A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

AnnaKép
Komolyan nem kaptátok még meg? Ez szenyaság, vajon hová tűnhetett? Biztos a posta miatt van, mert mi pont ma kaptuk meg. Na ne gondold, hogy kinyitod és akkor ott lesz a teljes géntérképed! Én majd' kiugrottam a bőrömből, mikor megtaláltam a postaládában, kinyitom, erre lényegretörően közlik benne, hogy "Az alkalmazott G-sáv festés eljárással kromoszóma eltérés nem volt látható."Ennyi...Kicsit többre számítottam. De sebaj, legalább már ezt is tudjuk.Kép
Amúgy hogy vagy?Kép
hajnesz

ROxalKép
Mennek a drukkok tőlem is. Remélem csak aluszákonyak a babók!!

LktKép
Drukkolok nektek is!

NikoszKép
Igen, ismerem Török Dokit, ő a Sámánom Kép!

WishKép
Tök jó, hogy tudtunk talizni tegnap!!!
Lagalább jól elvontátok a figyelmünket a peches sztorinkról.
Remélem hétfőn tudunk repetázni, de csak a taliból, a peches sztorikból köszi, nem kérek!
Stella

Kép
stella9

Ma reggel teszteltem, gondoltam a 14.napon már van értelme: egy csíkosra sikerült.
Légyszike ne adjatok nekem lila-kék lekonyuló szájú fejecskét, az megvan nálam. Hívom Szani lélekbúvárát, most egy kis lelki túrkáláson a sor.

Wish! Szépen lassan mindenkit becserkészel, már a Stella is megvan...
lkt

Timi!

Lehet, hogy még korai volt. Ne add fel, szerintem még semmi nem biztos.

Nálunk. 2 babócánk van, most indulunk értük, beültetésre. Köszönöm a sok drukkot, most már csak ki kell bújniuk, meg meg kell tapadniuk...

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Hajrá!

LktKép
Mihez képest 14. nap? Ez még simán lehet korai, ne add fel!!
Stella

Kép
stella9

Roxal, ügyik vagytok Kép Kívánom, hogy te legyél a következő ikrekkel terhes kismama! Kép
Lkt, az inszem utáni 14. napról van szó, ha jól számolom. Figyu, most nem azért, hogy kötözködjek, de ez nem korai? Ugye alap esetből nekem a 15. napon volt peteérésem, a 28. napon teszteltem - ez mondjuk csak 13 nap - de amikor mentem a dokihoz, akkor csodálkozott, hogy MÁRIS pozitív lett a tesztem, elvileg csak egy hét múlva lett volna szabad. Azt mondta, csak akkor lesz ilyen korán zebra, ha ikreket vársz (úgyhogy nekem továbbra sem tudom, mitől lett kétcsíkos). Mondta a doki neked, hogy ilyenkor már kimutatja? A táblázatban 18-i tesztelés szerepelt - az elírás?
png

Igen, valóban Dévai 3 hétre kérte a tesztet, ha nem jön meg, tehát még egy hetet kellene várnom. Én azért próbáltam meg, mert ha szabályos a cilusom (mint az elmúlt 3 hónapban), akkor ma-holnap kellene megjönnie.Így legalább aggyal nem blokkolom a mensit.

Roxal! Ha jól emlékszem Enigma és Nikosz esetében is 2 babó volt visszaültethető!!!Ezek nagyon jó előjelek!!
lkt

Hivatalosan a mensi megjövetele után egy héttel lesz pozitív a teszt, akármi is van ráírva Kép Oké, értem, hogy így nem blokkolod, stb, de azért, ha nem jönne meg egy héten belül, tesztelj még egyszer, ok?
png

Timi Kép
Hát reméljük, hogy csak korán teszteltél. Ha nem akkor úgyis megjön a hétvégén, ha meg igen, akkor még van remény.
Azért nagyon sajnálom, szar érzés lehetett látni az egy csíkot.

Roxal Kép
Ügyes kis babócák Kép. Akkor ma délutántól félhivatalosan kismama vagy Kép Mostmár nagyon kell nekünk egy sikeres lombik, mert jó ideje nem volt. Szóval hajrá babócák!!!

Wish

wish

Lányok! Most beszéltem jó hosszan Szanival. Jelentem nagyon jól van, elmúlt a méhszáj problémája, csak nagyon kell magára vigyáznia, mert nagyon érzékeny lett frontokra meg a megterhelésekre (házimunka, főzés). 16 hetes, tegnap kapta meg a down kór szűrés (tudjátok az az angliai vérvizsgálat Czeizeléknél), és minden a legnagyobb rendben!!
Az internet készülőben náluk, most egy használt laptopot keresenk, és aztán jöhet a net, mert nagyon hiányzunk neki, szeretne gyorsan csatlakozni hozzánk.
Júliusi esetleges talit mondtam neki, azt hiszem, neki is nagy kedve lenne.
Különben van már pocija, ha megy Pestre, vásárolnia kell ruhákat, mert mindent kinőtt.
Õ is nagyon szimpatikus, nagyon jót beszélgettünk, nagyon jó lenne őt is személyesen megismerni. (habár én már 2 órát ültem mellette sorban Kép, úgyhogy fel tudnám ismerni)
Ja, és mindenkiről kifaggatott jó alaposan!!
Szani Híradó vége!
lkt

Wishike!Most olvasok át Kaáliékhoz, és látom, hogy Te meg lenni rossz kedvű és nyűgös. Persze, hogy az vagy, ha nem tudsz rendesen aludni, így nem tudunk józanul mérlegelni. Holnap hétvége (éljennnnn!!most akarom!!!!!) és pihizhetsz 2 napig, a hülye munkára gondolni sem kell!!!
Ne legyél szomorú!!!Légyszilégyszi!!!!KépKépKépKépKépKép
lkt

csak hogy jobb kedvetek legyen: http://www.rektor.no/ Kép kb. öt perc kell hozzá, nem félbehagyható, zenével az igazi Kép
borzalmas ez az idő... meddig fog még esni az eső?
png

Timi Kép
Kis kavarás van a munkahelyemen, úgyhogy hétvégén is dolgozni fogok Kép
Szerencsére csak otthon, úgy mégis egy fokkal barátságosabb Kép

wish

Megjöttem. Mindenki ott volt a szerdai punkcióról. Két babócámat megkaptam, s most benyomtam a két szelet husit, meg kefírt, sonkát sajtot. Reggeli kimaradt, így már majdnem éhen haltam. Kilencre voltunk ott, s csak fél 12kor kerültünk be. Utálok várni. Szegény babók nagyon kicsik, hisz csak egy naposak. S nem indulok jó eséllyel, két napja megy a hasam (valószínű idegi alapon), tehát az összes gyógyi átmegy a szervezetemen. Úgyhogy az a feladat, hogy rendbetegyem a pszihém. Dévaitól egy puszit kaptam, ami ugye egy babát jelent... Csak legyen igaza.

Wish!
Tessék vidámnak lenni, lassan ti is kezdtek. Ez adjon neked erőt, munkát meg nagy ívben leszarni.

Timi!
Szerintem még korai volt...

Eszter
Kép
roxal

Roxal, pihenj sokat a hétvégén! Otthon tudsz most majd maradni egy kicsit? Dévai babás puszija meg csodákra képes, ne aggódj!
png

Roxal! Szorítok nektek! A Dévai puszija tényleg csodákra képes, én is kettőt kaptam és... (pedig háramt ültetett vissza)
Kép
Akor most három (de min. kettő)hét pihi! Csak rájuk koncentrálj!
nikosz

Png, Nikosz!
Hétvégén csak fekszem, aztán jövő héten végig itthon vagyok. Aztán majd meglátjuk. Dévaitól meg kicsikartam még egy puszit, az ikrek érdekében Kép Mert megkérdezte, hogy kérek e még egyet. Bizakodom, de nem reménykedek. Valahol próbálom védeni magam, de ugyanakkor igyekszem mindent megtenni értük.

Eszter
Kép
roxal

Basszus, én nem kaptam annak idején puszit. Ha tudom, hogy csak ezen múlik.....

wish

Roxal! Tetszik a programod, így kell maradásra ösztökélni a csöppségeket!!!

Wish! Itt a siker tuti kulcsa!!!Majd most el ne feljtsd te is kicsikarni, de azért javaslom, hogy 3 puszinál majd állj meg..Kép
lkt

Wish! Utólagos engedelmeddel, felraktam a profilomban Kekszről egy általad készített képet.Tudod, a sajátjaimat nem tudom lekicsinyíteni. Én lenni béna.
lkt

Wish! Utólagos engdelmeddel felraktam a profilomban Kekszről egy általad készített képet. Tudod, a sajátjaimta nem tudom lekicsinyíteni.Én lenni béna.
lkt

Timi Kép
Olyan süsü vagyok, megígértem, hogy segítek. Szóval milyen programot használtok a képnézegetésre? Ha megírod, akkor megnézem, hogyan kell abban méretet állítani. Küld a mailcímemre, hogy ne offoljuk szét a topikot.
A Keksz kép meg a tiéd, végülis a te kutyusod Kép

Wish

wish

Sziasztok. Érdeklődnék, hogy tud-e valaki, olyan helyet, ahol szülésről lehet filmet kölcsönözni Köszi.
angi.
zsixx

Lavy!KépKép
Végre megérkezett az üzi, írtam vissza! Remélem az ennyém nem bolyong majd olyan sokáig!!!

Roxal!KépKép
Csak ügyesen,úgyis az első hét a legfontosabb! Bízzál a gyerkőcökben és magadba is, hogy sikerülni fog! Nagyon szorítok nektek!!! Úgy szeretném ha sikerülne!
Kellene már ide mellém egy ICSI-s pár!!! Hiszen van most két IVF-es, és két "spontán"!
nikosz

Roxal! Hogy sikerült az összes szülő Nálatok topzódása? Kényesztetetésnek érezted vagy kissé eleged volt? Pihiztél ugye???Kép

Wish! Megtrágyalom a pasimmal ezt a fényképesdit, és kereslek majd priviben.Aranyos vagy a felajánlással!!
lkt

Lkt, Roxal, mizu veletek?
png

Alig van élet a fórumon. Vagy csak nekem van sok időm?
Szülők elviselhetők voltak, estére picit elfáradtam mindkét nap, de amúgy örültem nekik. Szigorú fekvésre vagyok ítélve, anyósom azt mondta, akik tovább fekszenek, azoknak inkább összejön. Nem feltétlen értek vele egyet, de mondjuk amíg bírom, addig fekszem. Bár már minden bajom van... Ma kaptam injekciót megint, tegnap meg úgy fájtaka a melleim. Ezen kívül nem érzek semmit. Timi, nálad semmi újság?

Eszter
Kép
roxal

Nem baj, Roxal, csak pihizz tovább Kép Mostanában úgy is olyan hideg volt, hogy az ember nem is akart kikelni a takaró alól Kép Vegyél elő pár jó könyvet, meg lődd be a videót Kép Már nincs sok az egy hétből Kép
png

Timcsikének -ahogy kell- megjött szombaton. Csütörtökön kezdek a Szani féle lélekbúvárnál. Ma felhívja a férjem Dévait, hogy ez a hónap ugrik (Dubrovnyik helyetteKép), jövő hónapban meg Dévai lesz a ciklusom közepén szabin, úgyhogy augban folytatjuk, addigra a sok-sok aranyat is félretesszük, amibe az inszem kerül.
Ebben a két hónapban pedig jó alaposan feltúratom és kimosatom a sok rejtett akadályt a lelkemben.
lkt

Lkt, remélem, a lélekbúvár neked is segít majd!
Mikor indultok nyaralni, és mennyi időre mentek?
png

Lkt!!!!!!!!!KépKépAkkor aug.-ban találkozunk. Nem csak 20-tól lesz?? Stratégiánk ua.: nyaralás, nyaralás, nyaralás, ja, +homeo....egyszer nekünk is sikerülKépKép

RoxiKép HOgy vagy(tok)???????Kép

ANgiKép sajnos nem...

Egyébként én is kaptam Dévai-puszit.....csak hát nem rajta múlt.
NEm tudom, írtam-e, de megkaptuk a genetikait most már hivatalosan is, minden negatívKép
Hajnesz, Te a héten kapod, igaz? telefonon sokkal előbb meg lehet tudni.
Szani+EnigmaKépKépKépKép Gyertek már beszámolni a mindennapos részletekről
A hétvégén két napon keresztül babáztam a nővérem gyerkőcével, szuper volt!!!Kép Legalább ennyi jut nekem is. Egy kis babaszag...

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna! Amikor én rákérdeztem tőle, akkor azt mondta, hogy aug.15-ig nincsen.Júli 23-tól, ha jól emlékszem.
lkt

Anna!

Változatlanul vagyok. Nem érzek semmit, s már nagyon fáj a hátam a sok fekvéstől.

Timi!
Pedig annyira reméltem. Jó lesz, ha pihentek, s a lélekbúvár is biztosan segíteni fog. Legközelebb sikerülnie kell!

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Sokat gondolok Rád és drukkolok nagyon, hogy folytasd a Nikosz-féle sormintát!!!Kép
TimcsikeKép
Hát akkor legyen egy szuper feltöltődős nyaratok és augusztusban hajrá!!!
AnnaKép
Csütörtökön írtam (19:46), hogy megjött az eredmény, így náluk nem került sor a telcsizésre. Akkor mindannyian rendben vagyunk, ez jó kezdet!!!Kép
AngiKép
Sajnos ilyenről én sem tudok, max. hogy esetleg megvenni hol lehetne. Én kismamaboltokban, vagy medikus könyvesboltokban érdeklődnék. Nekem is csak olyan van, amit tévéből vettem fel.Kép
LányokKép
Azt hiszem, a következő lombiknál megkörnyékezem Dévai Dokit egy-két pusziért!KépKépKép
hajnesz

Hajni Kép Mikor kezdtek?

Wish hol lehet... Remélem nincs baja, hogy egy ideje nem ír.

Enigma, Szani, hát igen, jó lenne tudni, mi van velük...

Eszter
Kép
roxal

Roxál,
Sokat gondolunk rád, de tessék nem csuklani, teganp délután kigazoltunk Wishshel a kertet.
Hús-Hús-Hús+Víz-Víz-VÍz, Szerintem én már csak valami rostélyosként jelenek meg előtted.
Az elején a fekvés nekem is nehezen ment, de utána nagyon belejöttem, csak a lábaim gyengültek el.
Megy a ragacs bébiknek.

Farkasok J

Kép
farkasok

RoxalKép
Még 19-ig sajnos nyomnom kell a fogigátlót, rendesen felbolygatja a jó kis 28 napos ciklusomat. Most min. 36 nap lesz belőle...na és aztán 24-én kezdem a szurikat 10 napig. Most bezzeg csak vánszorognak a napok, úgy szeretnék már túllenni a stimun!!!
hajnesz

Roxal, Anna! Nem olvastátok a Szani Híradot? Múlt pénteken írtam, mert beszéltem vele telefonon.
lkt

Hajnikám! Mához egy hétre már kezdődik is a stimu, egy hét múlva ilyenkor már Érted is izgulni fogunk Roxal mellett!!Kép
Persze aztán tudom, hogy néha egy hét is tud örökkévalóságnak tűnni. Hátha nem ez a hét lesz azKép
lkt

Lányok! ha jól emlékszem, Wish épp cérnázáson van, hogy ő is olyan legyen mint a halam az akváriumban...Ma mindenesetre szabin van a legutóbbi infó szerint.
lkt

stellát pedig már megvarrták? a péntekit mára tették át neki!?

Kép
farkasok

Jaj de jó, fúrnak. Már csak ez hiányzott nekem.
Hajni!
Hipp hopp el fog telni az az egy hét.

Lkt!
de de olvastuk, csak jó lenne tudni, azóta mi van vele.

Wish cérnázásáról meg nem tudtamKép

Farkasok!
Mindig emlékeztet valaki... De nem baj, így legalább biztos nem felejtem el Kép

Eszter
Kép
roxal

Köszi előre is a bíztatást Csajok, meg hogy ilyen optimistán látjátok a helyzetet, édik vagytok, de én akárhogy is számolok, nekem nem jön ki jövő hét ilyenkorra!Kép Majd igazán csak 24-től kérem a drukkokat, ne fecséreljük el őket idejekorán!Kép
Ja, viszont azt már most megkérdezem: ki szúrta magának pocakba a szurikat? Szeretnék majd kicsit beszélgetni a témáról...Kép
WishKép
Remélem, túlélted!Kép "Mint a halam az akváriumbam..." ez jó!Kép
Stellát is ma varrták?
EnigmaKép
Esetleg heti egy bejelentkezés? Na jó, kéthetente is jó lesz.Kép Reméljük,jól vagytok, Csajszi!
hajnesz

Hajnesz,
Nekem Krisztián szúrta az összes szurit, kivéve a repesztőt. Szerintem szíves ad tanácsot, bár meg kell hogy mondjam csak egyszerűen megbeszéltük, hogy ha fáj ha nem be kell nyomni, én pedig hűségesen tűröm, mint egy igazi kutya. Hú gyerekek, most ittunk meg egy fél üveg pezsgőt, kissé lassú vagyok agyilag. Megünnepeltük a szombati esküvőt újra.

Kép
farkasok

FarkasokKép
Örülök a felhőtlen hangulatnak, akkor most kb olyannak képzeljelek el Titeket, mint a profilban a képen?Kép
Oké, akkor az első kérdés: nekem 25G-s tűt adtak, az lesz a Suprefacthoz. Ezt tövig be kell nyomni? Vagy olyan 2/3-ig? Ja és volt gond a légbuborékokkal? Tudom, most a pezsgőbuborékokkal van a gondKép, de remélem, nem kérdeztem nehezet! Köszi!
hajnesz

Farkasok! Jó szórakozást!!!Krisztiánnal nyomod a bulit, ugye?? Értem már, megirigyeltétek az ifjú párt...
lkt

Sziasztok Kép
Ma voltunk fogorvosnál (fogkő leszedés, Lacinak fogtömés is) és varratáson is. Ez egy ilyan mazochista nap volt.
Jó fáradt is vagyok délután aludtam is két és fél órát.
Stellával sajnos sikerült elkerülni egymást, akkor értek oda, amikor mi haza. De lényeg, hogy Õ is túl van rajta.
Most tesztelem, milyen lesz transzfer után az erkélyen henyélni. Egyelőre kényelmesnek tűnik ez a nyugágy Kép. Pláne hogy benyomtam egy nagy tál cseresznyét henyélés közben, amit a fogorvostól nyúltam le fájdalomdíjként. Nem kell megbotránkozni, szívesen adta, mert ő az Anyukám is egybenKép

Wish

wish

Wish! Jól hangzik ez a délutáni pihenősdi meg a nyugágy teszt. Már hamarosan élesben is ringathatod benne a kiswisheketKép
lkt

Sziasztok Lányok!
Ahogy Wish mondta, túléltem. De épp,hogy csak.
24 szúrás volt, de ezzel még nem volt gond.
Eljöttünk felszálltunk a villamosra. A 3 megállóból egyre emlékszem,aztán filmszakadás. Következő kép a villamoslépcsők, ahogy szállok le, aztán újra filmszakadás. Arra eszmélek, hogy ülök a járdán és a Robi élesztget. Felállok, körülöttem döbbent arcú emberek és egy izgatott villamossofőr. Mondom köszi már jól vagyok, aztán ismét filmszakdás és újra a járdán ücsörögve ébredek, az elöbbihez hasonló körülmények között.
Az emberek nagyon fura arcot vágtak. Mondom, köszi jobban vagyok, mire a villamossofőr: na persze, az elöbb is ezt mondtam.
Hoztak egy széket az árnyákba és hívtak egy mentőt.
Mire a sziránázó, villogó autó leállította a Határ út teljes forgalmát már tényleg jobban voltam.
Mértek egy vérnyomást, alig volt pulzusom. Kicsit elbeszélgettünk a lombikról és az akupunktúráról, aztán ment mindenki a dolgára.
Lányok! Én még soha életemben nem ájultam el, de most 3szor is sikerült.
A Robi azt sem tudta mit csináljon, azt mondta fal fehér voltam, fennakadtak a szemeim és olyan voltam, mint egy kicsontozott puhatestű.
Még jó, hogy nem voltak rémálmai.
A varratok köszönik jól vannak, csak amit a csuklómba az inak közé döftek, az nem szereti ha mozgatom a kezem.
Állítólag hatásos, de ezek után mindenki kétszer is gondolja meg, és kísérő nélkül senki ne induljon el.

LktKép
Sajánlom, hogy megjött. Szani lélekbúvára biztos segíteni fog! Drukkolok!

PgnKép
Most csak fél kézzel (mert a másik nagyon fáj, ha mozgatom az ujjaim), de nagyon szorítok!
Stella

Kép
stella9

Stella!

Hú ez nem semmi, még szerencse, hogy nem lett komoly bajod. Le a kalappal előtted, meg Wish előtt, én nem merném bevállalni.

Farkasok!
Én még nem is láttam a képeteket, de most jól meglestem Kép aranyosak vagytok rajta. Remélem a buli is jól sikerült, hátha lesz egy spontán babánk Kép

Wish!
Nem semmi... Tényleg mazochista vagy, ha ezt a tegnapi napot így bevállaltad. Hm cseresznye, de fincsi is az.

Nekem nagyon lassan haladnak a napjaim. Nincs kedvem semmihez. Remélem, hogy a babók még nem adták fel, s lassan ágyazódnak be. Jaj képzeljétek, karácsonyra vettünk egy könyvet, Gyermek születik a címe, azt olvastam el végig, tele van szebbnél szebb képekkel. Hátha segít...

Eszter
Kép
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: