A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági, akkor tessék enni az extra adag husit, és tessék még többet pihenni. Vigyázz magadra/magatokra!!! Reméljük minden rendben lesz 1 hét múlva és ott fog(nak) figyelni a babó(k)!!! Drukkolok nagyon!!!!

Bea
beus77

Sziasztok!
Ági! akkor valami már elindult, ez tuti!!!!!!!! Nyomjad azt a husit......Lehet, hogy ikrek lesznek :D
Zel! A halvány pozitív teszt azért biztató..... Legközelebb sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bodza! Ezek szerint csináltál tesztet?

manoka
manoka71

Sziasztok!
Ági! akkor valami már elindult, ez tuti!!!!!!!! Nyomjad azt a husit......Lehet, hogy ikrek lesznek :D
Zel! A halvány pozitív teszt azért biztató..... Legközelebb sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bodza! Ezek szerint csináltál tesztet?

manoka
manoka71

Manóka nyomatom is! Anyukám nemsokára jön, hozza az utánpótlást!+
Ági28

Bozda:
nagyon-nagyon sajnálom, egy kis halavány remény még lehet, próbálj egy másikféle tesztet esetleg holnap. Nekem sem lett sokkal jobb a mai: szintén atom negatív :(
És eléggé fáj a hasam, derekam..sztem hamarosan megjön a mensi :(

Beus: a Tied hogy van?

Ági:
Ha Cseka-effektusod van akkor az tökéletes, biztos ott figyelnek a babák, jó hogy elmentél Apánkhoz, legalább picit megnyugodott a lelked. Nyomasd a sok husit, vízet és a filmeket-:))
Drukkolok, hogy legalább Neked sikerüljön ebből a szériából!!!!!!

Köszönjük mindenkinek a sok-sok szurkolást, + energiákat, szeretetet amit adtatok nekünk!!!!! Sokat számított!!!!!

tali, 4 óra? Előtte vagy benn találkozzunk????

Anikó
tatulány

Zel: jobban vagy már? Szegénykém, asszem rám is ez vár :(

Csatlakozom Bodzához, nálunk is tudtok aludni ha valamilyen vizsgálatra vagy konzultációra kell mennetek...igaz mi elég messze lakunk az Intézettől, Bp. másik felén....de mindig közelebb mint Ti :D

Anikó
tatulány

Köszi Tatu! :-)
És te nem csináltál plussz tesztet??

Na most megyek pihizni, és készülök a következő husimaratonomra! :-)
Ági28

Tatu, nagyon sajnálom a negatív tesztet, legközelebb tuti sikerülni fog! Drukkolok nagyon, hogy holnap Apánk mindent rendben találjon odabent.
Az enyém még mindig nem jött meg. Pedig nagyon jó lenne, ha megjönne, mert akkor el tudnánk kezdeni és nem kéne várni még egy hónapot (és persze nem a konferencián szenvednék a hasfájástól, ami nekem az elején eléggé erős) :( :(

Bea
beus77

Sziasztok!

Zel ugy sajnálom ha még ott voltatok 1-kor akkor te ültél mellettem én farmerban és zöld felsöben voltam Szöke hosszú haj.
Én azért nem is kerestem senkit mert mindenki mondta hogy délelött megy.

Bodza,Tatu,Ági azért küldöm a babaragikat még.++++++++++

Ja és egy szomorúság én nem tudok menni a talira :(

Andi
zsembi

Sziasztok!

Bodza! Tatu! Mindenki azt írta nekem, hogy ne adjam fel, majd apánk megmondja mit lát, és az lesz a tutti eredmény! Tehát tojni a tesztre, majd holnap az a drága jó ember megmondja.....

Mondtam neki a tesztet, és mosolygott,mondta hogy el is tudja képzelni meg, belefér. Ebből csak arra a következtetek, hogy a jó vastag nyh-m tényleg jelenthet valamit, ha talán elindult valami kis picurka fejlődése, az már bíztató. Így könnyebb bízni a következőben, mint ha esetleg egy teljesen leépült nyh-val találkoztott volna. Nem?

Ági! Cseka-effektus!? Az nekem nagyon jó jelnek minősül!!!! Pihi-pihi-husi víz!

Tatu! Csak kicsit a szériára kitérve: Anno nekem egy doki azt mondta, hogy az ősz a legjobb időszak a lombikosoknak. Nyáron a nagy melegekben valahogy nem akarnak a babák olyan szépen megtapadni. Magyarázni nem tudták miért, de talán a meleg amúgy is terheli a szervezetet. Szóval vannak nyári lombikos babák is, de sajnos nem olyan szép arányban. Állítólag... és most figyi: már ősz van!!!!!!! a következő széria a miénk! nem szállunk ki, nem adjuk fel, megyünk bátran, mosolyogva full erővel! Addig adunk a tuningnak, vitaminozunk, meg egészségesen élünk és kész is a sikersztori!

Bodzám! Nagyon szépen köszönöm! Csúcs lenne, ott lenni veletek kicsit! Párod nekem is bebökné a szurikat? :lol: Főznék nekünk sok fini husikás kaját!

bocsika, sikerült regényt írnom.....

Kép
Kép
Kép
zel

Zsembi! És egy mappa is volt az öledben?

Neeeeeeem hiszem eeeeeeeel! A fél topic ott volt.... Nem kéne egy kitűzőt csinálnunk? :lol: vagy mittudomén? legközelebb olyan kis fejpánttal megyek, amin hosszú rugókon csörgős golyó van...... olyan mint a méhecskék buksija.... tudjátok???

Kép
Kép
Kép
zel

Ági: de csináltam még 1 tesztet ma, az is negatív lett :(

Beus: holnapig még megjöhet, mikor utaztok?

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Aki még emlékszik rám, június 29-én megszülettek a hármasikreim, mindenki kislány. A kedvező jelek ellenére 31 hérte születtek, még 3 hetet kellett volna maradniuk. 6 hetet töltöttünk kórházban, de mostanra minden rendben, szépen fejlődnek, híznak, már mindenki 3 kg fölött van.
Kitartás mindenkinek, megéri, én tudom, nekem 5.-re sikerültek. Sok sikert nektek!
roxal

Zel igen ott ügyetlenkedtem táska kabát és a zöld mappa :D
Tényleg kéne valami amiröl tudjuk hogy fórumozók vagyunk ki is találtam valami kicsi szallag amit csak mi tudunk és magunkra tüzzük.
De mostmár ugyis talákoztok akkor már könnyebb lessz.
Zel akkor te is novemberben mész tovább?

Andi
zsembi

Kép inspiráció
roxal

Roxal ez fantasztikus gratulálok nektek igy ismeretlenül is.
Jó egésséget kivánok és sok tejecskét. :)

Andi
zsembi

Roxal gyönyörüek ugy irigyellek.

Andi
zsembi

Roxal, csatlakozom az előttem szólóhoz és én is gratulálok így ismeretlenül is! Sok boldogságot kívánok és további jó egészséget!!! Tündériek a picik!!!!!

Bea
beus77

Roxal:
szeretettel gratulálok így ismeretlenül is :D Hát titeket jócskán kárpótolt az élet a sok kudarcért!!!!
Gondolom elájultál mikor megtudtad, hogy 3-an vannak?
Hogy hívják a babácskákat????

Zel:
Ha nálunk alszatok még a tüszőrepesztő injekciót is megkaphatod-:))

Tényleg legközelebb stilszerűen egy hússütés keretében kellene talizni!!!!

Anikó
tatulány

Zsembi: jó ötlet a titkos azonosító...egy kis szalag

Anikó
tatulány

Roxal! Gratulálok! Gyönyörű lányok! Sok-sok-sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!

Igen, Zsembi novemberben. Nov 13 után simán kezdődhet az egész, mert aug 13-mal indultunk, és addigra lejár a 90 nap. Már csak a mensimanóval kell egyezkednem... Hogy a novemberit nehogy 13-a előttre idehozza.. :lol: Majd szürcsölöm a citromot.

Kép
Kép
Kép
zel

Nem hiszek az ilyesmiben, de valaki azt mondta nekem a beülti után, hogy nem jó ez az időszak mert fogyó hold van :( Lehet, hogy van valami hogy minden évszakban más az esély.

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Zel, Bodza, Tatulány – nagyon sajnálom. De azért igazad van, Bodza, amíg Dévai nem mondja… És egyébként is, még mindig lehet, hogy valami elindult, azt meg tényleg csak ő tudja megmondani. Az elsőnél nekünk is totálisan, egyértelműen negatív volt, de nem jött meg, leszámítva kb. 3 barna cseppet, és Dévai azt mondta, hogy valószínűleg megtapadt, de nagyon korán elhalhatott. És ezt nagyon jó volt tudni, hogy azért képes vagyok teherbe esni. Máskor meg persze nagyon sz.r volt tudni, hogy ez történt, de ez egy más kérdés. Egyébként meg mittomén, holnap akármi is lehet még…

Tatulány, képzeld, kiszámoltam, Dévai 2x írt fel 5-5 dobozzal, a dokim meg egyszer négy dobozt, aztán még egyet, az ugye összesen 15 doboz, dobozonként 30 db hüvelykapszula, az összesen 450 db, annyi meg is volt, igaz, hogy elejtettem párat, de az előző lombikból is maradt néhány. Egyszer kiszámoltam azt is, hogy hányszor szúrtak meg, de már elfelejtettem. Különben is, mit számít már…

Szépem, tied a Duphaston, majd pü-ben megbeszéljük mikor és hol történjen a tranzakció (ha jól írom.)

Ági, jó, hogy elmentél Dévaihoz. Annyira szeretném, ha sikerülne! (szerintem elég biztató)

Roxal! De szépek vagytok! :)

Ja, és sajnos én sem tudok menni pénteken, akkor kell visszamennem a körzeti nőgyógyászhoz… :cry:
február

Hm, Tatulány, a hőséget még megértem, de ez a fogyó hold-dolog... :)
február

Lányok annyira sajnálom... :cry:
Zel csodálatosan erős vagy, imádlak érte!! :lol:
tatukám és bodzim detto.. Holnap majd Apánk megmondja a tutit.. Reménykedni meg kötelező.

Ági baba pihenj és tömd a husiiiit! Veled vagyok!!!! +++++

Február nem teszel fel egy ilyen "mércécskét", hogy mekkora épp a pocaklakó?? úgy szeretek ránézni a többiekére is, hogy hol járnak éppen :D mindig hangosan fel is olvasom, hogy Macika, Kisbüdös x.y. nap múlva születik meg... :D:D:D

Holdas sztorit már én is hallottam,de én olyan formában,hogy dagadó holdnál inkább lányok, fogyónál inkább fiúk fogannak. :)

A kitűző jó öltet :D:D:D vagy valami szalag valahol, bár igaz, hogy most pénteken egy páran (ugye?? :D) összefutunk! Ha engem tatu meg bodza nem vadász le a multkor, akkor csak csücsülök ott bután :D

Nézegettétek, hogy nemsokára KÉÉT darab 4napos ünnep lesz??
okt 23 és nov1!!! persze tudom, hogy sok helyen le kell dolgozni a kimaradó napokat, na mi nem ez a cég vagyunk :) juhuuuu :D:D

Tegnap telefonáltam a Nyírőbe, a hormonok miatt, annyit mondott a néni, hogy minden eredmény referencia tartományban van.. az szupeeer :D
yamita

Yamita, nem szeretnék feltenni. Őszintén, én is szívesen nézem a másokét, de magunknak valahogy nem. Nemtom, miért. Februárapu sem szeretné, szóval teljes az egyetértés a családban. :)
Hehe, ami a fogyó, meg dagadó holdat illeti, ez olyan, mint a "hánytál, akkor biztos fiú...", ill. "hánytál, akkor biztos lány..." :)
Amúgy gratulálok a kiváló hormonleletekhez!
február

Jajj, bocsi Drága február, nem akartalak hülyeséggel nyomasztani.. :)) csak gondoltam hátha csak egy lökés kell, hogy megalkosd a méricskét :) ne haragudj :)
yamita

Yamita, megmondanád, mi a csudáért kéne haragudnom???? :shock: :)
február

Yamita: ugye milyen jól levadásztunk a múltkor??? :D

Február:
akartam már kérdezni, visszamentél dolgozni v. otthon pihengetsz?

Nálunk mindig le kell dolgozni az ilyen többnapos ünnepeket :(

Anikó
tatulány

Sziasztok csajszikák!

Ági, ez nagyon kiru jel és megtisztelő, hogy Cseka effektusnak neveztétel el :oops: Télleg told a husikat ezerrel, nekem a 3. heti uh-n már csak 1 mm víz maradt a húsnak köszönhetően. :lol:

Zel, Tatulány és Bodza: nagyon sajnálom :( , a következő biztosan sikerülni fog. Olyan jó kis pozitív emberkék vagytok, már vár Rátok az a babó valahol és hamarosan Veletek lesz! :wink:

Roxal: gyönyörűek a lányok, nem semmi meló lehetett kihordani őket! Gratulálok!!! :lol:

Kép
cseka

Sziasztok Lányok,

mindjárt visszaolvasok, csak lenne egy gyors kérdésem először a kismamikhoz.

Most hívnám az Istenhegyi Klinikát, azt mondta apánk, kérjek időpontot jövő hétre. Pontosan mit kell mondani, mire is szeretnék bejelentkezni? Bocsi, ha nagy butaságot kérdezek. :oops:

És Cseka, Téged mikor küldött legelőször vérvizsgálatra? Mert nekem ezen kívül még nem mondta, mikor menjek...

Na, ennyit rólam, mindjárt visszaolvasok, de ahogy az utolsó hozzászólásokat olvastam, sajnos a zebracsorda még nem ért ide. :( :( :( DE AMI KÉSIK NEM MÚLIK!!!

Folyt. köv.

Bébé
bébé2007

Szia Bébé-mami!

Korai kombinált Down kór szűrésre kérjék időpontot, majd megkérdezik, hogy hanyadik hétben vagy és úgy adnak időpontot. Nem kell majd éhgyomorra menned, mert ennél a vérvételnél nem számít. Vérvétel + UH lesz. És ott azonnal meglesz az eredmény, nem kell napokat várnod.

Az első vérvétel a 12. héten volt, de azt a háziorvoson keresztül kellett intéznem. Ellenanyag, vércukor meg még egy csomó más is, de azt a dokid majd úgyis tudni fogja, csak mondd neki, hogy 12. heti vérvételes beutalót adjon. Ja és a védőnőnél is kell jelentkezned a 12. hétig, mert ő állítja ki a kiskönyvedet.

Puszi

Kép
cseka

Szia Cseka Mami :D !

Nagyon köszönöm a gyors választ!Már hívom is őket!

A védőnőhöz holnap megyek, már nagyon kíváncsi vagyok rá.

Én legközelebb pont 12 hetesen fogok menni (1 hét múlva) apánkhoz, de ő nem mondta múlt héten, hogy kérjek beutalót. Lehet, hogy majd most fogja mondani és utána irány a házidoki?

És Te hogy vagy? Nő a pocakod? Hogy döntöttél orvosügyileg?

Ági,

jaj, annyira drukkolok!!!!Egyél rengeteg husit és pihenj. sok sok babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zel, Tatu,Bodza,

nagyon sajnálom :( De olyan jó olvasni, hogy előre tekintetek. Karácsony még messze van, addigra mind (és a többiek is) babások lesztek!!!!!!!!!!!!!!!

Sok sok buksisimi Nektek!!!!!!!!!!!!!!

Yamita,

juhíjjjjjj!!!! :wink:

Február,
hogy vagy? Most már otthon maradsz? Nő a pocid?

Hanyatka,
ne haragúdj, nem vagyok teljesen képben, mikor lesz pontosan az inszem? Annyira drukkolok, hogy Neked az ELSŐ SIKERÜLJÖN!!!!!!!!

hú, most ennyi, majd visszakeresem a legutóbbi táblát, kinyomtatom és mindig a gépem elé teszem. Akkor jobban képben tudok lenni majd. :P

Drukk és puszik Mindenkinek!

Bébé
bébé2007

:( Annyira sajnálom lányok!!!
De ekkor még semmi nem biztos.Holnap kiderül.
Addig tényleg ne tessék feladni.Én hiszem,hogy jó híreket is kaphattok ennek ellenére.Bízom benne!!!

Ági!Rajtad a fórum szeme.Tessék nyomatni a husit és pihizni.Megnagyobbodott petefészkek,ez lesz a te hónapod!!!

Roxal!Tündériek a lányok!Millió gratula!

Bébé,Cseka!Jól vagytok?Élvezitek a kismamaságot??

Képzeljétek tegnap Zelt is láttam,csak akkor még nem tudtam,hogy Ő volt :)

Bodza,Tatu!Holnap tali!!!Ti mikor mentek???

[b]A péntek 4 óra akkor tutti????[/b]Végül Kik tudnak eljönni???
hanyatka

Beus!!!Küldöm a menszimanókat!!!!
hanyatka

Zsembi!Nagyon sajnálom,hgy nem tudsz jönni pénteken.Talán majd legközelebb!!!
hanyatka

Három kislány, istenem milyen szépek. Még nézni is olyan jó őket!!!

Lányok, én annyira drukkoltam, sőt drukkolok nektek. Ennyi baba egyszerre olyan szép lenne. De az a jó, hogy nem adjátok fel, és milyen igazatok van! Arra szoktam gondolni, amikor olvaslak titeket, hogy olyan jó, hogy nem vagyunk egyedül :-)

Elképzelem, hogy beállítok a Dévaiba zümikés hajráfban. Még bólintgatnék is néha, hogy a csörgéssel felhívjam magamra a figyelmet. Oltári :-):-):-)

Én jövő kedden megyek délután.

Babásoknak:
Nekem mindíg feddőleg szólt, hogy na mi van az eredményekkel? Ugye voltam laboron, EKG-n, mifenén? Én meg nyugodtan mindíg közlöm vele, hogy hát honnét kellett volna tudnom, hogy mennem kell. Rákérdezek mindíg, hogy nem kell-e mennem valahova, és lediktáltatom vele részletesen a teendőimet. Muszály, én mindent elfelejtek.
Link a vizsgálatokról:
http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=368
http://www.hazipatika.com/articles/A_te ... 1207112723

Jó sokat írtam, bocs

Szép napocskás délutánt mindeninek.

Kép
szõke

Bébé! Kb.egyszerre írtunk :)

Már elkezdtük a stimut,nem tudom még pontosan,de ahogy számolom,talán jövő hétfőn vagy szerdán lesz az inszem.Legalábbis remélem.
Jaj, ne is mond,annyira szép lenne,ha tényleg sikerülne az első!!!

Puszi nektek és sok szerencsét a vizsgálathoz!!
hanyatka

Szőke: ugye Te jársz párhuzamosan 2 orvoshoz? Döntöttél már?

Bodza: Te ugye reggel mész? Jön valaki délután 4 körül???? Nem akarok szabit kivenni, sajnos fog még kelleni :(

Én már nagyon rákészültem a péntekre..ugye jöttök sokan??????

Hanyatka: van akinek sikerül az első inszem, hátha Te is oda fogsz tartozni.

Áginak mennek a babaragacsok+++++++++++

Anikó
tatulány

Ági! 2 félét csináltam.
Drukkolok Neked!!!!:-)

Manóka! Igen, mert holnap már megyek. Pusza!:-)

Zel! Neked is beadja a Párom! Ok?:-)
Jó lesz a főzicske!! Tatust is elcsábítjuk!!!:D
(Aki amúgy azt hiszi, hogy túllicitálhat holmi fenékbe szúrt injekciók reményével...:D)

Tatus! Köszi minden kedves mailedet!!! Nagyon jókor jöttek!! Drága vagy!!:D
Majd Apánk megmondja a tutit holnap!! A remény...;-)
Beszéltünk ma egy kedves barátunkkal, aki ügyvéd és Ő mesélte, hogy tavaly le akarták vinni a támogatott lombikot 2db-ra!! (az állam).
Nagy volt a felháborodás, mert statisztikailag kimutatták, hogy ált. a 2., illetve a 3. a sikeres!! Végül elérték, hogy az 5 tám. maradjon.
Tehát nekünk és Zelnek most következik a siker, ha holnap nem a remélt hírt tudatja Apácskánk!;-)

Ágica! Neked pedig most érkezik a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Beus! KÖSZI!!:-) Jöjjön meg Neked hamar!!!!!;-)

Február! Drága vagy!!:-))

Zsembike! Cukor vagy!!!:-) De rossz, hogy nem jössz!!!:(

Roxan! Jaj, de édesek!!! Mesélsz egy kicsit, mi, hogy alakult, hogy végül ilyen szép csöppségeket hozott a gólyamadár???
Mi a nevük a lányoknak? Dévainknál szültél?:-)

Yamikám! Köszönöm a soraidat a mailben!!!!!!!!!:D:-)
Gratula az eredményekhez!!!:D

Cseka! Drága vagy!!!!!!!!!!:-)

Bébé-mami! Így legyen!!!:D Köszi a simit, jólesett!!!:-)
Lesz kiskönyved!!!:-)

Hanyatom! Szorítunk ezerrel!!:-)
KÖSZI!!!:-) 16óra, bent, mert jön a hideg állítólag!
De jó lesz!!!:D

Kitűző! :D:D:D

OLYAN JÓ, HOGY VAGYTOK nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P
bodza2005

Édes Bodzám Te aztán pörögsz! :D:D
szinte látlak magam előtt, ahogy széles mosollyal pötyögsz a gép előtt :lol:

bébé ez a juhíjj nagyon jól esett!!!! :D:D juuuuuj, hogy már mindjárt 12 hetesek vagytok!!! ez a valami!!! :P :P

péntek nekem is jó! Sietek majd :)
yamita

Bébé: a pocakom akkora mint egy szép kis sörhas:) Most voltam apánknál utoljára, megbeszéltük, hogy átmegyek a körzeti dokibácsimhoz. Olyan ari volt, megköszöntem neki a sok türelmet és a soksok segítséget. Megdumcsiztuk, hogyha meglesz a bébi, akkor mindenképpen elhozzuk neki bemutatni és persze majd jövünk a testvérkéért is:) Még megvizsgált, azt mondta, minden rendben van a bébikével és problémamentes szülést kívánt.

Szia Hanyatka! Én jól vagyok, köszönöm. Kicsit megfáztam, mert olyan nagyon buta az idő, de majd remélem gyorsan elmúlik. Ettől azért a bébinek nem nagyon lehet talán baja :shock: Te jól vagy?

Én még nem tudom, hogy megyek-e pénteken. Ha még tüsszögök, akkor nem hiszem, hogy elmegyek, nem akarok megfeertőzni senkit közületek.

Kép
cseka

Tatu!Bárcsak így lenne!!!Köszi!!!

Bodzám!Próbáltalak hívni.Nem vagy elérhető :(
hanyatka

Cseka!Ápolgasd magad,messze van még a péntek,addig simmán meggyógyulsz.Gyereee!!!
hanyatka

Lányok! Ti indulnátok decemberben?
Attól félek, hogy ott nagy lesz már a kavar, szabadságok, ünnepek, nem érezném magunkat biztonságban. Jobb lenne a január, de az még iszonyatosan távoli...

Szőke! Aranyos vagy!!:-)
bodza2005

Cseka:
zívesen bevállalnék egy jó kis sörhasat....igaz nekem már van, csak nincs benne baba, kúráld magad, jó lenne ha jönnél....szeretnénk megfertőződni a babával-:))
Hol fogsz szülni?

Év elején nagyon ki voltam, hogy lecsökk. a lombiktámogatásokat, asszem most úgy van, hogy ez a kormány nem nyúl hozzá, az 5-höz.
Iron dokitól kérdeztem, aszonta, h először a több-biztosítós rendszert viszik végbe, addig nem változtatnak a támogatáson. Hát ne is!!!!

Bodza: : úgytűnik megmarad a mi kis 3-as csapatunk novemberre, mármint Te, Zel, én

Iwiwen bejelöltem a köv. kedves topictársakat: Yamita, Ági, Zel

Anikó
tatulány

Bodza:
mi mindenképp megyünk amint lehet, ha kegyes lesz a mensi talán dec. elejére megvan a leszívás/beültetés...vagy nagyon szép karácsonyunk lesz v........de erre nem is gondolok!!!!

Anikó
tatulány

Hát csajok ezerrel nyomatom a husit. Kiegyeztem a kiskutyimmal, hogy a husi az enyém, a paprika az övé! :-)
Aludtam is nagyot du. :-) Én is remélem, hogy minden rendben lesz! :-)

Roxal gratulálok!! Nem te voltál benn apánknál 3,-án? Mert akkor volta a punnkcióm, és mondták, hogy a váróban három két hónapos csöppség van lepakolva sorba! Meg apánkat is hallottam dörmögni odakinn! :-) Sajnos én nem mentem ki megnézni, mert éppen akkor sikerült végre kicsit szenderegnem!

Tatu Bodza hát majd akkor holnap megtudtok mindent!

Ja Szépem gratulálok a 12 petikéhez!! :-)
Ági28

Tatulány: aranyos vagy, remélem télleg ott tudok lenni és megfertőzök mindenkit egy kis baba-sörhas vírussal:)))De én 5 előtt tuti nem érek oda, mert 4-ig dolgozom.

Én a tétényiben fogok szülni, azt mondják, hogy az egész normális hely.

Kép
cseka

Bodza!!!
Apánk egyszer azt mondta,hogy tavaly még karácsonykor is dolgozott.Sztem idén sem lesz másképp :(

Tatu!Engem is keress meg,mind3 topiktárs ismerősei között ott vagyok!!!

Ágika!De jó neked,husi,kutyulik,film,szunya...csak így tovább!!!
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: