A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi!

Kedves vagy,de nincs szükségem tükörreKép

Juc
20170114224602

sziasztok!
a változatosság kedvéért SZAR napom volt!
összevesztem egy vén, gyerektelen ribivel itt a házban, aki beszólt, én meg neki, és erre jól összevesztünk!!
annyi volt, hogy B és haverja D úgy gondolták, tuti jó móka a ház előtt álló (nem épp gyerekbarát) kis kukákat felboritani. Egy ideig vissza is állitgattuk a másik kisfiú anyukájával, de egy idő után rájöttünk, jobb nem foglalkozni velük, felboritják, és mikor felmegyünk, majd felállitjuk. No, ekkor jött ribi, a gyermektelen, és kezdett el ugatni, hogy kinek a gyereke ez, aki épp a szeme láttára lökte fel a kukát. Mindenki kussolt (egyébként az én gyerekem volt) majd én azt mondtam:
-Nem tudom, nem itt lakik. (többiek halkan röhögtek) A nő értetlenkedett, meg háborgott, majd elindult felfelé. Én utána szóltam, hogy az enyim, mert mégis tök cikis öregasszonyoknak hazudozni. Erre tök kiakadt, hogy MIÉRT NEM SZÓLOK RÁ A GYEREKRE??????????????? Kép Mikor fél órát üvöltöztünk velük, és pont előtte 2-3 perccel kaptam el a grabancát (szó szerint) és húzogattam meg a haját. Nos, erre annyira bepöccentem, hogy azt mondtam neki, azért nem szólok rá, mert örökbe fogadtuk, és nem érdekel, hogy mit csinál. No, mivel érezhette, hogy én már csak ugratom őt, jól kiakadt, üvöltözött, és a végén közölte, hogy mégiscsak jó lenne MEGNEVELNI ezt (a neveletlen 3 éves) gyereket, mert NÉHÁNY ÉV MÚLVA MAJD ENGEM IS JÓL MEG FOG VERNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, erre már én is üvöltöztem, és közöltem vele, hogy engem már most is ver a gyerek, mire azt mondta, hogy MEG IS ÉRDEMLEM!!!!
Kár, hogy igy történt, mert ált. nem pöccenek be, de ez akkor ért, mikor már tényleg fél órája hiába fegyelmeztük őket, plusz Igi is úgy döntött, hogy meghülyit a folyamatos vinnyogásával, tehát tényleg ki voltam akadva. No, elment a nő, többi kismama tök kiakadt, hogy miért szól be olyan ember, aki csak képeskönyvekből ismeri a gyerekeket?!
Na, mit szóltok??? Én nem szeretek beszólogatni, mert utána egy életen át tartó harag következik, és hát nekem a hátam közepére sem hiányzik, hogy arra kelljen figyelnem, hogy kinek köszönhetek és kinek nem...
Ezért is szántam el magam, hogy KÖLTÖZÜNK!!!!!!!!!
ugye, azért ti nem ilyen agressziv, anyaverőnek ismeritek B-t???????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sis!
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi a sok jókívánságot! Tolmácsoltam mindet Sisnek! Puszil mindenkit!

Proone: néhány adat még a TÁBLÁba

3650gramm/58cm
2005.10.12 8:25
teljesen természetes úton, olaj alkalmazásával született.

Választott orvos/szülésznő:
Dr. Bardóczy Zsolt
K. Vera

Budapest III.

Sziasztok!
STB

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis és Sis apa! Először is nagy-nagy gratula!
A doki hogy-hogy nem csinált rólatok közös képet? Nagy fotós ám, rólunk sztárfotókat csinált. (most gyorsan meg is néztem őket)

Zsanci! Így visszaolvasva inkább humorosnak tűnik a történet Kép

KépKép
KépKép
lindicita

A fotókról: van egy olyan, ahol csak az én kezem van lefényképezve, ahogy szorítom Peti karját Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus!

Akkor bocsi! Valaki mintha kérdezte volna, de már ebben sem vagyok biztos...!Kép

Zsanci!

Nálunk is vannak gyerekbarát öreglányok! Egyikük múltkor bedobott minden postaládába egy saját készítésű 10 pontos levelet, hogy hogyan kellene viselkedni! Köztük szerepelt az, hogy a Lépcsőház nem játszótér!...no komment! De a legjobban az tetszett, hogy Akinek az ajtaja nyikorog az olajozza be, mert zavarja a többi lakót!Kép

Párom ma volt állatorvosnál a kutyusunkkal! A vizsgálatra és gyógyszerre együtt sikerült otthagyni 7 ezer manit!Kép
Ha többször előfordul lehet, hogy ki kell majd pakolni szegényt!

Ildi
ildi76

Csak gyorsan benézek, nem vesztem el, de ROHANÁÁÁÁÁS van, szóval:

Sis,
gratuláloooook!!! Éljen Máté! Várunk vissza KépKépKép képek szuperek, köszönjük Mátéapa!!!

vera
kisün

Sziasztok!

Dokibácsi azt mondta, hogy olyan mintha egy gyerkőcöt sem szültem volnaKép Azért ez így a harmadik után tök jó, nem?Kép

Lenne egy kérdésem is! Barátnőm a 29. hetet tapossa, és a cukorszintje magas(?) lett 7,3! Mennyi a határérték amíg oké? Ja, és 0 szénhidrátos diétát kell tartania!!! Nekem ez így nem stimmelKép

Dora: megyek is, ne féljKép Én is néztem, hogy Sis sárga szülőszoba, meg IKEA utána! Azért nem semmik azok a képek, ahol épp "fáj". Néztétek hogy kicsúcsosodik a pocija, ezt én nem éreztem, pláne nem láttam közbenKép Ill. nem ilyesmire figyeltemKép

Zsanci, IldiKép: csípem én is azokat akik így értenek a dologhoz (gyerek nélkül)! Még én a 3 gyerekes anya sem mernék beleszólni más nevelésébe, hisz mire fel tennék ilyet? Mondjuk nekem szarul esett amikor az alattunk lakó feljött, hogy egész nap dübörgünk! Tényleg szar lehet hallgatni, de az egész nap enyhe túlzás volt, du. valóban ugráltak egy kicsit Kép Azóta nincs rohangálás, ugrálás, de érezze jól magát a gyerekKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

sis,
nagy gratulaKépképek tényleg állatokKépmajd a következőnél bemegyünk időbe mi is és akkor lesz idő fényképezni isKép

rohanok továbbb még most isKép
cupp
gigi
Vendég

Juc!

Köszi, de gondoltam szegény gyerök nehogymá az etetőszékkel tanuljon járniKép Jó-jó hogy most építkeztünk, de azért a küszöböt még nem rágjukKép

Zapa gyógyul, nem soká ráveszem hogy gép elé kerüljönKép Valami nem stimm, pedig éjjel vacakoltam vele!

Fabri
fabrika

Pocak!
A terhességi diab határértéke 7,8 (cukoroldat után 2 órával) de 7 fölött már nem árt vigyázni. A legkeményebb diéta is 150 grammos, a 0 gramm lehetetlen és nagyon durva lenne...

Dora, Ildi!
Persze, nem titok: örökbefogadás volt a téma. Itt már többen tudják, de akkor Nektek is elárulom, hogy egy örökbefogadó szülőket támogató alapítványt vezetek (www.agacska.hu) Kép

Húúú Gyerekek!
BK függő lettem megint Kép Tegnap egész véletlenül meg tudtam nézni, és hogy mik nem történtek...Kép
Aztán ma meg azon izgultam, hogy elaludjanak a kőcök mire kezdődik, sőt még az is megfordult a fejemben, hogy beállítom a videot Kép Ez már gáz???
De most olyan izgi dolgok mennek Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!

Tetszik a hozzáállásod,én is ezt fogom mondani ha ilyen helyzetbe kerülök!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem nagyon olvastam most vissza, kivagyok egy kicsit.

Szóval nem megyünk pénteken Mayába, mert a lánnyal megyünk kivizsgálásra a Madarászba Kép Amíg nem derül ki, mi a baja, nem javasolta a dokinéni, hogy babák közelében legyen. Nem múlik a nehezített kilégzése és egy olyan rohamot produkált köhögésileg a dokinéninek, hogy csak na.

Sis: Gratula!

Fabrika: Bocs, akkor most mégsem fertőzném a dedjeid. Pedig már olyan jó lett volna találkozni.

Zsanci: Sztm nagyon jól csináltad!

KépKép
oxigen
Györköny

Hi Csajok!

Most csak ennyire fussa az időmből:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienn_szabo2002/album?.dir=/1b20&.view=t

Később jövök, de most robogok tovább.
Csóka, Ada
ada007

Bogárka: én is így tudtam, de most mi a teendő? Végülis doki mondta neki a diétát, és 3 hét múlva újra kell menni terheléses vizsgálatra!
De, ha akkora gáz lenne akkor eleve szakrendelésre kellett volna küldenie nem?

Pussz: Pocak
pocakpacni

Oxi!

Fontosabb hogy lányod gyógyuljon, fogunk még talizni elegetKép

Bogárka!

Kiváncsivá tettél, szólj hogy mikor leszel adásbanKép
fabrika

köszi lányok!
már kezdek lehiggadni, és tényleg próbáltam belőle viccet csinálni, de az a baj, hogy a nő tuti komolyan gondolta!!! És mostantól lesz majd az öri hari, nem fog köszönni, olyan ciki lesz egy liftben utazni velük...Kép Nevetséges, hogy idegen emberek be mernek szólogatni, mert nem tom milyen jogon is teszi...de ennél már csak az jobb, hogy Levi nagyija (akit sosem szeretett igazán, mióta felnőtt) kezd megbolondulni, és most épp elég, hogy ő uszitja a családot egymás ellen. Sógoromék vittek fényképet a nagyinak az esküvőről, erre banya megnézte, és abban a pillanatban el is tépte. Megkérdezte sógor, miért tette ezt, erre azt mondta, mert rajta van Levék nagynénje (Lev anyukájának a nővére) és hogy ő állitólag 30 éve megkeseriti a mama életét. A mama egyébként apósom anyja...Kép ÉN IS ILYEN LESZEK??????????? félek, hogy igen...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csak gyorsan:

Zsanci: nagy ász vagy, én is kopp ugyanezt tettem volna....csak lehet, hogy még csúnyábban Kép

Pocak. nekem 7,01 volt a cukrom, dokinéni (aki egyébként bazi alapos) csak rántott egyet a vállán és mondta, hogy azért ne zabáljak tábla csokikat, meg tortát dögivel....0 szh diéta pedig nincs!

Bogárka: léci vegyétek fel videóra, nagyon kíváncsi vagyok a műsorra, de tevénk az nem van (ebből kifolyólag BK-t sem tudok nézni, de valószínűleg függő lennék)

Oxi: szegényszegény Vikka, be is kell feküdnötök? Kép

Jucus: hűűűűűűűű, Nektek van olyan vizilovatok? ha kinőttétek csak szólj Kép és olyan izé vagy, de így hogy nem jöttök nekem sincs kedvem Ringatózni Kép lehet, hogy mi sem megyünk....amúgy is lejárt a bérletünk és ma annyit, de annyit rohangáltunk, hogy ránk fér egy nyugis nap.....na, így kell magamat lebeszélni a progikról Kép

Lindi: nektek pedig hamarosan jó utat kell kívánni, nemde, jajjdejó

Hát, ennyit a rövid hsz-ről.....
ada007

Oxi, VikkaKép gyogyuljon meg hamar!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

kicsit visszaolvasgattam. nem akarok sokmindent ismet elorangatni, csak egy-ket dolog...

reklamanyag: ugyan errol mar regebben is volt szo.
Kisun, en mar kiprobaltam: be se vittem az adataimat a korhazba, igy ki se kerulhettek onnan, reklamsz*rokat megis kapok. vagyis: a pelenkat, bebikajat es megmittudomenmit gyartok nem a korhazbol kapjak meg a cimeket! en a vedonoi intezmenyre gyanakszom. mar gondoltam arra, h a kovetkezo gyerek-varasnal majd rakerdezek...
a fotosrol nem tudok nyilatkozni, mert az hiaba szerezne meg a cimunket, nem talalna ideKépKép

Lindi, ha meg van egy kis idod a nagy keszulodesben: kuldjel nekem is mailt a viztisztitotokrol!!!
amugy meg jo utat!!! es teves kepet mindenkepp!!!

Moose, kepek frankok!
a villanytuzhely/suto infok meg nekem is nagyon jol jottek most. gondolkozunk ilyesmin, bar nem hiszem, h meg is valosul egyhamarKép

Johi, mi? hogy? engem erdekel az immunerosites meg egyeb tema!!!

Coolio
recca

Ada, LH tunder, mint mindigKép

Zsan, te boszorkanyKépKép mar miert lennel olyan? nem mindenki lesz vensegere hulllye!!
a szomszedokkal rosszban lenni tema huzos, de van akivel keptelenseg nem rosszban lenni!!! ezt en is annyira ruhellem!!! de mit lehet tenni? van akinek muszaj mindenbe beleutni az orrat, es van amikor ezt nem lehet szo nelkul hagyni...

Coolio
recca

Pocak!
Szerintem csak annyit csináljon, hogy mérsékelje a ch-kat! Azaz: semmi cukor, semmi édesség, és mértékkel a kenyérféle, tészta, rízs, krumpli. A 0-t felejtse el, abba sztem bele lehet halni!!! Ha odafigyel nagy valószínűséggel jó lesz a következő terhelés Kép

Ada!
Hát persze, hogy fel lesz véve!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és engem 7,19-cel szakrendelésre küldött a doki, és ott mondták, hogy nincs nagy gáz, de csináljam a 150 grammosat ez minden kismamának csak hasznára válik...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

nagynagy gratula a Sis-családnak! Ez a Máté, micsoda szép gyermek!!!! minden részletet hallani szeretnénk! KépKép a legjobbakat kívánom az egész családnak!

ja, és skubizzátok a tetkót? valaki nagyon szerette volna látni a minap...

votiv 8)
votiv

Oxi!
Vikkáért szoritunk!!! Gyógyuljon gyorsan!!!!!
Recca!
olyan jó téged olvasni!!! Kép
Ada!
téged is!!!! Kép
most megyek alunni...Kép
fotós téma még 1x:
BIZTOS, hogy a védőnőtől kapja meg, uis itt is volt a házban (nálam nem, de én senkit nem engedek be, hiába csönget Kép)Szóval, bnőm kinyitotta (szintén szt imrés) mert ott állt egy csaj (akkor új védőnőt kaptunk, ő még nem látta, azt hitte ő az), a nő úgy kezdte, hogy "a védőnői hálózattól jöttem..."
szóval igy van ez, és igy tovább...
jóéjt.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!
azt úgyis tudod, hogy LH RULEZ!!!!!! én mást nem is tudok mondani! Napról napra szebb!!!!Mint minden itteni leányzó!!!!!!Kép Kép Kép
SZÉÉÉÉPEK VAGYTOK!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Sis, nagy gratula! Máté gyönyörű!

Zsanci, attól, hogy az öreglány nem köszön, te nyugodtan, ő magáról állítja ki ezzel a szegénységi bizonyítványt.

Oxi, jujj!Kép

Jó éjt!
zanza

hja. vedonoi halozat...KépKép

Coolio
recca

Na, VikApa bealudt...már megint...megőőőőőőőőőőőőőrülök.......

Mindenesetre ez annyit jelent, hogy teljesen a Tietek vagyok Kép

Voltunk ám ma Votivval shoppingolni a H&M-ben, meg a Zara-ban...gyerkőcök kicsit megsértődtek a végére, de már késő is volt Kép

És valamit idéztem Moos-tól, de már nem emlékszem rá, és Votivia mondta, hogy majd jól beírja a fórumra....ja, és Votiviával jól kirötyögtük magunkat, mert bazi hosszú volt a sor a próbafülke előtt (ugye el szabad mesélnem), erre V. fogta magát, és pulcsira felpróbálta a cicifixet, amit kinézett, egy tükör előtt...igenám, ezzel eddig nem is lenne baj, CSAKHOGY a cickófix nem igazán akart lejönni....pedig én segítettem....szóval majdnem elloptuk, mire V.-nek az a zseniális ötlete támadt, hogy kikapcsolás helyett inkább letaszajtja....de persez ekkor már vörösödött a fejünk a visszafojtott röhögéstől...és persze ki is robbant a kacaj. Természetesen a sztori vége HappyEndre, V. pénzért eltulajdonította a fehérneműt Kép

Bocs, Vot, de ezt muszáj volt megosztanom Kép

Bogárka: azért...és akkor majd megkuksizzuk
Recca: hé, szedd már össze magad immunilag!!!!!
A legjobb immunerősítő egyébként (jobb minden csodaszernél) a váltott hideg-meleg vizes zuhany!!!!!!!!!! Komolyan.
ada007

zanza: jól vagytok már? Tessék köv. heti tornára gyúrni! (és Bogárka, meg Juc, meg mindenki, aki lustibusti, vagy beteg, vagy mittoménmilyen nyűgje vala Kép)

És Ficéktől meg elhoztuk a vadiúj vasalódeszkánkat, és VikApinak kell egy olyan nagy fiú, mint Vince....de azért remélem, nem akarja, hogy 8 kilás kiscsákót szüljek Kép
ada007

JóÉjt!
Kidőltem.
ada007

Oxikám Drágám!
Nagyon nagyon sajnálom Vika babát!
Pedig azt gondoltam már minden ok lesz a mai kontrollon....
Komolyan azt a volt doktort felkéne jelenteni ez nagyon gáz!!!
Ja és most töltötte Viktória a 4 hós szülinapját ha jól tudom ugye???
Boldogságost neki!!!!

Sis!
Hát így kell ezt csinálni kéremszépen!
Gratula!!!

Zsan!
Hát ez gáz ez a nő...nocomment mert nyomdafestéket nemtürő szöveget nyomnék le....

Bogárka!
Nagyon kiváncsiak vagyunk rád!!
Tessék időbe szólni a dologról én tuti ott fogok ülni a tv elött!!

Ildi!
Hát ez az állterhesség ugylátszik drága mulatság!

Ada!
Megnéztem a képeket és csak gyönyörködtem!
A nagyszülök IMÁDJÁK LH-t!tudsz róla???
Nagyon édes ez a kiscsaj!!
manó27

Ada, hideg-meleg bingyomban lehet valami. evekig csinaltam en is. most meg mar nem... csak nem ezert lettem ilyen nyaffadt???

Coolio
recca

hát ez hihetetlen mindenki alszik má megin???
akor énis megyek jócakát!
manó27

jaj most látom van egy vitéz!
Recca akkor most te tartod a frontot?!
Nekem a tuti megfázásra a kalmopirin és meleg ágy + sok sok citromos tea
manó27

Mano, koszi. ezt a mostanit mar csak kiheverem... a kozeljovoben pedig leginkabb a megelozesre szeretnek gyurni!!!

Coolio
recca

es mielott en is takarodot fujok, meg annyit:
nagyon jolesett, h hianyoltatok, meg h olyan aranyosan fogadtatok. koszonom. sokat jelent most nekemKépKép
joejt.

Coolio
recca

Zsanci,
ezen jót derültem, hogy az örökbe fogadott gyereked ver téged... Kép de azért nem teljesen értek egyet. Bár nem voltam ott, stb, de a nőci szemszögéből tényleg csak az jött le, hogy a gyerekek randalír, anyukák meg nem tesznek semmit. Na, mindegy, szebben is közölhette volna, hogy ugyan anyuka, hasson oda, hogy gyermeke... és a szokásos ellenőrző szöveg. Kép

SISO!
NAGY GRATULA!!! Beszámolót várjuk! Ügyesek voltatok, az már most látszik, sisapuka, köszi az infokat!

Bogárka,
mi volt BK -ban tegnap? Tudod, a nyamvadt suli... viszont tartottam egy remek presentationt és nagyon büszke vagyok. Kép Miről vitázol a nagy vitában?

neet
neet

Na, visszaolvastam, láttam, sokan hozzámszóltatok, köszi. (Votiv, Moose, Jucus, Recca, meg még mások is)
Reagálni nem tudok, talán kéne egy cicus, egerek nem is olyan bájosak, amikor összehugyoznak mindent, és megrágnak, és nem bírod elkapni, Ada hiába szemtelen, ez is elmúlik, lesz ő is még tapasztaltabb, fogadjunk. Votiv, úgy emlékeztem, valami félős-repülős műsorba invitáltad a népet, azt hittem, az a TV. Jucus, te meg SOKKAL fiatalkábbnak tűnsz, csak ha beszél veled az ember, akkor veszi észre, hogy a tojáshéjat már rég elhullajtottad, ez most bók volt. Kép
Moose, asszem ezzel neked is választ adtam adás kérdésedre. Kép
Fú, mi is volt még? Írnom kell egy csomó esszét, meg azt sem tudom hol áll a fejem... holnap kirúgunk a hámból du + este, így a napközbent a deddel töltöm meg a megunhatatlan(?) házimunkával, meg próbálom magam utolérni, így maja ugrott.
neet
neet

Ja, így nem volt nehéz elsőnek lennem, ha itt éjfélig buli volt! Másrészt meg: JÓ REGGELT!
neet
neet

Dora! Köszi a homeos infokat. Õ jól eszik, csak két etetés között, főleg délután törik el a mécses. De most kipróbálom, hogyha nem iszom a Laktoherb teát, akkor mi történik, mert attól is fájhat a pocija, nem?

Ildi!

Még nem írtam sztorit, de hamarosan felteszem. Kép Még nem hiányolta senki, gondoltam, annyira nem izgat senkit ez a dolog, vagy csak én nem olvastam..
mkatus

Jó reggelt Lányok!

Csajok; mostanában nem voltam annyit, mint régebben, mert ugye szép idő, meg rengeteg mennivaló Kép , meg ilyesmi, de mostantól még kevesebbet leszek, mert egy hét múlva elkezdődik az évközi vizsgaidőszak Kicsit várom, kicsit tartok tőle, de mindenképpen izgis lesz....

Pénteken, mármint jövő héten már vizsgázok is mikroökonómiából...szóval lassan el kellene kezdeni tanulni...

(Ez persze csak ilyen magamat felspannoló, elméleti szöveg...aztán természetesenm egész nap itt fogok majd nyomulni Kép)

Csóka, Ada
ada007

Neet: én egyébként egy komoly gondolkodású, megfontolt honleány vagyok (Juc, védj meg !!!!!!), csak írásban kissé fiatalkának tűnhetek...néha...de azért tudom a kötelességem, meg felelősséggel viseltetek az élemedett korúak iránt, szóval megkövetlek a szemtelenkedésemért....Kép
ada007

Katus, nehogymáne hiányoltuk volna a szüléssztorid! biztos szelektíven olvastál, de megbocsátjuk, mert most van jobb dolgod is Kép
én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt a szülés!! tessék elmesélni! Kép

Recca, puszi. Istitől is, nagy, nyálas, és nem cuppan.

Bogárka, én is látni szeretnélek!!!!

Neet, már emléxem, igen, az rádió volt (info).

pusszancs mindenkinek, megyünk úszkálni!

ps, Ada, az volt, hogy azt mondtad Istire: "A gyerek, aki többé nem akart aludni. Ez valami film volt, nem?"
- igen, az a film, amit Moose forgat Nyúlról, de az előzetest már én is látni vélem a fiamnál... KépKépKép

votiv 8)
votiv

Oxi!

Milyen vizsgálatra mentek most Vikivel? Az új dokinéninél voltatok most megint? Remélem most már tényleg rendbejön szegény Viki! Jó kis nyavalyát kapott meg!Kép

Katus!

Hát persze, hogy várjuk a beszámolót! Én már tűkön ülök! És tessék részletesnek lenni, mert mindenre kíváncsi vagyok!Kép

Holnap akkor mikor van Maya? 10-kor? Az nekünk nem túl tökély időpont, de megpróbáljuk!

Jajj, de nyűgös Timi! Biztos front van!
Ja, és ma van párommal a házassági évfordulónk!

Ildi
ildi76

Sziasztok!
Mára egy kicsit összekaptam magam, sokkal jobb a kedvem, nagyjából utolértem magam az elmaradásaimmal is. Ha tudok, majd inkább napközben jövök babanetezni, rájöttem, hogy az esti netezés nem feltétlenül tesz jót a párkapcsolatnakKép Mondjuk eddig még soha nem tette szóvá a férjem, de azért sokkal jobb este vele beszélgetni és kettesben lenni, mint a gép előtt punnyadni.
Emma jól van, egyre ügyesebb, most éppen alszik, úgyhogy gyorsan írok. Tegnap volt 5 hónapos! Ha felébredt, megyünk sétálni, amíg még jó az idő, sajnos már nem sokáig élvezhetjük.

A régiek közül páran biztos emlékeztek Pesztusra. Ma éjjel megszületett a kislánya, Anna, mindketten jól vannak!

Na megpróbálok visszaolvasni, mert nagyon kizökkentem az eseményekből!

Kép
Kép
manoka11

Na ezt az oldalt visszaolvastam!

Sis!
Hatalmas gratula Mátéhoz!!!

Oxi!
Remélem Vikka gyorsan felgyógyul! A régi dokitokat meg tényleg fel kéne jelenteni, szörnyű, hogy ilyenek vannakKép

Ada!
LH nagyon-nagyon édi, remélem holnap a Mayában élőben is megcsodálhatjuk.
Ugye 10-kor lesz? Igyekszünk odaérni, bár Emma mostanában 9-10-ig alszik, de utána rohanunk.

Votiv!
Egyszer megmutatod nekem a babamasszázst?

Kép
Kép
manoka11

Éljen Pesztus és a pici Anna!
Manoka, ment mél, olvastad?
neet
neet

Neet!
NemKép Csak amit kedden írtál, az első, azóta nem jött semmiKép

Kép
Kép
manoka11