A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Szerdán Zsembink is lesz még!!!
hanyatka

Jó kis tali lesz :)
hanyatka

Szederke is jön, de ő totál eltünt lehet csak olvasgat.
andi67

Hanyatka, csak beirdalom a kacsamell bőrét, sózom mindkét oldalát, leheletnyi bors, de nem muszáj, mert a kacsának jellegzetes íze van, és nem akarom elnyomni. Először a bőrős részén kezdem el sütni, aztán megforgatom. Ennyi.
Káposztát legyalulni, só, bors, kömény, cukor, ezek ízlés szerint, ki mennyire szereti édesen/sósan, és olajon megdinsztelem. Én így csinálom. Lehet hozzáreszelni almát is, és úgy dinsztelni, fini az is.

Fúúúú, de éhes lettem. :D
katóc

De szép a Szépemék logo-ja!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNJÜK szépN!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Szépem: nem változtattam semmit, mert korábban már mindent kipróbáltam. Ami talán más volt: tudtam, hogy ez az orvos lesz az, aki babát csinál nekem :oops: és hogy ha ez nem sikerül, akkor jövök a következőre és így tovább. Egyszerűen megszoktam az egészet, beépült a hétköznapjaimba. Amikor elkezdődött a stimu éltem tovább az életemet, rohantam a melóba, intézkedtem, stb. Sőt: terveztem, hogy ha ez nem sikerül, akkor mikor megyek legközelebb! A beülti után sem nagyon pihentem sokat, 4 napot voltam itthon, aztán nyomtam az ipart tovább. Talán az volt más, hogy tudtam, hogy egyszer úgyis meglesz, csak a kérdés az, hogy hanyadik. Addig ki KELL bírni. Amikor eljöttünk a BMC-ből, annyira kivoltam a sikertelenségtől, hogy 2 évig leálltunk, azt mondtam nem bírom tovább. Ezt azóta bánom, mert akkor még fiatalabb voltam és itt az évek igenis számítanak.

Nem szabad csüggedni, menni kell. Az ember ha leáll és kesereg akkor időt veszít. Sajnos az ember ilyenkor a legkevésbé hideg fejjel tud gondolkodni, csak később, amikor az egészet százszor átrágta magában, akkor jön rá dolgokra.

Nagyon sok orvoson "végigmentem" már, és ez az orvos a legjobb. Itt biztos, hogy sikerülni fog!
kiscsiko1

Tatus!
Köszönöm, hogy így örülsz, hogy kezdhetünk!!!!!!!:D:D
Jaj, én is!!!!!!!!:D:D

A keltetőre meglepő választ adott Apánk.:lol:
bodza2005

Katóc!Köszi.
Csorog a nyálam,megyek felkötök egy előkét :)
hanyatka

Katóc!
Jaj, megbolondultam, mert ezt olvastam, beírják a kacsamell bőségét...:lol::lol::lol:
bodza2005

Bodzi, most szórakozol velünk??????? :twisted: :twisted: :twisted:
katóc

Bodzikááááám! :lol: :lol: :lol:
katóc

Jó éjt csajszik mék aludni mert a végén még újra megéhezem, itt holmi kacsamellektől süllőktől, és egyebektől.
andi67

Kiscsikó: jó, h Déviszünket tartod a legjobbnak, Te aki annyi orvost kipróbáltál már, ez biztató. Hány éves vagy?

Katóc: mi az, hogy beirdalni?? :( :cry: bevágni?, lombikos szakszavakat jobban megértem mint ezt :lol:

Bodzikám: Téged is futtatni akar Apánk? Most ebben a nagy hidegben? Nyáron nem mondott ilyesmit.
ma olvastam, h a nyári inszemek, lombikok nem olyan sikeresek, mint hidegben.....hát így legyen!!!!

Micsoda kis tali lesz szerdán-:))

Anikó
tatulány

Tatuka, őszintén szólva a borsmártás premier lesz, mert még nem csináltam. Egyébként csalok vele, mert az Uncle Bens mártását szeretném kipróbálni. :oops: :oops:
Majd referálok, hogy milyen lett. :D
katóc

Beirdalni: két irányból bevagdalni a bőrét picit, kis rombuszokat fogsz alkotni a kacsa bőrén, jobban kisül a zsír belőle, és ropogós lesz. :D
katóc

Azt mondta a keltetőre, nem is olyan bolondság, mert már csak a nem tudom hányadik naptól a nem tudom, meddig kell áthidalni/megoldani és gyakorlatilag ez működne...:D Durva belegondolni, ugye?:D

Kriszta egy A5ös lapra nyomtatta a logo-t és az volt a papírjai hátulján, így megláttam a kezében, amikor kijöttek. Na, nem teljesen így igaz, mert először próbáltam felidézni, hogy farmer, fekete kardi, zöld virágos blúz, piros pulcsi és kockás ing, de ekkor megláttam a kezében a lapon a kis szívmelengető logónkat!!!!!:D
Akkor pediglen hangosan krákogni kezdtem és jelentőségteljesen befelé mutogattam a táskámba, ahol jól láthatóan,A4-es méretben, a mappámra ragasztva vigyorgott a logo!! Ennél a pontnál egymás nyakába ugrottunk!!!!!!:D:D
bodza2005

Bodzi: Te télleg szerelmes vagy :lol: csak Attilád meg ne tudja :lol:

és hova és kik írják be a k.mellbőséget???? itt vihogok :lol: :lol:

Na én meg jól kimaradtam a trióból :shock: (Zel-te-én)

Mit mondott a keltetőre???? Tessék mesélni mindent!!!!

Andi: jó szundit!!!!
Mindig éjjel jön ránk a főzhetnék

Anikó
tatulány

Most meg azon gondolkodtam, hogy miért is akar engem futtatni Apánk... Jár az agyam, hogy mi is volt a poén, mire is írta ezt Tatu. Erre végre leesett, hogy valóban futásról van szó!!!:lol::lol:
Jobb, ha alszom, nem gondoljátok???????????:lol:
bodza2005

Hanyatka: hol vagy? porszívózol?

Anikó
tatulány

TV2-LIPTAI SHOW
Tök jó :)
hanyatka

Tatu: 34 vagyok, de már titkolni szoktam :D
kiscsiko1

na szép, előbb szerelem, aztán lányok futtatása.. :lol: :lol:

csajocskák, virgonckodjatok tovább, nekünk holnap meló, de majd jövök azért!! jó éjt mindenkinek!!
szépem

Szeretgetem a zuram :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Jó éjt mindenkinek, én is elteszem magamat holnapra!
kiscsiko1

Jó éjt Andi,Szépem!!!!
hanyatka

Kiscsikó!!!
hanyatka

Bodzus!Nagyon toppon vagy ma:) :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Aludjatok, mert...:D:D:D
SZÉP ÁLMOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Futtatásss...ez jóóó!
hanyatka

Na, Hanyat, 1xre kell írnunk!!!:D:D
bodza2005

Jóccakát Mindenkinek!!! :D

Szép álmokat, rózsás csókokat!!
katóc

hihi!
Katóccal 1xre!!!:lol:
Neked is Katócocska!!!!:-)
bodza2005

Te is mégy??? :(
hanyatka

Szia Disznófülűkém!! Alukáljatok lyól!!!!:D:D
bodza2005

naaaaaaaaaaaaaa
bodza2005

Magammal 1xre sikerült, az tuti.:lol:
bodza2005

Szijja Bodzika!
hanyatka

Na, így már rendben van!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:
Szijjjjjjjjjjjja cuki!!!!!!!!
bodza2005

Szijja Katócka!
Lyó éjt min denkinek!Gyönyörű álmokat!!!
hanyatka

2x is :D
bodza2005

Szia cukikám!
Cuppp
Ez kész! :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

2x....de jóóóó :)
hanyatka

jóccakát mindekinek!

de lyóóó, nem kell korán kelni-:))

Anikó
tatulány

jó reggelt !!
de jó, én vagyok ma az első? ja nem, Bodza :( :D : 0h01-kor... csajok, ti mikor alszotok? na meg Kiscsikónak is ki adott engedélyt virgonckodni a bébivel éjnek idején? :lol:

Kiscsikó - azért ezen egy kissé elgondolkoztam: "Egyszerűen megszoktam az egészet, beépült a hétköznapjaimba.".... érdekes egy fazon vagy! :lol:

Bodza - lehet hogy mindenkinek futni kéne?? mármint arra gondolok, ha ez ilyen jó a tojásoknak (apropó, nem a pasiknak vannak tojásai?), miért nem népszerűsíti jobban Apánk?
szépem

Tudja vki, hogy mi Apánk véleménye a májról? mert annyira megoszlanak róla a hitek-tévhitek... méreg vs. vas, folsav és egyéb forrás?
szépem

Katóc - a borsmártásról beszámolót kérünk!!! ez parancs! :)
szépem

no, alszotok?
szépem

Szépem!
Nem, itt vagyunk!!!!!!!!:lol:
A májra én is nagyon kíváncsi lennék, mert annyi jó dolog is van benne.
Megkérdezzük legközelebb!:-)
A másik dolog, Kispinty. Igen, bennem is nagyon bennem maradt, amit írt és azt hiszem nekem nagyon jót tett most indulás előtt.
Köszi Pintyecske!:D
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: