Barbi nagyon édes Dani a mikulás sapiban! Kb. 5 percig csak néztem képet párás szemme! Hihetetlenül repül az idő…
Én még soha életemben nem szerettem volna ennyire megállítani vagy legalább lelassítani. Bár tuti minden kor naggggyon jó velük, de ezt a bébis részt én annnyira imádom!
Ancsa Annyira megható a kép! A Grace klinikán én is bőgtem… Foggalmam sincs, hogy lehet ilyesmit túlélni… Remélem, sose tudom meg.
Nagggyon szép menyasszony voltál!
Milyen dokihoz kell mennetek mászás/nem mászás miatt?
Veronikusz vaddisznó vagy mókus szőrből csinálnak ilyesmit és fodrász kellékesnél lehet kapni!! Nem olcsó, de tényleg JÓÓÓ! (mármint hajkefét )
KATÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Stefi Nem lehetne, hogy engem kérdezz, ha tényleg érdekel?? Téged pedig miért is törölnélek???
Veronikusz, Cukipofa, Stefi,
Lányok ! Tényleg el tudjátok képzelni rólam, hogy törölnék valakit egy ilyen „hülyeség” miatt????!

Az istenért 32 éves leszek 2 hét múlva… nem az oviban vagyunk…
Na jó, mostmár tényleg fejezzük ezt be! És állapodjunk meg, hogy ha valaki vmit nem teljesen ért azt megkérdezi, mielőtt fújni kezd!
Én idáig szerettem ezt a fórumot, tök jó volt olvasni + írni is időnként, de nekem erre nincs szabad kapacitásom…
Kikapcsolódni szeretek jönni, nem idegelni magam…
Hanna nehogy már még te érezd rosszul magad!!!!
Visítva röhögtem a kiságyba estél sztorin!!! Naggggyon JÓÓÓ! Én vizuális tipus vagyok, úgyhogy előttem a kép…
Paklincs