A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet, miféle tévé? én nem járok arrafelé. rádióba régebben jártam. párom viszont gyakrabban, tévébe is, de csak kisebbekbe, nemám országos médiumokba Kép meg most bérel egy műsorsávot az Extrém rádióban 10-14h ig. 94.2, ha vkit érdekel, egész jó fánkizenék mennek. ja, és nem ő beszél Kép

Boró! írtam mélt dokiról! - mi Istvánok anyukái tarcsunk össze!

Pocak, szép család! szerintem ettől még nyugodtan mondhatod, hogy szép szülésed volt! én is kaptam beöntést, aztán mégis...

és láttam csajokat a vajúdóban ebédelni!!! KépKép

votiv 8)
votiv

mikimauzvadász Neet, boldog 29+1napos szülinapot! füled érjen a bokádig!

Manóka, hát hogyne hiányoztál volna! KépKépKép

és Blaye is!!!

most már ideje, hogy mindenki tegyen fel új képeket a dedekről, mert nagyon kezdek lemaradozni, olyan sokat nőnek ezek a babócák

Funny, üdv itt és jó gyártást!

Zsanci, hogy lennél már te rossz anya??? ne légy már ennyire önostorozóóó. a rossz anyák például nincsenek is a gyerekeik mellett. te meg bezzeg a testedből táplálod a fiaidat. meg úszni is viszed. meg szeretgeted, fürdeted, sétáltatod, altatod őket, meg soroljam még??? a lóhere meg szerencsét hoz, nem? Kép

na, most megpróbáltam behozni a lemaradásomat. akinek nem válaszoltam, most szójjon.

votiv 8)
votiv

Tényleg Zsanci, azt meg el is felejtettem kérdezni, hogy Igi hol legelt lóherét?

Votiv? Jobban vagy?

KépKép
KépKép
lindicita

Ja, igen, azt akartam meg irni, hogy beontestol ne feljen senki, semmi kulonos, nem faj, nem kellemetlen, eszre sem veszi az ember tipusu.

Te Neet, mit csinaljunk ezzel a szemtelen Adaval? Van mar otleted? Kép

Pocak, irtam melt, de nemtom, hogy teheted publikussa a cimed. Kerdezd meg valahogy a rendszergarazdat, aki Apa juzernev alatt fut.

Lindi, csak addig almodtam, hogy leszalltunk Sp-ban, ugyhogy nem tudom, mennyire lehetett rossz nyuszi nelkul.

Rec, dejohogyitt! Ha meggyogyulsz es erre jarsz es szemelyes kommunikacioundorod nincs, akkor megnezhetjuk B fogacskait? Kép Jajjaj, gyorsan keresek egy radiot, mert mindjart lemaradok... honlapjuk nincs? ott nem irjak?
moosejaw

Zs, szerintem se vagy rossz anya, ugyhogy ne kepzeljed be magadnak, jo? De ha nagyon ragaszkodsz hozza, akkor meg alapitsunk klubot, mert en is ezt kepzelem rolam Kép

Pocak, miert ne lehetne fius csizma? De ha ilyen messzire elmesz erte, akkormar duplaannyiba kerul sztem.

Ja, tegnap lemerettem a csajom es 10,65 kg es valszeg 77-78 cm, de a hosszmeresnel nagyon ellenallt, ugyhogy ez csak sacperkabe.
moosejaw

Lindi!
Igi udvaron legelt...én mindig elengedem, utána meg megyek dumcsizni a csajokkal, vagy épp apával, és utána meg csak azt látom (ha arra fordulok), hogy Igi szájából lóg ki a sok sok fűszál, meg egyéb...Kép
Votiv!
tegnap voltam kikában, és TÉNYLEG 9-36 kg-ig van irva!!! Köcsögök...
Recca!
erről jól lemaradtam. Mi volt? Csak azt hallottam, hogy NEM SZABAD BOROGATNI AZ OLTÁST!!! Hallottátok ezt mamik???????????????Mert begyulladhat tőle. És nem ér semmit...vmi körkörös féjdalomcsillapitó masszázsról beszélt, de nem tom az milyen. Recca?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose, szép nagy Nyulad van! és ne alakítsatok rossz anya klubot, max. néha elbizonytalanodó anya klubot, mert a 2 nem ugyanaz, oké?

Lindi, köszi a kérdést, lassan gyógyulunk, de valami mindig közbejön.. tegnap éjjelre megint nyitva maradt az ablak a hálóban pl, pedig épp addigra kezdett elmúlni a torokfájásom, brüh-ühü

Isti marhajókedvű, de esténként még akkorákat szüttyög! viszont - talán mercurius solubilisnek hála, vagy mert épp békénhagyják a fogak - tiszta kezesbárány lett!!! pedig tegnap 2 szemhunyást aludt összesen, tirna után a kocsiban, és finito... papírforma szerint hisztis és nyűgös kellett volna leegyen, és ehelyett tök békés volt, meg puszizkodott, bújt stb.. le vagyok nyűgözve Kép mivel érdemeltem ki ezt? Kép

votiv 8)
votiv

Pocak, ha be van irva az email cimed "Az ön adatai"-nal es nincs bejelolve a Preferences-ben a "A valódi e-mail címem ne jelenjen meg a Profilomban." c. resz, akkor meg kell jelennie!
vagy nem???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

2 kérdésem van:

1. szoktátok nézni a Jakupcsek-féle kvízműsort? és nincs senkinek az az érzése (rajtam kívül), hogy bunda?

2. hol lehet fürdőszobatükröt+lámpát venni? Ikea, kika stb. kizárt, párom ki nem állja a "svéd alsó középosztály álmait" és az általa összerakhatatlan aztán meg úgyis széteső bútorokat Kép
én viszont imádom a húsgombócaikat.
és titokban azért szoktam néha ott vásárolni is.

votiv 8)
votiv

Recca, holnap ugye jöttök úszni?
meg akarom nézni azt a négy fogat Kép

votiv 8)
votiv

Neet,
A kertben lakó macskánk már fogott egeret, pedig még csak kölyökcica, de magyon ügyes. Kölcsönadjuk, hogy egerésszen nálatok? Kép

Tegnap nem volt nálunk áram egész délután!!! Valami nagy hiba volt, mert csak későn tudták megjavítani. ÉS víz se volt, mert van a környéken egy keringető vagy mi, és az árammal működik, amikor működik. Fura volt lámpa, tévé, tűzhely, fűtés (aminek szintén van villanyos keringetője), és főleg számgép nélkül!

Moose,
Mikor szervezzük meg az északi találkozót? Mi pl. most pénteken megyünk az óbudai stop shopba... Ja, de akkor Lindiék nem tudnak jönni Tunézia miatt...

Lindi,
Vincének van egy kis nyárias kordbársony cipője, megmértem, de Grétinek is kicsi lenne sajnos. 10 centi hosszú. Pedig nemrég még hordta V., szóval vagy neki van kicsi lábija, vagy Grétinek nő gyorsan... De sajnos más nyárias cipő nincs nekünk.

Blaye
blaye

Moose: de nem megyek el érte! A postaköltség meg max 600 Ft. Így is olcsóbb mint másholKép Csak attól tartok a lányomra már nem lesz jó! Azért érdekelt, hogy fiúnak is jó-e, mert akkor majd Marci belenőKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

uj oltasi rend. a lenyeg, h jan 1-tol az eddig csak gyogyszertarban sajat penzbol megveheto vakcinakkal fognak oltani. ingyen termeszetesen. ezek multivalensek, vagyis tobb betegseg oltoanyagat tartalmazzak, ezert minden alkalommal csak EGY szurast fognak kapni a babak! sot cseppek sem lesznek! ezek az oltoanyagok NEM tartalmaznak korokozot! az oltasok 2,3,4,15,18 honapos, majd 3,6 eves... korban lesznek. es - allitolag - az oltasi reakciok sokkal enyhebbek lesznek, mint eddig. kb. ennyi. amugy a meghivott szakerto nem volt tul szimpi... de mindegy. orvos.
ja, azt a korkoros fajdalomcsill. akarmit en se hallottam pontKép

Coolio
recca

Köszi Recca: megcsináltam, de ezt eddig miért nem láttam? Pedig már egy jópárszor átnéztem!

pocakpacni

Votiv, nem megyunk holnap uszibaKépKép (pedig mar tokre hianyzik!!!) de ezt meg nem merem bevallalni... viszont lehet, h jovo heten mar az 5-et is megcsodalhatodKépKép

Coolio
recca

Neet, egerkekKép nalunk is! en annyira birom oket, csak olyan ritkan sikerul szembetalalkozni veluk. kis fekete gombszemuekKépKép. a macska is raizgult mar a dologra, de inkabb csak ijesztgeti oket. hat, ne adja az eg, h itt bent kapjon el egyet, mert az valami nagyon kegyetlen, amikor a macska "jatszik" az egerrelKépKép

egyebkent mi a bajotok a 30-as szammal??? szepen gorbul pedigKépKép

Coolio
recca

Neet!

Én már 6 éve és nézd meg milyen szép vagyok!Kép

KIKAban olcsóbbak a Concord,Römer ülések mint a Brendonban!

Juc
20170114224602

Recca, kár Kép de a legfontosabb, hogy helyrejöjjetek, nem érdemes kockáztatni

nekünk volt egerünk, a házban fogtuk, és Góliátnak neveztük el. de aztán egyszer csak megszökött, és akkor apukám dühös lett, és miután megtalálta, kidobta a házból (kivitte és eleresztette), nehogy kárt csináljon
pedig úúúgy szerettük Kép
de úgyis volt 100 más állatunk, madár, hal, kutya, macska, hörcsög stb.
dehát majdnem vidéken, kertesházban laktunk

biztos probléma lesz, ha Isti szerete majd állatot, mert sem én sem az apja nem híve a kislakásbani állattartásnak Kép miközben úgy szeretném, ha neki is lehetne! mert az olyan jó! Kép és sztem kell is egy gyereknek

votiv 8)
votiv

jah, és ehhez rakjátok hozzá, hogy 3-an voltunk tesók, ergo minden állatból legalább 3 kellett, hogy ne legyen vita Kép

votiv 8)
votiv

itt az ÚJ OLTÁSOK sajtóanyaga, ügyes vagyok?

Újfajta kötelező védőoltások lesznek

Egy, a közelmúltban módosított miniszteri rendelet értelmében a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében hatásos járványügyi intézkedéseket tesznek.
Az illetékesek sokszor, sokhelyütt elmondják, hogy a védőoltásokkal megelőzhető fertőző betegségek járványügyi helyzete milyen dicséretesen jó hazánkban, mivel a gyermekkorban megkapott kötelező védőoltásoknak köszönhetően a lakosság 98 százaléka védett a halálos betegségekkel szemben. Nos, ez a helyzet csak úgy őrizhető meg, ha az életkorhoz kötött kötelező védőoltásokat a jövőben is megkapják az érintettek.
Magyarországon eddig a kötelező védőoltásokhoz szükséges oltóanyagokat a Human Rt. vakcina-termelő üzeme állította elő, a jövő esztendőtől azonban az oltóanyagokat a nemzetközi piacról kell beszerezni és ehhez a folyamathoz a nemzetközi tendert már ki is írták.
Az új oltásról tudni kell, hogy gyermekbarát. Mit jelent ez a gyakorlatban? Az egyetlen szúrással beadott többkomponensű oltóanyag egyszerre több, még ma is súlyos következményekkel járó, esetenként halállal végződő betegség – például a torokgyík, a szamárköhögés, a tetanusz, a járványos gyermekbénulás, vagy az agyhártyagyulladás bizonyos fajtája – ellen nyújt védelmet.
Az új oltással egyszerűbbé, átláthatóbbá válik az oltások nyilvántartása, tárolása és az oltási munka. Csökken az oltási reakciók aránya – láz, duzzanat, bőrpír, sírás stb. – és az oltási szövődmények gyakorisága, s így a lakosság körében várhatóan tovább nő az életkorhoz kötött kötelező oltások elfogadottsága.
Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a kötelező, életkorhoz kötött védőoltások kihatnak a gyermekek várható életminőségére, illetve beadatásuk nélkül az egészségben megélt életévek száma csökken. Éppen ezért valamennyi szülőnek meg kell értetnie, hogy az oltások kötelező beadása gyermekük egészségét szolgálja.
Az új oltási rend bevezetése az állam számára több milliárdos költséget jelent, a rendelet tervezet szerint az új oltóanyagok bevezetése 2006. január 1-je.

votiv 8)
votiv

egyébként helyenként én elég arrogánsnak tartom a megfogalmazást, de ez már egyéni szocprobléma.

votiv 8)
votiv

Moose, remelem, jovo heten mar teljesen egeszsegesek leszunk, es akkor megyunk bandazni!! szornyu rossz am ilyen elzarva lenni mindenkitol!KépKép
(az emlegetett radiomusort egyebkent megismetlik keso este (az oltasos resz valamikor 23h utan lesz), de mondjuk nem volt azert akkora szam...)

Coolio
recca

Neet, azt tudtad, hogy Eleanor Roosevelttel és Szőke Andrással születtél egy napon? Kép
www.ezenanapon.hu

votiv 8)
votiv

Ma megyek a dokibácsihoz 6 hetes kontrollra! Érzéseim szerint minden OKKép

Balu ezek szerint fog kapni ilyent is meg olyant is. Ez jan 1-től lesz? Akkor megpróbáljuk úgy elhúzni, hogy a 4 hónapost jövőre kapja!

Votiv: ez nagyon jó oldalKép

pocakpacni

Ada!

Cica elvitte messzire a hangomat,Ringatót talán kihagynánk mert nem szeretnék senkit sem idegesíteni Kép

Juc
20170114224602

Pénteken ki jön bandázni Mayába?
1.Bogárka
2.Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Sisotris párja vagyok, és örömteljes kötelességemet teljesíteném!
Ugyanis megsokasodtunk ma reggel 8:25 kor!

itt a képek:http://invictus.elte.hu/images/mate/thumbnails.html
részleteket, majd Sis ír, ha vasárnap hazajöttek!

Halihó mindenkinek!
STB

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hello mindenkinek!

Köszönöm a szíves fogadtatást, mostanában elég sokat olvaslak titeket, és hát én is nagyon szorítok Sisnek. Ha jövő héten dokibácsi mindent rendben talál, akkor nekivágunk a babyprojektnek.
Már nagyon várom...meg a kedves férjem is.
funny80

3. Ada (és én viszem a gyerekemet is, Ti nem? Kép)
ada007

Húúú...de jó Sisnek Gratulálok!
funny80

Pocak: mél íródik.....nemtom mikor lesz kész....
Most éppen netezek, ablakot pucolok, eszek és cv-t írok kb. egyszerre, ill. felváltva....de igyekszem
ada007

Én is GRATULÁLOK SISNEK!

Köszi a képeket!

Juc
20170114224602

Ada!

Én is ilyeneket csinálok kivéve a CV írás.Az mi az?Ja és viszem ketteskétKép

Juc
20170114224602

Sis: gratulálunk neked is, meg máténak is, meg Apának is!
ada007

Kép Gratula Sisnek és a kicsi családnak!!! Kép

Jóvan Ada Kép, csak aztat hittem, hogy nem láttadKépKép

pocakpacni

Juc!

Hangod teljesen elhagyottKép
én csak netezek közben a lábamat rágja MankaKép

Sis! GratulaKép

Zsanci!

Legalább négylevelű voltKép

Oxi!

Mail: naroz@freemail.hu

Csajszik tud valaki szupi járássegítőt? Manka az IKEA antilop etetőszéket maga előtt tolva közlekedik a lakásbanKép
Fabri
fabrika

Fabrika: a fisher price-nak vannak állítólag nagyon jó járássegítői. Itt a babaneten meg van valami játék ahol lehet FP cuccokat nyerni!

pocakpacni

Pocak!

Köszi majd meglesem őket, addig teszteljük a széketKép
fabrika

A bébitaxi is be szokott válni, nekünk már akkor kapta Marci amikor tudott járni, de mástól hallottam ezt isKép

pocakpacni

Fabrika!

Nekünk FP kockafaló vizilóvunk van,de a játékosdobozt tolja maga előtt Panna.KépTudod,amilyen Zoránnak is van.

Hangom olyan mint tegnap,csak kicsit köhögök is.

csináljál már MSN_t mert pletykálni akarok.

Juc
20170114224602

Votiv: ügyes vagy. És a link is jó. Meg vagy dícsérve.

Sis: gratula a családocskádnak.

Péntek: hánykor van tali?

Ja és terméket tuti nem tudok vinni senkinek, mivel béna vagyok és nem jutok el araktárba. www.ökonet.hu egyébként a cim, akit érdekel.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Egy kis segítség/tanács kellene. Korábban volt szó a homeopátiás szerekeről. hasfájásra mi a jó? És hány hetes kortól lehet adni? Máté nem annnyira hasfájós, de délutánonként, két etetés között vannak gondjai. Infacolt használunk ha kell, de úgy hallottam, hogy ezek a bogyók hamaraabb hatnak. Éjszaka viszont jókat alszik. Kép 6 órát biztos. Kép

Köszi előre is!
mkatus

<font color="0000ff">Sis!
Gratulálok én is! Betettem máris a táblába a babácskádat, hogy nyomon követhessük, mennyi idős!</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Sis!
Nagy-nagy gratula! Képek szuperek!!! Kép

Na, megvolt a tévéfelvétel, és szerintem egész tűrhetőre sikerült, úgyhogy leleplezem magam Kép: M1, A Nagy Vita, 17.50-től. Még nem tudom pontosan melyik nap adják le, azt mondták majd szólnak előtte, én meg majd szólok Nektek...persze csak ha érdekel Titeket. Kép
Viszont majdnem meghiusult a dolog, ugyanis 1-re kellett volna odaérnem, és én naív elindultam 11. 50-kor. Tudjátok hányra értem oda: 13.45-re Kép De megvártak Kép Csak a sminkes csaj volt bunkó, aszondja: hamarabb kellett volna elindulni. Kösz! Kép

Ja, és Doni elfogadta üvegből a tejcsit Kép Pedig nem volt előtte főpróba, így izgultam rendesen...bár eredetileg úgy volt kiszámolva, hogy pont hazaérek etetésre, de a dugó miatt ez nem sikerült, úgyhogy még szerencse, hogy hagytam itthon tejet Kép

Na, most többre nincs erőm, ezek a tvfelvételek olyanok, hogy nagyon fel tudják spanolni az embert, tök jó érzés utána, csak aztán hirtelen jön a bazi nagy fáradtság...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Katus! A gyermekre, ill. fajasra jellemzoen tobbfele szer van.

Amihez nem irtam higitast az 9ch.

Chamomilla: altalanos fajdalomcsillapito (fogzasra is)
Magnezia carbonica: ha anyuka sok tehentejet iszik, hasfejas sirassal-labemelgetessel, hsmenessel
Podophyllum: vizes jellegu, boseges, sargas szinu hasmenes, a hasfajast meleg es hasrafektetes enyhiti
Silica 15ch: ha anyatejet elutasitja, gyakran faj a hasa kisebb sulyu csecsemok
Lycopodium: szoptatas utan kozvetlen hasi puffadas, szelek tavozasa, es emellett sokat bukik
Calcium carbonicum 15ch: jol evo baba, sok szel, hasi gorcs
Colocynthis: akut hasi gorcs, emelgeti labat, keservesen sir a baba, ha hasra forditjak vagy felhuzott labakkal jobban erzi magat, meleg hatasara enyhul a fajas
Dioscorea villosa: ha megfeszul ijkent
Ipeca: hanyassal kisert hasfajas
Croton Tiglium: hasmenes csattano hanggal tavozik, sugarban urul, mar keves etel fogyasztasa is beinditja a szekletet

Van meg, de sajnos azt nem vitte a fenymasolo, aki masolta nem vette eszre...Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bogarka, megkerdezhetem hogy mi volt a tema?

Most olvastam jobban vissza, Sisnek es a babanak oriasi gratula!!!Kép

Pocak, varunk ha erre jossz!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sis, kepek nem semmik!KépKép fiad gyonyoru!!! nagy-nagy gratula!!!

Coolio
recca

Jol latom, hogy Sis is a sarga szuloszobaban szult?Kép
Nagyon edes a ded!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Sis és Párja!

Nagy-nagy gratula! Mennyivel született a bébi? És szupik a képek, köszönjük!Kép

Jucus!

Praktikerben és OBI-ban is vannak fürdőszobatükrök, mi ott vettünk úgy egy éve!

MKatus!

Már kérdeztem, mert kicsit lemaradtam! Szüléssztorit tettél már közzé? Ha igen, mikor? Kíváncsi vagyok!Kép

Bogárka!

Mi volt a téma a felvételen?

Ma kaptunk egy Antilop etetőszéket anyukámtól! Tök szupi! Timinek meg anyukám megtanította a Süti-süti pogácsát! Mármint csak tapsolni!Kép Olyan édes! Feltérdel és tapsolja, ahogy mondjuk neki!Kép

Ildi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: