A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc!
kép rulez, Pannának gratula, Soma kirrrály!!! Kép
Ada!
Voltatok Ikeja?
MI AZ A TORNÁZTATÓ????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Megint csak átfutottam a termést. Úgy látom hamarost, ha időm, pénzem és gyógyult lányom engedi feltétlenül el kell mennem cundaba, meg hundmbe, mert ezek szerint rettenetesen elmaradottan nem voltam még. Majd felkérek idegenvezetőt Kép
Húúú, most már rengetek boltbajárnivaló dolgom lesz, cska pénzem is legyen hozzá Kép

Juc: Gratula Pannamáriának az egyfoghoz és Somának a hótaposóhoz Kép És tök jó a kép!
Te Juc, nektek hány tornáztatótok volt, hogy megint eladsz egyet? Kép

Gigi: Arany életed van.

KépKép
oxigen
Györköny

ZSanci!

Olyan izémicsoda amit kölök fölé raksz,hogy nézze,meg nyúlkáljon utána.Jobb helyeken ezt így hívjákKép

Oxi!

2db volt!

Juc
20170114224602

Juc,
a kép nagyon jóóóó!!!!
milyen hótaposót vettél Somának?? Brúnó gumicsizában szokta nyomni itthon ha olyanja van, de ahogy új cípő érkezik akkor pár napig mindíg az új a favorit.
Ja és remlémem, hogy Panna egy idő után nem tart majd igényt Soma játékaira és mi leszünk a hivatalos átvevők Kép Kép
zsebi2004

Votiv!
KépDe jó, h mondod, akkor már nem is bánom egyáltalán, h nem mentünk be, mert csak felhúztam volna magam jól rajta. Menjenek a fenébe az xs cuccaikkal!!! Pedig már úúúúúúúúúúúúgy örültem, mert én is nagyon vártam már őket!

Zsebi!
Drága, szóval banknegyed? De azért még tegezhetlek, ugye? KépKépKép

Gigi!
Jaj de jó, örülök nagyon, h ilyen jó napod volt! De azt azért remélem, h amíg B aludt, Ti nem csak pihentetek! KépKépKép Nekünk is jó napunk volt, mi is sétáltunk, meg shoppingoltunk, meg finiket ettünk, meg Vince aludt ... Kép

Jucus!
Pannának gratulálok az egyfoghoz, tök jóóóóóóóó! Soma bugyi+hótaposó = királyság!!! Kép Csak nem most kapta a csimmát, és örül neki?

Blaye!
Igazatok van, csavarogjatok, amíg lehet! Kép Mi is igyekszünk mászkálni, sétázni jó sokat. Csak mostanság, h be kell öltözni, Vincenzó eléggé nyügizik elindulás előtt. Nem nagyon bírja ezt a témát. Ti is Vincusnak becézitek Vincét, v. van valami más saját nevetek?

Oxi!
hundm-be ne menjél, mert ott csak xs méret van!!! cunda jó, szép kiscsajruhákat láttam, a turiban is jók a cuccok, mindenféle márkájú. Most az jutott eszembe, amikor a májusi tali-turiban Te, Manó és én voltunk nagy pocakkal a gigavásárlók. Kép Szerettétek azokat a ruhákat?

fic.
ficánka

Ja, és jóccakát, meg szép álmokat Mindenkinek!
cuppantás,
fic. Kép
ficánka

Sziasztok,
megérkeztünk Györböl (nem most, még 8-korKép) Baratnömnél aludtunk, királyos lakásuk van, megint ramjött, hogy ujra városban szeretnék élni...
Jokat sétáltunk, soppingoltunk, megvettük B-nak élete elsö cipöcskéjét: 17-es Siesta, jonak tünik, az ára is az voltKép
Nem tudtam mindent végigolvasni, csak hébe-hoba, de
SISNEK NAGY GRATULA!!!

Puszi mindenkinek, joéjt! (bar meg nem vagyok almos, nézzük még a Jobaratok dvd-ketKép)

KépKép
fibi

fic,
te voltál az a légy a falon akit megpróbáltam beszívni a porszívóvalKép?vagy csak simán ismersz?vagy bízol abban amit tanítottál nekemKép?
végül is mindegy de ilyen ötösöd legyen a lotton is és felezzük elKép

fibi,
17-es?????????????????én b-mnek is 17es volt az első szandija de akkor 5 hós voltKépazóta 22.....

juc,
had ne írjam má' le nyilvánosan mit csinál a drogtolmácsKép pankának gratula az első foghoz.és nem banyaKépne sértsd már a gyereked önérzetét,irgum burgumKépha beállítanak a gyámügyesek nem én voltam ámKép

na és akkor mot jól leszúrok mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!2X tettem fel sos kérdést és a világon senki nem reagált és nem nyugtatott megKépnagggggggggyon rosszul esik ámKép hát minek vagyok én ittKép?

jó éjt
gigi
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap voltunk babaúszáson a Camponában! Nagyon jó volt, Emma ügyesen bírta, meg tudtunk csinálni minden feladatot (4 féle feladat van, minden alkalommal eggyel többet csinálunk belőlük). Persze azért sírt egy kicsit, de nem nagyon, gyorsan meg lehetett nyugtatni utána, és egy játék delfinnel jól eltereltük a figyelmét a sírásról, így a végén már dumált a mellettünk úszó babának. Most csak négyen voltunk a csoportban. Furcsa volt, hogy az én páromon kívül egyik apuka sem jött be a vízbe, kint álltak felöltözve a medence szélén, és lelkesen fotózgattak. Pedig szerintem az egyik legjobb dolog ebben az, hogy együtt pancsolunk. Az oktatók teljesen normálisak voltak, nem erőltettek semmit.

Apukám még mindig kórházban van. A hangulata szerencsére egész jó, de rajta van mindenféle ketyere, és folyamatosan ellenőrzik a pulzusát, szívműködését, stb., és próbálják gyógyszerekkel beállítani, hogy minden visszatérjen a rendes kerékvágásba.

Megpróbálok valameddig visszaolvasni.

Kép
Kép
manoka11

Gigi!

Enyém kölkök egyébként is GYIVI pozitívak Kép a dinka anyja miatt.

ZSebi!

Jó,de milyen játékot szeretnél?Autót megvizsgálom mondjuk holnap.

Fic!

Tul.kép.nem most kapta a csizmát csak felpróbáltuk ,hogy jó-e még?De ez nem von le semmit a sikeréből.

Manoka!

Tudom,hogy ijesztő ahogyan most apukádat látod,de hidd el,hogy rendbe fog jönni!

Juc
20170114224602

Manóka,

Apukádnak jobbulást, biztos rendben fogj jönni. Persze annak aki épp megéli az ilyen dolgokat nem egyszerű, de kitartás minden nap előre visz a javulásban.

Az én férjem sem jött be a vízbe, - és amikor mi jártunk akkor is az egy szülős csapat volt többségben - ő meg pont azt tartja "nemnormális" dolognak ha egyszerre két szülő van a gyerekkel. Ha valaki úgy érzi, hogy fontos, hogy ő is benn legyen és nem tud lemondani a dologról akkor menjen be de egy szülő egyébként elég a feladat megoldására. Végül is az élete későbbi részében sem egyszerre ketten fogjuk tanítani vagy gyakorolni vele, szóval mindenki másképp gondolkozik dolgokról és pont ez a jó és szép az élteben. Persze vannak kivételek ugye Zsanci???? Kép Kép Kép

Juc, igazából csak az az elképzelés, hogy autó legyen ami gurul, lehet tologatni, de a fő szempont, hogy meg lehessen mutatni, fogni a főbb alkatrészeket rajta.

Idő elég jó, megyünk Brúnóval sétálni, apa dolgozik sajna.....
zsebi2004

Gigi!
Én akartam Neked írni, csak elfelejtődött Kép Tudom, késő bánat... Arra gondolsz, hogy az orrfolyás lehet-e az oltástól? Sztem nem. Inkább láz, pöttyök, meg nyirokcsomóduzzanat... az orrfolyást meg fogd az őszre, meg arra, hogy mindenkinek folyik az orra Kép

Zsanci!
Petra ma reggel ezt játszotta: beültette a babáját a babakocsiba, közölte: "Õ az Igoj", majd a vállára kapott egy táskát, és folytatta: "Én vagyok a Janci és megyek a Szagojába" Kép, aztán szépen eljátszotta, hogy vásárol, meg kicseréli Igoj pelusát, mert bekakilt, meg szoptat, meg minden... Kép Mi meg röhögve néztük őt Apával Kép

Fibi, Gigi!!!
Petrának 1 évesen volt 17-es a lába, úgyhogy én is mondhatnám, hogy "17-es????????", de nem mondom, mert Petra egy extramini, extrapille csaj...ja, Vincsenzó már lekörözte az első szülinapon mért súlyát Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Jucus!

Pannának gratula a fogacskához!

Manóka!

Remélem hamarosan rendbejön apukád! Drukkolok!

Votiv!

Köszönöm, hogy reagáltál a szüléssel kapcsolatos kérdésemre! Már azt hittem nagyon OFF vagyok, hogy más nem válaszolt!KépKép

Gigi!

Átnéztem 4-5 oldalt, de nem lelem a kérdésedet!Kép
Most rohanok, mert jönnek tesómék ebédre és egyedül vagyok és sehol semmi kaja, meg kupi van stb..., de este esküszöm felkutatom érte az egész topikot! Jó lesz?Kép

ILdi
ildi76

Bogárka!
Petra ÉDI!!!! Kép Kép Kép szóval én vagyok a szemében a shoppingolós anyuci???Aki megy a szagojába??? Egyébként B eleinte úgy mondta a Savoyát, hogy Szaboja, tehát mi meg igy hivjuk...Kép
Manoka!
Kitartás apukádnak!!! Enyim pont egy éve esett át ezen...Kép
Most fiúk elmentek lemondani az úszás-pótlást, mert Igi kicsit berekedt, és igy holnap sem megyünk...Kép Én is berekedtem, irtóra fáj a torkom, most nyelem is rendesen a KESERÛÛÛÛ gfmag kivonatot, és szeretnék már nem keserűt! Lehet ez Johi??? Akkor ezt a keserűt felhasználnám felmosáshoz, meg ilyenek, ne vesszen már kárba...
Zsebi!
Igaz!!! Kép Kép Mi B-vel közösen jártunk, mert akkor apa még nem dolgozott, aztán Igivel meg egyedül járok, aminek nem örülök, mert én alapból félek a viztől, tehát nem vagyok vmi hiteles, amikor mosolyogva nyomom a viz alá, ahová és soha, semmilyen körülmények között nem mennék önszántamból...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ficánka, a homeoós kérdésre: http://www.datanet.hu/pharma/phorient/136/136homeo.htm
három szer, cimicifuga, ciklámen és magnesium carbonicum jöhet szóba
vagy még jobb lenne az alkati szert is megtalálni, de az jó nehéz
próbáltam benne Johinak segíteni, de vagy nem jól csináltam, vagy még mindig rengeteg "terhesség utáni specifikus tünete" van, amelyek teljesen evittek az erdőbe Kép
de a Homeopátiáról nőknek c könyv segíthet megtalálni, vagy legalább szűkíteni a kört, aztán én is megpróbálhatom

tényleg Pocak, hogy van Marci? bocs, hogy még nem tértem vissza a félbehagyott alkati szer-meghatározásunkhoz Kép
egyébként jó nehéz így, hogy nem is láttam még a fiacskádat Kép a képeken kívül, amikkel elkényeztetsz bennünket Kép

Bogárka, ez a történet Janciról meg Igojjól naaagyon éééédes!!! szinte láttam magam előtt Kép
Zsanci, nagyon tetszel Petrának! Kép

Ildi, dehogy vagy off! Kép mi az, ami még a szülésből benned ragadt kimondatlanul, feldolgozatlanul? vagy az esik rosszul, hogy nem kérdezett senki, mintha nem érdekelte volna őket?
egyébként az én családomról tudom, hogy soxor nem azért nem kérdeznek, mert nem érdeklődnének, sőt, majd belepistulnak a kiváncsiságba, csak nem akarnak tapintatlanok lenni, vagy mert szimplán töl prűdek Kép

Gigi, én bocsánatot kérek, mert nem írtam. azt vártam, hogy valaki úgyis ír... Kép ne haragudj
és örülök, hogy ilyen jó napotok volt!

mi színházban voltunk este, csak hogy dicsekedjek kicsit Kép utoljára Isti születése előtt voltunk... és mikor elmentünk, Isti még szunyált, mire visszajöttük, már megint, és közben anyukám megfürdette, bepelenkázta, felöltöztette, megetette, és lefektette!!! jaaaj de jó dolgom volt nekem Kép és olyan jó érzés, hogy a gyerek "kezelhető" nélkülem is Kép

votiv 8)
votiv

na jó,mindenkinek megbocsátokKép

votiv,
mi meg ma este megyünk?mit néztetek?mi operett:hello,igen? mi meg nagyon mozizósak voltunk de 6 hónapos terhes voltam mikor voltunk és azóta 1XKép de színházba aktívan járunk amióta felleltem régi barátnémet aki tud jegyet szerzniKép b. születése óta már legalább 10X voltunkKép
szerinted ha elmegyek mozibe leszek megint 6 hós terhesKép?mert akkor megyekKép

és most mennem kell takarítani mert a nagyimnak megígértem hogy ragyogni fog a lakás mire jönnek a rokonok vizitreKép

gigi
Vendég

Lányok!

Mit csinálnátok a köv. helyzetben?

Olyan babakocsit vettünk ami hordozó+kocsivázból áll. Anyu szerint ez nem jó a gyereknek, és nem fér el benne később, meg nem egészséges, ezért vett egy babakocsit 20e-ért, ami mélykocsi, meg sportkocsi is... Elállt a szavunk tőle az biztos. De tudom, hogy jót akar, meg jószándékból csinálta, de akkor is.

Anyut imádjuk egyébként, csak ezt a túlbuzgást nem értem, és valamennyivel be kell szállnunk...
mkatus

Mkatus,

Előre bocsátom nem akarlak Téged se meg anyukádat se megbántani csak számomra megdöbbentő a szitu.
Itt tanácsot nem lehet adni, tekintve, hogy csak Te ismered anyukádat, azt, hogy mit miért tesz. Nálunk ilyen nem fordulhat elő, mivel az én stílusom, temperamentumom lehetővé sem teszi a rokonainknak az ilyen lépéseket.
Gondold végig, hogy a hordozó+váz megoldást követően mi lett volna a következő lépésetek babakocsi ügyben, ha a vázhoz akartatok volna ülést venni akkor próbáljátok meg az anyukád által vettet becserélni. Ha teszik amit vett és megfelel akkor adjátok el ami most van.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért kellene nektek is beszállni? Azért mert az anyukád? Esteleg megbeszéltétek? Ha egy 5 milliós autóval állít oda és azt mondja nektek hoztam akkor is be kell szállni a dologba.
De a legfontosabb, ha nem tetszett a lépése - még akkor is ha kellemetlen -tisztázni a helyzetet és megbeszélni, hogy ilyen többet ne forduljon elő.
zsebi2004

Mkatus: nekünk is van mind a két fajta kocsink, igaz én magam vettem mind a kettőt. Hát én sem tudnám, mit csinálnék a helyetekben, minden estre fura, hogy csak igy a megkérdezésetek nélkül vesz valamit. Az autósülés pedig tényleg nem mindig egészséges, de a mi esetünkben pl. kifejezetten ajánlott (fokozott izomtónusnál). A mélykocsinak is meg van a maga elönye, szóval nem gáz, csak az ahogy csinálta. Tanácsot én sem igazán tudok adni, mivel nem ismerem a családodat. Minden esetre maradj higgadt és mondjátok el neki, hgoy ez igy nem okés...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sajna nem tudok visszaolvasni, annyit termeltek... velünk minden okés, babóca éjszaka szeret jó sokszor felkelni, napközben viszont jókat aludni.

Manóka11: jobbulást papádnak, kívánom, hogy mielöbb felépüljön.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Igen, én is ezt gondolom amit ti. Csak érdekelt, hogy csak én gondolom így, vagy másnak is ez a véleménye. Nagyon jó a viszonyunk, biztos meg is fogjuk beszélni, szerencsére. Kép Szerintünk egyszerüen túlzásba viszi a nagymama szerepet. Helyre kell raknunk az tény. Bár már voltak próbálkozások. De gondolom másnál is előfordul, pláne első unokánál, hogy túlzásba viszik a nagyszülők a dolgokat. Én egy csendes, túl toleráns valaki vagyok, de anyuval biztos meg fogom tudni ezt beszélni...

Köszönöm azért a jótanácsokat. Kép

Szép napot mindenkinek. Kép
mkatus

Sziasztok!

Azt hiszem, ideje lenne visszaolvasnom, nem igaz?
Na, hozzá is kezdek lassan.
Rólunk csak annyit, hogy kiccsaj minimális mértékben taknyol, de épp csak annyira, hogy orrszívózni kelljen, egyébként betegségnek nyoma sincs......gyanúsan akkor kezdte, amikor elkezdtünk fűteni....szóval beszereztünk ma hidegpáragyártót....hátha. Ja, és megvan az étkezőasztalunk, meg a függyönyök....csuhéjjjjj.

Na, megyek, végzem a kötelességem.
Ada
ada007

Csajok ugye tudjátok, hogy ma újabb 22 részt kezdtek el vetíteni a Szívek Szállodája szupi sorozatból Kép Kép Kép Mondjuk az időpont választás elég szarul sikerült nekik, vasárnap 17 után...... a legjobb időpont
zsebi2004

Zsebi!

Cipő és táska ügyben tárgyaljunk mert voltam WEStendben és láttam,vettem...

Zsanci!

Nálunk Kispipis néven fut a Savoya.

Ada!

Mért nem szóltál?nekünk van hidegpárásítonkKép

Votiv!

Mit láttatok theaterben?

Jaj,nem tudom még kinek kéne írnom,de most estünk haza,Nagypapa felb...aszta az agyamat.(após)

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Zapa szülei hazajöttek, a változatosság kedvéért ők is Tunéziából, hoztak mindenféle szépséget. Náluk voltunk egész nap, persze nagyon örültek az unokának. Jó nap volt, csak Vincenzó egész éjjel, meg nappal is nyűgös, pedig nem jellemző rá, kétszer is volt olyan, h szopi alatt elkezdett sírni, igazi könnyekkel, nagyon ijesztős, nem tudom mi a baja. Kép De biztosan elmúlik!!! Fő az optimizmus. Kép
Most is nyűglődik, úgyhogy csak röviden:

Gigi:
Kép már rég bent vannak a kamerák, és fenn vagytok a hálón: VV220 KépKépKép a kérdésedre meg azért nem reagáltam, mert nemtom.

Manóka:
örülök, h jó volt az úszás, apukád pedig biztosan rendbe fog jönni! Kép

Bogárka:
Petra KépKépKép

Votiv:
KÖSZI!!!!

Most nem futja többre, majd később jövök, cupp,
fic.
ficánka

Nem tudok hozzászólni semmihez. Agyam zokni, tanulni sem tudok, pedig kéne...
Idegesít ez a hülye tej dolog, a legújabb, hogy 3 éves korig ne adjam.... jaj.

Recca,
örülj, apjuk egeret elkap, majd szélnek ereszt, erről (is) szólt a du. Kép De most hallom, hogy van még egy (?) grrrrrrrrr.
neet
neet

Juc!
Megvettük a webkamerát mikivel, úgyhogy majd tudunk csevegni, csak az a baj, hogy most éppen nálam járt a cicát, és ellopta a hangomat...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, Nekünk meg régóta van webkameránk, velem mégse akarsz csevegni Kép Kép Kép

Johi,
legyen már egy kis időd ránk lécci lécci, bedobtad közénk a hüle Kép termékeidet és eltűnsz, mi meg most semmit sem tudunk. Naaaaaaaaaaaaaa szánj meg minket Kép Kép Kép Kép
zsebi2004

Jucus Kép, de nektek mér nem kell, nem használjátok? Egyébként kezdek rájönni, hogy először mindig Téged kell megkérdeznem, hogy van e olyanotok, amilyet venni akarunk Kép Jó lecke volt. És az apósok már csak ilyenek.
És azt hiszem még mindig tartom, hogy jófej-hótaposós-Soma fiad van; ha eladó, csak szólj, megalkuszunk Kép

Neet: detto, nekem is zokni az agyam, nekem is tanulni kéne, igaz egerünk (még) nincsen.

MKatus: szerintem örüljetek az új kocsinak, de beszélj anyukáddal...és miért is kellene beszállni?

Gigi: te lógos izémicsoda Kép

Fic: Kép

Zsebi: akkor nem nyomozok Kép....és a laktóz allergia habos kakival és hasgörcsel jár, a tejallergia esetén meg lehet kicsi vérnyom a kakiban.....de látom, már nem érdekes.....hála jó égnek!
És autót nézek neked a Lurdí hzban, mert azt hiszem láttam ilyet.

H&M: nagy rakás kaka, ahogy Votiv is írta....és a Váci u-i C&A sokkal rosszabb, mint a többi Kép

Zsanci: voltunk ikeja, vettünk minden

Johi: fokozott izomtónusra tényleg jó ahordozó? ez tök érdekes....és kérek mélt termékekrőőőőőőőőőőőőőőől

Ildi: takarítást soha nem kell túlzásba vinni ám Kép

Bogárka: Igoj Petra-mamája zabálni való Kép

Szívek szállodája: öcsém le tudja tölteni a hálóról, és kiírja cd-re...kell valakinek? (ZSebi?) én még egy kanyi részt nem láttam, tényleg olyan jó?

Ééééééééééés még nem is meséltem, hogy LH-nak EGY AZAZ EGY HETE semmi baja pocakilag!!!!!!!!!!!
NormaFlore RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, megyek családi életet élni, mert Vikapi fürdetett, meg takarított, meg Bogyózott, én meg 'tanultam'=meresztettem a sejhajomat és bámultam a könyvet Kép És most én altatok Kép

Csóka, Ada
ada007

webkamera: BASSZUSKULCS!!!! na, ezt akartam még venni a MediaMarktban, meg mikrot, csak nem jutott eszembe
ada007

Ada,
ha csak ezen múlik, küldök egyet (mouse-t) Kép

Beszólós kisgyerek rulnak minden mennyiségben. Kép

Zsanci, legközelebb leplázacicáznak! Kép
neet
neet

Zsebi!

DE,de,akarok veled!Van egy állati jó 86-s sí gatyó+dzsekim,megmutitom majd hátha érdekel.

Ada!

Most nem használjuk,de Sománál a panelban igen és BONACO vagy mi a szösz és kipróbálni oda adtam volna szívesen,hogy tényleg kell-e nektek...stb
SOma nem eladó,perwollal mosvaKép

ZSanci!

HÜlye macska és amire rájöttem,hogy ki az a miki.Vagy is miazKép

Neet!

Én szeretlek és szólok csak úgy hozzád!NE TANULJ?TEJEN MEG NE PARÁZZ?hülyék ezek!

Juc
20170114224602

ADA!

IOKEJába nekem is nagyon kell mennem,óccsó az üvegtányér amit nagyon bekéne kupálnomKép

Juc
20170114224602

Juc,
a sígatyó+dzseki érdekel stipistopi én vagyok az első jelentkező.

Ada, nézz nekem autót, és a normaflore szerintem is nagyon jó, Brunit is az hozta most rendbe.
zsebi2004

ORTOPÉDKLINIKA:
LÁNYOK! a doki azt mondta, hogy hétfőn v. kedden 2-kor kell vinni a babát és nem kell időpontot kérni. igaz ez? nem fognak kirúgni minket? fogom Henit, odamegyek, és valóban sorra is fogok kerülni rendelési időn belül?

ancsipancsi

Sziasztok!

Végre végre itt vagyok, de azért olvastalak ám benneteket csak tegnap extra szar napunk volt a párommal... na mindegy az a lényeg, hogy vége!
Kaptam egy LCD monitort sulinetre!
Tehát ha valakinek kell akkor még 2 hétig lehet venni az elektrowordbe, és jövőre le lehet írni a lovét!

Először is Juc!
Engem érdekelne a hidegpárásító!
Kérdés ne nevesetek ki. Mi a különbség a hideg és a melegpárásító között?
és, hogy ultrahangos vagy nem???

Ancsi!
Sajna én nem az ortopédklinikára vittem Zsombit nemtom....

Zsebi!
Te most akkor hogy dolgozol? Soha nem tudsz már jönni Mayázni??

Ada!
Irigy vagyok a fügönyeidre..
Ja és az elektrowordbe 6999 a genius webkamera!
manó27

Neet!
Mi ez a tej dolog?
Aszem lemaradtam 3 éves korig?

Bogárka!
Petra nagyon édes!Ugylátszik a fiatal pasikra bukik:-)

Manóka!
Nagyon sajnálom a papádat jobbulást neki!:-(

Gigi!
Ha végeztél nálatok jöhetsz hozzánk is!:-)
manó27

Sziasztok!

Úgy néz ki, az MSN haldoklik Kép

Neet: Ha eddig nem volt baja a tejtől Esztinek, sztm nem lesz.

Ada: Hiányzol ám, úgy hogy tanulj gyorsansokat, tedd le az összes vizsgád mostazonnalrögtön és írogass!
És puszi LH gyógyultpocijára!

Már nemtom mit akartam még, mert úgy néz ki ma ilyen nap van, énis apátbékítek ma este.

Jó éjt!

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi!
Így igaz, ahogy a doki mondta!!! Ide csak 5 (aszem) hós korig mennek a babák, és általában tényleg nagyon gyorsan megy...Kép

Manó!
Hidegp. hideg, melegp. meleg levegőt fúj Kép Nekünk volt egy sima meleg, de nem jött be, így most hideg van, és az nagyon jó...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Petra szövegén még most is nevetek!!! Kép

Juc!
Hidegpárásító engem is érdekelne, mert mi is gondolkodtunk, hogy veszünk, még mielőtt Emma megszületett.

Votiv!
Irígy vagyok a színházra, már nagyon rég nem voltunk.

Voltam ma apukámnál, még jövő héten biztos bent tartják. Jól néz ki, jó a kedélye, csak muszáj megfigyelés alatt legyen, meg egyúttal legalább kivizsgálják a gyomorpanaszait is. És köszönöm mindenkinek a bíztatást!

Ancsi!
Tényleg nem kell időpontot kérni a klinikára! És ne ijedj meg ha odamész, irtó sokan lesznek, de gyorsan megy, mert egyszerre több helyen csinálják!

Kép
Kép
manoka11

Manó!
uh-os az ultrahanggal szűri a mocskos vizet, és NAGYON HALK! A másiknak saját szűrője van, amit havonta-kéthavonta cserélni kell, elég hangos...Most már az uh-sok is kb. annyiba kerülnek, mint a nem uh-s, úgyhogy érdemes azt venni. Mi most solacot vettünk, pingvines, van egy kis lámpa is benne éjjeli fénynek, tök jó, 4 nap után elromlott, most szervizben figyel. De ha megjavitják akkor megint minden rulez...Kép én ajánlom az uh-sat.
Csajok, én pont most akarok venni egy melegpárásitót is, 5000 ft és lehet vele illóolajokat párologtatni. Sztetek vegyem meg????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó!
Nekünk ugyanilyen van, mint Zsanciéknak, és tényleg rulez!!! Kép
Zsanci!
A miénk is ilyen volt, de
1. iszonyú hangos
2. szaunát csinált a szobából
aromát párologtatni olcsóbban is lehet Kép...szóval ha van pingvinetek én lebeszélnélek...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Huu, de nehezen aludt el gyermekem, kissé felpörgöttKép De annyira édes volt, emelgette a fenekét, forgolodott, probalt aludni, de nem birt. Énekeltem neki, és most elöször nem nevetett ki, csak mosolyogva nézettKép Aztan a hátát simiztem, úgy aludt el végülKép

Gigi, szerintem ne vedd magadra, ha nem reagal senki Neked. Én pl akkor nem szoktam, ha nem tudom a választ a kérdésre, vagy nem volt még olyanban tapasztalatom, amit kérdez vki. Biztos nem ellened szol! Nekem sem irt senki, hogy van e elemes mellszivoja... biztos nincs... Tényleg, abban sem tudtok segiteni, hogy hol lehet hasznaltat beszerezni?

Ada, aranyember a parod - takarit, fürdet, stb. Enyém az elsö hetekben segitett a hazimunkaban, most mar csak a fürdetésben. Ma majdnem egesz nap a kertben dolgozott, most meg a laptopjanKép

Bogarka, nagyon edes a szagoja sztoriKépKép

Ildi, szüléssel kapcsolatban milyen kérdésed volt? Lemaradtam, de engem is erdekel.

Votiv, irigykedem rendesen, hogy szinhazban voltatok. Mi egy hete probaltunk moziba menni, de nem jött össze, mert B akkor meg siros volt, nem mertem hugomra hagyni. 10 honapja nem voltunk...

Neet, nekem is bele kene huznom a tanulasbaKép Ma összeirtam a követelményeket, miböl mit kéne elolvasni, brutttttalis! Aztan addig jutottam, hogy kemény egy oldalt megtanultam anatomiabolKép

KépKép
fibi

fibi,
pedig én biztos voltam benne hogy ellenem szólKép
mellszívó:nekem elektromos medela van...kb 5X használtam,utána nem volt mit fejniKép
de azért megtartom,hátha a következőknél kelleni fogKép használtan tudsz venni pl a teszveszen vagy vaterán....

ja és most jöttünk meg a színházbólKépjó volt....????????érdekes volt a téma megközelítése,kár hogy nem vettem fel,nekem ez is olyan 2-3X megnézős darab voltKépés most el zapa melléKép
Vendég

Ancsi,
tényleg ne ijedj meg, mi voltunk a másodikok, és másfél órát vártunk a huzatos folyosón az 5 hetes babucival. Kép

Juc,
és is love you. Kép

Többiek,
majd holnap reag, most alszom. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Ma voltunk egy naaagyot sétálni a Margit-szigeten, volt futóverseny, lestem Adáékat, meg írtam is neki, de nem voltak ottKépKépKép
Balu egyszer szopizott egyébként végig aludt, meg amikor hazaértünk, utána is aludt nagyot, meg én isKép
Kedden el akartam menni tornára, de bejelentkezett a nagyim, meg a huga, aki Kanadából jött, igaz itt lesz még pár hónapig, de most tudnak jönniKép

Orthopéd klinikára innen a XIII.-ból is mehetek???? Mert az itteni rendelőbe csak nov. 24.-re kaptam időpontotKép

Votiv: köszi, egész jól van Rampusz, apa meg üldözi a könyvet. Te szoktál menni tornára? Jövő héten én is megpróbálok, persze csak ha nem esik hó meg esőKép De a héten tuti megyek valamikor a IX.-be (Fic, Dora, Ada(?) reszkessetek KépKépKép) és akkor is összefuthatnánk, hogy jól megnézhesd a FiaimatKép
Ja, és én irigy a színház miatt!

Bogárka: Petra nagyon jó fej!!!Kép

UH-s párásító RULEZ!!! Nekünk Hauser van, macifejes, nagyon bejött!

Varrtam magunknak egy új hordozókendőt, mert találtam tök jó megkötési módot, de ahhoz a mienk rövid volt. Meg ez aranyosabb is!

Oxi: kösziKép egyébként még nem is írtam, hogy a lányod egy szupercsajsziKép

Jó éjt mindenkinek!
Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Gigi!

Nem leltem meg a kérdésedet, úgyhogy feladtam!Kép Nem tennéd fel harmadszor is? Vagy már nem aktuális?

Neet!

Ki ijesztett meg a tejjel kapcsolatban? Én eddig össze-vissza hallottam! Van akitől azt, hogy 1 éves kor után, van akitől, hogy 3 éves kor után jó adni! De végülis, lehet, hogy ez is túlpara, hiszen anno mi már elég korán kaptunk tejet! Nem? Mitől változott meg a véleményed! Bocs, ha írtad, csak nem figyeltem!

Votiv!

Aranyos vagy, hogy foglalkozol velem, vagyis a lelkivilágommal!Kép Igazából nem tudom miért jöttek elő bennem ezek a negatív érzések! Viszont tegnap éjjel szültem álmomban, holott az egész terhesség alatt és utána sem álmodtam ezt!Kép
Talán azért érzem furcsának, hogy a családban senki nem kérdezte meg, hogy milyen volt a szülés, mert futó ismerősök viszont simán megkérdezték! Ez azért tényleg fura nem? Csak mondjuk jól esett volna, ha a családban is kíváncsi rá valaki, hogy hogyan éltem meg és hogy zajlott! Lehet, hogy igazad van és tényleg csak prűdség vagy szemérmesség lehet az oka!

Ada!

Takarítást nem vittem túlzásba! Most nem rohantam mint szoktam, hanem szép nyugisan lekezdtem mindent és érdekes módon most el is készültem mindennel, a kaja is jó lett! Úgyhogy lehet, hogy máskor is így csinálom majd szép nyugisan és akkor talán kevésbé leszek idegbeteg is!Kép

ILdi
ildi76

Egy uj kép mult hétröl:Kép

KépKép
fibi

<font color="0000ff">Sziasztok!
Õ a legkisebb unokaöcsim, tegnap itt járt nálunk. Olyan édes azokkal a lapátfüleivel. KépKépKépKép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Délre megyünk a Schöpf Méreibe mozgásfejlődési vizsgálatra, meg uh-ra. Nem tudja valaki vélretlenül, hogy lehet ott szoptatni, vagy inkább vigyünk üvegbe tejcsit? Nem ismerjük a kórházat egyáltalán... Volt ott már valaki?

Köszi!
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: