A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kép
Kép
Kép
v30

az ikerterhes sztoriról lemaradtam...

Kép
Kép
Kép
v30

györgyi!
de drága! martin is csinálja én is oda vagyok :lol: :lol: milyen ikerterhes sztori? lemaradtam erről is...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Mi most nem megyünk börzére.

Az ikerterhes sztorit én sem hallottam.

Steffi, Üdv itthon!

mtunde

tünde!
szia! hogy vagy? pocis képet mikor látunk rólad??

vali!
írok majd beszámolót és képeket is rakok fel, ha a többiek sem bánják, csak még kicsinyítek.

gabbó!
neked végülis küldtem képeket? már nem emlékszem :oops: küldjem újból?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi, Steffi!
Amikor meg majd mondja, hogy anya, úgy szeretlek.... :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Steffi, ugye a tűz nem zavart be nektek Görögországban?

Na, már várom Ádám ezen korszakát, Ákostól már csak a kritikát kapom, meg a számonkérést, ha valamit nem engedek. :-)
Na jó, azért ma reggel is volt ölelés... :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Steffi! Kösz, meggyógyultam, egy kicsit érzem még a torkom, de ez nekem sokáig szokott tartani.
Nincs pocakos kép még rólam :( Majd most megyünk egy hétre nyaralni, és kiadom az ukászt, hogy le kell fényképezni. Már elég nagy a hasam, ráadásul a jobb oldalamon van a babó, és ott nagyobb :)

mtunde

vali!
nem zavart be nekünk evia szigetén volt azt hiszem meg még nem tudom hol, mutatták a görög adókon szinte egész nap, dehát görögül nem tudunk :lol: tényleg édes ez az ölelkezős korszak!

kriszta!
ez a szeretlek anya mikor van?? ja, ha már tud beszélni, de úgy amúgy?

tünde!
nincs kééépp? ejnye! hát fényképezkedj is, mert bizti szép a pocid! gratulálok a kislányhoz!!! neve?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

györgyi!
most esik le! jázmin elindult???? martin már nagyon szépen totyog, nagyon édi! egy baj van, hogy cipőt nem viseli a lábán... pedig most már jó lenne :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Köszi a véleményeket :) Utána olvasok a gátmasszázsolajnak egy kicsit és még megkérdezek pár embert... Hol lehet ilyen olajat kapni? Van olyan amit kifejezetten ajánlanátok? A kolosy téri homeopátiás boltban azt mondták hogy épp nincsen.

Rita, mi a véleményed erről az olajról? Tényleg segít és nem ad fertőzést vagy ilyesmit?

Amúgy jól vagyunk, kicsit sokat rúg a kisfickó és úgy érzem hogy egy nagy labdával a lábaim között járkálok :) Annyira édes, úgy akar jönni, pedig volt vagy 2-3 ételmérgezésem és meg is fáztam jó párszor :)

puszka
aynan

jut eszembe: (martin alszik, könnyen írkálok :roll: ) valaki kérdezte az állatkerti játszóházat, bocsi, de arról is lemaradtam, hogy ki volt :oops: , szóval a hely nagyon tutiiii! mi aug. 19-én vasárnap is voltunk ott, alig voltak és a babák kedvükre jöhetnek mehetnek, pakolhatnak, játszhatnak stb. egy óra 1000 ft, itt egy link:http://www.jatek-mester.hu/allatkert_bemutatkozas.php

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, jaj, de örülök, h ilyen jól viselkedett Martin, hihetetlen, h egy kis környezet változás milyen jót tesz az alvókájuknak, mi? :wink: Képek??? Hát igen, már túl tettem magam a tescos eseten nagy nehezen, de utána 2 napig csak a szerencsétlen gyerek arcát láttam, meg az elmebeteg nő szavai csengtek a fülemben! :shock: Most éjjel hogy aludt?

Tünde, jól állhat neked a ferde has! :lol:

Nálunk Dani még kifejezetten nem szokott ölelni, inkább csak megpihen rajtam, nekem dől és bújik egy kicsit, imááádooom! :D :D

Ikerterhes sztorit nem hallottam, de mingyárt rá is keresek a neten...

KépKép
barimami

Jaj, ez tényleg elég borzasztó sztori :( ( http://index.hu/politika/bulvar/krhz2631/ )

KépKép
barimami

Steffi

Dehogy!! :lol: Csak odamászik! FEláll és ölel!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek bulizni és tutira elhajlunk!!!! Másfél év után!!! VÁrom!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
gyorgyi33

Györgyi, hú, az izgi! :D Pároddal mész vagy barátnőkkel? Nekem az első igazi elhajlás kb. 2 hónapja volt meg a csajokkal! :lol:

KépKép
barimami

Hajrá Györgyi! Biztos jó lesz, tessék rendesen kirúgni a hámból! :-)

Az egyik nagyon jó barátnőm márciusra babát vár. Sajnos a dokim nem bírta már elvállalni, írjátok meg lécci Vida doki telszámát. Annyit áradoztatok róla, hogy bátran ajánlom neki! :D

Az ikerterhes sztorit nem is értem, hogy lehet ezt így csinálni! :evil:

Kép
Kép
Kép
v30

Húúú csajok, megint munkálkodnak a nagyokosok, szerencsére a Kútvölgyiről most nincs hír...
http://www.mti.hu/cikk/225387/

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Úszni voltunk, kifáradtunk rendesen és alig aludt ez a kis nő.

Szia Steffi!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. És hát főleg, hogy Martin ilyen jól bírta. És te most hogy vagy? Képzelem egyébként milyen "kövér" lehetsz. :roll: Amikor amúgy is olyan pici vagy.

Györgyi, kellemes rosszalkodást! :D

Én most nemigen vágyom kirúgni a hámból ezzel a növekvő pocakkal. De pl. áprilisban sajnáltam, hogy az osztálytalálkozónn nem tudtam ottmaradni a többiekkel vacsorázni. Olyan klassz volt a hangulat. Csak hát Melinda még javában szopizott. Most meg egyetemi évfolyamtalálkozó lesz,sajnos novemberben és akkor én már nem nagyon fogom bírni a többórás autóutakat, meg hát mit csinálnék ott, amikor a többiek iszogatnak, dohányoznak. De sajnálom azt is. :(

Vali, ment a szám priviben.

Ezt elküldöm, aztán próbálok képet csatolni.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép Kép Kép Kép
(Nem túltengeni akarok, csak egyiken sem látszik minden gyerek teljesen.)[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

No, egy kissé ügyetlen voltam. Lemaradt valamelyik.[img]
Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

nagyon jók a képek! Ahogy Meli puszit ad Sárának! Zsombi meg a csajok védangyala... :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Barbi

Párom is jön, meg a barátok! :lol: :D 8)

MemmeGabó

Jók a fotók!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Steffi, jövő héten már tuti lesz pocakos fotó. Pedig itthon is nekiállhatnék fotózkodni :) Csak mindig elfelejtem. Jó nagy már. Ma voltam védőnőnél, és meghallgattuk a szívhangját. Bene meg táncolt rá :)

Mivel még mindig kijön belőlem a gyümölcs, azt ajánlotta, hogy a Hippnek van terheseknek való gyümölcskivonata, és azt igyam. Nem is volt olyan drága, remélem, hatásos :)

mtunde

tünde!
jajj, de jó!! ezt a hipp bio natalt iszod?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, igen
Ja és Villő Borostyán lesz a neve. Csak te lemaradtál róla :)

mtunde

szép, különleges név! én is iszom azt a natal izét, ha eszembe jut.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Utólg mi is boldog szülinapot kívánunk Lénának!!!!! :D

Kép
tikó

Dorina:
Kép
Kép
Kép

Kép
tikó

Jó reggelt!

Brrr.... :twisted:
Olyan nagyon örültem, hogy a kislányom csak hajnalban kelt fel. Mit sem sejtve, hogy akkor viszont már nem akar aludni. Három után történt, és csak nálunk volt hajlandó elaludni. Én szeretek is vele aludni, csak mostmár nem megy. Izeg-mozog, megrúg. Igy én nem aludtam. Ötkor pedig felkelt, hogy ő játszana. Apja segített, de sietnie kelltt, mert tárgyalni ment. Őt nem akarta elengedni, úgy ölelte. De hát apának mennie kelett. Maradt nekem egy after-shave szagú kis nőci. Most tettem le, alszik végre. Megpróbálok én is.

Beni, Jázmin, nagyon tetszenek a képek! :) Szandi meg így elbírja az öcsit?
Tico, ez igen rövidke bekukk volt. De legalább láttuk Dorcsit. :) Hogy vagytok?

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Szandi remek erőben van!
Ricsi ugyanezt akarja csinálni Mikolttal :shock: , csak hát nála még tartani kell a hugit.

kicsi ejtőernyős minden alkalmat megragad, hogy gyakorolja a megfelelő pózt. ki tudja mikor ugorhat végre...

:)

Kép

Ricsi egy icipicit autómániás. egész nap boldog volt, mert bármikor a hasára nézett, akkor látott pár autót.
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Kép
Sziasztok!
Mindenkitől elnézést az elmaradásért de Emma úgy döntött hogy nincs szüksége a napközbeni alvásra így egy percem sincs.

Van valaki akinek esetleg szintén nem aludt a babája? Mit tegyek? Ha el is alszik csak úgy ha ott vagyok mellette akkor is max fél óra. Sem a babakocsi sem más nem jött be. Azóta van kb mióta elkezdett minden iránt érdeklődni nézelődni. Elmúlik ez szerintetek?

Gyuzsó minden héten tájékoztatott a történtekről. Így nagyából képben vagyok kivel mi újság.

Gabi csak annyit tudok mondani hogy próbálj erős lenni, nagyon sajnálom ami történt.
Remélem mindenkinek szépen telt a nyara, üdvözlet!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Györgyi, drága, azt a fontos tanácsot elfelejtettem mondani, h az elhajlás után mára MINDENKÉPP szerezzetek be valakit Jázmin mellé, mert különben elég kemény napnak néztek elébe :lol:

Hú, babaképáradat nagyon cuki, Zsombi szuperfazon, ahogy védlmezően átöleli a lányokat és az a szempár!! én már most olvadozom tőle! volt már szerelme az oviban?

Tiko, hát ez tényleg rövid volt, de azért cuki!

Borsa, Emmának látom a buborékfújás már jól megy! Hát, nálunk az volt egy időben, h nagyon sokáig kellett altatni Danit napközben (kb. 30 percet), párszor muszáj volt sírni hagyni, mert csak úgy ment és összesen 30 percet aludt, de azért ezt 3x egy nap. Utána fokozatosan 40 lett belőle, aztán 50, most egy óránál tartunk általában, de még mindig 3x, néha kétszer... Emma csak egyszer alszik napközben?

Manóka, ejtőernyős!! :lol: :lol: ez jóóóó!!!

jaj, mennem kell, Dani hív...

KépKép
barimami

Memme, azért Melinda puszija se semmi, nagyon ééédes!!

Biopiac holnap??? Mi megyünk mindenképp, negyed 10től olyan fél11ig szoktunk ott garázdálkodni, ha valaki esetleg jönne...

KépKép
barimami

Barbi!

Nem mostanában kezdjük feltornászni mi is 3ra.
Jó tudni hogy másnál is volt ilyen ezek szerint van remény :D
Az a bajom ezzel hogy estére már nagyon nyűgös.
Tegnap mi is a sírós altatást választottuk és most végre 1 órája alszik, 1x felkelt de visszaaludt :D

Orsi

borsa

Kép

Orsi

borsa

Borsa

SZépek vagytok!!!
Nekem is ugyanezt csinálta Jázmin. Majd egyébként jobb lesz, de mostmár egyre kevesebbet fog aludni, ne ijedj emg. Nő. Mármint növöget. Jázmin most max. két órát alszik napközben. délelőtt 20 percet délután másfél órát. Néha ki is hagyja a délelőttöt. Éjjel viszont 12-13-at négy hónapos korától. Én ennek örülök és jó, hogy nem napközben alszik. :lol: :lol: (na jó én ebbe egy kicsit besegítettem, napirenddel, de nembántam meg és ő sem. nagyon kiegyensúlyozott)

Barbi

Hát nincs senkim.... :( Nem baj, kemény vagyok. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd alszunk felváltva Ákossal. :D

Manóka

Tündérek!!!!

Tényleg jövő héten séta?? Vagy hasonló??

Kép
gyorgyi33

Veronikusz

REMÉLEM JÓL VAGYTOK!

Kép
gyorgyi33

Aynan:

a gátmasszázsolaj nagyon jó, nem lehet tőle fertőzést kapni, hiszen a hüvely nem steril részünk. De a gátvédelmes szülés lehetőségét nem mindegyik orvos engedi...
Ikerterhes sztori: minden ilyesfajta hírt sok kritikával olvassatok. Az én kritikai gondolataimat osztom meg veletek:
1. a nem kívánt terhességeknél is csinálnak UH vizsgálatot. Tehát tudják, hogy kettő...
2. A méh "űrtartalma" ilyenkor nagyon kicsi, tehát nem lehet csak az egyiket kiüríteni...
3. Az anya honnan tudta a műtét utáni vérzésnél, hogy ez a másik gyerek? Tudjátok mekkora ilyenkor egy baba? Akinek volt már első idős vesztesége, az tudja, hogy sokszor egy nagyobb vézés keretében történik meg, nem lehet "kibogarászni" a dolgokat, tehát félretéve a felkavaró részletezést ez egy sajtófelkavarmány, ami esetleg egy nő szorongásából pattant ki és a sajtó ráugrott. Az bosszant, hogy senki nem gondolt utána a dolgoknak.
Évekkel ezelőtt ugyanilyen hír volt, hogy nem végezték el jól a műtétet, az anya otthon vetélt végül el, és még látták, hogy a kutya elrohan a pici lábával. És senki nem gondol utána, a méreteknek és ...
szóval azon borzolódjanak fel az idegek, hogy a sajtó mennyire ostoba és mennyire meg tud vezetni bennünket.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok!
Minden gyerkőc nagyon édes!!!!!!

Györgyi!
hogy csináltad,hogy ennyiket alszik Jázmin??

Többiek hogy vagytok????

Balázs kezdi felfedezni a hangját! :shock:
Állandóan sikongat :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok jányocskák... szükségem volna Mészáros dokibácsi elérhetőségére mert ha jól saccolom Szept.9-től esedékessé válik egy UH vizsgálat ,tutira szeretném tudni,hogy... Sok jót olvastam vele kapcsolatosan,területileg is a Kútvölgyihez tartozom,légyszi segítsetek... köszönöm
gizella11

nálunk Ricsi tuti alvó már rég óta. reggel 8 körül kel, 1/2 1 körül megy aludni 1/2 4-ig, majd este 1/9 körül megy aludni.
Mikoltot most kezdem erre szoktatni, vagy legalábbis arra, hogy ebéd után van egy kiadós kis alvás. na ez még nem tuti nála.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Rita!

Köszi a helyreigazítást. Így azért már másképp fest a sztori...

mtunde

Hű Manóka!
Irigyirigy...
Panka már hamar átaludta az éjszakát, viszont elég későn fekszik, és 6-1/2 7-kor felkel. Na, hogy jó is legyen benne, délután a 2-3 óra alvás azért benne van. GYanítom, hogy a korai kelés összefüggésben van az evészetével (vagyis a nemevészetével), mert hétvégén, ha megkapta a reggeli hammát, simán visszaalszik még. Hétközben meg a buszon szokott még egy húsz percet aludni.
Mi próbáltuk korábban lerakni egy időben (nagggyon szigorúan :) ), de abból az lett, hogy ott kellett mellette feküdni, és ötszázezer mesét elmesélni, ami közben mi rendszeresen elaludtunk. És így is fél tíz körül volt már mindig.

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!
Láttad már, hogy Bene és Panka között 2 nap híján 9 hónap van?

Kép
Kép
kriszta36

Györgyi, felváltva alvás nem rossz ötlet, ill. menjetek el Jázminnal felváltva sétálni, amíg a másik alszik! :lol: Ezek szerint jó volt a bulléj? Jázminra öcséd vigyázott?

Nálunk Dani mindig alvás után eszik, tehát nem alvás előtt, szóval nem tudom, hogyan lesz ebből később egy, ebéd utáni alvás :? bár gondolom addig még átrendeződhet a dolog valahogy, tényleg, mikortól van egy alvás csak napközben? vagy ez változó, 1,5-2 éves gyerek is aludhat még kétszer?

Borsa, ne aggódj, ez természetes, hoyg most csak ennyit alszik, később tényleg két irányba tolódhat majd el a dolog és persze tőled is függ, hogyan szoktatod Emmát, nappal kevesebbet alszik és akkor éjszaka többet vagy nappal picit többet és akkor éjjel kevesebbet. Dani emlékszem 3 hónaposan totál kiakasztó volt, se éjjel, se nappal nem aludt eleget és ezért nyűgös is volt nap végére rendesen, de ez 1-2 hónapon belül normalizálódni fog!

Steffi? Még nem tértél magadhoz a görög kábulatból? :D Gondolom ezerrel mosol, pakolsz, stb... :?

Masni??? Mercit már meg se merem kérdezni...

KépKép
barimami

Kriszta! Igen, tényleg! bene is most kezdi igényleni, az esti altatásokat, melyek akár 1 órás hosszú turnéba is átmennek. Ma este kipróbáljuk, hogy valami altatózenét teszünk be neki, tegnap fél órát dúdoltam kappanhangomon az "erdő mellett estvéledtemet" amikor is nagyon csenedes feküdt és pihent... De aztán elment a hangom :)

Barbi, Bene kb 1 éves korában állt le a délelőtti alvásról, és a környező gyerkők is. A délutáni alvása aztán lassan megnyúlt 2-3 órára, most olyan 1 és 4 óra között mozog, inkább 2 az átlag. És végre nem kel hajnalban, mert nyáron azt tette :(
Az volt a vicces, hogy szinte alig volt jele, hogy elmarad a délelőtti alvás. Úgyhogy ne aggódj, szerintem Dancánál is ez lesz. Túl érdekes már 1 évesen a világ, nem lehet lefeküdni aludni :)

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:27-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:27-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: