Juzsika,
Nagyon sajnálom... nehéz ilyenkor nagyon tudom... sokan tudjuk... de nem feladni! Előre nézz, és lesz babád!
Gil, drukkolok az inszemhez!
Adri, szuper, hétfőm leszívás! Sok szép petesejtet kívánok neked! És jó találkozást!!!
Zsókuci,
Abszolút megértelek... Én 1 hónapja mondtam fel, és már le is járt a felmondásom, azóta már tanítok is, és nagyon élvezem.

Van egy olyan pont, amikor az ember azt mondja, állj, ez így nem mehet tovább. Nekünk mindent meg kell tenni azért, hogy stresszmentes munkahelyünk legyen.... Örülök, hogy most már jó irányba változnak a dolgok! Puszi neked!
Törpe! de jó, eljött a te időd! Hajrááááááá! Igazad van, mostantól takarékra kell állítani magad!

Tetszik a beceneved. Nagyon kedves!
Madrin,
Igazad van

Mennyire......... Sajnos nincs annyi idejük az orvosoknak, hogy a mi lelkünkkel foglalkozzanak, és azzal, hogy minden számunkra fontos infót megkapjunk. De pl nem is biztos, hogy olyan sokat számít, ha mondjuk kifejezetten a lelkünk ápolására van szalókember. Az új meddőségiben van pszichológus, de viccesnek tűnik. 15ezer ft egy alkalom, és a 2 doki közül az egyik tavaly diplomázott, akinek annyi a referenciája meddőség terén, hogy lombikprogramból írta a szakdogáját. A másikról nem tudok, de az önéletrajzát nézve semmi nem utal a meddőségre. Nem ronda akarok lenni, csak tárgyilagos. A csoportterápiánk sokkal jobb

Ha orvosilag közelítem meg.

És hasznosabb. de tényleg lányok, olvastam, hogy akinek egy vagy több sikertelen lombik kezelése volt, annak érdemes elbeszélgetni egy pszichológussal, hogy megnézzék, nincs e lelki blokk, dolog a háttérben. Ha pedig mondjuk nem volt, akkor nem keletkezett a sikertelenségek óta., merthogy ez egy ördögi kör lehet. Viszont olvastam egy megnyugtató dolgot, nem kell rohanni a pszichomókushoz, mivel egy vizsgálat- vagy kutatás során összhasonlították, hogyan alakult a teherbeesés aránya a pszichológusi segítséget igénybevevők, a pszichológust nem igénybevevők, de csoportban közösen lombikos dolgaikat megbeszélő hasonló cipőben járók, és a 2 előbbihez nem tartozó, "önálló" babagyártással foglalkozókat. 1 éven belül 3-szoros volt a teherbeesés aránya az első kettő "csoportban".Nem okoskodni akartam, de szerintem ezek érdekes dolgok, remélem nem untattalak benneteket.