A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vic
Addig maradunk míg jólesik :D

Nika
Megvárunk :D

Nellike
Reggel kell sajnos vérvételre menni és csak 11 körül van meg az eredmény :( Ha minden áron tesztelni szeretnél akkor vasárnap reggel tedd meg!És ha akkor netalántán nega lenne (Biztos nem lesz :D )akkor se keseredj,mert hétfőn még érhet kellemes meglepetés :D csuriban érted a kezem :wink:

Anett
Örülök,hogy minden rendben :D

Lányok!Akkor mindenkit várunk szeretettel délután Törpe,Gil és én már 4-től ott leszünk!Én vagyok az ismertetőjel :wink:
gabicsibe

Sziasztok!

Sünike is túl van a hysterón, eredményt még nem tudunk.

Kép

KépKép
anett_1

Sünike,
remélem minden rendben:) Köszi Anett:-)
Nellike,
tesztelni fogsz? (Én megfogadtam soha többet nem tesztelek!)
Így is rossz meg úgy is, ha nem sikerül, ha nem csinálsz akkor lehet még legalább reménykedni. Az eredményhírdetés napja mindig idegörlő!
De mivel neked most ez sikerült, így mindegy hogy csinálsz-e vagy sem:-) Én ezt érzem!
Én reggel már ott leszek kb 7, fél 8 körül, majd figyellek és egyedül megyek,mint majdnem mindig:( Neked biztosan nehéz napod lesz,már egy párszor átéltük, ugye? Izgi!!!!!!!
Ha mindenképpen tesztelni akarsz, akkor tényleg, ahogy mondja Gabicsibe, vasárnap reggel már csinálhatod is! Na, majd írj ám, ha megcsinálod a tesztet!!! Puszka
Gabicsibe és a többiek,
jó dumcsizást, ismerkedést és bulizást mára!!!!!

Tényleg, hétfőn jön még valaki? Csibe, te is jössz, ugye?! Hogy vagy?
baby.81

Sziasztok!

Már itthon vagyok. Megkajáltam :D Minden oké, nem találtak semmit. Dokim nagyon rendes volt. Nem volt gáz az altatás után sem és nem is véreztem nagyon. Nem is tudom, hogy most akkor örüljek vagy sem :wink: Azért a doki is nagyon biztatott, hogy ne adjuk fel.

Sz dokival is beszéltem. Egy tiszta ciklus és utána a következő mensinél mehetünk is vissza a fagyibabákért.

Köszi mindenkinek a drukkot!

Brumi holnap mehet haza. Elég jól van. Sokat kell pihennie. Zeke doki ma is meglátogatta. Le a kalappal előtte.

PUssz mindenkinek, és jó szórakozást a talihoz! Engem a férjem szórakoztat itthon. :D
süni76

Szia Süni!
Örülök, hogy jól vagy és annak is, hogy minden rendben volt nálad!!! :) Akkor hajrá fagyikák!!!! :)
Biztos jót "buliznak" a többiek! Jó nekik! :)
kira76

Sziasztok!

Brummadzag
Nagyon sajnálom, ami veled történt! Mielőbbi felépülést kívánok!

Kedden a BMC-s előadáson beszélt erről is a doktor úr. (azt nem tudom, hogy hívják. Idős, szemüveges, sportcipős) Azt nem gondoltam, hogy valaki közülünk át is éli. Azt mondta, hogy 1000 esetből 1 előfordul, hogy úgy szúrnak meg egy eret véletlenül, hogy nem áll el a vérzés magától.

Anett, Süni
Örülök, hogy minden rendben volt a hystero-nál!

Kellemes délutánt és jó szórakozást kívánok a talihoz!

Ma kellett telefonálnom a BMC-be. A kiskatonákban nincs baci, úgyhogy kezdünk márciusban. :D

Még egy szó a közjegyzőről: elmentünk ahhoz, aki 13.000.- mondott és megcsináltattuk a papírt. Amikor aláírtuk, kiderült, hogy 15.000.- :evil: :evil: Még mi voltunk a hülyék, mert persze mi értettük félre és pont 13ezret vittünk. Még jó, hogy volt a közelben ATM. Tiszta rablás... :evil:
bessy76

Sziasztok!

Bár ti most a talin vagytok, gondoltam írok pár sort magamról :

Mi ma voltunk a BMC-ben. Iszonyat sokan voltak, ennyi embert én még nem láttam, és mi volt a labor előtt....már nem tudtak hogy állni a fiúk-lányok hogy elférjenek.
Szóval tegnap megjött és ennek most azért nem örültem mert a férjemnél ugye legutóbb megint E-colit találtak és 2 hétig kellett antibiotikumot szednie, majd antibiotikum mentes napok következtek és őt is mára jelentettük be spermavizsgálatra. Én azt hittem hogy megint kimarad egy hónap, mivel a férjemnek jövőhéten lesz eredménye és nekem addigra meg már késő lesz elkezdeni a stimut. De szerencsére nem így történt: azt mondta a dokim hogy kezdjük el a stimulálást ésHnegatív akkor inszem, ha pozitív akkor terminált együttlét. Most nem Puregont kaptam, hanem Fostimult. Valamelyikőtök használ ilyet?
Aztán ha ez nem sikerül, utána lombikot kezdünk, de azt is mondta hogy még ez is lehet lombik. Majd meglátjuk csütörtökön.
Egyébként fél 2-kor végeztem és 7-kor már ott voltam, de türelmesen vártam. Egy kedves lánnyal beszélgettem, aki a 3. lombikjának eredményére várt és a HCG-je 4,8 lett. Azt mondta neki a dokija hogy ilyenkor 10 szokott lenni, de talán lesz belőle valami. Remélem összejön neki, nagyon aranyos volt. Azt mondta ő is csütörtökön megy vissta kontrollra, talán találkozunk.

Holnap lesz a férjem meglepi szülinapi bulija. Nagyon kiváncsi vagyok hogy fog sikerülni. Majd leírom milyen volt.

Úgy néz ki a gyökérkezelt fogammal is minden oké...kopp, kopp...a csontom volt begyulladva, arra szedtem antibiotikumot. Ma még ideiglenes tömést kaptam, majd talán jövőhéten csinálják meg a gyökértömést.

A nagytakarítással végeztem, szóval már rend van a kisszobában, most már sűrűbben jövök hozzátok és visszaolvasok mert már kiváncsi vagyok a fejleményekre. Igaz azért kb 2naponta bejelentkeztem hogy megnézzem mi a helyzet, gyarapodott-e már a kismamák tábora, de csak gyorsan átfutottam a napi beszélgetéseket hogy azért képben legyek...
De most visszaolvasok és mindenkihez lesz 1-2 szavam :D

Ti most remélem nagyon jól érzitek magatokat és beszámoltok majd milyen is volt a mai délután.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Brumi!

Örülök, hogy jobban vagy! :)

Lányok én olyan mérges vagyok!
Annyira szeretnék ott lenni Veletek! A párom egész héten itthon volt már fél 5-kor! Persze, hogy ma a kollégája szabin van és benn kell maradnia 6-ig! De nem nagyon ugrálhat, mert ez a második hete ezen a helyen.
A következőn (ha lesz) tutira ott leszek!

Kép
nika28

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni így ismeretlenül is. BMCben lombikozom. Ez a 2. és az utolsó is. Kedden reggel lesz a leszívás. Eddig Merionált, Puregon, és Decapepylt szúrtam esténként. Doki kérte, hogy az utolsó merionál adagot. Vasárnap reggel adjam be, utána már nem kell. Este jön a tüszőrepi szuri.

Csak olyan lüke vagyok, hogy nem tudom, hogy mi a helyzet a decapeptyllel. Azt tudom, hogy vasárnap is adnom kell. Rajta van a papíromon. Csak azt nem tudom, hogy ezt is reggel adjam, vagy mehet este.

Aztán jön a tüszőrepi utáni másnap....a papír szerint nem kell Decapeptyl. De amikor kijöttem a dokitól egyből felírtam, hogy melyik nap mit kell. S azt mondta kell hétfőn is a decap.... természetesen meg fogom kérdezni a dokit hétfőn, de addig is örülnék, ha elmondanátok nektek hogy volt.

Ja és nekem long van. köszi
eva77

Szia Eva!

Üdv itt!

A decapeptylt a tüszőrepesztő utáni napon is kell szúrni. Ha este szoktad akkor a szokott időben.

Én a deca-t mindig reggel szúrtam.

Megkérdezhetem, hogy miért az utolsó?

Kép
nika28

Sziasztok!!!!

Most értem haza, de lehet, hogy a többiek még mindig buliznak, csak nekem még be kellett mennem a munkahelyemre. De nagyon sajnálom, hogy nem lehetett ott mindenki, emlegettünk mindenkit a távollévők közül!!!!!!!

Tranzitos lányok!
Nagyon jó volt taliiiiii!!!!!! Jó volt megismerni Titeket!!!!! Nagyon jól éreztem magam Veletek!!! Kár, hogy el kellett jönnöm. Meddig maradtatok?

Brumi
Remélem, jobban vagy!!!!! Ahogy tudsz, gyere hírekkel!!! Sokat gondolok Rád!

Süni
Nagyon örülök, hogy minden oké!!!! Kár, hogy nem tudtál jönni!

Nellike
Szóval vannak jelek? :wink: :wink: Nagyon drukkolok!!!!!! Tudom, hogy csalhat a teszt, de én nem bírnám ki!
:D

Nika
De kár, hogy így alakult!!!!

Bessy
Ez tényleg szemétség volt a közjegyzőtől!

Baby
Mikor lesz a nagy nap????

Madrin
Mesélek a mai napról. Te is írsz? :wink: :lol: :lol:

Ma én is voltam BMC-ben, Mártika nagyon kedves, segítőkész volt!!! W doki meg nagyon jókedvű! Ez olyan sokat számít!!! Poénkodott, és annyira jók voltak az eredmények, hogy most a kivizsgálások miatt spontán ciklusban vagyok, de felvetette, hogy nem akarok-e hétfőn inszemet :shock: :shock: . Nagyon meglepődtem, de ezt a munkahelyen is el kellett volna intéznem előre, hogy akkor hétfőn nem megyek, meg talán több esélye lenne, ha Merionallal rásegítünk. Azért felírt tüszőrepit, hogy itthon ügyködjünk :wink: . Szóval most végül is "terminált együttlét" lett belőle. Aztán ha nem jön be, akkor köv. ciklus inszem. Örültem nagyon! Mondjuk öt és fél év után már nem nagyon hiszek a spontán ciklusban! :lol: Ahhoz nagy szerencse kellene!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Segítség!!! ma úgy ébredtem, hogy csurom víz volt az ágyam, szakadt rólam a víz egész éjszaka. Tiszta izzadság volt a lepedő, a pizsim, meg a paplanhuzat is. Gyorsan megértem a hőm, mert arra gyanakodtam, hogy lázas vagyok. Szerencsére nem, annyi, mint minden reggel ebben az időben , azaz 36,9. Túl meleg szoba kizárva, a hőmérséklet szinte mindig 21 fok. Egyre tudok gyanakodni a hormonális okokra. Volt már valakinek hasonló?

Ja , és reggel lezuhanyoztam, megtörölköztem, erre most megint érzem, hogy folyik rólam a víz. :?
nellike

Nellike!

Tutira hormonális lehet, mert mióta "használtam" a szurikat azóta én is így vagyok!
Már nem merek a kabát alá beöltözni, mert ha vhova be kell mennem, dől a víz rólam.

Egyébként állítólag a kismamák jobban izzadnak. :D

Kép
nika28

Sziasztok,

Tranzitos lányok:D
Szuper volt a tegnapi tali!!! :D:D:D Nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy megismertelek Benneteket személyesen is! :D
A fotókat nemsokára feltenném a honlapomra, feltéve, ha mindenki beleegyezik :wink: Ha nem, légyszi írjátok meg. :)

Gil,
Kár, hogy olyan hamar le kellett lépned! :( Kb. 21:30-kor jöttünk el :wink:

Nika,
Kár, hogy nem tudtál jönni! :( Látod, még 6-kor is indulhattatok volna, mert sokáig ott voltunk… Na, de a következőn (mert biztos lesz :D) ott a helyetek! :wink:

Adri, Krévi, Vucuska,
Kár, hogy nem jöttetek… :(

Nemsokára visszaolvasok, és írok még!

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lánykák!
Annyira de annyira sajnálom, hogy nem tudtam menni! Úgy szerettem volna. Sajnos a férjem nagypapáját kirabolták a boltba menet és szegénykém alig bírt hazajönni, halálra volt rémülve, ki kellett hívni a rendőrséget, meg az a tortúra...
Annyira megijedt, nem nézte meg a kocsi rendszámát, amiből kiugrottak, még az arcukra sem emlékszik!
Kistarcsán, fényes nappal egy forgalmas útszakaszon ezt csinálják.
Velük maradtam délután.
Meséljetek, milyen volt?
Zsókuci :D
Örülnénk a képeknek nagyon!!!
Jó pihenést Lányok, nálunk betonozás van... :)
adri1983

Adri, sajánlom, ami férjed nagypapájával történt. El tudom képzelni, hogy nagyon megijedt :(

Csajok, biztos nagyon jó volt a buli :D Zsókuci, majd küldd el légyszives az elérhetőséget, ahol meg tudom nézni a képeket. Köszi!

Brumi, remélem már otthon vagy!

Anett, hogy vagy? Mizujs?

Nellike, szorítok nagyon! :wink:
süni76

Sziasztok!

Milyen izgalmas,hogy személyesen is meg tudtátok ismerni egymást.
Várjuk a fotókat(mármint,ha Zsókuci elárulja a honlapjának a címét ;-)))

Nellike,

szorítok Neked,hogy ezek a jelek mind arra utaljanak,hogy már kismama vagy!Hétfőre drukk és remélem jó híreket írsz nekünk!
:D :D :D :D :D :D
orsiborsi

Anett, a párom lelkesen készül a vitamin kúrára. A cigilerakásra már annyira nem... Ma még jól kibagózza magát az esti koncertjükön, de aztán holnaptól állítólag leteszi. Nagyon kiváncsian várom. Azt mondta, száradjon le a keze, ha rágyújt. Erre én mondtam, hogy szóljon a zenekarnak, hogy kezdjenek el lassan új billentyűs után nézni :D Nagyon mocsok vagyok, ugye???
süni76

Sziasztok,

Anett, Süni örülök, hogy túlvagytok a hysteron.

Brumi??????????

Lányok mesélhetnétek a taliról.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,

Brumi drága,
Hogy vagy? Sokat gondolok Rád! További jobbulást, és sok-sok puszit küldök!

Adri,

Sajnálom nagyon, hogy ezt tették a férjed papájával :( Annyi szemét ember van :evil: Még szerencse, hogy nem lett baja…
A kutyódat is őszintén sajnálom! :?

Anett,
Nagyon örülök, hogy jól sikerült a hystero. :D

Süni,
Neked is nagyon örülök! :D Hajrá fagyiovisok! :D:D
Sok sikert a párodnak! :D Jót nevettem azon, amit írtál :lol: :lol:

Bessy,
Szuper, hogy nincs baci apánál! :D Hajrá március! :D
Sajnálom a közjegyzős dolgot… annyira rablók, hihetetlen! :?

Vucuska drága,
Ezek nagyon jó hírek! :D:D Drukkolok, hogy ne kerüljön sorra a lombikra! :wink:
Jó szórakozást a mai partyra! Majd mesélj ám! :wink:

Nellike,
Nyugi, bármitől leizzadhattál! Tényleg valószínű, hogy a hormonok szórakoznak veled… :roll:

Ha feltehetem a lányok engedélyével a képeket, akkor az aláírásom alatt lévő „www” feliratra kattintva meg tudjátok majd nézni őket :wink: Írok róla, ha van fejlemény.
További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Én is sajnáltam, hogy el kellett mennem, így is épp hogy csak odaértem :D . Fél tízig voltatok? :shock: :shock: De jóóóó!

Orsi
Alul a pü mellett ott van a honlap is. :wink:

Adri
Nagyon sajnálom nagypapádat!!! Szegénykém! :( :( :( Így érthető, hogy nem jöttél. Pedig vártunk!

CSibe
A tali nagyon jó hangulatban telt, irtó sokat nevetgéltünk!!!! Három fiú is jött, nekik kmülön asztalt "jelöltek ki". Szerintem ők is jól elvoltak. Jó lett volna, ha te is jössz!! Hogy vagy?

Süni
De klassz, hogy zenél a férjed! Ez a főfoglalkozása? Vagy csak hobbi? MIlyen jellegű zenét játszanak? Én férjem is nagyon muzikális. Panel negyedik emeletén saxofonozik és dobol. :shock: :shock: (Szerencsére elektromos dob, de azért mégis....) Tiéd hol gyakorol?

Nellike
Nagyon drukkolok!!!!!

gil

Sziasztok

Örülök, hogy jól telt a tali.

Nellike
Remélem ez babás tünet... :wink:

Vucuska
Boldog szülinapot a férjednek!
Remélem jól sikerül a meglepi buli!
Drukk csütörtökre!
Kérdezhetek hülyeséget?: Mi a terminált együttlét? spontán hónap? :roll:

Andri
Sajnálom a férjed nagypapáját. Szegény, biztosan nagyon megijedt.

Zsókuci
Köszi
bessy76

Tranzitos Lányok!
Nagyon jól éreztem én is magam!Kár hogy olyan gyorsan elrepült az idő :D

Zsókuci
Az én részemről nyugodtan!Már nagyon várom :D

Nika
Látod oda értetek volna még ha 6-kor is indultok!Sajnálom,de majd a legközelebbin :wink:

Adri
Sajnálom,hogy nagypapával ilyen borzalom történt és nem tudtál jönni!Szerencse hogy nem lett az ijedségen kívül nagyobb baja!

Nellike
Szokj hozzá,mert ha sikerült ez vár rád 9 hónapon keresztül :wink: ez a hormonoktól van :D

Vucuska
Szupi,hogy kezdhettek :D

Süni
Örülök,hogy minden rendben van!

Bessy
Terminál együttlétkor csak tüszőrepesztőt adnak és együtt kell lenni a pároddal.

Gil
Hajrá :wink: Tudod csodák mindíg vannak,miért ne ti lennétek most azok akikkel megtörténik :wink:
gabicsibe

Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Brumi??? Remélem már otthon vagy és jobban érzed magad! Gyógyulgass!

Orsiborsi! Te hogy vagy? Tünetek? :roll:

Én ma nagyon nega vagyok. Most úgy érzem, hogy lázas vagyok, de persze a hőmérő szerint nem. És nagyon úgy érzem, hogy meg fog jönni, ezért aztán már előre bőgtem. :( Fájdogál a hasam, szúrnak a petefészkeim és persze a derekamat is érzem. :cry: :cry: :cry:

Remélem holnap jobb napom lesz. Végül nem vettem tesztet, így még egy napot ki kell bírnom.

Na puszi mindenkinek, szép szombat estét!
nellike

Nellike,
bár még egy hetet kell várni az eredményig,de úgy érzem akaratom ellenére egyre türelmetlenebb vagyok.Pedig megígértem ezt nem fogom tenni! :wink:
Van nap,amikor úgy érzem lehet pozitív az eredmény és van amikor kizárt dolognak tartom.Fájdogál a hasam,szurdogál,de azt mondták az az Utro miatt van.Remélem!
A náthából mára kezdtem kijönni,és a jó időtől is jobb már a kedvem.

De most még nem magam miatt izgulok,hanem szurkolok neked,mert már csak kettőt alszol és egy kicsivel közelebb kerülsz mindannyiunk álmához.
:D :D :D :D
Én szerintem már ne tesztelj,mert bármit mutatna azzal csak izgatotabb lennél hétfőig és most nyugodtnak kell lenned.A derékfájás még jót is jelenthet.Szerintem a stimuláció miatt a tünetek nem biztosak(kivéve a rókakomát,az pedig nincs mindenkinek :wink: )

Mindenkinek további kellemes hétvégét!
orsiborsi

Tranzitos lányok,
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket! Nagyon jól éreztem magam! :D :D :D

Zsókuci,
Részemről is rendben! :wink:

Süni,
Örülök, hogy túl vagy rajta, és minden ok! :D

Adri,
Sajnálom a történteket!

Nellike,
Nekem már a beültitől kezdve a hőm 37 felett volt, kb. 37,2-37,3. Úgy éreztem mindig, hogy lázas vagyok! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nellike!

Én is úgy vagyok vele hogy úgy érzem mintha lázas lennék... :P
A hasfájás pedig NEM JELENT SEMMIT!!!!!! Nekem nagyon fájt.
Nagyon- nagyon szorítok Neked, ha csinálsz tesztet írd ám meg az eredményt!!!

Baby!

Megvagyok, köszi, még mindig elég vacakul, szinte egész nap hányingerem van. Várom az eredményeket, látom hétfőn mész uh-ra, nagyon szorítok. Puszillak.

Nekem is nagyon fáj a szívem hogy nem lehettem tegnap Veletek. Örülök hogy jól éreztétek Magatokat.
Mindenkinek sok puszi!!!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Mérges vagyok magamra, mert telefonálhattam volna, hogy ott vagytok e még. Egy percig el is játszottam a gondolattal, de gyorsan elvetettem.
Hát most rosszul döntöttem! Remélem lesz legközelebb, mert azon tutira ott leszek!!!!!

Tegnap buliban voltunk és annyit táncoltam, hogy úgy érzem mintha betonból lennének a lábaim!
Már nagyon régen éreztem magam ilyen jól!

Süni!

Nem akarlak elkeseríteni a leszokással kapcsolatban. Az én férjem leszokása olyan, mint a Győzike diétája: Majd hétfőtől. :D
Az első lombik előtt kibírta 1 HÓNAPIG! Ez nagy szó volt. Aztán amikor kitoltak a műtőből már ment is ki cigizni. Most már nem is próbálta meg!
Remélem a te férjed sokkal erősebb lesz és menni fog Neki!
Szorítok, hogy így legyen! :D

Kép
nika28

Nellike,
ne izgulj, minden rendben lesz!
Akkor holnap találkozunk!
Csibe,
te mikor érsz oda holnap? Én kb. 7 és 7.30 között, szeretnék! Majd figyellek!
Lexi,
mi újság van veled, el vagy veszve!?

Mindenkinek szép napot!
baby.81

Sziasztok!
Anett, Csibe, Krisztamili, Süni, Zsókuci, Deri, Vic, Orsiborsi, Madrin, Adri, Nellike, Kira, Pannati, Nemone, Gil, Nokipotyi, Gabicsibe, Nika, Rebe, Baby, Bessy, és azok, aki priviben kívánt jobbulást, MINDANNYIÓTOKNAK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A LELKI TÁMOGATÁST! Ez nekem annyira sokat számít, el sem tudjátok képzelni! Már sokkal jobban vagyok, tegnap már hőemelkedésem is csak minimális volt, nagyvécézni is sikerült, így haza is engedtek! (Igaz, merci taxit hívtunk, merthogy annak jó a lengéscsillapítója, ehhez képest jött egy rozoga yaris, amit egy prüszkölő, bedugult orrú sofőr vezetett. Nem is értem, hogy milyen pénzéhes sofőr lehet az olyan, aki egyértelműen beteghez odamegy a rozoga verdájával, betegen. ! Férjem jól be is olvasott a diszpécsernek. Mindegy, most már isteni itthon, tisztán, a napsütötte ágyikóban. :) A pocim inkább csak kellemetlen, húzódik, ha mocorgok, de fájdalmam semmi :) Most írok először egyedül, a laptop felpolcolva az ágyon, de már egy kézzel megy a hosszú írás. :)
Jövő szerdán veszik ki a varratokat. A vérképem azt mondták 2-3 hónap, mire a régi lesz... Kapok antibiotikumot alhasi gyulladásra, és vasat, és mindent, ami vérképző, eszem. Brumiapu azt mondta, mikor jöttünk ki a kórteremből,hogy legközelebb a másik oldalra megyünk! Ott van a szülészet... Kicsit le is merészkedtem tegnap az első emeletre egyedül, mert kávét kellett szereznem, a hashajtáshoz... Nézegettem a babatablókat...Olyan kis drágák.. Közben ott cirkáltak a kis bevásárlókocsijukkal a kismamák, benne a picurokkal... Jó hatással volt rám.:)

Tegnap délelőtt telefonált Kanyó doktornő, hogy mindkettő embrike eljutott a harmadik napig, 6 és 8 sejtesen sikerült őket tegnap lefagyasztani. Aranyos volt nagyon, gyógyulást kívánt, aztán mondta, hogy majd ha bemegyek, megbeszéljük az életünket :)

Lányok, nagyon várom a képeket én is! Kicsit bővebben is írjatok a taliról ! :) Külön ültek a fiúk?

Süni, örülök, hogy nektek is zökkenőmenetsen ment minden a histerón... Azért hidd el, jobb, hogy nem találtak semmit, ha nem muszáj, az ember lányát ne altatgassák vágják vagy lyukaszzák gyakran! Csak leszáll hamarosan az az angyalka!

Nellike, drukkolok neked nagyon holnapra! Gyere a jó hírrel, szívből kívánom! Hanem votl lázad, akkor hidd el, ha szépen beágyazott, vagy beágyaztak nálad, akkor ki sem bújnak vagy 9 hónapig!

Vic, hogy vagy? Van valami tüneted?

Lányok, ti melyik magzatvédő vitamint szeditek? Csak mert a Gravidától majdnem hányok, ha nem eszem rendesen előtte. Az elevitet vagy a maternát?

Nika, Süni az én férjem is már másnap hozta a cumisüvegét, azaz a kólásüvegét, amikor jött be hozzám egész napra a kórházba. Most egy picit hagyom, aztán majd próbálok rá hatni. Ő most fél évig hozzá sem nyúlt a kólás üveghez. De mondjuk ha már lombik, akkor szerintem már nem sokat oszt, vagy szoroz, Hány erős dohányos spontán gyárt babát, és csak a terhesség alatt mellőzi, ha egyáltalán. Persze a legjobb, ha a kezébe sem veszi.

Baby, hol is tartotok? Az UHra jó eredményeket kívánok neked!

Gil, itt a fórumon is volt, akinek sikerült terminált együttléttel! hajrá! Fel a virgácsokkal, az segíthet! :) a legjobb, ha este van az akció, azzal is sokat lehet növelni az esélyt! :)

Csibe, Zsókuci, hogy diétáztok? Sok erőt hozzá! a babá(k)ért teszitek! Csibe
, várom a híreket! Most már potot tesztek a végére holnap, ugye?

Adri! szegény nagypapi! Nyugtasd meg, hogy ez nagyon ritka, fontos, hogy ne rettegve menjen ki az utcára! Van lakásbiztosítása?Csak mert akkor azt hiszem térít a biztosító 50ezer ft-ig, ha kirabolják au utcán. Mit betonoztok? Arra tökéletes idő van!

Eva! Miért ez az utolsó lombik? Nem akartok kistesót ? :)

Vucuska!
Én az inszemekkor kapta, fostimont. Jó és olcsó gyógyi, nekem egy két ampullától lett 2 érett tüszőm

Lányok, megyek, fáradok így oldalvást, jövök mostmár gyakran!

Puszi Nektek!
Brumi
Vendég

Szia Brumi! :D
Nagyon örülök, hogy jobban vagy! És gratulálok a két kis fagyishoz is! :)
Pihenj sokat és egyél rendesen, ez most a legfontosabb!
Sajnos Papának nincs lakásbiztosítása, de beszélni fogok a polgármesterrel, hogy jó lenne ha járőröznének a rendőrök itt is.
Ez így nem állapot, már 3-szor betörtek hozzájuk egyébként.
Kifigyelik mikor jön a nyugdíj és akkor lazán bejönnek (átugorva a kerítésen)
Jó pihenést Mindenkinek!!! Puszi!
adri1983

Sziasztok!

Brumi, nagyon örülök, hogy már otthon vagy és a saját ágyikódban gyógyulgatsz! :D Mielőbbi jobbulást kívánok!!!
A szülészeten én is sétálgattam többször is, tündéri kisbabákat láttam :)
A két szépséges embriótokhoz gratulálok! :D
Magzatvédők közül én a Gravidát szedem (mostanában már csak akkor kezdem el, ha helyzet van, nem folyamatosan eszem), próbáld meg délután vagy este bevenni, étkezés után.

Nefke, nagyon boldog Születésnapot kívánok Neked! Isten éltessen sokáig! Mielőbb teljesüljön a vágyad! Sokszor puszillak!
Kép

Tessék választani! :wink:

Nellike, nagyon szorítok!!!

Ha visszaolvastam, majd jövök és mesélek is egy kicsit. :D

Kép

KépKép
anett_1

Brumi,

örülök, hogy hazaengedtek, otthon azért mégiscsak gyorsabban megy a gyógyulás!

Bocs, hogy csak így ismeretlenül írogatok, de én ismerlek titeket :D
Én is BMC-s vagyok, tesóért indultunk, de a legutóbbi lombikból biokémiai terhesség lett (pont, mint Csibének, ráadásul mi ketten mindent együtt csináltunk :wink: ), most fagyibabáért megyünk márc. végén.
Annyiban könnyebb a dolgom, hogy már van egy kétéves kicsi lányunk, Bori, aki a minap rámnevetett és azt mondta:
-Anya, Boji boldog!

Úgyhogy kitartás nektek is!

Kép
Kép
pannati

Pannati, írogassál nyugodtan! :wink: Rengetegen olvassák a topikot, így sokan "ismernek" minket.... max. nem írnak.

Sok sikert Neked is!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Brumi Drága! Ne végre izgultam ám érted!! De örülök, hogy hazaengedtek már. Gyógyulj meg minnél hamarabb!! Otthon biztos hamar fog menni!! :D :D
Anett! Örülök, hogy Te is túl vagy a nehezén és minden rendben volt. :D Vigyázz magadra!!!
kira76

Brumi
Örülök, hogy már otthon vagy és szépen gyógyulgatsz! Pihenj sokat! Gratulálok a két fagyibabához!
Én Elevitet szedek, reggel evés után, hogy ne fájduljon meg a gyomrom.

Nellike
Holnapra mennek a drukkok!
bessy76

Nellike,
Kép

Drukkolok holnap!

Orsi

Kép
orsiborsi

Sziasztok lányok! :D

A talis képeket nem felejtettem ám el, mindössze még várok Törpe, Madrin és Vic jelzésére, hogy részükről is rendben van-e, ha felrakom a honlapra, és már nyomom is fel :wink: Szólok, ha fent vannak már, jó? :D
Képzeljétek, ma elmentünk Ceglédre fürdőzni. Úgy mentünk, hogy körülnézünk Cegléden is, hátha van valami látni való… sajnos mindössze 3 templom volt, amit le lehetett fotózni, utána megebédeltünk és mentünk a fürdőbe. Eleve úgy kezdődött, hogy ki volt írva a pénztárnál, hogy „Türelmüket kérjük, a fürdő megtelt” :shock: Hát, ez már gyanús volt. Jó, tudtuk, hogy csak 3 beltéri medence van, abból 2 gyógyvíz, egy pedig élménymedence. De banyek, annyira kicsi volt mindhárom… Az élménymedencében ráadásul eléggé hideg volt a víz, úgyhogy pár perc után át is ültünk a nénik és bácsik közé a gyógymedencébe. Fél óra ücsörgés után pedig jöttünk haza… :roll: Amúgy nagyon szép a fürdő, tényleg hangulatos volt, a nap is szépen besütött, meg minden, de… :? Tettem fel képeket a honlapomra, akit érdekel, meg tudja nézni :wink: Egyébként jól telt a nap, mert Zozóval kettesben járkáltunk, meseszép idő volt, meg minden, de még jobb lett volna, ha egy jó fürdős élménnyel zárul, és most érnénk mondjuk haza… :wink:

Vucuska,
Utólagosan is boldog szülinapot a férjednek! :D Milyen volt a party?

Gabicsibe,

Igen, tényleg nagyon gyorsan eltelt a tranzitos idő :wink: Lehet, hogy havonta ki kellene jelölni egy napot (mondjuk minden hónap 3. péntekje), amikor összeücsizünk, és aki tud, jön. Mit szóltok?

Nellike,

Nagyon-nagyon drukkolok Neked holnapra! Amint tudsz, írjál ám! Igaz csak bentről fogom tudni figyelni, de biztos sűrűn fogom frissíteni az oldalt :wink:
Megadrukkok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Kép

Krisztamili kismami,

Hogy vagy drága? Sok puszi Neked! :D

Nika,
Most már ne morogj :wink: Nemsokára biztos lesz, főleg, ha esetleg van arra érdeklődő, amit pár sorral fentebb Gabicsibének írtam… :wink:

Brumi drága,
Jaj de jó olvasni a soraidat! :D:D:D:D:D:D Nagyon örülök, hogy már ilyen jól vagy!
A talin igen, külön ültek a fiúk, de úgy tűnt, hogy nagyon jól elvoltak :D Mi is sok mindenről beszélgettünk, tényleg szuper volt! A következőn ott a helyed/helyetek :wink:
Igen, ez ad kitartást a fogyihoz, hogy a babáért csinálom… :D
Gyógyulgass, pihengess! Sok-sok puszi! :D

Adri,
Hogy van a papa? Sikerült megnyugodnia? Szegény kisöregeket miért bántják? :cry:

Nefke,

Kép

Pannati,
Szerintem mindenki örül, ha írsz! :D
És, ha gondolod, akkor csatlakozhatsz a babás topikba is :wink:

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Brumi de jó, hogy már hazaengedtek :D . Mihamarabbi gyógyulást kivánok. Vaspótlásra Humet R ajánlom, mert ebben nem csak vas van,hanem plusz egy olyan adalék is van benne, ami szükséges a vas felszívódásához. A sima vas tbl. nem ér sokat, mert nem tud felszívodni folsav és B12 nélkül.
Fogyókúra ügyileg hétfön lesz 1 hete, hogy 90 napozok, holnap fogok mérlegelni. Elkeztem azon filózni, hogy a fagyibabáért csak akkor megyek vissza, ha a súlyom 100 kg alá megy. Hú nem semmi mi, még leirni is, mennyire kövér vagyok :oops: :oops: Ha nem sikerülne a fagyis beültetés, akkor a következő lombikot csak akkor kezdem el, ha lefogytam 90 kg-ra. Hát ezek a terveim, amik jól hangzanak, nade nem tudom, hogy fogom megvalósítani öket. Végülis kedden megyek hcg vérvételre, mert szeretném elkerülni a hétfői tumultust, ja és szeretném elintézni az éves szüréseket is.

Pannati :D nagyon örülök annak, hogy megismertelek. Történethez, még az is hozzátartozik, hogy nemcsak együtt csináltuk a 3. lombikunkat,sajna egyforma eredménnyel biokémiai terhességet produkáltunk, hanem gyakorlatilag egy helyen lakunk.

Nelli drukk holnapra+++++++++++++++

Nefke Boldog szülinapot.

Anett, Süni mikor lesz meg a vérvételetek eredményei?

Gil én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a találkozóra, de nekem péntekenként állandó programom van,ezért nem is jelentkeztem. Esetleg összehozhatnánk egy talit, hétfötől csütörtökig ráérek.

Kép

csibe
csibe32

Anett!
Köszi a köszöntést, mondtam páromnak, hogy mind a hármat nem lehet, de azt mondta, hogy kettő is elég!

Zsókuci, meg mindenki! Köszönöm a köszöntést!

Brumi! Örülök, hogy jobban vagy és már otthon vagy, remélem továbbra is minden rendben lesz!

Mindenkinek puszi és drukk aki holnap megy!

Nefke
nefke

Köszi, lányok!

Csibe-Évi, én is nagyon örülök, hogy találkoztunk, olyan jó, mintha ezer éve ismernélek. Bori sokat emleget ám 8)

Pussz és jóéjt nektek: Anikó

Kép
Kép
pannati

Pannati :D :D

Kép

csibe
csibe32

Brumi
Isten hozott újra itthon :D Mielőbb gyógyulj meg és gratulálok az embrikékhez!Kívánom minél előbb kapd is vissza őket!

Nellike
Nagy kalappal holnapra,csuriban érted a kezem! Kép

Baby
Remélem minden rendben lesz holnap és mielőbb visszakapod a babókat!Neked is nagy kalappal!!

Nefke
Kívánom idény tényleg teljesüljön a kívánságod :wink:
Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, holnap jövök bővebben.

Nellike, Csibe!!!!

Nagyon- nagyon szurkolok Nektek holnap és nagyon fogom várni hogy gyertek a hírekkel.
Puszi Nektek.

Baby!

Rád is sokat gondolok, remélem minden oké lesz. Majd írj, jó?
Puszi!!!

Kép
krisztamili77

Brumi :D
Ahogy Bessy, én is az Elevitet szedem reggeli után és semmi bajom tőle!

Zsókuci :D
Mi Karácsony után voltunk a Hotel Aquarell Ceglédben és szuper volt! Ez a fürdő mellett van! Teljesen új, nemrég nyílt, nagy úszómedence, pezsgőfürdő élményelemekkel, gyógyvízes medence, csomó féle szauna, masszázs és nem is drága!
Szuper a kiszolgálás, tisztaság van! Mi ki sem jöttünk a hotelből, ott helyben minden megvan, amire szükség lehet! :D
Szerintem próbáljátok ki, ajánlom! Mert tudom, hogy te is szeretsz fürcsizni!
adri1983

Sziasztok Lányok!

A pénteki tali szerintem is szuper volt! A párom is jól érezte magát a srácokka! :wink:

Zsókuci!
A minden hónap harmadik pénekje jó ötlet!
Max csak figyelni kell, hogy az adott héten hány embernek jó, az asztalfoglalás miatt :wink:

Légyszi - légyszi azokat a fotókat amin mi vagyunk ne tedd fel! Párom nem naon szeretné!
Esetleg van egy tárhelyem, oda feltehetem őket, és akit érdekel annak elküldöm privben!
Köszönöm!

Brumi!
Hihetetlen ami veled történt! Rettenetesen sajnálom, de annak nagyon örülök, hogy már otthon gyógyulgatsz!
A két embrike pedig megvár! :wink: Drukkolok nagyon,hogy minél előbb mehess értük!
A taxis történet felháborító, ez is csak nálunk történhet meg :cry: :evil:

Krisztamilli
olyan hypersuper, hogy minden rendben nálatok! :lol:

Nellike
Drukk holnapra, várunk a szuper hírekkel! :wink:

Nika,
utólag nekem is eszembe jutott, hogy hívhattunk volna, de annyira jól elvoltunk,hogy az sem tudtam hány óra van :oops: A fiúk szóltak 21:15-kor,hogy nem akarnak zavarni, de meddig akarunk még fecsegni :lol: :lol:

Süni, Anett
Szuper, hogy minden rendben!

Gil, Madrin
Húúúúúzzzatok bele! :wink:

Adri,
Borzalmas ami a papáddal történt! :(
hogy lehetnek ilyenek az emberek?!?! :twisted:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Brumi
Annyira örülök, hogy jól vagy, és haza is mehettél!!!!! :D :D :D És soraidból úgy tűnik, hogy lelkileg is jól átvészelted ezt a szörnyűséget!! Le a kalappal! Én bevallom, sokkal jobban kiborultam volna! :oops:
Köszi a biztatást, csak alig voltunk itthon, családi "megafalás" volt! Nem hiszek a sikerben, de azért titkon reménykedem. Nagy poén lenne ennyi év után! :lol:
Gratula az embrikékhez!!!!! Olyan jó, hogy legalább nem volt eredménytelen ez a tortúra! Pihengessél! Vigyázz magadra!!!
Én eddig Elevitet szedtem, most Gravidára álltam át, de egyelőrenem észleltem semmi mellékhatást.

Nellike
Nagyon szorítok holnapra!!!!!!!!! Gyere minél előbb a hírekkel, nagyon bízom a sikeredben!!!

Csibe
Akkor a legközelebbi talin csak ott leszel! :wink: A keddi vérvételtől mi függ? HOgy mikor lehet újrakezdeni a stimut? Ki kell hagynod most valamennyi időt? Reményre már semmi esély?

Zsókuci
Sajnálom, hogy a fürdőben csalódtatok, de a lényeg, hogy Zozóval jól éreztétek magatokat együtt!!!! SZép idő volt, mi nagyon sajnáltuk, hogy nem kirándulhattunk a családi program miatt.

Baby
Remélem, minden rendben lesz holnap!

Jó éjt mindenkinek!

gil

Szia Törpe!!

És ha megkérnénk Zsókucit, hogy egy olyan helyre tegye fel a képeket, aminek a címét csak mi tudjuk (priviben megírjuk egymásnak)? Azt hiszem, valamelyik taliról ilyen formában kerültek fel a képek.

gil

Sziasztok,

Csibe,
Nagyon ügyes leszel a fogyival, meglátod – persze velem együtt :D Majd írd meg, hogy mennyi ment le eddig! Én is holnap reggel mérlegelek, bár én már hét közben ráálltam, akkor -2 kg volt az eredmény, aminek nagyon örülök! :D De tudom, hogy az elején gyorsan megindul a víz miatt, és aztán belassul. Majd bíztatjuk egymást, jó? :wink:

Adri,
Hm, ez ilyen jó hely? De jóóó. Csak azért, mert amikor decemberben mentünk Győrbe, akkor Győr és Cegléd között vacilláltam. De aztán egyik kollégám volt itt, a fürdőben, és nem jött be neki, és inkább Győrt választottam meglepinek :) Ma néztük a szállodát, hogy mennyire szép kívülről, de nem is hittem volna, hogy ilyen belül… na, akkor lehet, hogy egyszer kipróbáljuk. :D Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Amúgy pont ma beszéltük Zozóval, hogy márciusban, vagy áprilisban visszamegyünk Győrbe, az annyira bejött :wink:

Törpe,
Rendben, ezért is nem tettem fel, mert attól tartottam, nem mindenki szeretné. Akkor maradjunk abban, hogy dobsz nekem priviben egy mail címet, én átküldöm Neked a kicsinyített képeket (nincs amúgy túl sok), és akkor tedd oda a tárhelyedre, és aki kéri, annak megírod priviben a helyet, jó? :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: