A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi!
Én tényleg úgy hallottam, hogy ez a nagyanyáink korában alkalmazott tejszaporító szer. Én ezt is ettem, meg ittam alkoholmentes sört is, és segített. Bár nem tudom, hogy melyik a 2 közül.

Suli: Corvinus Egyetem Doktori Iskolája

Mesi
jnmesi

Mesi: de jó, hogy te is ilyen kreativ vagy.

Kép
Kép
johanna1975

Mesi: nem semmi. Mindenki milyen ügyes, varr, suliba jár, csak én vagyok képtelen összekapni magam.

Kép
Kép
johanna1975

Mesi, nem is ertettem a fogadat, mert tegnap a torkod fajtKépKép De akkor remelem, elmulik lassan!
Es abban a suliban mit tanulsz majd?
En nem alkoholmentes, hanem barna sort iszok minden este, es van tejem boven Kép

Johi, mi Gödöllö mellett lakunk, de szivesen mennek Veletek talizni, nagyon kivancsi is vagyok Ratok!!KépKép Ferjem Pestre jar dolgozni, megbeszelhetem vele, hogy vigyen be, aztan tali elott meg hugomnal leledzunk B-tal. Talan osszejohetKép De akkor nem csutortok lesz?

KépKép
fibi

Johi, nem vagy keptelen, ne mondj ilyet!! Kép En peldaul nem varrok, csak az anyukam Kép Es a sulit elkezdem, de eccer sem biztos, hogy birni fogom... De ebben az ingerszegeny kornyezetben muszaj megprobalnom.

KépKép
fibi

Johi, nem vagy keptelen, ne mondj ilyet!! Kép En peldaul nem varrok, csak az anyukam Kép Es a sulit elkezdem, de eccer sem biztos, hogy birni fogom... De ebben az ingerszegeny kornyezetben muszaj megprobalnom.
Mesi, en is tartok tole, hogy hogy viseli majd B. a tavolletemet. De allitolag nem szabad aggodni, mert megerzi a gyermek, es akkor tenyleg sir utanunk majd.

KépKép
fibi

Sorry, az eleje ketszer ment atKép

KépKép
fibi

Jujjj, lekapta a barna rizst. Ez is miattatok van, mert mindig itt logokKép

KépKép
fibi

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem tegnap:
ANCSI!
Nagyon tetszett a szüléssztorid, és újra nagy gratula a kis Henihez! Azóta is úgy sajnálom, hogy el kellett jönnöm hamarabba H-ból és nem láthattam élőben... de sebaj, majd egy talin. Szeptember vége? Kép

Ada!
Petra is nagy sikítóbajnok volt! Mondtuk is, hogy még szerencse, hogy nincsenek falszomszédok, mert azt hinnék, hogy nyúzzuk... pedig csak örömében sikított Kép

Fibi!
Te írtad, hogy pszichoszakra mész? Akkor ezek szerint ELTE? Ott húztam le 5 évet Kép

Most akkor mikor lesz a savoya???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi, itt egy link, rajta vannak az egyetemek, foiskolak honlapjai. Addig is bongesszKép

http://www.vein.hu/public_stuff/linkek/egyetemek.php

KépKép
fibi

Próbáltatok már a babátoknak tükröt adni? játszószönyegre néha ráteszem, más nem is érdeki, csak a másik baba. Néha bepöccen,hogy a másik nem válaszol, de imád neki magyarázni.

Viszont 1 óránál többet mostanság nem bír ébren lenni, régebben bírt másfelet is. Mi lehet vele?

Kép
Kép
johanna1975

Bogarka, igen, eeeeen irtamKép Sajna nem ELTE, mert az allami egyetemeken a posztgradualis pszichoszak feltetele, h gyogyped vagy egyetemi legyen az első diploma (nekem csak tanari fősulis). Igy egy lehetősegem maradt: a Miskolci Bölcsész Egyesület Magánegyeteme. Fizetős, de nem drága sztem.
Te mit tanultal 5 évig ottan?Kép

KépKép
fibi

Johi!
Nem vagy képtelen, szerintem másnak sem könnyű!Én se tudom még, hogy a baba mellett hogyan fogom bírni. Még az előadások nem is annyira izgatnak, mert maximum lógok (bár csak 10-en vagyunk az évfolyamon), de nekem egy csomó gyakorlati munka is lenne, és ez lesz a kemény dió.

Fibi!
Ez élelmiszeripari tudományos doktori képzés. Én ezen belül speciel élelmiszer-analitikával foglalokozom, mivel vegyész lennék és egy élelmiszer-gyárban dolgozom. Mármint akkor, ha éppen nem szülök. Mindenkinek van egy kutatési témája, amit ki kell dolgoznod, és valami újat le kell tenned az asztalra, amit még más nem csinált meg előtted. És erről az egészről megfelelő számú nemzetközi publikációt is kell készítened, csak hogy ne legyen olyan könnyű az egész.

Mesi
jnmesi

Johi, en szoktam, de eleinte nem izgatta. Mostanaban vigyorog meg sikongat a tükörképéreKép
Az alvasi szokasok sem linearisan valtoznak talan? En sem ertem, B is ossze-vissza csinalja ezt is.

KépKép
fibi

Fibi: barnarizs. Én csakis azt eszem. Te is egészséges életmód híve vagy? mi jókat főzöl?
Ja és köszi a linket. Böngészek.
Már én sem tudom, hogy mikor lesz tali. Valaki megmondaná.....

Bogárka: nálad lesz még tali szept-ben ahogy beszéltük? Olyan jó nálad mindig....

Kép
Kép
johanna1975

Johi!

Én is vettem egy kis tükrös fényképezőgép játékot neki, mert otthon a nagy tükörben nagyon vigyorog a másik babára. De ez a játék nem jött be. Még csak rá sem néz. Lehet, hogy túl kicsi a tükör rajta, és nem ismeri fel, hogy az ott egy baba?

Mesi
jnmesi

Mesi, huuuu ez nagyon tudomanyosan hangzikKép
Megyek, mielőtt a husi is odaégKép

KépKép
fibi

Johi, igeeeen, en isKépKép igyekszünk legalabbis egészségesebben főzni, élni, stb. Mar csak a mozgas hianyzik... (most csak pipicombot sütök párolt zöldséggel, hagymával meg barnarizzselKép
Linket szivesen.

KépKép
fibi

Johi, mégegy közös pont: én sem szeretem a tévétKép

KépKép
fibi

Ancsi, amig igy fogod fel a dolgokat, ahogy itt eloadodKép, nagy baj nem lehet! ugyesek vagytok, es ez csak egyre jobb lesz!!!Kép

Zsanci, jo lehetett a lagzi!Kép a ruha cikis volt? vagy tokeletesen tudtad kompenzalniKépKép a szavaidbol ez tunik kiKép
gyerekdokitokrol majd meg meseltetnelek kicsit valamikor, jo??

Johi, ne beszelj ilyeneket, h nem tudod osszekapni magad!! es amikor eljarsz do'gozni? az smafu?Kép

Fibi, jossz te is a mayaba? gyere mindenkepp!!!Kép a barna sor pedig rulezKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca, megprobalok elmenniKép maya=savoya?

KépKép
fibi

Sziasztok!

Megjöttünk dokinénitől tanácsadásról! A szomszéd anyukával pont egymás után kaptunk időpontot, úgyhogy kicsit jobban összeismerkedtünk!Kép Most Timi kidőlt, nekem meg fejgörcsöm van! A lakás meg rohan, de még várhat!Kép
Ja, és járnunk kell Dévényre!Kép Timi az egyik lábát nem használja kúszásnál! Úgyhogy kérnem kell időpontot!

Savoyás tali:
Ha jól értem van akinek a szerda nem jó, van akinek a csütörtök!
Mit szóltok a péntekhez?Kép

Fibi!
Csüti semmiképpen nem jó neked a talira?
Mert akkor elvileg a csütörtök maradhatna!
Jó lenne talizni veled is! Kíváncsi vagyok Bálintra!

ILdi
ildi76

szilvát szabad enni szoppancs alatt?

Kép
Kép
johanna1975

Képzeljétek, Zsolti reggel 8-kor evett utoljára, 3/4 10-kor aludt el, és még mindig alszik!
Emiatt kelt fel éjszaka 4x! Most már tudom. De nincs most szívem felébreszteni.

Mesi
jnmesi

Fibi, igen: maya a kavehazunkKép a savoyaban

ILdi, nekem a pentek biztos nem jo. a csut is neccesKép

Mesi, nalunk napkozben is ejszaka is 2-3 orankent van eves. marmint ded reszerolKép
Zsolti meg lehet, h bagoly tipusKép

Coolio
recca

Mesi, ne is ebreszd fel. Nem baj ha sokaig alszik. En is azt hittem, h van összefüggés a nappali alvasok hossza es az ejszakai között. De Balint akkor is fent van ejszaka többször, ha nappal csak 3x félorat alszik. Meg akkor is, ha 3x 2 orat. Szal nalunk nincs összefüggés. Honapokig agyaltam, akkor mi lehet az oka, de nem jöttem raKép Ehes sem lehet, ugyhogy csak lelki okai lehetnek.

Recca, értem akkor Kép

Ildi, de-de, a csüti lenne jo, szerda nemKép En is kivancsi vagyok TimireKép Csak azt nem tudom, hogy ha reggel bevisz Pestre a parom, akkor micsinalunk 3-ig Balinttal.

KépKép
fibi

Johanna,
szabad, csak nem párlat formájában. Kép Azt majd a baba is eheti kb félévesen. E imádja.

Ildi,
és ez mit jelent? Hogy csak az egyik lábával kúszik?
Nem hangzik túl jól. Kép

Mesi,
nem te voltál az, aki régebben értekezett az E-kről, hogy azért nem mindtől kell tartani? Valami kajaszakértő írta... Kép

Barna rizs? Oh, no! Barna sör? Oh, yeaaah! Kép
neet
neet

Recca!

A zörgős könyv miatt is jó lenne összehozni a talit! Ugye kéritek még a könyvet? Csüti neked mikor jó?

Fibi!

Úgy mondanám, hogy gyere addig be hozzánk, de délelőtt dokihoz megyek!
Hát igen, akkor nektek elég nehéz megoldani!Kép
ildi76

Ildi, mi az a Dévény? Timi mar maszik, komolyan?? Balint még mindig nem, es hetek ota szenvedünk veleKép Hason fekszik, kezeivel tamasztja magat, neha emelgeti mar a feneket+terdet, meg rugozik, de haladni nem tud elöre, es csak sir olyankor, ha nem sikerül neki. Négykézláb sem igazan szeret lenni, lehet h kimarad a maszas?? Allni viszont mindig felall, a karomra tamaszkodva.

KépKép
fibi

Szépan alszik ez a Zsolti, úgy látszik a Zsoltik már csak ilyenek. :-))

Kép
Kép
johanna1975

Neet!

Csak a jobb lábát használja, a balt hanyagolja! És ha lábra állítjuk, akkor sem teszi le sajnos a balt! Kép A kerületi ideggyógyász szerint (Petzval - ahol voltunk) túl feszes a bal csípője! Dokinéni most azt mondta, hogy inkább járjunk el pár alkalommal fejlesztésre!

Johanna!

Még azt akartam kérdezni, hogy mivel indokolta dokinéni, hogy nem írja fel a 3. hós új vakcinát?
ildi76

Neet, szilva párlat felevesen???KépKépKép ha Eszter imadja, akkor ez sokmindent megmagyaraz...KépKépKép

Coolio
recca

Ja, es harmadszor is felteszem a kerdest, hatha egyszer valaki valaszolKép: dokihoz havonta el KELL menni tanacsadasra, vagy csak AJANLOTT? Vagy eleg a védönöhöz menni???

Ildi, ari vagyKép Nehez, de nem lehetetlenKép

Barna rizs+barna sör+barna pasi, yeahKép

KépKép
fibi

ILdi, persze, kell a konyv! csut-on jo a szokasos 4-5, de csak rovid ideig tudunk maradni.
TimiKép

Coolio
recca

Sziasztok!
Mar napok ota keszulok irni, de sosem jott ossze... volt hogy sikerult megirni par bekezdest, de aztan a kisasszony igenyelni kezdett, majd jott mas es elmaradt a hozzaszolas.Kép

Ada, gratula a felmaratonhoz, Viknek es Lizanak is!Kép
A tobbi gyerkoc kepe is elbuvolo, imadom oket nezegetni!Kép Tegnap lent jartak nalunk Ficek, harom hete nem lattam Vincenzot es majd elajultam, hogy mekkorat nott ennyi ido alatt!Kép Tunemenyes kissrac, es azok a hatalmas szempillak? Nem tudom, hogy ti mar lattatok-e eloben, de vigyazzatok lanyos anyukak!Kép Persze en mint Fic szomszedja elonyt elvezek.;-)

Ildi, noverem lanyat is hordani kellett Deveny tornara, mert mindket also labszaraban le volt tapadva az izom, igy nem tudta letenni a sarkat, csak pipiskedni tudott. Harom ortoped orvosnal jartak, mind mast mondott, szerencsere az egyik megemlitette nekik a Deveny modszert. Kb. fel ev alatt tokeletesen helyrehoztak a kiscsaj labat, szoval mi csak isteniteni tudjuk a gyogytornaszt! Na meg Deveny Annat!Kép
Remelem nalatok is ilyen hatekony lesz!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok!

Akkor a TALI időpontja: csüti 4 és 5 között!!!
Akinek nagyon nem jó, az reklamáljon!

Fibi!
Timi is még csak kúszik, nem mászik!

Dora!
Köszi a bíztatást! Reméljük, hogy nálunk is jól alakul minden!
ildi76

Sziasztok Lányok!

Pár napja nem voltam itt, és most visszaolvasni sem tudok ennyi időt. Mindenféle családi-baráti dolgok voltak, meg Emma sem volt valami jól. Szegénykém megfázhatott, és csütörtök óta elég csúnyán köhögött meg szortyogott. Volt, hogy felébredt, mert annyira bedugult az orra, hogy nem kapott levegőt. Kapott orrcseppet, meg folyamatosan porszívózzuk az orrát, most már sokkal jobban van. A doki szerint a megfázás mellett a fogzás is közrejátszahott a dologban.

Ami nagy esemény történt, hogy pénteken este megvolt az első kiruccanásunk Emma születése óta. Az egyik barátnőnknek volt szülinapi bulija. Fürdés, kajcsi és elalvás után léptünk le, anyukám maradt itt Emmával. Kicsit izgultam, de szerencsére semmi gond nem volt, szépen aludt a leányzó! Nekem elég furcsa volt az egész, viszonylag nehezen is tudtam akklimatizálódni, meg nagyon zavart, hogy olyan hangos volt a zene és nem lehetett normálisan beszélgetni. De azért összességében jó volt.

Remélem itt mindenki jól van, írjátok meg, ha történt valami az elmúlt napokban, aztán most már jövök megint gyakran. Lesz valamikor Maya?

Kép
Kép
manoka11

én tök hülye vagyok, de nem értem, mi a különbség kuszas es maszas között. Balint ha hason van, csak hatrafele tud "haladni", a karjaval csusztatja magat.

KépKép
fibi

én tök hülye vagyok, de nem értem, mi a különbség kuszas es maszas között. Balint ha hason van, csak hatrafele tud "haladni", a karjaval csusztatja magat.

KépKép
fibi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra van idöm, mert a cégemtöl írok, otthon még nincs net, csütörtökön kötik be. Kép

Tanácsra lenne szükségem: Azt hiszem kijött az aranyerem. Állati kellemetlen, meg egy kicsit fáj is. Lehet vele valamit hatásosan kezdeni terhesség alatt?

Köszi!

mkatus
37+5
mkatus

Fibi,
sajnos fogalmam sincs, mi a kötelező orvos-védőnő terén

Manoka,
Dóci is épp hasonló tüneteken esett át, meg Isti is breteg volt, sejtésünk szerint a talin közös tálból cseresznyézhettek KépKép védőnő mondta egyébként, hogy most egy ilyen náthás-torokfájós gyors lefolyású nyavaly/ja grasszál Kép

vera
kisün

Neet, nem nem én értekeztem az E-kről. De a tuti, hogy nem kell mindtől tartani. Pl a C-vitaminnak is van E-s száma.

A 3 hós oltás az ami higanyos és lehet helyette higany nélkülit kérni?

Zsolti 3/4 1-kor kelt fel, akkor szopizott, majd 3/4 2-kor elindultunk az Örsre, hogy megvegyem a naci varráshoz az anyagot. Persze a méteráru boltban nem lehetett olyat venni, amilyet szerettem volna. De leglább egy jót sétáltunk. A drágám be is aludt közben, még most is alszik.

Mesi
jnmesi

Katus, a Sperti nevű kenőcs+kup hasznalhato terhesseg alatt is. Ezen kivül az intimtorna nagyon hatasos, bnőmnek 2 hét alatt elmult vele.

KépKép
fibi

Mesi, igen a 3-4-5 hos DiPerTere lehet venni higanymentes oltoanyagot. Infanrix a neve, es ha szansz ra penzt(7ezer), akkor Hibbel együtt is lehet kapni, es akkor csak egyik combba kell szurni.

KépKép
fibi

Fibi! Köszi az infót!
jnmesi

Fibi!

Kúszás:hason közlekedik,
Mászás:négykézláb(térd)és teszi a kezét és utána a térdeit.

Maya csüti nekem rulez!

És havonta kell vinni dedet egészséges rendelésre(tanácsadásra)ahol mérik a súlyát,hosszát.Ez 1 éves korig van így.Nálunk spec ezt a doki csinálja és ott van egy védőnő is.

Juc
20170114224602

Fibi, nem kell dokihoz havonta menni, sot, talan a vedonohoz sem, de azert szeretik meg egy eves kor elott havonta mericskelni, meg nezegetni, hogy hamar eszrevegyek, ha valami gond van. Szal boven eleg vedonohoz menni. Egy ev utan meg hozza is eleg csak haromhavonta.
moosejaw

Jucus, mi ez a portugal pulcsiize? Itthon veszitek es hol vagy kintrol rendelitek?
moosejaw

Sziasztok!

Jucus, holnap Puntoviccsal jössz? Mert akkor vihetném a babykompot. Na mit szólsz?
zanza

Sziasztok !

Manoka ! Jobbulást Emmának !

Fibi ! Én kiváltottam az infarix-et , de ez "csak " 4700 volt , ugye ez nem azt jelenti , hogy két combosat fog kapni , mert akkor dühös leszek ..dierkt azért kértem a dokit hogy irja fel .

Ildi ! Biztosan segít majd a torna !!!

Mkatus %! Sajna nem tudok segíteni .

Csüt.! Nekünk nem jó a talira , de majd legközelebb .

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: