A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kép
gabicsibe

Madrin
Ez szerintem hülyeség!Akkor minek csinálnak beavatkozásokat,be is zárhatnának is kiírhatnák,hogy szabadság miatt zárva!Szerintem sok baba van a másik topikon akik nyáron fogantak.Elég ha 2-3 napot fekszel aztán mehetsz, tudod, hogy nem ezen múlik!
gabicsibe

Vic !

Sajnálom :cry:

deri
deri

Kedves Vic!

Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: Az a legrosszabb, amikor meg se jön még, és az ember reménykedik! Azt nagyon utálom! Akkor koncentrálj a francia útra!

Gabi
Akkor megnyugodhattok! Örülök!!

Kira
Remélem, jó hírrel jössz!!!! Drukkolok!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Vic, :( Ne sírj te lány, előre kell nézni... majd legközelebb javítjátok a statisztikát!

Madrin, biztos van valami, abban, amit írtál a kedvezőtlen időszakról, de igazából az orvosokat kellene megkérdezni, hogy mikor a legesélyesebb a teherbeesés. Ha a nyár nem kedvező, akkor én azt mondom, hogy a tél pedig az infulenza és egyéb nyavajajárványok miatt nem kedvező.
Nekem mondott olyat meddőségi orvos, hogy a tavasz a legjobb. De nem akarok hülyeséget mondani, azt hiszem a hormonreakció a legjobb akkor. Azt el tudom képzelni, hogy másképp reagálunk a hormonokra, évszaktól függően. De ezt ők nagyon ügyesen megoldják, azért járunk 2 naponta vérvételre, és azért állítgatják az adagunkat, Mert másképp reagálunk, ami talán az évszaktól is függ.
Vendég

SZia Brumi!

Hogy vagy???? Jó a vonalzód! :lol:

gil

Vic

Nagyon sajnálom!
Fel a fejjel, egyszer mindannyian anyukák leszünk hidd el!

Puszi

Kép
noki&potyi

Vic!
Én is nagyon-nagyon sajnálom! :cry: Ezek az inszemek nem akaróznak összejönni senkinek. :( De miért??? Én nem nagyon hiszem, hogy ez az inszem túl jó megoldás lenne bárkinek is. Miért kínozzák a lányokat, hogy 6-szor végig kell ezt játszani??? Sikerült itt a babaneten valakinek is inszeminálással??? Most tök negatív volt ez a hozzászólásom (ne harizzatok), de tényleg így gondolom és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. :( De kívánom, hogy nagyon ne legyen igazam!!!!
Én holnap megyek tesztelni, de annyira nem akarok, hogy az már fáj! :? Idáig mindíg görcsöltem amikor igaziból meg kellett volna jönnie. Most meg semmi. Éppenhogy csak érzem a hasam, de annyira kicsit, hogy az elenyésző. És ma meg elkezdtem barnázni. Ez még soha az életembe nem fordult elő. Nekem megjön akkor zutty! Ja és még rakom az utrot. Úgyhogy gőzöm sincs mi van. Persze tesztet nem csináltam. Na majd holnap kiderül!
Mindenkinek jó éjszakát és szép állmokat! :)
kira76

Kira
A lombiknak sokkal nagyobb az esélye, ez tény, de az inszem se reménytelen. A babásban átfutva gyorsan a táblát kb. 28 lombikot számoltam és 5 inszemet. Ne felejtsd el, hogy sokan nem is próbálhatjk az inszemet, úgyhogy eleve több a lombikos. De pl. a kolléganőm is első inszemmel lett babás, pedig régóta próbálkoztak. Ha most egész máshogy reagál a szervezeted, reménykedhetsz is. Nem? Holnap minden kiderül! Vicces lenne, ha ezek után tényleg sikerülne, pedig ilyen negatív voltál!!

gil

Sziasztok!

Vic!

Sajnálom! :(

Madrin!

Én is olvastam amit mondtál, Zita West: Gyereket szeretnénk c. könyvében. Sőt még azt is írja, hogy a tavaszi transzfernek nagyobb az esélye, mert ilyenkor éled a természet is, és a szervezet is megújul. Persze mindig vannak kivételek

Nagyon jól bírom a fogyit! Már 2,5 kilót fogytam!! :D 1 hét alatt nem is rossz! Ha mozognék is az még jobb lenne......

Kép
nika28

Bocs, hogy csak most jövök, de tegnap koncerten voltunk. Nagyon jóóó volt. Én egyébként is csak ilyenkor este tudok írni, mert a munkahelyemen nem megy a fórum. :(

madrin: Bocs, hogy csak most válaszolok. Nekem a terheléses inzulinom 115 volt, ami elég magas. A cukrom jó volt. Nem igazán tudom, mi az a Hame index.

gabicsibe: Nagyon köszönöm.

Vic: Én is sajnálom.
vicky79
Budapest III. kerület

Kira, Noki, Gil, Madrin, Gabi és mindenki köszönöm az együttérzést.
Igazából nagyon nszomorú vagyok, mert a múltkori kicsi siker után nagyon reménykedtem. Akkor amikor úgy voltam én is az inszemmel, mint Kira. Tök negatív voltam, állandóan azt mondogattam, hogy nekem soha nem fog sikerülni ez a dolog. Be se szedtem rendesen az utrót, a végén már nem is érdekelt. Aztán hopp elvetéltem 2 hét múlva, de ezt már ismeritek. egy kicsit bele is éltem magam ebbe az inszembe, nagyon bíztam benne. De én is úgy gondolom, jó ez az inszem, ez is lehetőség, de hát.....a statisztikát tudjuk......és a párom első megérzése is az volt, hogy nekünk a lombik majd..........úgy vagyok vele,. hogy kötelezően végigcsinálom még a 4.-t, talán az 5.-t is, 6 nem lesz, ha sikerül tök jó, ha meg nem akkor, letudtuk a dolgot. Pedig elméletileg nem rosszak az eredményeink és összejöhetne inszemmel. Néha az az érzésem már nem jutok el odáig hogy elkezdjen nőni a hasam, a szülőszobáig való eljutásról meg ne is beszéljünk. Ugyanakkor a másik pillanatban meg eszembe jut, hogy Gabi is végigszenvedte ezeket az inszemeket, és elsőre sikerült a lombikja.

Ma derül ki a kolléganőmnél, hogy sikerült e neki a lombik fagyiból, nagyon kíváncsi vagyok.

Igen, most majd egy pár nap múlva megpróbálok a francia útra koncentrálni, jó lesz az, egy kicsit ki is zökkenek.És amint hazajövök irány a BMC.

Brumi,
Hogy vagy??????

Kira,
Nekem most volt először az hogy nem jött meg a teszt előtt. Persze ma reggelre elöntött a vér. Én a barnázásnál már tudom, hogy vége, de ha neked nem így szokott, akkor hátha...........
Hátha most a negatív hozzáállásod jól sül el. Nagy drukk mára, és várunk a hírekkel.

Zsókuci,
Nem tetszik ez nekem, hogy még mindig magas a süllyedésed. Szerintem addig járj a dokik nyakára, amíg meg nem találják, hogy kezdhess végre. Nagyon sajnálom. Iszonyat idegölő lehet.

Madrin,

Ezt én is hallottam, hogy a nyár nem jó a beültiknek a meleg miatt. A fiúknak jobban melegszik, és kevesebb katona termelődik. De álltítólag a nagyon hideg se jó. Akkor marad a tavasz meg az ősz. És még erre sincs recept. Frankó. :shock:
vic12

VIc, úgy látszik ez nem a mi hónapunk volt:(
De tök jó lesz ez a francia utazás :)

Mi is megyünk Bükre vagy Bükbe :oops: tényleg Baby meglátogassalak? :) :)
Szal én most azt várom nagyon :)

Kira, nem tudom azóta meg tudtál-e valamit, de amikor mentem tesztre 3-man csajok mensi görcsök között fetrengtünk, mindenki azt mondta hoyg ez tök jó jel :shock: (egyikünknek se sikerült ) a 4. lány tök nyugodtan álldogált mondta hoyg nem érez semmit, és ikrei voltak (HCG nagyon magas volt ) :)
Szóval én már tényleg nem tudom mi a jó...

Hu Gil mostmár csak benned bízunk :)

Lányok belehallgattam egy letölthető online adásba vagyis akkor már nem volt online mindegy, nyílt egy új reprodukciós központ, nem ez lényeg hanem mondta a doki hogy egy nőnek a
32. !!!!! lombik sikerült :shock: :shock: :shock: .... én meg a 2 után el vagyok keseredve nem semmi mi?
madrin

Sziasztok!

Húúú, ma megnyugodtam.... megkaptuk a sebésztől a szövettani eredményeket, úgy tűnik minden rendben :D A műtétek és a lábadozás nem úgy sikerült, mint ahogy mi azt előre gondultuk.... majd mesélek, ha visszaolvastam.

Rebe, gratulálok a csini pocidhoz! :wink: Az otthoni létet tessék kihasználni, sokat pihenni, lazítani.... életed egyik legszebb időszaka! :D Puszillak, drága!

Gabicsibe, nagyon örülök a jó cukoreredményednek! :D

Madrin, a múlt heti helyi hírlapban én is olvastam az új meddőségiről, a Cirisről..... hááát.... főként Kelet-Európából várják a betegeket, mert a nyugat-európai árszint feléért, kb. 200.000 Ft-ért elindítható náluk egy lombik (+gyógyszerek). Az intézmény vezetője szerint a köztudatban keringő számok misztifikáltak.... Szerintem meg épp elég a támogatott lombik mellett a gyógyszerek árát "kiköhögni" :( Na, mindegy... minket ez úgysem érint.
Azért kíváncsiságból beírtam a keresőbe, Dr. Vereczkey Attila nevét... néztem is nagyokat. :shock:

Majd jövök! Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Anett de jó pont reggel gondoltam Rád hogy mi lehet VEled:)
Egyébként ebben igazad van hoyg gyógyszerek mellett drága...De nézted mennyit számolnak el a lombikért, mert én a magyarorszag.hu -n kövevetem 406.000 Ft-ot :shock: :shock: :?
Szal....
madrin

Sziasztok!
Nem mentem fel a BMC-be, mert reggelre egyre jobban barnázgattam és inkább vettem egy "negatív" tesztet. Nálunk nem árulnak pozitív tesztet???? :lol: Szóval inkább hétfőn felcaplatok, mert remélhetőleg a 2. 3. napon leszek és talán kezdhetem a következő inszemet! Úgyhogy erről ennyit! Annyira negatív volt a teszt, mint a hozzászólásom! :lol:
Este visszaolvasok!
Pussz mindenkinek!
kira76

Holnapra mindenkinek nagyon boldog nőnapot kivánok!

Kép

Máté

Kép
taptau

Inszemesek figyelem! Beleértve magamat is. :lol:

Kolléganőmnek sikerült a 2. beülti , végigcsinált 6 inszemet, egyik se jött össze neki. 1.lombik sikerült.

Na???????????? Ez most nekem is erőt ad talán jobban, mert itt egy pozitív példa.

Kíra,

Sajnálom. Majd a lombikos vagy a következő inszemes statisztikát erősítjük. :wink:

Csajok!

jó hétvégét, legyetek jók. Otthoni gépünk még mindig rossz, úgyhogy majd hétfőn visszaolvasok.

Puszi.

Vic
vic12

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!

Voltam ma a BMC-be, ultarhangon, de nem látott a doki semmit még :( pedig a kilencedik napon vagyok. Holnaptól másfél merional-t kell beadni. Majd csütörtökön kell újra visszamennem ultrahangra.
Volt már valakinek ilyen? nem kellett volna már most látnia valamit a dokinak szerintetek?

Taptau

köszönjük szépen a nőnapi köszöntést :)

Vic,

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de fel a fejjel és előre.

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Kira :( :( Legközelebb sikerül! Tudod, a tavasz kedvez! Egy mismerősömnek a 9.re sikerült. Nekünk ha lenne nagyobb esélyünk, csak arra mennénk, szerintem ugy 10-szer biztos! Igaz, ahova én jártam inszemre, ott nem volt stimu, csak UH 2 naponta, és tüszőrepi. az nem megterhelőa szervezetnek.... Csakhát nekünk a katonasereg elkeserítően kevés...

Anett, mi volt ???

Gil, köszi a vonalzó bókot Smile A tiéd is nagyon csecse! Olyan kis kifinomultak azok a pálcikababák! Smile De komolyan! Ők miért zöldségek között haladnak? Smile Nekem a volanzómról is a zöldségek jutnak eszembe, és amikor majdnem elfelejtek enni, nyitom is a céklát és a többit...

Vic, köszi szépen, egyre jobban vagyok! ma már egyedül kimentem sétálni, jó hosszúra sikeredett, és nem éreztem gyengének magam! Smile Tuningolom mondjuk a negyed kiló túrót és vörösbort, céklá, spenótot, plusz a vitaminokat.. és kiülök a napra, amikor lehet..
De jó, mindjárt utaztok! a barátnőm lent lakik Délen, Montpellier mellett, és 2 hete mondta, hogy ingujjban járnak az emberek... De szuper lesz neked!

Nika, Zsókuci, Csibe, hoyg megy a fogyi? Hány kilót sikerült leadni?

Lányok, már itt nálunk 2 fa virágzik! én most vettem észre Smile
Vendég

Kira
Sajnálom :(
Én sem kaptam soha pozitív tesztet,erre felé se árulnak :wink: Az első inszem után hagytam a fenébe és nem költöttem rá többet,pedig mindíg eljátszottam a gondolattal hogy fogom a páromnak megmutatni.

Vic
Egy kis pihenés és utazás nem fog ártani,nekem is utána sikerült :wink:

Anett
Ha a gyógyulás körül nem is volt rendben minden,dde legalább a szövettan jó lett!

Nika
Gratulálok a - kilókhoz,csak így tovább!!Bár nem tudom honnan akarsz te fogyni!

Madrin
Én egyik reggel láttam a Tv-ben riportot a dokival aki nyitotta hát elég sok zűrös ügy van körülötte!Viszont annyiban tetszik,hogy itt pszichológusok is rendelkezésre állnak.Kár hogy itt a Bmc-ben nem tudják megvalósítani!
gabicsibe

Taptau, köszönjük szépen! :) Néha én már el is felejtem, hogy nő vagyok:) Most tudatosítottad :)
El is felejtettem megkérdezni a doktorbácsit, hogy mikor lehet szerelmeskedünk :( Na mindegy... :)
Vendég

Nika, jaj, te tegnap írtad hogy 2,5 kilót fogytál... szuper... mikor írtam az előbb, régebbinek tűnt az a hozzászólás... ennyire azért nem kell gyorsan fogyni, hogy tegnap óta megkérdezzem :)
Vendég

Tubikriszta!

Én is voltam így még az inszemek alatt, volt hogy egy vagon puregont benyomtam és semmi, nem tudtak velem mit kezdeni, de a lombik után is volt decemberben, akkor a merional sem használt, így aztán januárban 1,5- et kaptam én is...
Nem tudom mitől függ, de az nem baj ha kicsit megemeli az adagot.

Zsókuci!

Egyáltalán nem örülök a vérképednek, remélem a fogaknál lesz a probléma és gyorsan meg is szüntetik. Írj majd, jó? Kitartás.

Kira!
Sajnálom nagyon, de bízzunk a következőben!!Kitartás.

Anett!

Örülök a jó szövettannak.
Remélem, jól Vagy. Már hiányoltalak.
Puszik.

Baby!

Hogy VAgy? Remélem jól!

Vic!

Sajnálom hogy most nem sikerült. Én is mindig erőt merítettem a pozitív példákból...én is végigcsináltam a hat inszemet. Tarts ki,, nincs már messze a siker! Szorítok Neked!

Lexi!

Mi újság?Remélem minden rendben!!

Brumi!

Örülök hogy jobban Vagy! További gyors regenerálódást kívánok! :P

NAgyon jó hétvégét kívánok Mindenkinek!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Brumi!

Nagyon örülök, hogy jobban vagy! Nemsokára teljesen felépülsz és mehettek a fagyi bébikért. :lol:

Gabi!

Sajnos van honnan fogynom! Valójában a versenysúlyomtól oltári messze állok.
Én régebben mikor vékony voltam akkor is úgy gondoltam, hogy kövér vagyok és fogynom kell. Na csak most látom, hogy akkor mekkorát tévedtem! :D

Kép
nika28

Jó reggelt!

Én zártam, és én nyitok! Na, ez szép! :)

Megint esik az eső! Annyira utálom!

Zsókuci, Csibe!
!

Hogy álltok a fogyival?

Kép
nika28

Sziasztok,

Csak gyors bekukk, mert nemsokára indulunk vendégségbe, de este most már tuti jövök :wink:

Nika,
Köszi, jól állok a fogyival, nagyon jól bírom! Tényleg a változatos kajálás a lényeg, így nem lehet beleunni, illetve nem betartani :wink: Eddig -5 kg!!!! :D :D:D:D
Neked hogy megy?

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Az nem semmi! Gratulálok! :D

Nekem 2,5 fél, de Te egy hét előnyben vagy! :D :D

Én is nagyon jól bírom, igaz vannak kísértő tényezők, de ellen tudok állni. :D

Kép
nika28

Sziasztok!

Krisztamili

Köszönöm, hogy válaszoltál. Remélem, hogy ettől már lesz peteérésem, nagyon bízom benne.

Zsókuci

Nagyon ügyes vagy a fogyit illetőleg, rám is rámférne nagyon. Majd kérek tanácsokat :) Múltkor sajnos nem sokat tudtunk beszélni, de remélem, hogy lesz még rá lehetőség. :)

Lányok,

Hogy telik a hétvége? Mi jót csináltok?

Illetve lenne még egy kérdésem, hogy most másfél injekciót kell kapnom, beszéltem már Zsókával is, hogy tegyem el a fecsenkendőt. De ma nekem úgy adták be, hogy feloldották mindkét injekciót és onnan csak másfelet szívott ki a nővér. Úgy szerintetek el lehet tenni a hűtőbe már feloldott állapotban, vagy dobjam ki. Elvileg az van írva, hogy amikor összekevered utána rögtön fel kell használni vagy kidobni.
Ti hogy csináltátok?

Várom válaszotok
Köszönöm
tubikriszta

Tubikriszta!

Én kidobáltam a feleket, a Bmc- ben azt mondták így kell. Nem éppen takarékos de legalább biztonságos...sok sikert!!! :P

Kép
krisztamili77

Gil
Miújság teszt ügyben?

TKriszta
Nyugi majd szépen fejlődnek az emelt szuriktól!Amit egyszer össze kevertés sajnos azt már nem lehet felhasználni később,ki kell dobni :( Pazarlás,de sajnos ez van!

Nemone
Mi volt az Uh-on?
gabicsibe

Sziasztok,

Edóra,
Üdv a csapatban! :D Sajnálom, hogy ilyen rossz élmények értek az eddigi próbálkozásaitokkor. :? De majd meglátod, idén minden jól fog sikerülni, és végre anyuci leszel!
Mielőbbi babásodást! :D

Madrin,
Sajnálom, hogy nem lett spontán csodátok :roll: És a nem túl jó inzulin rezisztencia eredményt is… :?
A nyári lombikról én is így hallottam, DE aztán ha átkukkantasz a babás topikra, és megnézed, hogy hány baba született március-május között… ők bizony nyáron fogantak, szóval szerintem azon kívül, hogy nem kellemes nagy melegben bejárni, és fárasztóbb is, mint egy kellemes tavaszi/őszi napon, nem hiszem, hogy megalapozott ez a kijelentés :wink:

Gabicsibe,
Köszönöm, aranyos vagy. Remélem tényleg kiderül hamarosan, hogy mi a gond, és tudják mielőbb kezelni, és végre tényleg kezdhetünk majd.

Noki,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry: De örülök, hogy pozitív a hozzáállásod, és hogy nem adod fel! Hajrá! :)

Moncso,
Nem kicsit irigyellek a mátrai heteidért :wink: Nekem még a szabadságom alatt is sokszor eszemben van a munka… :shock:

Krisztamili drága,
Sok-sok puszi neked! :D Hogy vagytok? Hány hetes vagy most? Vonalzó ügyben tudok segíteni, ha kell, szóljál csak :wink:

Süni,
Köszönöm, aranyos vay! :) Te hogy vagy? Nem nagyon írsz mostanában… :roll:

Nika,
Én is gratulálok a leadott kilóidhoz! Nagyon ügyi vagy :wink: Ne feledd, azért több túlsúlyból, könnyebb leadni, mint kevesebből, tehát még az egy héten kívül ez is nagy előny nekem :wink: A fogyitól lehet rossz hangulatod, és fáradékonyabb is lehetsz, nálam is előfordul ez :lol:

Deri,
Örülök, hogy sikeresen túl vagy a HSG-n, és hogy minden rendben odabent! :D

Brumi,
Örülök, hogy jobban vagy már! Nem, természetgyógyásznál még nem voltam. Arra gondoltam, hogy ha esetleg minden területen rendben leszek, és még mindig nem jó a vérképem, akkor felkeresek egyet. Ártani nem árthat!

Nemone,
Nagyon jó, hogy ilyen klassz lett az eredményed! :D:D Drukk a hétfői inszemhez! :D

Gil,
Ma teszteltél? Vagy mikor fogsz? Drukkolok ám nagyon! :D Sok puszi!

Vucuska,

Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Mesélj majd, hogy milyen volt a csapatépítő tréning! :wink:

Vic,
Őszintén sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry:
De nemsokára irány Franciaország! :D:D

Kira,
Szintén a másik topikot ajánlom figyelmedbe, ott 5 inszemes sikergyerek is van :D Szóval szerintem igenis sikerülhet! :D
Nagyon sajnálom a nega tesztet! :cry: De remélem, most már sikerül venni végre pozitívat is… drukkolok!

Anett,
Nagyon örülök, hogy jó lett a szövettan! :D:D:D Mesélj majd… :roll:
Hm, igen… Vereczkeyről én is sok érdekeset olvastam már :shock:

TubiKriszta,
Bár tegnap beszéltünk… de itt is: sajnálom, hogy nem kaptál tegnap jó híreket :roll: Ha a szurival kapcsolatosan rosszat mondtam, sorry… elég rég volt már az én stimum, lehet, hogy keverem valamivel. :oops: :oops: Hallgass a lányokra, az a tuti :wink:

Csibe, Bonya, Törpe, többiek?? HAHÓÓÓÓ!! Tessék jelentkezni!!

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok !
Remélem mindenkinek nagyon jól sikerült a Nőnapja ?!

Kira!
Annyira sajnálom, hogy nem sikerült ez sem ! :cry:
Este leszek msn-en, de ma is rohanunk egész nap családról-családra és szórjuk a meghívókat.

Rég nem beszéltünk és anniyra elvonási tüneteim vannak már, hogy azt elmondani nem tudom!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Puszi :cry:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Még nem jött meg, de úgy látszik, én is csak egycsíkos tesztet tudtam venni. :cry:

gil

Jó reggelt!
Újra itthon! Kéz, láb és egyéb törések nélkül :lol:
A síelés fantasztikus volt!
Remélem nem utáltok meg,de egy percig sem jutott eszembe a babaproject, a babanet, és a munkahelyem sem! Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára :roll:

Tegnap este értünk haza, és sikeresen elment a kedvem mindentől....ahogy közeledtünk Budapesthez jutottak eszembe a dolgok, és elkezdtem a szorongást.. ráadásul lelopták a dísztárcsákat a kocsimról pedig csak egy estét állt garázson kívül!:cry:Nesze neked Buda! :evil: Kint minden este kint hagytuk a léceket a síboxban, és mégis ott volt reggel! Én úgy szeretek itt élni, de egyre több p...szt van és én ezt nem viselem jól! :(

DE! Aludtam egy nagyot és ma már tök jó minden!

Visszaolvastam, de annyit írtatok, hogy alig maradt meg valami a fejemben! :oops: :lol:

Gabicsibe
:shock: mi történt, csak annyit vettem le, hogy égés, és műanyag?!?!

Zsókuci a képek szuperek! :lol:
Nem értem mi lehet, hogy még mindig rossz a süllyedésed :( én is drukkolok, hogy csak egy fog legyen!

Madrin
ezt profin műveli a mensi! Nekem most két nappal később jött meg, így még belelógott kicsit a síelésbe, és persze lehet felülírni a stimu kezdét is! :twisted:
Sajnálom, hogy nem sikerült a spontán hónap!

Gil
:(
kicsi halvány csík sem volt??

Vic
:cry:
Francia út biztos jót fog tenni!
Engem most kicseréltek!
Én hiszek benne, hogy a sok-sok napfény segít!
Kikapcsolsz! Kipihened magad, és egészen másképp fogod érezni magad!

Ezért a tavaszi-nyári sikerekben is hiszek! Még élő példám is van rá! :wink:
Tessék gyűjteni a D vitamint, attól legalább pozitívak is lehetünk!

Üdv az újaknak!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Gil!

:(

Törpe!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat, és épségben hazaérkeztetek! :)

Jó egy kicsit kikapcsolni........

Mi ma is kint voltunk a "farmon" :D :D
Ismét jól elfáradtunk! Még mindig nem látom a végét, de már alakul..........mint púpos gyerek a prés alatt :D

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép

Kép
nika28

Sziasztok!

Kicsit szégyelem magam, hogy eddig nem jelentkeztem, köszike, hogy hiányoltok nagyon aranyosak vagytok!!!

Baba témával egyenlőre nem erölködünk várjuk a csodát.
Pont ma voltamdokinál, mert már kb. egy hónapja nagyon fájok.
Hát az endometriozisom rakontcátlankodik.
Van egy 5x5-ös csúnyaság holnap jelentkezek be Szegedre ahol tavaly műtöttek és majd kiderül mit csinálnak.
A keresztcsontom is fáj iszonyatosan mintha sérvem lenne ma azt is meg rontgenezték persze az igazából nem lát eltérést.
Lehet, hogy a műtétek és a mostani frányaság miatt fáj ennyire.

Már nagyon elegem van ezekből a nyavajákból, nagyon szeretném ha már vége lenne és egy kis babucika gyógyítaná a sebeinket.

Pusszantalak benneteket igérem időnként jelentkezeni fogok!

bonya

Kép

Kép
bonya

Majd elfelejtettem!

Nagyon kedves barátnőm megkért, hogy tegyem fell a számára feleslegessé vált gyogyókat.

Ők is a BMC-be jártak, de megtörtént náluk a csoda spontán sikerült a babóca.

Puregon Pen toll + 16 db tű
Utrogestan hüvelykúp 2 és fél doboz 2009.05-ig szav idős
Estrofen 2 mg 28db
Olgarutran 1 db
Puregon 1 patron
Mecypred 22 szem

Ingyen oda adná őket , utánvéttel postázná.
Hívjátok nyugodtan:
Fráter Bernadett
06-30-2-186-675

bonya

Kép

Kép
bonya

Szia Bonya,

de jó hogy jelentkeztél :)
Francba az endóval, most nem kapsz rá semmit?
ÉN se szal kicsit parázok is miatta.
Akartam Neked (is ) írni, hogy Konc tanárúr múltkor azért volt lelekes irányomba,mert épp előtte tudta meg hoyg egy csúnya endos betege (mármint nem a csaj volt csúnya hanem a betegsége :) ) szal nekik több sikertelen beülti után, spontán összejött, szal tényleg nem reménytelen a dolog.
Reméljük Szegeden csak jó híreket fogsz kapni.

LÁnyok merre vagytok,nagy ma a csend.

Zsókuci nem is gratuláltam a fogyáshoz, nagyon ügyi vagy :)
madrin

Sziasztok!

Még mindig nem jött meg, de mivel tegnap totál negatív volt a teszt, nem szabad reménykedni, és nem is érzek semmit. Csak szivat és késik.... De ezt tudtam már ciklus közben, ezért is mondtam, hogy lekéstük a pét, mert szerintem most rendhagyóan hosszabb a ciklusom.
Holnaptól néhány napig anyukámnál leszek, ahol nincs net, úgyhogy nem tudok írni, bentről csak olvasni tudlak titeket. :( De ahogy látom, eléggé behalt a csevely :roll: :roll: Tényleg hova tűnt mindenki????

Képzejétek, pénteken babáztam egész délután-este a négygyerekes barátnőmnél (velem egyidős :shock: spontán babák). A legújabb babó kéthetes volt akkor, őt dajkáltam, négyéves keresztfiamnak meséltem, szóval hihetetlen élmény volt! Kéthetes baba!!!! El tudjátok képzelni?? olyan édes volt! Mondtam is barátnőmnek, hogy egyet nekem is adhatna, annyi van mér neki, vagy szüljön még egyet, és az az enyém lesz! :lol:

Törpe
Üdv itthon!!!!! De jó, hogy így ki tudtál kapcsolódni! Ez szuper!!!! Budapest, Budapest, de csodás!!!! :lol: :lol: A dallamot képzeld hozzá!

NIka
Nagyon közeledik az április, és érted is izgulhatunk! Te hány kilóról indultál? Mi a fogyimódszered?

Zsókuci
Le a kalappal, hogy így megy a fogyi!!! A végén hamar eléred a bűvös 15-öt!!! :wink: Köszi a drukkot!

Brumi
Hát szeretném, ha a pálcikaemberkék babóra bukkanának az utolsó káposztában!!! A franciáknál nem a gólya hozza, hanem a káposztában találják a szülők a babát! :lol: :lol: Jól vagy?

Vic
Mikor indulsz a nagy útra? És Párizsba mész? Mennyi időre? De jóóóó neked! Csak gondolom, párod nem mehet veled. Az mondjuk nem jó!

Bonya
Üdv újra köztünk! Az a hülye endó nem akar már elfelejteni téged??? Szegény!! Hajrá spontán csoda!

Madrin
Akkor előtted a csúnya beteg példaképnek!!! :lol: :lol: :lol: Van remény!

gil

Gil
Kár hogy nem te lettél a következő csoda :(

Törpi
Üdv újra a valóságban :? ,izgultam hogy ne legyen bajotok,örülök hogy minden rendben!
Itt nem is írtam mi lett a kezemmel a másik topikkal osztottam meg :oops: Húsvéti koszorút csináltam és ahogy fogtam a virágfejet és nyomtam rá a ragasztót a pisztolyból ráfolyt a kezemre.Megróbáltam a másik kezemmel leszedni,de csak azt értem el vele,hogy megégett az is :oops:Ilyen fájdalmat még nem éreztem, Boti jól kiporolta anyját,olyanokat kaptam a popómra belülről :roll:

BOnya
Fránya endó,remélem nem kell ismét műteni!
gabicsibe

Moncsó
Mi volt a konzultáción?Hogyan tovább??

Lányok!
Ha nem írtok infót,nem tudok friss táblát felrakni!!!

Nemone?????
Noki?????
gabicsibe

Sziasztok!
Tényleg jó nagy csend van. Senkivel nem történik semmi? :? Én ma voltam BMC-be. 10 után értem oda és nem kellett sorba se állni és a Doki is pár percen belül behívott. Úgyhogy kb. 20-30 perc alatt végeztem. :) Pedíg hétfő volt! Merionalt szúrok mától. Azt mondta a Konc doki, hogy látja nekem nagyon jó a Merional, akkor szúrjam továbbra is azt. :) Szerencse! Hát rólam ennyit. Semmi más nem történt.
Gil
:cry: Sajnálom! Látom Nálatok sem kapni pozitív tesztet!
Mindenkinek jó éjt!!!!
Sziasztok!!!!
kira76

Szép estét!

Gil
:lol: :lol: se hallásom, se hangom :lol: :lol: de elképzelni elképzeltem! :lol:

Nika
A farm tényleg fárasztó lehet,de gondolom az is teljesen kikapcsol!

Gabicsibe
:shock: anyám! Nem semmi vagy! Szépen gyógyul a sebed?
Írok privben technikai kérdést :lol:

Kira
:shock: nem volt sor?!?!? Ilyet én még nem láttam! :shock: Nem semmi élmény lehetett :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Gabicsibe.

Én pénteken megyek Uh-ra, szombaton kezdtem el szúrni a Merionalt.
Nem tudom, hogy mikor lesz inszem.

Múlt7en hétfőn jött meg a menszim és pénteken annyiba is maradt, de egész 7végén és még ma is vérezgettem, de csak akkor amikor pisiltem és csak 2-3 pötty.
Valamikor barnás a színe......
Ilyen még nem fordult velem elő, de mondjuk betudtam annak, hogy most nem Puregonozok és lehet másként hat a szervezetemre a Meronal.
:?
Nem tudom !
Szerintetek ez normális?!
Görcseim minimálisan vannak és inkább feszülést érzek mint fájdalmat, de azok is csak ma kezdődtek

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Brummadzag!
Remélem tavasszal tényleg az összes főrumos csajszinak összejön mesterségesen vagy spontán! :) Már igazán ránk fér.
Örülök hogy már jobban vagy.

Kira!
Tulajdonképpen én sem bízom már igazán az inszemekben. A mostaninak sem adok sok esélyt. De sose lehet tudni.....
Sajnálom hogy nem sikerült. :(
De azért az jó hogy ma már kezdhettél is!

Vic!
El fogsz jutni a szülőszobáig, sőt majd a bölcsi, az ovi és suli ajtajában is álldogálni fogsz hamarosan, hisz ha jönnek a gyerkőcök és elkezdenek nőni úgy fog szállni az idő hogy csak na.. :D
Gratula a kollégádnak! Olyan jó ilyeneket hallani.
Mikor mész pontosan Párizsba? Anyumék Húsvét hetében mennek Párizsba és csillagtúra keretében megnézik a Loire-menti kastélyokat.

Madrin!
Bükre én is mennék egy kicsit fürcsizni, az olyan jó hely lehet.

Anett!
Örülök hogy minden rendben van veled.
Lesz még valamilyen vizsgálatod?
Mikor kezdhettek megint?
A Civisről én is olvastam és hallottam. Érdekes............

Rebe!
Édesek a babóid!

TubiKriszta!
A 4. inszemnél nekem is nehezen indultak meg a tüszők, de aztán mégis elkezdtek növögetni. Akkor a 17. napomon volt az inszem.

Krisztamilli!
Hogy vagy?
Hányadik hétben is vagy?

Zsókuci!
Gratula - 5kg-hoz. :D
Végülis nem mentem tréningre. Nem akartam lezötykölődni. De ahogy ma mondták a kollégák nem maradtam le semmiről.
Köszi a drukkot! :D

Nika!
neked is gratulálok a 2,5 kg-hoz. Az is nagyon szép eredmény. Csak így tovább és KITARTÁS!

Gil!
Sajnálom!

Törpe!
Örülök hogy jó volt a síelés és teljesen ki tudtál kapcsolni. A pesti dolgot meg sajnálom.

Bonya!
Örülök hogy jelentkeztél és sajnálom hogy megint kiújult a problémád. Mindenesetre nagyon drukkolok a spontán babádért!!!!!

Gabicsibe!
Sajnálom a történteket. de azért már jobban vagy.
Nekem 21-én lesz tesztem. nem tudom írtam-e már.

Nekem ugye szerdán volt az inszemem, aztán este még elmentünk színházba.
Tréningre inkább nem mentem, viszont szombaton elmentünk szüleimhez Egerbe, ahol a délutánt a most megnyílt Agria Plazaban töltöttük. Szóval nem sokat feküdtem. Otthon csütörtökön és pénteken is tettem-vettem. Nem tudom hogy ezek a dolgok
használtak-e vagy sem, de én eddig mindig sokat pihentem, kíméltem magam és mégse lett semmi.
De az az érdekes hogy én eddig mindig éreztem a tüszőrepedést vagy 4 napig, most meg semmi nem volt. Pedig ugye volt tüszőrepedésem, mert a doki inszem előtt uh-val látta.
Ma elég ingerült voltam, jobban mondva idegbeteg. Néha már úgy éreztem hogy legszívesebben földhöz verném magam mint egy gyerek és úgy hisztiznék. Tiszta ideggyogyó voltam.Iszonyat sok a munka, szinte nem tudok semmit befejezni mert jön egy másik, fontosabb. Aztán egy kollégának is beszóltam a telefonba, jaj, annyira bánom.
De most hazafelé megfogadtam hogy holnaptól nem stresszelem magam. Mindent szép nyugiban megcsinálok. Inkább nem veszem fel a telefont.
Ilyenkor este annyira sajnálom hogy így elcsesztem a napomat ezzel az idegállapottal és ez ugye a babának se jó ha ilyen hülye az anyja.......inkább meggondolja magát és mást választ.
A gyomrom is fáj néha, a mellem is baromira feszül -ez mindig
szokott az utrotól.

A munka után amúgy is jobban lettem: olyan szép idő és jó levegő volt. Voltam talpmasszázson, az is megnyugtatott és utána a gyökérkezelt fogamat is végleg betömték, aminek már nagyon örültem.

Most jól kinyavalyogtam nektek magam.......

Megyek vasalni, mert van mit..............

Kép
vucuska

Jaj, még azt akartam kérdezni, hogy tömöm magamba a túrót, de az tulajdonképpen miben is segít? A megtapadásban?

Kép
vucuska

Jó reggelt!
Tényleg nagy a pangás :?

Merre jártok lányok?

Vucuska,
ha jól tudom, akkor a fehérje a sok-sok hormon miatt kell, segít megelőzni a túlstimut!
Ha nem jól tudom, akkor majd kijavít valaki :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Gabicsibe!

Köszönöm az érdeklődésedet nagyon szép eredményeim voltak a pénteki UH-n. Tegnap megvolt az inszem is, ahol 2 tüsző biztos meg is reped, mert előttem megnézett a doki UH-n. Amúgy most szerintem hamarabb kezdtek el repedni a tüszők, pedig szombat este 8-kor adtam be, ahogy kell, és már vasárnap éjszaka felébredtem többször, hogy baromira fáj, görcsöl a hasam, és mire megkaptam tegnap a zárójelentést, már semmit nem éreztem. Ja, és a tesztem 27-én lesz.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Vucuska
Köszönöm a biztatást, csütörtökön megyek a dokihoz megint ultrahangra, remélem, hogy az emelt adagnak lesz hatása.
Neked meg egy kalappal a 21-ei teszthez :)

Zsókuci,

Neked köszönöm a tegnapi segítséged, profi voltál injekció beadásban :) az igazi ápolók megirigyelhetnék a kezed komolyan!
Voltál már fogdokinál? Kiderítettek valamit?

Gil
Én is sajnálom, és ne keseredje el, mert a következő sikerülni fog biztosan.

Gabicsibe
Veled minden rendben, minden úgy történik, ahogy kell? :)

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: