A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ancsa! Csak vasárnap indulunk, de szerdáig maradunk. És lesz játszóház, meg élményfürdő, meg minden egyéb is, remélem jó lesz!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ancsa
igen, a babaszobásat?????
köszönöm, tök jóóóóóó

emano/Andi
KépKép
emano

Zsófi,
az az Almási tér felé van ugye? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

igen, azt. :lol:
akkor jó!

ancsaboszi

Hanna!
Bocsi elfelejtettem én is gratulálni, látod minden rendben lesz én megmondtam :D

Zsófi!
Nekem Füles a kedvencem :D
De a kedvedért: A Tigris az mindig egy jellem, sőt jellem és Tigris az egy, a fejéből süvít a szellem, a lába meg ugrik .....
Szellemes, jellemes Tigris az én vagyok magam! :D:D:D

Ancsa!
Akkor most Lara volt az okos nagylány :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Emano!
Az jó akkor ma beleveted magad az életbe :D

Orsi

borsa

SziasztoK!

Tyűha Veronikusz, ez aztán a csokor! És a lányaid nemkülönben. :) Itt nálunk,csak "A kis fürtösök" művésznéven futnak. Nálunk is 16 hónap lesz a korkülönbség. És nekem is kb. annyis segítségem lehet, mint neked. Vagyis több, mert az én emberem munkarendje valamivel többet enged meg. Úgyhogy Téged tartalak szem előtt.
Ezt a várós, laboros dolgot nem ismerem, én eddig nem jártam úgy ott gyerekkel, remélem nem is nagyon fog sor kerülni rá. Igazából nem is tudom mit tennék, ha a lányok majd igaziból betegek lennének (pedig biztos lesz ilyen), mert ide a kecskeméti kórházba nem mennénk.

Barbi, hagyd már ezt a megkövezős-beszédet. Örülünk neki, hogy így alakul Danca alvókája. :) (Még jobban örülnénk valami képnek is, mert igencsak régen láttuk az ábrázatát.) (A B.Tóth Krisztás cikkre csk azért hördültünk fel, mert ő azon nyafogott, hogy egy kemény órával előbb, fél 7kor kellett kelnie a lányához.)

Hanna, éljen, hogy Áron negatív toxós. :)
Telefon-téma: nálunk méga legelején esett meg, hogy egyszer a főnöke épp akkor hívta fel Apját, amikor az belépett a lakásba a munkából jövet, ez este 7kor volt és majd' egy óráig nyomták. Akkor kiakadtam, de a párom is érezte, hogy nem lesz jó, ha még olyankor is dolgozik, amikor már lélekben is itthon kéne lennie. És leszoktatta a munkatársait az esti telefonokról. Azzal már nincs előbbre. Pedig építőipar és ott sokszor még éjszaka is megy a gálya és volt hogy reggel 6kor hívták, mert ő a mindentmegoldó főfelelős, de tudott megálljt parancsolni. De nehéz kenyér ez sokaknak tudom.

Emano, az én anyósomék sem vették észre, hogy mennyire zavaró a bagószag, aztán sokáig mondogattam nekik. Volt, hogy azzal védekeztek, hogy "pedig már félórája, hogy rágyújtottunk", én meg mondtam, hogz az én hiperérzékeny orromnak az édes mindegy, így várandósan pláne. Merthogy azt is megérzem, ha két emelttel feljebb az erkélyen rágyújtanak. Ezt volt alkalmam illuszrálni is nekik, amire nagyon elkerekedett a szemük. Azóta megnőtt a mentolos-cukorka fogyasztás és rágóznak. A neylonzokni-viselésről is le kellett szoktatnom őket. Bizony lábmosásra kértem őket illedelmesen és mellékeltem mindig egy-egy pár pamutzoknit. Egyszerűen nem tudtam elviselni a lábszagot, de a párom sem. Eleinte kínos volt, de végülis alkalmazkodtak és ez a javukra írandó.

Melinda kezd jól aludni, csak reggel kel és vissza is alszik, a baj inkább velem van. Ma is kettőtől négyig feküdtem ébren és figyelgettem a néha felerősödő Hugi-bugit. De rengeteget segített, hogy a Csöppkével nem kellett 6-tól rodeózni.

No, további szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Emano! Aha, majdnem a sarkon van.

Borsa! Köszi az idézetet, de Ancsa írta, hogy a tigris a kedvence :wink:
Egyébként én is szeretem a Micimackot, de az eredetit, és nem a Walt Disney-s figurákat... :oops:

Itt még mindig nagyon fúj a szél, és ragyog a nap, nem tudom mi legyen, de asszem kihagyjuk a mai sétát, hátha jövő héten csak hideg lesz, szél nélkül!

Hanna! Örülök, hogy minden rendben Áronnal!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Borsa,

Igen, igen, Ő volt a nagy lány!
És az én kedvencem a tigris, :wink:
de lehet hogy Zófi is szereti :lol:
Édes vagy!
Ja és Micimackót is imádom.

ancsaboszi

Zsófi

Itt is nagy szél van, gondolom akkor a szigeten is!
Hisz az nincs messze!
Én is nézem, hogy le merjek e menni, mert kéne menni boltba.
vagy majd holnap?
de a nap meg olyan szépen süt!

na majd ha a kisasszony felébred eldöntjük.
na megyek letörölgetem a macskáimat, rászántam magam.

ancsaboszi

Zsófi,majd egyszer valahogy összehozunk egy sétát,mert egyedül,babakocsival nem szeretek bemenni,mert anya a 3kon lakik,lift nincs!Babakocsi pedig 15kg :shock:
Jópihenést!!!!!
Memme
nálunk általába bagózás után jön be anyósom, persze,ha 1 héten 1x bejön!Ő kinnt dohányozik az udvaron!Néha megszoktam említeni, hogy ilyen bagószag van,de semmi reakció!!Csak úgy gondoltam, hogy Bálint szól neki, hisz az ő anyja, de nem!!Na mindegy!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! Mi is a 3-ikon lakunk, lift nélkül, szóval ismerem az érzést... :?
Kitartást a cigiszagú anyóshoz. Mi tegnap lmentünk este beülni barátokkal, hát, olyan büdösen jöttünk haza, majdnem rosszullettem a saját szagomtól... Meg tudlak érteni...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

sziasztok,
sok sok oldallal ezelőtt valaki már megadta olyan honlapokank a címét, ahol kisgyerekeknek vannak online játékok meg ilyenek. (arra emlékszem, hogy elég szar idő volt, és valaki ezért kérdezte a többiektől, hogy a gyereket valahogy lekösse, szóval minden lényegesre emlékszem :? )
tudtok ilyet?
köszi előre is.

Kép
Kép
Kép
manóka28

JAjjjj,tudom mit akartam még kérdezni!!!!
SINLANC nevezetű tápszer vagy tejpép, nem tudom, hány hónapos kórtól lehet enni?Fel kell-e iratni??Az is olyan tápszer,mint a többi????
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! A SINLAC egy rizsből és asszem szentjánoskenyérmagból álló valami, talán a tejpéphez hasonlítanám, de cukor-, tej-, és gluténmentes. Receptköteles, de megveheted nélküle is, csak úgy drágább. Azt nem tudom, hogy hány hónapos kortól lehet adni, de Balázs már biztos kaphatja.

Manóka! Én az egyszervolt.hu-t ismerem, asszem valaki mondott egy másikat is, de arra nem emlékszem...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Köszi Zsófi,csak azért kérdezem,mert mondta a védőnő,hogy 6 hónapos kórtól váltani kell a tápszert!Na azt nem mondta,hogy ugyanaz a márka-e (most milumil1-et eszünk)maradjon,vagy más :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Manóka,

Hú az már jó régen volt. :lol:

ez nagyon édes, ezt ismerem, ezt merem ajánlani.

www.egyszervolt.hu

amúgy meg itt tudsz még keresgélni:

http://jatek.lap.hu/

ancsaboszi

Emano! Ez nem tápszer! Szerintem arra gondolhatott, hogy 2esre kell váltani, nem?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Na, akkor mai séta lefújva, akik mégis randiznak: vigyázzatok magatokra, nehogy elvigyen a szél. Bár erre a lányomnak van egy mondása: Én sokat ettem... (és akor leszakad a plafon...) Mindig mondjuk neki, hogy ha nem eszik, elfújja a szél.

Holnap még dolgozás, fúj... :cry:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Lehet,majd megkérdezem! :lol:
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok, látom van forgalom, mindenki otthon rekedt a nagy szél miatt :?

Hanna, jaj, de jó, nagyon örülünk, h minden rendben veletek! És gratula nektek is az alváshoz, Dani annyi idősen még 3-4x kelt éjjel...

Emano, hát, Danival mákunk van, nem sokszor hagytam írni éjjel (de azért néhányszor igen), igazából magától kezdte el átaludni az éjjeleket 6 hónapos kora körül, de aztán jött a fogzás és azóta hol jól aludt, hol nem, de ilyen sokáig még sose aludt jól, remélem ez most azt jelenti, h tartós az állapot, kop-kop...

Ancsa, jaj, de jó, h Lara ilyen ügyes, majd pár év múlva majd versenyúsznak Dancával! :lol: :lol: És gratula az egyedül üléshez, olyan jók ezek a pillanatok, remélem te is írod őket, h mikor-mit csinált először (nekünk van babanaplónk, amit vezetünk)

Memme, köszi, igazad van, majd ma keresek valami friss képet a fiúról, na, megyek és tisztába teszem, mert irtóztatóan büdike, most érzem! majd jövök képpel...

KépKép
barimami

Sziasztok!

Mindkét gyermekem alszik...CSEND van :D
Olyan jó néha ez is...

Nálunk zsebibaba őrület van, Orsi azt imádja és minden nap megnézzük a Zelefántos részt...
Ja meg most kezdődőtt a hercegnős mánia Orsinál...

Nemsokára jönnek vendégek felköszönteni Orsit névnapjára...
Régen nem volt nálunk divat a névnapozás, de amióta megvannak a gyerekek azóta teljesen beindúlt a rokonság :D

Anyóstéma: emano! képzeld amikor Orsi megszületett akkor anyósom úgy jött, hogy hozott magával tiszta polót otthonról és átvette nálunk, hogy ne a metrózós fölsője érjen a gyerekhez :D
Na erre azért nem gondoltam, hogy ilyen lesz, de rendi volt...
Daninál detto...
De azért olyan féléves kor körűl mondtuk neki, hogy hát igazán nem kell... :D

Engem is lehet "megkövezni" :D
Dani alszik este 9től reggel8ig...egyzser eszik 4körűl...
Tök jó...remélem marad így...

Képzeljétek Orsi ma komoly beszélgetést folytatott vele a járókában...csak fél füllel halgatóztam...
Azt mondta neki, hogy ha megint sír, mert éhes és nem akar anya pocijából enni akkor majd rak neki félre a sajátjából :oops:
Mintha éheztetném a gyerkőcöt :lol:

Na megyek készülök a partyra....

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

jaj, de édes lehetett Orsi, ahogy ezt elmagyarázta Daninak!

Érdekes, nem tudok képet feltölteni, mindig azt írja ki a babanet, h hiba történt :evil: na, amjd később megpróbálom akkor, addig is jó hétvégét mindnekinek!!! már amennyi marad belőle a holnapi munkanap miatt (azért remélem aki tudja, ellógja :wink: )

KépKép
barimami

Ancsa!
Gratula Larának a csücsüléshez. :D

Cukipofa!
ez aranyos! ad a sajátjából :D :D :D De édes!
Kelés miatt irigy-irigy! :lol:

Barbi!
Dani nagyfiú nagyon ügyi! Álom Manó minket elkerül. Szofi éjjel megint egyszer felkel enni és az istennek se akar a saját ágyában aludni. Katát meg csak nem keltheti fel a sírással. Szóval nagyon ügyi! :D

Bagó szag-anyós:
nálunk nem a kézmosással van a gond, hanem hogy mindenki szépen leveszi a cipőjét ha jön hozzánk, kivéve a nevelőmamám. Ezzel a sírba lehet kergetni. Itt csúsznak másznak a lányok. Éjjel én is mezitláb rohangálok a lányokhoz és úúúútálom ha előtte vki végigtrappol a lakáson. :twisted: Pedig már ott tartunk, hogy ha átmegyünk hozzájuk, akkor már Szofi is magától veszi le a cipőjét. Ha nem megy akkor Kata szokott neki segíteni. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Emano, 2-es típusú tápra kell majd váltani (több benne a kalória), de eleinte azt is receptre szokás felírni, mert abból is van még HA, és amíg nem eszik tejtermékeket, addig az a jó. Aztán jön a 3-as, aztán a tej. A Sinlac is receptköteles lett, és valami külön indok is kell, hog yfleírják (allergiagyanú), de az nagyon fincsi, és inkább tejpép, én gyümölccsel is adtam Benének. (akkor még nem kellett receptre...)

A tábla asszem a Kismamából van amúgy, meg kiegészítettem néhány dologgal. Én is szerettem, mert ezzel már tudtam kezdeni valamit, hogy mit adjak :)

mtunde

Szisztok!

Hát nem tudom voltatok-e sétálni, de m voltunk kint du-n és az alatt az 1 óra alatt majd szét fagyott a fülem! Babócát szerencsére már bundazsákba vittem így semmit sem érzett békésen aludt... :D
Mostánában egész nap aludna, alig tudom ébren tartani, hogy szopizon és éjszaka is jól alszik, kop kop.. Szerintetek normális ez? Lökött anya ha alszik az a baj, ha nem az.... :?

Veronikusz
Nálunk is papucscseeere van pedig még nem is mászik Áron, de hagy szokják!
Kikában vettem tiroli házipapucsokat, amit mindenki kap ha akar, de egyébként igyekszem tisztán tartani a padlót, mert éjszaka én is mezítláb járok, ímádom a padlófűtéses meleg követ :)

Memme
Ezek a dolgos pasasok már csak ilyenek! :(
Egyébként nagyon szép szakmád van szerencsés vagy, hogy kreatívan oktathatsz, biztosan sok szép pillanatod van (gondolom azért van más is).
Szerencséje van Melindusnak, biztosan élvezi az előnyét!

Tünde
Elküldenéd nekem is a táblázatot? Köszönöm! Bár még nincs szükségőnk Rá, de majd lesz... :D

Hanna

Kép
hanna09

www.miniclip.com

itt rengeteg játék van, kategóriákba rendezve a kicsiknek és nagyoknak valók.

Kép

Kép
zill

Hanna!
milyen az a tiroli papucs? van egy selytésem, de lehet hogy tévedek. :)
A padlófűtést meg nagyon irigylem. De remélem legközelebb az lesz nálunk is. :D

Memme!
mit nem adnék ha megint járhatnánk a férjemmel táncórákra. Olyan jó volt. Klasszikus társas táncokat tanultunk az Oktogonnál.

A virágcsokromról csak annyit, hogy bárkivel elcserélném pár átalvós éjszakára. :lol: :lol: :lol:

Más! Van valakinek ötlete arra, hogy hova vigyem a férjemet? Hétfőre kapunk egy teljes napot, átvállalják az őseim a lányokat. :D Valami jó kéne, mert a lötyő :lol: férjem dolgozni akar inkább. Most megy a meggyőzés. :D Országhatáron belül bárhol lehet! :D Nagyon köszönöm előre is. :D

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

köszi szépen. most már elmentettem őket.
Ricsi néha rákattan a számítógépre és olyankor semmi más nem kell neki, pedig nem nagyon láthat előtte ülni, és gonodltam akkor legalább hasznosan töltsük az időt és tanuljon is valamit.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!
Tragikus éjszakánk volt!! :cry: 1/4 2-től 1-1,5 óránként ébredt fel Balázs :cry:!Sajnos beléptünk a taknyosok közé!Igaz még nem vészes!!!Szerintem még az elején elkaptuk!!!!!Ma először használtuk az orrszívóporszívónkat!Ehhez szeretnék segítséget kérni!!!!Hányszor lehet használni????Én úgy gondolom,hogy akkor kell amikor hallom a szörcsögést? :oops: :?
Valami gyógytípp?????LÁza nem volt!!
Veronikusz
Milyen programra gondoltál????
menjetek le a Balcsira vagy a Velencei tóra sétélni egyet,bár nem tudom milyen idő lesz!!!
Esztergom,visegrád,Szentendre...
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Vörösmarty utca.... Én is ott laktam 5 évig, a 11-ben :)

mtunde

Emano!
mielőbbi gyógyulást! Küldünk gyógypuszikat! :oops: :oops: :oops:
hétfői progi: vmi csapatépítőre gondoltam, tehát nem mozira. Esztergom, Szentendre .... Az a bibi, hogy ha megyünk kirándulni akkor folyton ide megyünk arról nem is beszélve, hogy ő minden héten Esztergomba jár egy cégez. :oops:

na mi most megyünk el, mert még mindig nálunk a nagy verda :D :D :D :D :D az élvezkedés folytatódik :lol: 8)

derűs napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Kicsit messze van, de érdekel Benneteket az ilyesmi, ajánlom. Mi annak idején gyereketlenül egynaposat kirándultunk ide:

http://www.vendegvaro.hu/gen?genid=14763

(Ipolytarnóc)

kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kimaradt a "ha érdekel". :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Zsófi-Ancsa!
Bocsi tegnap kicsit benéztem... :D:D

Emano!
Jobbulást nektek!
Nekem a dokinéni azt mondta azért ne szívjam egész nap, ha nem muszáj, de evés és alvás előtt mindenképp!

Veronikusz!
Mi régen nagyon sokat kirándultunk, pár ötlet Visegrád ott lehet bobozni, vagy kisvasút, libegő.... esetleg valami hajókirándulás a rakrarton rengeteg túra hajó van! :D Jó szórakozást nektek! Ja és persze száguldozást is!

Hanna!
Én is ilyen voltam ha alszik az a baj ha nem akkor az, te is aggódsz mindenért, szerintem örülj hogy alszik, amúgy meg állandóan változnak!

Mi ma megyünk Anyóshoz.... hurrá hurrá, remélem hamar túlleszünk rajta... szegény Emma mindig kikészül náluk, mindig taperolni akarja, meg hangosan beszélnek hozzá attól pedig megijed mert mi nem szoktunk ordítozni.... na mindegy ki kell bírni...
Éjszaka jót aludtunk Apa éjszakés volt így volt helyünk, csak 2X kelt enni aztán szunya :D

Orsi

borsa

Köszi Borsa!
De szegény annyira szörcsög :cry: :cry: most alszik,de csak félórácskákat! Állandóan az ölembe lenne,ami persze érthető!!!
Doktornénihez nem vittük fel ma,mert nem lázas és nem akarom,hogy a sok beteg között valamit még összeszedjen!!!
Kitartás anyóshoz...

emano/Andi
KépKép
emano

Emano

Mázlisták vagytok, hogy eddig még nem kellett használnotok az orrszívót. Gergő még csak 3 hetes, de már 2 hete szívom az orrát. Sajnos elkapta a nagyoktól. :( Köhög is, de láztalan, most már jobban van, de eleinte... :(
Nekem azt mondták, annyiszor szívjam le, ahányszor én kifújnám hasonló helyzetben. Na, ezért olyan gyakran nem szoktam. Most már csak napi 1-2-szer kell, éjjel 1-szer, de eleinte egész éjjel nem aludtam, figyeltem, hogy kap-e levegőt, és a köhögéstől se fulladozzon. :? Szörnyű érzés hallgatni, ahogy ez a csepp ember szörcsög, tök pocsék anyának éreztem magam, még akkor is, ha tudom, hogy harmadik gyereknél jóval több mindent elkapnak már korán a babók, mint az elsőszülöttek. Áki annak idején 13 hónapos koráig nem volt beteg, akkor viszont bronhitissel kezdte, vagy tüszős mandulával... nem is emlékszem. Alexa 6-7 hónapos koráig bírta betegség nélkül, Geri meg egy hétig.. :oops: Remélem, azért nem lesz nagyon beteges.

Minden betegnek jobbulást, a sétálóknak kellemes időtöltést kívánunk.

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Veronikusz!

Utólag mi is minden jót kívánunk!!

Kép

Kép
tikó

Emano!
Mi felhívtuk nátha elején a doki nénit és c vitamint javasolt napi 5 csepp cebion csepp
és ha nem akar múlni akkor sinupret napi 3X6-7 csepp de remélem Bali hamar kilábal...
küldünk gyogyi puszit!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Van pár képem a Viktorról és gondoltam felrakom nektek.
Anyukámnál vagyok és holnap megyünk haza Vikussal.
Szerencsére elmult az étvágytalansága és most már vidáman ébred és éjszaka is csak egyszer ébredünk fel :lol: :lol: :lol: :lol:

Már előre félek a következő szokásos látogatástól,hogy most mivel fog elő állni.
Ja a Viktor kapaszkodva feláll :P
Nem tudom hogy múltkor mondtam-e nektek,de ha igen akkor még egyszer elújságolom :P
Jók legyetek

Kép A nyermény házában

Kép A kicsi keze és lába
V

valentina

Valentina!
Ez a mosoly... :)

Borsa!
A Sinupret szerintem tök jó, én is most azzal "etettem" Pankát, meg magamat is azzal szüktam, Jól oldja a váladékokat.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz, az idő kiszámíthatatlansága miatt, érdemesebb talán valami város, nem? Végülis Egerbe is hamar le lehet érni, vagy Tata, vagy ilyesmi. Ha Esztergomba amúgy is jár... akkor oda ne, nehogy kedvet kapjon a munkához. :D

mtunde

Kriszta!
Jobbulást nektek!

Valentina!
Viktor nagyon szép, és azok acsöpp kezek lábak olvadok :D

Veronikusz!
Tündének igaza van az idő kiszámíthatatjansága miatt jobb valami városnézős dolog ott be tudtok húzódni ha esik... de reméljük nem fog... majd kérjük az élménybeszámolót!

Orsi

borsa

Emano, Zsuzsóci, holnap arról szeretnék olvasni, hogy elmúlóban a takonykór és már azon idegeskedtél, hogy mért nem kel fel éjjel a kismanó. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Valentina, ez az a mosoly, amit ha rám küldene 18 évvel később, sóhajtanék egy nagyot és sajnálnám, hogy nem vagyok 36 évvel fiatalabb... :oops:

Veronikusz, de jó lehetett. Mármint a tánc. Nekünk is tervben van, hogy majd egyszer elmegyünk egy ilyenre. Ő régen csinálta, én meg társastáncot még sosem. Azaz csak történelmit,de az a néptánchoz hasonlít. És tudom, hogy ez nagyon jó közös program lesz.
HÉTFŐN NE ENGEDD DOLGOZNI! Ha csak jártok egyet valahol kettesben már az jó. Masszírozd meg reggel, csípd ki magad, próbáljon kikapcsolni, azzal az egy nappal sokkal kevesebbet nyerhet ha dolgozik, mint amennyit veszít, ha nem VELED lesz. Ússzatok, élményfürdjetek, arborétum, mozi, színház, kiállítás, vacsora, nem tudomén, :wink: nosztalgiázzatok, kézen fogva csángáljatok, de TILOS DOLGOZNI. Hát amellett a tempó és időbeosztás mellett, amit ti műveltek, tilos hétfőn dolgozni.

Mi most a párom szüleinél vagyunk, nem igazán szeretek itt lenni, de most meglepődve és örülve vettem észre, hogy ki van takarítva, nem porzik a függöny, az ágy alól Melinda nem pókhálósan mászik ki, a WC-be be lehet menni,a konyhában az ételek letakarva és nem mászkálnak a legyek rajta stb. Figyelmesség, odaadás. Mindenképpen méltányolni kell.

Megyek lassan,
szép hétvégét mindnyájótoknak!

P. S.

Zsófi, Masni, Heni (bár tudom, neked, most fulllos az életed), Gabi, Ancsa és még sorolhatnám: lassan érne a helyzet valami képanyagra... (Nekünk ez a virtuális bölcsi.)

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz, szeretitek a welness dolgokat? A Visegrádi thermál Hotelbe lehet venni napijegyet, iszonyat jó az élményfürdője, plusz ugye van gőz, szauna, több is, úszómedence, plusz befizethetnétek valami kényeztető, páros maszsázsra is, ja, meg midnenképp egy ebédet is ejtsetek meg, isteni a kajájuk! ráadásul jó közel is van!

Mindnekinek nyugodt és átaludt éjszakát kívánok!

Ja, és akkor még pár kép Memme kedvéért :wink:

Kép 2 hete még lehetett

Kép így örülök

Kép apával relaxálunk

KépKép
barimami

Lányok!
Teljesen elpirulok a Viktor nevében is :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
persze jól esik ilyeneket olvassni.
Kép
Jó éjt lányok
V

valentina

Sziasztok!

Jobbulást a betegeskedőknek, remélem mindenki gyorsan kiláball a takonyból, és egészségesen tölti a hosszú hétvégét!

Veronikusz! Gyönyörű a csokor, és nehogy dolgozzon a párod hétfőn! Ha szeretitek az élményfürdőzést, akkor jókat hallottam a debreceniről is!

Valentina! Tényleg levesz minket a lábunkról ez a mosoly!

Barbi! Nagyon cuki Dani, most már tényleg találkozzunk élőben, hátha jövő héten nem lesz szélvihar, csak hideg...

Tünde! Nem is tudtam, hogy te erre laktál.

Mi holnap indulunk 4 napra Várgesztesre, ha zimankó lesz kint, majd bezárkózunk az élményfürdőbe! :lol: Úgyhogy majd szerda este leszek legközelebb.

Addig néhány kép, már többen hiányoltátok:

egyedül eszik:
Kép

usziban:
Kép

séta előtt beöltözve:
Kép

itt majdnem az összes foga látszik:
Kép

Erről a képről jut eszembe, szerintetek már most is gáz, hogy az alsó fogait a felső elé teszi néha? Vagy ez még meg fog változni?

Jóéjt, és sok pihenést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Borsa és Cukipofa Orsija!!!

Boldog névnapot kívánunk!

Kriszta, Panka

Kép
Kép
kriszta36

jajj lányok, elkezdtem írni a szakdolgozatomat...
már van 5 oldal... de egyre nehezebb minden sor... :D

mtunde

Tünde!
Nem is írtad, milyen volt a terheléses cukor. Nagyon rossz?

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: