A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Lányok!

A mai napra minenkinek megdrukk, ha rajtunk múlna, akkor babadömping lenne:-))) Szorítunk Nektek: Yami, Beus, Nóczi, Szeder, akit kihagytam volna: érte bele magát!!!!!!

Szépem, köszi a drukkot, mint a nyulak hétvégén :-)

Katóc, megjött a privi, ment a válasz is.
plümõ

Jó reggelt!

Már egyszer elszállt amit írtam, most még egyszer próbálkozom....

Babóca, a gyerekek aranyköpéseit szeretettel várjuk, legalábbis én, mert nagyon feldobtak!
Szépem, bocsika neked is az eltűnésért!!! :oops: Milyen érdekes, nekem meg nincs étvágyam az elevit óta...
Zel, tudtam, hogy tőled ki fogok kapni :oops: Meg is ijedtem, de étvágyam nem lett sajna... Az egeres sztorid könnyfakasztó volt! Igaz én sikítva menekültem volna, mert nagyon félek az egerektől!
Hanyat, nem vagy semmi! Éjjel takarítasz! Ha így folytatod, tényleg mehetsz mindenkihez takarítani :D te leszel az aktuális rendrakó! Ne aggódj, Tatára nem kell jönnöd! Na nem mintha rendmániás lennék, nekem anyukám segít szerencsére!
Beus, a piszkálódás miatt a babócák is korán keltek a pocakban :D :D :D annyira nevettem!
Cyprus, na végre! Már azt hittem sosenem jössz :-) Én most a Jóurammal a Gilmore Girls-t vadászatom, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. De jöhet még a Dr House meg bármi, csak ne Csillagkapu, mert attól most csömöröm van....
Yami, Noczi nagyon ügyesek vagytok! REmélem ma talizunk apánknál!!! Én kb 11-re megyek, hogy időben végezzek. 5-kor órám lesz.
Szederke! Látod, apánk egy tündér! Ma veled is talizok akkor, csak nem fogom tudni, hogy te vagy az...

A hétvége nálam pihikével telt, csak a kaját kellett diktálni belém. De Jóuram ari volt, mert főzött finomakat.

Legyen szép napotok!
Kriszta
dobsakriszta

Megvan mind a két embrikénk, csajocskák!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKép
Fél 12-re rendelt be apánk, úgyhogy biztos találkozunk, Kriszta! :D
noczi

Jól van nóczika!!! Ez nagyon szupi!!!
Mostmár akkor nyugi legyen!!!!

manoka
manoka71

Sziasztok!

Noczi! Szinte látom magam előtt, milyen boldog vagy, hisz láttalak már ilyennek! ( hihi ) Kívánom, hogy maradjon is a boldogság és menjen minden rendben.

Én egy kicsit el vagyok keseredve, ugyanis pénteken szembesültem vele, hogy a bal petefészkem policisztás szerkezetű. Ezt a doki bácsi olyan természetességgel diktálta az asszisztensnek, hogy gondoltam, nem lehet itt nagy gond, meg idáig arról volt szó, hogy minden rendben van velem. Úgyhogy olyan nagyon nem is piszkált a dolog, hogy erre rákérdezzek, meg volt annyi más megbeszélnivaló, hogy elég volt arra koncentrálni. De aztán csak matatott bennem ez a gondolat, és a hét végén utána néztem ennek a PCO-nak, és nem dobott fel a dolog. Itt azzal dobálóznak, hogy nincs peteérés, hormonzavarok, stb......
Ha nagy gond lenne gondolom dokibácsi szólt volna. Ugye? Azért legközelebb ezt feltétlenül megkérdezem.
Valakinek itt a topikon van ilyen porblémája?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
finch

Sziasztok!

Noczi ez szuper majd jelentkezz drukkolunk.

Yamikám a te embrikéid?

Beus szoritok hogy ne legyen semmi gond.

Szederke tök jo ez a név drukkolok neked is nehogy késő legyen.

Hol vagytok lányok?

Zel ez az egér sztori be@arás olyan jót nevettem rajta.

Hanyatkám,Cyprus megy a babaragi++++++++++++++++++++

Többiek hogy vagytok?

Andi
zsembi

Finch rákérdezhettél volna Apánknál hogy mennyire sulyos nálad a pco adnak rá gyógyszert amit metforminnak hivnak és sok lányt ismerek aki az mellett lett spontán terhes mikor elkezdték szedni.

A családineten van pco-s fórum ott a lányok nagyon sokmindent elmondanak neked róla.

Andi
zsembi

Drága Nóczika!
Jaj, ez nagyszerűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Yamikám??????????????????????????????????????:D
bodza2005

Szederke!
Mi volt/van ma Apánknál?
Tüszőcskéid????:D

Beus!
Te növesztgess csak szépen!!!!:D
Látod, túlélted a szurit!!:D

Finchi!
Apánk már rég mondta volna, nem???:-)
bodza2005

Sziasztok csajok!

Nóczi drága, nagyon király! Ez ma egy ilyen szuper nap úgy látom, millió gratula!

Szederke is irt üzit reggel, remélem nem rúg fenékbe, de meg kell irnom Nektek, hogy minden oké nála! Délután lesz az inszem nála...a többit majd ő elmeséli Nektek.

Bodzusom, köszi az irást, mától itthon vagyok, úgyhogy végre lesz időm elolvasni is. Ezer puszi Neked is!

Yami hireket is várom kitágult pupillával :shock:

Pusssszzzzzzzzzzzzzzzz

Kép
cseka

Ja és bocsi, de nincs hosszú i a gépemen, ezért irok ilyen "helyesen"...

Kép
cseka

Ágica!
Ezek a Pharma futárosok irtó jó arcok! A mobilon egy férfi vette fel, eligazított, mindent elmagyarázott, majd azt mondta, 50eurot vigyek, 900Ft az ő díjuk és egy fényképet kér még. Annyira megijedtem, hogy adnom kell egy képet, nem is értettem, minek az nekik, döbbenten kérdezem, azt ugyan miért kellene adnom??? Hát, a piciről. Majd meglátom, hogy milyen szuper lesz az injekció segítségével, minden sikerülni fog, én csak ne aggódjak... Pedig én elég hivatalos voltam. Annyira kedves, hogy a leendő babánkról kérte a fotót. Letettük és elbőgtem magam... :-)

Manókám!
Ha csak januárban kezdünk, akkor 1x lesz kisbabánk!!! JÓ?!!!!!:D:D:D

Yamikám!
Mi van??? Felhívlak, mert nem bírom tovább! Eddig mindig azonnal írtál, most nagyon hallgatsz, csak nem, hogy már adják is vissza a babókáitokat??:D:D:D
bodza2005

Csekám!
Halálos egy nőcike vagy!!!!!:lol:lol::lol:
Pusza!!!!!! Danikátoknak is!!!!!:D:D:D
bodza2005

Yamikám este minden jó hírről és részletről beszámol!!:D:D:D
bodza2005

Hát lányok, köszi a bíztatást! Zsembi! Legközelebb feltétlenül rákérdezek, de ahogy Bodza is gondolja, ha súlyos lenne, ezt Dévisz hagyná szó nélkül? :shock: Nem hiszem! Mindenesetre szorgalmasan szedem a bogyóimat, aztán majd szerdán úgyis minden kiderül erről!
Bodza! Ez a Pharma futár kiviszi a gyogyókat és nem kell caplatni utána? Rendibendiaranyoska lehetett a bácsika! Készítsétek a fényképezőgépet, hogy az ígéreted teljesíteni tudd!!!! :!:
finch

Bodzim én egy nőcivel beszéltem a pharmafutárnál és ö is ugyanezt mondta olyan kedves volt. Én feladtam számlaszámra és elfaxoltam a receptet majd hivnak és értemegyek.

Cseka még mindig befelé nő a pocid? :D

Andi
zsembi

Zsembike és Finchi!
Most én is nőtől tudtam meg a nyitvatartást holnapra és már tettem le, amikor nagyon aranyosan azt mondta, sok sikert. Ez olyan jó, hogy vannak ilyen emberek, akik még nem fásultak el, nem közömbösek.:D:D
Nem tudom, hogy van, én beviszem holnap a pénzt, recipét és kész.:-)

Fichikém!
Tuti, hogy szólt volna!! Apánk?? Még szép!! Légyszike ne aggódj!!!!
:D:D:D
bodza2005

Jó-jó, csak hát eddig erről szó sem volt! Azért én is ezzel nyugtatom magam, hogy a hormonjaim, mikor a kivizsgálás volt, mind rendben voltak, illetve minden rendben volt. Gondolom, hogy ez nem 2 pill. alatt alakult ki. Meg Apánk tuti "intézkedne", ha valami nem kerek! Azért legközelebb mindenképpen rákérdezek!
finch

Szia Zsembi! Nem, már kifelé is jó nagy "púpom" van :lol: Mikor tervezitek a következő talit? Már alig várom...ugye mehetek? Olyan jó volt dumálni Veletek... :D

Kép
cseka

Finch igaza van Bodzinak Apánk elég alapos biztos nem hagyná szó nélkül ha gubanc lenne.

Én most megyek szép napot mindenkinek du benézek.

Andi
zsembi

Cseka :D elvileg novemberben lessz hogy Zel is tudjon jönni.

Na pusz.

Andi
zsembi

A novemberi talit a Mammutba tervezzük, mert ott van egy szuper teázó és csokizó, illetve jól megközelíthető. Tatus+ Beus is lecsekkolta, nagyon jó kis helyek, fini dolgokkal. :lol::lol::lol:
bodza2005

Finch, én is PCO-s vagyok és minden egyes UH-nál elszörnyed Apánk, hogy ezt milyen nehéz stimulálni és ez a rémálma, továbbá a jó tanács: vegyek másikat az ecserin :-)

Itt ami probléma, hogy ha belendülnek a stimulálástól, akkor nagyon sok érik egyszerre. Ez lombiknál nem rossz, de inszemnél igen.
plümõ

Nóczi, örülök aj ó hírnek :-)

Yami, várjuk Tőled is a pozitív híreket!!!!
plümõ

jajajajajajajajajajajajajajajajaj plömő!!! :(
finch

jajajajajaja bocsi!!!! PLÜMŐ !
finch

Drága lányok itt vagyok!
Bodzika! Én benne vagyok a januárban! :D
Finch! Miattad írok! ne keseredj el, mert én úgy tudom a policisztás petefészek és a pco (ez egy tünetegyüttes) nem ugyanaz. A FRÁSZT HOZOD MAGADRA :shock:
Nekem is mondta már apánk, hogy policisztás, de volt amikor csak multicisztás petefészkem volt.
Annyit tudok, hogy nehezen lehet az ilyen policisztás petefészket stimulálni.
Feleslegesen ne idegeskedj ez amúgy sem hiányzik.
kérdezz rá apánknál és minden másra is amit nem értesz.

manoka
manoka71

Köszi manoka71 a lélekmelegítést!
finch

Ági!

Visszaolvasgattam egy kicsit ( na jóóóó, azért nem annyira kicsit ) és mosoly ült az arcomra a 2007.április 03., kedd, 8:28-as hozzászólásodhoz! Ez bejött!
finch

SZiasztok!

Hajrá Noczi és Yami! :-)

Manóka hát nem tudom meddíg lesz ez így! (hányás)

Na megjártam a genetikus bácsit, és nagyon úgy néz ki nem nyúlkálunk bele a triumvirátusba! Nagyon aranyos ember volt, de mondta, hogy ha a 12. héten még bizonytalanok vagyunk, akkor menjünk oda hozzá nyugodtan.

Ja taliztam Februárral is a klinikán!

Egyébként mind a 3 baba szép méretű, 30mm-esek, úgyhogy a pöttöm b is behozta magát.

Ja és 9.-én mikor megyek a Dévaihoz, meg akarom vele beswzélni, hogy keresnék egy dokit az I. számún , akihez járhatok. Nem akarom, hogy a beutalók miatt is stresszeljek állandóan, meg hát a klinika nekem jóval közelebb van.

Na megyek pihizni. Jók legyetek! :-)
Ági28

Finch, nem szerettem volna rádijeszteni, ne haragudj! Nekem is az ad reményt, hogy annyira azért nem rémes a helyzet, hogy az ecserire menjek, mert pl az első inszemnél is szépen lett egy versenyképes :-)
plümõ

Ági, gratulálok! Ez már végleges döntés? Mi segített a határozásban?
finch

Plümő, nem ijesztettél rám annyira, mert gondolom eset és eset között is van különbség! Biztosat dokibá szájából szeretnék hallani.
Neked mindkét petefészket érinti?
finch

Finch, igen, mindkettőt érinti.
Majd írd meg, hogy mit mondott.
plümõ

Jaj, de sajnálom, hogy nálad így alakul. Tényleg!
Szerdán megyek és beszámolok, hogy mi volt!
finch

Ági, azért majd írj, hogy mi volt.
finch

Sziasztok!
Bocs, hogy eltűntem pár napra, kivételesen nem is nagyon olvasgattam, mert elkaptam valami randa, makacs náthát, és monitor nélkül is csorog a könnyem (meg egyebek, persze...)
Szóval majd visszaolvasok, Noczit láttam, hogy két babát kap vissza, hajrá, nagyon drukkolunk nekik!
Magunkról annyit, hogy persze minden teljesen rendben van, szép a kislegény nagyon, és a fő, hogy amennyire tudni lehet, egészséges is. A magasabb AFP-t valószínűleg az első hetek vérezgetései okozhatták, szóval akivel ilyesmi előfordult, az készüljön erre.
Jól meglepődtem, mikor Ági rámköszönt :) Látom, nem mesélt a SOTE abszurditásairól, hát nem semmi. Dévainál úgy elkényelmesedik az ember... Most elrohanok a háziorvoshoz, adjon valami antibiotikumot, a homeopátia nem jött be :(
f.
február

Sziasztok Lánykák!

Nóczi, nagyon örülök, spuri haza és pihizzél!! :D :D

Remélem, hogy Yami is csupa jó hírekkel jön este. :D

Mindenesetre küldöm a babaragikat minden kismaminak:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Osszátok be! :D :D

Ági, az az igazság, hogy megkönnyebbültem a döntéseden. Nagyon sok erőt és jó egészséget kívánok neked és a párodnak is. Én hiszek abban, amit Moncsóka mondott: ha Isten ad bárányt, akkor ad hozzá legelőt is. :D :D :D
katóc

Ezt most mééééééé így jelenítette meg?????
katóc

Sziasztok!

Voltunk reggel Apánknál, és minden rendben van szerencsére. Szerdán punkció!!! Minkét oldalon van 3-3 nagy tüsző és 4-4 kicsi, de ugye ezek "nem játszanak". Megdícsérte Apánk, hogy nagyonszépek és egyenletesek.
Úgyhogy ha kérhetem, akkor szerdán drukkoljatok!!!

Ági, örülök, hogy a legkisebb is behozta a lemaradást és mindhárman jól vannak! Drukkolok továbbra is!!!!

Yami, és Nóczi, nektek is mennek a babaragik! És mindenkinek akinek kell (bocsi, de most nem tudom kik azok :oops: )

Finch, nekem is pco-s a jobb petefészkem (eddig multicisztás volt, most már pco-t mondott a doki), de nem mondta hogy nehéz lenne stimulálni, és egyáltalán nem mondott rá semmit. Csak bediktálta az asszisztensnek és kész. Én mondtam neki, hogy eddig azt mondta hogy multicisztás. Erre mondta, hogy ugyanaz. Tehát ne aggódj, nincs semmi gond. Ha gond lenne, úgyis szólna!

Bea
beus77

Ági de jó ugy örülök hogy beérte a másik két babszemet a harmadik is.

Február neked is örülünk hogy minden rendben.

Andi
zsembi

Sziasztok!

Megérkeztem apánktól! Taliztam Nóczival és Yamival. Nóczinak jó a kedve, Yami meg izgul picit. (ki nem szokott) Már várja nagyon hogy megkapja apró gyermekeit! :D :D

Én meg láttam, ahogy dobog a babócák szivecskéje!!!! Besz@rás egy látvány, pedig még picikék! Mi lesz ha nagyobbak lesznek!!! Nagyon jó volt! Ha ma valaki el akarja rontani a kedvemet ÜTÖK! :D :D :D
Nem szörnyülködött a petefészkeim láttán, tehát azzal nem lehet gond. Mondta ő is Magne B6-t, amit egyébként reggel megvettem a patikában.

szóval minden oké!

Finch, amíg nem tudsz biztosat semmiképp sem szabad elkeseredni!!!

Ági! Nagyon örülök! Kívánom, hogy mindhárom baba legyen szuper egészséges és minden rendben menjen!!!! Nagyon, de nagyon szorítok!!!

Zel, húst eszem! :-) anyukám csinált fasírtot, kevés fűszerrel, mennyei!!!

Kriszta
dobsakriszta

Beus jaj de jó persze hogy neked is mennek a drukkok.

Majd ha már Yamiról is tudunk mindent akkor berakom a friss táblázatot és akkor lehet követni az eseményeket. :D

Andi
zsembi

Hu lányok nemsokára lessz 5 babásunk Cyprus,Nóczi,Yami,Hanyatka,Beus++++++++++++++++

Aztán követjük öket :D

Andi
zsembi

Kriszta, gratulálok a picik szívhangjához!!! Boldog babavárást kívánok Neked is! És küldöm továbbra is az energiákat! ++++++++++++++++++++++++++++++++ Ez annyira jó lehetett látni, ahogy ver a picikék szivecskéje!!!

Bea
beus77

Ja meg Szederke jó sokan leszünk karácsonyra.

Andi
zsembi

Beus drága, naná, hogy szurkolunk!!!! :D :D
katóc

Katóc, ment privi :-)

Kriszta, nagy élmény lehet, a manók szívhagját hallani! Fejlődjenek szépen, sok örömöt okozzanak!
plümõ

Sziasztok Csajszik,

Finch: ne izgul a PCO miatt! Én is PCO-s vagyok, illetve multicystás mindkét térfélen.

A polycysta és a multi között a pici tüszők száma a meghatározó.
Én rákérdeztem a különbségre anno Apánknál, mert engem is nagyon izgatott. A sok pici nem engedi nőni a dominánsokat és az ovuláció elmarad. Gyógyós stimura növekedésnek indulnak, de csak 2-3 éri el a domináns méretet szerencsés esetben. Vannak akinek több, annál le kell állítani a ciklust.
:(

Nóczi ott lapulnak a pocidban a kicsinyeid :) , de örülök.
Yamikám írtam sms-t és nagyon várom az esti beszámit, annyira szoritottam, hogy "elkékült" az kezem :D

Hanyatka, hogy vagy?????????? Kis inszemes sorstársam. Én a magam részéről tele vagyok energiával. :lol: :lol: :lol: :lol:
andi67

:oops: Beus majdnem kimaradtál, neked is nagyon megy a sok-sok pozitív energia a szerdaira. ++++++++++++++++++

Plümö veled mi a helyzet? olvastam. hogy "akciódús "volt nálatok is a hétvége :lol: :lol: :lol:

Szederke tüszői?????????????????
andi67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: