Sziasztok Lányok!
Most egy kicsit hosszabb ideig olvasó üzemmódban voltam, de követtem az eseményeket.
Én is benne vagyok mindenben!!! Pont terveztem, hogy olyan szívesen kreatívkodnék karácsonyi ajándékokat!!!
Egyébként én is - ha nem is zuglói, de - XVI.kerületi vagyok, úgyhogy az Árkádos talin nagyon szívesen ott lennék!!!! Nekem is a hétköznapok 5 után jók, a hétvégék kicsit neccesek, mert sokat utazgatunk, de még az is jó lehet.
DRC kitűzőt már várom!
Bodzi! Nem tudom, miért nem jönnek át a mailek, lehet, hogy törölnöm kell? egpróbálok tenni valamit...
Cyprus! Nagyon sajnálom, remélem már elöntött az optimizmus, és a következőben bízol!!
Hanyat, Andi, inszemes Sorstársaim!!!
Nagyon drukkolok Nektek, Hanyat, Te már gyanús vagy, szerdán volt 2 hete az inszem, és ma már péntek van, ez nagyon izgi, küldöm az energiákat!!!! És Neked is Andi! A most kialakult testalkatod

nagyon jó jel, szerintem!!!!
Plümő!!!
Annyira jó lenne, ha sikerülne Nektek is! szeretem az ilyen sztorikat, és annyira sorsszerű lenne...nincs inszem, és mégis, a természet összehozza...a róka jó jel, nagyon drukkolok!!!
Beus!
A betonhas Cseka-effektus, az tutira bíztató!!! Annyira emlékszem, mikor Cseka felhívott, hgy betonhordó a hasa...de akkor már nagyon érezte, hogy sikerült, szóval, csak bízz tovább!!!!
Yami! Drukk-drukk és teljesen megértelek a mozgáshiány miatt!!!
Nóczi! Tényleg ne add fel, bár nagyon megértelek, sajnos nekem is meg szokott szólalni az a belső hang, úgy gyűlölöm...semmi jel, de legbelül érzem..és akkor tunningolom magam, hogy tessék hinni és bízni, amíg csak lehet, azért szokott sikerülni de nehéz...
Kismamiknak jó egsézséget, rókamentes hétköznapokat és hétvégét!!
Jajj, ha valakit kihagytam, ne haragudjatok, mindenkinek drukkolok!!
Folyt.