A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok!
kicsit lemaradtam, de igyexem visszaolvasni, cupp
fic.
ficánka

Sziasztok!

Köszi az aggódásokat!
Remélem nem kell befeküdni, egyelőre csak vérvétel és szakvizsgálat van soron, amiket a dokinéni a magánrendelőben nem tudott megcsinálni. Sokminden lehet, le sem írom, elég, ha én stresszelek rajta Kép
Lehet, hogy apa itthon tud maradni holnap, akkor ha nem lesz nagy hiszti a vizsgálatok után, akkor én azért elmennék Majázni egy kicsit (összegyűjteni azookat a cuccokat, amiket mindenkitől kértem Kép), de ez nem tuti, mert a Madarásztól még nagyon messze van a Maja, meg ki tudja, mikor végzünk, meg milyen hangulatban leszek és mmilyenben lesz a kisasszony.

Nagyon túl lennék már ezen...

Ada: Tanujjá'. Meg netezzé' is! Kép Aludni felesleges, arról lemonhatsz Kép

Recca, Manoka: Jó titeket újra it látni Kép

Manó: Köszi a gratulát és viszont, ti is töltitek holnap Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Manoka,
bocsi, most néztem, jött s ment mél. Kép
neet
neet

Neet!
Megjött, olvasomKép

Kép
Kép
manoka11

Na, ezt az oldalt visszaolvastam, akárcsak Manóka Kép és egy csomó minden jutott eszembe, de biztos el fogom felejteni a felét ... Kép kavinton hamm ... v. van valami homeó?

Oxi!
Jajjaj, szegény Vikka-baba Kép már azt érzem, én vagyok a felelős a kevés bulásért, mert mindig akkor lesz rosszabbul, amikor elkezdem azt emlegetni, h milyen jó is lesz végre látni, mint most pénteki maya ... de azért remélem, nem, és drukkolok, h mostmár meggyógyuljon a csajszikád! És sok-sok gyógycupp! Ötletem pedig, h vannak ezek a "sóbarlangok", tudod, amikor egy szobát teleraknak velük, és ott kell üldögélni kúraszerűen ... ismered, ugye? Csak nem tudom, h mekkora babócákat lehet oda vinni, de gondolom, h picit is. És boldogságos 4hóst! Kép

Bogárka!
Én régen nem szerettem BK-t, de most tényleg szuperizgi dolgok vannak, egészen meglepő! Kép És engem is érdekel, h mikor leszel tv-ben, és megnézlek!

Manóka!
Kép örülök, h jól alakulsz Kép és boldogságos 5hóst a csajodnak!

És igen, itt tényleg minden kiscsajszi csodaszép!!!!

Manó!
Ti mentek Mayába?

Ada!
Vincenzó sem volt ám mindig ekkora, 3500 grammal született, igaz 57 cm volt, ami elég hosszúnak bizonyult, mert még a szülés alatt is a bordáimat nyomta a lábacskájával. Kép A tegnapi mérlegelés alapján 8430-ra sikerült nőnie, mert nagyon igyekszik. Tényleg olyan nagyon igyekvősen szopizik sokszor. Én meg már a H óta mindig mondogatom neki a szopi közben, h milyen ügyes. Kép Másodiknak kívánok Nektek egy nagy fiúcskát! Cserébe mi meg egy olyan szépséges kiscsajszit szeretnénk, mint LH.

Sis!
Égig érő gratula mindkettőtöknek!
fic.
ficánka

Ada!
Ti hogyan mentek a Mayába? BKV?
fic.
ficánka

Na, még két oldalt sikerült visszaolvasni Kép ügyes vagyok, vagy ügyes vagyok?

Védőoltások: Votiv, Recca, ügyik vagytok, csak úgy ontjátok a hasznos infót! Én 4hóst már beszereztem, ott figyel a hűtőben. Kép

Torna: mindenki jöjjön, mert szuper!!!!!! Vincenzó is 10-től szokott aludni, de bírta, és bepótolta a szundit délután.

Lindi: jó utat! anyukámék áradoznak sms-ben, és 28 fok van Kép irigykedünk ám!

Pocak: gyertek, nagyon várom, h találkozzunk! Kép

fic.
ficánka

Fic!

Nem semmi méretekkel rendelkezik Vincenzó! Emma szerintem épphogy eléri a 6 kilót. Gyertek holnap Mayázni, meg akarom csodálni élőben is!

Ja, Emma 2 órája alszikKép 1 óra alvás után megébredt, én meg mentem be nagy vigyorogva és nagy hanggal üdvözöltem, hogy felébredt (általában 1 órát alszik), hátára fordítottam, erre teljesen megsértődött. Na akkor láttam, hogy még aludni akar, kapott egy kis Dentinoxot az ínyére, és azóta megint alszik. Hihetetlen, ilyet már nagyon rég nem produkált!

Kép
Kép
manoka11

Hopp, úgy látom a berakott linkre nem jön fel semmi, próbáljátok ezt, a szept-okt album a legfrissebb.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/benedekagi/my_photos

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Oxi! Sok-sok gyógypuszi Vikkának!

Ada! LH tüneményes!

Recca! Mindjárt küldöm a mélt.

Kezdek izgulni a csomagolás miatt. Gréti babakajája már túl is haladta a megengedett súlyt.

KépKép
KépKép
lindicita

Fic! De jó lenne, már ott lenni. A pakolászást meg az utazást most kihagynám. Gréti annyira kiszámíthatatlan, bár remélem most a jó formáját hozza. Mikor Koppenhágában voltunk, olyan jó volt, mert szinte mindig aludt, a repülőn is. Most meg biztos ébren lesz, és tuti nagyon fog sírni. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Fiacskám nyűgösen ébredt, kicsit táncikáltunk, sétáztunk, de nehéz a segge, és se a babakocsi, se a járóka nem jött be, hangosan ellenkezett, viszont beraktam a kagylófotelbe, és ez nagyon tetszik neki Kép olyan helyes, mindjárt megzabálom! Kép na, mék, mert vár a teregetés, Csajok, ti nem érzitek magatokat néha mósó masának? mert én igen.
na azért annyira nem tetszik neki, lehet, h éhes a drága Kép
cupp,
fic.
ficánka

Votiv! jó a cikk! szerintem nem fogják a jan. 1-et betartani!! (jól gondolom?)
sajna mi addig még kapunk 3x oltást.

MÚLTKOR ÍRTAM, HOGY MEGJÖTT! csak pecsételés volt. csodálkoztam rajta, mert régebben ilyen nem volt nekem, de kop-kop-kop, semmi vész.

ancsipancsi

sziasztok!
Neet!
csak annyiban vitatkoznék, illetve nem is vitatkoznék, csak hozzáfűzném a tegnapi esethez, hogy:
1. NAGYON rosszul viselem, ha vki meg akarja mondani, hogy hogyan neveljem a gyerekeimet (ezt még legközelebbi hozzátartozóimtól sem tűröm, mert hogy jön akárki is ehhez...??) Külön kérésre persze az más, de kéretlenül...
2. csak nem feltételezi, egy felnőtt, gyerekeket nevelő emberről, hogy nem fogja összeszedni a szemetet, hanem otthagyja?????? Ha igen, az az Õ SZEGÉNYSÉGI bizonyitványa, csak, hogy Zanza (a mázlista) szavaival éljek! Kép
az ilyen nők miatt (akik úgy hiszik, hogy a gyerek csak akkor jó, ha meg sem szólal, szépen ül a játszótér mellett, stb) van az, hogy évek óta nem tudjuk felújitani a játszóterünket, pedig már több, mint 10 kicsi gyerek lakik itt...Azt hiszik ez nem fontos, mert akkor a gyerekek csak rombolnak, és az ő szépséges virágos kertjüket megrongálják, stb...Azért nem akartak gyerekzárat feltenni a kapura, mert azt mondták, akkor az anyák nem fognak figyelni a gyerekükre, hanem BESZÉLGETNEK!!!!!!!!!! És képzeljük csak el, micsoda bűn lenne, ha egy anya, nem csak a gyereke után rohangászna a kertbe, hanem BESZÉLGETNE!!! Ne adj' Isten, még jól is érezné magát!!!
Szóval, ezek az emberek alapból irritálnak, csak mivel hiszek az élni, és élni hagyni életfilozófiában, ezért megpróbálok ezekkel az emberekkel "emberi" viszont fenntartani...már amennyire ők engedik...És én igazán nem vagyok ez a megmondós fajta, csak a tegnapi nap ilyenre sikeredett...Utoljára akkor húztam fel magam, mikor egy ügyfélszolgálaton rám szóltak, hogy HANGOS A GYEREK!!!! Az mondjuk eszükbe sem jutott, hogy előre engedjenek!! NEEEEM! Csak, hogy fogjam be a kölök száját, mert ZAVARJA őket!!!!!! grrrrr....Kép

Lindi!
Jó utat! Éljenek a tevék!

Tegnap jöttek hozzánk sógorék, h megmutassák a képeket, amiket tájfődön lőttek...háááát, majdnem elsirtam magam, mert ANNYIRA SZÉP volt!!!! És önző módon az jutott eszembe, hogy mi ide valószinüleg soha nem jutunk el...Kép éés ez olyan rossz érzés volt...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi!
te még simán ki tudod húzni januárig, és akkor már az új oltást kaphatja Heni.
Gréti 6 hónapos korában kapta a 3 hónaposat, azért mert még nem volt forgalomban az újfajta vakcina első része. Persze a doki be akarta adni az elsőből a régit, de én nem engedtem, és megvártam, míg kapható.
Most meg 8 hónapos, és az 5 hónaposat még mindig nem kapta meg, de utazás előtt nem akartam beoltatni, majd ha hazajöttünk.

KépKép
KépKép
lindicita

Kössz Zsanci! Majd hozok tevés képet, Grétit feldobjuk egynek a hátára Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Szép Jónapot!

Képzeljétek féltizenegyik aludtunk, most reggeliztünk tornáztunk nagy kacajok között és most ismét alszik.Hát ez van mehetek mosni énis..

Fic!
Hát drágám mivel hétfőn műtötték a tapancsom ezért nem nagyon vállalom most a Mayát sajna sajna...

Zsanci Drágám!

Nem válaszoltál az utazóágy dologban!
Nekünk má nagyon kéne a földszintre!
Mikor kaphatjuk vissza?
manó27

Neet, a helyzet az, h a kutyak, cicak, horcsogok, stb. is hasonlokepp tesznek: kaki, pisi, ragas meg egyebek, amitol a hajad az egnek all. aztan megis szeretjuk oket...KépKép bar nem mindenki...

Votiv,Kép es milyen volt az uszi? teljesen le fogunk maradni!!!

Ildi, allitolag jon a hideg. lehet, h azert nyugos a lyany.

Manoka, Emma nagyon kis ediKép

Lindi, koszi. at fogom tanulmanyozni.

Ancsi, szerintem be fogjak... legyunk mar kicsit optimistabbak!!!
vagy nem erdemes???Kép

Zsanci, jol mondod...Kép

na legyetek jok, mi megyunk a nagyihoz...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

oxi,
Képnagyon szorítunk,kitartás!!!!!!!!!sajnos?tudom min mész át,mi is megjártuk a poklokat b-vel a szamárköhögése miattKép2 hónapig tartott míg egyáltalán kiderült.....

zsanci,
szóljál ha verekedni kell,mindenben segítekKép de komolyra fordítva IGAZAD VAN!!!!én is elvesztettem volna a fejem.......

amúgy volt egy SOS kérdésem még hétvégén és senki nem válaszolt ráKép úgy hangzott hogy lehet e az mmr oltás mellékhatása hogy taknyos a gyerek.vagy simán itt van az ősz????????????????

zsebi,
milyen homeos immunerősítőt adsz bruninak?én is akaromKép

eszti,
mi van,jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!

gigi
Vendég

ja, és képzeljétek, tegnap este kaptam apóstól egy "Hiedelmek és valóság: Válasz a védőoltást ellenzők érveire" cimű kiadványt!!!Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó!
irtam tegnap emilt utazóágy ügyben!!! Nézd meg!!!! És bocsi még egyszer!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó!
persze azóta láttam, hogy neked Maya nem rulez holnap...Kép Akkor vigyük el hozzátok hétvégén??? Majd ird meg a cimed emilben, jó???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi,
gratulálok!!! Hányadik? Ünnepeljetek Kép

Manóka,
már én is hallottam, Pesztusnak hatalmas gratuláció! Kép

Oxi,
Vikkának jobbulást, és drukk, hogy ne legyen semmi komoly!!! Kép

Dócinak tegnap végre kibújt a 7. foga, szerintem a 8. is készülődik, az elmúlt napi éjszakai ébredéseket így nyugodtan ennek számlájára írhatom Kép

v
kisün

Sisnek nagynagy gratula! Erot, egeszseget stb. Kép Jo magas a sracod. Tenyleg, akkor nemsokara setazhatok veletek? Ja nem biztos, tel lesz.

Tenyleg rossz anya vagyok, marhaul kiabaltam ma is a csajommal Kép Mert mar 9tol hisztizett meg toporzekolt egy csomot es csak most aludt be. Asszem utal itthon lenni, szornyen unatkozik es nem birja a buramat. Telen a r.h.dt hidegben, ha majd kevesebbet tudunk setazni, asszem meg fogunk orulni. Ja, es beszelhetne mar, mert honapok ota csak "apa"t meg "anya"t mond, akarmit akar es duhong, ha nem ertem...

Mano, csak irhato dvd lemezt kerdeztem. De nem surgos, van meg.

Votiv, kika osztrak, nem sved, nem? Es ha ez a parod velemenye ezekrol, akkor nagyon kivancsi lennek, hogy mit gondol a scontorol, rs butorrol, domusrol stb. Kép

Blaye, holnap sajnos nem biztos, hogy itthon vagyok. Es raadasul az a gond velunk mostanaban, hogy minden nap mas idopontban alszik a csajom, igy nagyon nehez tervezni. Talan a delelottot konnyebben megoldjuk (9-12), de delutanok nagyon bizonytalanok. Egyebkent hogyhogy erre jarsz, ez neked messze van szerintem. Es feletek is van egy ilyen, nem?

Rec Kép viszont felkerultel a listara Ada melle, ugye Neet?

Zs, szerintem szoba se kellett volna alnod vele. Oda se figyelj, mit szovegelnek. De az a spine, aki Ildiekkel egy hazban lakik meg rosszabb, mint a te szomszedod, ha ez vigasztal. Inkabb csak sajnalni lehet oket, mert oregek, maganyosak es meg szenilisek is. Nem csoda, ha roszindulatuak, senki nem szereti oket. Teged viszont nagyon szeretnek a sracaid es a parod, meg ha sokat idegesitenek is Kép Ugyhogy csak legyel heppi es ne is foglalkozz masokkal Kép
moosejaw

Kisün! Dócinak gratula a fogacskához!

pakolnom kéne, közben meg itt ülök,és nápolyit tömök a fejembe, Grétinek meg csorog a nyála, de azért se kap!

KépKép
KépKép
lindicita

Moose, mi? milyen lista???
amugy en mar itt senem vagyokKépKép majd csak este

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gigiiiiiiiii: Kellene a mailcímed!

Többit este, nyűglődik a csaj!

KépKép
oxigen
Györköny

Hali!

Nekem a cica nem csak levitte hangomat de valami vírust is hozott ami megint a gyomromat csinálta ki.Éjjel nem aludtam,dokitól most jövök.DE legalább kaptam görcsoldót mert már azt hittem,hogy belehalok a fájdalomba.
MAya holnap szerintem kimarad ezért.Bár Norkával meg Johival és Beet-el is van elintéznivalómKép

Most megyek gyógyaludni.
MAjd vissza is olvasok ám!

Neet!

Komolyan gondoltad amit írtál?Hogy ha beszélsz velem akkor látszik,hogy nincs tojáshéj.Hát ezt nem is gondoltam volnaKép

PUsza:Jucus
20170114224602

Pesztusnak is nagy gratula! Erot, egeszseget Kép Manoka, kepet meg infokat tudsz szerezni?

Kerdes: ha most megkapja a csajom a 15 hos oltast, akkor januarban meg megkapja az uj rendszer szerinti 18 host, ami iden meg nincsen? Es az micsoda egyaltalan? Vagy azt lehet, hogy a 15 hosbol mar ujat szeretnek, es megvarjuk vele a januart? Vagy ne titeket zaklassalak ezzel? Vedonot? Dokit? Valami hivatalt?

Vikkanak mielobbi gyogyulast!

Fabrika, en vettem egy kis tologathato izemicsodat az ikeaban, de alig hasznalta/ja a csajom. Inkabb a rengeteg gyakorlast reszesitette elonyben Kép szoval nem biztos, hogy erdemes ilyesmire koltened. Dehat a nagyobb gyerkocnel hogy volt?

Bogarka, az hogy Neet BK-t nez, egy dolog, de hogy te, aki ilyen okos, ugyes, kedves, igenyes stb., hat ez tenyleg meglepo KépTegnap veletlenul en is neztem tevet, valami Steven Segal akciofilmet, allatijovolt, imadom Segalt Kép

Mkatus, en egyszer kostoltam a laktoherb teat, es majdnem hanytam tole. Szoval biztosan nem mindenkinek valo, de hogy a baba mennyire erzi, arrol gozom sincs. Viszont valami Milusan szoptatos tea meg jo volt. Nyugodtan probalj ki masikat te is.
moosejaw

Köszi csajok az érdeklődést. Kép Kép Kép

Hát, igen el vagyok foglalva rendesen. Kép

Szóval, a sztorim: Kép

22-re voltam kiírva, de előtte való héten már voltak keményedéseim, napról napra egyre hosszabban, és egyre kellemetlenebb volt. Ez már tartott 2-3 napja, amikor a doktornőnél jártam, mondtam neki, erre ő csak mosolygott, hogy az jó jel, mert akkor készülődik a baba. De semmi előjelet nem látott, teljesen zárt voltam. Mondta, hogy vagy 1 hét múlva, vagy a szülőszobán találkozunk. Kép Másnap hajnalban 5 óra körül kemény fájásokra ébredtem, de nem vettem komolyan, mert nem ilyen a vajúdás alatti fájdalom. Mintha tudnám/tudtam volna, hogy milyen. Kép Amikor már harmadjára ismétlődött, akkor kezdetem el gyanakodni. Kép A férjemnek nem szóltam, mert úgyis kelt volna egy óra múlva. Nem is akart dolgozni menni, de mivel 5 percre dolgozik a lakástól, így elküldtem, mert segíteni úgyse tud... A szülésznővel folyamatosan tartottam a kapcsolatot, így tudtak rólam. Végülis fél 2 körül indultunk be a kórházba, mert az egyik volt kollégám felajánlotta, hogy bevisz, és nem akartuk, hogy hazamenjen, ezért indultunk el, én még jól bírtam itthon, és abban a hitben voltam, hogy max 10 percesek lehetnek. Közben a szülésznő is rámszólt, hogy jó lenne, ha bemennék, mert pont itt van a doktornő, és akkor megnéz... Végülis 2-re értünk be a kórházba, ahol már bő 3 ujjnyi volt a tágulás, fej beékelődve, 5 perces fájások. így előkészítettek. Kép Kép A többi szülésznő poénkodott, hogy ez nem ér, még csak most jöttem, és már szülök is?? Más már 24 órája itt van, és semmi. Az enyém meg "visszavágott", hogy ez nem érkezési sorrendben történik. Kép Csodálkoztak, hogy milyen jól bírom a fájdalmat, mert ilyenkor a kismamák már nagyon szenvedni szoktak. Szóval, szerencsés alkat vagyok.O
Fél óra múlva, már 4 ujjnyi volt, így burkot repesztettek. Na, ez nagyon felgyorsította az eseményeket, a szülésznő mondta, hogy keljek fel, de ez nem ment, mivel már jöttek a 2 percesek, ebből se volt sok szerencsére, csak 5-6, aztán már maga a szülés, és 3/4-kor megszületett a baba. Szóval, burokrepesztéstől 1 óra volt. Sose gondoltam volna, hogy ilyen hamar meg fog születni. Amikor szülés után pár nappal még a kórházban megnézett a doktornő kérdezte, hogy milyen volt a szülés? Mondtam, sose gondoltam volna, hogy ilyen gyors lesz. Mire ő: akkor jó volt? Kép Azt nem mondanám. Jót mosolyogtunk mind a ketten rajta. Kép Egyébként később tudtam meg, hogy én 3/4 4-kor szültem, egy másik kismamája meg fél 5-kor!! Láttam, hogy sokat mászkál, de hogy két helyen tudott lenni egyszerre, ez nagy dolog! Én dicsőítem őt nagyon!! Egy tündér szerintem! Kép Kép
mkatus

Rec, hat az eletkorral szemtelenkedok listajara Kép ha viszont erre jarsz, kaphatsz tobb, nagy, nemnyalas, nemharapos, talanmegcuppanosis nyuszipuszit Kép

Juc, szerintem Neet ugy ertette, hogy komoly holgy vagy, felelossegteljes anyuka, meg minden, nem olyan szeleburdi fruska, mint o Kép hu, mostmar nem fog velem szobaallni, mindig piszkalom Kép pedig szivesen kolcsonoznek neki macskat Kép

Lindi, nehogy felrakd egy tevere egy lanykat! Nem eleg, hogy odaviszed? A tevek nagyon kiszamithatatlanok tudnak lenni es marha magasak is, szoval ha meggondolja magat, hogy kapod el Gretit eses kozben? Megtiltom, hogy teve es bennszulott kozelebe vidd! Sot, egyaltalan ne vidd Tuneziaba! Menjetek inkabb megint Koppenhagaba. A hajam egnek all, megint nem tudok majd aludni, egy szornyeteg vagy, tudd meg! Kép
moosejaw

Lindi,
akkor holnap már indultok is? De izgi!!! Nagyon jó utat nektek, és majd mesélj, milyen volt a meglepetés a reptéren!!! KépKép

Katus,
hát ez tökjó! Gyors, szép és könnyű (már amennyire egy szülés könnyű tud lenni Kép). Köszönjük a történetet Kép

Jucus,
jobbulást! Kép

vera
kisün

oxi,
gigi83kukacgalampontnet mit követtem elKép???????????????????????
Vendég

Moose!
Ezekszerint az okosság-kedvesség-igényesség összeegyeztethetelen a BK-val??? Kép Jaj, akkor most mi lesz velem??? Kép Valahol nekem is szabad kicsit lazítanom...megengeded??? Kép

Katus!
Köszönjük a sztorit, nagyon jó volt elolvasni! Kép
Hát igen, úgy látszik a sztimrében tényleg (majdnem) mindenki gyorsan szül Kép!

Na, és még egy csomó embernek akartam írni, de hogy mit azt már nem tudom Kép Megint biztos ki fogok kapni valakitől, hogy nem válaszoltam neki, bár ha jól láttam Fibi most nem írt Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Katus!
Tényleg mázlista vagy! Gratulálok!!! Kép jó volt olvasni!!! És ki volt a dokid???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Van egy bűnöm nem tudok visszaolvasni. Csajom nagyon nyűgi, én nem aludtam éjjel egy óta, igy kicsit zomba a kinézetem.... viszont lenne kérdésem több is... és elnézést, hogy csak kérdezek és nem olvasok.

Manó27: hol csinálták meg a lábacskádon a körmöt? mert nekem persze éjjel megint jól begyulladt. Azt hittem megőrülök, nem tudtam lábraállni, most már jobb egy fokkal. Házilag megműtöttük, de ez igy nem kóser és hát fáj még mindig rendesen.

Valamint tud-e valaki erre valami jó homeejópátiját? állítólag van rá valami....

Másik: lányom tök nyűűűűűűűűgi. Az ínyén található két apró kis foltocska. Ez fog lehet vagy esetleg más? mit tegyek? Lehet, hogy már jönne az alsó foga?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

irigykedek a nyuszipuszikra...
Moose, pasifej sztem helyből utál minden áruházat, főleg a bútoráruházakat, legyen svéd, norvégmintás, török, akármi. de segalt ő is csipázza!! azt állítja, neki legalább eredeti stílusa van, és nem egy pojáca.

Recca, és akit érint meg érdekel: babaúszás

Isti végig tök vidám volt, míg az összes gyerek végigordította az egész foglalkozást, és 3-an kimentek félidőnél. bár, mikor mi kimentünk, pár perccel a vége előtt, a gyereknek már akkor is rendesen kék volt a szája és remegett, úgyhogy igazán nem kéne spórolni a vízfűtéssel.

szóval azért tört ki a botrány, mert volt egy újabb fajta merülés, egyik kézzel lenyomós vízbetolás, és ez persze egyik gyereknek se tetszett, nekem se, és én nem is nyomtam Istit a víz alá. amikor próbálkoztam arra tanítani, hogy vegyen nagy levegőt, és akkor együtt úszunk, Erika rámszólt, hogy rosszul csinálom, mert miután kimondom a jelszót, egyből le kell nyomni, mert így nem fogja a gyerek a jelszóhoz kapcsolni a merülést, vagy vmi ilyesmi, de kb ez volt a lényeg. ezután jól el is godolkodtam azon, hogy vajon arra akarom-e szocializálni a gyerekem, hogy víz alá nyomom, amíg nem tanulja meg, hogy jelszóra merül, aszt kuss. már bocs a vájt fülektől. az egész babamasszázs alatt arra tanítottam, hogy igenis jelezze, ha valami nem jó neki, és masszázsban soha nem csináltam olyat, ami nem tetszett neki. ha kitágítjuk a kört, akkor persze sok olyan dolgot csinálok, ami nem tetszik neki, pl pelenkázás, de ez biztos, hogy az ő érdekében történik, és nem zaklatja fel semennyire, még ő is röhög, hogy mit küszködök, mire becsomagolom. viszont a merülés - mert ez az úszástól még messze van, még akkor is, ha most figyelmen kívül hagyjuk a "helyes légzéstechnikát" stb - nemtom, hogy az ő érdekét szolgálja-e, és azt meg világosan látom, hogy az összes gyerek utálja.
van a csoportban pl egy nő, aki egy buzi nagy dzsippel jár, és mindig fürdőköntös alatt öltözködik, na de ez most mindegy, szóval úgy szokta lenyomni a gyereket a vízbe, mint a taxiórát. nem szívbajos, és enyhén szólva tojik rá, tetszik-e a gyereknek az egész.
pont őt figyeltem, amikor elkezdtem gondolkodni azon, hogy vajon ezt kéne nekem is csinálnom?
még filózom a dolgon, de egyre inkább úgy érzem, az órán kívüli kötetlen pancsizást fogjuk választani, azt végig neveti fröcsköli Isti, halál boldogan, ahogy én is szeretném, hogy érezze magát. aztán majd megy a víz alá, ha akar, amit lefogadom, hogy akarni is fog, mert persze olyan kis sajtkukac, és mindent kipróbál.
mondjátok rám, hogy túlérzékeny meg túlliberális anya vagyok, de az ösztönöm azt súgja, ami nem tetszik, nem kell erőltetni...

votiv 8)
votiv

ja és még hozzáteszem, hogy legutóbb Erika azt mondta, hogy Istit nehéz lesz "betörni", hogy csinálja a feladatokat, mert nagyon erős saját akarata van.
Bogárka és más tiszteletbéli piszológusok, segítsetek eldönteni, most akkor ez jó vagy rossz? mennyire kell "betörni" a gyereket???? én marhára nem így képzeltem a gyereknevelést KépKép

votiv 8)
votiv

Nah egy kicsit elaludt a hisztimánom Kép

Képzeljétek, ahogy a védőnő megtudta, hogy nem megyünk többet a hpdokinőhöz, azonnal feljött megvizsgálni a gyereket! Nem volt itt Viki 6hetes kora óta, hirtelen nagyon fontos lett neki Kép Majdnem kivágtam.

Fic: Köszi a tippet, de egyelőre tudjuk meg, mi okozza ezt a frányaságot. És nemis azért van, mert látni szeretnéd! Ne írj butaságokat!

Bogárka: Csak lazíts nyugodtan, ne hallgass morgós Moose-ra Kép (mostanában én is nézem néha BK-t)
Írtam egy mailt!

Beet, Gigi: Mail ment!

KépKép
oxigen
Györköny

Kedves Moose,
nincs üldözési mániám, de Bogárkához írt soraidból ezt vettem ki: neet oktondi, ügyetlen, nem kedves és igénytelen, stb. Kép és mindezt arra alapozva, hogy BK-t nézek... na szép. De én bevállalom, mondjuk az ügyetlent nem, de egye fene, legyek igénytelen meg nem kedves. Kép De ha már mindezt így bevállalom, marhásan trendiül, akkor valaki lépjen be anonímként, és mesélje el, mi volt tegnap BKban, különben felmegyek egy BKtopicba, és ott fogok szórakozni. Azt leshettek! (Azért anonímként, mert akkor őt Moose nem tudja szekírozni.Kép)

Votiv,
te meg túlliberális, túlérzékeny anyuka vagy. Kép

Jucus,
örülük, hogy örülsz, wow, nyali helye. Kép

Recca,
épp jókor szólt csitító hsz-od, mert épp megláttam egy adag egérszart a konyhában, és most nem az étcsokis tortadarára gondolok, hanem a valódira. És akkor a "meg fogsz dögleni" felkiáltás hagyta el ajakam. Majd téged olvastalak, és átfogalmaztam az előbbit: "irgalmatlanul picsánrúgunk és repülsz a házból" felkiáltásra. Így most jó? Kép
neet, az igénytelen, ostoros, meg kitudjamilyen anyuka
neet

Johi, szerintem gyulladt körömre sima körömvirágkenyőcsöt tegyél. esetleg kiegészítésnek Belladonna, mint gyulladáscsökkentő.
lányodnak pedig Chamomilla? vagy ettől függetlenül egy kis dentinoxos ínybedörzsölés?

Manóka, vettem az adást. Johinak még előbb ígértem, így ő lesz az első, ha sikerül végre összehoznunk, ok? aztán veled is egyeztetek.

tényleg, Johi, holnap du? ott ebédelünk a dédinél a városközpontban, onnan nem vagytok messze.
és miért nem tudtál aludni? a köröm miatt, vagy Fanni miatt? mert ha Fanni ennyire nyügi, akkor az nagyon valószínű, hogy a kis foga lesz, hajjjaj

Katus, ez nagyon klassz szülés volt! Kép mikorra vállaljátok a következőt? Kép homeós szerek hasfájásra:
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/139/139homeo.htm

votiv 8)
votiv

Neet, étcsokis tortadara Kép
drukkolok, hogy ki tudjátok penderíteni, mert ez az egér már tényleg nagyon szemtelenésundorító

votiv 8)
votiv

Oxi, és mért nem vágtad ki?
mégis mit képzelt magáról ez a liba?
egyébként ezért nyugodtan bepanaszolhatnád a felsőbb szerveknél, mondjuk a munkaadójánál, a helyi rendelőnél vagy hol, mert úgy tudom munkaköri kötelességük bizonyos időközönként, az első fél évben assszem havonta "lemeózni" a gyereket.

votiv 8)
votiv

Mkatus,
szép volt, lesz ismétlés? Kép

Moose,
azt már csak bosszantásdibul írom, hogy nézem még az ER-t is, meg a Fábry első félóráját, ja és persze a Szomszédok retrót, ha E épp nem akkor fürdik. Mást nem, mert nincs több csatornánk, meg egyébként is. Kép
neet
neet

Neet!
Nem anonimként is vállalom: szal tegnapelőtt a Zs. leteperte a M-t a Rózsa irodájában, az A meg épp hazajött váratlanul Bécsből és rájuk nyitott.
És ezzel a jelenettel fejeződött be, ezért akartam mindenképpen nézni tegnap Kép A tegnapi részben meg minden ekörül forgott, és a rész végén az I jól leverte a dolgot a Zs-n (na már amennyire tőle tellett Kép )
Értehtő?

B. az anonim Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Én eddig a Rubinról ódákat zengtem, és imádtam Kép De ez??? Mi az, hogy betörni??? Nálunk semmi nem volt kötelező, és nem szóltak ránk semmiért....ezekszerint különbség van a tancsinénik között???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv: Mert ilyen jóságos vagyok és mert már úgy is felébresztette a gyerket a csengő és nem akartam a kapuban veszekedni vele a szomszédok előtt, akik most épp itt vannak, és bent meg hívott a Viki. Tovább is van, mondjam még? Kép
És hiába panaszolom be, mert megmagyarázzák, meg aztán ilyen az egész körzet. Meg nem is érdekel, jó nagy kupi, meg kosz van, mert inkább a beteg gyerekemmel foglalkozom, mint a porszívózással, mert az mellett nem hallom meg, ha befullad, és kész.

Neet: látom a végletekig cukkolod Moose-t. (Be nem vallanám Moose-nak, de ezeket én is szoktam nézni, ha épp nem fürdeteketetekaltatok, sőt az Életképeket is néha)

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv: Jaésigen, te miért nem küldöd el azt a Rubinos oktatót a fenébe, ha ilyeneket mond, hogy be kell törni Istit? És ezért még fizetsz is?

KépKép
oxigen
Györköny

Épp mikor indultunk sétázni, telózott Ada, így együtt ebédeltünk, meg sétáztunk, meg hintáztunk, szupi volt! Kép Csak mindkét ded kissé nyekergősre vette a figurát néhol. Van ilyen nap. Mi meg igyekeztünk szórakoztatni őket, lementünk dedóba, viccesek lehettünk. Kép

Manó: bocseszcsocsesz, nekem kimaradt most ez az infó Kép sajnálom, de gondolom, mostmár gyógyulgatsz! sok-sok gyógypuszi, és de jó neked, h ilyen jókisfiad van. az enyim kissé nyügös.

Jucus: jajjajjaj, jó bulást! Neked is gyógycupp! Kép

Lindi: mégegyszer jó utat!

Zsanci: ne hagyd magad, és senki se szóljon be! figyeljé', szójjak a szkínhed haverjaimnak? Kép

Dócinak gratula a fogacskához!

Na, Vincenzó előadja a mérges macska dalát ... lehet, h nagy vihar lesz Csajok, és azt jelzik a nyűgös dedek ... megyek vigasztalni!
Nagyon mennék holnap Mayába, csak nem tudom még, hogy tudjuk megoldani, mert elég nehéz a krapek, bkv babakocsival nehéz, kendőben csak a hátamnak, na nem tudom, még jövök!
fic.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: