Kicsit tényleg leült most a topic nem történnek nagy dolgok. De hát van ilyen. Velem annyi, hogy mióta megtudtam, hogy a kolléganőmnek sikerült, azóta én is lombikra akajok menni. Zizegek, mint egy hülye. Mert látom lombikkal szinte mindenkinek összejön, inszemmel meg ....hát.....na mindegy lőjetek le megint kitört rajtam a türelmetlen mindent azonnal akarok hiszti. amúgy a kedvem a hétvégén sem volt jobb, sőt tegnap se ma kezdem érezni hogy előre kell nézni hajrá következő inszem. A hétvégén a babás barátainknál voltunk, egyik nap meg a férjem terhes kolléganője jött hozzánk a párjával. Nekik elsőre összejött a baba.
Végülis megpróbáltam jópofit vágni a dologhoz. Viszont egyre több ismerősömnek van lombikos ismerőse, és ilyekor azért eszembe jut, hogy sok más pár is ugyanebben a cipőben van, és mindenki küzd nem adja fel. Nem fogom én se, de néha azért nagyon megvisel a dolog. Főleg így hogy a pozitív példa itt van előttem, és egyre türelmetlenebbé tesz.
Gil,
Nem Párizsba megyek, hanem Lyonba és Montpellier környékére. Egy hétre, ebből a fele kényeztetés, visznek ide-oda, a másik munka, tárgyalni kell a francia partnerekkel. 2 napra van 32 tárgyalásom. Nyugi egy 10-15 perc. Olyan mint az utazás kiállítás, csak a szakma részére. Minden országból jön valaki, mi 6-an megyünk különböző irodákból. Még ne add fel, hátha.......azóta nem csináltál mégegy tesztet?
Vucuska,
Te írtad, hogy kint voltál a kiállításon? Miért nem jöttél oda hozzám?
Köszi a biztatást, de néha tényleg úgy érzem, hogy velem nem történik csoda.
Zsókuci,
5 kg? Az szupi!!! Hajrá? Fogászat? Kivizsgálás?
Kira,Noki,
Hajrá következő inszem!!!! Látom ti sem vesztegetitek az időt. Igazatok is van. Én is nagyon bánom, hogy az út miatt kimarad ez az egy hónap. De mindenki azt mondja legalább egy kicsit kizökkenek. De ha azt mondanák, hogy ittvan sikerült, bárkinek szívesen odaadnám ezt az utazást, higgyétek el.
Törpe,
De szupi, örülök, hogy jó volt a síelés. És az még jobb hogy ki tudtál kapcsolni. Egyszer úgy szeretném én is, hogy ne minden 2.gondolatom a baba legyen. Lehet, hogy mégis meg kellene látogatnom a dilidokit, hogy helyretegyen a lombikig.
Lányok, ez miért van hogy az egyik doki megnéz uh-n a másik nem az inszemkor. Engem sose nézett meg, csak megkérdezte, hogy beadtam e a tüszőrepit.
Nemone,
Babatapi megy ezerrel!!!!!!