A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Kery, sajnálom!!! :cry:

Vic, nagyon szép helyeken jártatok! :D A szemednek mielőbbi jobbulást!

Kira, kb. 9-1/2 10-re ott leszünk. Szerintem találkozunk, mert eredményt (általában) 12-13 között szoktak mondani.

Madrin, jó volna összefutni!! Nézz be mindenképp, ha arra jársz! :wink:

Gil, szerdára nagyon drukkolok! Melóhelyed.... :?
Köszi szépen, megvagyok! A táblán én gondolkodtam, de olyan rapszódikus a topikos jelenlétem. :oops: Anno ezért nem vettem át Krisztitől sem.

Bonya, isten éltessen sokáig! Boldog Születésnapot kívánok! Mielőbb teljesüljön szíved vágya!
A döntésed miatt pedig ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Te vagy a fontos, a saját életedről neked kell döntened! Ha egyszerűbb és kényelmesebb lesz így, akkor miért ne tehetnéd?! :wink: Ezen kár tipródnod. Itt meg továbbra is szívesen látunk! :D Sok sikert az új intézményhez..... és/vagy a spontán babásodáshoz! :D

Csibe, köszi! Időnként Te is előkerülsz! :wink:
Az immunológiai vizsgálaton a termékenységgel összefüggő immunproblémákat szűrik (pajzsmirigy antitestek, antinukleáris antitestek, foszfolipid antitestek és lisztérzékenység antitestek).

Köszönöm a drukkokat! Holnap délután jövök!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok Kedves Mindenki!

Én még nagyon új vagyok, de ha más nem jelentkezik, szívesen átveszem a tábla vezetését.
Igaz csak esténként vagyok gép előtt és nem minden rövidítést értek, amikkel egymás között beszéltek, de szerintem megbírkózom Vele :lol:

Írjatok, hogy mi legyen!

Üdv:

Akire

Kép
akire79

Sziasztok!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek az együttérzést. Remélem holnap jó lesz az UH eredmény, nem lesz cystam és kezdhetem a stimut.

Minden Kismamának sok pihenést és egészséget kívánok. :D

A sorstársanak meg mielőbbi pocakosodást. :wink:

Puszi!!!!!!
Vendég

Anett,
nagyon drága vagy , köszike az üdvözletet!
Édes vagy , hogy így gondolod és köszike , hogy megértesz!

Pusszantalak

bonya

Kép

Kép
bonya

Akire79,
nagyon kedves tőled, hogy átválalnád a tábla készítést.

Gabicsibe biztos örülni fog neki, szegényke hamarosan életet ad a kispocaklakójának, és biztos teher már neki.
Neki mostanába mással kell már foglalkoznia ezért is hoztam fel a témát.

Mindanyian segítünk, de Gabcsi is biztos hasznos instrukciókkal fog ellátni.

Üdv. köztünk!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Kedves Bonya!

Csak most látom a vonalzódon, hogy szülinapod van!
Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!

Kép
akire79

Akire,
édes vagy , köszönöm szépen!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok!

Hadd írjam le a bánatom.
Kb 1 éve dolgozom ezen a helyen: igazságügyi alkalmazott. Egy közvetelen felettesem van. Most márciusban mikor elkeztük az éppen aktuális lombikot bevallottam a munkahelyen ennek a nőnek, hogy mi vár rám. Akkor teljes támogatásáról biztosított.

Azóta a beültetés kapcsán szerettem volna 2 hét betegállományba menni, de az túl sok lett volna neki és mivel figyelembe vettema kívánságát már a második napon bementem ügyeletet adni ( csak 4 óra volt és csak ültem szerencsére ügyfél nem jött)

A vizsgálatokra is úgy kell kunyerbálni, hogy elmehessek, mert szerinte szabadságra kell ilyenkor menni, mert az egy-egy nap betegszabit nem nézik jó szemmel.

Mostanra elegem lett ebből, de feladni nem akarom a munkahelyem. Csak a főnökasszony egy B*tlan p*csa és csak a saját önző érdekeit nézi, hogy mivel ketten vagyunk és ha én nem vagyok éppen, akkor neki kell mindent megcsinálni. Ő pedig olyan, hogy ezt utána érezteti is velem.

Én pedig mivel már volt 2 sikertelen próbálkozásunk, most tényleg le akarom sz*ni, hogy mi van odabent és végre magammal és a közelgő beültetéssel akaok foglalkozni.

Bocsi ha túl hosszú lettem, de akinek van ötlete ilyen jellegű problémára, vagy tapasztalata az kérem, hogy írja meg nekem.

Köszönöm

Enikõ
vacak2

Lányok!
szerintem csapjunk le Akire felajánlására! Nehogy meggondolja magát! :lol:

Akire
Hűű, klassz, hogy ilyen lelkes vagy! Kösziiii!

Bonya
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! És sok szerencsét az új helyhez! Kívánom, hogy oda már ne is kelljen menned spontán babó miatt!!! Miért haragudna meg ezért bárki is??? Teljesen logikus döntés! Ha telefonon nem tudod elintézni a leleteket, valamelyikünk megtehetné. MOndjuk én még nem tudom, mikor megyek legközelebb. Mennyire sürgős?

Lexi
Akkor sok sikert a spontán bébihez!!!!

Vacak
Nem könnyű helyzet! Nem tudom, milyen viszonyban vagytok. Beszélni nem lehet vele?

Csibe
Remélem, minden oké lesz! Majd írd meg, mi volt!

Anett
Még egyszer nagy drukkkk holnapra!!!! Valaki kérdezte már, tesztet nem csináltál?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil

Még eddig nem találtam meg a megfelelő hangnemet vele és a nem igazán szeretnék minden részletet megbeszélni vele (pl.: milyen vizsgálatok következnek, hány psejt lett, vagy milyen lett a vérképem)
Én úgy képzele, hogy betegállományba megyek minden vizsgálat alkalmával legyen az akár egy napos is. A többi napon pedig ugyanúgy dolgozom tovább. Nem hiszem, hogy csak én vagyok ilyen helyzetben, hogy ha Pestre kell mennem akkor egy egész nap kiesik a munkából.

Enikõ
vacak2

Lexi,
Így egy nappal később, de boldog névnapot kívánok neked!

Bonya,
Boldog szülinapot!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Bonya teljesen logikus a döntésed, utólag Boldog szülinapot kívánok :D

Lexi,utólag Boldog névnapot kívánok :D

Vacak, lehet, hogy érdemes lenne beavatnod a fönököd, mert szerintem akkor sokkal megértöbbek, ha ismerik a folyamatokat, pláne ha egyedülálló akkor meg Te ügyed részesének érzi majd magát. Több sorstársunk munkahelyén ua. volt a helyzet mint nálad, de miután beavatták a többieket, még segítettek is nekik, érdemes elgondolkodni rajta.

Anett nagyon-nagyon drukkolok mára, várom a híreket++++++++

Gil feléd mi zujs?

Akire örülök, hogy elváltad a táblázat kezelését. :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Bonya!

Szerintem is jól döntöttél, a lényeg, hogy ott is jó kezekben leszel, és kívánom,hogy már nem kelljen sokáig oda járnod! :D
Ja és kicsit megkésve, de boldog Szülinapot kívánok én is!

Kép

Lexi!
Kell, egy kis pihi, néha...hátha igy is sikerülhet! :D

Vacak!
Sajnos én nem tudok semmit tanácsolni, én még el sem mondtam a melóhelyemen senkinek, bár eddig mindig meg tudtam oldani a lógást" bár most nálam úgysem aktuális a dolog egy darabig... :shock:

Vic!

Nagyon szép helyeken jártatok, irigyellek ám... :lol:

deri
deri

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat és a drukkokat is.

Bonya
Boldog születésnapot kívánok Neked és spontán babót, minél előbb.

Vacak
sajnos ez legtöbbünknél fellépő probléma. Nekem is sokáig mindenben segítettek, hozzám igazították a műszakbeosztást, de azért a végtelenségig nem várhattam el tőlük, mert már nekem volt kellemetlen. Én nem úsztam meg a munkanélküliséget. Kívánom, hogy Te találd meg a megoldást, de tudom nagyon nehéz. Nem lehetünk egyszerre két helyen. Sajnos.

Anett
Drukkolok nagyon
Vendég

Lexi
Utólag is,de Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Neked!
Kép

Bonya
Utólag is,de Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok!
Kép

Kép
noki&potyi

Jó reggelt Lánykák!

Drága Lexi,

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok neked. Teljes szívemből kívánom, hogy a nyusziakció sikerrel járjon és végre nagyon boldog légy. E-mailt írok majd privim továbbra sem működik.

Bonya,
Nagyon boldog szülinapot neked. A következőt remélem már anyukaként ünnepled.

Anett,

Húha nagyon izgulok ám érted!!!!! Már alig várom, hogy gyere. Annyira szorítok ám.

Kery,
Drukk neked, hogy mielőbb kezdhessetek.

Vacak,
Én is nagyon féltem először elmondani a főnöknek. Mi még inszemnél tartunk, ami csak 2 nap hiányzást jelent nekem. De már felkészítettem a lombikra, persze az már nem tetszik neki, hogy 2 hét betegállomány, de úgyse tud vele mit kezdeni. Kirúgni nem rúghatnak ki, elvileg a törvény véd. Persze kiskapukat tudnak találni sajnos. De elvileg úgyahogy elviseli. A szomszéd irodában van egy ismerős, aki szintén BMC-be jár, már lombiknál tart, és legalább látta a folyamatot.
Az a baj, hogy én sem vagyok a leszarós típus, de ha tényleg a baba a fontosabb, muszály megtenni. Előbb-utóbb kénytelen lesz elfogadni a helyzetet. Persze sajnos Lexi példája is létezik. Drukkolok neked, de szerintem mindenképp menj betegácsiba.

Gil,

Igen szuper volt. Olaszország, Dolomitok, Cortina D'Ampezzo és környéke.

Lányok,
Komolyan mondom nem hiszem el. A múlt héten már kicsit javult a szemem, naná akkora mikor már mentem a dokihoz. Felírta a cseppet, erre megint ugyanolyan rossz lett. Tulajdonképpen eddig amikor cseppentettem mindig szar volt, mindenféle cseppre. Aztán pár napig nem cseppentettem. Akkor javult. Dokinak hittem ez az új elmúlasztja, hát tegnapra megint szar lett. Úgyhogy lehet, hagyom a fenébe az egészet, és majd meggyógyul magától. Már úgy örültem végre elmúlt, és most kezdhetem előlről az egész kínlódást. Marha jó. Úgy általánosan mindennel tele van a .......
vic12

Sziasztok!

Anett!
NAGYON DRUKKOLOK NEKED!!!!!!!!!!!!

Vacak!
Sajnálom hogy ez van a munkahekyeden. Szerintem ha beavatod minden részletbe akkor se biztos hogy megérti a helyzetedet, a leírtak alapján, mivel egyedülálló és őt csak az izgatja hogy ha nem vagy, neki több lesz a melója. Mindenesetre megpróbálhatod a beavatást. Kirúgni nem rúghat ki, mivel a törvény által védve vagy. És ha a doki kiír betegszabira akkor otthon kell maradnod.

Bonya!
Boldog szülinapot!!!!
Mi mást kívánhatnék neked mint hogy végre megérkezzen a várva várt babó!
Abszolút érthető, ha közelebbi intézménybe mész.
MIndenestre azért ne hagyj el minket és jelentkezz ha van időd!
Puszi

Lexi!
Boldog névnapot, így utólag!!!!

Kery!
Szorítok hogy kezdhessetek!!!!

Kép
vucuska

VACAK!

Az a legfontosabb, ha beavatod a főnököd, akkor azt írásban tedd meg, ugyais a törvény véd, ha írásban bejelented hogy lombikprogramban veszel részt, és köteles elengedni, és nem rughat ki. Én így vészeltem át... :)
witch26
Budapest X. kerület

Anett

drukkolok... :)!
witch26
Budapest X. kerület

Bonya!

Kép
Boldog Szülinapot!

Kép
nika28

Sziasztok!

Bonya, teljesen jól döntöttél, szerintem ott is szuper kezekben leszel.Azért nem mindegy ki mennyit utazik, zötykölödik...
HAjrá spontán babó. :D :D
Múltkor mikor uh-on voltam Konc tanárúr teljesen fel volt dobódva hoyg egy teljesen reménytelen endósának spontán babája lett, így engem is "hazazavart" hoyg csináluk spontán :D :D
Igyál sok savtalanítót már írtam elvileg az endó miatti vastag petécskéket vékonyítja...
REmélem azért maradsz köztünk (is) :)

Akire, köszönjük aranyos vagy a tábla miatt.
De Gabicsibe csak akkor adhatja át ha azért néha benéz hozzánk :)

Vacak,mivel ki nem rúghat maradj csak szépen otthon, ha ez kell a lelkednek ki nem szarj ale b...lan p...csát :) :)

( hu nekem is van egy ilyen nő a begyemben ...)

Rólam anniyt jövőhéten kedden lesz a kontroll hyteroscopiám, remélem aztán már tényleg kezdhetek vmikor nyáron...
madrin

Sziasztok!

Csodával határos módon, már itthon is vagyunk.

Ez a lombik sem sikerült :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
anett_1

Anett!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kira76

Anett pedig én még egy picit drukkoltam hátha...:(
madrin

Anett!

Nem is tudom , mit mondjak... nagyon sajnálom! :(

deri
deri

Anett :cry:
nagyon sajnálom, nem erre számítottam.
Nagy ölelés neked!

Kira
Mikor mész uh-ra? Nem ma voltál, vagy csütörtökön mész?

Bonya
Én is nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked!
Szerintem is jól döntöttél, ne aggódj!De azért maradj köztünk is!
Puszillak!

Lexi
Boldog névnapot kívánok Neked!!!
adri1983

Anett :cry:

Kép

csibe
csibe32

Adri!
Ma mentem volna, de nem jutottam fel Pestre. :( Hosszú, hogy miért nem, de sebaj, majd megyek csütörtökön. Kivesz a férjem egy szabinapot és felvisz.
kira76

Hogy Anettnek is jobb kedve legyen :(
Ígértem fotót a boxer majálisról, olyan fotót választottam amin a kutya hátulról van fényképezve, ahogy a nagy sztárok én se akarom hogy a gyerekem média szereplő legyen :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1211286312.3896.jpg[/img]

A többi képen vannak emberek is és nem tudom akarnának e itt szerepelni :)[/img][/url]
madrin

Anett!

Nagyon meglepett a hír, nem erre számítottam.....sajnálom, nem lehet könnyű :(

Bonya!

Így utólag is boldog szülinapot kívánok! Nem is tudom, más a helyedben vállalta volna-e ezt a sok utazást, zötykölődést. Biztos sajnálni fogják/fogod de ennek így tényleg nincsen sok értelme. de attól még itt erősíthetnéd a csapatot :wink:

Lexi!

Nagyon boldog névnapot!

Vic!
Nagyon jók a képek! Hihetetlen, hogy ilyen helyek is vannak a világon. Amiben ültél az egy hókotró volt? Remélem jobban van már a szemed. Nem lehet hogy a cseppben van olyan szer, ami allergiát vált ki Nálad?

Vacak!
Nem tudsz valami kompromisszumfélét kötni a főnökasszonnyal? Hogy Te besegítesz ebbe-abba cserébe Ő elnged, amikor kell. Vagy nem az a fajta?

Gabicsibe!
Megvagy még?

Kery!
Drukkolok Neked, hátha legközelebb, újult erővel....
rony77

Drága Anett!
Borzasztóan sajnálom. :( :( :(
Annyira bíztam benne hogy most már sikerülni fog Nektek!!!

Kép
vucuska

Anett!

Nagyon sajnálom! :( :( :(

Kira!

Akkor lehet, hogy talizunk, mert én is csütörtökön megyek uh-ra. :)
És engem is a férjem visz. :D

Kép
nika28

Anett,

Basszus, én ezt egyszerűen nem hiszem el, hogy nem sikerült. Annyira sajnálom. Olyan régóta küzdötök már nagyon megérdemeltétek volna már a sikert.
Igazságtalan az élet. Nem hiszem el. Pedig annyira bíztam benne, hogy ez most sikerült. Szegénykém. :cry: :cry: :cry:

Gil,
Szerinted nem kéne már nekünk egy külön klubot nyitnunk????ha? :D Örök topiclakók címmel. Na jó rossz vicc volt, isten ments, minél hamarabb ürüljünk innen ki mindannyian. Csak nem hiszem el, hogy Anettnek sem sikerült, ő is olyan régóta küzd.

Bocs mérges vagyok most, azt hittem jó híreket kapunk.
vic12

Anett!

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz :cry:

Kép
akire79

Lexi,

Ugy áldjon meg isten neved napján,
Hogy beérhesd vele minden órán.
Legyen élted mint a virágos fa:
Remény s öröm virágozzék rajta.
Mely sok szívnek keserű gyötrelem,
Legyen neked édes a szerelem.
Igaz legyen, s mindig hű, szeretőd,
Ki jobban szeressen, mint te szereted őt.
Bánat ha ér, legyen az rövid éj,
S utána hosszú boldog nap a kéj.
S bárhova visz tőlünk a szerencse,
Lépéseidet emlékünk kövesse.
S rokon érzet tartson köztünk hidat:
Te se felejtsd távol barátaidat.

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Lexi,
Nagyon sok boldog névnapot !

Bocsika a sok kimaradt, pedig így gondoltam!

bonya

Kép

Kép
bonya

Lányok?
Adri, Deri, rony, Gil, Vucuska, Rebe, Csibe, Lexi, Noki&potyi, Vic, Nika

Akit kihagytam volna bocsika,
nagyon édesek vagytok, kösznöm szépen a jó kívánságokat.

Aranyosak vagytok, hogy megértetek, ígérem a fontosabb eseményekről be fogok számolni.
Olvasni majdnem minden nap foglak benneteket úgy mint eddig.

Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen az együttérző szavakat a főnököm miatt.

Rony, Madrin
Szerintem is inkább itthon fogok maradni. A vizsgálatokkal kell maj még valamit kezdenem, mert azok egy-egy napra terjednek, gyakran 2 naponta.

Anett
Nagyon sajnálom. :cry:

Witch
Ez tényleg jó ötlet, amit javasoltál, csak nálam ez azt jelenti, hogy az igazgató is be lesz avatva (hú de megaszontam :oops: ), azt meg nem nagyon akarom.
Nálunk a hivatali hierarchia nagyon fafejűen működik.

Lexi
És nálad pont emiatt küldtek el? Sajnálom. Annyira megalázó egy ilyen helyzetben lenni, pedig épp, hogy büszkén kellene viselni és örömmel várni a pozitív eredményt.

Csibe
Ezt a verziót is megfontolom majd, hátha nálam is bejönne. :roll:

Enikõ
vacak2

Vacak!

Értem én, csak ha nem írásban jelented be a törvény nem véd, és kirughatnak akár azonnal is....
Sajna ez az egyetlen megoldás, nehéz, én tudom, nov. óta nem dolgozok, táppénzen vagyok... De még mindig jobb mint a munkanélküli.
witch26
Budapest X. kerület

Anett!

NAgyon- nagyon sajnálom, pedig olyan biztos voltam a sikeredben!!
Jól VAgy?
Sok puszi!!!

Kép
krisztamili77

Anett nagyon sajnálom, pedig szoratottam
witch26
Budapest X. kerület

Helló Mindenki!

Hátha tud Nekem valaki segíteni!
Pénteken lesz 2 hete, hogy HSG vizsgálatom volt.
Azóta elég erős alhasi fájdalmaim vannak, menses előtti görcs-szerűek + szúró érzés, hányinger, émelygés, derék-fájás.
Tapasztalt valaki ilyet?

Előre is köszi, remélem van ötletetek.

Kép
akire79

Sziasztok,

Képzeljétek, voltam vérvételen, reménykedve, hogy végre jó lesz a vérképem... De rosszabb lett mint volt! :shock:

A süllyedésem 46 lett (20-ig jó), a CRP-m pedig 35 (10-ig jó)... Tökre kivagyok, hogy a mandula-, és a fogműtét ellenére még mindig itt tartok... Elegem van....nagyon :roll: :cry:

Amúgy is nagyon rossz kedvem van, mert vasárnap éjszaka az egyik volt, közvetlen kollégám meghalt autóbalesetben :cry: :cry: 31 éves volt... iszonyat.
Ha hallottátok a híreket, akkor ez volt az a Hungária krt.-Hős u. sarkán lévő baleset :cry: :cry: Egyszerűen felfoghatatlan...

Bocsi, most csak ilyen sz@r hírekkel tudtam szolgálni, holnap jelentkezem... :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Anett drága,
A francba :cry: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!!! :(:(:(:(

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Kedves Zsókuci!

Részvétem. Sajnos láttam a baleset képeit az interneten, szörnyű! :(

Kép
akire79

Anett,
Miattad kukkantottam be. A francba, úgy sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Anett
Nagyon sajnálom..... :cry: :cry: :cry: :cry:
Hogyan tovább?

Zsókuci
Ezt nem hiszem el!!! Szegénykém..... És őszinte részvétem.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Anett
Kép Nagyon sajnálom, pedig bíztam benne hogy még téged is elkap az eső :( nagy ölelés neked!!!!

Vacak
Pedig ha szeretnéd az állásodat megtartani csak is így teheted meg ahogy Witch írta!Sajnos a muszáj nagy úr!!Én csak úgy tudtam megoldani a mh-en,hogy a stimu kezdetétől betegácsiba voltam.

Bonya
Szerintem ezt mindenki megérti!Biztosan kiadják a papírokat is!Csütörtökön megyek, ha gondolod megkérdezem hogyan működik!De addig is drukk a spontán babásodáshoz :D tudod csodák mindíg vannak,miért ne veled történne meg :D
És így utólag is Kép

Zsókuci
Sajnálom ezt a pech szériát és most hogyan tovább???

Akire
Spontán babó???Volt már ilyenre példa!De sajna más ötletem nincs!
Tábla ügyben gyorsan lecsapok rád :D
Ha tényleg komolyan gondolod akkor megírok mindent priviben!

Nika,Kira
Hányra mentek csütörtökön??
gabicsibe

Gabicsibe!

Nem hiszem, hogy spontán baba, mert a HSG előtt menstruáltam és ha azóta sikerült volna, akkor azt meg még nem kéne éreznem :( (bár nagyon jó lenne)

A táblát még mindig komolyan gondolom, küldheted!

Kép
akire79

Gabicsibe,
köszike a szülinapi üdvözletet.

Nagyon kedves vagy ha megkérdezed Irénkét, Ő biztos segít.
Előre is köszike az infót!!!

Klasz, hogy Akire átveszi a táblát rendes csajszi.

Akire,
nagyon szépen köszönjük , hogy felválalod ezt a nagy feladatot!!!!

Pusszantás nektek!

bonya

Kép

Kép
bonya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: