam privit!

Dóri

De szép helyen laktok!
Ott az új házakban? Vagy feljebb?
Ott lakik a házidokink is :lol:
Én ma megyek arra, ha minden jól megy?
Ti?

Cukipofa,

Hányra mentek?
Mi is megyünk! 16,30-ra!
Előbb akartunk, de nem volt már hely!
Ki az a Kevin?
Majd nézel valami szépet Danikának! Biztos vagyok benne!
Hisz azóta már vannak újak! Hogy Ő is kapjon valami szépet!

Hanna,
Örülök, hogy jobban vagy!
És milyen napotok van ma?
Az álommanók meg folyamatosan mennek innen, de lehet hogy elalszanak valahol?
Mi is kb 2 hónaposan kezdtünk el nyáladzani ._))

Steffi
Olyan izgi! És gondolkodtál neveken?

Lilluska
Most látom! :oops: De jó, örülök, hogy jobban vagy, de azért a héten még pihizz!!

Gabi
Hogy vagytok ma? Milyen napja van Encikének?
Igen nézek még bankot?
De mi kell hozzá? :wink:

Paklincs
Ez a zongorás kép tök jó!!! Nagyon édes!!

Memme
Várjuk a képet!!

Gyuzsó

És a mai rotyimanó mit hozott?

ancsaboszi

Gyuzsó
én is egyetértek Veronikusszal, :lol: Van hogy Lara éjszaka úgy dönt hogy éhes, de ilyen néha van, és akkor felkelünk és eszünk, és ez így oké. nem is mondom senki (okosnak) én felkelek, mert ez neki így jó! másnak meg úgysem kell felkelnie! :lol: NÉha Apát ébreszti még fel!

Veronikusz,
hát most egy csomó ajándék az Ő szobájában van a szekrény tetején, jövőre már ide tuti nem tehetem :lol:
jó lenne ha már keresné! :lol:

Szegény Szof popsi!
és semmi nem használ????
:oops: :cry:

Hát ez a Télapó kicsit elszomorított először, de megoldottam ezt is, így most örülök, és tényleg boldog vagyok. és süt a nap. Lara még mindig alszik, remélem jól kipihenni magát, és mehetünk nézelődni!!!

ügyes vagy!
én már elég sok mindent felraktam, mert az ablakpucolást már el is felejtettem, és az ablakok is! :lol: Karácsonyi terítő olyan csúnya kéne venni valami szépet!

ancsaboszi

Steffike!

Látom olvasol, csak írni nem tudsz!

Kép

Remélem jobb kedved van!

Ne légy szomorú!!!!

a Skype azonosítom meg nézem.

és küldöm
(nekem az sms-zés nem az erősségem) :oops:
de írok!

ancsaboszi

Cukipofa, Daninak boldog félévet!

Hanna, a proféta szóljon belőled!

Gyuzsó, köszi a gyógyító jókívánságokat, írj, ha küldjek kakimanót, Flórka nagyon termel(napi 4-5, de nem akarok felvágni). :lol:

Írtátok ezeket a Fischer Price játékokat, úgyhogy gyorsan körülnéztem az interneten. Találtam egy macit, ami mászik, és hívja maga után a gyereket(persze biztos németül vagy angolul-rosszabb esetben kínaiul), de mindegy, beleszerettem, ezt kapja Flórka, ha be tudom szerezni. 8)

Elköszönök, megyek gyúrni(fasírtot).

Kép
Kép
paklincs

Paklincs,

Igen, igen, ezt a játékot én is néztem már!
:lol: az is a neve ,hogy
Fisher Price mássz utánam micimackó
És a jatszvelem. hu-n volt is ilyen, de most nem találom.

http://209.85.135.104/search?q=cache:9o ... cd=5&gl=hu

szerintem, ha gondolod hívd fel őket, hogy lesz e még nekik, vagy ha gondolod
ezt az oldalt még nézd meg!

http://www.elektrokravecz.hu/jatek/index.htm

én innen vettem már több FP játékot, a csaj nagyon rendes.
Nekünk házhoz is hozta, mivel közel lakunk!
De beszerez mindent, még akkor is ha nincs a honlapján!

Ja és nem kapok jutalékot :wink: , de most már szólok, hogy kérek! :lol:

Remélem segített!

Jó főzést!

ancsaboszi

ancsa,
ott találtam én is, ezen az oldalon:

http://www.jatsszvelem.hu/index.php?param=2&lap=94.

Megnézem a másikat is, köszi. Flórka közben itt ül az ölemben. Csak nem szúrja már ki, hogy az ajándékáról folyik a téma. :wink:

Kép
Kép
paklincs

Paklincs

Akkor jó!
Biztos nem szúrja ki.
óvatosak vagyunk.
:wink:

szerintem a csajnak nincs a honlapján
de ha írsz neki, hogy itt van ennyiért és Ő tud e, akkor biztos válaszol.
sok sikert

Amúgy meg csütin megyünk a játszvelemhez, és majd megnézzük ezt a mackót.
nekem is tetszik, csak már nagyon sok a FP cucc!

ancsaboszi

Sziasztok!!

Csak röpke bekukk...nem nagyon tudok most gép közelbe lenni.Én is már a karácsonyi játékokat böngészem! GYerek van bőven a családban.....ugyhogy lesz mire költeni :D csak nézem miket írtok,meg megnézem az oldalakat,amiket feltettetek.
Majd később jövök..
Régió játéknagykert ismeri valaki? Budaőrsön,Fehérvéri úton?
Bnőm most ott vásárol és hívott, hogy mit vegyen Encinek...
és mondta hogy tök "occsó!"
Majd jövök még.....
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Paklincs:
Ma voltam a játszeveled.hu mintaboltjában és vettem olyan macit, amit keresel. Van nekik 3 féle maci ami megy. Én 7350 Ft-ért vettem. Érdemes elmenni hozzájuk, mert nagyon jó árban vannak a Fischer Price játékok.

Boldog hófordulót Daninak!

Tünde: NAgyon szép pocid van! Nekem messze nem volt ekkora.

Ancsa: Örülök,hogy megvan a játék!

Lányok tud nekem valaki valami praktikát mondani, hogy mivel csalogassam ki a kakát? Petyusommal idáig ilyen gond nem volt, de mostmár 2 napja csak pisi van a pelusban :-((

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kati, Daninak boldog félévességet! Ez hihetetlen, már itt jártok ti is... Bárcsak úgy lenne, ahogy a játszótéren hallottad. Benci mai napig nagy szopis, én is próbáltam erre fogni a dolgokat. Na de cici sem lesz örökké, hátha akkor alszik. :D

Gyuzso, egy pillanatig se foglalkozz ezzel. Ugyanezen keresztülmentünk, Benedek 4 és 8 hónapos kora között táppal feküdt, mégis kelt 8x éccaka. Szóval nálunk nem jött be ez a "teletömjük a baba pociját éjszakára" dolog. Micu annyira jól néz ki, hogy kizárt az éhség, csak szerintem is erre a legegyszerűbb ráfogni. Ja, anyának kevés a teje. :? :shock:
vbea

Köszi Cukorfalat!
Kakakicsalogatás: hőmérő, Laveolac(asszem ez 3 hónapos kortól adható). [/b]

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Csak gyorsan... szörnyű éjszaka-nappal van mögöttünk... alvás nuku csak nyügizés.... lehet hogy most iderepült a fogtündér? Nem tom....

Zsuzsi!
A védőnőről szerintem inkább ne beszéljünk aki a szorulós gyereknek krumplit javasol, majd aszalszilvát egészben... jézusom és ezek segítenek nekünk :D kész!

Gabi!
Sajnálom hogy ilyenkor amikor pocakos fotókat látsz visszajönnek a rossz élmények, de hidd el Enci tesója hamarosan érkezik és feledtet veled minden rosszat!

Tünde!
Hát ez aztán pocak... szegénykém biztos nehéz cipelni... tudom milyen rossz amikor elkezd repedni a bőröd mert az enyém nagyon csúnya lett.... nekem a csengőlinka olajat ajánlották és rajtam kívül mindenkinek bejött, az én pcék vékony bőrömön csak enyhített!

Hanna!
Már fogacskák? Siet ez a legény!

Paklincs!
Az a szinti kép nagyon jó és hát persze hogy befértek a zenekarba, nyitottak vagyunk az új tehetségekre! Sajnálom az éjszakátokat!

Ancsa!
Tök jó hogy megtaláltad a kiszemelt játékot biztos nagy lesz az öröm a fa alatt!

Képzeljétek megrendeltem Emmusnak az etetőszéket! Chicco amilyen Emánoéknak meg Steffiéknek van, ez legalább egy kicsit feldobta az amúgy nem tul fényes napomat!

Veronikusz!
Ez a pisilés Katánál bizti csak átmeneti, hiszen sok minden történt veletek mostanában ami megviseli a gyerekeket nemsokára minden visszaáll majd!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ja és ma ettünk gyalult tököt és Emma ezt is bepuszilta, hihetetlen evőkéje van eddig szerencsére bármit adtam neki minden ízlett neki, remélem így is marad! :D

Orsi

borsa

Daninak nagyon boldog 0,5 szülinapot!

Kati!
Én sajna nem emlékszem Kevinre :(

Orsi

borsa

Borsa! remélem igazad lesz majd....

Tünde! HATALMAS :D :D :D
Memme????fotó?
Vendég

Ezta régiójátékot tényleg érdemes megnézni,mert amit én is megvettem már Encinek a Metroba..(zenés cucc,meg Thomas épitőkockákkal). az itt 1000-1500el olcsóbb :oops: :oops:
szóval jó lenne elmenni,de olyan messze van...
és amig odakocsizok, üzemanyagba ugyanott vagyok,mintha itt venném meg..nem?
Vendég

Danika, nagyon boldog fél éves év/hófordulót kívánunk!

Kép
Kép
Kép
v30

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:11-kor.
Vendég

Veronikusz!
Emmának neogranormont kenek este a popsijára azóta nem piros neki!

Lilluska!
Örülök hogy jobban vagy, óh üdvözítő munka, jó is az :D

Orsi

borsa

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a köszöntéseket továbbra is :D

Paklincs!
Nekünk van olyan macink ami mászik, még bécsben vettem Orsinak 20 euroért...csúcs, hogy itt mennyivel drágább..
Persze németűl beszél, de engem inkább az zavar és Dani is frászt kapott tőle, hogy a bezséd és a zene nem nyomja el a motorhangot amit kiad magából :?
Amikor a fejét forgatja akkor a leghangosabb... :?
Na mindegy végül el is tettem, mert Dani nem értékelte egyenlőre...

Nevelőapám jövőhéten mmegy megint bécsbe és megy játékboltba :D
Rögtön kinyomtattam, hogy miket vegyen...Dani végül egy ilyen vonatot kap ami zenél, villog és vannak rajta állatkák...
Keresek róla képet...
Na hát persze az is jóval olcsóbb ott :twisted:

Kép

Kép

Kép
cukipofa

na az a vonat ott 10990ért....

Kép

Kép
cukipofa

popsikrém:
Bepanten + Sudocrem. Pedig mind a kettőt dicsérik, de úgy látszik a gyártóknak hozzánk kéne jönnijük tesztelni :roll: :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
Mi is 16.30ra megyünk :D
De jó, de jó...talizunk :D
Viszek fényképezőt :wink:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Most értünk haza a C und A -ból és az EuroCenterből!
és képzeljétek mi történt!
villamossal jöttünk, mert az új kicsi kocsinkkal voltunk, és azt fel lehet emelni, de nem kellett egyedül, mert egy srác leugrott és azonnal segített és a leszállásnál is! Pedig kis fiatal volt, sőt leszállásnál egy másik pasi is segíteni akart!

Cukorfalat!
hát nem tudom már miket eszik, majd későbbre mondom, nekünk köles golyó segít :lol:

Lilluska
hát igen, elbeszélgetek, ha már más nem beszélget velem! :lol:
örülök, hogy pihentél jól tetted!

Cukipofa,
tényleg???
az tök jó!!!
én is viszek gépet!!!

és Lara is ezt a vonatot kapja, bárhol voltunk megnézte magának, ezért ezt kapja tölünk, már itt van a szekrényen.
Egyébként ha jól tudom most az Intersparban akciós 9900Ft, hát én néztem osztrák honlapot is, és az a 9900 ft már nem rossz ár! ott is majdnem annyi volt! mert én is gondolkodtam hogy kimenni érte. Mondjuk ha Ő úgyis megy.

Borsa,
remélem a ma éjszaka jobb lesz!!!

Veronikusz
mi is sok krémet kipróbáltunk, és ezt a kettőt is.
És nekünk az jött be amit még a Sándor (nőgyógyász) írt fel, azóta is azt íratjuk, a többi nem jó!
Küldjek???

ancsaboszi

akit érdekel a vonat:
itt meg lehet hallgatni
Lara imdája a hangját!

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=37219

Cukipofa!

http://www.fisherprice.at/Suche-Kat470/ ... 14348.html

37,90 Euró

ancsaboszi

ancsaboszi: ma sikerült megnyitnom a babakötvényes számlát az OTP-ben laza 1,5 óra alatt, pedig nem kellett sorba állnom. :shock: tényleg nem kell más csak adószám, lakcím kártya, szül. anyakönyvi kiv., igazolás a családi pótlékról.
öregedtem pár évet a két gyerekkel, de túl vagyunk rajta.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka!

OTP-be mentél mégis... Írtam itt vagy az előző oldalon Ancsának is,hogy csak oda ne :evil: mert ahogy írtad 1.időigényes 2. elenyésző kamatot fizetnek... de te dolgod, csak jót akartam :D

Ancsa! Mit vettél C&A-ba?vannak jó cuccok? én holnap tervezek oda menni :wink: mert HU bodyt is kell vennem ajándékba,és ott olyan jók szoktak lenni.2-3 db egy csomagba.
meg valószínűleg elmegyünk ebbe a Régiójátékba is. Viszem magammal anyóst is :D megmutatom mit vegyen Encinek! :D :lol: (dobfelszerelést meg megpróbálom továbbajándékoztatni vele :D )
Vendég

Steffi? Memme? Vica? BArbi? Brigik?

Gyuzso! Te írtad a kakiproblémát? Hát Enci se volt kakikirály. :D Volt hogy 4-5 napig semmi. De ez az anyatej miatt van,mindet megemésztik = nincs mit kakilni :D
Én reggel első etetés előtt (éhgyomorra)adtam neki kamillateát. (vagy kakilt tőle,vagy nem). És annak ellenére,hogy több mint 1 évig szopizott,- tehát full anyatejes volt,-én bizony már 4 hónapos kortól elkezdtem a gyümileveket,aztán gyümölcsöket, 5 hós kortól a főzelékeket, 6 hóstól meg már csirkehúst is adtam hozzá.
A folyadékot nem nagyon itta,mert ott volt a tejci,-de enni evett mindent. De ez csak az én tapasztalatom- csak leírtam ide.
SZóval azt akartam kihozni ebből,ahogy elkezdte enni a gyümit, lett naponta kaki :lol: többször is. Nem akarlak tanáccsal bombázni,félre ne értsd! Tégy belátásod szerint, csak gondoltam megosztom veled a saját tapasztalatomat.(hátha segít vmit)
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Vendég

hát nincs valami nagy pörgés!
mi van a tévében?

Manóka,
köszi az infót.
És az az igazolás is elég amin rajta van az adószám, vagy adókártya kell?

Gabi,
vettem három bodyt Larának meg két pizsit, meg még magamnak egy két fehérneműt, mert jól bírta a csajszi :lol: Imádja a próbafülkét. nem tudom mi tetszik benne neki. Anyával egy kis szűk helyen! roppant izgi! :lol:
Igazából a keresztfiamnak és a tesójának akartam venni pulcsit, de nem kaptam.
azért nem jöttem haza üreskézzel.
Onnan nem lehet!
mi az a HU body? :oops:
ja hosszú ujjú?

Jól teszed!
és majd mesélj mik vannak!

édes a kép!

jó éjt!

ancsaboszi

Itt vagyok én Ancsa, pörgök neked. Csak tartok tőle, hogy nem csak a fórumon, de az egész babaneten én pörgök egyedül. :?

Nem tudok aludni, éber is vagyok, fáj a medencém, oldalt fekve nem megy, háton nem kapok levegőt, hason - mint majd a mellékelt ábra mutatni fogja - szintén nem...
Nappal meg már teljesen kész vagyok. Tegnap bettetem a tököt sülni, Melindára épp vigyázott a szitter, lefeküdtem és teljesen megfeledkeztem a tökről. Már szaga volt. A kozmetikushoz pontosan egy héttel később mentem, mint ahgy megbeszéltük. Kidobtam egy rendőrségi csekket a szemétbe, most hívhatom fel őket. :oops: Vettem egy gyógyszert, 2300 Ft volt, egyszer lekezeltem vele magamat és szintén kihajítottam egy laza mozdulattal. Nem emlékeztem hova tettem és csak visszakövetkezettem, hogy talán... Gumikesztyű, kuka - még megvolt.
Apja arra kért, hogy SEMMIT ne tegyek ki, még a pelust is átnézi, mielőtt kidobnám. :) Szóval az agyam a végét járja, mindent felírok egy papírra mostmár.

Ne is vegyétek rossz néven, hogy csak így felszínesen jövögetek és szólógatok, igyekszem persze.

Gabi, igen jövő ilyenkor te leszel az ügyeletes pocakos. :)

Tünde, én WELEDA olajat használtam a hasamra, és kiváló. Pedig óriási volt Melindával is a pocakom, meg most is az, de ez a szer nagyon jó, kifejezetten erre a célra van. DM-ben is kapható már.

Gyuzsó, ha én komolyan venném, amiket a nagyon ostoba védőnőnk mond, végigparáznám még a második várandósságomat. (Neki legyen mondva, most végzett a fősulin és kezd rájönni, hogy többet nyer, ha ő kérdez és hallgat. Az unokahúgom is védőnő, ő is most végzett, esze ágában sincs kategorikusan kijelenteni dolgokat.)
Melinda is gyakran kelt éjjel, szopizgatott, hízott mint egy kismalac, még hat hónaposan is kelt és cicit kért, mért ne? És mi van ha pl szomjas és azért kér? Vagy egyszerűen csak szereti?
Nem kell ezt túldimenzionálni. Hallgass az ösztöneidre. :)

Lilluska, te mit ügyködsz a három manó mellett? Lemaradtam.

Ezt elküldöm, nehogy elszálljon.

Kép

Kép

Kép
memme

Megvan.
Veronikusz, neked akartam még, hogy mi eg y ún. csukamájolajas popsikenőcsöt használunk, épp holnap megyek receptet kérni, esetleg megkérdezzem ,hogy pontosan mi van benne. Ez sűrűbb mint a sima, és Melindának hiperérzékeny kis feneke van, de ez nagyon bejött.
Legyen már vége a gondjaitoknak.

Kezdek sztondulni, talán visszamegyek az ágyba. Meliinda 4 körül úgyis inni kér.

Holnap csinálunk egy pocak képet, amint tudom, felteszem.

Szép napot mindannyiótoknak!

Kép

Kép

Kép
memme

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:12-kor.
Vendég

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a biztatást!!!
Így legalább nem csökkent a tejem az idegeskedés miatt, hogy kevés-e, csak elintéztem egy felfortyanással, hogy hogy gondolhatott ilyet..?!
Hihetetlen, elmesélte, hogy a kisfiú, aki 3 hónaposan 100 g-ot hízott 1 hónap alatt, 4 hónaposan mínusz 250 g-nál járt.. miért nem az ilyen anyukákat nyüstöli rendszeresen, hogy ez ne következzen be????

Memme,
Micának és Áronnak komoly vetélytársa akadt a személyedben!! :wink: mármint a koránkelős versenyben.. :lol:
szegényke, nagyon zavaró lehet ez a hova-raktam-mizéria.. be kell állítani egy órát csörgőre, ha sütőbe teszel valamit, hátha.. :lol:
pihimanókat küldünk, hátha célba érnek!!

Gabi,
nagyon aranyos vagy, hogy leírtad a tapasztalataidat!! a kamillateát beleborítom most reggel! :wink: mi egész nap isszuk már régóta, dwe hátha ez lenne az ideális időpont!
az a baj, hogy nekünk lenne kakink minden nap 2, de nem tudja megszülni egyedül, ezért kell kipiszkálni.. mert ugye annyira kevés a tejem, hogy amit nem használ fel fölös folyadék nélkül 2 rendes méretű..
a szilva óta legalább látom, hogy erőlködik!

Ancsa,
kölesgolyó dm-ből, mivel adod? részleteket kérünk!! :lol:

Miklsó szólít! Szép napot!!

KépKép
Kép
gyuzso

én is terhességi amnézia.. :lol:, elfelejtettem:

Emmusnak boldog féléves szülinapot kívánunk!!! Mica külön is küld csókokat.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa,
meghallgattam a zenét, nagyon tuti!!
Mi is néztük ezt a vonatot, majd még meglátjuk.. :lol:
az arzuhanas.com-on 9490 Ft +szállítás, a brendonban néztük, ott 15e körüli volt :oops:

KépKép
Kép
gyuzso

Kép Csipa önkéntesen barátkozik

a bundája bánja :lol: :lol:
még szerencse, hogy 20 kg-ig jó a szék :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!
csak gyors bekukk :D
Szofi feneke még mindig piros, de nem is csoda a napi 6 kakitól :oops: reggel megint kakisan kelt. :oops: Talán egy fél fokkal jobb a helyezt. Köszönöm a sok ötletet. Még várok egy picit. Megpróbálom finomabbra hangolni az orromat, hogy hamarabb észrevegyem és rögtön ki tudjam szedni szegénykét belőle. Szerintem ez lesz a nyitja a dolognak. De ha így se javul, jönnek a krémeitek. :D

Most megyek, mert elmaradtam az itthoniakkal. 8)
szép napot!
ja! ki mit fog karácsonyra főzni, sütni!!! :D :D :D várnék tippeket, recepteket! (ha lehet nem túl időigényes legyen :oops: ja! és nem vagyok egy mesterszakács :wink: :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
szuuuuper a kép!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: