A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

enyim gyerek itt ugrál és nem akar aludniKép
úgy döntöttem nem foglalkozom veleKép

na szóval:ma itt volt egész nap a keresztfiam mert.....mindegy...lényeg hogy reggeltől este 7ig itt volt és ő most lesz 4.és tudom hogy mindjárt utálni fognak a kétgyermekes anyák,DE!!!!!a mai nap tapasztalata után nekem sokkal de sokkal könyebb volt 2 gyerekkelKépés úgy élveztem,bálint csak bálványozta hubát és kergette meg szeretgette meg blablabla.úgyhogy jöhet az a 3,hallod jucKép?

mék mert ded tüntetKép

gigi
Vendég

Zsebi! Engem nem kell győzködni! Én a tiedet akarom! (az utazóágyatok már bevált)

Egyébként, aki utazóágyat szeretne, most a Brendonban az ABC márkájú 24 ezerről le van értékelve. (vagy 11 ezer forinttal és így 13 ezerbe kerül, vagy fordítva, 13 ezerrel és így 11 ezerbe kerül, de mindegy, majdnem féláron van)

KépKép
KépKép
lindicita

Zanza!
én azt sem hallom minden 3. mp-ben. Mééééééééééért????
Zsebi!
Engem érdekelne, a miért ne vegyünk....? főleg azért, mert én semmi különbséget nem látok a 2 ülés között külsőleg..vagy az ördög a részletekben leledzik???? Kép Kép
Gigi!
azért testvér és barát/rokon között van különbség...Kép hidd el!!! B is imádta a haverját, állandóan vele lett volna, de a tesóért nincs ENNYIRE oda...Kép Egy tesó=anyarabló!!! Ezt nem szeretik ők, És hát persze, 2 nagyobb gyerekkel már nincs annyi gond...de amig az egyik kicsi, és üvölt egész nap...Kép persze, lehet, h csak az enyim ilyen...
ma kinőtt a 3. foga és este CSIKORGATTA!!!!!! nem tudtam mit csinálni...tudtam, hogy nem direkt csinálja....rettenetes volt!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, a timbuktu-i rádiót is fogod?Kép Világszinten értve volt a 3 másodperc.Kép
zanza

Gigi!
Igen, ez talán már akkor igaz a tesókra, ha valamennyire el tudnak játszani... ezért várom én már a jövő nyarat Kép

Eszti!
Doni ugyanezt csinálja má kb. egy hete... szerintem ilyenkor nem éhes, csak cumizni szeretne (ezért keresi a kezét, és nem az éhség miatt). Ami nekem beválik: kb. 10 perc ringatás, félálomig, akkor szopi (hogy azért mégse üres gyomorral aludjon el), és akkor már elfogadja. Tegnap viszont jó sok idő telt el a délutáni szopi és az altatós szopi között, így nem is volt ilyen gond...úgyhogy ez is lehet megoldás Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci! Nálunk is megy a fogcsikorgatás. Szörnyű! A hideg futkos a hátamon.

KépKép
KépKép
lindicita

Jó estét, jó estét !!!!!!!!!!!!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ilyen volt ma egész nap Bogyó Kép jujjjdejóóóóóóó!
Ma volt sulis napom, aptyuk jött Lizziért a suliba, hazahozta, de mielőtt hazaértem volna, krízishelyzet állt elő, gyerkőc éhen akart hóni.....Vikapi az én engedélyemmel felbontott egy Hipp almát és gyerököt megnyugtatta vele (minimális, néhányszáz kanálhegynyit falt be a kicsilány, úgy kellett levenni a szerről, de azért lemeóztam, hogy az üveg 4/5-e még a hűtőben figyel!). Bűntudatom és lelkiismeretfurdalásom némileg van, hisz nincs még 5 hós sem, napi rendszer ebből nemigen lesz, de meg kell, hogy mondjam, most jó szolálatot tett az almafalás....mire hazajöttem nem egy lefáradt apát és egy kisírt szemű bébit találtam, hanem móka és kacagás, meg persze óriási szopikedv volt (így is ellógtam több, mint a feléről a napnak Kép).
Na, megköveztek? Vagy menjek egyenest a mókusbizottság elé? De nem hagym ám magam felfalatni a mókuskákkal, bizonyám. Ja, és Vik elmondása szerint az engedélyező sms-em akkor érkezett, amikor ippeg elkezdődött a kaj utáni üvöltés....anyai megérzés (és majd megzabáltam Viktort, olyan édesen és büszkén mesélte, hogy milyen volt az a két kanálnyi alvaevés, hogy már ezért megérte Kép)

Na, visszaolvasék...

Ada
ada007

Lindi,
adsz egy emil címet?
zsebi2004

De jó,hogy Panna még fogatlan banya,legalább nem tud csikorgatni.

Neet!

Új hajam az kb.1.5cm-s és a régi között nő.nem tudok róla képet feltenni,gyere és nézd meg!Kép

Juc
20170114224602

ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom, hogy mire elolvasok egy egész napot, mindent elfelejtek és majd jól utáltok, mert senkinek sem reagálok, pedig annyi minden eszembe jutott.....tuom, jegyzeteljek, de arra me már túl késő....és egyébként is szómenésem, vagy fosásom, vag ymi a szentszösz van, és Zsebi tudod, hogy csíplek téged is, meg a beszólókádat, mert szeretem a beszólósokat, és Borisz nem is szörnyű, én somát is és Boriszt is nagyon imádom, és keblemre az egész világ, mert a kicsilányom megint jókedvű. Na, ennek nem sok értelme van, hogy csak irogatok vég nélkül, de kint ül a konyhában a kedvenc barátom és Vikkel boroznak és rém vicceseket beszélnek és jókedvű a család és Vikkkel ebédeltünk ma és.....

Jajjjajjjjjj, megyek lepörgök egy kicsit.....fincsi borocskával, mert a sör már elfogyott, biztos Neet lopta el.

ada szeret világ, nagyvilág keblemre
ada007

bebeeeeeeeeee én már láttam a Jucus új haját
pl. egy hete, meg két hete is
ada007

Zsebi! e-mail: ildi142@freemail.hu

Ada! Hogy te hogy tudsz pörögni, én még az olvasásba is belefáradok.
Egyébként következő gyereknél lehet én sem várom meg a 6 hónapot a kajálással, mert iszonyat nehezen akaródzik neki megszokni az új ízeket.

KépKép
KépKép
lindicita

Szép Jóreggelt!!!

Itthon vagyunk végre végre végre!!!
Ma aludtunk elöször a gyönyörű új szobáninkba olyan jóóóóóóóó!!!
Még ma takaritanom kell kicsit, mert mire tegnap hazajöttem a gázosok már megint a konyhámban hegesztettek, de legalább már a párommal alszom egy ágyba 2 hét után!
Na jó nem untatlak titeket az én családi drámáimmal...

Szóval mindenkinek köszönöm a talit, hogy vártatok és aranyosak voltatok velünk!

Ada!
Nehari, de én így sokkal hamarabb értem haza, mert már várt a család a takarítással, tegnap nem is tudtunk végül is átköltözni.

Oxi!
Neked meg köszi Ada fuvarját!

Mindenkinek gyönyörűséges a babája, olyan de olyan nagyok már!!!
Nem sokára már a beiskolázásról beszélgetünk:-)))

Jucus!
Megkaptam a leveled köszönöm a segítséget!
Mél ment kérdéssel!
manó27

most még visszabujok alukálni kicsit, de ma jövök!
manó27

Ancsi

Tothzsuzsi vagyok a Kútvölgyis topikból. Írtam mailt, megkaptad?

Zsu
tothzsuzsi

Sör megjött, köszi! Kép

Ada,
én igenis megkövezlek: ha dednek ízlik az alma (amitől az égvilágon semmi baja se lesz!!!) nem ér tőle elvenni!!!
Ez a mai (egyébként okos) felfogás, h 6 hóig csak tejet, ez tök jó, de ha 5hósan valaki almát eszik, ropog a fogam alatt...lalalala.... az egyáltalán nem baj, te!
neet
neet

Persze, 4 hos kortol siman lehet gyümölcsöt adni a bébinek! Kép
Egyébként jo reggelt!

KépKép
fibi

Jaaaaaaaj, ensem tudtam, hogy a Germicidben nyugtato vanKépKépKépKépKép Szegény babamKép Még anno a homeos orvosunk irta fel, akit azota otthagytunk, mert teljesen gaz. Ha elöbb olvastalak volna Titeket...

KépKép
fibi

Jóreggelt!

Látom AdaDuracell feltöltődött Kép De minek is a furdalás? Ha ízlik neki a zalma, megeszi és jókedvű, akkor biztos nem tettetek rosszat Kép

Manóóóóóóóóóó: Kép Most má' maraggyá' Kép

Moose, Zsanci: Ma megy már a recept, ha eszembe jutnak az arányok, mert megérzésre szoktam sütni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Fibi,
biztos a korai kábítóra akarják rászoktatni a gyerekeket, hogy a zanyjuk is pihizhessen, legalább oltások után egy napig. Kép Mi ebben a rossz? Kép

Ááááááááááááááá, megint itt az ősz, megint itt kapar egy(????) egéérrrr!!! Brrrrrrrr!!!
neet
neet

Jó reggelt!

Bogárka!

Köszi! Mint kiderült az is baj sajnos, hogy mivel megvagyok fázva nem termelődik már úgy a tejem mint régen.(persze visszaáll ha meggyógyulok) és manófalvi ezért nem tudott jollakni és így nem akart aludniKép de utána meg rácuppant és bealudt 5perc alatt.

Éjszaka 2x felkelt pedig sosem szokott. és ebből látszik hogy nincs tejcim elégKép remélem minnél előbb meggyógyulok, hogy továbbra is nyugisak legyenek az éjjelekKép

Jucus!

Ha hiszed ha nem apa ma reggel elment(nincs meló) dolgait intézni, és azt mondta, hogy beugrik grétre a homeos patikába nekem urticát+ megfázás ellenit venni(amit tegnap mondtál)!

Eszti most happy!! Kép Tök aranyosKép

na most mék de még gyüszök!
eszti25

<font color="0000ff">Sziasztok!
Tegnapi napom mosással-vasalással telt, kimostam a pelenkáket, meg az újonnan vett cuccokat, kisplédet, köntöst, kifogót...
Ma meg olyan nyomott nap van - rossz idő, hideg. Kép Pocakom is keményedik ettől az időjárástól. Kép Nyaff-nyaff!

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Jó reggelt!

Vincenzó megint sztrájkol, 1/2 3 és 4 között szopi, majd visszaalvás kicsit nehezen, aztán 1/2 7-kor ismét szopi, aztán nem volt hajlandó visszaaludni, csak most kb. 1 perce. Tegnap este olyan 1/2 11 magasságában én beájultam, sztem ő kicsit később aludt el. Szóval zombi vagyok, de tudom, h lehetne ezt még fokozni. Csak nem hagy nyugodni az a tudat, h kb. 1 hónapig rendesen aludt estétől reggelig, és gyakorta még a reggeli szopi után is szundítottunk egy órácskát, most meg felborult minden, és én szeretném tudni az okát. Próbáltam itatni vízzel, de az nem kellett neki. Még ma reggel az is eszembe jutott, h lehet h ő is vastagabb takarót szeretne, mint Nyúl, úgyhogy ha az időjárás megengedi, elmegyek ma vele venni valami jó kis takarót. Gyapjúra gondoltam, vélemény?

Na, visszaolvasok és cuppppppp Kép
fic.
ficánka

Oxi!
köszi!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsebi!
Még nem láttam mailt, de majd később újra ránézek! Kép

Eszti, Bogárka!
Látom, Nektek sem olyan egyszerű az élet! Lehet, h nem is Vincenzó fázik v. mi, hanem velem történt valami, pl. kevesebb tejcsi, v. miacsudi, nemtom, pedig úúúúúúúgy szeretném tudni!

Manó!
Ujjjjjjjé és éljen! Meg hiphiphurrrááááá! Kép

Neet!
Fic is szeret sör, nyaminyami, Kép de csak menteset merek mostanság. A Stella meg a Dreher is fincsik, az első kicsit édesebb, a második meg amolyan pilzenis, Te hogy vagy ezzel? Kép Mindegy, csak SÖR-nek hívják?

fic.
ficánka

Kisütött a napocska, remélem tart még néhány órát, mert ha felébredt kiskőc, és szopizott, akkor elmennék véle sétázni. Most aludhatnék, mert ő is hunyókál, de várom az asztalost, h befejezze az előszobai beépített szekrényt, ami egyébként gyönyörűűűűűű, csak most tele van a nappali meg az előszoba kabátokkal, cipőkkel, meg mindenfélével, és kupi van, de most az sem érdekel, mert nagyon örülök az új szekrénynek. KépKépKép

Moose!
Tudom, indiszkrét, de mi újság a mosogatógéppel? Kép grrrrrr

Ada!
Én kérdeztelek, h mehetek-e tornázni. Oxitól kaptam infót már!
Kép
Köszi Oxi!

fic.
ficánka

Manó!
Nem ért ide a méledKép

Juc
20170114224602

Tésztasali:

Öntet:
2 nagy doboz tejföl
majonéz
porcukor
mustár
bors
pici citromlé

(Ezeket ízlés szerint)

500 gr színes penne tészta kifőz,belekever az öntetbe
hozzá dobál:
1 doboz kukorica
5-6 kis csemege ubi picire szeletelve
1 póréhagyma (én csak a fehér részét szoktam)apróra szeletelve
3-4 szelet sonka szintén apróra szeletelve

Összekutyul és betesz hütőbe.

A tészta nagyon beszívja az öntetet,ezért lehet,hogy tálalás előtt még pótolni kell azt.

Jó étvágyat!

Jucus
20170114224602

Hát lehet, h süt a nap, de a szél se kutyafüle!
Mi az orrunkat se dugjuk ma ki sztem.
neet
neet

gyerekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekKép

most meg mé kell elvenni a lelkesedésemet??????azt próbáltam felvezetni hogy lehet hogy lesz pocakosa a topicunknak hamar-hamar erre tessék.........mit keresek én ittKép ejnye bejnye csajok azt akarjátok hogy a 2008-at se tarsuk be?azért nem kell ám mindent elárulni,egy kis kegyes hazugság beleférKép

na most megúsztátok ennyivel mert b sztrájkol de még jövökKép
Vendég

Gigi!

Én nem értelek.És az a szám a neved mögött csk nem a születésed évének dátuma?Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Tegnap este irtam egy par sort, de gyerkoc vegul nem hagyta befejezni.
Hihetetlen nyugos volt tegnap, masfel orat aludt egyben napkozben, aztan negyed orakat... kozben cicinyuzas, ordibalas minden volt.Kép Gondolom megviselte az idojarasvaltozas, meg volt benne egy adag hasfajas es faradtsag is.Kép Ezzel "unnepeltuk", hogy ot hetes lett...

Orulok, hogy jol sikerult a talitok! Legkozelebb mi is mennenk...

Ada, orulok a sokmosolyos Lizzinek!Kép Egy nyugodt, boldog almaevos baba ezerszer jobb, mint egy nyugos, ehes, apaszomorito!Kép

Fic, szerintem a Novetexbe lehet kapni kis gyapju takarot is. Most a Brumi-Maciban lehet kapni cipzaros pledet (okt. 1-tol akcijjas), nem tudom milyen, holnap megnezem.

Pronne, mindent beszereztetek mar?

Este apjuk megy bulizni a Godorbe, mar elore felek hogy jon haza.Kép En is mennek... gaz lenne egy othetest koncertre vinni?Kép Mindegy, majd koncertezik nekem a gyerek, sajnos mostansag minden este ugy is az megy.Kép

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Dora!
Az apróbbakból azt hiszem, most már minden megvan a fürdetős-popsikenegetős kence-ficéken kívül, de azt állítólag majd a gyerekorvos írja fel.
A 'nagyobb' dolgok hiányoznak, mint babakocsi, autósülés... kiságy az már van, fel is van állítva.
Lassan összekészítem a kórházi cuccomat is, hogy nyugodtabb legyak. Kép Vagy attól majd jobban fogok izgulni, ha ugrásra kész vagyok..? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Neet, ezt komolyan kérdezed?Kép Ja, néha megfordul a fejemben ilyesmi, hogy egy kis nyugtato, aztan legalabb én is pihenek...

Mi lehet h megyünk sétazni, bar egyedül nem olyan joKép Valahogy nem sikerült itt az utcabeli kisanyukakkal összehaverkodni. Irigylem öket, mikor latom, hogy kettesével mennek.

Kisün, Te mit tanulsz? Dejo, hogy nemcsak én megyek vidéki egyetemre (Zanza is, Te isKép

KépKép
fibi

Fibi!

Mi az,hogy nem sikerül összehaverkodni?tessék rájuk köszönni és máris folyik a diskurzus.Egyébként lenni nekem bnőm aki ott lakik Szadán és kismami.Na,akarod?
A hegytetőn,én még nem voltam náluk nem tudom,hogy az hol van pontosanKép

Jucus
20170114224602

Hello Lányok!

Képzeljétek, ma reggel jóóóóóóóó korán kakamintát beszállítottuk a rendeltetési helyére, szerdára megtudjuk, hogy valószínűleg nem fertőzés miatt pukizik a lányom, meg tekereg, meg pocakfáj, meg ilyesmi.
Most lassan indulás suliba, úgyhogy lehet, hogy megint minialma evészet lesz Kép Azért remélem ki tudja várni a cicit Bogyó.

Votiv: én sem értem el a drnőt, hagytam üzit a telefonján, visszahívott és mondta, hogy a rendelőben kérjek időpontot, felhívtam a rendelőt és egy hónappal későbbre már tudtak volna adni időpontot, na, erre jól elmentem a Ficánka homeos dokinénijéhez.
Visszaolvasok.
ada007

Bocs, hogy eddig nem írtam, máskor én is korábban szoktam megköszönni Bogárkának a tali-helyet... Csak most az történt, hogy iszonyúan elkezdett fájni a fogam, átmentem szomszéd nénihez, aki fogorvos és nagyon ari, mert fogadott rendelési időn kívül. Sajnos nagyon nagy a lyuk, nem elég egy egyszerű kis tömés Kép Kép Kép Nem is tudom, ez meddig fog tartani...
De legalább megszületett a kemény elhatározás, hogy Vincénél jobban fogok figyelni a jó fogakra, és ELKEZDÜNK FOGAT MOSNI (persze fogkrém nélkül, csak így baba-módra egyelőre)...

Blaye
blaye

MINDENKI JÖHET TORNÁZNI, hallod Fic? Meg hozhattok is barátnőt, persze ne egyből ötöt, mert azért kicsi ám a terem Kép

Lindi: nem mindig van ekkora pörgés, csak minden másnap Kép....és sajnos a kislányom is ezt örökölte, legalábbis egyelőre nagyon úgy tűnik.
Mondtam már, hogy Gréti csudapofa? Igazi kishölgy.

Jujj, nem is meséltem, hogy milyen ügyesen kúszik...persze hátrafelé...olyan édesen el akarja érni az elétett játékot (szadimami természetesen elérhetetlen közelségbe rakja, hogy dógozzon a kőc), és akkor egyszercsak elkezd tolatni ezerrel. Ma pedig úgy fordult, hogy a hűtőnek tudta támasztani a lábát, felnyomta magát négykézlábra, és vetődött egyet a játékért, majd jóízűen szopogatta és vigyorgott. Megzabálom.
Szerintetek mennyi időm van még a mászásig? Mert holnap már szobát átrendezünk, hogy legyen egy kis tér, de még nem lesz gyerekbiztos ám!

Neet: azért elsőre nem akartuk, hogy megzabbantson egy egész üveg almát, de majd ma Kép

Gigi: te akkor terhes vagy, vagy mivaaaaaaaaaaan?

Eszti: apjuk javuló tendenciát mutat úgy veszem észre, jujjjdejjjjjjjóóóóóóóóó Kép Jobban szeretem a boldogEsztit, mint a BilifüleEsztit.

Manó: akkor ne hagyj el minket mégeccer és éljenéljen felújított pecó!!!!!!!!!!!!

Mostmár tényleg jól el fogok késni megint a suliból.

Fibi: Bálint jobban van?
ada007

Fic!
Szerintem ne rágódj ennyit, azon, hogy Vincsenzónak most más az alvási ritmusa!!! Tudod mennnyit fog ez még változni? Ajaja, rengeteget!!!
Jönnek majd a fogak, a szepszor, az új mozgásformák (amik állítólag szintén bezavarhatnak az alvásba), aztán mikor nagyobbacska az álmok, amikor már szobatiszta majd pisilnie kell, meg ilyenek... szóval az, hogy 2 hósan valaki átalussza az éjszakát sajna nem jelent semmit Kép Félre ne érts, nem akarlak elkeseríteni, csak szerintem ez az amin felesleges rágódni...Kép

Zsanci!
Nyanyi is beszámolt a találkozóról Kép

Manó!
Örülök, hogy készen vagytok!!! Hurrá!!! Kép Mostmár gyere gyakrabban!!! Kép

Gigi!
Én nem akartam elvenni a lelkesedésedet!!! Szerintem is tök jó ez a tesó dolog, imádom nézni, ahogy Petra szeretgeti Donit... de könnyűnek most még nem könnyű!!! Épp Blaye-nek meséltem a talin, hogy van egy barátném, ahol 1,5 év a korkülönbség, és igaz beíratta a nagyot 3 évesen oviba, de tök sokszor nem is vitte, mert ha otthon volt mindent meg tudott csinálni, mert a két kőc jól elvolt, míg ha a nagy oviba volt a kicsi rajta lógott...szóval ilyenkor már tényleg jóóóó!!! Csak ki kell bírni!!! Kép

Ada!
Siessetek azzal az átrendezéssel!!! Kép

Nem is írtam: tegnap Doni 4x megfordult hátról hasra Kép!!! Másfél hónappal verte a nővérét a kiskrapek!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

MOOSE!

Ezt válaszolta Fogyasztó Védelmi néni:
Kedves Podlovics Judit!

Lehetséges, hogy a termék nem biztonságos, s le kell tíltani a forgalmazását. Kérem, a címke tartalmát küldje el nekünk, hogy annak alapján megkereshessük, s bevizsgálhassuk. Fontos lenne az életkor meghatározása is, hogy 3 éven aluliak számára ajánlott -e a termék, illetve mi a pontos funkciója, mert ez számomra nem derült ki. Ezen kívül a pontos megnevezés, valamint a forgalmazó neve és címe, valamint az áruház fellelhetőségi helye kellene.

Köszönjük szépen:

Siklósi Máté
Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség, helyettes szóvivő
Tel.: 4594996; mobil: 30/6361193

Mit válaszoljak,mert ugyan is a papíron rajta van,hogy 3 éves kor alatt nem ajánlott.De ezt mindenre ráíják és ez nem kibuvó!

Juc
20170114224602

Jucus, dejo, igeeenKépKépKép Mi is a hegytetön lakunk, lehet hogy ismerem latasbolKép
Amugy beszelgettem mar velük (utcabeliekkel), és furan jött ki, mert ok sokmindent maskepp csinalnak (cumizas, kajaltatas), és néha ugy neztek ram, mintha a Marsrol jöttem volnaKép

Ada, köszi kérdésed, ma mar vegre jokedvü B. is, egyedül pakolaszik a konyhaban a polcrol, ez azt jelenti, meggyogyult talanKép Örülök, hogy Lizzi is visszatért a "normal" kerékvagasbaKép

KépKép
fibi

egy csomót írtam és elveszett
úgyhogy :/ :/ :/

röviden: Votiv, köszi a választ, lementettem.

Vera, a 6 hetes kontroll után majd sétálunk.

ma is volt némi sírás-rívás nálunk, de TEGNAP ESTE SOK. láttam, hogy másoknál is. lehet, hogy front volt.

ancsipancsi

Bogárka,
Doni nagyon ügyes! Én azt hallottam (de gondolom, más is), hogy a sokadik tesók sokat ellesnek az elsőktől, ezért hipergyorsan fejlődnek. Biztos van ellenpélda is, de olyat még nem hallottam. Biztos ezért vagyok én ilyen szuperügyes... Kép 3. baba vagyok. Azaz voltam, most már mama vagyok. Jóisten! Mama?? ÉN??? Lassan meg kéne már szokni a gondoltatot...
Mégiscsak kidugtuk az orrunkat, E csak a teraszig, én meg diót gyűjtöttem a kertben. Kép

E elkezdte a nyakamba csimpaszkodást!!! Annyira édes!!! Annyira nem volt eddig anyás, ez most olyan jólesik!!! Még ha a cicbe kapaszkodik is, istenkém, ez van! Kép És fel tud mászni az emeletre egyedül!!! Hallod Moose??? Persze mögötte állok szorosan, de akkoris! Egyedül a tizenvalahány lépcsőfokot!!! Még nincs 10 hós!

Blaye,
mi is mostanában kezdtük a fogmosást, de egyenlőre csak vizes peluscsücsökkel. Mivel azonban ez ujjhegy leharapás veszélyével jár, áttérünk a kis fogkefére. Kép
neet
neet

Bogárka: nem mondod, hogy Doni 3 hósan már forog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Õrület, ezekl a mai gyerkőcök rém gyorsan fejlődnek. És hogy érted, hogy siessünk az átrendezéssel? Mennyi időnk van még? Egy hónap?

Jucus: szerintem, ha rá van írva, hogy 3 éves kor felett ajánlott, akkor bukta.....szerintem ezzel levédik magukat...jogilag
ada007

Neet: édes lehet Eszti, meg tizeniksz lépcsőfok felfelé hát mégegyszer őrület....de jól csinálod, hogy hagyod mászni, szerintem.....nálunk ugyan nincs lépcső, de majd jól lépcsőzik a koszos, poros lépcsőházban, a mókusok meg majd jól elviszik a mamáját, merthogy ÉN IS MAMA vagyok, hallod? MAMA, Anya, Édesanya, stb. Hihhe-tet-len.
És még mindig alszik LH és már jól el is fogunk késni Kép De nem érdekel Kép

Ada
ada007

Vicc, most találtam ki! Kép
-Apu, aggyá csokit!
-Haggyá, fiam, majd Ada-mama Kép
neet
neet

Neet: elképesztő vagy! menj a hahotába szerkesztőnek :D :D :D
Csak épp haggyá' lányom a helyes kifejezés Kép
és még mindig alszik LH, áááááááááá fel fogom kelteni, pedig úúúúúúúúúgy utálom felkelteni
ada007

Ada,
már nincs hahotaKép
Eszter meg elmehetne bohócnak, annyit hülyül, csak ülök és röhögök. Kép Pofákat vág (pofikákat?), hablatyol hozzá, gesztikulál... Kép
neet
neet

Hat, nem a takaro volt a megoldas. Megiscsak a bolygoegyuttallas lehetett... szoval tegnap este nyolctol tizig doglottem a kisagy mellett a foldon (hat lehet, hogy kozben bealudtunk kicsit), aztan athelyeztem magunkat a mi agyunkra, na ott mar tenyleg bealudtunk, aztan csaj visszakerult az overe, de egy csomoszor felsirt, ugyhogy megint magunkhoz vettem. Szornyu volt, mert barmivel betakartam, rogton sirt es lerugta, reggelre tokhideg volt a keze, aaaaaa..... Kép ja, es par napja mar a napkozbeni alvasnal is felsir, menjek el vele arra az alvasklinikara?

Fic, meg oktoberben meglesz, de irtam neked.

Juc, mar nem emlekszem, ez melyik jatek volt. De ha megvan a cimkeje, kuldd el nekik szkennelve, ha nincs, de emlekszel, hol vetted, akkor menj be a boltba es jegyzetelj (gyarto, vonalkod stb.). Mert az a lenyeg, hogy mintat veszenek a termekbol es jol bevizsgaljak. Meg az is lehet, hogy kiderul, hogy a 3 ev felettiekre is veszelyes. Szoval informald oket, hadd dolgozzanak Kép Egyebkent nyuszi most egy muanyag karikat harapott kette (tudod, amikor tobb, kulonbozo meretu karikat kell egy rudra felpakolni, na, ez 6 hotol ajanlott asszem). Lehet, hogy en is megirom nekik a mulkori ragokaval egyutt...

Neet, hallom. A hideg kiraz Kép

Hahota mar reg megszunt Kép Ugy imadtam!
moosejaw

Ja, most folyik az orra, lehet, hogy azert alszik rosszul? Es feligmeddig kifujjuk vele zsepibe egyutt, mert neki ez jo mulatsag, de sajnos nem eleg hatekony, ugyhogy megis elo kell vennem megint a porszivot.

Ja, baranygyapjuizemicsodan en is gondolkodom.
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: