A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok LányokKép!
Rögtönzök Nektek egy kis angolórát!Kép
Fun Club = Móka KlubKép
Fan Club = Rajongó KlubKép
Ne haragudjatok, jó? Szakmai ártalom!!!Kép
De a Dévai Fun Club épp ezért nagyon tetszik, úgyhogy Timi fején találta a szöget (Hit the nail on the head)!!!Kép Na jó, befejezem!!!
EnigmaKép
Akkor mégiscsak nyomathatod az izomporokat??? Hát ez tök jó! Kép
Szia VandaKép
Drukk a mielőbbi kezdésért! De ha lehet, inkább a spontán babásodásért!Kép
TimiKép
Remélem, megoldódik a munkahelyi mizéria. Ez a 70 km tényleg nem túl csalogató...
WishKép
Mikor lesz eredmény? És akkor nekiállnak szigetelni?
Szerintem keress menstruáló nőket a környezetedben és ülj le velük csacsogni! Tuti meg fog jönni estére!!!Kép
hajnesz

Enigma, azért kérdezz rá a dokinál, hogy szedhetsz-e olyan vacak port! Meg hát te is tudod, hogy a legideálisabb a természetes megoldás lenne...
png

Hajni!

Látom, hozod a formád. Szerintem Timinél nyugodtan megszavazhattuk volna a móka klubbot. Amennyit ott rötyögtünk. Hiányzik most, a borús egyhangúságban. Persze ilyenkor csak Wish cérnás halára kell gondolni...

Hajrá, most már tényleg csak egy hét neked. Wishnek meg remélhetőleg már holnaptól indul... Jó lenne elfoglalni magam veletek, mert már kezdek besokallni a sok fekvésbe, meg a hülye nemzetközi jogba, hogy a közigazgatásról ne is beszéljek! De hát bébikért mindent.

Eszter
Kép
roxal

Hajnesz Kép
Most kérdezzem meg minden szembejövő nőtöl, hogy menstruál-e, mert ha igen meghívom egy kávéra? Kép
Gindoltam nem szólok a fun-fan témában végül is nekem is teszett, így is.
Nem tudom mi lesz az eredménye szigetelnek, vagy kártéritést fizetnek. Én mind a kettőt elvárnám. De ez még egy hosszú menet lesz szerintem.

Enigma Kép
Beírhatom a táblába neveket?

Nálunk Anna az egyik kislány név Kép

Wish

wish

Halló!!!!
Stella,
végre valaki Decapepthylt kap, tök könnyű beadni, tegnap pont írtam Hajnesz, hogy is kell csinálni.

Enigma,
Fú rohan az idő. Jó neveket találtatok, Nekünk a Zsombor (bár én csak magamban Zsombinak hívom) van talomban ha lesz egy fiú is az aprónép között. Ami pedig a fehérjét illeti, hát nem tudom hogy ez a testépítős dolog mennyire jó , de esetleg, ha van ismerősöd, mint pl. én akkor kipróbálhatod a Nutralight terméket, csak Amwayes hálózatban lehet kapni, de ha kéred totál bekerülési áron haszon nélkül tudok neked hozni. Ezt azoknak ajánlják, akik vegák de a fehérje miatt kell valami pótlás. A termék kizárólag szójából készül, poralapú.Lásd kimásoltam:

"Tulajdonságok
- Kiváló minőségű fehérje koncentrátum, amely szójából és tejből lett kivonva
- Egy adag kevesebb, mint fél gramm zsírt tartalmaz
- Nem tartamaz mesterséges édesítőt, tartósítószert, aromát, vagy színezőanyagot
- Semleges izű

Előnyök
- Teljes értékű fehérjét tartalmaz
- A szervezet számára szükséges fehérjét zsírmentes formában biztosítja, valamint tartalmazza a szójából származó izoflavonoidokat, vasat és kálciumot.
- Biztosítja a szervezet számára szükséges fehérjét és a 9 eszenciális aminosavat, és a szervezet számára szükésges arányban tartalmazza az aminosavakat.

Használat
- Bárkinek ajánlott, aki nem fogyaszt megfelelő mennyiségű tejet, húst, sajtot, vagy egyéb fehérjében gazdag ételeket.
- Bővebb fehérjebevitel javasolt, a növésben lévő gyerekeknek, időskorúaknak, valamint sportolóknak.
- Fogyasztáskor tegyen egy kanál (10 g) fehérje port egy pohár tejbe, gyümölcslébe, vagy egyéb folyadékba. Ha szükséges ízesíthető tetszés szerint. A pohár tartalmát kevergesse gyors tempóban 45 másodpercig, vagy egy zárt edényben erősen rázogassa össze.
- Ízesítésként gyümölcs, vagy zöldség adható hozzá. Főzésnél vagy saláták készítésénél is alkalmazható a zöldségekhez vagy az ételbe keverve."

Ha a fenti info nem lenne elég, akkor a www.vebso.hu>>vendég Enigma, Ajánlóba "Gazdag">>baloldalt Exkluzív termékek>>Nutrilite>>Wellness termékek .

Gigi,
Hurrá, Hurrá, újra itt.

Nikosz, ma este utazunk Kazincbarcikára, egész hétvégén ott leszünk, beugorhatok ha nem bánod. telcsi:20-984-30-86

Még mindig nincs gépünk otthon.
Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

FarkasokKép
Tudom, hogy nem nehéz beadni, de kiráz a hideg, ha rágondolok.
Főleg úgy, hogy nem tudom mennyit kell szurni, mármint az egész stimuban.
Mire odajutunk, hogy kezdés, jól megijedek!

EnigmaKép
Nekem eszembe sem jutna testépítős cuccot bevenni.
Inkább Farkasok csodafehérjebigyója!
Stella

Kép
stella9

Enigma!

Amikor nekem volt a punkcióm, akkor volt mellettem egy hiperstimus lány. Õ sem nagy húsevő, ő is valami fehérjeporos izét evett. Biztos jó, szerintem kérdezz rá Dévaira, mit ajánl, mert ezekből is van jó, meg nagyon káros. Vagy Farkasok ajánlata sem hangzik rosszul.

Eszter
Kép
roxal

Hello csajszikKép

Hát köszi mindenkinek, hogy így a lelkén viseli az én fehérje gondjaimat.
JuditKép Nagyon köszi amit küldtél, felkeltette az érdeklődésemet. Este megmutatom az uramnak, meg megkérdezzük a Dévait is aztán ha lehet akkor hajrá. Különben babások szedhetik??ú
NikoszKép Hát PngKép-nek tök igaza van. Ne írj ilyen rémisztgetéseketKép.... Úgyis van, hogy kétségeim vannak, hogy minden OK-e. Ilyenkor rászállok az uramra és végigkérdezgetem, hogy ugye egészségesek a babáink, minden rendben van, velünk ez nem történik meg, stb. Õ egyébként tök nyugodt és 100%-ig biztos abban, hogy minden rendben lesz. Nézd, az tuti, hogy a legbiztosabb szűrés az amnio, ezt én is tudom. De pl. a szív UH-n nagyon sokmindent ki tudnak szűrni és én bízom abban a 4 orvosban aki mégnézte őket. Ha bármit is, icipici bizonytalanságot láttam volna rajtuk (ill egy babánál rossz eredménnyel), valószínűleg beleegyezünk, de olyan egyértelműen mondták, hogy semmit nem látnak. A SOTE-s genetikus pedig mondta, hogy szerinte ne csináltassuk meg, pedig ő már azért látott egy s mást. Hát ennyi, én már nem is akarok ezen rágódni többet. Eldöntöttük, hiszem, hogy minden rendben lesz. Ti is jól fogtok dönteni!!! A jódot miért kell szedned?
WishKép Persze, beírhatod!

Csajszik, örülök, hogy tetszenek a neveinkKép. Nekünk is!!! Már csak így hívjuk őket (Zsombi, Panni), mást már el sem tudnánk képzelni. Remélem Panni tényleg csajszi, mert ezt 4 hete mondták utoljára, de azt ketten isKép

GigiKép Nekem is volt egy Évám a stimukkorKép (tényleg Éva). Már alig várom, hogy megint járjak hozzá!

Na megyek, bedobom a sütőbe a mai húsadagomat.
pusza
enigma
enigma

Enigma, nem is értem, hogy lehet ilyen hamar kitalálni a neveket. Nekünk biztos lassabban fog menni Kép
Amit Farkasok írt, télleg egész jól hangzik. Klassz lenne, ha a doki azt mondaná, hogy szedheted Kép
png

Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek, tényleg hasznos, főleg "miheztartás" végett. Olvasgattam amit írogattok, érdekesek...

Diétáról is volt szó, Dévai doki mihez ragaszkodik? Nagyon rámférne, biztos fogja mondani, hogy mihamarabb kezdjek bele.

Azért érdekeltek a vizsgálatok, mert Sárospatakon lakom, és nem tudtam mennyi ideig kell Pesten lennem. Sajnos hormonvizsgálatom csak egy évvel ezelőtti van, akkor gondolom azt nem fogadja el. A páromnak nem volt még semmi vizsgálat, ezért is fordulunk ide, mert ezt nem értettem.

Sok mindent nem értek, amit írtok, de azt már kivettem, hogy sokatoknak van pici babaája, és ettől jobb "Cégér" nem is kell!
vanda978

Szia Vanda!
Mennyi idő alatt értek be onnan Pestre? Most az elején mondjuk nem vészes vidékről bejárni, de ha bármilyen kezelést elkezdtek, kb. két hétig kétnaponta kell hozzá járni UH-ra, hogy tudja nézni, hogy reagálsz a dolgokra. Szóval, gondoljátok meg, hogy ezt meg tudjátok-e majd oldani!
A diéta és a helyes étkezés csak annak kapcsán került elő, hogy az ikerterhes kismamáknak sokszor rossz a laborjuk, és akkor spec étrend van nekik. Emellett amikor gyógyszert szedsz, akkor van pár megkötés, hogy mit kell enned mindenképp.
Valszeg az egy éves hormonodat nem fogja elfogadni Kép Úgy tudsz számolni, hogy hormonszintet a ciklus első és ötödik napja között néznek. Emellett kell általános labor, vércsoport, AIDS, hepatitis és szifilisz szűrés, érvényes rákszűrés, tüdőszűrés és EKG. A párodnak "csak" spermaképet néznek majd.

Kérdezz nyugodtan, ha nem tudsz/értesz valamit, mindnyájan így kezdtük!
png

Köszi az infót!

Kb. 4 órás az út Pestre, szóval elég hosszú. Sajnos nem tudom másképp megoldani, mert jártam már sokfelé, legtöbbet Miskolcra, de semmi eredmény. Ezt úgy értem, hogy nem mondtak és csináltak semmit velünk. Szóval muszáj komolyabb helyre menni. Előny, hogy van hol aludnunk, mert a sógornőm Pesten lakik. Egyébként van itt egy ismerős házaspár, akiknek tavaly született babájuk, csak nekik Dr. Vass Zoltán volt a dokijuk. Tőlük jött az ötlet, mármint az intézetet illetően.

Hormonszintet így nem tudok számolni, mert ciklusom sincs. Gyakorlatilag tavaly augusztustól nem volt menzeszem, nekem nagyon ritkán van. Ez a bibi, nincs peteérés. Arra vagyok kíváncsi, hogy Dévai mit fog mondani, hogyan kell elkezdeni a kezeléseket, mert ciklushoz nem tudunk igazodni. Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, vagy járt, nagyon kíváncsi lennék.
Egyébként kedves a doki?
vanda978

Sziasztok! Bocsánat az elírásért, már akkor jeleztem bizonytalanságomat. Segítségetekkel megértettem, hogy fun vagy fan mindegynek tűnik, főleg ha a köv.tali is hasonló hangulatban zajlik, mint az első.
Apropó, MIKOR lesz a pesti talcsika??Kép

Wish! Küldöm a piros energiákat!!!!!!!!!

Roxal! Sikerült már eldönteni, hogy visszamégy -e 1 hét után dolgozni vagy tudsz még maradni?
lkt

VandaKép

Jó bornak is kell a cégér:

Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Nagyon töndéri Kép

Lkt!
Hétfőtől megyek dolgozni. Gyakorlatilag innentől nem nagyon tudok mit csinálni. Ma vagyunk a 8. napon, ha meg tudtak tapadni, akkor már jó helyen vannak, ha meg nem, akkor nem segít semmi. Szerintem nem is baj. Tegnap már annyira borongós kedvem volt a négy fal között. Nem viszem túlzásba a munkát, s egyébként három vizsgám is lesz jövő héten, tehát el leszek foglalva Kép Csak gyorsabban telik az idő.

Tegnap jól rám ijesztett a férjem. Egy hét alatt két centit nőtt a hasam, s biztos hiperstimus vagyok. Egyelőre lebeszéltem, hogy sokat eszem, s fekszem, tehát simán híztam csak, de azért beleültette a bogarat a fülembe...

Eszter
Kép
roxal

Gigi, édes a baba Kép

Roxal, nem akarlak megijeszteni, de én is így kezdtem Kép Mármint, hogy egy kicsit nagyobb lett a hasam... Egész pontosan egy kiló szaladt rám föl, ami most már meg is marad Kép viszont, ha hiperstimus vagy, azt érezni fogod, mert ha már nagy baj van, az eléggé fáj.
Arra figyelj, ha mész dolgozni, hogy ha lehet kocsival, metróval és villamossal közlekedj. Amilyenek a pesti utak, a buszok a lelket is kirázzák az emberből...

Vanda, ez nem hangzik túl jól. Viszont így mindenképp szakemberhez kell mennettek. Ha meg tudjátok oldalni a Pesten alvást, akkor szerintem így működni fog Kép Amúgy gyógyszerezéssel simán csinál majd neked peteérést, ne aggódj! Mert azért van az UH, hogy lássa, hogy éppen hol tartasz, így azt is tudni fogja, hogy mikor kell kezdeni.
Amúgy a doki kedves, meg aranyos, meg minden, csak néha látszik rajta, hogy már elég fáradt. Mikorra is kaptatok időpontot? Van ugyanis, hogy rengetegen vannak nála, és én igyekeztem úgy hozzáállni ehhez az egészhez, hogy ha nagyon sokan vannak kinn, meg nagy a csúszás, akkor igyekeztem nem sokat zargatni aznap kérdésekkel Kép De persze az első alkalom más lesz, ott majd szépen mindent el fog nektek mondani. A nővérek is nagyon aranyosak, szóval, minden rendben lesz Kép
png

Png!

Nem fáj, nem érzek semmit. Jóval többet eszem, mint szoktam (meg iszom is Kép), s miután semmi mozgás nincs az egy hetes fekvés miatt, szerintem simán benne van a hízás. Persze csak reménykedek... Vass doki azt mondta, hogy napi egy centi, ha hiperstimus vagy, most majd odafigyelek.
Dolgozni meg csak kocsival megyek, Diósdra nem könnyű átjutni tömegközlekedéssel. Vizsgára meg villamossal, meg gyalog megyek...

Eszter
Kép
roxal

a három vizsga után már kész vagy ezzel a félévvel?
png

png

Roxal Kép
Maga a stimuláció is puffaszt, szóval ne aggódj.
A hízás elkerülésére meg ne egyél a hús mellé krumplit/kenyeret/tésztát csak zöldséget és salátát.
Hál istennek én így nem híztam (pluszba), mint láttátok már igy is majdnem gurulok, szóval nagyon nem hiányzott, hogy felugorjon még pár kiló. Kép

Nem akarom elkiabálni de bíztatóan alakul a mensi megjövtel. Ha így megy tovább akkor délután hívom a dokit Kép

wish

RoxalKép
A hiperstimut biztos megéreznéd, mert az nem kicsit fáj (azt mondják).
Vigyázz magadra, ha melózni mész!!

WishKép
Küldöm a menzihozókat.

Nekem nagyon nem jönnek be a cérnák. Most a combomban lévők akadékoskodnak. Este kimentem pisilni és nem bítram visszamenni a hálóba, mert annyira fájt az egyik combom. Aztán most a másik is elkezdte.
Viszont amíóta bent vannak kicsit felgyorsult az emésztésem.
Ez csak ilyen mellékes szösszenet volt, amúgy nincs semmi különös, csak én is nagyon várom a menzit. És továbbra sem barátkoztam meg a vasárnaptól szuri gondolattal.
De lehet, hoigy csak hiszis vagyok Kép!
Stella

Kép
stella9

Heló csajok!
LÁtom, rengeteget írtatok, alig győzöm visszaolvasni.
ENigmaKépKép Hihetetlen, hgoy megy az idő!!!! MÁr ekkorák vagytok! Pontosan mikorra is vagy kiírva, mert ez nincsen bent a táblázatban.
WishKép Névválasztásod: okéKép
RoxiKép Kitartás, mikor is tesztelsz??? Ezek a legnehezebb idők! Egyél sok mézet, az állítólag használ.
Hát, elkezdtük a homeot, tegnap kaptam az adagot, aztán most várjuk a hatást -estére kapásból megjött -nem tudom, van-e köze a bogyókhoz.Pedig ki kellene tolni valahogy, mert pont beletrafál a klasszul megtervezett nyaralásunkba. Jó, mi??? Nehogy már valami simán menjen....Kép
HajneszKép Hogy vagyKép ??és persze: HajrááfKép
Jövő héten végig érettségiztetek, gondoljatok rám, hgoy minden simán menjen ebben a hülye új rendszerben....meg hogy bírjam a strapát -minden nap lesz érettségizőm, még szombaton is. Nagyon fogtok hiányozni.
pusz, a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Png!

Sajna nem, három vizsga aután a következő héten van még egy, meg aztán utána két héten belül a két uv, amit sikerült összeszedni.

Wish!
Jövő héttől le fog menni az az egy kiló, hozzátartozik, hogy kilengtem. Tavaly junius óta fogytam 10 kilót, amit azóta tartottam is. Most viszont a férjem azt mondta, igenis kell köretet ennem este, na rögtön mg is látszik. Jövő héttől visszaállok, s az rögtön le is fog menni. Főleg, ha mászkálok is (persze csak mértékkel). Jó lenne, ha már te is kezdenél Kép

Stella!
Igyekszem nagyon vigyázni magamra, azaz magunkra Kép Nem lesz a szurikkal semmi gond, meglátod, simán menni fog. Végre valami bíztató, nem fáj semmi, tehát nem vagyok hiperstimus.

Anna!
Pont tegnap beszélgettük a férjemmel, megvan mindenből a kt név, s nálunk is Anna a befutó első lánynak. Már kezdettől fogva.
Nem szeretnék tesztelni. Az elsőnél semmiképp, főleg, higy már fogalmam nincs mikor kellene megjöjjön, vagy egyáltalán mikor lehetne megnézni. Pont ma egy hete volt ET. Két hét, ha minden rendben, s mehetek Dévaihoz vizsgálatra. Hosszú lesz.

Eszter
Kép
roxal

WishKép StellaKép
Látom, nem vagyok egyedül mensi problémáimmal, megnyugodtam.Kép
Én már nagyon szenvedek, tudjátok, most ki kellett tolni egy héttel a ciklusomat, a jó kis 15 éve beállt 28 napos ciklusomat, ma van a 33. nap, úgyhogy most nagyon gyötrődik szegény, már egy hete meg akar jönni (barna) és még mindig nem jöhet!!! Most kezdem érezni, hogy ez az idegrendszeremet is kissé negatív irányban befolyásolja...
Kép

De azért hajráááfKép és AnnaKép gondolni fogok Rád jövő héten, megcsinálod, csajszi!!!Kép A mensit meg sajnálom, látod, soha nem ott jön meg, ahol várják...Kép
hajnesz

Most mondjam, hogy nálunk is Anna lesz...?Kép Na jó, csak második névként, de akkor is.Kép Jó lesz nagyon, elképzeltem, ahogy talin majd mindannyian Annázunk!Kép Így egy csomó időt és energiát meg tudunk majd spórolni magunknak, csak egyszer kell Annácskára rászólni és az összes bébilány mint a kisangyal, szótfogad!Kép
PngKép
Nálunk a nevek már vagy 2 éve megvannak, már csak a tulajdonosaikra várunk!Kép
hajnesz

Nálunk is sokszor szóba kerültek a nevek eddig, de ugye mivel nem volt tétje, csak olyan szinten, hogy ez tetsz, ez meg nem. Nekem inkább a fiúnevekkel van problemám, lánynevet azonnal ki tudnék találni, talán még túl sokat is Kép A fiúneveknél viszont amik nekem tetszenek, azok vannak a közeli családban, ezért aztán meg kell gondolni, hogy hogy is döntsünk. Ráadásul mi elvileg nem is szeretnénk előre tudni, hogy kisfiú lesz-e, vagy kislány, úgyhogy nem is tudom, mikor fogjuk kitalálni Kép A szülés után mennyi időt adnak erre? Kép

Roxal, ez nem hangzik túl jól... de legalább eltereli a figyelmedet. úúú de nagyon utáltam vizsgázni...
Amúgy télleg érdemes a húshoz csak zöldséget enni, nekem a párolt brokkoli jött be reszelt sajttal (ez sztem só nélkül is fini Kép), meg a félig pici olajon megpárolt répa, ami még kicsit ropog Kép Persze, a végtelenségig ezt sem lehet enni, úgyhogy én az utolsó pár napban eljutottam odáig, hogy csak úgy magában megettem azt a vacak húst. brrrrrr
Lányok, most pár napig nem leszek, mert kinn leszünk a telken, majd kedden jelentkezem! Addig is mindneki vigyázzon magára!
png

Sziasztok Kép

Nálunk is megvannak a nevek már régóta. (Anna, Judit, Zsolt és Levente) Ennyi gyerek pont elég is lenne Kép Na nem egyszerre! Kép

Ezzel a mensivel mennyi baj van. Bár én most vigyorgok, mint a vadalma, hogy megjött. Mindjárt telefonálok is jó doktorunknak Kép

Roxal Kép
Köretnek párolt zöldséget egyél. Akkor férjed kívánsága is megvan és a hízlaló cuccokat sem eszed.
Fúúú, fogytál 10 kilót, te leszel a példaképem. Én két éve fogytam 15-öt, de akkor nagyon beteg voltam és abból 10 visszamászott észrevétlenül. Azóta nagyon figyelek rá mit eszek, de nem fogyok. Tudom, többet kellene mozogni... majd nagyokat sétálok szülés utána babával Kép

Stella Kép
Szegénykém, te aztán jól megszenvedsz ezzel a cérnával. Kép Én a múltkor a lét halántékom alá kaptam egyet amitől egy hétig nem tudtam oldalt aludni, mert ahogy hozzáért a párna felébredtem annyira fájt, meg a könyökömben volt egy érzékeny darab. A mostaniakkal 2 nap után összebarátkoztunk és nem is érzem őket.
Remélem használnak mindannyiunknak és majd a csak a tesó elött kel megint mennni Kép

Wish

wish

Gigi! Bocsánat, Neled nem válaszoltam tegnap, igen a lélekturkászás alatt az egészséfgfilozófust értettem, akihez Szani is járt, jövő héten kezdem, a tegnapit lemondtam, de jövő csütin már szabin vagyok, úgyhogy simán tudok menni. A kisfiad iszonyúan édesKép

Wish! Akkor megérkeztek az energiáim!!!De jó, hogy mindjárt indulszKép

Hajnesz! Hány naposra is kell duzzasztani a ciklusodat, már csak néhány nap, jól emlékszem ugye?? A vártak szerint nagyon szinkronban lesztek Wishsel.

Roxal! Igazad van, jobb dolgozni, mint otthon latolgatni az esélyeket, feltéve, ha tudod lightosra venni a munkátKép

Lányok! Én sem vagyok vasárnapig, családi Hajdúszoboszló, remélem, nem lesz k.nagy tömegKép

Wish! Üdvözli Dokinkat a Fan ClubjaKép
lkt

Wish, Zsolt, ez tetsz Kép
png

TimiKép
Már csak három szem fogigátló! Sosem vártam még így a vasárnap estét!Kép Az lesz a 35. nap.
Szuperjó családi Hajdúszoboszlót kívánok!Kép
hajnesz

Wish!

De jó, hogy már kezdesz, most gyorsan fog telni az idő. Különben is, nekünk egyszerre kell szülnünk, ami csak úgy jöhet össze, ha most mindekettőnknek sikerül. Ja persze Hajninak is, s akkor lesz csak kavalkád KépFőleg a sok Annával. Hajni 24-én indul, ha jól emlékszem... Az jövő csütörtök. A férjem meg azt mondja a kajára, hogy most amúgy is sanyargatva vagyok, ezért engedélyezi a kilengést.

Png!
Brokkoli, meg répa nálam nem favorit. Répa nyersen, vagy ha nagyon muszáj levesben. De azért sok lehetőség van ezen kívül is. Az a legrosszabb, hogy most nem csinálhatok magamnak kaját, pedig azzal jól elvagyok.

Mindenkinek jó pihenést, aki megy valami szupi helyre. Gondoljatok rám, nekem a férjem vasárnapra engedélyezett egy kis sétát. Nem baj, július végén megyünk Hévízre, majd ott pihenek.

Eszter
Kép
roxal

Azért ez jó férji hozzáállás Kép
png

SziasztokKép

Kezdem az elejénKép
Vannak megmaradt gyógyszereim, amiken szeretnék túladni.

3 ampulla 75NE-s Fostimon;
1-1 ampulla 5000NE-s Profasi, ill. Choragon;
2 ampulla 5000NE-s Choriogonin;
2 fecskendőnyi 0,1-es Decapeptyl.

Ha még nem ismernétek a lombikbaba.com weboldalt, látogassatok el, sok hasznos infóra találtok!

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Felhívtam a dokit és azt mondta menjek most, mert most nincs senki Kép
Hurrá! Itt is hagyok csapot-papot a munkahelyemen és húzok a klinikára Kép
Na jó, megvárom, amíg Laci ideér a kocsival Kép

wish

igen, valamiért ezek a péntek délutánok így nyáron nagyon lazák a klinikán Kép
png

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Gigi neked a képért külön köszönet, tündéri a gyermeked, gratulálok. Mennyi idős már?

Png!
Tényleg nem túl rózsás a helyzet, de reménykedem nagyon. Egyébként jövő hét keddre vagyunk bejelentkezve, az egy nyugis nap a dokinak?

Gyógyszerrel már sokat csináltak nekem peteérést, csak közben nem volt Uh. ezért nem tudom mi volt az értelme.
Holnap utazunk, mert úgyis van más dolgunk is Pesten, de jövő héten feltétlen megírom, hogy mit mondott.

Ilyen problémája nem volt senkinek, hogy nem volt mensije?Vajon mit fog javasolni nekem?
vanda978

Vanda Kép
Szerintem nem nagyon van nyugis napja a dokinak, Nekem egyszer volt olyan, hogy senki nem volt.
Ne aggódj rád fogja szánni az időt, amire szükséged van. Most is volt egy lány aki több mint fél órát bent volt. Fog adni gyógyszert, amitől lesz peteérésed. Aztán ha a férjednél minden rendben, akkor gondolom inszemezni fogtok (reméljük elösször és utoljára Kép)

Roxal Kép
Hát, ha végig kihordod a bébiket és én egy kicsit elöbb szülök, akkor összeidőzíthetjük. Vidám lenne, hogy egy nap van a srácok szülinapja, rendezhetnénk nagy szülinapi partikat és meghívnánk Dévait is Kép
Majd vásárolni is úgy megyünk, hogy mennyi engedményt kapunk ha ebből a kiságyból négyet veszünk? Kép Sőt bevesszük Hajnit is és akkor még nagyobb kedvezményeket csikarunk ki Kép

Ma a "nincsenek sokan jöjjön most" az két óra várakozást jelentett Kép Mikorodaértem tele volt a váró Kép Még jó, hogy meggondolta magát és nem hatra hívott mert akkor még most sem értünk volna haza. Igaz már voltunk gyógyszertárban is és otthagytuk a pénztárcám tartalmát.
Azt beszéltük meg, hogy nem változtatunk a gógyszerezésen, mert a múltkor is elég tüsző lett tőle.
Hétfőn el kell mennem vérvételre a Nyirőbe (hormonszintek), kedden kezdjük a szurikat, pénteken ultrahang. Szóval végre elkezdtük megintKép

wish

Wish!

Jaj de jó, akkor most izgulhatunk, hogy hány tüszőcskéd lesz. Ilyenkor megint megvizsgálja, hogy hová kell tenni majd az embriókat, vagy csak a gyógyszereket írja fel? Persze remélem, nem lesz most következő alkalom. Tegnap elkezdett fájni a hasim. Olyan menstruációs görcs szerűen, de mára elmúlt. Nem tudom ez mit jelenthet. Azért a megjövetel még nagyon korai lenne.
Képzeljétek, ma a férjem úgy hozott reggelit, hogy ezt nekünk hozta, nekem meg a kicsiknek Kép annyira jól esett...

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Csajok!
Már rég jártam erre!Kép
Wish!
Légyszi tegyél fel egy táblicskut mert nem tudom kivel mi ujság!KépKöszike!Kép
Domi növöget, már 8 kiló.KépRosszcsont,akaratos,ja és puszit küld.KépMikor lesz a tali?Ti is kaphattok a pusziból.KépKüldök 3 képet az utolsón Gigi Olija éppen elkunyizza Domi cumiját.KépMindenkinek sok puszi!És természetesen megy a drukk mindenkinek!KépDia
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

+++ gif +++ 233938 +++ +++

wish

Na ilyet se csináltam még Kép
Az elöző bejegyzés a Dia által kért tábla Kép
Na még egy próba....

wish

Kép

wish

Wish!
Köszi szépen!Így legalább én is tudom kb:ki hol tart.KépPuszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Wish! Tök jó, hogy már kezdtek is!!

Roxal, Wish! Elképzelem, ahogy majd Ti is 9,5 hónap múlva elkezdtek felrakni ilyen Kiswsih éppen Kisroxal cumiját akarja lenyúlni témájú képeketKép Hajrá!!!!!!!!

Dia! Még mindig nagyon helyes kisfickód vanKépKép

Hajdúszoboszló a strand miatt nem fogott meg igazán, mert igaz, hogy van 15-20 medence, de népek is sok van. Különben le a kapallpal, gyönyörű rendezett a kertje, sok lehetőség van úgy a pihenésre, hogy ne lógjon a szomszéd lába a szádba. De az nagyon jó volt, hogy együtt volt a férjem családja, 2 fiútestvére van barátnőkkel, meg a mostoha testvére szintén már párban, jókat vidultunk, és rengeteget zabáltunk finomakat!Kép
Már csak 3 napot kell dolgoznom, aztán 2 hét pihi, alig várom már, nagyon el vagyok fáradva, le kell kicsit ereszteniKép
lkt

Helló MindenkiKép

Tényleg negyon be fognak indulni a topikban a dolgok!!!
Én tegnap szúrtam az első Decapaptyl-t. Remélem hamar megjön és nem kell sok belőle!

RoxalKép
Hogy vagy? Bocsi, elfelejtettem: mikor tesztelsz?
Drukkolok!

WishKép
Hajrá!!! Holnaptól szuri!!!
Mindent bele!
Úgy néz ki a cérnáim megtalálták a helyüket (1 hét alatt), úgyhogy jöhet a következő Kép!

Stella

Kép
stella9

Timi!

Szerintem nagyon rátok fér a pihenés. Elképzeltem, amint Wish, meg az én lurkóim cumit nyúlják le Kép Mókás. Azért irigyellek a hétvégi strandolásért Kép

Stella!
Köszönöm jól vagyok. Bár napok óta fáj a hasam, állítólag a sok hormon fúj fel. Nem tesztelek, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem tudom mikor kellene. Ha a rendes ciklusomat nézem, akkor holnap kellene megjöjjön. Dévai meg azt mondta, ha nincs gond júli 1-én menjek. Tehát várok addig.

Eszter
Kép
roxal

Stella Kép
Remélem bedolgozzák magukat ügyesen a cérnák Kép
Nekem úgy tűnik haszál, legalábbis alig éreztem a hasam, csak nagyon picit görcsölt, azokhoz a napokhoz képest, amikor gyógyszer sem használt ez nagy eredmény. Szóval ha babában is ilyen hatékony Kép

Roxal Kép
Remélem nem lesz gond és két KépKép lesz az UH-on elsején!
Elmentél dolgozni? Vigyázz magadra, csak óvatosan mindent.

Timi Kép
Nem emlékszem, mentek valahova nyaralni?
Keksz hogy bírja ezt nagy meleget? Õ is volt strandolni?

Wish

wish

Wish!

Eljöttem dolgozni, de igyekszem nem sokat mozodni. Elücsörgök, meg számítógépezek, papírokat fűzögetek, szóval elvagyok Kép Én nem vagyok telhetetlen egy babónak is nagyon örülnék...

Eszter
Kép
roxal

Halló Ifjúság,
már lassan 1 órája csak olvasok,hogy mi történt péntektől hétfőig. Sajnos az otthoni gép még mindig kínlódik, így lehethogy meglátogatjuk a Wish családot egy kis gyógyításra.
Nálunk nem történt semmi az elmúlt 3 napban.

Gyerekek megint beindul rendesen a történés.

Roxálkám,
eltelt 10 nap., remélem rendesen bevették magukat hozzád a mikiegerek! husi-víz, ami a pocinövekedést illeti szerintem most egy kicsit visszafog menni, mert mozogsz, de olyan nagyon sokra ne számíts még, mellesleg majd kitágítják belülről, úgy hogy jó ha hozzászoktok. Nekem a projekt végére ( bár nem sikerült) olyan nagy volt a hasam, hogy az gáz volt, a combom pedig rendesen megtartotta a vizet annak ellenére, hogy folyamatosan pisiltem. Szóval csak azt akartam mondani, hogy szerintem a sok gyogyó igazából a végén fejti ki a mellékhatásait.

Stella,
Remélem a szurikkal teljesen megbarátkoztál végre, ami pedig az emésztés felgyorsulását illeti, az tök jó, mert mi felesleges kiürül az emberből. Megjegyzem nem tudom hogy a fogyókúrásra kapott 2-2 cérnától de nekem alig van étvágyam, csak iszom a vizet mint a kacsa.

Hajrá minden kezdőnek!!!!

Wish,
emlékszel még amikor azt kívántad, hogy június legyen, nem tudom mennyire ment így utólag lassan, de azért csak elment!!!

Stella,
A decapepthylt én végig kaptam, csak az utolsó pár napban már csak fél fecskendőt, úgy hogy ne éld bele magad nagyon abba, hogy naponta csak egy szurit kapsz!!!

Lkt,
Valamelyik nap teszünk fel képet a rokonkutyákról, most 5 hónaposak. Addig is üdvözletemet küldöm Kexnek és Rágcsának.

Ha valaki elárulná, hogy hogy hívják a Madagaszkárban a zebrát és az oroszlánt.

ui. Pénteken láttunk egy zsiráfot az autópályán ( ez nem vicc)épp egy lószállítóban vitték valahová.

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Judit Kép
Gyertek nyugodtan este, van kalapácsunk meg fúrónk a laptop gyógyításhoz Kép
Egyébként Marty és Alex (http://www.imdb.com/title/tt0351283/)

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: