A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vucuska!

Igen, küldd át légyszi! Köszönöm szépen! :) Bár, az ebéddel gondban leszek, mert a munkahelyemen átjárunk egy étterembe menűre, és ott nem tudok méregetni. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Tubi Kriszta!
2 hónap múlva úgyis megyek kontrollra majd ott megbeszélem a dokival.

Nemone!
Cuki vagy azon a képen! :D

Madrin!
Én Egerből származom. Most voltunk borkóstolón a Korona Borházban meg Noszvajon a Thummerer Pincészetbe. Na ezeken a helyeken rendesen bevásároltam. Thummerer Leánykája és Muscat Ottonelje iszonyat finom. Na persze a Korona borok -Charnonnay és Pinot Noir- is nagyon ott vannak. De ajánlom Gál Tibor Charrdonay-ját is.
De amúgy Magyarországon nagyon-nagyon finom borok vannak. Erre büszke vagyok. :D
Tavaly voltunk Harkányban és ugye nem hagyhattuk ki Villányt. Ott a Portugese-ek jöttek be nagyon. És ha tudunk egyszer egy évben lemegyünk a Balcsihoz. Ott Szigligeten van Szászi Endre Pincészete. Na ott vannak még nagyon finom borok.
Persze attól is függ hogy milyen borokat szeretsz.
Most nagyon belelkesültem. Lehet hogy ma megbontok egyet, úgyis jön tesóm..... :D 1 dl még belefér.

Kép
vucuska

Vucuska!

És mi van akkor, ha én nem is eszem annyi szénhidrátot? Most uzsonnáztam egy cerbona szeletet, amiben csak 13,4 g volt?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!

Én az ebéden kívül mindent otthon kimérek magamnak. Ebédre meg a Gastroyaltól rendelek. Ők feltüntetik a CH értéket. De a Total Food is feltünteti.
Adsz nekem egy mail címet, mert egy pár dolgot már most át tudok küldeni, a többit meg majd holnap.

Kép
vucuska

Nemone!
Ezt én is kérdeztem a dokitól. Azt mondta hogy szükség van a CH-ra. A májad miatt. Ezért kell betartani az előírt számokat.

Kép
vucuska

Vucuska!
Értem, akkor megpróbálom! Átküldtem az e-mail címemet.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vucuska jó program megyek én is :)
MEgnézzük a Dr. House-t megiszom a borotokat, majd hazafelé a rendőr meg elveszi a jogsimat :)

Nemone minden elismerésem a tied... Vhogy nekem errre nincs energiám, én nem tudom miért imádom a szénhidrátos kajákat, fehér kenyér, sült krumpli, TÉSZTA minden mennyiségben....
Tényleg a durum tészta az jó? Vagyis szénhidrátilag?
madrin

Sziasztok!

Lányok, mi ez az inzulin rezisztencia dolog? Ez csak a PCOS-hoz, kapcsolódó téma, vagy általában valami vizsgálat, ami a meddőségi kezelések bizonyos pontján felmerül, vagy valami gyógyszerrel kapcsolatos?

Ez egy kicsit off, de talán megbocsátotok, ha elújságolom, hogy ma felmondtam a munkahelyemen. És nagyon jól esett. :D Annak ellenére, hogy még nincsen másik, de ez baromi stresszes volt, és úgy gondoltam, hogy általában sem tesz jót az egészségemnek, a baba fogantatásának meg aztán főként nem. Várom a gratulációkat! 8) 8)

Bessy! Tök jó :P :P

Orsi
dnorsi

Madrin!

Még én sem csinálom, majd ha Vucuskától megkapom a listát, akkor kiderül, hogy menni fog vagy sem. Mindenesetre mióta tudok a rossz IR-emről, azóta vettem abonetet, és kenyérféle helyett azt szoktam enni, bár előtte sem voltam nagy kenyeres.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Tubikriszta!

Noki és én is megyünk a BMC-be holnap, de mi 10:30-11 között megyünk, ha neked is okés, gyere te is akkor :)
witch26
Budapest X. kerület

Madrin!
Várlak! :D
A CH-nál a glikémiás indexszel is számolni kell: a fehér lisztből illetve a finomított termékeknél ez az érték magas tehát hamar megeemelik a vércukorszintet, gyorsan felszívódnak, a gyomor nem dolgozik meg a tápanyagokért. A finomított ételek helyett jobbak a finomítatlan ételek. PL barna rizs, teljeskiörlésú lisztből készült termékek. Ezeknek is ugyanilyan a CH tartalmúk mint a finomított ételeké, de nem emelik meg olyan gyorsan a vércukor szintet.

Kép
vucuska

Vucuska!

Én nekem senki semmilyen diétát nem javasolt, mivel a cukrom rendben van, és érdekes, ha nem fogyasztok egy bizonyos mennyiségű cukrot naponta, elájulok, és ha nem szedem a merkformint, akkor lezuhan a vércukorszintem...
Mókás mi? Állítólag a merkformin is csökkenti a vércukorszintet, most aztán nem tom mi van ... :shock:
witch26
Budapest X. kerület

Vucuska!

Megkaptam, hát nem lesz egyszerű! :? Ehhez tényleg új mérleget kell vennem, mert nem ennyire pontos a mostani.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Witch,
Sajnos nekem mindenképpen reggel 9-re kell mennem, mert még normális időben be kéne érnem dolgozni. Azért remélem, hogy majd összefutunk egyszer.

Vucuska,
Nekem is át tudnád küldeni amiket nemone-nak? NEkem is szénhidrát diétát kell tartanom, és jó lenne egy -két segítség.

Köszönöm
KRiszta
tubikriszta

Rony
Üdv a csapatban,gyere bátran és ha kérdésed van tedd fel nyugodtan!ha tudunk szivesen segítünk.Mielöbbi pocakosodást kívánok neked!!

Witch
Hát tényleg egy másik dokihoz kéne menned,ez felháborító!
gabicsibe

Kery
Nem baj,majd a következőbe beírom :wink: ne félj már nem fog vissza nőni az a fránya ciszta és végre kezdhetsz te is :D

Vucuska
Thummerer muscatjat én is imádom :D én sem vagyok egy alkohol párti de ennek nem tudok ellen állni :D

Holnapi Bmc-s járatnak pedig nagy kalappal!!!
gabicsibe

Witch!
Örüljél akkor hogy nem kell diétáznod. Bár a dietetikus azt mondta hogy így táplálkozni egészségesebb.

TubiKriszta!
Küldd el légyszi az email címedet.

Rony!
Üdv köztünk!!!!

Nemone!
Egy idő után hozzá lehet szokni. Én most magamnak sütöm a kenyeret teljes kiörlésű lisztből és az alapanyagok CH tartalmát összeadva kiszámolom hogy mennyi CH jut 10 dkg-ra. Reggel 7-kor kell reggeleizni, ez nagyon fontos. Ekkor ezsek egy szelet kenyeret sajttal, sonkával, most padlizsánkrémmel és rengeteg salival. A tízórai áétalában joghurt vagy kefir. Az ebébet a Gastroyaltól rendelem, de belefél egy kis édesség is néha. Az uzsi valami gyümi, este meg forró csokit iszom és teszek bele tönkölybúza pelyhet. Eddig még nem éheztem. Ha esetleg megéhezek a munkahelyemen akkor eszek egy Rio Mare-t, abban nincs CH meg a natút húsokban, sajtokban sem.
Holnap küldöm a következő adagot.

Dnorsi!
Nem tudom elmondani mi az az IR de a mensmentis.hu honlapján többet meg tudsz róla.
Gratulálok a felmondásodnak!!!!!!
Remélem akkor így megkönnyebbültél.
Az én melóhelyem is iszonyat stressztes és néha felborítanám az asztalt. Ma is ez volt. Aztán hazajöttem és nyomtam egy óra aerobicot utána vacsiztam és most tök jól vagyok.
Akkor neked most már nuku stressz, szóval jöhet a baba.

Kép
vucuska

Vucuska!

Az hogy senki nem mondta a diértát, sajnos nem jelenti azt, hogy nem kell. Igazából semmit sem mondtak, csak amit leírtam, azt sem tom mennyi merkformint szedjek, eddig 2*1-et szedtem...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Gabicsibe!
Köszönöm a biztatást!

Dnorsi!
Gratulálok hogy ilyen bátor voltál és mertél lépni. Sok sikert kívánok!

Witch26, Tubikriszta, Noki!
Holnapi BMC-s lányok szorítok Nektek!
Vendég

Witch!
Szerintem mindenképpen keressél fel mégegy szakembert hogy ne legyél így összezavarodva. És beszéljél Wiegandttal is, bár ő életviteli tanácsokkal biztos nem fog ellátni.
Mindenestre nekem azt mondták hogy megfelelő étkezésel és rendszeres testmozgással is karban lehet tartani a cukor szintet. Én azért kaptam gyogyit mert gyereket akarok és hogy a folyamatot felgyorsítsuk.
Szerintem most kérjed ki egy dietetikus javaslatát vagy menj el mégegyszer máshova és csináltasd meg még1* a vérvételt.
Az MM-ben az volt a jó hogy levették a vért aztán 2 nap múlva konzultáltam egy dokival és azt követő héten meg meghallgattam egy dietetikus előadását. Mondjuk húzós volt az ára , de remélem megérte.

Kép
vucuska

Vucuska!

Nekem is mostanság lesz beültim, én sem azért mentem mert nem akarok gyereket. Csak az a gond, hogy most az MM-et nem igazán engedhetem meg magamnak. Remélem W. doki tud mondani valamit, aztán diétázok is, majd, de mozogni elég nehéz begyulladt térdekkel, és két nyitott csigolyával, senki sem vállal edzéstervet, és semmit...
Ez elég gáz.
witch26
Budapest X. kerület

sziasztok!!!
Úr isten, hogy lehet egy nap ennyit írni!!! :lol: :lol: Volt ma termés! Mire ezt visszaolvasom... :lol: :lol:
Lányok! Képzeljétek lombikom lesz! Komolyan mondom nem számítottam rá! :) Úgyhogy most azt sem tudom mi van! Pénteken leszívás! Jajj! Nagyon félek ám! :?
Na nem nyafogok itt Nektek! Majd túl leszek rajta. Ááááá! NEM FOG FÁJNI??????????? :shock:
kira76

Kira!

Ennek örülök :)!
Nem fog fájni, csak mindent tarts be, amit mondanak, és akkor nem lesz gond :)!
witch26
Budapest X. kerület

Kira, ne aggódj, minden rendben lesz! :wink: Alszol egy jót, nem érzel majd semmit sem. Nekem csak utána fájt a hasam, miután hazaértünk. Másnapra már az is elmúlt. :D Nagyon drukkolok! Péntek? :shock: Már csak kettőt kell aludnod! :wink: Szorítok!

Kép

KépKép
anett_1

Witch!
Persze, gondoltam hogy te is a gyerek miatt mentél erre a vizsgálatra de gondolom nem erre a hozzáállásra számítottál.
Nagyon sajnálom. De biztos van valamilyen mozgásforma amit te is tudsz csinálni. Egyik barátnőm aerobic edző. Majd megírom neki a problémádat aztán hátha tud valamit segíteni.
Ha adsz egy email címet nagyon szívesen elküldöm neked is amit a táplálkozásról mondtak.

Kira!
Jaj de izgi. Te akartad így vagy a doki mondta hogy ne legyen 6. inszem?

Kép
vucuska

Kira
Húúú ez gyorsan ment :shock: Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel,válaszolunk!!

Ja lányok figyelmetekbe ajánlom :D
Kép
gabicsibe

Gabicsibe!
Ez jó! :D
Nekem kellene ilyen tabletta. Bárnéha már tabletta nélkül is megy a dolog.....

Kép
vucuska

Ez nagyon aranyos fotó! :D :D De ugye ilyet nem kell szedni? :D

Kira, gondolj arra, hogy ez már egy nagy lépés előre a megoldás felé. Majd drukkolok én is hogy sikerüljön. Küldök pozitív sugarakat, hátha segít. :wink:
rony77

Gabicsibe:) :) :) Pont ilyen tablettát kértem Madrintól :) Így virtuálisan is megteszi! :) Te milyen figyelmes vagy :)

Kira, hú, jól felgyorsítottál! Szuper! Akkor drukkhegyek péntekre! Hogy álltak a tüszők, ami alapján lombik lesz?

Dorsi, gratulálok én is! De komolyan! Amikor eljön a perc, hogy lépni kell, akkor lépni kell! :) A baba és a (leendő) mama érdekében :)

Vucuska, nagyon jó, hogy így belemelegedtél a bortémába! Jól elmentem ezt a hoszzászólást, mert nekem fogalmam sincs, hogy melyik bort érdemes venni, pedig szeretem a jó bort. Általában az árát nézem, és ha mondjuk már megközelíti az ezer ft-ot, akkor azt már megmerem venni. Ha pedig nagy alkalom van, megveszem a 2 ezer ft-at is. Ha ennek így semmi alapja, akkor kijavítasz?

Üdv Roni:) Jó helyre jöttél :)
Vendég

Köszi mindenkinek a drukkot! Olyan gyorsan jött ez az egész, azért vagyok ennyire megijedve! Nem készültem fel rá!!!! :)
Van vagy 10 tüszőm. Mind 15-18mm-es. Ny.h. 11 mm
Vucuska!
Ez az 5. inszem lett volna, de a 6. stimu. 1 stimu nem is sikerült. Igen, Zeke dokibácsi ajánlotta fel. Dupla Merional és majd meglátjuk. Hát megláttuk. :) Külömben Konc dokibácsi nem örült neki. Még Ő vizsgált meg, de a Zeke Dokibácsihoz kellett mennem megbeszélni a lombikot, mert K. doki elment. De mindegy! Örült, nem örült, ez van! :)
Gabicsibe! Kérdésem lenne annyi, hogy nem győznétek... :) Csak egyet mondjatok meg. Amikor elaltatnak, ugye a székben leszek!? És hogy kerülök be a szobába? Felébredek még ott, vagy csak kába leszek és csak nem fogok emlékezni arra, hogy kerültem be? És mikor jöhetek haza? Meddíg kell ott feküdnöm????
Rony77!
Üdv!!! :lol: Óóó! Nemrég még engem köszöntöttek, mint új lányt!!!
Aztán nézd meg hol tartok! Sok sikert! Drukkolok mostmár Neked is! :lol:
kira76

Brummadzag!
Azért én is figyelem az árat. De ha kóstolón vagyok akkor amelyik nagyon tetszett azt ígyis -úgyis megveszem. Pl Gál Tibor Chardonnay-ja 3600 volt, de nagyon finom. Ez talán a legdrágább bor amit én vettem.
De ez ízlés kérdése is. Lehet hogy neked nem fognak bejönni amik nekem. Kóstolgatni kell aztán kialakul......bár ahogy korábban írtan kis hazánkban nagyon finom borok vannak. Biztos találsz kedvedre valót. Aztán ha te is ittal valami finomat majd oszd meg velem. :wink:

Kira!
Drukk neked péntekre!
Ha nem sikerül most nekem az inszem akkor nekem is lombik jön és biztos nagyon fogok izgulni.
DE! A lombik százszor esélyesebb. Szóval készülj a kismamaságra!!! :wink:
Én is pénteken megyek, majd gondolok rád. Akik leszívásra mennek azoknak korán kell menni, ugye? Majd figyellek. Írj magadról valamit.

Kép
vucuska

Kira, saját lábadon bemégy a műtőbe, az asztalon elhelyeznek, előkészítenek.... majd jön az altatás. Nem nagy dolog, gyorsan elalszol. A leszívás végén betolják a műtőbe az ágyadat, áttesznek rá és visszatolnak a szobádba pihenni. (Én már a műtőben magamhoz szoktam térni és nagyon vigyorgok.... de a többieken azt szoktam látni, hogy inkább alszanak. :lol: )
A punkció után egy órával Erzsike visz majd be teát, akkor már lehet inni is.
Két-három óra pihenés után, ha minden rendben, akkor lehet öltözni és kimenni Konc doktorhoz és átvenni a zárójelentést. Kanyó doktornő már a pihengetés közben be szokott menni a szobákba és megmondja a leszívott petesejtek számát.

Nagyon-nagyon röviden ennyi. Ha van még kérdés, szívesen válaszolunk! :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Kira, hogy hogy elment Konc tanárúr? Csak aznap, gondolom... vagy külföldre utazott konferenciára? Mikor lesz ismét? Csak mert szeretnék vele beszélni.

Ok, Vucuska, akkor én is ajánlok, ha finom bort iszom.. :)

Roni, igen, a székben fogsz elaludni. Kapsz vénába egy szurit. Nekem először meg sem kottyant, másodszor pedig nagyon fájt, borzalmas volt. de csak 3 másodpercig. A kórteremben fogsz felébredni, azaz magadhoz térni teljesen. Már a műtőben felébresztenek, csak te nem fogsz rá emlékezni. Ha megy veled hozzátartozó, majd elmeséli miket beszéltél :) Olyankor annyi aranyos, sokszor bugyuta dolgok össze szoktak hordani...
Vendég

Ami még fontos: csütörtök éjfél után már sem enned, sem innod nem lehet. Egy korty vizet sem!
Péntek reggel pedig érdemes már 1/2 8-ra odaérnetek, mert elég sok papírt ki kell töltenetek, mielőtt hátra mennétek a szobákhoz.

Kép

KépKép
anett_1

Anett!
Köszi az infót! Nem kávézhatok reggel???? Ajjaj! :?
Brumi!
Nem ment messzire, mert 3-kor már megint láttam öltönybe... Úgyhogy csak valami dolga akadt.
Na azért ez nyugtató, hogy nem tart ez olyan sokáig. Hamar kész leszek. Megyek 7.30-ra!
Na még valamit elmesélek Nektek! Akkorát nőtt a szemembe ma Zekedoki, hogy el sem tudom mondani. Két bankkártyám van. Az egyiken a fizu a másikon több. És amin volt pénz itthonhagytam. Igazából nem számítottam rá én hülye, hogy ma ilyen nagy dolgok fognak történi. De azért volt nálam 10.000 ft körül. És az egyik szurit amiből kettő kell (18.000 ft) odaadta, hogy ne kelljen hazajönnöm és visszamennem. Holnap kell bevinnem a pénzt neki! Én azért egy full vadidegen vagyok Neki és mégis... Úgyhogy nagyon ledöbbentem. De persze megspórolt Nekem kb 4 óra utat és nagyon hálás vagyok Neki ezért! :)
kira76

DnOrsi,

gratulálok a felmondáshoz, tudom, hogy nem könnnyű erre az embernek rászánni magát, de néha muszáj dönteni... Én is voltam ugyanilyen helyzetben és nem bántam meg ;)

Borok? Hmmmm...én a György-villa 2003-as Cabernet sauvignon-jára szavazok, nálam az a leglegleg.

Holnapra drukkok az akciózóknak, megbeszélőknek!

Kép
Kép
pannati

Kávé???! Még vizet sem a fogmosáshoz!
Volt egy csaj a múltkor (nem az első lombikja volt), aki ivott vizet.... Konc doktor mondta neki, hogy nem altathatja így..... anélkül fogja megcsinálni a punkciót. A férjével ott csinálták a patáliát, meg is alapozták ezzel a szobánk hangulatát. :?

Zeke doki nagyon rendes volt! :D

Kép

KépKép
anett_1

Jujj! Remélem jól értettem. A nagylaborba kell mennem reggel vérvételre az altatás miatt??????????????
kira76

Anett, de jó hogy ezeket leírtad, mert az ilyen dolgokra fel kell készülni hogy pl inni sem lehet előtte. Habár én még hol vagyok ettől... Kicsit jó lenne olyan fél évvel előrébb lenni. :roll:

Kérdezhetek valamit? Olvasgattam ezekről az injekciókról. Ti be tudjátok adni magatoknak? Valahol írták hogy előfordul, hogy éjfélkor kell beadni stb. Gondolom akkor azért mégsem lehet beállítani senkihez hogy adja már be legyen szíves.
Na hát még sok ilyen bugyuta kérdésem lesz, ha nem baj
rony77

Anett, gondolom megadták rögtön a kellemes alaphangulatot egy ilyen eseményhez, mikor amúgy is idegesebb az ember picivel. Nem lehetett valami felemelő
rony77

Hát igen, nagyon rendes tud lenni Zeke doki. Velem hasonló történt: Csak Kanyó drnő volt a jótündér. Nekem aznap, amikor el kellett kezdenem a szurikúrát, már nem tudtam volna receptet beszerezni tőlük, mert nem értem volna oda a munkahelyemről. Erre este 7 kor elmehettem az aznapi és másnapi szuriért, valami teljesen nem orvosi helyre. Megkaptam úgy, hogy majd visszahozom. :)

A szuri menni fog, ha muszáj... Nekem onnantól sikerült beadnom magamnak, amikor nem volt más választásom. Azt képzeltem, hogy nem is az én bőröm,csak épp varrok :) Vagy hústűt szurkálok a csirkébe. :)
Vendég

Kira, a lombikos stimu alatt szokott lenni vérvételem a nagylaborban, de erről a BMC-ben adnak egy papírt és azzal kell lesétálni a nagylaborhoz. Vizeletet is kell olyankor leadni.
Ha jól értem, Te még holnap reggel mégy a BMC-be és kell egy vérvétel is? :roll:

Rony, még vissza sem olvastam, csak írogatok itt... üdv köztünk! Mielőbbi babásodást kívánok Neked is! :D
Az injekciókat, amiket a stimuk alatt használunk, bőr alá kell beadni... hasba vagy combba. Könnyű hozzászokni, meg tudod majd csinálni magadnak is! :wink: Az elsőnél azért nem tudom mi remegett jobban.... a kezem vagy a hasam?! :lol: :lol: De úgy voltam vele, hogy muszáj belém kerülnie a cuccnak. A tüszőrepesztőről olvashattál olyat, hogy éjjel kell beadni... a BMC-ben Ovitrelle-t szoktak felírni, azt is bőr alá kell, így biztosan menni fog!

Hát, igen... nem volt egy jó élmény. Többüknek az volt az első és így nagyon rossz volt a hangulat kora reggeltől. Nem sokat beszélgettünk egymással... ők persze ott hisztiztek egész délelőtt. (Az más kérdés, hogy a saját hülyeségük miatt. :? )

Kép

KépKép
anett_1

Hu Kira micsoda hír ez aztán a gyors váltás :)
Konc Tanárúr miért nem örűlt? ZEke doki nagyon nagyon rendes volt,jó olvasni hogy vannak még orvosok akik ember számba vesznek....

Kira,Rony: Anett mindent jól leírt :)
Én az első leszíváskor majdnem elájultam annyira izgultam, de tényleg nem annyira durva én az ágyamban ébredtem,akkor még velem volt a férjem és mondta hoyg tök gáz voltam mert amikor kitoltak akkor magyaráztam hogy vmi rock koncertre akartam elhúzni :oops: :oops: (nem is szeretem nayon a rock zenét :shock: )
A 2.-nál nem tudott várni mennie kellett remélem nem égettem magam nagyon :) :)

JA a szúrásról annyit hogy én az első injekciómra szépen hazamentem felkészültem , steril kendő, tisztító cuuccok, majd felszívom a cuccot és nem tudtam átszúrni a bőrömet vérnyomásom ezer lett hyog én milyen béna vagyok minden lány be tudja adni és fogtam beleb....tam ( bocsánat jobb szó nincs rá ) a hasamba,marhára fájt, na mondtam hoyg soha többet.Erre mikor mondom a páromnak menniyre fájt én ezt nem bírom, nézi és én hülye valami felszívó tűvel nyomtam be :shock: :shock: elcseréltem a tűket :) kb féltenyérnyi nagyságú kék foltom lett ...Utána a kis tűvel szinte gyönyör volt beadni :)

Tehát nem kell izgulni mert nem fáj csak a tudat szar hoyg szúrkálod magad :)

Lányok járt már úgy valaki hoyg a Istenheyi klinikán nem találták a leleteit,komolyan mondom szétdurran az agyam, mindezt 20 rongyért ...Ezek után meg ki hiszi el ha megtalálják, hogy az tényleg az enyém???????
madrin

Zeke dr-t én is nagyon szeretem, nagyon emberi, és roppant szimpatikus.

Szurik: nagyon-nagyon féltem én is az elsőtől! A tüszőrepesztő (Pregnyl) 2 adagját a nagy izgalomban vhogy rosszul is szúrtam, mert a fecskendőbe visszajött egy kis vér, meg a hasamon azon a ponthoz 2 napig nem lehetett hozzáérni. De hatott. Szerintem mindenkinek ez lebeg a szeme előtt, hogy túl kell lenni rajta, ráadásul egy vagyon van a fecskendőben, muszáj minden cseppjét bejuttatni, minden szuri egy lépéssel közelebb visz a babához, stb.
Amúgy legjobb megtanítani az apuka-jelölteket rá, ez nagyon jó "terápia" és aktívabban érzik a szükségességüket. Nálunk legalábbis nagyon-nagyon bevált!
Sziasztok: Dóra
edóra

KÉpzeljétek LÁnyok!

Megszületett a főnököm KISFIA :) Ez azért írtam nagybetűvel mert végig azt mondták tuti lány :)
Még jó hogy volt fiú nevük is :)

Szégyen nem szégyen az előbb sírtam, egyszerre kezdtük a gyerek projektet és nekik ez már a második ...
madrin

Madrin!
Basszus! Akkorát röhögtem rajtad! :lol: :lol: :lol: Nehari, de ez annyir a vicces, hogy az csak na! Szegénykém!!! Azt a nagy vastag tűt magadbaszúrtad?????? :lol: :lol: Te egy hős vagy! Azt soha nem szúrtam volna magamba.
Én ma hamar megjártam a BMC-t! De biztos volt egy két lány aki legszivesebben kitépte volna a hajam. Az történt, hogy mentem szépen a nagylaborba, végigálltam a bazi hosszú sort és közölték velem, hogy nem jó a papír ami nálam van és menjek fel a BMC-be irassak beutalót. :evil: Felrohantam, sor vége az ajtó elött... Ááá mondom ki van zárva, hogy a tegnapi 6 óra várakozás után sorbaállok, csak azért, hogy megkérdezzem a recepción, hogy most mi van. És rendesek voltak nagyon, mert gyorsan levették a vért és már szaladhattam is le vele. kb 10 perc alatt kint voltam a Korházból. :)
Köszi mindenkinek a sok infót, sokat segítettetek!!! Anett! Ha nem mondod a kajadolgot, akkor holnap rosszul jártam volna. Senki nem mondta nekem... Úgyhogy örök hála!!!!!
kira76

Kira hősnek nem mondanám magam inkább idióta :)
Főleg azért mert ahogy hozzá készültem, komolyan mintha agyműtétre készülnék :)
madrin

Hát, lányok nem semmi ez az akaraterő :D Az ember mit meg nem tesz, hogy sikerüljön a dolog. Szóval azt mondjátok, hogy bele lehet jönni. :D

Hú, Kira, lassan már úgy izgulok a holnapért, mintha én mennék, remélem minden ok lesz és nem akarsz onnan rock koncerte menni.
:lol:

Madrin, aranyos volt a sztorid, egyből megjött a kedvem a szurikhoz
:D
rony77

Sziasztok!

Madrin!
Nekünk az Istenhegyin nem a leletünket tüntették el hanem rossz leletet adtak ki: megkaptam a férjem és az én leletet és a férjemnél azt írták hogy találtak valami rendellenességet és még további vizsgálatok kellenek. Hát teljesen készek voltunk ettől a hírtől...hívtam őket telefonon hogy most akkor mi van. Erre azt mondták hogy megnézik mégegyszer. Utána már ők hívtak hogy elnézést de minden rendben a férjem eredményével, 3* is megnézték. Én magyarázatot kértem mert iszonyat idegesek voltunk a férjemmel hogy ránk hozzák a parát. Azt mondták hogy valakinek bennt maradt az eredménye a számítügápben és azt küldték el nekünk. Csak a nevet javították ki. Szóval elég nagy fejetlenség lehet ott.....

Roni!
Én nagyon félek a tűktől és simán be tudom magamnak adni. Ne izguljál! Te is képes leszel rá! :wink:

Kira!
Nagyon drukkolok holnapra!

Kép
vucuska

Lányok!

Nektek hasiba megy a pregnyl? Nekem azt mondták faba...
A progesteront is faba kell a vastag tűvel, na az mókás ahogy beadom a saját fenekembe :)!
Bele lehet jönni, csak a vastag tű kicsit fájdalmasabb... :cry:
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: