A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi!
18-as villamos végállomásáig kell jönni, ott áll meg a bejáratnál.
Akaratam kérdezni, hogy a nicked a Jóbarátok Phoebe-jéből van? Kedvenc sorozatom!

Kép
Kép
manoka11

Gigi, ne szomorkodj, nekem eszembe jutottal, csak nem irtam ideKép Mit meetingelsz össze-vissza?Kép

Jucus, hátfájásKép Nincs aki megmasszirozza?Kép

KépKép
fibi

Raktam ki újabb képeket Emmáról ide:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/benedekagi/my_photos

Kép
Kép
manoka11

Manoka, igen a Jobaratokbol jutott eszembe a nick meg regesregenKép Es nem voltam biztos benne, hogy kell irni, igy lett fonetikusan ezKép
Köszi a bkv infot!
Persze, hogy a Szent Imreben szültem! Azert kerded, mert nem Pesten lakunk? Hat, hallottam hiret Balint Sandornak, es addig jartam utana, mig elvallalt, hogy szülhetek nalaKép Nagyon szeretemKép
Amugy ket eve költöztünk ki, de en nagyon visszavagyom Pestre, irigyellek is Titeket, hogy ott laktok egy kupacban (mar akiKép

KépKép
fibi

Köszi mindenkinek ! Utánaolvastam , a 10 nap isnormális , csak valahogy jobb szeretem , ha van , mintha nincs Kép
Zsebi ! Szerintem nincs beszáradva , de majd figyelem , pisis pellusa meg a szokásos .

Manoka ! Képek tündériek !!Jó így látni , hogy hogy növekedik !!
Ez vmi vírus akkor ?? Jobbulást neked is !!!

Fibi ! Egyáltalán nem bánom hogy csúszunk az oltással és így már megnyugodtam hogy csak egyet kap , az is épp elég , főleg a mamájának Kép

Kép
Kép
greenolive

Én is imádom A Jóbarátokat , kár hogy már vége Kép Megnéztem az összes részét szülés előtt , lehet Áron ezért csúszott kicsit , hagyta , hogy végignézzem Kép Asszem 14-én fejeztem be az uccsó részt , és 16-én hajnalra lett meg Kép

Kép
Kép
greenolive

Beet sajnalom Kép, azert remelem hogy azota vannak johirek!

Macskabajusz, en is irtam volna neked e-mailt, de nem talalom a profilodban a cimed.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Muszáj kiírnom magamból, mert felrobbanok:

Június óta szervezem a baba-mama torna (tudjátok,írtam, hogy lesz!)helyszínét, igyekeztem olyat találni, ahol nem kell, illetve csak jelképes összeget kell fizetni. Évfolyamtársam apukája a FMK igazgatója, így kézenfekvőnek tűnt, hogy oda visszük a baba-mama tornát.

Június végén hívom őket, hogy ez meg ez van, mik a lehetőségek. Szépen elmondták a lehetőségeket, dehát ezt majd július végén beszéljük meg, mert akkor alakítják ki az órarendet. Telefonszámot cseréltünk, majd keresnek. Július végén (30 körül azt hiszem elég a végének számít!) hívom őket....bocs, de elkavarták a teloszámot, de egyébként is, most 2 hétre bezár a bazár, de persze a kedd 9 óra elvileg okés a baletteremben. Keresnek aug. 15-e után.

Aug 25 körül hívom őket, hogy akkor hello, mi is van? Igen, tudnak rólunk, de most épp nincs a V.B. nevű högy, szabadságon van a lelkem, de keressem másnap. V.B végre felvette másnap, ne haragudjak, de elkavarta a teloszámot (másodjára), meg az E.K. amúgy is szabin van, így aztán nem tudunk konkretizálni. Hív jövő héten, addigra meglesz a szerződés is. Múlt hét elején telefonálok, hogy akkor mi is van? Jajj, mondja a kezelő, hát a V.B. szabin van a héten, majd hétfőn lesz. Hétfőn telefonálok, kicsit már ingerülten, hogy akkor sikerült elintézni és beírni az órarendbe? Hát, bocsássak meg, de szabin volt és teljesen összecsaptak a feje fölött a hullámok, de adjam már meg a teloszámomat, majd keres. (negyedjére!)

Ma reggel elegem lett és bementem személyesen: 19 éves forma kiscsaj (alias V.B.) ül a sz.gép előtt és INTERNETEZIK!!!!!! (origo, tehát nem munka)....mondom, hogy ki vagyok, milyen ügyben jöttem....persze fülig vörösödve elkezdett hebegni-habogni, hogy mostmár biztosan délutánra megírják a szerződést, stb., stb. ....na, akkor bepipultam. Tényleg, de nagyon!!!!!! Nem szoktam.

Úgy lekaptam a szerencsétlent a 10 körméről, hogy csak na: többek között megemlítettem, hogy nekünk gyerekeink vannak és előre kell szerveznünk az életünket, ő meg itt ül a légkondis irodában és arra nem képes, hogy megemelje az elvileg diplomás fokhagymagerezd szőke seggét és átfáradjon a szomszéd irodába a Terikével egyeztetni a dolgokat.És még egyéb válogatott szellemes pirongatások.

Errre kiscsaj: öööööööö ne haragudjak már rá, mert most jött vissza szabadságról, de léci adjam már meg a telefonszámomat s akkor visszahív....azt hiszem ezen a ponton kaptam röhögőgörcsöt. Burleszk.

No, lényeg a lényeg, elmagyaráztam neki, hogy ha én arra várnék, hogy ő engem felhívjon, akkor már nem baba-mama tornáról, hanem a szumma két foggal rendelkező Veresegyházi Asszonykórus Hímzőköréről beszélhetnénk.

Gyerekek, most ÓRÁNKÉNT felhívom és megkérdezem, hogy mizu Kép

Gondoljátok lesz szerződés még ma??????
Kép
Mindenesetre kedd 9 v. 10 óra a tervezett időpont a Ferencvárosi Művházban.
Tudom, hogy legtöbbeteknek igen messzi a helszín, de hátha (Zanza, neked nincs hiányzás Kép).
grrrrrrrrrrrrr
ada007

Macskabajusz: a budaörsi gyerekorvos véletlenül nem Dr. Tóth Ildikó? Ha igen akkor kérek róla véleményt....

Köszi Jöhi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Bocsi h eltüntemKép
Fibi!

Ari vagy hogy gondoltál rámKép

Sajna most csak rosszat tudok mondaniKépKép
Tegnap nyüzsis napunk volt fiammal. Örülök hogy most itt ülök, és írhatok, mert nem sokon múlott hogy nem így lett.

So. Tegnap 10kor elmentem itthonról mert dolog volt stb. 1re mennem kellett a mozaik utcába mert a Fordot(amit most vettünk 1HETE!) vizsgáztatni kellett a pedálokat(oktatóautó) minden okés volt kb fél 3kor elindultunk a szerelő haverhoz mert vmit megkellett volna néznie. Az úton éreztem hogy vmi nagyon fura az autón nehéz volt sebet váltani, meg a kuplunk furcsa volt. Lenéztem a pedálokhioz és láttam h valami csöpög a szőnyegre.
Beérek a szerelőhöz, 2 szer beindította, benyomta a kuplungot és úgy ahogy volt elszáltt az egész!!! Spriccelt a pedáloknál az olaj, és eltörött a kuplung! Nos az 1 hetes kocsin van 1szer ez 27ezer forint. és ez nem elég tönkre ment rajta a lentkerék ez 100ezer! Párom hívta a csávót aki eladta az autót(kereskedés)és azt mondta az ember neki nincs annyi haszna a kocsin hogy ezt ő kifizesse! Ha nem kapjuk meg a szervíz könyvét megy a per!! Szóval ez volt az esemény tegnapKép

Sajna most vicceset nem tudok írniKépKépKép

Ráadásul lelkileg összezuhantam, mert semmi sincs jól!
eszti25

Amúgy JÓ REGGELT!

Manóka! Jobbulást, örülök, hogy Emma egészséges és jók a képek Kép

Gigi: te mindig hiányzol, azért nem írjük, mert feltépné a sebeket és itt zokognánk a képernyő előtt Kép de tényleg nagyon hiányzol!

Zsebi: hát, igen....egyik éjszaka átnéztem a vertbaudet cuccokat, és muszáj volt belőle rendelnem, nem bírtam megállni Kép

Green: kakaügyben nem tudok mit mondani, nálunk ilyen kihagyások nincsenek...de én szélcső-párti vagyok, mert ha nem tud LH kakija utat találni kifelé, az őt nagyon zavarja

Jucus: az úszópelusról el is feledkeztem, de tényleg legyen másé, ha nem para, mi maradunk a moshatónál...persze, lhet, hogy nem jön be, de majd meglássuk. Nem akarok addig bezavarni egy turkatúrával nálatok, ameddig Soma-szoktatás van, de holnap du. megbeszéljük, oké?
Amúgy 15-én úgyis talizunk....és akkor esetleg elugrok, mert ha jól tudom, a Fonóhoz igen közel laktok Kép
(10-én jössz a bababörzére? mi megyünk.)
Szóval no pelus, viszont a delfines karcsörgő KÉNe JÓPÍZÉRT CSÜTÖRTÖKRE, uuuuuupsz, a caps lock. Bocs.

Na, most el, mert néha anyát kell játszanom itthon Kép

Csóka
ada007

Eszti: ne zuhanj össze, mi itt összetartunk téged! Öntsd ki a szived, hátha segít. És mi az, hogy semmi sincs jól??????? Van egy gyönyörű kisfiad, aki szépen fejlődik.
Na? Kép Kép Kép Küldök poz.energiát!!!!!!!!
++++++++++
ada007

Zsebi: te is T.I.-re pályázol? képzeld én a férjénél szültem... szuper volt. Én is kiváncsi lennék a feleségre. Bár nekem messze van... de ki tudja. Te honnan hallottad, hogy jó?

Mesi: Zsoltinak nagy Gratula... Akkor majd együtt foroghatnak... Nálunkm ost Fanni visszavett a tempóból és nem szeret annyira átfordulni, bár most már rosszabb a technikája, mert a lábait is az égbe dobja és csodálkozik, hogy nem megy. És ilyenkor irtó mérges tud lenni, meg kell zabálni.

Ada: jól csináltad... mármint a lebaszást... Torna jó, bár nekünk tényelg messze van. Hol is van ez pontosan? Értem, hogy a Ferencvárosban, de azon belül?

Kép
Kép
johanna1975

Eszti: ahogy téged ismerlek úgysem hagyod annyiban és ne is. Egy hetes autókánál ez nem normális. Mi az, hogy nincs neki enniy haszna? na nemááááááááááá...
És tényleg, hogy semmi sincs jól ez nem igaz. Ott a kicsikéd aki gyönyörű, egészséges és édes. Fel a fejjel. segítünk, megyünk balhézni látom Ada is jó benne, engem sem kell félteni és visszük Moost is...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ada!

Hát le a kalappal előtted! Jól megmondtad neki! Nem szabad hogy így elkanászodjanak ezek az irodai ..... dolgozónak nevezett naplopók!

Jogos amit tettél, és hidd el lesz ebből még szerződésKép ha nem szólj csak nekemKép segítek szívesen!Kép amúgy ide mennyi idős babákat lehet vinni, és mit csináltok?( mármint gyakorlatok stb.)
eszti25

Összedobtam gyorsan az ebédem és a vacsit.... krumplistészta és joghurtos ubisaláta. Nyami.... Ja és főztem köménymagos levest. Hát kiváncsi leszek mennyire leszek tőle tejcsára, ha beválik főzök sűrűn. j

Kép
Kép
johanna1975

Ada: köszi a leves receptet...

Kép
Kép
johanna1975

Köszi lányok a bíztatást! Nagyon jól esik!

Igen az igaz hogy van egy drága édes kisfiam és nem ist tudom most mi lenne velem ha Õ nem lenne! Õ vidít fel nap mint nap!

A semmi sincs rendben arra értendő, hogy apukája nagyon keveset van itthon rengeteget dolgoziik, és félek hogy elveszítem, mert már beszélgetni sem tudunk olyan ideges Õ is!! Sajna az a baj hogy sok a gondunk és beletemetkezik és nem hagyja hogy "felviditsam" és eltereljem bárhogy is a gondolatait! A gondok pedig nem egymás közt vannak, hanem minden más(konkrétan egy hitel ügy ami sajnos 3és fél hónapja húzódik, amit egy buzi qrva miatt nem kaptunk még meg mert nem volt hajlandó venni a fáradtságot és összeírni hogy mik szükségesek a hitelhez és minden héten kitalál vmit, közben páromnak már visszakéne adnia a pénzt amit kölcsönkért és ideges hogy nem fogja tudni időben visszaadni) és sajnos nagy mértékben érint engem isKép szóval nekem senki ne mondja hogy egy kib...tt hitelt ennyi ideig intéznek! Csak a fáradt szőke qrva egy qrva! már kezdek ideges lenni és mindjárt szétütöm a billentyűzetetKép na viccet félretéve sajnos niem igen fényes a hangulat itthon. Már nem merek hozzászólni a páromhoz, mert félek hogy vmi rosszat kérdezek és nem akarom hogy rajtam töltse ki a dühétKépKép
eszti25

Ja és a csaj persze majd a végén tartja a markát a jutalékért de párom megmondta hogy lóf....t kap nem jutalékot!

Nehéz így összetartani egy családot hogy sosok külső tényező közbemászik és kezdek picit fáradt lenni, hogy szuperanya és szuperasszony legyek 1szerre!mármint ezzel így nem lenne gond, ha nem lennének gondok. Na mindegy biztos értitek! Kép

Ja és ADA !

Köszi a plusz energyt megjött és most töltöm magamba!Kép

Johi neked is köszi még1szer!
eszti25

Lányok: engem nagyon érdekelne babamasszázs, de itt a kerületben XI. ker nincs. Valakinek nincs ötlete, hogy hogyan lehetne jutányos áron valahová járni ilyenre?

Köszi előre is Johi

Kép
Kép
johanna1975

engem nehogy kihagyjatok barmilyen gyerekdoki infobol!!!Kép
Macskabajusz, engem erdekelnenek olyanok is pl. h hol rendel; h amiket tudsz rola, az sajat tapasztalat-e, vagyis o a ti orvosotok (es korzeti v magan); ha igen akkor, par szoban irnal arrol, hogyan banik a gyerekekkel, mennyire magyaraz el dolgokat, meg lehet-e vele beszelni, mit miert es hogyan v hogyan nem, stb. szoval minden erdekel!Kép
Zsebi, Johi, ti honnan ismeritek? ilyen nagy hire van?

ja igen. felhomalyositana valaki arrol, hogyha az ember levaltja a korzeti gyerekorvosat, akkor a valasztotthoz csak maganba jarhat-e, v pedig ez ugyanugy mukodik, mint a haziorvos, h szabadon atmehetsz egy masik korzetben rendelohoz???

Ruz, boldog szulinapot! BendiKép

Beet, jajKépKép

Eszti, Kép

AdaKép LH veled volt ennel a nagy alakitasnalKép az eletre nevelest nem lehet eleg koran kezdeni...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

eehh, mukodik!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

VEGREEEE beengedett ez a sz@r rendszer!!! Kép Orak ota probalok feljönni... Meg nem olvastam vegig, amit ADa es Eszti irt, de latom Nektek sincs tul jo napotokKép En is tök rossz hangulatban vagyok, türelmetlen vagyok Balinttal, neha raszolok idegesen, aztan büntudatom van, es elbögöm magamKép
Aztan egesz nap agyaltam, hogy juthatnek el holnap a talira, de nem akar összejönni. Hugom aszondta, hogy hülye vagyok, ha képes vagyok Gödöllöröl elmenni Albertfalvaig, hogy talalkozzak VeletekKép Semmi nem akar összejönni ma, még a bankba sem birtunk bemenni, mert a kocsiban maradt a babakocsiKép

Juhejjj, most mondta a parom, hogy délelött tud itthon is dolgozni a laptopjan, es akkor delutan bevisz minket a SavoyabaKépKépKép ImadomKép
Na, megyek visszaolvasni.

KépKép
fibi

Na végre feltudok jönni!!
Ahogy elnézem nem csak én nem tudtam felmászniKép

Fibi!

Gratula Bálintnak!!!

Jucus!

Irok neked is mert ÉLEK és hazaértem 1benKép!! Bendikém nem marad 1edülKép

Képzeljétek Domi Bendim megfogta az 1ik játékát!!
És természetesen tömi a szájábaKép dobok róla képetKépmeg egy másikat me rt azon olyan édiKép KépKépKép
eszti25

Fibi!

De jó hogy tudsz jönni! Legalább megismerlek!

Bocsi ha eltünök mingyá de Bendimanó itt csüng rajtam és már tiszta nyál vagyok tőle, mert engem kajál már Kép
eszti25

Ada, jol csinaltad h kiverted a balhét, megerdemelte az a szoke ribi KépKép

Eszti, köszi a gratulat, aszittem mar senki nem reagal ra. Bendinek is gratula a kézügyességéhez! Remelem, a hitel es penzügyi dolgaitok hamar megoldodnak. A paroddal meg probaljatok meg kettesben kikapcsolodni! Ha nem birtok elmenni otthonrol, akkor este egy kis borocska/söröcske, aztan a többit Ratok bizomKép

KépKép
fibi

Fibi: ez nagyszerű.... mármint hogy elhoznak a talira.

Eszti, Fibi: gratula a fiúknak.

Kép
Kép
johanna1975

Johi, köszi. Akkor viszem neked a felvi könyvet, jo?Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Én is itt vagyok, még írni is van időmKép Apa elment a lányért a suliba Marcival, Balu meg szunyál! Kép Vacsi kész (paprikás krumpli) Kép
Olyan jó olvasni titeket, mindig felvidulok, bár egyenlőre hálistennek nincs miért bánkódnom!!! Majd, ha egyedül leszek a kicsikkel, Marci ma is óriási hisztit csapott, de apa segített!

Fibi: G. mellett merre laksz? Anyuék VszentlászlónKép Mi is ott fogunk építkezni!

Gőzöm nincs mihez akartam hozzászólniKép

Egyébként Balu egy tündérKép Éjjel gőzöm nincs mikor eszik, mert képtelen vagyok megjegyezni hogy hány órakol ébresztett, és ált. elalszunk mindketten szopi közbenKépKép

Most ennyi, továbbra is mindenki ügyes legyen, balhézzon és ne szomorkodjon, ja és gyógyuljon meg aki beteg!!!!!!!!

Ja, Johi állítólag a Szent Imrében lesz valami, valamelyik szül.nő szervezi, meg lesz baba-mama torna, arról az Andit kell megkérdezni!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Johi, igen én is rá pályázom, régebben kérdezősködtem, hogyvan-e a közelünkbe olyan gyerekorvos aki homeos is és nem csak magánrendelése van. Többen őt ajánlották, ráadásul TB kártyát is elfogadt állítólag. Persze az, hogy másnak megfelel az nem jelenti azt, hogy nekem is meg fog, de valőszínűleg kipróbálom, először csak maszekba és ha beválik akkor kártyát is átviszem.
Mert olyan van itt tőlünk 2 percre aki csak magán, de brutális tarifával, úgyhogy amikor elmentem a gyerekkel aki volt vagy 2 hónapos és elkért 10ezer forintot akkor majdnem leestem a székről és közölte, hgy 2 hét múlva jöjjek vissza, na azóta megyek. Ráadásul elégedett sem voltam vele.
zsebi2004

Fibi, Johi!
Köszike gratulaKép

Remélem én is hogy megoldódnak a dolgok! Most úgy néz ki már jövőhétre rendeződik. Remélem!
A kikapcsolódás 2ben sajna amig ilyen ideges nem hiszem hogy összejön. De próba szerencseKép
eszti25

Zsebi!

Én még töretlenül várom a receptetKépelromlott a postagalambod és rossz címre vitteKépKép
eszti25

képek a gyerekekről!

Kép

Kép

Kép

pocakpacni

Pocak!

Nagyon édik a drágák!
Az utolsó kép nagyon jól sikerültKép mindenki puszil vkitKép aranyos nagyon! És még1szer gratulálok Baluhoz!
Nagyon szép család vagytok!
eszti25

Pocak, tünderi csaladod vanKép
Mi egész pontosan Szadán lakunk, az pont feluton van Gödöllö és Veresegyház között. Amit irtal, a Vszentlászló az meg hol vanik?

KépKép
fibi

Megőőőőrülök már a Für Elise-től, de lányom imádja, a forgó halacskákkal együtt.Ha lejár sír...megyek újra inditom

Kép
Kép
johanna1975

Fibi: köszi előre is a könyvet.

Pocak: édesek a gyerkők. hogy is vannak Õk kor szerint? Tényleg jó az ucsó kép.

Zsebi: majd számolj be milyen a doktornő. A férjénél jó volt szülni. És Õ is híve volt a homeónak. Hol rendel Börsön?

Kép
Kép
johanna1975

Eszti! Mondom, itasd leKép

A Maya pontosan hol van? Bejarattol balra/jobbra, stb???Kép Es akkor 4 orakor ertek oda kb?

KépKép
fibi

Beetrix! majd írd le a fejleményeket, drukkolok!

Fibi, Eszti, nagyon helyesek a gyerekeitek!
Pocak gratula a baba mutatványához!

Távolból figyellek titeket (mikor hazaérkezik a segítség és van 5 percem netezni), mert Hettibabuci továbbra se kisangyal,de azért nagyon édi. Ma nagyon megsajnáltam, mert álmában némán sírt! Édesen görbült le a szája és kicsit rázkódott meg hüppögött, de hangot nem adott ki. Meg is kérdeztem tőle, hogy tán csak nem azt álmodta, hogy elvette a fekete kéz a cumisüvegét? Kép

Ada! szélcső azmiaz? már múltkor is írtál róla asszem.

ancsipancsi

megnéztem Emma fotóit is, gyönyörű kis divatdiktátor ez a baba Kép

ancsipancsi

Manóka,
Emma még mindig tündéri Kép és úúúúúúúúúgy tud bújni Kép

Pocak,
nagyon helyes családod van!!!! Kép

Ancsi,
volt tegnap védőnő, mondtam, hogy üdvözöljön téged is mert ment hozzátok Kép
kisün

Zebi, Johanna, Recca és akit még érdekel!
Arról a gyerekorvosról beszéltem, akire gondoltok.
Rendelés:Europ-Med kft Budaörs, Kossuth L. u. 9. (ez a rendelőintézet) a gyerekorvosi rendelőkhöz jobbra kell menni, az udvarban, de ki van írva
Rendelési idő:H:10-12,K:12-14,Sz:16-18,P:14-16, bejelentkezés (ez a legújabb): 06-30-515-0727 az aszisztensnél, magánrendelés általában a rendelési idő után van (3000 ft volt, amikor én voltam). A dokinéni telefonszáma: 06-20-92-93-845. Nekünk ő a háziorvosunk, de ha különleges problémád van és homeos rendelésre akarsz menni, akkor fizetős. A dokinéni nagyon rendes, aranyos, türelmes a gyerekkel, mi 4 éve járunk hozzá. Én meg vagyok vele elégedve. Az összes kötelező oltást otthon adattam be a kisfiamnak csecsemőkorában.
Ha valakit még érdekel valami, kérdezzen nyugodtan. Azt nem tudom, hogy lehet-e háziorvos, ha nem a körzetben laktok, de szerintem szabad orvosválasztás van.

Gigi
Én most várom a 3. babámat, kb. 7 hetes terhes vagyok. Orvost kerestem és úgy kerültem a topikba.

Dora
Várom az e-mailt: gyula.frey@pannongsm.hu (már benne van a profilban, remélem...)

Ada
Csak így tovább, ezekkel másképpen nem lehet beszélni.

Eszti, Pocakpacni
Nagyon aranyosak a képek, gratulálok!
macskabajusz

na, közben felébredt Balu, meg hazajött a többi gyerek isKép

Fibi: Valkó felé van, pont a másik irányban mint Szada. De arra is sokat jártam, apum ott dolgozott, meg Õrbottyánban laktunk előtteKép Ja, meg Veresre jártam suliba Kép

Johi: Daniella 7 éves lesz, Marci 16 hónapos, Balu meg 1 hetesKép

Ancsi ilyent balu is csinál, meg Marci is amikor pindur volt! Egyébként neked is nagyon aranyos a lányod, múltkor láttam a fényképét!

Macs: neked mennyi idősek a gyerekek? Gratula a 3.-hoz!

pocakpacni

yipppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
műxik
hiányoztatok

műv.szervező csaj mai 3-szori zaklatásom után a saját mobiljáról visszahívott, hogy holnap mehetek be bérleti szerződést kötni.......hát, hatásos voltam, az biztos!

most fürcs, meg stb., majd este jövök
ada007

Ada, jol csinaltad, drakula! KépKép
Pocak, Veres rulezKép

KépKép
fibi

Ancsi, kösziKép Jujjj, fekete a kezed?Kép

KépKép
fibi

ADA!

Legyen 10 óra a torna plííízzzzz!9-re nem érnénk oda sehogy sem!

Jucus
20170114224602

Johi, nincs benne a táblában, hogy kinél szültél Kép
Pedig szeretném tudni, hogy ki a dokinő férje!!!!

Gyerekem már alszik Kép Kép
Apa nincs itthon, egyém a gép a tv és az egész lakás Kép Kép Kép
zsebi2004

Sziasztok!

Megpróbálok visszaolvasni! Nem volt ma sem időm feljönni, amikor meg lenne, akkor biztos, hogy a párom ül a gép előtt!

Fibi!

Az új vakcinákban meg sajnos alumínium van! Az sem jobb sajnos, mint a higany! De az 1 szúrás meg a komplikációmentesebbség (de jó szót találtam ki) miatt az utsónál mi is kiváltottuk!
Jó, hogy jöttök holnap!

Johanna!

4990,- volt a 4 zörgős könyv. 1247,-et számoltam egy árának. Azért számolj utána. Ha tudod, akkor légyszi hozd úgy, hogy ne kelljen nagyon visszaadni, mert nem nagyon tudok! Persze nem kell hajszálpontosan sem, nem vagyok ennyire anyagias! Mondjuk 7,-Ft-ot elengedek! Na? Jó lesz?Kép

Eszti, Pocak!

Jók a képek!Kép

Most megyek fürdetni Timit! Ma szinte egész nap vagy aludt vagy nyűglődött!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bókokat bébikémrőlKép

Ancsi!

neked is még1szer gratulálok a babádhoz!

Fibi!

Megteszek minden tőlem telhetőtKép
eszti25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: