A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hol kell olyant venni???Crisps-t???
hanyatka

Megírta a Drágám mindhárom évadot a Szülikből :)
hanyatka

Lyó éjt Gyerekek, búcsúzik a Bodza mára!!!:lol:
Puszik és ölelés MINDEN kedves Csajocskának!!!!!!!!!:D:D
Izgulók lécci ne izguljatok, mert jönni fognak a BABÁINK!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
bodza2005

Én a Corában vettem!! Van tejcsokis, étcsokis és van meggyes drazsé, joghurtos. Belül meggy, igazi, kívül joghurt burok!!!! Fúúúúúúú, de fini!!!!!!! Nobilis termék ez is! Van natúr almaszirom is, ropogós!! Nyami!!:D:D Valami nagy díjat kapott és magyar termék természetesen, ügyin kitaáláták a honfitársaink:lol:!!!
bodza2005

Elfelejtettem aláírni: GOMBÓC ARTÚR :lol:
bodza2005

Akkor keresem a boltokban :)Köszike Artúrka :)

Szép álmokat!!!
hanyatka

Sziasztok csajszikák,
jellemző hogy akkor írok mikor már sehol senki... amúgy bocsi, hogy eltűnök mindig, de most inkább olvasó-módban vagyok, de azért figyelek.

Cyprus - őszintén sajnálom, ugye nem adod fel?

Tatuka - ne bánkódj a január miatt, sokan indulunk akkor, nem leszel egyedül, s élvezd az ünnepeket azért.

Zsembi - ügyesen növesztgess!! és szerintem már ne fess hajat, szép vagy így is! max melír, ami nem ér a fejhez. én is kiszőkültem újra. ja, és ne gyújtogass...

Bodza - miért a Nyírőbe mész teljes vérképre?

Yami - sajna tényleg megmenthető lett volna a telcsid, ha nem kapcsolod be.. az viszont jó hír, hogy nem agyalsz előre.

Noczi - ez nem vmi jó dolog, hogy előre eldöntöd a sorsod...! ne befolyásold magad! már ha lehet ilyet mondani....

Beus - a betonhas nagyon jó, további jó feszülést! :-) kapsz progi-szurit? mert attól is lehet esetleg.

Tatuka - köszönjük a meghívást, könnyen lehet, h élünk vele!

Zel - ne légy telhetetlen, 12mp az fantasztikus! :-) vhol hallottam, hogy a kiskuták:-) figyelem-összpontosítása ennél nemigen több.. szóval, csak büszkén!

Tatu, Kriszta - köszi a hsz-t a nőklapjás cikkel kapcs. én azért nem tekintem egyéni felelősségnek a dolgot! Kriszta - jó ötlet ez az összecsukós szék!!

Ági - nagyon helyes a vonalzód!! pihizz!

Zuglóiak:-) - akkor szomszédok vagyunk, én meg szentmihályi vagyok!

Árkádos taliban benne vagyok, csak a 22-26ig nem jó. de.-du mindegy. Kézműves dolog is jöhet!
Kitűző szupi ötlet! bár a fotó ne legyen rajta, csak a drc - monogramm sztem.

Hanyatka - megpróbáljuk elzavarni a menzit! mindig el*assza a házszámot... nem akarsz nálunk is ágyneműt cserélni? én utálok, de úgy vágyok rá, h egyszer vki más helyettem...

Bodza - miért olyan nagyon veszélyes az izom-szuri? én múltkor a barátnőmet dumáltam rá....

bocsi akit kihagytam!
szépem

ja és jó reggelt mindenkinek!! (mert úgyis csak reggel jöttök legközelebb, akkor minek írjak estét, nemigaz) :lol: :lol:
szépem

Jól megleplek Szépem akkor én most Téged!
SZIA!!!!!!!!!!!!:lol:
Nem tudom, mirt oda mentem, megszokásból talán...:D
Ott a hormon pl. másnap Apánknál van, gondoltam, ez is hamarabb érkezik. :D
Persze, kép nélkül! De cukor a pofija, ugye?!!:D
Ági azt mondta, halállal is végződhet, hát én honnan tudnám...:-), de ezzel sikerült elijesztenie végleg:lol:!
Hogy vagy drága?

Szederke!
Semmi nem megy át Neked!!!:D:D:D
bodza2005

Szépem: megleplek....itt vagyok én is, dehogy fekszem a tyúkokkal-:))

Zsembikém: holnap pénzt is vigyél, jó sokat.....megvenni a köv. szuriadagot :shock:

Konyhaégetés nekünk is van....friss az élmény...nemrég voltun kirándulgatni, szállás egy régi parasztház, fatüzelés, romantika.....konyhában ezerrel ég a kályha, felette fűszerespolc, rajta fél üveg olaj....reggelizünk, nagy zaj.....és lángok....melegtől leugrott az olajosüveg rá a kályhára, 3 cm-re összezsugorodott, párom ráönt 1 pohár vizet, kb. méteres láng csap fel...törölközővel oltottuk el :roll: :roll: :shock: :shock:

Hanyat: teszt lesz? mikor?

Ági: jó a vonalzód, babák a borsóhéjban

Almaszirom jól hangzik, csak simát ettem eddig, csoki nélkülit

Szépem: nem is bánkódok már a jan. miatt, nem lenne most erőm szaladgálni UH-ra, szurizni magam stb.........

Zel: Garfika is olyan éhenkórász lett mostanában.....1 konzerv/nap....ennyit befal

Alukáljatok!!!!!

Anikó
tatulány

Húúúú, remélem nálunk nem lesz konyhaégetés-:))

kreatívkodás tök jó lett volna most hétvégén, párom elutazott, enyém a ház...itt bulizunk a cicóval :lol:

Anikó
tatulány

Jó reggelt drága csacsogó DRC. :D

Ugy imádom mikor ennyit csacsogtok.

Noczi sajnálom a nagymamid. Megigérem hogy nem gyujtogatok már egyszer volt élményem még általánosban a barátnöm átjött és valamit fözött a konyhánkban amig én a szobában olvastam vagy 3szor szólt hogy menjek persze csak 3-dikra kiabálta el magát hogy gyere már mert ég a konyha. Kirohantam egy lavor vizért és olyan ügyi voltam hogy eloltottam pedig már a függöny is égett, szerencsére egy festés kellett csak.

Na én most rohanok Apánkhoz Tatukám tudom viszek pénzt de kössz hogy szóltál.

Drukkoljatok ezerrel!!!!!!!!!!

Bodzikám nem irtad meg hányra mész bár neked biztos idöpontod van.

Na puszi rohanok.

Andi
zsembi

Szép jó reggelt DRC-sek!

Árkád tali: érdekes felvetés a hogy férünk el, mert kb 6-7 fő tud a fenti faghyizóbe bezsúfolódni egy boxba, de szerintem össze lehet velük tolatni asztalokat. Nekem hétköznap csak a du jó 5-től, hétvégén előzetes egyeztetésre bármikor.

Zsembi, drukkolunk, hajrá!!!!

Ági: édes a babavonalzód, nagyon husik a manők együtt:-)

Hanyat, na mi a helyzet, remélem a nagy elhessentéstől megfutamodott mensimanó!!!

Plümek
plümõ

Sziasztok Lányok!

Most egy kicsit hosszabb ideig olvasó üzemmódban voltam, de követtem az eseményeket.

Én is benne vagyok mindenben!!! Pont terveztem, hogy olyan szívesen kreatívkodnék karácsonyi ajándékokat!!!

Egyébként én is - ha nem is zuglói, de - XVI.kerületi vagyok, úgyhogy az Árkádos talin nagyon szívesen ott lennék!!!! Nekem is a hétköznapok 5 után jók, a hétvégék kicsit neccesek, mert sokat utazgatunk, de még az is jó lehet. :D :D :D

DRC kitűzőt már várom!

Bodzi! Nem tudom, miért nem jönnek át a mailek, lehet, hogy törölnöm kell? egpróbálok tenni valamit...

Cyprus! Nagyon sajnálom, remélem már elöntött az optimizmus, és a következőben bízol!!

Hanyat, Andi, inszemes Sorstársaim!!!
Nagyon drukkolok Nektek, Hanyat, Te már gyanús vagy, szerdán volt 2 hete az inszem, és ma már péntek van, ez nagyon izgi, küldöm az energiákat!!!! És Neked is Andi! A most kialakult testalkatod :D :D :D nagyon jó jel, szerintem!!!!

Plümő!!!
Annyira jó lenne, ha sikerülne Nektek is! szeretem az ilyen sztorikat, és annyira sorsszerű lenne...nincs inszem, és mégis, a természet összehozza...a róka jó jel, nagyon drukkolok!!!

Beus!
A betonhas Cseka-effektus, az tutira bíztató!!! Annyira emlékszem, mikor Cseka felhívott, hgy betonhordó a hasa...de akkor már nagyon érezte, hogy sikerült, szóval, csak bízz tovább!!!!

Yami! Drukk-drukk és teljesen megértelek a mozgáshiány miatt!!!

Nóczi! Tényleg ne add fel, bár nagyon megértelek, sajnos nekem is meg szokott szólalni az a belső hang, úgy gyűlölöm...semmi jel, de legbelül érzem..és akkor tunningolom magam, hogy tessék hinni és bízni, amíg csak lehet, azért szokott sikerülni de nehéz...

Kismamiknak jó egsézséget, rókamentes hétköznapokat és hétvégét!!

Jajj, ha valakit kihagytam, ne haragudjatok, mindenkinek drukkolok!!
Folyt.
szederinda04

Zsembike!
Írtam mailt, megy a drukk!!!!:D

Yamikám!
Őt Neked küldöm!!:D:D Kép
bodza2005

Sajni nekem valószínűleg nem sikerült, pedig már kezdtem reménykedni, kb. hétfő óta megnőttek és hiperérzékenyek lettek a cickók aztán puffadt is a hasam...nagy nyugodtan voltam, hogy de izgi, majd hétfő-kedden már lehet izgulni...és akkor ma reggel egy picit halványan véreztem...így szokott elkezdődni mensimanó.. :( Furi, mert még nincs itt az ideje, dehát ki tudja, mit művel a szervezetem ugye...

De az a furi, hogy igazából nem vagyok letörve, nekem már az is élmény volt, hogy megtudtam, mi az a cicifeszkó!!! És a Férjecském is nagyon értékelte!!! :D :D :D

Szóval, egyből arra gondoltam, hogy ha igazán megindulna, már kezdhetnénk a következőt, és egy újabb esély, jó lesz!!! Lehet, hogy azért is könnyebb most, mert egyáltalán nem volt borzalmas az egész tortúra, és nem érzem magam egy áldozatnak (az előző helyen az egész nem volt egy leányálom...), köszönhető mindez Szeretett Apánknak és Nektek!!! :D :D :D

Szóval, várom, hova alakulnak a dolgok, de hiszek benne, hogy a Kis Drágáim annyira okosak, hogy tudták, valamiért nem most kellett jönniük. Sokszor vagyok hálás Nekik az elmúlt 3 év változásaiért, mert annyit változtam, és most sokkal jobb lenni így!!
:D :D :D

Puszi Nektek!

Szederke
szederinda04

Szederke és Andi!
Ők Hozzátok készülnek:
Kép
bodza2005

Tényleg el is felejtettem figyelni, hogy volt-e már Apánk a tv2-ben.
Pár napig felvettem az Aktívot, de később már nem.
Gondolom, Ti sem láttátok, ha nem írta senki.

Katóc!
Hogy vagy?:D

Csekus!
Nem úszod ám meg a Dani-lak fotókat!:lol:
bodza2005

Szedrecske!
Nem láttam még, amit írtál, amikor küldtem és a gólyamadarakat, de én azért csak továbbra is bíztatom Őket, hogy feléd is tartsanak!!!!!!:D:D
bodza2005

és nélkül a gólyamadarakat :lol:
vagy ész nélkül... :lol:
bodza2005

Mindenkinek Szép Napot!

Tegnap csak emailkedtem, nem volt időm a munka miatt írni!

Hanyatom köszi a választ, nálam is olyan jelek jelentkeznek, mint amikor mensi közelít :( :( :( . Tegnap és ma reggel is görcsölkedtem. :evil:

Bodzi drága köszi a gólyákat. Olyan drága vagy.

Yamikám a telcsis sztorid nem semmi, hol jár az eszed?? Kitaláljam... :lol:

Szederke köszi neked is, ne keseregje lehet, hogy a szervezetet tréfálkodik csak, amig nem jön a "vörös zuhé" addig ne adjuk fel a reményt.

Nóczi te pedig ne ad fel, ha nem érzel semmit az még nem jelenti azt, hogy nem kezdődött ott benn valami el. Csak pozitívan, körömszakadtáig... :D

Tatu neked is köszi az emailt. Válaszolok délután, mert délelőtt tevékenykednem kell.
Ez most az indulás előtti gyors bekukk.

ÁGI jobbulást, ne izgulj, pihenj sokat és rendben lesz minden.
Kitűzőn most mi lesz végül :lol:
Majd jövök még... addig figyelek, amikor tudok.
andi67

Yó reggelt!
hanyatka

A mensimanó űzőt énis külöm Hanyatom!!!!

Bodzikám, nagyon köszi a cuki kölökgólyát, reméljük a pocinkban lévő picikkel együtt fog megnőni.

Szépem, nem kapok progiszurit. Utrót kapok és duphastont. Szerintem egyébként ezektől is simán lehet.

Ágyneműhúzás??? Én beülti előtt megcsináltam! :lol: :lol: Már csak ki kéne vasalni! :?

Zsembike, megy a drukk Neked ezerrel! Ügyi légy!!!!!

Szederke, szeirntem amíg nem jön meg rendesen, addig ne add fel!!! Kaptál valami progit? Mert ha nem, akkor lehet hogy csak az hiányzik hogy elmúljon a kezdődő vérezgetés!

Velem nincs egyébként semmi extra, a hasam továbbra is beton, és mensiszerű hasfájás is van néha, bár ez még naon korai! Nem tudom mi van. Szerintem csak a hormonok dolgoznak! De majd kiderül. Mindenesetre van sok pocaksimi, kedves szavak, és Apától sok-sok puszi a picikéknek!!! Remélem érzik és velünk maradnak!

Bea
beus77

sziasztok
Megkaptam az e-maileket. Jó ötlet a kitűző, de hogyan adjuk majd át, mikor?!Jön valaki ma apánkhoz?
Ha minden jól megy akkor ma megkapom a receptet a dekához. Csak még azt nem tudom mikortól kell majd szurni. Nem tudja valaki, hogy mennyit beavatkozást csinálhat még apánk?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

De randa szürke idő van már megint! :evil:

Hoztam egy viccet: :D

Egy férfi motorozott a kaliforniai tengerpart mentén, amikor váratlanul
egy felhõ került a feje felé és egy menydörgõ hang szólalt meg:
- Azért mert te mindig hûséges voltál hozzám, teljesítem egy kívánságodat.
A motoros lehúzódott az úttest szélére és így válaszolt:
- Építsél nekem egy hidat Kalifornia és Hawaii közé, hogy bármikor
átugorhassak a szigetre.
Az Úr így szólt:
-A te kérésed igencsak anyagi dolgokra épül, gondold el, mekkora
létesítmény lenne. Az óceán aljára levinni a tartó oszlopokat, és az a
rengeteg beton, aszfalt és acél. Természetfeletti dolognak vélnék. Meg
tudnám csinálni, de még nekem is nehéz lenne. Gondolkodj egy kicsit,
hátha eszedbe jut valami más, amivel az emberiség jövõjét tudnád
elõsegíteni.
A motoros elég sokáig gondolkodott, végül így szólt:
- Uram! Azt kívánom, hogy minden férfi megérthesse az asszonyokat.
Tudni szeretném, hogy mire gondolnak, mit éreznek legbelül, amikor csak
némán néznek rám, vagy amikor sírnak, nevetnek, vagy amikor rosszat
mondok. És hogy hogyan tudnám a nõket boldoggá, kiegyensúlyozottá tenni.
Erre az Úr így válaszolt:
- Hány sávot akarsz azon a hídon?
noczi

Köszönöm a drukkokat,gólyákat,menszi elűzőket...annyira drágák vagytok :)
Sajnos lehet nálam se lesz zebra teszt,mert már az este is eléggé éreztem a menszi előjeleit és most is elkezdődött.
Általában ilyenkor,délelőtt szokott megjönni:(
Nemsokára megkukkantom mi a helyzet,csak úgy félek:(
hanyatka

Nahát! Az ékezetek mit műveltek! :shock:
Íme a megoldókulcs: :lol:
&otilde = ő
û = ű
noczi

Hanyatka, szólj már a menszidnek, hogy ne szivasson, vagy jöjjön meg azonnal, vagy menjen a fenébe... olyan sz@r ez egyébként, én is annyira tudom utálni a lombik utáni mensziket... Mindig földhöz csapkodom a betétet/tampont, meg mindenféle válogatott átkokat szórok rá... :D Próbáld ki, hátha jobban érzed magad tőle, csak ne légy nagyon szomorú, kérlek-kérlek! :(
noczi

Lánykák!
Ma délig még vagyok itt nálunk (topikhon), de utána Apánk és legközelebb hétfőn este leszek köztetek ismét.
Az egyik legkedvesebb barátnőméktől 1,5 éve kapott nászajándékunknak teszünk eleget :lol:! Egy kis pihenés kettesben!!!!!:D:D Már reggel elindultunk volna, de Apánk sajna csak 13.30-ra tudott időpontot adni...:( Majdnem egy teljes nap elúszik így, jaj... Na, de a fő, hogy végre megyünk!!!!! Éljen, éljen!!!:D:D:D
bodza2005

Bodzikám, nagyon-nagyon jó pihenést!! Vigyázzatok magatokra és érezzétek szupertül magatokat!!! :D A mailedet vettem! :)

Bea
beus77

Akkor jó pihenést Bodza! :D Érezzétek nagyon jól magatokat!
noczi

Nem ez volt a mi Hónapunk!!! :( :( :(
hanyatka

Szeder, Zsmbi: 3 évvel ezelőttig én is a XVI. kerben laktam:-) Szeder, még ne add fel!!! Egyébként én is pontosan így vagyok vele, hogy várom a következőt, mert akkor újabb esély lesz.

Bodzi, édesek ezek a gólyák, emeletesen építkeznek:-)
plümõ

Hanyatka, nagyon sajnálom! :cry: :cry: De ne keseredj el, a követkeő tuti sikeres lesz!!!!

Plümek, akkor Neked is megjött??? Vagy csak úgy tervezed a következőt?

Bea
beus77

Bodzi, töltődjetek, pihizzetek, szép hétvégét!!!

Hanyat :-( :-( Majd támogatjuk egymást így:

Kép
plümõ

Beus, nem jött még meg, csak tervezem a következőt. Vasárnap vagy hétfőn derül ki ,hogy megjön-e.
plümõ

Drágák vagytok!!!:D:D:D
Köszönjük szépen!!!!!!!:D:D:D
Ti pedig vigyázzatok nagyon Magatokra és a Bébikékra!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
MINDENKINEK a legeslegjobbakat kívánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Hiányozni fogtok!!!:D:D
Ölelés és pusssszantás Nektek Csajocskák!!!!!!:-):-)
bodza2005

Kép
bodza2005

Bodzus!Gyönyörű 7végét Nektek!!!!Megkérdezhetek merre mentek???

Lányok!Hozzátok már nem jut el a menszimanó! :)
hanyatka

megkérdezhetek=megkérdezhetem :)

Beus,PLümő!Köszönöm,édesek vagytok!
hanyatka

jól látom... Kép
nem írt senki?

kagyló

Szijjjjasztok!!!

Nálunk szakad az eső, boá....... :cry: :twisted: :evil: :cry:

Bodzi: nagyon jó pihenést kívánok Nektek, érezzétek jól magatokat és egymást-:)) Hova mentek? Majd írd meg, h mi volt Apánknál...mi van a pontokkal????????

Hanyatka: :cry: :cry: egyszerűen érthetetlen, mikor minden stimmel ....és mégse :cry: , de ne add fel, sikerülni fog!!!!!

Szederke: az a "jó" az inszemben, h folyamatosan lehet csinálni, nem kell kihagyni hónapokat. Hova jártál Apánk előtt???

Zsembi: ????

Anikó
tatulány

Kagyló: Apánkhoz ma reggel ment Zsembi és hamarosan ott lesz Bodza-:))

Kitűzőt nem adjuk át neki, hanem feltennénk mikor megyünk hozzáű

Anikó
tatulány

tatulány
Köszönöm
Feltennénk?! Akkor én le vagyok maradva, azt hittem karácsonyit tervezünk. Akkor én :oops: de nem tudom mit is olvastam.

kagyló

hanyatom, a büdös francba.. :twisted:
(ez azért tetszett, hogy hozzánk már nem jut el a manó... összeverted?? :lol: )
Fel a fejjel, toljál valami jó csokit és hajrá-hajrá újra!!!! MUSZÁJ, hogy sikerüljön!!!!

bodzám, jó pihenést, vigyázz magadra.. kis férjednek is csók! régen láttam!! :) jó, hogy most nem dolgozik majd!!! hiányozni fogsz!!!

tatu, itt is rettenet szar idő van.. bánatomban most toltam magamba egy 6 darabos danonino-t... de végre péntek.. és nem kell majd itt rohadnom..
jaj, és mit össze szívok az új telefonnal.. tegnap kaptam kölcsön egy vadiúj nokiát (nekem samsungom volt/van) hát MINDEN máshol van rajta, egy fél óra alatt írok meg egy sms-t mert össze vissza kilépek, elmentem, elküldöm, annyira a kezemben van a régi.. kitépem a hajam..
zel, remélem igazad lesz, és meggyógyul!!!!!

szépem sok puszi Neked, jó, hogy benéztél!!! írogass néha!! :)
yamita

Szasztok,

Sajna hamarabb nem tudtam jönni. Délelőtt a városban rohangáltam kicsit, mert Jóuram itt hagyta nekem a kocsit. Kicsit kimozdultam végre....

Yamikám a telcsi fürdetésed nagy szám! nem akarsz vele fellépni? :lol: Nagyon ügyi voltál! Látod én meg a nem nokiás készülékekkel nem bírok! :D

Zsembi, mi volt apánknál? A tészta főzéssel csak óvatosan! :D :D :D

Ági, neked is jelenésed volt, kiváncsian várom a beszámolót. A vonalzód naon teccik!!!!

Zel, a főzöcske sztorid neked sem semmi :lol: :lol: Mi is dobtunk már ki lábost, de más okból. Jóuram a náthás orrával édegetett oda 2 füstölt sonkát. Után 3 hétig döglött malac szag volt :( kifejezettem útáltam hazajönni...

Hanyat, azért nem jöttem már este mert haldokoltam az erős hányingertől, hányni meg nem sikerült... enni se persze.... Az összevert mensimanódat nem sajnálom, remélem azért jól vagy!!!

Bodzi a kisgólya nagyon cuki! JÓ UTAT nektek! érezzétek jól egymást :D :D :D

Én sem láttam még apánkat a tv2-n, igaz néha lecsúszok az Aktívról. Valaki látta már?
A D-tervhez a sapkát mindenki maga veszi, vagy egybe az egészet? csak mert láttam 130 ft-rt.

Puszi mindenkinek!

Kriszta

Nóczi, a vicc szuper volt! Hogy vagy drága?
dobsakriszta

Yamita: a csokievés gyógyír mindenre :D :D :D

Kriszta: húúú ez a hányinger iszonyat vacak lehet...hetekig.

Nekünk van 2 mikulás sapkánk, 1-et fel tudok ajánlani valakinek.
Az jutott még eszembe, hogy egy keddi napon kellene a D tervet megvalósítani, mert aznap nincsenek műtétek, nincsenek stimus Uh-ok, vagyis kevesebben vannak talán és nem gond az a negyed óra kiesés.

Anikó
tatulány

HANYATKA! NAGYON-NAGYON SAJNÁLOM!

Bodzi! Jó pihenést!
finch

Sziasztok édi Csajocskák!

Csak egy gyors bekukkra vagyok itt, mert megyek is tovább a körzeti dokimhoz, le kell adnom a nőgyógyász igazolását neki, hogy táppénzen lehessek. Az elmúlt 2-3 napban alig volt időm Rátok, de ha hazaérek, végre elolvasok mindent és beszámolok a nődokinál tett látogatásról is:)

Ja és nem várok tovább computerzseni férjecskémre, elküldöm Nektek Dani kuci képeit e-mailben, oksa?

Addig is millió puszi mindenkinek, megyek átszelem a várost és besöpröm a hasam miatti szánakozó pillantásokat a buszon. Mert ne higgyétek ám, hogy bárki átadja a helyet egy 8. hónapban levő kismamának :shock: Na mind1, ez ilyen ország. :cry:

Puszi mindenkinek!!!

Kép
cseka

Sziasztok csajszik megjöttem hát még eggyenlőre emelte az adagomat Apánk azt mondta hogy több kicsi tüsző van amikre várni kell és persze hus hus hus hus hus utána vega leszek.
Aztán mikor kifelé akarok jönni már fogtam a kilincset aszongya nekem fusson, elöször nem értettem és visszakérdeztem hogy mi aszongya fusson mondom hova erre röhög és azt mondja naponta 3szor 15 percet.
Ez nem semmi én meg a futás.

Ja és találkoztam K.katival aranyos volt tegnap irtam pü-t neki hogy mi lessz rajtam természetessen azt irtam hogy zöld kabát de megirtam hogy kék mappa meg arany szinű táska.
Mikor odaállt elém már gondoltam hogy ö az erre ö mondja hogy a férje szurt ki és még mondta is neki hogy csak nem kabátban fogok ücsörögni de igy is felismertek cuki csajszi.

Andi
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: