A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cukorfalat, mi mindig ott hívatunk elő! Jó minőségű lesz, a feltöltés néha nagyon lassú, de előbb utóbb sikerül. És már feltöltéskor kiadja a program, hogy milyen méret az ideális.

mtunde

Tünde!
Igen elég hideg van, ha így marad szerintem mi nem megyünk, majd legközelebb...

Barbi!
Jó hogy jobban vagytok!

Brigi!
Kristóf nagyon cuki!

Brigi!
Mi a media marktban szoktunk előhívatni vannak akciók amik elég kedvezőek. Ja és jó a minőség is.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ancsa!
Jó vendégeskedést! :D Remélem Lara is élvezni fogja! :D

Orsi

borsa

Cukorfalat!!! www.fotomax.hu !!! nagyon jó minőség, van kedvezmény bizonyos db után, sztem Rossmannál jobbminőség (az se rossz, csak én white-szemű vagyok apukám miatt, aki fotós :) ) és házhoz is hozzák!

Hát igen, sztem kicsikkel csak sétálni lehet babakocsiban, legalábbis Danit ilyen időben nem tudom pokrócra lerakni! szóval ha Dani ott alszik, az jobb lenne úgy érzem...
Még jönnek mások is, akik aludni hozzák a gyereket? Ancsa, Eni???

Veronikusz :( :( azt hittem, h pároddal mentetek lónézőbe, azért remélem majd utólag tudtok együtt ünnepelni!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Szerintem ennél már csak hidegebb lesz, és akkor is ki fogjuk vinni a gyerkőcöket, akár kicsik, akár nagyok, nem? Majd legfeljebb sétálunk velük. Ha a nagyok hoznak motort, akkor nekünk is kell, különben Léna meg fog bolondulni... Bár még nem tud vele menni, csak ül rajta nagy boldogan. :lol:
Szóval mi mindenképp mennénk! A pokrócozáshoz tényleg hideg van, de sétálni szerintem lehet, lassabban-gyorsabban.
Borsa, biztos nem jöttök? Ha meg akarjátok várni a jobb időt, akkor csak tavasszal fogunk találkozni...:cry:
Ki jön?

Ja, a másik lehetőség a játszóház, de Léna egy picit taknyos, úgyhogy oda nem biztos, hogy tudnánk menni. :?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Lányok, ha nagy szél van, mi nem megyünk, de ha csak hűvös (na jó. hideg), akkor igen, ha jön más is. A széltől Panka mindig hisztizik. :roll:

Na mindegy, én úgy indítom apát reggel, hogy berakom a motort a csomagtartójába, aztán majd napközben meglátom, hogyan döntöttetek. Ha lesz séta, kérek telefonszámot priviben, plíz!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!

Küldtem privit!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Köszi Zsófi még 1x. Bocsi, de véletlenül kétszer válaszoltam, mert úgy tűnt, nem ment el az első. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Helló Lányok,
látom holnapra sétával készültök. Mi most ezt kihagyjuk, egyrészt az idő miatt , másrészt nagyon zsúfolt hetem volt és nyűgi is vagyok a napokban, fáj a hasam és már bő hete megvan megint 2 hetes kimaradással.... elegem van.
Megint closti-kúrára vagyok fogva mától...... attól meg zizi voltam annak idején, de ez így nem mehet tovább.
nagyjából ennyi velem, éptíkezést intézem, mindig van valami.
Ha lesz, jó sétát nektek, majd egy játszóházasban mi is benne vagyunk, pusz

Heni

Kép

Kép
cancan

hehe, csupa egyes Benus vonalzója :lol: és holnap még hozzájön +1 nap is..... - na, hát ez nagyon fontos infó volt...... :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Ancsa
Köszi aranyos vagy!

Paklincs
Köszönöm a számot! Igen ez a a baj a Kútvölgyivel is, hogy sokat kell várni lent hiába van időpontom!
Mi is nagy Tóth doki fan vagyunk, szerintem nagyon emberi és ha jó napja van akkor a humoros is!
Köszi!

Veronkusz
Imádom ezt a képet, moddtam már?! :D
Remélem szülinaphoz méltó napod volt! :D
Lexus-t én is szeretem szerintem szépek is. Nagy BMW fan vagyok, bár örök (el nem érhető) álom egy Porsche Cayenne...Ohhhh :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Cukorfalat: DM vagy Rossmann mindekettő jó, most a DM-nél van akció és csak 17Ft/kép a 10x15-ös.

Séta: nekünk mégis storno, mert Tündérkém takonykóros lett, így nem akarom nyúzatni bkv-val, maradunk helyben sétálgatva. De nem adom fel, a következőre megint rágyúrunk, mert jó lenne veletek élőben is találkozni.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

VERONIKUSZ: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!! bocs, hogy nem szúrta ki a szememet....... kicsit le vagyok maradva mostanság! De annál nagyobb szeretettel küldöm!

Heni

Kép

Kép
cancan

Még egyszer nagyon köszönöm a köszöntéseket! Rögtön elolvadok. :D :D :D :P :P :P

Ancsa!
a forrásod nem egy szenilis banya, aki már nem is emlékszik rá?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és ezt kaptam :D annyi szál, ahány éves vagyok :D anyagi csőd :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ha nem haragszotok, felrakok még pár képet! :oops: :D

Kép na ezért nem tudok veletek levelezni!!! :D Kitúrnak :lol:

Kép Kata TV-zik

Kép kinyúlva :D

Kép két kis angyal :wink:

Kép Apuci ha VÉGRE itthon van (MEMME!!!!!)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép és mi van az ablakban? :wink:

Kép végül az őseim is csatlakoztak a kirándulához :D Lányok élvezték! Szofit nem zavarta hogy a lónak alig ér a térdéig :lol: Hatalmas magabiztonsággal ment oda hozzájuk. Kata viszont vitette magát, mert félt tőlük. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Zsófi, meggyőztél, délutánra próbálok szerezni télikabátot :)

Én is hívlak majd, és Brigi, szerintem te is Zsófi számát kérd el, ő legyen a fix pont :)

T

mtunde

Uhh, ez az idő nem nekünk való, sztem mi nem megyünk, mert csak babakocsiban tudnám tologatni Dancát, annyira hideg van, amiannyira nem is gáz, de ez a széééél... :( de még reménykedem, hátha jobb idő lesz du...

Veronikusz, férjed hajtípusa sok mindent megmagyaráz!! :lol: egyébként nagoyn édesek a lányok a képeken, meg ahogy kata apán lovagol és persze a csokrod is gyönyörű!

Heni, gratula a sok egyeshez! :lol: kitartás a bogyó mizériához, előbb-utóbb csak rájön a doki a helyes kombinációra, h milyen bogyó kell neked! (barátnőm ugyanezzel a problémával küzd, hol meg van neki, hol nincs, neki valami hormonprobléma merült fel, túl sok a férfihormona vagy mi...)

Nekünk megint isteni éjszakánk volt, ne kövezzetek meg, de muszáj elbüszkélkednem vele, Dani most már több, mint 2 hete átalussza az éjszakát, 11-12córát egyben, néha felsír, de nem kell bemenni hozzá és pár perc alatt visszahúzza álommanó szerencsére álomföldre, juhééj! :D

KépKép
barimami

VERONIKUSZ
BOLDOGBOLDOGBOLDOG SZÜLINAPOT!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Mtünde
köszi a táblázatot szerintem csúcsszuper!!!!!Nagyon örülök neki,mert a védőnő nem mindent mondott el!Legszívesebben megmutatnám neki :lol: :lol:

Barimami
hogy csináljátok,hogy ennyit alszik Dani????

Balázs most éjszaka 3x volt fenn és nem tudom miért!??Pedig este jól lakott!!!Nem értem :? :?

Mi a Dm-be szoktunk képeket előhívatni!Jók lettek még nem volt vele gond!kopp-kopp-kopp!!!

Picit jobb a kedvem,de nem sokkal!!Tegnap anyósom kivette a gyereket a kezemből mindeféle kézmosás nélkül és persze olyan bagószaggal,hogy majdnem összehánytam magam, bocs így korán reggel :shock:

Többiek????????hogy vagytok???

emano/Andi
KépKép
emano

Ez a hülye szél!!! Hátha délutánig elmúlik.... :?

Ancsa!
Ki ne menjetek a házból, mert előttetek jöttem el reggel, és ebben az iszonyú szélben ott rendezik a terepet a fák körül. Szemem-szám tele lett porral. Szerintem nem normálisak.

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz! Én megszámoltam a rózsáidat :oops: . 18, ugye?

Szofi-Kata.... :lol: Anyám, de édesek!

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!

Elküldöd a számod, mert asszem nincs meg.

Ki az aki elvileg jön sétálni? És ki az, aki szélcsend esetén jön? Remélem eláll!

Veronikusz! Nagyon jók a képek, tényleg olyan, mintha ikrek lennének!

Barbi! Gratula Dani alvásához, remélem eláll a szél és akkor tudunk dumálni. :)

Szélcsendes délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Csajok! Léna is picit taknyos, most szívtam az orrát, úgyhogy ha szeles marad az idő mégsem megyünk asszem... Mert elutazunk vasárnap és nrm akarom, hogy beteg legyen...
Bocs, hogy mindenkit belelkesítettem... :?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Most hívott a férjem, hogy nagyon erős szél fúj... így mi is csak akkor megyünk, ha csendesedik a szél. Gondolom a szigeten még erősebb...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Zsófi!
Igazad van a hideget illetően, de Emma kicsit szörcsög ezért hidegben ekkora útra nem merek vállalkozni... de ahogy látom nálatok is takony van...?

Orsi

borsa

Emano!
A kézmosás nélküli bagó szagu anyós nűlunk is étlapon van... imádom
Remélem a depi múlik küldünk++++++++++++++++++++++++++ energiát :D

Veronikusz!
Nagyon szépek vagytok! :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Képzeljétek, most hívtam a kórházban a doktornőt és végre megva Áron Toxoplasma eredménye és NEGATíV!!! :D :D :D
Annyira, de annyira örülök, hogy el sem tudom mondani!
Huhhh, vége az idegeskedésnek!

Barbi
Gratula, igazán nyugodt kisbaba lehet, ha ilyen sokat alszik! Nem akarom elkiabálni, de 3. éjszaka, hogy babóca csak 1x ébred éjszaka :D
Remélem így marad! Szerintem nagyon szép teljesítmény ahhoz képest, hogy tegnap voltunk 6 hetesek! :D

Csomó mindent csinál már pl. mosolyog rám (igaz, csak max 2x naponta), amitől majdnem elolvadok! Bújik hozzám és már gügyög is. Csudi jó érzés! :D :D :D
Férjem szerint azonban válóok, hogy Áron üvölt a kezében és csak akkor nyugszik meg ha itt vagyok a közelben. Tegnap 1 órát voltam este szupermarketbe és mire hazajöttem mindketten hulla fáradtak voltak. Áron a sírástól, párom az idegtől!
Szegény úgy sajnálom, pedig nagyon szereti a fiát, szinte elolvad tőle... persze este későn, amikor hazajön hulla fáradtan és idegesen megérzi a gyerek és akkor is egyfolytában csörög a telefonja.. (pedig szinte minden ügyfele tudja, hogy pici babája van, szerintem evidens, hogy nem telefonálok 7 után... :twisted: )
Nálunk is van olyan nap, mint nálatok Veronikusz, hogy nem látja a gyerkőcöt...
Nem tudom, Te hogy bírod én inkább Őket sajnálom, hogy kimarad valami mindkettőjük életéből.
De vissza a vidámabb dolgokhoz, ez ám a csokor, gyönyörű! :shock: Na és a gyerkőcök!!!!

Hanna

Kép
hanna09

Borsa
köszi!Ma megyek délután anyuhoz ott hagyom Balázst és megyek csavarogni 1t az szokott segíteni

Anyósról még annyit, hogy sosem kérdezi meg mi van velem s ami a legrosszabb levegőnek néz!!!!Csak az azért esik ilyen rosszul,mert anyukám Bálintot úgy szereti és úgy bánik vele mintha a saját fia lenne!!Még lelkizni is szoktak!!!!

bocs hogy így kiakadtam!!!!!

jobbulást mindenkinek

emano/Andi
KépKép
emano

Barbi,
gratulálunk Daninak az átaludt éjszakához!! Ügyes nagyfiú!!

Veronikusz,
én 16-ig jutottam számolásban :lol: :lol:
ja, angyalkák :lol: :lol: :lol: !!!Vagy mégis inkább ördögfiókák? :lol: Édesek!!
pont gondolkoztam tegnap, hogy 16 hónap van a lányok között? Most nem töltötte fel persze a babanet a vonalzóidat, hogy lesni tudjak :lol: Milyen volt az elején?
Tervezgetem, mi lenne az ideális korkülönbség :lol: az éjszakázást már úgyis megszoktam :lol:

Emano,
ez lenne a minimum, hogy cigi után kezet mos :twisted:
próbáld elérni, hogy a gyerek a Te kezedből kerüljön hozzá és akkor, amikor Te jónak látod!! Hátha sikerül..
nem a szél miatt ébredt Balázs éjjel?

nálunk nem próbálja senki kivenni a gyereket a kezemből: állítólag harapós hápikacsává változom olyankor és jobbnak látják nem hergelni :lol:

Durva a szél, nálunk pont a ház előtt fúj el az ÉNy-i szél, ez szokott hidegfrontos lenni..
Tegnap beüzemeltük a vaskályhánkat :lol: , piromán a párom :lol: , meg hátha az oroszok megint játszanak a gázcsappal.. :lol:
Úgy bedörrentett, hogy éjszaka nem kapcsolt be a termosztát.. Miklóst hálózsákostól behúztam a takaróm alá :lol: :lol:
azért legközelebb időben elzárom a tüzelőt :lol: :lol:

Takonykórosoknak gyógypuszik mennek!!
Én hétfő óta kakukkfű főzetet teszek a fürcsivízbe (kb. 2-3 litert), abban inhalálunk fürcsi alatt, mostanra kezd javulni a kórság..
írják, hogy jó a felső légúti hurut oldásában.. hátha másnak is beválik.. :lol:
sétizőknek jobb időt küldünk délutánra!!!

KépKép
Kép
gyuzso

ja azt nem írtam,hogy azt mondja anyósom mindenkinek (visszahalllásokból hallom) hogy FÉL TŐLEM??????tiszta baromság
pedig nem harapok!!!!!!!csak mindig elmondom és megmodom a véleményemet!!
na befejeztem

emano/Andi
KépKép
emano

Hanna,
tök jó!! Együtt örülünk Micuval a jó hírnek!!
Persze irigykedünk a jó éjszakátokért, de csak kicsit! Teljesen normális, hogy este nyügibb a babóca, én ilyen idősen még csak felügyelettel adtam az édesapjának is, ha menteni kell a szitut.. :)
előre tartott persze, hogy sírni fog, azt meg ugye megérzik..
még 3 hete is csak a pékig mentem el, kb. 15 perc, de végigüvöltötte itthon.. van ilyen, kinövi!! :lol:

Borsa,
hogy áll Emmus a fürcsivíz hűtéséhez? :lol: Még egy hét és pancsi indul! :lol:

Emano,
az a lényeg, Bálinttal békében vagytok és Anyukádra mindig számíthattok! Ne hagyd, hogy elrontsák a napodat!!

Tegnap szabin volt az emberem, persze telefon csörgött ezerrel, meg telefonkonferenciára is be kell tárcsázni.. De legalább kicsit többet játszottak.. Este kijelentette, hogy neki ehhez, amit én nap-mint-nap csinálok, nem lenne türelme.. :lol: , ezért vagyok én az édesanyja Micának, hogy nekem meg legyen! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó!
De legalább beismerte!

Lányok, szerintem akkor sztornózzuk a sétát. :cry: De legközelebb is péntekre szervezzétek, hogy mi is tudjunk menni (ha a hülye idő jó lesz.) Nekem az a bajom a széllel, hogy panna utálja, és cipelteti magát, és nem hajlandó semmit csinálni egyedül. na meg mi is most másztunk ki a takonyból.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hanna!
na jó! rábeszéltél. :lol: nekem is jó lesz egy piros Porsche :lol:

Memme!
visszatérve a hosszú várakozásra a laborhoz. Nekem nem felt a 3.-on kellett várnom, hanem lent ahol a 300Ft-ot kell fizetni és beírják a gépbe. Hiába térítésmentes egy gyereknek, a rendszerbe be kell vinni a TAJ számát hogy felmehessen. Szóval ott, neked nem kell várnod???

Igen Lányok!
tizen-akárhány virág van csak a csokorban :lol: Jól látjátok :lol:

Gyuzso!
az elején nehéz volt egy kicsit így segítség híjján, de jó szervezéssel megoldható minden. :D És már olyan jól elbohóckodnak egymással. :lol: Én nem bántam meg, hogy így döntöttünk.

Taknyosoknak mielőbbi teljes gyógyulást! küldjük a gyógypuszikat! Aki meg maga alatt van az nézzen ki! Gyönyörűen süt a nap! :D Azért küldünk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát is nekik! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!

Veronikusz: Gyönyörűa csokor!!! A lányok tündériek.... mint 2 tojás, nagyon hasonlítnak egymásra!

Gyuzso: Legalább beismerte.... nekem azt mondta a férjem,h ogy nekem a nap 24 órájában készenlátben kell álnom, mert én vagyok Petya anyja.....

Szerintem tegyük át a sétát jövő hétre, mert ebben a szélben mi nem indulunk el. Nagyon sajnálom, mert már nagyon vártam a pénteket a séta miatt....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Barbi!
Nem kövezünk csak irigykedünk.... DE NAGYON :twisted: :D
Gratula Dancának!

Gyuzsó!
A víz ok, fürcsi szupi, mehetünk a nagyobb vízbe, már nagyon várom :D:D:D

A szél kicsit kiakasztotta a hercegnőt, merg ez a front, nem igazán csípjük, nyügis a drágám de végre nagy nehezen elaludt...
Bár éjszaka jó volt csak 2X kelltünk haladunk talán...

Dóri!
Tündérkének jobbulást!

Veronikusz!
Annyira szép az a csokor :D:D:DF Bizti elolvadtál!

Emano!
Pihizz egyet, jó hogy anyukád tud neked segíteni! És gondolom Balázs is nagyon jól érzi magát vele!
Mi a terv merre mész?

Orsi

borsa

Ja a szelet meg próbáljuk felfogni úgy mint Micimackó... Boldog viharnapot! :D Bocsi kicsit mesefüggő vagyok :D:D:D

Orsi

borsa

Ja és Tünde köszönöm szépen a táblázatot, bocsi most már leállok...

Orsi

borsa

Sziasztok!

Látom van forgalom.
:lol:

Hát igen, nincs ma túl jó idő a sétához!

Kriszta,
le kellett mennünk, mert mentünk úszni, de borzasztó hogy milyen fejetlenség van odalent, az utcát már lezárták nem lehet parkolni, a parkoló meg még nincs készen, akkor hol parkoljál? és mire hazaértünk úszásból több autón kerékbilincs is volt, nagyon kemény.

Veronikusz,

Gyönyörű a csokor,
én bárhogy is számolom Kriszta, szerintem csak 17.
GYÖNYÖRŰ
és hát annyira jó, hogy kaptunk képeket mindenkiről.
A lányaid gyönyörűek és most már még jobban hasonlítanak egymásra, úgyhoy a kérdést hogy ikrek, továbbra is meg fogod kapni.
Örülök, hogy jól telt a tegnap napotok.

forrásom, hát azt nem tudom mennyi idős, de mondom, nem adom ki! :lol: Nem jöttél még rá? :lol:

ancsaboszi

Borsa
Anya bennt lakik a Vörösmarty utcába körúthoz közel :lol:
úgyhogy szerintem a körúton csavargok 1et :lol:
remélem nem fog elfújni a szél :shock: :shock: :D

emano/Andi
KépKép
emano

Barbi,

most voltunk úszni, nagyon jó volt, 6-voltak Csilla tartotta és Otto bácsi is úsztatott két gyermeket!
Lara rengeteget merült, és többször megdícsérte Csilla néni.
szuper a videó! Átjött, nagyon örülök neki! Köszönjük.
Gratula az alváshoz.

Képzeljétek a tegnap nap híre.
Lara egyedül ült, egy picit!

Borsa,
igen, igen nagyon jó volt a vendégségben Lara nagyon boldog volt, most találozott olyan babával aki kisebb volt mint Ő, így most Ő gurulgatott a babához és vissza, a baba meg nézte, és hát ez nagyon tetszett neki, mert eddig úgye mindig nagyobb gyermekekkel talizott!

a mi éjszakánk is nagyon jó volt, 8,10-kor a telefonomra keltünk, lehet hogy vajas kiflit kell enni estére! :roll: :lol:
Szóval remélem ez most már így marad és most már megint olyan jól alszunk mint eddig.

Zsófi,

hova utaztok???

Györgyi?

ancsaboszi

Bocsi, természetesen Barbi és Zsófi és Györgyi

ancsaboszi

Emano!

Mi is a Vörösmarty utcában lakunk!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Borsa,

ez a mondat a szívemig hatolt!
:lol:
Imádom Micimackót.
Kedvencem Tigris két ss-l és y-nal.
:lol: :lol: :lol:

Lányom játékain és szobáján is látszik, hogy függő az anyja.

puszika

ancsaboszi

Ancsa! Várgesztesre utazunk, összesen 8 babás családdal, lesz 9 gyerek, a legfiatalabb fél éves, a legidősebb 2ésfél... Remélem jó lesz, a rossz idő ellenére...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hanna,

de jó, de jó!
Örülök, hogy végre valami jó hír!
Ez csodálatos!
szuper!!!

ancsaboszi

zsofizsofi
Hányszámba?Anya a 14-be

emano/Andi
KépKép
emano

Zsófi,

az nagyon jól hangzik!!! :lol:
Hosszú hétvégére mentek? vagy maradtok tovább is?
Akkor lesz játszópajtás.
Nagyon, nagyon jó pihenést! ÉRezzétek jól magatokat!

ancsaboszi

emano! mi a 4ben! akkor ha erre jártok, egyszer sétálhatnánk együtt!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emano,

Megkaptad a privimet?
még kaja ügyben írtam.

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: