A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Bocsika,hogy eltüntem,de úgy felpörögtek az események,hogy én magam is alig bírom követni.
Zsembike: Minden rendben volt Apánknál hétfőn 5 petikét talált amire azt mondta,hogy szépek.Ma megint voltunk ma már 8 petike volt és azt mondta Apánk,hogy hús,hús,hús.
Én nem vagyok elég bátor így én minden reggel megyek a kórházba,hogy adják be a szurikat,tegnap már este is kellet adni szurit,közben pedig dolgozom,mert én csak a leszívás után akarok eljönni szabira.Szóval reggel kelek 6kor megyek korházba utánna 9től este 8ig dolgozom utánna fél 9re megyek megint be a kórházba és este 9 körül érek haza.Én Minden másnap dolgozom ma pont szabadnapos voltam,de ugye mentünk Apánkhoz már reggel 5kor indultunk,hogy oda érjünk reggel 8ra és 3kor értünk haza.Holnap dolgozom pénteken ismét megyünk Apánkhoz.Te jössz pénteken? Én reggel 8ra megyek.Azt mondta Apánk,hogy ha minden rendben akkor hétfőn lesz a leszívás. Nagyon izgulok pedíg már meg kellene nyugodnom,de nem nagyon megy a lazítás....
Veled mi újság írd meg légyszi!! :roll:

Nagyon sokat írtatok alig bírtam vissza olvasni,de láttam valamilyen díjat szeretnétek apánknak,mi ez?

Öreganyu:Örülök,hogy sikerült Apánkkal a dolog. :lol:

Ja Zsembi:Macskás sztori nagyon tetszett én is imádom a macskákat,van is egy perzsa ami szoba cica és egy cirmos.

Na most mennem kell tudod 8kor szuri a kórházba,de ha hazajövök még benézek hozzátok.

Kati76
kovacsne.kati

Andi, Plümő - éljen Zugló, én gyakran járok Árkádozni, ha van kedvetek talizhatunk..

Tatulány! milyen doki a párod?
A kisebbik gyerkőcöm lány. Nem tudtam képet küldeni emailen!!!

bea
öreganyu

Vissza is jöttem,de látom most mindenki pihizik,akkor én is megyek,mert hosszú volt a hét és még csak szerda van.

Szép álmokat mindenkinek!

Kati76
kovacsne.kati

Én isz megjöttem :)
Sehol senki??? :(
Na jó...megyek összehajtogatom a ruhákat :(
Hajrá K.Kati!!!Megy a drukk!!!
Mindenkienk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyönyörű álmokat!
hanyatka

Halihóóóóóó-:))

Yamita:
nem elég, h sötét van még hideg is, fúúúú de utálom. Megy a drazsézás a munkahelyen?

Andi67:
nagyon édi a cicc, olyan megfontolt idős úrnak néz ki, soha nem volt macskám, de 5 éve kb. macsimádó lettem. Éltem pár évet egyedül és akkor kaptam a papámtól, hogy legyen lakótársam :D

Öreganyu: ez a legjobb felállás (1 fiú-1 lány) sztem. Párom házi + üzemorvos. Ő szurkál izomba. Árkádot én is imádom, csak ritkán járok arra.

K.Kati: hajrá+++++ne izgulj, mostmár sinen vagytok, a stressz nem tesz jót

Babaragik++++++++++és tüszőnövesztők++++++++++++

Alukáljatok :) :lol: :)

Anikó
tatulány

Sziasztok,

Most csak egy gyors kukucs, mert órám lesz.
K.Kati, ne izgulj, az kicsit sem tesz jót! Egyszerűen határozd el, hogy nyugi-Baby vagy! Ne törődj senkivel, csak a babákra koncenrtálj! Más semmi nem fontos! okés? :D

Csajok, mit össze nem esztek! én meg kínlódok, hogy minimális kaja lecsússzon! Lassan anyu és a Jóuram kacsát csinál belőlem és tömni fog, mint régen a nagyi az igazit. :) Na az nem tűnt kellemesnek....

Babaragi++++++++++++++++++++++++
Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Jaj, Cyprus... :( Sejtettem már, mikor hétfőn nem jelentkeztél be, hogy mi újság... Remélem, gyorsan össze tudod szedni magad. Gondolom, nem adjátok fel, nem is szabad, de ilyenkor kell némi idő. Azért időnként adj valami jelt, hogy megvagy.
február

Egyébként jó reggelt mindenkinek!

Zel, Zsembi, nem semmi jószágokkal éltek együtt, jót szórakoztam a sztorijaitokon, még ilyeneket, sokat jó? Panlben nőttem fel nem volt se kutyánk, se macskánk (na jó, valamilyen kisebb tollas, szőrös, pikkelyes jószág azért mindig volt), viszont volt szerencsém roppant lüke kutyához, hát az művelt ilyeneket, ordított róla a bambaság, imádtuk.

Kati, a 8 tüsző nagyon szép, nekem a 2 lombik alatt összesen nem volt ennyi, biztos írtam már valahol, nekem nem erőltette a húsevést, bele is betegedtem volna, nem irigyellek, de hát ami muszáj, azt muszáj. Mondjuk ez tényleg egy zűrös időszak, hiába próbálsz nyugodt lenni, 2 naponta UH, injekciók, egyebek, én is úgy felpörögtem, hogy állítólag az altatás alatt is 130 körül volt a vérnyomásom (egyébként alig mérhető - na jó, ez túlzás egy kicsit), de azért tényleg nyugi. Minden rendben lesz!

Ágit rég láttam, szerintem írok neki egy SMS-t.
Most lelépek, de lehet, hogy ma még visszanézek.
Sziasztok!
február

Zsembike!
Kuruttyoltak a békák a hasidban??
Voltam ma a Nyírőben, teljes vérkép volt soron, rendesek voltak.

Cyypruska!
Én is küldtem mailt Neked, drága.:(

Krisztám!
Én sem mertem betenni az igazság szájába...:lol:
Minitali:D.
A Pharmások azt mondták, remélik, még találkozunk, mert 12hetes korig szokták adni a Progit... A 12hetes kort és a 9hónaposat:-) is kívánom, sőt áhitom magamnak, de ez rémisztően hangzott, hogy 84napig minden áldott reggel injekció, amihez még valakitől segítséget is kell kérni... Amúgy miért írja mindenki, hogy ez úgy fáj??? Tényleg ennyire durva??? Jaj, mami...:( A hasba szurikkal semmi, de semmi bajom, ezzel is csak az, hogy valakit ezzel kell terhelnem és tök hosszú ideig.
Gondolom, az agyatokra megyek e témával...:(( :lol:
Olyan cuki vagy, köszi a lelkiismereti bíztatást!!!!!!!:D:D

Yamikám!
Köszi a bíztatást szuriilag.:D
A sötétet én is utálom!!!!!!!!!:((
Olaszhonban hol és mit tettél????:D
Én is imádom Olaszországot nagyon!!!!!!!!!!!:D:D
Cicis-sztori király!!!:lol::lol:

Hanyatocs!
Szuri-köszi!!!:D
Manók meneküljetek Hanyattól messzire, különben meggyűlik a bajotok a DRC összes tagjával!!!!!!!!!!:D:D

Plümek!
Pocid? Hány ingered van:lol:?
Ági egy mezoterápiával foglalkozó céghez ment.:-)

Tatus!
Legyen lábtyű+ kitűző!!!!:lol:
Ananászos...:lol:

Öreganyu!
Küldtem tegnap ezer mailt Neked, hogy mindenben képben legyél, hiszen Te is DRC-taggá váltál.:D:D
Egy tündér vagy a szurival!!!!!!!:D:D
Hálás köszönet a felajánlásért, de sajna én nem arra lakom. Pedig igazán jó csapat csoportosult oda!!!:lol:

A DÍJAT 2 részre bontjuk, az egyik díj az Intézetnek, a másik Apánknak!!! Rendben? A részleteket és a kidolgozást mailben egyeztetjük továbbra is! Küldtem is most 1et.:D
bodza2005

Albikám!
Köszi az infót!!!:D

Andim!
Kérek szépen én is macsekos képeket!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Engem is vigyetek majd Árkádozni légyszlégyszi!!!!!!!

Hanyatocs!
Milyen volt a táncika???

KrisztaKACSA:lol:!

Nóczi, Beus, Zel, Finchi!???:-)

Olyan szépen süt a napocska!!!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

KriszHÁPI!
A Zurad nagggyon komoly arc a székkel, a kis praktikus!!!:lol::lol:
bodza2005

Február!
Nem írnál jó kis régi sztorikat vagy bármilyen sztorit, úgy olvasnám!!!!!!!!!:D:D:D Kisállatos is lehetne, paneles.:D
Én is panelben laktam 18 éves koromig és nem nekem, de a húgomnak volt jópár állatkája... Na, nem úgy!!!:lol::lol:
Én imádtam ott lakni! Jó kis lakótelep- feeling volt:D:D

Plümek!
Jaj, annyira jó ez a kitűzős, elképZELtem!!!!! A fotóval!!!!!!!!:D
Ok! Várom a szöveget!!!:D:D
Én láttam utólag a felterjesztést, az alapján gondoltam megírni.
Röhej, amit írtál, hogy nem tudják!!!!!!! Akkor ki tudja???????
Döbbenet!!!!!!
bodza2005

Imádott Apánk :D
Kép
bodza2005

Halihó Mindenkinek!

Ez a kép, csodálatos, pont kitűzőre illik:-)

Látom, sok a jelentkező az Árkád-talira:-) Levlistán egyeztessük le, kinek mikor.

Rókakoma nem sündörög már, csak feszülés van, szóval jól vagyok:-)

Hanyat, Neled ma derül ki, hajrá, menimanó elűzőt küldök :-)

Yami, Nóczi, hogy vagytok?

Plümek
plümõ

bodzikám , díj szuper, ahogy írtam, szólj, ha én is tudok valamiben segíteni! :) mi van már a pontokkal?? Tudsz valamit???

tatusom, ja, megyeget (utró), eddig minidg megúsztam, hogy legalább másfél órát tudtam feltett lábakkal ücsörögni, nem piszkált senki. Persze lényegesen egyszerűbb játék volt ez otthon.

kismamik pocaksimi!!!
várakozó sorstársaimnak meg nagy ölelés!!!
(többieknek pusziiiii :D )
yamita

szia plümek, belelőztél :D
jól vagyok köszönöm, fura, hogy mindenki kérdezi, hogy mennyire izgulok, de nekem még olyan messzinek tűnik mire kiderül bármi, hogy még nem izgulok egyáltalán.. ha addig izgulnék akkor nem maradna hajam... :D
egyre rosszabbul viselem hogy nem mozoghatok..néha már egészen mérges vagyok mindenre.. (indul az elmebaj- ketrecbezárt oroszlán effektus) alapvetően is egészségtelen hogy egy olyan embert aki kb 10 éve minden nap aktívan sportol a nullára leállítanak az egyik napról a másikra.. értem hogy miért kell, de nem jó.. "leállt" az anyagcserém, nem alszom jól, és a vérnyomásom is megőrül ilynekor. (hiányzik a terhelés a kis sportszivemnek) jaj, jól rámjött a szófosás..bocsánat.
yamita

Jelentem itt vagyok, megvagyok, de nálunk egyenlőre még várakozó álláspont.
Díjat támogatom!
Csajszik! Dokibánknak vannak gyerekei?
finch

szia finchi :D
igen, van két fia.. asszem már nagyok.
yamita

Jaaaaaaaaaaj, hát azért erősködött, hogyha három lány lesz a pocakban, akkor egyet neki kell adjak! :D
finch

Sziasztok!

K.kati örülök hogy ilyen jól állsz tüszöcskékből én is megyek holnap reggel 8-ra akkor megismerlek legalább majd egyeztessünk hogy hogy nézünk ki. :D

Én kicsit aggódom hogy holnap mit lát Apánk én még csak kedd óta szurizok és semmit nem érzek a husit meg tolom.

Február szivessen irok sztorikat nagyon édes dolgokat csinálnak ezek a kis állatok lásd Zel egérkéjét ö is nagyon édi lehet. mindig vizuálissan elképzelem mikor ir róla Zel.

Bodzikám rám is rám hoztad az aggódást hogy ki fogja beadni a progit nem ismerek senkit sem és sajnos nem zuglóban lakom hogy öreganyú segitségét igénybe tudjam venni amiért köszönet hogy felajánlotta.
Én kispesten lakom ha esetleg tud valaki valakit.

Andi
zsembi

Sziasztok Csajocskák

Most csak nagyon gyorsan, mert irtó sok dolgom van ma!!!! :(

Mindenkinek válaszolok Bodzim és Zsembi küldök képet cicurol.

Plümek tali ügyben is estefelé írok! Én benne vagyok Árkádos taliban. :lol:

Bocsi, de most rohanok.........................................
andi67

Yamikám és mi lessz veled 9 hónapig? Akkor aztán csak kismama torna. :D

Andi
zsembi

Yami!
Én a pilatest nyomom. Mit gondolsz? Azt sem kellene erőltetni az ovuláció után?
finch

Na, beszéltem Ágival, írtam SMS-t, erre felhívott, vihogtunk egy csomót, pedig először a frászt hozta rám. Szóval az van, hogy vasárnap megint vérzett, berohant a Bajcsyba, ahol megvizsgálták (miután nagy nehezen találtak egy kacsát :shock: ), aztán megkérdezte, hogy nem kéne tán egy UH-ot csinálni, akkor megnézték, de eléggé megzavarta a 3 gyermek a dokit (ez egy másik, az előző bevallotta, hogy nem ért hozzá...), nem volt benne biztos, hogy melyiket látta, de elvben a babák rendben vannak. Szóval még mindig vérezget, szájon át kapja az Utro-t, és rengeteget hányt tegnap is. Huhh. Dióhéjban ennyi. Ha valami hülyeséget írtam, majd kijavít hétvégén, akkor megpróbál fellépni. Mármint a netre, nem a világot jelentő deszkákra...
Bodza, ez a kép.... :) Hát a panel, fura, de így utólag tényleg nem volt rossz. Most új épületben lakunk, nem jobb. (Szeretünk itt élni, de akkor sem jobb.) Amikor lakást kerestünk, akkor jöttünk rá, hogy a panellakások elrendezése toronymagasan jobb, mint az új lakásoké. Meglepő módon, pedig mennyit szidja mindenki... (Mi is szidtuk, egyébként :) ) Aztán sok egyéb szempont miatt lett új építésű.
február

Február! Köszönjük Ágihíradót, jó, hogy a körülményekhez képest minden rendben van!
ÁGI KITARTÁS! EL SEM TUDOM KÉPZELNI MILYEN NEHÉZ LEHET SZELLEMILEG, LELKILEG ÉS FIZIKAILAG IS! NEM TUDOM MIT MONDJAK! NAGYON DRUKKOLOK, HOGY VÉGIG MINDEN REDNBEN MENJEN! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
finch

Hali,

A kitűzőt már én is javasoltam eccer, így támogatom az ötletet! Kreatv boltokban szerintem lehet szerezni ilyen cuccot is, de én mostanában valahogy nem jutok el ilyen helyekre. Nem értem :D
A kacsás beszólások édesek!!! :lol: :lol: :lol:
Igen a Jóuram elég praktikus alkat :-) és úúúúúúúúúúúútál várni. A múltkor is a kocsiban dolgozott míg én sorba ültem. hehe :)
mi az a mezo bigyó ahova Ági ment? Bocsika én még ilyenről nem hallottam... :oops:

Kriszta
dobsakriszta

Február köszi a hirt. Ági jobbulást és pihenj sokat az jo hogy a csöpségek egyben vannak hu nem lehet könnyü.

Andi
zsembi

Ági!!! Remélem hamarosan minden rendben lesz megint! Nagyon SZORÍTOK!!!! Pihikézzél!!! Február, Akkor megint fekvőkúrára van fogva szegény???
dobsakriszta

Ja, Bodza, nekem a 6. hétig ment a progeszteron. Reggel megkaptam az utolsót, délben elkezdtem vérezni... Nyilván nem tudhatta a szervezetem, hogy az lesz az utolsó, így elég fura. Mindegy, a vérzés ellenére nem kaptam többet, az Utrogestant kellett pakolászni. Engem Anyósom szúrt, nagyon profin.
február

Igen, Kriszta, Áginak feküdnie kell, szerintem ezt is teszi szorgalmasan, kivéve, amikor a porcelánbálvány előtt hajlong szegény... Ja, amúgy nekem is tetszett a Zurad reakciója :)
február

K.kati küldtem pü-t.

Lányok most még festhetek hajat vagy már nem?

Andi
zsembi

ági csak ügyesen, úgy ahogy eddig!!! nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!

finchi, hát, nekem a beülti utáni 3 hétre mondta, hogy a jógámat (jógaoktató is vagyok) is felejtsem el.. a pilates végig mélyizmokat, vázizmokat mozgat, - persze ha jól csinálod, elég megterhelő tréning ha azt az ember testtudattal csinálja.. nem tudom mit mondjak.. 9éve vagyok edző, külföldön végeztem és mindenhol azt tanultuk, hogy a sport nem okoz vetélést, bármi bajt..(nem bizonyított... HA addig is mozogtál olyat folyamatosan..sokkal rosszabb a hirtelen leállás, vagy aki megijed hogy na most meghízom és elkezd tornázni (az a veszélyes kategória) szóval végignéztem kb 50 kollégámat hogy szépen végigmozogta a babavárást (nem rubit réka féle kézisúllyal mélyguggolok 20 hetesen :twisted: ) és azt gondolom, hogy lehet is.. persze ha adottak a körülmények..nem vérzel, nincs gond a lepénnyel, stb.. most én inkább kibírom még egy kicsit, mert nem tudok immel-ámmal mozogni.. csak nagyon :D
de ha minden rendben lesz velünk én is újrakezdtem az tuti..
yamita

Plümek!
Hanyatnak írtad, hogy menimanó, úgy érted, menőmanó, aki menjen a fenébe?:lol::lol:

Yamim!
Én pénetken megyek Apához.:D
Szerintem minden megy a maga útján, úgy érzem, de rákérdezek.:D
Köszi a felajánlást, cukorság vagy!!!!!!!!!!:D
Küldtem mailben mozgós embert, helyetted is...:lol:

Finchi!
Igen, így van, két nagy fia van és ezért kéri tőlünk a csajokat!!:D

Kriszta!
A kitűző abszolute a Te ötleted Bébikém!:D:D

Ágicánk!
Kitartás drága!!!!!!!!:D
Ha segítsünk bármiben, szólj a kis(?) száddal drága!!!!!:D:D

Február!
Jé, ez érdekes... Köszönöm szépen, hogy megírtad!!!!:D

Kézműveskedésről jut eszembe. Nincs kedvetek karácsony előtt talizni és csinálnánk szupi ajándékokat, dekopázs és társai...:D Na?:D
Én az I.ker.-ben lakom, Moszkva és Szénatér szerintem mindenkinek elérhető, lehetne nálunk is, de addig vizsgáljuk meg, kinél férnénk el legtöbben, lehet, hogy az nem nálunk van:lol:..
Ha teccik az ötlet, akkor üssük nyélbe! Tata sincs messze, Tarján sem...:-) ZelAg meg alukálhatna nálunk pl.:D:D

12.30-kor mennem kell, este jövök, de addig figyelek...;-)
bodza2005

Yami!
Szerintem nem jó ez a hirtelen váltás annak, aki mindig mozgott.
Szépen, óvatosan, Te tudod, miket lehet, ami nem veszélyes, azért lehetne kicsit mozgolódni. A vérkeringés is úgy normális. Én nem fogok még egyszer ennyire túlóvatoskodni, mert látszik, hogy nem ezen múlik, lásd Beber. Normálisan, nem megerőltetve, nagyon odafigyelve azért minimálisan nem igaz, hogy nem lehet mozogni. Persze nem futógépen rázkódni...:D
Persze én nem vagyok szakértő e témában, tehát ez csak az én megérzésem, lehet, hogy nagyon rosszul gondolom...
bodza2005

Sziasztok!!!!

Árkád minitaliban én is benne lennék....de tudjátok Zel-ék bp-i tartózkodásakor tartunk egy rendes talit is :D :D kb. 2-3 hét múlva?

Jó ötlet egy táblázat a telcsiszámokkal, Bodza megküldhetjük Neked és szétküldöd mindenkinek?

Ági: szegény, nem lehet könnyű, de sok-sok pihenés, film, könyv stb....és talán jobban megy az idő. Mi mindnyájan nagyon szorítunk Neked és a babáknak++++++++++++++++++++++

Zsembikém: sztem mostmég nyugodtan festhetsz hajat, kismamiként nem vagyok ebben olyan biztos.
Ne aggódj, ilyenkor még én sem éreztem semmit, elég ha Apánk látja az UH-on majd.

Csajok, nekem mint ahogy a nagykönyvben megvan írva, 28 napra megjött a mensim....vagyis egyértelmű, h átcsúszunk januárra.
Sztetek fel kellene iratkozni a jan-i listára?

Anikó
tatulány

Nem rossz ötlet a kézműveskedés, legalább tanulhatnék az ügyesektől, sose csináltam ilyet.....én mint kétbalkéz :(
Csajocskák, nálunk tutti elfér az egész csapat, jónagy házban lakunk, jó sok takarítanivalóval (Hallod Hanyatka? :D :D :D :D )

Nekem meg az jutott eszembe, biztos van e-mailcíme az intézetnek és mikulásra és karácsonyra küldhetnénk nekik valalmi szép képeslapot és aláírja mindenki.

Anikó
tatulány

Egy hátrány, h messze..... a XVIII. kerületben

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Plümek, nagyon gyanús vagy Te nekem ezzel a hányingerrel!!! Mensi előtt nem igazán szokott lenni! Nem csinálsz tesztet????

Sorstársaimnak sok-sok babaragit küldök +++++++++++++++++++++, a stimusoknak sok-sok tüszőnövesztőt! ++++++++++++++++++++

Áginak jobbulást! Szegénykém, jól megszenved ezzel a hányással és vérezgetéssel! :( :(

Cyprus, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! Nem szabad feladni!!!

Lányok, segítsetek nekem légyszi! Beülti óta úgy érzem, mintha meg akarna jönni. Hétfőn még csak alig-alig, de tegnap már egyre erősebben fájt a pocim. De ahhoz, hogy megjöjjön, még nagyon korán van, még csak a 21. napon vagyok. Nektek is volt ilyen érzés?? Amellett a hasam úgy néz ki, mint egy hordó, és olyan kemény mint a beton. Szóval betonhordó! :lol: :lol: Szerintetek ez normális?? Egyébként a hasim nem fáj folyamatosan, csak néha érzem a mensi szerű fájást. Remélem nincs semmi gáz, csak a lurkók csinálják a helyet maguknak!

Bea
beus77

Tatu, nem tudtam a taliról 2-3 hét múlva. Sajnálom a mensit :-( Szerintem érdemes feliratkoznod.

Árkádra írjatok időpontot, hogy kinek mikor.

Bodzi, benne vagyok az alkotós összejövetelben, mi is szoktunk ilyeneket tartani barátnős körben. Nálunk sajnos nem sok a hely:-(
plümõ

A kézműveskedésben benne vagyok én is, de sajnos nálunk nem férünk el, elég kicsi a lakás. Bááár, a mondás szerit ugye sok jó ember kis helyen is elfér!

A kitűző is jó lenne, de milyen kitűzőre gondoltok? A hagyományos kerek kitűzőre (szerintem azt nehezebb beszerezni), vagy amiket a nagyon áruházakban az eladókon, pénztárosokon látunk?

Nem tudom, hogy van-e az intézetnek e-mail címe. A honlapjukon nincs rajta.

Bea
beus77

Sziasztok!

Beus, nekem is fájt a hasam, bár nem pont beülti után, hanem három nappal később, gondolom azért, mert én hamarabb kaptam vissza őket, mint te, három naposan. Nem kizárt, hogy a megtapadásnak lehetnek ezek a tünetei, legalábbis én ebben reménykedtem. :D

Most így másfél hét után már nem vagyok túl optimista. 99%, hogy megint nem sikerült, 1%-nyi esélyt azért adok a csodáknak... :D De nem ám meg akartok rugdosni, hogy ennyire negatív vagyok! :lol: Bevallom, ennyire erősen és biztosan még egyik lombiknál sem éreztem, hogy nem jött össze. Totálisan feladtam minden reményt, annyira erős a megérzésem. De nem vagyok ám elkeseredve! Már tervezem a következőt! :wink:
noczi

Beus:
lehet, h a "Cseka-effektus" van Nálad is. Emlékszel, ugye?
Neki és Áginak is hasfeszüléssel, fájással, puffadással kezdődtek a tünetek, ágyazódnak be a lurkók :D :D :D :D :D

Plümő: ne sajnáld a mensimet

:D :D :D várható volt, csak az a bosszantó, hogy most 2-3 nappal később fog megjönni a következő és amiatt lecsúszunk az idei évről.
Hétvégén lezavarom a vérvételeket és utána úgyis beszélek Apánkkal és rákérdezek.

Plümő: Neked teszt???? Mikor????

Csajok: ha úgy gondoljátok, meghívom szeretettel az egész csapatot egy mikulás környéki szombaton egy kis kézműveskedésre :D

Anikó
tatulány

Yamita: ha most 2 hétig még sétálgatnál, az biztos jót tenne, de nem lazán, hanem tempósan és sokat?

Aztán meg jöhet a kismamajóga :lol:

Anikó
tatulány

Tatusom én örülnék neki mert közel lakunk és lehet hogy pont akkor taliznátok mikor már én megkaptam a gyerköcöket és legalább nem kell messzire utaznom. Ez most kicsit önző volt bocs csajok.

Nóczi pedig jár a fenékberugás ne ezen agyalj hanem azon hogy igen is ott vannak a gyerköcök irgum burgum.

Beus ne parázz igyál sokat és ha van otthon magne-b6 azt nyugodtam vegyél be és sok husi. Teljessen természetes hogy görcsöl.

Andi
zsembi

Hát pont ez az, Zsembi, hogy agyalni sem tudok rajta, hogy ott vannak, mert annyira érzem, hogy nincsenek. Verjetek meg! Megengedem! :lol:
noczi

Noczikám még korai ez a feltevés.

Andi
zsembi

Gyorsan még benéztem, de már nagyon futok, így csak robogva:
KÉZMŰ szuper, hogy tetszik és akkor biztos lesz is!!!:lol:
Tatus köszi a helyet!!!!!:D:D
Beuska! Ez jó jel!!!!!!!!!:D
Nóczikám! Neeeeeeeeeee!!!!:-)
Árkád: de jó lesz!!!:D
Telefonszámokat, címeket és fotókat várom, gyűjtöm!!:lol:
Zsembek! Úgy kell tekinteni ezt az időszakot, mint egy előterhességet és Apánk tutira NEM engedné!!!!!!;-)
Kitűző: bármilyen lehet, 30 db kellene és ráragasztanánk a hímzéses DRC-t vagy zsugorkásat kellene csinálni???
Pusza MINDENKINEK! Este jövök! cuppp
bodza2005

Tatukám, én is "Nócziként" gondolkodom kicsit, mivel az inszem nem történt meg, hanem a természetre lettünk bízva. Picikét szeptikus vagyok a sikerrel kapcsolatban, emiatt nem is izgulok annyira, csak élvezem a szurik nélküli időszakot :-) De a hányinger tényleg fura, megcsillant a remény talán :-) Jövő hét elején csinálok tesztet, mert addigra meg kellene jönnie és ha nem jön meg, akkor az már valami :-)
Köszi a felajánlást a kreatívkodásra! Ezzel kapcsolatban írtam levlistára.
plümõ

Köszönöm mindenkienk a nyugtatást! Már kezdtem kicsit elkenődni, de ha azt mondjátok jó jel, akkor menyugodtam! A husit nyomtatom ezerrel (hétfőn jól leszúrt Apánk, és teljesen igaza volt), és iszok is sokat!

Nóczi, virtuális fenékberúgás!!!!!!!! Hogy mondhatsz ilyet??? Tarján nincs olyan messze, úgyhogy vigyázz, mert ténylegesen is megkaphatod!!!!!!! :lol:

Ha gondoljátok, akkor a kitűzőket én elintézem, meg tudom rendelni. De csak azt a fajtát, amiket általában lehet látni a boltokban az eladókon. Ez teljesen sima, azt teszünk rá, amit akarunk!

Bea
beus77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: