Sziasztok!
Hú, zajlik az élet... ! Nem volt egyszreű visszaolvasni..
Baby, De jó, akkor már jó helyen van a picur.. Drukkolok nagyon! Vigyázz magadra!
Pannati, Szuper! Gratulálok!
Gil, itten vagyok....

Sok a munka itt is:) Jüól esik, hogy te is hiányoltál... Olyan jó sokan lettünk, hogy akkor jövök, ha vissza tudok olvasni rendesen. Sajnálom, hogy nem sikerült..... Most már nagyon megérdemled, hogy sikerüljön a legközelebbi!
Kérdezted hol tanítok... Nem közoktatásban, az igaz, de gimiben tanítottam már, és nagyon szerettem, igaz a nagyokkal könnyebb volt, a kicsik meg tudtak lepni néha.. Úszósapka fel, és harapófogóval lapoz. Mindezt egy zseninek diagnosztizált fiúcska, aki 10km-rel előbbre haladt a többieknél. A nagyoknál is bepróbálkoztak: órán csókolóztak... Anyagilag akkor még katasztrófa volt, suli után mentem a nyelviskolába tovább, hogy meg tudjunk élni.
Noki, hú, akkor ezer drukk! Nem is tudtam, hogy ennyire lehet virgonckodni lombik után! Szuper!
Orsiborsi!
Jaj de jó! Óriási gratula! Látjátok, érdemes az inszemet csinálni.... Ha nekünk lenne rá esély, hogy úgy összejön, addig mennék, amíg el nem fogy a lehetőség. Sőt, még utána is lehet magánban... Csak mert sokkal kíméletesebb...
Adri! De jó... Látod, jól alakult.

Pihizz szépen!
Madrin,
Érthetetlen.. Nem látszott a polip az UH-n.... ezzel nem nyugtattál meg egyáltalán....
És mit jelent az, hogy a nyálkahártya nem jó? én biztos addig nem mentem volna haza, amíg nem mondja meg, az mit jelent..... Persze ott lehet, hogy másképp reagáltam volna. Akkor érdemes volt ilyen kitartóan járni a vizsgálatokra! Ki csinálja a hiszterót a polipeltávolításnál? Én is kérek olyan lesz.....tablettát! Hol lehet olyat kapni?
Vic, aranyos vagy, hogy kerestél... Jól vagyok köszi szépen, csak párom húzná a beülti időpontját, és én ennek nem örülök... Nem szeretnék nagy melegben menni beültire. a tavasz kedvezőbb, sokan mondják. Túl sokat dolgozik, és megviselte a múltkori mizéria úgy látom. Pihennie kellene. Drukkolok, hogy az inszemeredmény jó legyen! No stressz!
Kira, találó a név.

:)
Edóra, szupeeeeer! Te nagyon szerencsés! Fenomenális! Nem tudok szóhoz jutni!
Gil, tetszik a fanyar humorod....

Csatlakozom jó? Talán én sem veszek ma babakocsit.. Majd együtt, jó?

Ihletéssel hogy állsz? Nehogy elnyomd! neked írnod kell! Ágika nem ihletett meg a múltkoriban, mikor menesztették?
Süni:) Örülök, hogy jobban vagy! Az én párom is ezzel méri, hogy menniyre vagyok jól. A múltkor mennyire örült, hogy el kezdtem veszekedni!
Zsókuci, na, végre megvan a gyulladás helye! Meglásd, hamarosan a te időd is elérkezik!

A munkahelyeden kitartááááás! Az jó, ha vegyes érzelmekkel mész el szerintem, és nem rosszal!
Anett, drukkolok Neked is! a babakocsis hirdetéssel kapcsolatban teljesen egyetértek veled..
Bessi, Gratulálok! Ez már tényleg babaesőőőőőőő, hurááá:)
Nika, miért kell szuri, amikor fagyibeülti lesz? Sikeres volt a fogyi? Párom belendült, vettünk egy szobabiciklit is neki, a kertben nagyon élvezi, és filmnézés közben is:)