Itt vagyok én Ancsa, pörgök neked. Csak tartok tőle, hogy nem csak a fórumon, de az egész babaneten én pörgök egyedül.
Nem tudok aludni, éber is vagyok, fáj a medencém, oldalt fekve nem megy, háton nem kapok levegőt, hason - mint majd a mellékelt ábra mutatni fogja - szintén nem...
Nappal meg már teljesen kész vagyok. Tegnap bettetem a tököt sülni, Melindára épp vigyázott a szitter, lefeküdtem és teljesen megfeledkeztem a tökről. Már szaga volt. A kozmetikushoz pontosan egy héttel később mentem, mint ahgy megbeszéltük. Kidobtam egy rendőrségi csekket a szemétbe, most hívhatom fel őket.

Vettem egy gyógyszert, 2300 Ft volt, egyszer lekezeltem vele magamat és szintén kihajítottam egy laza mozdulattal. Nem emlékeztem hova tettem és csak visszakövetkezettem, hogy talán... Gumikesztyű, kuka - még megvolt.
Apja arra kért, hogy SEMMIT ne tegyek ki, még a pelust is átnézi, mielőtt kidobnám.

Szóval az agyam a végét járja, mindent felírok egy papírra mostmár.
Ne is vegyétek rossz néven, hogy csak így felszínesen jövögetek és szólógatok, igyekszem persze.
Gabi, igen jövő ilyenkor te leszel az ügyeletes pocakos.
Tünde, én WELEDA olajat használtam a hasamra, és kiváló. Pedig óriási volt Melindával is a pocakom, meg most is az, de ez a szer nagyon jó, kifejezetten erre a célra van. DM-ben is kapható már.
Gyuzsó, ha én komolyan venném, amiket a nagyon ostoba védőnőnk mond, végigparáznám még a második várandósságomat. (Neki legyen mondva, most végzett a fősulin és kezd rájönni, hogy többet nyer, ha ő kérdez és hallgat. Az unokahúgom is védőnő, ő is most végzett, esze ágában sincs kategorikusan kijelenteni dolgokat.)
Melinda is gyakran kelt éjjel, szopizgatott, hízott mint egy kismalac, még hat hónaposan is kelt és cicit kért, mért ne? És mi van ha pl szomjas és azért kér? Vagy egyszerűen csak szereti?
Nem kell ezt túldimenzionálni. Hallgass az ösztöneidre.
Lilluska, te mit ügyködsz a három manó mellett? Lemaradtam.
Ezt elküldöm, nehogy elszálljon.