Bocsika,hogy eltüntem,de úgy felpörögtek az események,hogy én magam is alig bírom követni.
Zsembike: Minden rendben volt Apánknál hétfőn 5 petikét talált amire azt mondta,hogy szépek.Ma megint voltunk ma már 8 petike volt és azt mondta Apánk,hogy hús,hús,hús.
Én nem vagyok elég bátor így én minden reggel megyek a kórházba,hogy adják be a szurikat,tegnap már este is kellet adni szurit,közben pedig dolgozom,mert én csak a leszívás után akarok eljönni szabira.Szóval reggel kelek 6kor megyek korházba utánna 9től este 8ig dolgozom utánna fél 9re megyek megint be a kórházba és este 9 körül érek haza.Én Minden másnap dolgozom ma pont szabadnapos voltam,de ugye mentünk Apánkhoz már reggel 5kor indultunk,hogy oda érjünk reggel 8ra és 3kor értünk haza.Holnap dolgozom pénteken ismét megyünk Apánkhoz.Te jössz pénteken? Én reggel 8ra megyek.Azt mondta Apánk,hogy ha minden rendben akkor hétfőn lesz a leszívás. Nagyon izgulok pedíg már meg kellene nyugodnom,de nem nagyon megy a lazítás....
Veled mi újság írd meg légyszi!!
Nagyon sokat írtatok alig bírtam vissza olvasni,de láttam valamilyen díjat szeretnétek apánknak,mi ez?
Öreganyu:Örülök,hogy sikerült Apánkkal a dolog.
Ja Zsembi:Macskás sztori nagyon tetszett én is imádom a macskákat,van is egy perzsa ami szoba cica és egy cirmos.
Na most mennem kell tudod 8kor szuri a kórházba,de ha hazajövök még benézek hozzátok.