A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabi,

úgy irigyellek, én régen rengeteget jártam Szilvásváradon. Gondolom a Enci el volt ragadtatva a kisvasúttól. :) Édes a kidőlős kép.

Gabbó,
nem megy el a privi. Kilenc órakor meglátom mi a helyzet, lehet, hogy mégis elindulunk, mozogni is kéne valamit. Aztán majd benn veszek egy esernyőt.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, gondoltam, hogy írni fogsz! Tényleg elég ramaty idő van. :? e-mailem: szarvas@fibermail.hu, legyen ez a privi.

Ha most nem sikerül, akkor este mi is bent leszünk, jó a 7 óra, de ha mégis kikandikálna a nap úgy 9 körül, akkor talán sikerül a délelőtti randi.

Bocs lányok, ezt gyorsan elküldöm, aztán megpróbálok reagálni a többiekre is!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jó reggelt!

Tünde

Szerintem félreértettél. Én sem mondta, hogy szerintem fogadd el, hogy üt, meg ilyenek. Ezt én sem fogadnám el. Még szép hogy nem.
Gyönyörű neve lesz a huginak! :)

Barbi

Hát igen nagy huncutok! :lol: Egyébként ez Jázminnál is működik, néz rám, hogy szabad-e? :roll: A virágföldről már leszokott. Ez nagy öröm.

Gabi

NAgyon jók a fotók. Szép helyen voltatok!!!

Manóka

Ez úgy tudom nagyon változó. Az unokatesóméknál az egyik gyerkőc két éves korában még szinte egyáltalán nem beszélt! Mád orvoshoz is akarták vinni, aztán egyszercsak elkezdett szövegelni. A kisfiuk meg ripsz-ropsz beszélt. :roll:

Gabó-Memme

Sikerült a randi?

Zsuzsóci

Én nem tudok semmit a játszóházról, de szerintem azért nem kaptál választ, mert Steffi nyaral, Masni eltűnt. Ők voltak ott.

Tényleg MASNI????

Remélem Steffiéket semmilyen formában nem érinti a görögországi tűz! :roll:

Kép
gyorgyi33

Gyermekek gyönyörűek, nagyon szeretem nézegetni a fotókat! Léna már nagyon nagy lány! Jázmin a táskában :lol: ?! Frenetikus! Balázs meg nagyon kis ügyes, hogy forog! Melinda meg az autóban, :lol: nagyon tetszik! Enci is olyan nagylány már! És irigylem, hogy ilyen szép helyen voltataok!

Tünde! Gratulálok a kislányhoz! Emlékszem, amikor kb egy éve kiderült, hogy Sárim lesz, én is annyira boldog voltam! Most meg már itt ácsingózik...repül az idő, de nagyon!
Verekedés, nekem Zsombinál az vált be, hogy határozottan, csúnyán nézősen rászóltam, hogy ezt nem, aztán gyorsan eltereltem a figyelmét úgy, hogy elővettem egy könyvet, vagy hirtelen valamiről elkezdtem kérdezni, vagy egy őt érdeklő témát bedobtam, és akkor elfelejtette, hogy éppen ő rosszalkodni készült az előző pillanatban. A visszaadás szerintem is csak felbátorítja, harcra készteti. A vicces visszaadásból meg esetleg azt szűri le, hogy milyen jó játékot talált ki. Háááát, tényleg nehéz! Én most a sorozatos visszabeszélések, füllentések miatt szenvedek Zsombival. És hol van még a kamaszkor!????
Hasrugdosást meg mindenképpen megbeszélném vele, talán valahogy úgy, hogy a kistesó nagyon szereti őt, és nagyon várja már, hogy megismerhesse, és szomorú lett, hogy ő így viselkedett. Egy barátnőmnél nagyon bevált, hogy a kistesó hozott valami ajándékot a nagynak, amivel majd együtt játszhattak. Talán örülne, hogy gondol rá a tesója, és nagyon várná őt együtt az ajándékkal. Nem tudom, ez jó stratégia-e, de a barátnőmnél nagyon jól jött.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabbó
ment az emil.

Kép

Kép

Kép
memme

Györgyi, most készül a randi, de az idő elég béna, úgyhogy nem tudjuk mi lesz...

Igen, Sári is érzi már, hogy mi az, amit nem biztos, hogy szabad. Rámnéz, mielőtt még szólnék, ha bemászik a szgép asztal alá, és a vezetékek, meg a rooter felé veszi az irányt. Nagyon kis fifikásak ám!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Mára már elég belőlem, még néhány kép, aztán itt sem vagyok!

Kép Én az Ilcsi termékekre esküszöm...

Kép fokozatos hozzátáplálás

Kép ügyes vagyok?

Kép mielőtt Apa az ágyamat leengedte, szivacs nélkül próbáltam ki

Jaj, Vali, igen készülünk! Szombaton családi piknikes évnyitó, vasárnap az igazi, és a könyveket is ott kapjuk meg. Már alig várjuk a sulit!
Neked meg jó mukát!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jó reggelt mindenkinek!

manóka!

Én is mindenkitől megkaptam, hogy miért is nem beszél a gyerekem 2 évesen...mindenki "tudta", hogy miért is nem...
A második szülinapján még épphogy csak szavakat tudott.
Ez volt januárban...most augusztus van és folyékonyan, mondatokabn, ragozva beszél... :D röpke fél év alatt !!!!!
Nem kell aggódni...
Orsi pl még nem szobatiszta...és nem is nagyon akar az lenni. Ha leveszem a pelust akkor a földre pisil és kakil. Ha rádobom gyorsan a bilire vagy szűkítőre akkor abbahagyja...
Gondoltam inkább hagyok neki egy kis időt még, mert ő mindenben olyan "egyiknaprólamásikra" gyerek.

mtunde!

Orsi kb ennyi idős volt amikor terhes lettem. Vagy sztem kicsit fiatalabb. Akkor már 1*-2* mondtam, hogy mi van, de másokat is megkértem, hogy ne szakírozzák, hogy "hól van a kistesó????", stb...
Amikor már közeledtünk az időpont felé (úgy a 26. héttől) akkor pl együtt fürödtem vele a kádban minden este és ő mosta meg a kisöcsit.
Na akkor már meséltük neki, hogy ha megszülezik akkor majd ő lesz a nagy tesó és ő fogja minden este megmosni a lábait meg hasát..és persze kapott kisbabát káddal, pelenkával, stb...(fiúknál is bejön :D ).
Aztán az utsó 4 hét húzós volt, mert akkor már mondtuk, hogy anya elmegy a doktorbácsihoz pár napra, mert a kistesó már annyira látni akarja őt, hogy inkább mostmár lassan kijön és hoz neki valami szép ajándékot :D . Na onnantól kicsit tapadós lett Orsika, éjszaka is átjárt hozzánk. Mi meg hagytuk neki...
Azon az éjszakán amikor szűltem viszont aludt mint a kisangyal...reggel 9ig. Addigra már apa is itthon volt és már várta, hogy bejöhessen.
Bejött minden nap, kétszer volt mekiben és a nagyi minden nap vitte játszótérre, sőt egyszer vidámparkba.
Na és így átvászeltük a korházi időszakot.

Húúúúú, bocsi, nagyon hosszú lettem.
Ja még annyit, hogy Orsi is kicsit aggresszívabb volt a terhesség idején. De ez teljesen megszünt miután megszületett Dani.

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Györgyi, nem gondoltam, hogy te hagynád, inkább csak a felmerült alternaítvákat írtam le. :) Mármint hogy miken lamentálok én is.

Ma este amúgy az altatás jól sikerült. Talán fáradtabb volt, jobb volt az idő?

Gabbó, az ajándékra én is gondoltam már, de asszem ideje beszélni neki arról is, mit érez a kistesó. Bárcsak tudnám, mit ért belőle.

Merthogy Manóka! pár szón kívül nekem sem bezsél Bene, viszont be nem áll a szája, egész nap halandzsál. Édes, csak furi. De sok fiúismerősöm így van, nálunka védőnő is mondta, hogy így jó ütemben halad.

mtunde

Fúú lányok! ezt találtam ki Benének szülinapjára. Ilyet veszünk neki. Autó-vonat és hajómániás lett a drágám :)

Amúgy azért tengek itt túl, mert cipőket lesek a babaszobán Benének :) mindenét egyszerre nőtte ki, megyünk is utána turkálni a Blahára.

mtunde

Sziasztok!

Hazsnálta valaki a gátmasszázs-olajat? Szerintetek érdemes használni? Azt olvastam hogy azoknak nem ajánlatos akik hajlamosak a fertőzésre mert megnöveli annak kockázatát. Vagy esetleg inkább gátmasszázst?

34 hetes vagyok de a baba már megfordult és már most 2640 gr :) a doki azt mondta hogy legalább 3500gr-os babára számítsak :) szal óriás kisfiam lesz :)
aynan

Szia aynan, végre, rég jártál erre. Rit amajd biztos válaszol!

A linket elfelejtettem.

http://toystore.hu/shop/product.php?kez ... d39460e431

mtunde

Tünde!

Mi is ma tervezünk menni a Rákóczi útra turkálni, az Erkel színháznál a nagy angol csak gyerek turiba. Ti is oda mentek? Mi vmikor 1 körül megyünk. Találka?

Verekedés még nincsen, de a hiszti már kezdődik nálunk is.

Gabi és Gabbó! nagyon jók a képek!

Köszönjük a dicséreteket, Léna haja tényleg szőkés, de fényben van egy kis vöröses beütése is.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

LÉNA!
Boldog-boldog-boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok LÁnyok,

Zsuzsóci: az állatkerti játszóházba be lehet menni az állatkertből ( akkor csak félárú jegyet kell fizetned, ha benutatot az állatkerti belépőt, így azt hiszem 500 Ft/ra) Ha csak a játszóba mentek, akkor a cirkusz mellől tudsz bemenni, egy vékony kis "sikátoron " így duplába kerül. De a www.jatekmester.hu-n meg tudsz nézni mindent.

Tünde: gratula a kishugihoz!!!!!! :D :D :D

Beszéd: Szandi nagyon korán elkezdett beszélni, 15 hónaposan szavakat mondott, 18 hónapos korára gyönyörűen és tisztán beszélt. Úgy gondolom, ő nagyon korán kezdte, most megy ugye nagycsoportba és nagyon sokan a csoportból sejpítve , még "babanyelven" beszélnek....... Kíváncsi vagyok Benivel hogy lesz, azt mondják a fiúk később kezdenek el beszéleni. Szerintem ne aggódjatok...

DRÁGA KICSI LÉNA! ELSŐ SZÜLINAPODRA SOK PUSZIT KÜLDÜNK ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!

Lányok! Van köztetek olyan aki beadatta az agyhártyagyulladás elleni oltást? Anyukám önkormányzati képviselő és a héten volt egy ülése, ahol a helyi dokinő tartott elődadást, hogy mennyire fontos lenne ezt beadni a gyerekeknek, és a rászorulókat segíteni kéne. Elég nagy arányban nagyon rossz a vége, ha elkapja az ember és nem ismerik fel AZONNAL! :!: Nekünk már hónapok óta ki van váltva, úgyhogy megkapja mind a két kölök :lol: hétfőn.

Még akartam valamit....... nem tudom.

Nagyon édesek a képek, a táska Jázmin meg egyszerűen imádnivaló!!!!! Bocsi , hogy nem részletezem a többieket, de részletekben olvastam és el is felejtettem azt is mire akartam még reagálni.
Steffiék mikor jönnek haza???????
Jaj, tudom mit akartam még. Benus szülinapjára olyan babytaxit szeretnék, amin van leesésgátló és szülői tolókar is. Lehet , hogy ez már kisautó kategória. Borsos ára van, de azt mondtam ezt kapja mindenkitől ( na jó, tőlünk még kis apróságot mellé :P ) nem tudjátok a babyoutletben vajon lehet????? Brendonban biztos de gondolom ott még drágább.

Lesétáltunk előbb az oviba, hétfőn kezd a kisasszony. Benus mellé meg jön babyszitter néha, mert kezdődnek a belső burkolás utáni rohangálások.

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:26-kor.
Vendég

Léna

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Heni
MAjd oszd meg a bébiszitter élményeket vünk!! Ja én nem adatom be az otást, de pont a múltkor írta valaki, hogy beadatta, de már nem emlékszem ki. :oops:

Aynan

Én használtam a gátmasszázsolajat, nem hallottam ilyeneket róla. Ági a szülésznőm ajánlotta, szerintem nekem jó volt. Nem kellett szinte semmit vágni, csak ici-picit, pedig 37-es feje volt Jázminnak. :roll: :roll: De azért kérdezz meg mást is. Rita biztosan tud segíteni.

Steffiék szerintem ma vagy holnap jönnek haza, de inkább ma.

Na megyek lefektetem Jázmnit, mert már esik-kel. :roll:

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:26-kor.
Vendég

sziasztok!

Léna

Nagyon-nagyon boldog első szülinapot és sok ajándékot kívánok!!! :D :D

cancan: Én itt lakom az outlet mellet és a múlt héten voltam. Mindenféle játékot megnéztem, de ilyen autót nem láttam :-(((

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Lénának!

Tünde: gratula a hugicához, nagyon szép neve lesz.

Nagyon jó az összes baba fotó.

Mi ma voltunk koponya, hasi és csípő uh-n és minden rendben van Tündérrel. Nem is sírt, csak igazi kislányosan bepisilt, majd mosolygott a dokira.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

LÉNA: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!

köszi a tapasztalatokat beszéddel kapcsolatban. megnyugtatott.
Ricsi mindent megért, amit mondok, csak épp haladzsázik folyamatosan. egy tuti mondatot tud mondani: " ott a traktor". ezt tisztán mondja. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Cancan
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1621
ezt találtam!
Én is gondolkozok,hogy beadassam-e!!!Itt a recept,de még nem váltottam ki!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Léna, nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked Danival!!

Oltás: nekünk doki bácsi megkérdezte, h egyéves koráig mennyire fogunk járn ia gyerekkel közösségbe (a heti egyszer úszáson, meg azon kivül, h ketteseben talizunk babákkal, tehát bölcsi, játszóház, stb), mondtuk hogy nem nagyon, mire ő mondta, h akkor egyéves kor után ajánlja az egy darab oltást meningitis ellen.

Manóka, nálunk nagynénéméknél ez családi hagyomány, már hosszú generációk óta öröklődik, a gyerekek az ő családjukban mindig csak 2-3 éves korukban kezdenek beszélni rendesen (nagynénémet már orvoshoz vitték 4 évesen, mert még mindig csak bólogatott, meg mutogatott, de értett midnent egyébként, persze nem találtak semmi rendellenességet), állítólag ez is csak a genetikán múlik!

Hú, Zsófi, meséljetek arról a turiról, hol is van pontosan? a színház mellett? mondjuk annyi ruhánk van, h Dunát lehetne rekeszteni, de később talán oda is elnézünk, ha kinőttük ezt a szériát...

Gabbó, Sári nagyon édes, Dani nálunk is elfogyasztotta múltkor egy papaírdoboz szélét! :lol: :lol:

Györgyi, virágok nagy részét mi elpakoltuk, már csak 3 van elérhető helyen, de próbáljuk minél félreesőbb helyen tárolni őket, h azért Dani ne akadjon bele lépten-nyomon :D Képzeld, most megint lehúzott 11,5 órát egyben éjjel (tegnap is, meg tegnapelőtt is), nagyon örültünk neki, fogka persze még sehol...ja, és tegnap este porszívózuk az orrát, mert szörcsög kicsit, na azt a sírás-rívást, apa telejsen kiborult, azt mondta, ő többet ezt nem akarja csinálni! :shock: :( :roll:

Tényleg, idősebb gyermekek anyukái, mik a tapasztalatok, lurkók mikortól tudják már elfogadni ezt az orrszívás dolgot és hagyják magukat megcsinálni, ill. ők maguknak csinálják? Mintha unokatesómék gyereke kétévesen már magának csinálta volna, jól emlékszem vajon? Csak jó lenne tudni, még hány hónap kínszenvedés van hátra...

KépKép
barimami

Kép

Léna Baba!

Születésnapod alkalmából az Isten éltessen sokáig boldogságban
és jó egészségben!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Lénának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Cukipofa Danijának meg boldog hófordulót!

Sára babás képek tündériek... A hozzátáplálásosnál egy darabig gondolkoztam, azt hittem félrecsatoltál valamit, de utána megláttam a lényeget, s jót nevettem! :lol:

Az orrszívás magától majd az oviban fog rendesen menni, addig sztem nem. Egyszerűen nincs meg az a képessége addig a gyerekeknek, hogy maguktól rendesen csak az orrukon ki tudják fújni a levegőt. 2-3 éves korban lehet elkezdeni tanítgatni sztem. Addig marad az orrszívás, meg a törölgetés.

hali

ja, ma megkaptam a nyomozás lezárásáról a rendőrségi határozatot. Azt hiszem tulképpen most jutott el az agyamig... úgy bőgtem, mint egy kisgyerek. :cry:

Kép
Kép
Kép
v30

Szegény Vali :( új kocsin gondolkoztok már?

Daninak, a kis névrokonnak mi is boldog hófordulót kívánunk!

Képzeljétek, mostani etetésnél vettem észre, h a műanyag kanál fura hangot ad ki Dani szájában, erre evés után nagy nehezen belenézek és tessék, ott egy kis fogkezdemény, nagyon picike, érdes és édes :lol: :lol: juhéééj!!!

KépKép
barimami

ja, elfelejtettem, h akartam felrakni fotókat én is, fogról is csinálok majd nemsokára :D

Kép hihihi Kép kutyókkal Kép Babaúszin Kép Ezt a gyakorlatot most csináltunk először, így sikerült :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Barbi!
Az orrszívás sokáig megmarad a gyermekek életében :)
Orsi majdnem kettő volt amikor elkezdte kifújni az orrát, de amikor náthás volt azért rá kellett segíteni az orrszívóval...
Mostmár fújja rendesen és azóta lelkesen használja az orrszívót is egyedűl, de ezt azóta mióta megértette, hogy nem fáj...vagyis amióta megtudja kérdezni, hogy fáj anya???? Mondom: nem fáj és akkor ő is elmondja, hogy nem fáj (sőt felhívja a nagymamikat is és elmondja, hogy nem fáj :D ) és aztán kiszívja magának...meg mostmár persze Daninak.

LÉNA!!!!!!! Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked és persze sok-sok ajándékot és egy finom tortát!!!!!!!!

Ja és persze köszönjük a köszöntéseket...

Üdv mindenkinek

Kép

Kép
cukipofa

LÉNA! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Várjuk a képet is? Mikor tartjátok?

Barbi, gratulálunk a fogadhoz Dani!
Ezeka kutyusok... :)

Gabbó, teccik' a kép, de élőben még jobb volt. És Zsombi is. Igazából attól féltem, hogy kicsit nehezebb lesz vele, hogy nem volt játszótársa. Ügyes volt nagyon.

Aynan, olyan 36-37 hét körül kezdtük at orbáncfű-olajozást finom masszírozással a gátamon. És nekem is azt mondta Ági, hogy sokat számított. A fertőzésveszélyt nem tudom.
És egyébként hogy vagytok?

Ja,
Örömmel jelentjük, hogy a Kútvölgyi vidéki tagozatának kecskeméti szekciója megtartotta alakuló ülését. :) Jelen volt 6 fő - Gabbó, Sáribaba, Zsombi, Melinda , Kicsi és Memme. És még az esőt is kicseleztük.

Beszéd: volt egy szerelmem, aki három éves korában kezdett el beszélni. Egy - szintén kútvölgyis - táncostársam kislánya tíz hónaposan formálgatta a baba, iszi(k) és add-ide szavakat. Melindának be nem áll a szája. A kislány akire vigyáztam anno, mindent megértett, kétéves koráig mégsem szólt semmit. A védőnő ott parázott, és hiába mondtam neki, hogy mindent ért Encsi (így hívták a picit). Aztán minden átmenet nélkül beszélni kezdett és elvont dolgokra is reagált. Szóval ez is mint minden más egyéni.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Ó. természetesen nem kérdés, hogy "várjuk a képeket is"...

Kép

Kép

Kép
memme

Barbi

Hát szerintem ez még messzi van. :D Mármint hogy hagyják magukat orrszívatni. :D Szegényke. Hogy van? Láz nincs?
JA gratula a fogakhoz. Észre sem vettétek ti sem igazán.
:D A fotók szuperek, mint mindig.

Gabó
Nekem is most esett le az újságos fotó. Ilyet én is tudnék párat. :D :D

Én is rakok:

Kép Virág nőtt a hajamba! :)

Kép Fini!!!

Kép Kérem ne fotózzanak!!!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! A nagy családi szülinap majd pénteken lesz, tortával meg mindennel, majd rakok fel képeket.
Voltunk a turiban, nagyon jó volt, vettem Lénának kantáros gatyákat őszre-télre, darabját 690 Ft-ért. A Rákóczi út 73-ban van, Barbi, de van honlapjuk is: http://www.hadakft.hu/
Jövő szerdán érkezik teljesen friss áru, akkor valszeg elmegyek a barátnőmmel gyerekek nélkül is, mert olyankor nagy a tömeg. Viszont nadrágból már eléggé ki voltak fosztva. Lányos anyukáknak viszont egy paradicsom rengeteg tündéri kisrucival és szoknyával. De a barátnőm meg tök jó ingeket vett a fiának.

Györgyi! Lénának is van pont ugyanilyen body-ja!

Barbi! Jók a képek!

Oltás: Eddig még csak a kötelezőket kapta Léna, de lehet, hogy most 1 éves kor után beadatjuk neki az agyhártyagyulladás ellenit. Amiből kettő van, a meningococcus és a pneumococcus ellen. Az első olcsóbb, a második a drága. De előbb kéne egy normális dokit találni. Tegnap elmentünk 1 éves kontrollra a leendő körzetis gyerekorvoshoz a Mom parknál. Gondoltunk megnézzük magunknak, mert ha normális, akkor a körzetis a legegyszerűbb. Hát, nem volt sokkal jobb, mint az itteni. Közölte, hogy hagyjam abba a napközbeni szopikat, és adjak reggel tápszert... Meg hasonlók... Na mindegy...

Vali! Sajnálom a kocsiügyet!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Györgyi, láz nincs, se rosszkedv, csak pici szörcsi...
Hát igen, tudom, h nem most lesz, de ha azt vesszük, h mondjuk 1,5 éves korában már hagyná és kb. 3 havonta kell szívni pár napig, akkor már csak 2 ilyen időszakot kell átvészelni, de tényleg a 2 éves kor körül tűnik reálisnak, de reméljük minél kevesebbszer kell majd elővenni a gépet...
Pont azon gondolkodtam, h igazán komolyan 1x volt beteg Dani (ezt a mostanit se venném még annak), ha háromnegyed évente lenne beteg, amúgy meg csak futó dolgok, azt el tudnám viselni...de gondolom, ahogy jön az óvi, vége a jó életnek, jönnek a betegségek :?
Képek nagyon édesek, az utolsó a legcukibb (a kép címe No comment! :lol: )

Memme, képek a nagy eseményről? :D

KépKép
barimami

Zsófi, neee, ezt mondta? és meg is indokolta? :shock: jesszum, jól ki fogjátok ezek szerint mindig....köszi a website-ot!

KépKép
barimami

Barbi!
Hát, azt mondta, hogy ennek a tejnek már semmi értelme, reggel meg este szoptassak, ha akarok az érzelmi kötődés miatt, de napközben minek. Adjak helyette reggel tápszert. És mindenáron tudni akarta, hogy mekkora mennyiséget szopik Léna. Erre mondtam, hogy fogalmam sincs, január óta nem mérem, szopik amennyit akar. Na mindegy, nem húzom fel magam megint.
Szivesen a honlapot, mi megyünk a Rákóczi útiba megint jövő szerdán, mert akkor lesz teljesen új árukészlet, és még kéne néhány őszi-téli darab. De akkor gyerekek nélkül, mert olyankor állítólag tülekedés van...
Meg majd, ha lesz türelmem, akkor el akarok menni egy olyanba is, ahol kilóra adják, biztos ott is ki lehet fogni jókat.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Vali sajnálom :(

Lénának boldog szülinapot. Igen, Zsófi, ott voltunk, vettem 3 nadrágot és 4 felsőt. Sajnos pulcsit nem találtam. De ősszel elmegyek turkálni egyedül a kicsinek is :)

Mi kb 12-kor voltunk ott :(

mtunde

Ja, Heni, nézd meg ezeket a járgányokat.

http://toystore.hu/shop/theme.php?kezd= ... d39460e431

mtunde

Az aláírásommal még mindig bajban vagyok... A kódokra kattintva megjelennek a vonalzók, de hogy lehetne ezt kapásból megjeleníteni? Pedig ebből már pár infó kiderül a gyerekekről. Persze szívesen mesélek is róluk, csak Csengével holnap kezdjük az ovis beszoktatást és nagy halacska-rajzolásban ill. hímzésben vagyok.
Továbbra is köszönöm a válaszaitokat, majd reagálok, ígérem.
gyonvi

Kép
Kép
Kép
gyonvi

Tünde: köszi :lol: Esküszöm kerestem ezen az oldalon, amikor belinklted, hoyg mit veszel Benének, de a vaksi szememmel nem láttam :? Viszont előbb voltam a Brendonba és ott ki is néztem, ezen a linken is rajta van, a negyedik az, a 35 ezres...... A Brendonban "csak" 33 :mrgreen: és akkro nem kell a postaktg-gel számolnom. Úgyhogy most összegyűjtöm a szülinapra szánt pénzeket , kipótoljuk és ez lesz az ajándéka. Megnéztem, nagyon jó, masszív, kényelmes és gumi a kereke.......

Györgyi: ez a Jázmin lyány :shock: :lol: :lol: :lol: egyre szebb. Beni épp itt ült előttem az asztalon és amikor néztem a képkeket, odabújt a monitorhoz, kicsücsörítette a száját és azt monda "hűh" :lol: :lol: Olyan drága volt, kár, hogy nem volt kéznél a fotó.....

Én meg a Takko-ban kaptam Beninek egy nagyon puha, de bélelt farmer mellényt, kis szőrme gallérral. Olyan rég vadászok már egy jó mellényre, de mindig cipzáros meg kapucnis, meg olyan merev, hogy alig lehet bennük mozdulni. Nagyon vagány benne ám! :D Meg a Tescoban egy átmeneti szintén nagyon puha bézs kiskabátot. Ez az egy db volt és pont 1 évesre való és csak 1800 pénz volt. Úgyhogy ezeknek a zsákmányoknak nagyon örülök, mert most hogy jön az ősz kelleni fognak.

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, a jó kis őszi cuccok. A pulcsik még nekünk is hiányoznak, holnap én is megnézem az itteni Takkot, meg pénteken a C&A-t és asszem a család egy részétől is Bene szülinapjára majd ruhát kérek. Kap játékot is bőven... Úgysem kell elhalmozni :)
cipőről nem is bezsélek... sportcipő, őszi bakancs... benti szandál...

mtunde

Eni merre van?????? :shock:

Hoztam Nektek pár új képet: :mrgreen:
Kép Megkértem a férjemet figyeljen egy kicsit Benire.... ez lett az eredmény. Önállósította magát egy pohár joghurttal.
Kép Uzsi
Kép Laza csávó vagyok.....
Kép Ennyi fogam van már!
Kép A kicsi tolja a nagyot
Kép Jaj, hova cipelsz már megint?
Kép erre innom kell.....

Uhhhh, ne haragudjatok. Kicsit sok lett! :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

CAncan!
NAgyon jók a képek!! :D :D Benedek is akkora már... :D
mindig megdöbbenek, hogy megy az idő...
Alexa is de aranyos ahogy uzsiznak! nagyon cukik!!! :D :D
Vendég

yásou :lol: :lol:
Itt vagyok, ragyogok. nagyon jó volt a nyaralás, martin már tök ügyesen járkál, imádta a tengperpartot a betegsége úgy ahogy volt el is múlt, a morajlástól állandóan bealudt, éjszaka pedig 2x ébredt! hihetetlen. odafele is nagyon jól viselte a repülést és az egész mizériát hazafele meg végig aludt, írtó büszke vagyok rá! azért annyira 'rossz' volt, hogy nekem vasárnapra 38.4 fokos lázam vagy mim lett, de hütőfürdöztem a tengerbe, meleg allergiám is kijött, gyöngyörű foltos vagyok, de nem baj a piros pöttyös az igazi
:lol: , ja márc. óta természetesen most kellett megjönnie :roll: , de azért mindent megoldottunk és nagyon jó volt. híztam jó pár kilót kb. úgy nézek ki, mint 4 hónapos terhesen :lol: :lol:
reagálnék egy két dologra, átfutottam nagjyából a dolgokat!

Dorka!
tök sokat gondoltam rád mostanában jó,, hogy előkerültél! jó nagyok a gyerekeid és természetesen gyönyörűek!

hanna!
veled minden rendben? XVI. kerület melyik részén laksz?

Dóri!
itt vagyok akkor jöhet a szülés story :wink:

Zsófi!
gyönyörűséges léna babának nagyon bodlogságos szülinpaot!!!!!!!

barbi!
megdöbbenve olvastam a tesco-s törétnetet! őrület! néha már én is hajam tépem martintól, mert persze a kis hülyének mindig azt kell csinálni amit nem szabad, naná, de én is verésellenes vagyok. jól tetted, hogy kiosztottad a csajt! tök jók a képek!

és mindenkiről nagyon jók a képek, fel se tudom sorolni a sok szépséges babát! mindenki nagyot nőtt, hihetetlen! ha hirtelen ennyi, megyek aludni, mert szerintem reggel 6kor ébresztő lesz :roll: kaliníkta
:lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

most mi van a vonalzómmal: :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

nagyon jót mulattam Beni és a joghurt találkozásán (szitu egy kicsit ismerős, nem is értem miért :wink: ), édes nagyon a kép!!! :) :)

férjem pár napja már előre parázik, mert holnap este ő fogja megvacsiztatni Mikoltot és lefektetni mindkét gyereket egyedül. múlt szombaton esküvőre mentünk és mindezt édesanyám bevállalta apukámmal lesz ami lesz alapon, és minden simán ment. ezen felbuzdulva közöltem a férjemmel, hogy most akkor ezt ő csinálja, mert múlt hónapban mély nyomokat hagytam az éttermi dolgozókban az ordító gyerekkel :? és nem szívesen megyek az egyetemi találkozómra megint a picivel.

Kép
Kép
Kép
manóka28

steffi: jó, hogy újra itt vagy. azért remélem sikerült kipihenni magatokat.
Martinnak gratulálok, hogy ilyen ügyesen átvészelte a repülőutat. mi jövőre gondolkodunk valami repülős dologban, mondván, hogy akkor már Mikolt is picit nagyobb lesz.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!

Heni, nagyon jók a képek!!! Aranyosak együtt!!! :D

Steffi, jó, h megjöttél, élménybeszámolót és képeket izibe nekünk lécci! :-)

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Hétvégén Babymarkt babaruhabörze. Tervezi valaki, h megy? Mikor? Mi szombaton délelőtt gondoltuk.

Az egyik nagyon régi ismerősöm most tér vissza 2 gyerkőc után a munka gyönyörű világába :-), ajánlom Nektek Őt:

BABAÚSZÁS
Szeretettel várok minden babát 3 hónapostól 3 éves korig a XV. kerület Pólus Center FAWA Sportközpontjában hétfőnként 10-12 és szerdánként 16-18 óra között. A 30 perces foglalkozások játékkal, énekkel és mondókákkal telnek a 32 fokos vízben. További részletek és időpontegyeztetés telefonon (30-428-6229), levélben (zsuzsi.uszas@gmail.com) vagy személyesen a helyszínen a foglalkozások befejeztével.
Szükséges hozni úszópelenkát, illetve első alkalommal orvosi igazolást arról, hogy a baba közösségbe mehet.

Kép
Kép
Kép
v30

Jó reggelt!

Steffi

AKkor jól tippieltem, mert valaki kérdezte mikor jössz. Örülök, hogy jól sikerült. :D

Heni

Jók a képek! Szerencsére Ákossal még nem jártam így. Kénytelen odafigyelni, mert ha dolgozom, ővé Jázmin. :D De jól elvannak.

Zsófi

Hát én sem mennék ehhez a dokihoz többet, az tuti. Hihetetlen!!!
Ezt a turit lehet hogy én is megnézem.

Hallottátok, ezt az ikerterhes abortuszos sztorit? Szörnyű. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, mert a kórház nem nyilatkozik.

Képeljétek Jázmin olyan édes! Kb. egy hete már megölelget. Vagy ez nem olyan nagy szó csak nekem? Szóval odajön, és átfogja a nyakam, meg néha bekapja hozzá az egész arcom. Imádom!
:roll:

Kép
gyorgyi33

Jaj Vali hol lesz ez a börze?

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: