A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

tatuka én tudok menni, ha lesz! :)
Ági pihenj jól és vigyázz magadra!!!! és Cseka jobbulj!! :):)

Bodzi?? merre??
yamita

De remélem utánna pár héten belül megismételjük, és ott már tutkó jelen leszek! Nem úsztok meg! :-)
Ági28

Atyagatya 6 gyerkőc!!!! :shock: :shock: :shock:

A holnapi talival kapcsolatban, én azért hallgattam eddig, mint az a bizonyos a fűben, mert nem tudtam, hogy tudok-e menni. Sajnos úgy néz ki a dolog, hogy nem tudok. A csuda vigye el. :( :(

Ráadásul 1 hónap múlva, (remélhetően) itthon leszek pociban a babá(i)mmal. Na de majd egyszer csak összefutunk. :D

Majd kérek beszámolót, képet is csinálhatnátok, ha nem gond. :D

Tatu, én simán meg fogom enni a szelet sütimet, ha megkívánom a terhesség alatt. Szerintem ésszel mindent lehet enni. Ja, és a husimat is megsózom egy kicsit.
A stressz, hogy nem teheted, szerintem többet árt.

Cseka, jobbulást kívánok!
katóc

Sziasztok csajszik!!!

Sajna ma nem tudtam jönni ,mert nagyon sok munkám volt,már lassan készülök haza és otthonról se nagyon tudok benézni,mert 2 napja vacakol a net :(

Bodzám,Tatu,nagyon nagyon sajnálom,hogy így alakult a dolog,de nézzétek a jó oldalát,hogy ezek szerint elindult valami és ez bizony jó jel.A következő tutti siker!!!!

A holnapi talival kapcsolatban,hát nem sokan maradtunk,amit nagyon sajnálok,mert már teljesen elképzeltem,hogy jó nagy bandázás lesz,de talán legközelebb :)Én megyek !!!
Előtte(fél 2 körül) megyek apánkhoz Uh-ra,remélem nem kell hosszú órákat várni és időben odaérek.De majd Bodzikának írok sms-t vagy hívom,hogy mikor meg.... :)

Szépem!Megy a drukk ezerrel!!!Áginak is :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cseka !Jobbulást neked!!!
Adrienn!Boldog születésnapot!!!
MIndenkinek sok puszi!!!
Gyönyörű estét,éjszakát!!! :wink:
hanyatka

sziasztok,

újra itt vagyok, csak voltam a háziorvosnál a két nap táppénz miatt és körülöttem a váróban mindenki beteg volt, össze-vissza köhögtek, meg prüszköltek. Egy idő után nem birtam tovább és bekopogtam a dokihoz, aki azonnal behivott, mondván a kismamának sosem kell itt várakoznia, mert soron kivül bemehet, különben még megfertőződik a kisbaba...

Erre mikor jövök kifelé, elkezd velem kiabálni egy hapsi, hogy nagyon köszöni, hogy bepofátlankodtam elé. Erre én mondtam neki, hogy én bármikor bemehetek előtte - és mosolyogva megsimogattam a pocimat. Erre még morgott valamit, hogy ez nincs sehol kiirva, amire csak annyit válaszoltam, hogy erről nem én tehetek, de ennek ellenére nem haragszom rá és távozóban még villantottam rá egy 64 fogast...

Hát ilyen kis helyes emberekkel találkoztam ma a 13. kerületben. Csajok, mostmár mindjárt Ti is kismamik lesztek, csak jó tanácsként mondom, hogy ne legyetek szégyenlősek, fogadjatok el minden segitséget, amit az emberek nyujtanak nektek, mert nem lesz belőle túl sok...de az olyan jól tud esni:)

Kép
cseka

...és nagyon szépen köszönöm a jókivánságokat, igyekszem meggyógyulni...

Kép
cseka

Sziasztok Lányok.

Hu ez a 6-os fogat elég merész de nagyon jól néz ki az anyuka.

Cseka sajnos vannak ilyen emberek de nem várhatják el hogy ott ülj a baciba.

Andi
zsembi

SZia Zsembi!

Tényleg nagyon jól néz ki az anyuka, de durva lehetett ezt a pocit akár csak a mosdóig is elvinni...

Kép
cseka

Hú lányok, nagyon sok minden érdekel titeket, igyekszem mindenre válaszolni, de nem egyszerre:

Tatu:
29 éves vagyok, s ennyivel kezdtem a lombikot is, az elsőt meg két évvel ezelőtt.
Nem volt nagy pocim, senki nem hitte, hogy hárman vannak. Ehhez hozzájárult az, hogy apánk nagyon szigorúan fogott, veszélyeztetve voltam cukorbetegséggel, szóval vigyáztam. 11 kg-t híztam 31 hét alatt (ebben persze benne van az, hogy az elején 3 kg-t fogytam). Az első trimeszterig azért kellett feküdnöm, hogy biztos megmaradjanak, a következő kicsit lazább volt, de azért nagyon pihenős, aztán a végén már csak feküdtem, mert korán elkezdett nyílni a méhszáj. De egyáltalán nem volt vészes.
3 babát ellátni: nos, néha könnyű, néha nehezebb. Nagyon szerencsés vagyok, mert elég nyugodtak, nem hasfájósak. Esznek, alszanak, többnyire akkor sírnak, ha éhesek, vagy ha hisztiznek (ilyenkor viszont hagyom őket). Szerencsére elég sok tejem van, mindeni szopizik, de most már elég sokat esznek, így van azért nekik pótlás is, ha nem elég a tej. Két fordulóban szopiznak, egyszerre egy aztán meg egyszerre kettő. Naponta már csak 5x esznek, éjjel cumisüvegből tápszert. Erre azért van szükség, hogy ha már elfogy a fagyasztott tej, meg az enyém sem fedezi a szükségletüket, akkor csak tápszer marad, s nem szeretném, ha elfelejtenék. Ha nem egyszerre ébrednek, akkor az első evése után ébresztem a többit, mert különben az egész nap etetésből állna. Ja igen, s van Erdélyből itt egy lány, segíteni nekem (tápszert főz, háztartásban segít, leginkább a kezem alá dolgozik)
Lombik: az 5-nél a drága gyógyszereket kaptam, de ettől eltekintve semmit nem csináltam másképp. Végig dolgoztam, beülti után 4 nappal a munkahelyre autóztam, meg vissza. Meg méhpempő kapszulát ettem. De nem tudom, min múlik....
Végig Dévais voltam, aznap, mikor szültem mentem volna hozzá, s hétfőtől meg a kórházba, csak a lányok másképp akarták.

Zsembi:
igen, mind az 5 lombik apánknál volt. Megbíztam benne, most is bízom, meg sem fordult a fejemben, hogy váltsak. Úgy gondoltam, ő ismer a legjobban, s én elég speciális eset vagyok.

manóka, nem felejtek el válaszolni, de most megyek fürdetni.
roxal

Roxal köszönjük a válaszokat azért jó hogy van segitséged biztos fárasztó is igy az elején.
Azért nagyon irigyellek és igazad volt hogy nem váltottál.
Ha van idöd szivessen néznénk még képeket ugye lányok. :)

Vajon mitöl füghet hogy hanyadszorra sikerül ezt sosem fogjuk megtudni.

Andi
zsembi

Roxal: ezer gratu az energiádhoz!!!Nincsen kirendelt segitséged?Úgy hallottam, az ikrek automatikusan kapnak...

Kép
cseka

Cseka igazad van ehez már egy kisseb kocsi kell amire rárakja a hasát nem lehetett semmi kihordani.
Én is jobbulást kivánok neked.

Andi
zsembi

Köszi Zsembi, ari vagy! :lol:

Kép
cseka

Heló lányok,
Zel, Tatu, Bodza - akármennyire nehéz a negatív eredményt elfogadni, de nagyon örülök, hogy egyikőtök sem zuhant magába, s továbbra is pozitívan tekintetek a karácsonyi bébikre! :lol:

én meg szorgosan gyűjtöm tőletek a ragacsokat! ma halat ettem hús gyanánt, azért ezt a fél kg-ot nagyon nehéz teljesíteni, sose gondoltam volna.
Ági - gratula a csirkecombos napodhoz!! végigolvasva is durva. mikor is telik le a 3heted? +++++++++++++++++++++++++++++++++

ez a 6 babás nő...erre jobb nem is reagálni. óriási felelőtlenség!

a holnapi találkozóknak jó dumcsizást!!
szépem

Sziasztok!

Cseka vigyázz magadra!

Szépem, nem csodálom, hogy végigolvasva is durva, az is volt. Ma meg már egy szelet rántotthusi is lecsúszott. (tipikus reggeli!! )jA JÖVŐ SZERDÁN TELIK LE A 3. HETEM!

CSAJOK A MULTKOR BESZÉLTETEK VALAMI HOMEOPÁTIÁS TERMÉKRŐL, AMI EGY NAP ALATT RENDBEHOZZA A NÁTHÁT, MEGÍRNÁTOK MI A NEVE, MERT EGY ISMERŐSÖMNEK KELLNE SÜRGŐSEN! vALAMI OS VAGY IS VOLT, NEM IS TUDOM! :-)
Ági28

Oscillococcinum vagy mi.
:D
bodza2005

Ágica! Irtó rendes kisMami vagy!!!!!!
Ragik+++++++++++++++++
Puszi, Bodz
bodza2005

Csekám! Gyógyulj meg ezerrel!!!:-)
CITROM!!!!!!!!!!!! Ez a legjobb!!!!!!
A Férjem bekapta ezt a durva torokgyulladást, 4 napig egyáltalán nem javult, pedig igen egészséges típus amúgy szerencsére, Doxycyclint kapott, én napi 3 citromot nyomtam, mivel mást nem mertem preventív és lekopogom, nem kaptam el!!!!!
Légyszi' nyomasd Te is a citronyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amit írtál, döbbenet...
Ma elmentem vérvételre, háromnegyed óra kint a hidegben, majd betódulás, egy idős úr(?) úgy próbált elém tolakodni, hogy csak néztem.
Elképesztő, amit az emberek művelnek ezeken a helyeken.
Macikádat puszilom!!!!!!:D B.
bodza2005

Roxal! Ezt kifejtenéd? "Végig Dévais voltam, aznap, mikor szültem mentem volna hozzá, s hétfőtől meg a kórházba, csak a lányok másképp akarták." Ha nem tolakodó a kérésem...??
Még egyszer nagyon gratula a csipet csapathoz!!!!!!!! Nem is csipet...:D

Szépem! Aranyos vagy!!!!!!!!!:D
Ragacsok mára+++++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagy???:-)
Pusza

Tatus, Yami, Hanyat! 16óra!!! De szuper lesz!!!!!!!!!!!!:-):-)
Nagyon várom!!!!!!!!!!!:D
Tényleg csak 4en leszünk???????? Neeeee!!!

Zelem! Hogy vagy?????
Simi Neked!!! Szép a kép, amit küldtél!!!!!!!:-)

Mindenkinek szép napot!!!!:D

(Páran már küldtetek fotót, légyszi, a többiek is küldjenek, persze a mailre, mert tervezek egy meglept, ahhoz kellene!!! Arc elég, de más is jó. Mármint akármi azért nem ;-]...) :-)
bodza2005

Szőkém! Te is jössz??!!!
De jó!!!!!!!!!:D:D
Bodz
bodza2005

MOst akartam írni hogy persze hogy jövök :-)
El kell mennem majd kicsit korábban, de mindenképpen látni szeretnélek titeket :-)

Kép
szõke

Köszönjük a sok szép vígasztaló szavakat, tényleg (én/mi) nem omlottunk össze (annyira), de azért nem szeretnénk ugyanitt tartani a 3. után is...akkor sokkal rosszabb lenne

Cseka: sajnos ilyen primitívek az emberek, hogy aki kismama v. gyerekkel van szinte soha nem állnak fel neki, nem engedik előre stb....a nyugdíjasok sokan meg annyira sietnek, hogy nem érnek rá várni...tisztelet a kivételnek.
Tavasszal el volt törve a lábam, a végén már BKV-ztam és meglepő módon a gipsz és a bot láttán csak úgy ugráltak fel az emberek, a zebrán meg mindig intettek...el is voltam ájulva

Szőke: Téged biztosan megismerünk a talin...a pociról-:))
Sajnálom, h ilyen kevesen leszünk....de majd legközelebb
:D

Roxal:
le a kalappal, csak 11 kg-ot híztál, Apánk büszke volt Rád gondolom, nem is pihentél a beülti után? Ezekután nemtudni, h mi a siker titka. Mi mind3-an a drága gyógyszereket kaptuk most((-::
Hogyan mentek sétálni? 3-as babakocsival? Hú ha majd elkezdenek járni, 3 felé szaladnak.
Igen, kérünk még sok-sok képet. Mit éreztél mikor megtudtad, hogy 3?

Bodzi: milyen vérvétel, HCg újra?

Ági: mi lesz a mai menű???

SzépeM: Te is edd szorgalmasan a husikát, halacskát

Anikó
tatulány

sziasztok
A mária utcában hánytól rendelnek, és meddig?(Aids, hepatitis vizsgálat miatt kérdezem)...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Úgyrémlik, hogy 8-14-ig, de inkább hívd fel őket

Anikó
tatulány

Drága Lányok!
Sajna, nem tudok elmenni mert este főznöm kell, tudjátok anyukáméknak 2 hétre valót, mert csütörtökön már elutazunk.
Kérlek benneteket, hogy októberben is szervezzzetetk egy talit, hogy ott lehessek.
Bodza! Ha haza jövünk, küldök képet, most nem nagyon van időm keresgetni.
Puszi mindenkinek! :D
Hétvégén lehet, hogy benézek!!!!!!!!

manoka
manoka71

Megvan a Bhcg eredményem: 0,46, vagyis valszeg semmi nem volt.

De nem értem miért van akkor a 2 sárgatest és ép nyh-a? Ezt a gyógyszerek tartják fenn?

Hány nap míííííííííg megjön a mensi?????? help :cry: :roll: :cry:

Anikó
tatulány

Sziasztok csajok!

Tatulány:a gyógyszerek nélkül max 1-2 nap és megjön. Nekem legalábbis másnap este mindkétszer megjött. Sajnálom a hcg-t...nekem a második lombiknál semmi nem indult el, aztán a harmadiknál megaházták őket és a háromból kettő meg is tapadt. És egy Dani-Maci pedig itt rugdoskodik most is a pocimban. Úgyhogy ne keseredj el, hamarosan ez lesz Veled is és mindenkivel, aki Apánkhoz kerül. :lol:

Szis Bodzus! Kipróbálom a citromos balhét, van is itthon egy jóképű darab:) Csak facsarjam ki a levét és úgy igyam meg?

Egyébként a tegnapi bunkó hapsi után utaztam egyet a kombinóval és egy fiatal ffi úgy pattant fel az ülésből, mint egy kis bolha, amikor meglátta a pocimat, tök aranyos volt. Megköszöntem neki, de még ki kellett lyukasztanom a jegyet, nem tudtam azonnal leülni, erre persze egy fáradt tinifiú le akart egyből csapni a helyre, de a drága ember elzavarta, mondván, hogy ide egy kismama fog ülni. :lol: Azért vannak még kedves emberek is:)

Puszidat átadtam Danibabának:)Köszöni szépen:)

Ági, hogy van a pocid? Nem feszül már annyira? Hogy érzed? Mi lesz a mai filmed? Én a mai cappuccinomhoz a Fehér tenyeret választottam, állitólag elég jó. Olyan jó itthon lenni egy kicsit és élvezni a semmittevést... :wink:

Mindenkinek ezermillió puszit küldök!!!

Kép
cseka

Csajok!
Megmondanátok, hogy melyik asztal vagy milyen névre van foglalva? Valmi bikára emlékszem :oops:

Kép
szõke

Cseka-mami:
látod vannak még normális emberek, Dani-maci....ez édes :D
Nekünk a 3-ból 2-őn végeztek Ahá-t, még az első volt annyira nem vagyok magam alatt, ha max. a 3.-ból sikerülni fog én már boldog leszek.
Utólag bevallom ma reggel már nem vettem be a Duphastont :roll:

Szőke: én valami medveölő-terem (?) vagy mire emlékszem :oops: vagy hülyéket beszélek???

Anikó
tatulány

Szőke-mami: írtam pü-t, a telszámommal, hátha telefonos segítségre lesz szükséged :D :D

Anikó
tatulány

Sziasztok!

"irigykedve" olvasom a lázas talikészülődést.....

babáztam ma sokat. Tesómék elmentek kicsit csavarogni, és a hugicát rámbízták. Volt kakispelus, aztán kicsi sírás, majd könnyed másfél órás séta a faluban, alvással kombinálva... Nagyon jó volt. ( csak most sz@r kicsit :cry: )

Miért csak a kicsi x jelenik meg a nevem alatt a kép helyett?

Ági! Pihi! Ragi!+++++++

tatu! :cry:

Mennem kell, mert ma még vár rám egy protkójavi, meg egy új is, és nemsokára jönnek a fogatlanok....

Kép
Kép
Kép
zel

http://ceragem.hu/product/product_overview.asp

Lányok ezt nézzétek meg thermo masszázságy jáde kö masziroz én voltam ma isteni.

Vannak ingyenes központok az ország területén ahol korlátlan kiprobálási lehetöség van.

Meddöségre is jó. Ha megnyitjátok azon belül a vevöszolgálat és termékforgalmazók ott tudjátok megnézni hogy hol van a legközelebb esö ami nektek jó.

Andi
zsembi

Az elöző üzim meg eltünt :shock:

Andi
zsembi

Szépem,Ági küldöm a mai adag babaragacsokat+++++++++++++++++++

Ez a husi evés nem semmi Ági :lol:

Andi
zsembi

Na sziasztok! Mai husi a tegnapi rántott husi, meg a még megmaradt pipicombika! :-)
A hasam már nem fáj olyan nagyon. Remélem csak a víztől fájt!

Októberben feltétlenűl kell talit csinálni, hogy akik most kimaradtak ott lehessenek! Annyira irigy vagyok!
Még emlékszem a multkorira, az is annyira jó volt, mennyit dumcsiztunk!! :-)

Ma a Túl a sövényent néztem meg! Cuki egy film!

Tatuka helyes így kell nekiállni a dolognak! Büszke vagyok rád!!!
Ági28

halihó lányok!

Írjatok holnap, milyen volt a tali!! kíváncsiak vagyunk!! (feltételezem, hogy nem motorgenerálról volt szó ) :lol: :lol:

Ági - a vérzés-dolog elmúlt? mersz tesztelni előbb? ++++++++++ mindjárt itt a szerda !!! na jó, addig még néhány combot le kell nyomni... tipp a húsevőknek: ecetes salival kell enni a husit, könnyebb az emésztés a sav miatt, vagy pedig egy adag citromos vizet kell inni kaja után, szintén könnyít, amellett, hogy C-vitamin is. nekem bejött.

Bodza - köszi, jól vagyok, bár most bőgtem ki magam a : Legyetek jók, ha tudtok- c.filmen... amilyen marha vagyok, árva gyerekeket nézek ráérős időmben...

Tatu- a menzi elég sok mindentől függ, : saját ciklus,+ gyógyszerek... de sztem nem fog sokat késni, pár nap talán.

puszi mindenkinek
szépem

Szépem! babaragi!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vidám filmeket tessék nézni! örömödben sírni!!!!!

Tatu! Szerintem hamar meg fog jönni.... Gondolj csak bele, nekem bogyók mellettt elkezdődött. Gondolom, már te is úgy vagy vele, mint én is voltam. Ha már megjön, tegye minél hamarabb, hadd legyek túl már rajta.

A tali szerintem nagyon jól sikerült a teás csapatnak. Felhívtak, de annyira vihogtak, hogy szerintem aki látta őket, azt hitte 17 éves kis csitrik... Én meg rákérdeztem, hogy mi volt a teában a bélés, rum, vagy pálinka.
Édesek voltatok ahogy nevettetek össze-vissza, hogy legszívesebben öleltem volna mindegyikőket!!!!!!

Ági! Túl a sövényen után nézd meg a Robotok-at és a Verdák se maradjon ki. Aztán még a kedvencemet Arielle-t is. a Shrek-ekről már ne is beszéljünk..... (Szépem, ezeket te se hagyd ki!)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Ági! Ragik neked is!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

De egy édes vagy Te Zel!!!:D:D

Ágica! Igen, legyen!!!!!!!!:D:D

Ági és Szép! ++++++++++++++++

Csekám! Ittál rendesen citromot??? Légyszi'!!!!:D

Most értem haza a taliról, annyira szuper volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldünk fotót a mailekre, lyó?!!!!!

Ezer puszi Mindenkinek és szép álmokat, mert...!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D
bodza2005

Ah, Bodzám Te milyen gyors vagy!!!! :D:D:D:D
gondoltam gyorsan dobok még egy pár sort a taliról! ;)
Annyira jó volt Veletek!
Kár, hogy nem tudtatok többen jönni, de sebaj majd legközelebb!!!!!!
Jaaaj, Zel mi is úgy örültünk Neked, már a teázóból akartunk hívni, de nem volt térerő!! Kint meg zaj is volt, és tényleg mindenki vidám volt, össze vissza beszéltünk :P
Ilyet kell még csinálni lányok, mert nagyon jó volt!!!!!

Hanyat remélem Neked az este további része is jól alakult! ;)

Ági, Szépem vigyázzatok magatokra!!!! :)
Aludjatok szépen! :lol:
yamita

Kedves Bodza! Mennyi lett a ßHCG-d?

Ági, Szépem! Drukkhegyek+++++++++++++++++++++++++++++++

A többieknek jó felkészülést a következőre!
albi2000

jÓ reggelt! :)

Képzeljétek tegnap megkaptam a mosómedvémet Bodzától :D
ma meg volt a nagy találkozás Bababával is!! (aki nem ismerné a csodaszép görényem)
Na, kicsi szívem nem sok habozás után konkrétan ledöntötte a lábáról a mosómacit, - kérted hogy fotózzam le, hát ennyire nem voltam gyors :D:D:D:D majd diadalittas pofával rámnézett, hogy ugye láttam, hogy ő, aki sokkal kisebb, lenyomta a macit.. (beszarás volt :lol: ) a következő támadásra majd paparazzo-vá válok :)
Tök szép idő van mit csináltok? Remélem valamerre kirándultok nem ültök a gép előtt, mint én.... a férjem dolgozik.. mint mindig.. :(
Jó pihenést Mindenkineeeek! :)
yamita

Sziasztok Lányok!

Nagyon irigy vagyok a tali miatt nagyon jo hogy ilyen jól sikerült.
Bodzikám képeket kérek a taliról.

Szépem,Ágica babaragik mennek.+++++++++++++++++

Mindenkinek csodás hétvégét kivánok. Én fözöcskézek a párom meg barátnöméknek segit költözködni.

Andi
zsembi

Yami nagyon édi lehetett Bababa ahogy leteritette a macikád. :)

Andi
zsembi

Sziasztok csajszikák!!!!

Húúúú, a tali az valami szuper volt, Bodza fantasztikus helyre szervezte, a teázóban elszeparált "barlangok" voltak, ott nyugodtan tudtunk beszélgetni. Ilyet máskor is kell szervezni, akár havonta is, hogy tudjanak jönni sokan.

Zel: tényleg, mint a hülyegyerekek körülálltuk a telefont és vihogtunk bele-:))

Yamita: kééééééééérünk fotót!!!! Eltudom képzelni, hogy Bababa legyőzi a nála 3x nagyobb macit, éééés milyen boldog lehetett!!!!

Zsembi: erről a Ceragem ágyakról hallottam már, a fél melóhely oda jár, meddőségre is jó??? Te melyikbe jársz? Nekem a XI. kerületi van legközelebb...de nem voltam még.

Ágika: próbálok optimista lenni, még nagyon kezdő vagyok a lombik terén, nagyon kíváncsi vagyok, Neked sikerülnie kell:D elvégre már ősz van, babaragik+++++

Szépem: Neked is++++, hja a mensin szeretnék túllenni, saját ciklusom szerint most vagyok a 42. napon, életemben ilyen még nem volt :roll: :(

További jó hétvégét mindenkinek, holnap nem lesz már ilyen napos idő

Beus: mi volt szerdán????????? Elkeztétek ugye a stimut??????

puszi mindenkinek

Anikó
tatulány

Bodza- köszönet a képekért!! én is irigykedem a talira, de gondolom lesz még!!

remélem mindenki sokadmagával jön legközelebb!!!! :lol:
ellenben nem tudok beazonosítani két nőszemélyt. Hanyatkát, Bodzát már ismerem, a mosómaciról kitotóztam Yamitát :) , de a barna hajú és a hosszú szőke leányzó melyikőtök? (bocs a mafla kérdésért, de tényleg nemtom, ki ment végül, mert annyian lemondtuk)

Zel - igazad van, mesét kéne néznem!

Tatu - forró fürdő, cickafarkkal - hátha segít.

bennem meg lappang némi baci , többen is voltak körülöttem náthagyanúval, de remélem nem jön elő belőlem is, most nagyon nem hiányozna... ha Kálmán nem a statisztikát vette alapul, akkor holnap lenne (remélem LESZ) tapadás...
szépem

Szépem: biza egy betegség most nem a legjobb lenne, kúráld magadat!!!!
Nemnéztem még a képeket, de a szőke hosszúhajú a Szőke, a barna szemüveges meg én lennék

Azt beszéltük Zel, hogy legközelebb akkor kellene talizni, ha jöttök Pestre

Anikó
tatulány

Bodza-bébi: nem kaptam meg a képeket :oops: légyszi küldd már át azokat is amin csak én vagyok, mert nagyon jók lettek

Anikó
tatulány

Sziasztok csajszik!

Én is csatlakozom az előttem szólokhoz,nagyon jól sikerült a tali és ahogy lehet meg kell ismételni. :)
Nagyon hangultatos volt a teázó,jól kibeszéltünk mindent,jókat nevettünk és közben nem kellett attól tartani,hogy más is hallja.Annyira jó volt :wink:
A csajok szuperek,olyan jó volt a hangulat,mintha mindig is ismertük volna egymást :)

Bodzám!Köszi a képeket.Nagyon nagyon tündi vagy :)

Megfogadtam tanácsotokat és nem ittam péntek este.
Ja és kocsival mentem ki Érdre,hogy tutti legyen,még véletlenül se beszélhessenek rá. :lol: :lol: :lol:

Ma megnéztük a moziba a "Férj és férj"et,naon szuper,jókat röhögtünk :) Ha tehetitek ti is nézzétek meg.

További szép hétvégét mindenkinek!
Küldöm a babaragikat is,na és sok puszit!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Sziasztok! Hát én most irigy vagyok, de rendesen! Egy-két-három hét mulva ismétlés, én is akarok trécselni ám nagyokat! :-)

Csajok tesztel nem izélgessetek, még van 3 napom!! :oops:
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: