A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin,
Remélem most a meglepődöttségtől, és az örömtől fogsz sírni, mint én is! :wink: Nagyon szorítok neked!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csibe
Ejnye-bejnye!!!!!Miért nem jöttél oda?Én is láttalak de nem voltam benne biztos hogy te vagy :oops: :oops: ,haza jöttem és megnéztelek az Iwiwen,de most nincs rólad fent kép :( Ezek szerint még is csak te voltál :D Gratula az eredményekhez és millió babatapi neked is!!!

Madrin
Kitartás!!!Belsőhang mit mond?Látod ez a pocifájás jót is jelenthet!

Gil
Jobbulást neked!!Sok-sok citromos tea és jó meleg puha ágyikó!!!!
gabicsibe

Gabicsibe a belsőhang mindig mást momd:)
LAssan olyan vagyok mint egy bolodn :)
madrin

bolodn = bolond, aki még írni se tud:)
madrin

Madrin
Lehet most hülyén hangzik,de nálam két hang volt és mindíg veszekedtek!Az egyik állította,hogy sikerült a másik próbálta lebeszélni hogy úgysem, de nem hagyta magát az első :D és milyen igaza volt :D
gabicsibe

kíra
Most néztem a táblát!Remélem ma jó híreket kapsz!!!!Várunk nagyon!!!!
gabicsibe

Kép
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Madrin csak beleolvastam a topikba és láttam, hogy a pocid miatt keseregsz.. Én 12 hétig minden nap biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, minden nap. A székrekedés miatt is gondoltam, mert nekem ment a hasam. Az első 12 hétben néhány napot leszámítva végig. Ja és semmi "úgymond húdenagyon" terhes tünetem nem volt, leszámítva, hogy nem mensiztem. Néha rimánkodtam egy-két kiadósabb hányásért.. :lol: na jó az 2-3 alkalommal sikerült :lol: :lol: inkább a 10. hét után azt is, de nem voltam reggelente roszul meg ilyesmik.

A fagyis beülti előtt nem voltam valami nagyon pozitív, valahogy nem tudtam beleélni magam, nyomasztott az előző csalódás, és mégis sikerült, úgyhogy nem kell a nagy pozitív gondolkodás sem, bár ezért lehet van aki meglincsel.. :lol: :lol: Hidd el, nem kell, hogy bármit is érezz, nem ezen fog múlni. Nekem mondom az egyetlen "tünetem" a mensim hiánya volt. A cicim is alig éreztem.. És minden nap sírtam, hogy úgyse sikerült.. :? Ja és ezek után 147 lett a HCG-m. Szóval kitartás!!!! Ott van az a baba!!
:D :D :D :D
torolve_20130114141731

Ma is voltam Szigfridnél. Azt mondta, hogy a véremben az oxigén szint megfelelelő. Ingával azt is látta, hogy semmilyen szerre nincs szükségem, mármint azok közül, amit ő tud ajánlani.
Remélem, igaza van és nincs nagyobb baj. Viszont most közölte, hogy szerinte a méhszájjal is gond lehet. Azt nem tudom, hogy ott milyen problémák lehetenek?
krévi

Vikkata helló,
Téged is látni :)
Tök jó olvasni hogy jól vagytok :) Emlékszem amikor láttalak sírni talán augusztusban mikor nem sikerült én akkor jártam még stimuzni.

Remélejük tényleg így leszahogy monod, eddig pl a falat kapartam annyira fájta mellem, aludni se tudtam, most meg nem fáj :shock:

Viszont egy két patikában milyen sötik, találtunk a párommal egy injekciós tűt amivel jobb beadni a Progeszteront, de hiába mondtam milyen kell rosszat adtak rám sózták én hülye meg megvettem...
Most direkt vittem a papírját és megint rosszat adtak, de szerencsére mostmár nem vettem meg, már van eg yzacskónyi tűm, minden fajtából :)
madrin

Kira!
Mi újság? Izgatottam várom a fejleményeket.Remélem követed Krisztamilit a sorban. :wink:

Madrin!
Drukk neked! Kívánom neked hogy hétfőn remek híreket kapjál.

Krévi!
A talpmasszőröm mesélt a Szigfidről. Ő tényleg valami fémeszközzel masszírozza a talpat, ami borzalmasan fáj?
Én a méhszájsebről tudok, amit egy nőgyógyászati rutin vizsgálatnál kiszúrnak. Nekem volt régebben és valószínű amiatt voltak fertőzéseim. Aztán lefagyasztották és azóta semmilyen fertőzést nem szedtem össze.

Kép
vucuska

vucuska, tényleg igaz. Van egy fém kínzóeszköze, azzal csinálja. Nekem egyre kevésbé fáj, ahogy masszíroz. Lehet, hogy kimaszírozta a bajaim? Akkor már csak a babát kell várni. :D
krévi

Krévi!

Kiváncsi vagyok a fejleményekre.
Én is hetente 1* járok a talpmasszőrömhöz már 1 éve, ő is erősen csinálja, de a kezével, mondjuk már nem vagyok rá érzékeny.
Kiváncsi leszek a fejleményekre meg hogy a kivizsgálások folyamán hasonló problémákat találnak-e majd nálad. A férjedet nem próbáltad meg elvinni Szigfridhez?

Kép
vucuska

Sziasztok Csajszik!

Dorcsi,

Szegénykém, ennyire kegyetlen nem lehet az élet. Nagyon sajnálom fogadd őszinte részvétem a nagymamád miatt. :(
Sok erőt kívánok most neked.

Gil, Vucuska, Zsókuci,

Köszönöm hogy érdeklődtetek apu felől. Sajnos a műtét után nem volt túl jól, nagyon belepiszkáltak a szívébe, persze idegileg is stresszelte magát, ami nem tett jót neki. Nagyon megérzi az időjárás változást és ingadozik a vérnyomása. De amikor jobban van kikészít. :D

Madrin,

Nagyon szorítunk. egy kis görcs még nem jelent semmit.Láttunk már csodát itt egy párszor. Persze tudom, ismerem ezt, ez a várakozás a legidegölőbb az egészben.

Lányok! Én teljes dögrováson vagyok, ma már dolgozni se tudtam menni, mert taknyom-nyálam egybefolyik. Remélem jövő hétre meggyógyulok, várom hogy megjöjjön.
Nagyon szorítsatok hogy a candidám elmúljon, bár már kopp-kopp-kopp jobb a helyzet. Még be kell vennem egy gyógyit, és elvileg azt mondta a dokim hogy el fog ettől múlni, mehetek W dokihoz inszemre. Szerintetek is? Félek, ha megmondom neki nem fogja megcsinálni, és már alig van tünetem. Hátha ez a gyógyi tényleg csodát tesz. Ja és a cisztám nem volt ott a legutóbbi uh-n.
Képzeljétek amit még mesélni akartam, hogy megyek egy hétre március végén Franciaországba egy studytourra. Jaj, nagyon várom,és annyira örülök, hogy én mehetek. Ezért a márciust kihagyjuk, ezért szeretném most mindenáron ezt az inszemet. Igazából sajnálom, az elvesztegetett hónapokat, de mennék is. Nehéz ügy nagyon. Nagyon szép helykre megyünk Dél-Franciaországban + Lyonban lesz egy workhop. Még TGV-zni is fogok. :D Már megint mindent egyszerre akarok és türelmetelen vagyok, inszemet is meg utazni is. Nem vagyok normális, lőjetek le!!!!!!!! De ezekre a helykre olyan ritkán jut el az ember és csak 1 van ilyen lehetőségem. Verjem a popóm a földhöz.
vic12

Kíra!

Várunk a hírekkel. Amit én sajnos majd csak hétfőn tudok meg, mert most anyuéknál vagyok, és megyek haza, d az otthoni gépünk rossz.

Egész hétvégén furdalni fog a kíváncsiság, hacsak nem jössz mostanában.
vic12

Vic ez nagyon szuper , mennék én is :)

Szerintem azért mondd el a dokinak mi a helyzet VEled, ha leállítja az egészet akkor oka van, hameg eltitkolod és emiatt nem sikerül akkor meg borzasztóan csalódott leszel.
Mondom én aki nem merte megmondani altatás előtt hoyg fáj a torkom annyira féltem hogy leállítják az egészet :)
Szal őszintén és a sikeres inszem után még egy ilyen utazás is:)
Szuper. :D
madrin

Vic!
Én a helyedben mindenképpen beszélnék a bajodról a dokinak, mert ha a fertőzés feljebb kerül sokkal nagyobb galibát okozhat.
Én nagyon szorítok neked hogy a február a Te hónapod legyen és minél előbb meggyógyulj.
A rendes nőgyógyászodhoz nem tudsz még elmenni hogy magmondja mi a helyzet?
Ilyen lehetőséget -Franciaország- nem lehet kihagyni. :wink:

Kép
vucuska

Sziasztok Drágáim!
Köszönöm szépen mindenkinek,jól vagy(unk),legalábbis remélem. :lol:
Tegnap beültetés előtt megnéztük a kis drágáimat,majd beülti után Zeke doktor megmutatta hogy ott vannak a pocimban.
Olyan fantasztikus volt hogy teljesen elérzékenyültem. :lol:
Remélem jól vannak mert semmi rosszat és furcsát nem érzek,bár arra is próbálok lelkiekben készülni,ha nem sikerül talpra kell állni akármilyen nehéz is lesz.
Madrin!
Kicsim nagyon szorítok bogaram,biztos minden rendben lesz. :lol:
Mindenkit puszilok és további szép napot,megyek pihenni.
kata80

Megérkeztem, 3 csodaszép embriot kaptam vissza , többit tovább viszik, és ha lehet lefagyasztják Nagyon megvolt velünk elégedve a biológus. Ja és lett 2 és fél szalmánk :wink:

Mandrin, azért kaptam vissza 2 naposan mert a 3. nap szombatra esett volna.

Kata, Mandrin mennek a babatapik++++++++++++++

Gabicsibe a pároddal voltál és nem akartalak zavarni :oops:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!
Ó de arik vagytok, hogy gondoltok rám! :) De nem ma kellett mennem, hanem 4.-én. Hétfőn! De nem megyek hétfőn csak kedden. Bár már most is meg tudommondani az eredményt. Negatív. Mint Én! :D :D Na jó még nem csináltam tesztet sem!!!! Nem volt gépem másfél hétig úgyhogy elkezdek visszaolvasni!!!
kira76

Kíra
Ez a félreértés azért volt,mert nem mondtad meg mikor mi lesz és csak tippeltem!Viszont most megragadom az alkalmat és egy nagy kalappal kívánok keddre,mert megint későn fog eljutni a tudatomig!!
Tilos negatívnak lenni!!Igenis ott van az a babó a pocidban :wink:

Kata
Most még nem is kell semmit érezned,ne keresd a tüneteket!Pihenj sokat,sétálj,kapcsolódj ki és meglátod meg lesz az eredménye!!!!

Csibe
Pedig nagyon örültem volna ha oda jössz!!!Egyáltalán nem zavartál volna!!!Gratula a szép eredményekhez,örülök hogy végre most ilyen jó lett!REmélem az eredménye is szupi lesz :D

Madrin,Kata,Csibe,Kíra
Millió babatapi nektek!!!!Szorítok értetek!!!!

Vic
Szerintem is mond el a dokinak,ilyet nem szabad eltitkolni,mert az inszemmel(is)feljutatthatják a kórokozókat a méhedbe és nagyobb bajt okoznak mint most van!DE szerintem gyógyult leszel addigra ezektól a bivalyerős gyogyiktól!!!Szupi lesz ez a kiruccanás,nem is szabad ilyet kihagyni,mert ha már meg lesz a babó egy darabig erre már nem lesz időd :D

Madrin
Ha megnyugtat nekem sem fájt a mellem,míg az inszemek alatt majd leszakadt!!!

Mindenkinek szép hétvégét és jó pihenést kívánok!
gabicsibe

Vucuska, múltkor a férjem vitt el Szigfridhez, de nem tudom, hogy a férfiaknak ez segít-e? Majd legközelebb megkérdezem, hogy ő is menjen-e.
Tegnap is voltam, de mára kék-zöld foltok jelentek meg a masszírozás helyén. Gondolhatjátok, hogy akkor mennyire fájt. Remélem, azért sikeres lesz, ha már ennyi fájdalmat eltűrtem.
krévi

Sziasztok!
Lányok, befejeztük a a felújítást, ééééés: beszéltem még a saját nőgyógyimmal is, és Kanyó dr-nővel, és a lombikra szavaztak. így meggyőztek minket, és bele is csöppentünk a közepébe, mert 21. napon beszéltem Kanyó dr.nvel, így jelentem, elindult a 2. lombik, long protokollal, most kapom a decapeptyleket, és pénteken UH. :) Azért nem írtam nektek eddig, mert vissza akartam olvasni... most már leszek!

Nemone, nem szabad feladni! Ha azt mondta a doki, hogy skerülhet, akkor sikerülhet! Ismerek egy lányt, akinek a 6. sikerült, azzal a babával sajnos elvetélt, de mivel ilyenkor újra 6-ról indul a lehetőségek száma, folytatták, és a 9. re sikerüllt. :) A baba már meg is született.

Adri, üdv!

Dorcsi, :( Fogadd őszinte részvétem..... az idő múltával jobb lesz... tapasztalatól mondom... Nekem apukám 40 évesen ment el, aztán nagyim rá pár éve, úgy, hogy én ápoltam egyedül és most már nyugalommal gondolok rájuk... Az idő mindent megold.

Madrin, drukkolok! Milyen tű a jó a progiszurihoz? azt is rendeljem a futárral, vagy a gyógyszertárban könnyen hozzá lehet jutni?

Bobcsike, egyetérek veled, szerintem is néha kell pihenő.. A kapcsolat gyümölcse elvégre a baba, és azt virágoztatni kell, újra és újra, hogy gyümölcsözhessen...

Krisztanmili! :) Szívből gratulálok!

Vicky, a hálapénzrl annyit, hogy ha sok pénzem lenne, adnék, de mivel a gyógyszerekre is nehezen tudjuk elkülöníteni a pénzt, én akkor adok, amikor muszáj, tehát ha magánrendelésre tudok csak menni a munkám miatt, és majd ha sikerül, akkor biztos fogunk adni... Az én orvosomnak mondtuk, hogy akkor tudjuk elkezdeni, ha belefér annyiba, mint a múltkor, ( 120ezer ft-ba a gyógyi.) (Most más protokollom van, azért nem tudtam mennyibe kerül. Nem mondta, hogy ne kezdjünk... Szerintem örülnek, ha adunk, egyébként pedig ugyanúgy megkapsz mindent, ha nem tudsz pluszban adni, akkor is.

Lányok, én hogy találok rátok a wiwen?

Vic, jobbulást neked! Dél Fro. hú, de klassz! a TGV valami 333km=h-val száguld! :) az ember sejtejei is felgyorsulnak... :)

Gabicsibe, légyszi írj át a táblicskuba, hogy 2. lombik, decapeptil előkészítés, UH február 8-án. Köszi szépen! Te hogy érzed magad? Mikor tudod meg, hogy kisfiú, vagy kislány?

A volt tulaj a házban otthagyott egy dolgot... Lefotóztam... Kép

Őt küldöm mindenkinek, akinek szüksége van rá!
Vendég

Brummadzag!

Köszönöm szépen!

Madrin!

Nagyon- nagyon szurkolok Érted holnap!!!!
Várom majd hogy gyere.
Egy jó nagy kalappal... :lol:

MIndenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Madrin
Holnap lesz a nagy nap!!!!!!!!!!!Annyira megérdemelnéd!!!! Nem is lehet másképp!!! Nagyon izgulok érted!! Minél előbb gyere majd, majd kilukad az oldalam! Bennem is mindig két hang veszekszik, azt hittem, én is megőrültem, de jó, hogy ti is leírtátok Gabival ezt! Ugyanígy az egyik baromira beleéli magát, olyankor kigondolom, mikorra születne meg :oops: , a másik meg iszonya pesszimista, azt harsogja, hogy úgyis képtelen vagyok rá, soha nem lesz gyerekem. Szóval el tudom képzelni, mi zajlik most benned! Kitartás!!!!!!!

Kira
És nem is csinálsz tesztet? DE ha nem jött még mge, és normál hosszú ciklusod van, akkor az nagyon ígéretes!!! Hiszen az inszemnél a teszt olyan későn van, hogy aki addig eljut, már reménykedhet! PLáne ha kedden mész! Hányadik napon jársz? Izgi!!! Megy a drukk!!!

Csibe
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök az eredményeknek!!!! Hajrááá!

Kata
Pihengess csak, és még az ég világon semmit nemis érezhetsz! Ezen még ne agyalj!!! Szugeráld a babókat!!!

Brumi
Örülök, hogy kezdtek! Hát ez gyorsan ment! De talán jobb is így! Vetélés után újraindul az inszemek száma? Erről még nem is hallottam! De az is biztató, hogy 6. inszemre sikerült valakinek.
Gabinak fiúcska úszkál a pocakjában! :wink:

Gabi
Bocsi, hogy elkotyogtam, nem bírtam ki... Megkaptad a legutóbbi prividre a válaszom?

Vic
Hú, de jó, hogy utazhasz Franciaországba!!! El is hiszem, hogy várod!!! Az a két hónap hamar elmúlik! De ha most ezt akarod, és sikerülne, úgy nem félnél az úttól?

Zsókuci
Merre vagy?????? Mostanában elég ritkán jössz! Jól vagy?

Kriszta
UH nem jövő héten lesz? Jól vagytok?

Anett
????

Rólam annyit, hogy már egy hete nem kapok levegőt, fáj a torkom stb., ez nem múlik el soha??? Igaz, az antibiotikumot csak péntek óta szedem. Ennyi teát, mézet, citromot, vitamint, coldrexet még nem nyomtam magamba soha. A lefurcsább, hogy lázam nem volt, csak hőemelkedésem, de ilyen rosszul évek óta nem voltam. Holnap már mennék dolgozni, de férjem nem akar engedni. Nem tudom, mi legyen.

Szép vasárnapot mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!
Helló! Nem csinálok én tesztet. Érzem, hogy nem sikerült. Nekem multkor sem jött meg, csak pont 1 hétre rá, mikor abbahagytam az Utrot. És most meg már pénteken este abbahagytam. Tudom, hogy egy állat vagyok, de én érzem, hogy nem sikerült. Aznap mikor meg kellett volna jönnie valójában, fájt egy kicsit a hasam(ami tudom, hogy önmagában semmit nem jelent) De az viszont sokat jelent, hogy teljesen elmúlt a mellfájásom. Pedíg nekem peteérés után elkezd mindíg fájni és a mensi napjáig fáj. Azt mondta egy Doki, hogy akkor nekem ha terhes leszek, annál jobban fog fájni. Na most nekem meg tökre elmúlt. Úgyhogy ez van. Nem is idegeskedek ezen. Majd lekközelebb sikerül!
Neked meg gyógyulást kívánok! :)
kira76

Szia Drága Kirácska :lol:
Amikor Én abba akartam hagyni az utrót akkor azt hittem ,hogy telefononon keresztül szét fogod rúgni a hátsómat!
Most meg Te makacskodsz :lol:
Mondjuk abból a szempontból igazad van, hogy azt az ember érzi!
Én most megint szarul vagyok, erős görcseim vannak :roll:
Nekem szombaton kéne mennem a dokihoz ,mert azt mondta ,hogy menszi 3-dik napján kezdjem el magam szúrni puregonnal és 1hét múlva mejek vissza hozzá, de mivel szombaton nincs ezért Én sem akarok menni hétfőn a nagy tömeg miatt ezért kedden megyek.(nem most hanem következő 7en)
Remélem nem probléma?!
Pont aznap fog elfogyni a puregonom.
Na mind1.
Most lazább vagyok mint eddig és nem is görcsölök rá a babyre!
Jön amikor jön, és idén jönni is fog!
Tudom, mert érzem!
Ahogy beszéltük is,megyünk és "együtt" szülünk!
:lol:
Én ma egész nap az udvaron voltam és szépen rendbe is tettem mindent, mondjuk azóta vannak görcseim is az tény....

Puszi neked és majd csörögj, hogy mi újság vagy írj!

Jaj!
Majdnem elfelejtettem!
Nagyon köszönjük a képeket amiket küldtél!
Párocskámnak is nagyon tetszett és azt mondta, hogy nem is gondolta volna, hogy ilyen kis kreatív vagy!
:lol: :shock:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Tudom, hogy rég voltam, de igazság szerint lassan telt az idő a műtét óta és azt hittem, hogy még márciusig várnom is kell a kezdésig.
Szerencsére nem ez történt :)

Múlt hét hétfőn voltam vérvételen, csütörtökön uh-n és már csütörtökön megkaptam az első szurim. Azt mondta a Zeke doki, hogy jók az eredményeim, úgyhogy vágjuk bele ha gondolom a rövid programba. Én pedig úgy gondoltam :) Szóval ma adtam be a negyedik Puregont, holnap uh.! Kiváltottam a gyógyszereket is. (Orgalutran, Merional, Puregon)

Mit szóltok, gyors vagyok??? :) Én is csak kapkodtam a fejem csütörtökön. :D
nellike

Sziasztok,

Hát… mit ne mondjak, jó nagy itt a csend :shock:

Gil drága,

Olvastam, hogy még mindig nem vagy jól! :cry: Semmiképpen ne menj így dolgozni, ennyit nem ér az egész! És annak sincs értelme, hogy mást megfertőzzél! Úgyhogy pihizzél még szerintem valamennyit! JOBBULÁST!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál! :D Jól esik ám :wink: Nincs semmi baj, csak nagyon mozgalmasak a napjaim. Munka van ezerrel, meg a legjobb barátunk utazik ki 14.-én Spanyolországba, ezért amikor tudunk, még átmegyünk hozzá délutánonként. Amúgy a hétvégénk is nagyon sűrű volt, tegnap ebédre mentünk a sógornőmékhez, aztán mentünk át a barátunkhoz, 1-re értünk haza :shock: Ma meg a keresztszüleimnél voltunk Kiskunlacházán. Úgy volt, hogy még lehet, hogy megyünk át ma is a barátunkhoz, de aztán lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Holnap meg már meló sajna :?

Csibe,
Nagyon sok-sok babatapit küldök: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D És gratulálok, hogy ilyen ügyesek voltak a petikék! :D
Igen, én is 2 naposan kaptam vissza (ugyanígy, hogy szerdán leszívás, pénteken beülti).
Ha minden jól megy, akkor márciusra fogunk időpontot kérni. :D Úgyhogy szerintem tavasszal kezdünk. Már, ha jó lesz a vérképem, és már nem mutat gyulladást… :roll:

Krisztamili,
Hogy vagytok? :D Pocakfájás? Remélem, már nincs! Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Madrin,
Igen-igen, már szerencsére jól vagyok, semmi nem emlékeztet már szerencsére a műtétre (na jó, egy icipicit még nagy ásításkor :D, de ez már belefér). A műtét brutál volt amúgy, nem kértem altatást, de sajnos megbántam. Pont attól féltem a legjobban, hogy meg fogom bánni, hogy nem kérek, és bejött… :? :roll:
Nyugi, te meg ne paráztasd magad, tudod jól, hogy nincs értelme! Ott van az a babó és kész, úgyhogy mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Kitartás!!! Nagyon szorítok holnapra, és egyből jelentkezz, amint tudsz! :D:D:D

Vic,
Remélem, hogy már jobban vagy! További gyógyulgatást Neked!
Hűű, ez a franciaországi út nagyon jól hangzik :D:D:D

Kata,
Még korai is lenne bármit érezni… Még eredményhirdetéskor sem mindenkinek vannak tünetei, ha babó van a pocakban!
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kira,
Mennek a drukkok holnapra, és várunk a hírrel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Brumikám,
Hát ezek nagyon szuper hírek!!! :D:D:D:D Nagyon örülök, hogy már el is kezdtétek! :D :D
Gratulálok a lakásfelújításhoz! És nagyon jó jel az a kis husi Zebra :D:D

Nellike,
Hát, nagyon jóóó hír! Őszintén örülök, hogy Ti is kezdtetek!

Hát, úgy olvasom, folyamatosan lesz most már mindenkiért izgulni! Ez jóóó! :wink:

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, kedves
Örülök, hogy minden oké, csak hát régebben "aktívabb" voltál, és megijedtem, hogy mi van veled. Köszi a jótanácsot, férjem nagyon megharagudott, de bemegyek holnap. :oops: :oops: Pedig még tényleg nem gyógyultam meg, de némi "lustaság" is belejátszik, mert különben vissza kellene menni a dokihoz, ott üldögélni a sok beteg között, szóval úgyse pihennék. MOndjuk tartok a holnaptól,hogy fogom bírni, még néha csúnyán köhögök, de már ritkán. Na, mindegy, legfeljebb kedden újra itthon.

Kira
Hát én nem foglak megdicsérni, hogy abbahagytad az utrót!!!! Miért nem bírtad még néhány napig????? És hogy lehetsz ilyen biztos a sikertelenségben? Ejnye-bejnye!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rossz kislány!!!!!!!!!!!

Nellike
Hát ez igazán jó hír! Nem semmi vagy!!! Megy a drukk!

Jó éjt!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Madrin!

Szorítok ezerrel :!: :!: :!:

Háááát igen, az idő :wink: . Az úgy van, hogy napközben, ha eszembe jut, fotózgatok. Reggeli szopi után még alszanak és általában akkor írom meg a szöveget, aztán Ati este felvarázsolja.

Judit

jucicuki

A holnapi Bmc-s járatnak egy nagy kalappal!!!!izgatottan várom az eredményeket,siessetek haza :D

Brummadzag
Szupi,hogy már el is kezdtétek és javítalak a táblában!Ahogy Gil elkotyogta :D pici fiúnk lesz :D

Nellike
Remélem ilyen gyorsan meg is lesznek a babók :D

Gil
Virtuális kiporolásban részesítelek!!!!!!Betegen dolgozni :shock:
A választ úgy emlékszem megkaptam :oops: ,de utána nézek!

Csibe
Én is 2 naposan kaptam vissza őket,egy két és egy négy sejtest!Egy itt maradt nálam :D

Kira
Kívánom,hogy csaljanak az érzéseid!!!Azt megsúgom neked,hogy az inszemek alatt és a rendes mensiknél nekem is mindig nagyon fájt a mellem,de most hogy terhes lettem egyáltalán nem fájt!!!!Szóval nem biztos,hogy neked iszonyatosan fog fájni terhesen!!!!Lehet még babó a pocakodban :wink:
gabicsibe

Sziasztok!

Nellike!

Ezek szuper hírek!
Szorítok, hogy minden ilyen simán menjen! :)

Madrin!

Holnapra egy kalappal! Kép

Rólam annyit, hogy fél kézzel pötyögök, mert délután sikeresen odacsuktam a kezem az ajtóhoz! Be ugyan nem lilult, de nagyon fáj és be is dagadt! Nem tudom, hogy fogok holnap dolgozni!

Kép
nika28

Gil!

Igen, szerdán megyek uh-ra, kíváncsi vagyok nagyon...
Amőgy köszönöm jól vagyunk, bár két napig alig aludtam éjszaka mert amikor meg kellett volna jönnie nagyon görcsöltem, nappal meg már jön a hányinger, dehát, a fiamnál ugyanígy voltam , úgyhogy jó ez így... :P
Gyors gyógyulást kívánok Neked, de szerintem a munka nem egy jó ötlet ebben a szituban. Összeszedhetsz egy jó kis szövődményt ami aztán nem lenne jó most egyáltalán. Pihizzél ha teheted.
Puszillak!!!

Zsókuci!

Megvagyok, köszike, a hasfájás már nem vészes, amikor meg akart jönni akkor megiint nagyon görcsöltem de amúgy innkább a petefészkeim. Elég intenzíven észlelem a tüneteket... :P
Te hogy VAgy?
Puszi!!!

Nika Drága!

Remélem már jobb a kezed és Tudsz vele dogozni.

Madrin!

Várlak a hírekkel!!

Gabicsibe!

Segítenél nekem? Ha szerdán minden rendben lesz az uh-n akkor még utána mennem kell vagy már átadnak a saját dokinak? Ha menni kell még hányszor? Őszintén szólva én nyugodtabb vagyok ha a Szűcs doktor nézi a dolgokat mintha az itthoni dokim.
Terhes könyvet a védőnő ad, ugye? Azt mondják hogy mikor kell megkeresnem? Bocs hogy ilyen dolgokkal zaklatlak de abszolút tájékozatlan vagyok.
Előre is köszi!!

Nellike!

Jó hogy ilyen gyorsan kezdhettetek!!
Drukkolok!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Hétvégén nem voltam netközelben, de igyekszem visszaolvasni mindent, addig is
Madrin!
Nagyon Drukkolok én is!

deri
deri

Sziasztok,

Gabicsibe, Zsókuci megnyugtattatok, kicsit féltem, hogy 2 napos transzferrel nincs sok esélyem, de Ti megnyugtattatok :D . Érdekes az elöző 2 lombiknál beültetés után, mindig"szenvedtem"(görcsölt a hasam, gyógyszereket kellett szednem rá, fájtak a melleim), most meg semmi bajom, eltekintve attól, hogy néha nagyon feszít a hasam, de az elviselhető.

Nellike, Brumi hajrá stimu++++++++++++++++

Mandrin, Kira drukk mára++++++++++++++++++

Nika, Gil jobbulást Nektek.

Kata mennek a babaragik+++++++++++

Kriszti, biztos nagyon várod már az uh-át.

Anett, Süni, Baby, Lexi ...?

Kép

csibe
csibe32

Törpi?

Kép

csibe
csibe32

Mindenkinek szép napot!

Kriszta
Megy Pü!

Csibe
Látod ez egy új stimu,új tünetekkel és új végeredménnyel :wink:

NIka
Jobbulást a kezednek!Tudtál ma dolgozni?

Madrin
Úgy izgulok érted!Lassan megtudod az eredményt,csuriban a kezem!
gabicsibe

Lányok, mi ez a nagy csend?????????????

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok lányok, érzem, hogy ez a spontán ciklusom sem volt sikeres. Nyák+fáradékonyság+ingerlékenység a biztos jelei nálam a mensinek. Igy irány jövő héten a BMC.

Viszont én gyerekkel mennék. Senkire nem tudom bízni. Az apja sem tud egy nap szabit kivenni állandóan. Szerintetek nagyon rossz szemmel néznének rám, ha az 1. konzultációra vinném a gyereket?
krévi

Sziasztok Lányok!

Köszönöm Mindenkinek a drukkot, természetesen nem sikerült :(
Bár miért is hihettem el hogy összejöhet?
Telejesen összetörtem, bár múltkor még jobban.Úgy látszik ezt is meg lehet szokni :(

Mondtam a TAnárúrnak hoyg csináljunk valamit mert nem akarok 5-öt végigcsinálni, szal lesz vmi géndiagnosztika istenhegyin, utána vmi vérvizsgálat amit le kell vinni a VII. kerültebe :shock: és egy Hysteroscopia Jánosban. Hát ez van... Sírni már csak itthon tudtam...
Lányok ha bármelyik vizsgálatról tudtok valamit szívesen veszem, hátha meg lehet a baj forrása.
Bocsi most ennyit írtam, megyek biciklizni el kezdem a háj elleni küzdelmet :)
madrin

Sziasztok!

Tényleg nagy csend van…

Madrin? Már biztos megvan az eredmény…

Gil, akiről írtam a 9. inszemre sikerült nekik. 6. nál vetélt el, és utána a 3. sikerült…. Nem semmi ez a kitartás… Mondjuk ha nem volt indok arra, hogy ne sikerüljön, akkor megértem. Azért 6-ot támogat az OEP, mert ennyi a keret rá. Valahol végülis meg kell húzni a határt, de azétz jó, hogy vetéléskor újra indul. Mostanában nem volt ihletésed? Egy versike nagyon feldobna  TÉnlyeg jobb, hogy így belecsöppentünk a közepébe, így nem kellett visszaszámolni annyit… És nem stresszeltem magam előre 

Kira, ne már….

Nellike, de jó, akkor te is benne vagy a sűrüjébe.. Sőt, jobban mint én. Antagonista prtotokoll van, ugye? Akkor 10 nap múlva kb leszívás? Mikor mész UH-ra? Zeke nagyon aranyos…. Tényleg, az asszisztensét hogy hívják, mert Csibe írta, hogy nála lehet Progiszurit szerezni, nekem az egyszerűbb lenne. Telcsiszáma van esetleg? A doktor száma megvan, de nem akarim zavarni ezzel…

Zsókuci, Te aztán bepótolod a társaséletet, a lábadozás alatti kiesést De jó, márciusban mehettek…. Neked milyen protokollod lesz? Tudod már? Kutyuk hogy vannak? Beilleszkedett már teljesen az új családtag? És a Te mancsod már tényleg azóta nem fáj, hogy kivették a mandulád?

Nika, jobbulást a kezednek! A cél érdekében mindent!  Még fél kézzel is írsz!  Volt aki fekve, volt aki a férjének diktálta Volt aki sms-t tetet fel… Fotóalbumot lehetne készíteni a különböző pozitúrákról, csak hogy írni tudjunk! 

Krsiztamili, már csak 2 nap az UH-ig! De jó neked!  Drukkolok!

Kira, szerintem külön jót tesz a gyerek látványa a BMC-ben! Ösztönzés nekünk, és erőt ad! Ha kicsi, ha nagy, szerintem szivesen fogadják..

Brumi
Vendég

Mandrin :cry: :cry:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!
Drága Madrin!
Nagyon-nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:
Csibe32!
Köszönöm és mi is hasonló jókat kívánunk. :lol:
Gil,Zsókuci!
Köszönöm nektek. :lol:
Gabicsibe!
Köszönöm bogaram,minden rendben lesz legalábbis reméljük.
Gratulálok,hallom picifiatok lesz. :lol: :lol: :lol:
Vigyázzatok magatokra. :lol:
Puszi mindenkinek.
kata80

Madrin :cry: :cry: :cry:

jucicuki

Madrin
:cry: :cry: :cry:
gabicsibe

Madrin!

Nagyon sajnálom. Pedig úgy bíztam.
Az Istenhegyin mi voltunk pár hónapja megcsináltattuk a géndiagnosztikát, azt mondták hogy nem gyakori hogy ott találnak valamit. A kromoszóma eltéréseket nézik azt hiszem. Levették a vért és két- három hét múlva meg volt az eredmény.
Puszillak.

Kép
krisztamili77

Mandrin, olvasgattam, hogy milyen vizsgálatokat beszéltetek meg,amik jók, de kimaradt belőle két fontos vérvizsgálat, ami befolyásolni tudja a terhesség kialakulását. Egyik az inzulinszint, a másik a Leiden mutáció. Érdemes lenne utánna járni ezeknek is. 2 ismerösöm is van, akirők kiderült, hogy magas az inzulinszintjük, gyógyszert kaptak rá, rövid idön belül kismamik lettek.

Kép

csibe
csibe32

Madrin!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Köszi lányok!
A kezem már jobban van! Egész éjszaka vizes borogatás volt rajta, és tudtam vele dolgozni. Nem mondom, hogy nem fáj, de legalább tudom mozgatni.:)

Kép
nika28

Sziasztok!

Én eddig jobban csak olvasó módban voltam jelen, de szükségem lenn a segítségetekre.

Most kezdem szerdán szúrni magam Decapeptyllel és szükségem lenne egy pár jó tanácsra.
Ti mikor szoktátok beadni a szurikat? Reggel vagy este és hová?
(kaptam egy tájékoztató papírt, azon az volt, hogy reggel kellene).
19.én kell majd mennem ultrahangra, vérvételre. Ennyit tudok, elég tapasztalan vagyok, most lesz az első lombikunk.

Kérem írjatok minnél több információt, tanácsot!

Előre is köszönöm!!!

Natü
natü

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: