A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

:-) Eddig megérkezett mail-címek: Yamita, Hanyatka, Beber, Február, Cseka, Katóc, Tatu, Ági. :-)

Láttátok, hogy a mienk a legaktívabb topik az összes közül?????!!!!!!!!!:D:D

Szépem! Nem kapja mindenki a Ch.-t, a hormonok alapján lehet a döntés.

Tegnap rádöbbentem, hogy én nem tesztelhetek 13-án, ha addig minden ok marad, mert a HCG-szintem a Ch. miatt fals eredményt produkálhatna. Így meg kell várnom Apánkat. De baromi lassan megy az idő!!!!!!!!!!!!!

Zel! Ragik viszont!!!!:D

Ági! Ez csodálatos!!!!!!!!!!!:D:D:D

Yamitám! Azért nevetek:D, mert én meg a Manuartban veszek ilyen gatyát, egyebet, mint Te a 2in1-ban!!:D Majd oda is ellátogatok...:D Mehetünk együtt is!!!:-)

Cseka! Egyetértek a baba és amnion dologban!!!!:D

INDIÁN Teaház, Zöld Teknős barlangja:D:D:D
1066 Bp, Jókai utca 14.

http://apocalypse.rulez.org/kozos/Te%E1z%F3k

http://www.hotspotter.hu/hu/browse/hots ... barlangja/

http://tea.lap.hu/ all_comments/yes/?no_cache=1
bodza2005

Hát nem igaz már, én sem bírtam ki, csak bekukkantottam… :)

Moncso, naná, hogy részese voltál, azóta is sokat emlegetünk februárapuval :)

Cyprus, nemtom, lehet, hogy máskor is volt már gond vele, de amikor vizsgálták, akkor pont nem. Csak pont most… Az értéket nem tudom, Dévai nem kötötte az orromra (mi közöm hozzá, ugyebár :) ), de napi fél szemet szedetett velem. A leszívás után elfelejtettem megkérdezni, hogy kell-e még szedni, felhívtam, és azt mondta (a nevem alapján fogalma sem volt, ki vagyok, úgy kellett elmagyarázni, hogy kb. fél órája, hogy kijöttünk a rendelőjéből :) ), szóval azt mondta, hogy persze, kell, a 8. hétig. Aztán az UH-on naná, hogy elfelejtettem újra rákérdezni, de azért szedtem a 8. hétig, és akkor abbahagytam, a dokimnak mondtam, bólintott, de nem tett semmi megjegyzést, tehát nyilván jól csináltam, de azért neked azt tanácsolnám, hogy inkább normálisan kérdezd meg… :roll:

Ági már biztos megkapta a babáit, de jó volna tudni, hogy most akkor hányan is mentek haza!

Yamita, jót röhögtem a menstruáló főnökön, ajjaj, sokkal rosszabbak, mint a nők. :) Köszi a tippet a kismama-boltról, lassan időszerű lesz, bár most éppen azon aggódom két napja, hogy a stimuláció kezdete óta nemhogy nem híztam, még fogytam is (jó, komoly ½ kilót), na, nem gondoltam volna, hogy valaha az életben ezen fogok aggódni, hiába tudom, hogy ilyenkor még nem kell feltétlenül súlyban gyarapodni, na mindegy, a hasam azért elég gyorsan növekszik, és kéne venni valami spéci nadrágot. Asszem, láttam a katalógusukat, szerintem szép holmijaik vannak.

Moncso, Yamita! Menstruáló, hímnemű főnök, meg felület kezelő menedzser (takarító) – ilyeneket ne írjatok, mert ráköpöm teát a monitorra a röhögéstől… Még jó, hogy cukor nélkül iszom…

Tényleg, Bodza, a Manuartban is vannak kismama holmik, dejó! Az a stílus nagyon bejön nekem egyébként is.

Tatulány, pü ment. :)

Szia, Mofly, nemtom, hogy az inszem. előtt is megcsinálja-e a méhszondát, a lombikosoknak mindenkinek, mert tudnia kell, hova tegye vissza az embriót, az inszeminációnál, ha jól tudom, nem a méhüregbe kerül a „cucc”. Amúgy nemtom, már megint csak okoskodom, bocs…
február

½ kilót - na ezt nemtom, hogy csináltam, természetesen 1/2 kilót akartam írni (Csak Wordben írtam és az nem mindig kompatibilis a babanettel.)
február

Most egy időre megint lelépek, lefagyott a kezem...
február

itt is hideg van.. :(

hmmm csajok, kapros-fetával göngyölt pulykamellet tolok karfiol pürével.. :D:D ami azért nagyon vicces, mert nem szeretem a kaprot sem a fetát igazán, sőt a karfiolért sem vagyok oda..de ezt valahogy úúúgy csinálják, hogy meg kell bolondulni tőle. Isteni!!! :P
kb ennyi a jó a mai napban...
yamita

Yamita, Február :)
Köszönöm. Értem már. Igazából én már nem szeretnék több inszeminációt, erről kérném ki a véleményét. 3 éve próbálkozunk, 2005-ben volt egy vetélésem, idén volt 8 stimulációm, abból 5 inszemináció. Szóval nekem már elég volt. :roll: De ha muszáj, megcsinálom. Csak már fogy a türelmem, félek mire eljutok a lombikig már nem lesz elég kitartásom.

Mindannyiótoknak nagyon drukkolok!!!

Kép
mofly

Na sziasztok4 Gyorsan jelentek, aztán már megyek is Szóval 3 babót kaptunk, az egyiket AHA-zva kértük!

Megaek is pihenni, holnap még benézek. Puszike!
Ági28

Yamita! Hol lehet ezt enni?? :D

Bébé! :D:D:D

Tatulány! Jobban vagy?????

Ági, Zel, Tatuka! Babaragacs küdve++++++++++++++++++++

Moncso! Mail-címet vettem!!!:D:D
bodza2005

Szia Mofly!
Ha itt maradsz, lesz kellően sok kitartásod, mert itt nem hagynak magadra, mindig van motiváció.
Szóval mindent bele!!!
moncso70

ÁGIKÁM!!!!!!!!!!!!!!!
De szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babaragik mennek ezerrel!!!!!!!!!!!
Nem fájt, remélem???
Puszillak!!!!!!!!!
B.
bodza2005

Nem minden rendben volt, csak jó sokáig feküdtem az asztalon. de hát ez van. Na megyek pihenni. puszkaaaaaaaaaa
Ági28

Mofly!
Köszönjük, mi is szorítunk érted!!!!!!!:D:D
B.
bodza2005

Aranyos Manóka!
Köszi, ez most átjött (mail-cím)!!!
Pusszantás Neked!!:D
bodza2005

Ági gratula!!

Köszi Bodza!

Most a távozás hímes mezejére kell lépnem, de kívánok mindenkinek további esőmentes, viszonylag szép, eseményekben gazdag, élményekben dús további napot (meg ami utána jön).
moncso70

Sziasztok!
Bodza! email cím elment.
Ági ! Hatalmas gratula, pihengess sokat, de ezt úgyis tudod :)
A többieket is puszilom.
Mofly! Üdv közöttünk! A méhszondázástól ne félj egy kicsit kellemetlen, de ezt lombik kezdése előtt apánk megcsinálja. A szonda segítségével méri be apánk az ideális helyét az embrióknak.Ugyanis mindenkinek más méretű lefutású a méhe, stb. ezért szükséges.

manoka
manoka71

Köszönöm Lányok! De aranyosak vagytok! Pénteken jövök a beszámolóval.

Ági :)
Pihenj, és kívánom, hogy sikerüljön!

Kép
mofly

Ági!
Annyira drukkolok neked. Minden energiám odafigyel...

Cseka!
Kisbüdös alias Ugribugri még mindíg nem hajlandó megmondani, hogy lyány vagy fijú. Már ezen röhög mindenki, hogy a 21. században mi még mindig találgatunk. Hülye pózban fekszik, és szemérmes is a drága..

Doki téma: nekem jelenleg két dokim van, ami tök hülyaség és kész ráfizetés is. De úgy gondoltam, nem akarok apánknál szülni, mert abból amit hallottam, túl konzervatív nekem. Viszont emberileg és szakmailag is annyira sokra tartom, hogy nem bírom otthagyni. A másik dokim MÁV-os, én ott szeretnék szülni nagyon rég óta, rendben van a doki, szimpatikus, de azért Dévaival nem összehasonlítható . Viszont nagyon jó a szülésznője.
Adtam magamnak még egy hónapot, hogy döntsek.

Lányok!
Mindenkinek jókívánságaim.

Kép
szõke

Csajok!
Befagy a seggem... Triplára hajtott pléd stb és fázok.
A kölcsöntévénk többszöri ráolvasás, pihentetés, majd ijesztgetés után sem hajlandó bekapcsolódni.

ÁGI! BABARAGACS!!!++++++++++++++++++++++++

Bodza, Tatu! nektek már küldtem ugye? Vagy inkább ragi nektek is! +++++++++++++ a több nem árt!

Bodza! Mikor bökted a CH-t? Az Ovitrelle-nek 10 nap után már nem "látszik" a hcg-je, gondolom, akkor a ch sem tarthat sokkal tovább! Szerintem tesztelhetünk azért Apánk és az Uh előtt!!!! :lol:

Yami! Nyami!! Nagyon jól hangzik.

Puszka!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Hu lányok teljessen belezavarodtam ebbe a sok információba mire végig olvastam.

Elöször is Ági örülök hogy jól vagy és küldöm a babaragcsokat.

Zel,Bodza,Tatu ti sem maradtok ki babaragacs szállitmány indul.

Bodza ez a teázó nagyon jó ötlet én támogatom emailt meg küldöm.

Szépem a lombikbaba.hu oldalról lestem én is ezeket a D+ infókat a Gyakori kérdésekbe lépj be ott mindent megtalálsz.

Cseka ez az amnió szörnyü én sem engedtem volna.

mofly üdv a csapatban eddig hova jártál?

yamita jól hangzik ez a kaja mondjuk a felét én sem szeretem.

Moncso, Katoc üdv ujra köztünk.

Kismamiknak pocaksimit küldök akit kihagytam bocsi de már nagyon nö a létszám öket is puszilom és nagy drukk.

Andi
zsembi

Szia Zsembi drága! Köszönöm a pocak simit, jólesett:)))

Áginak pedig én is sok ragit küldök+++++++++++++++...

Kedvet kaptam Tőletek, most elmegyek a 2in1 outletbe és megkukkantom a mammutban a Manu-artot is. Holnap majd beszámolok, hogy mi a helyzet arrafelé...

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Ági kismama, nagy gratula Nektek!!! :D Most már csak pihizz és egyed a sok husit, más dolgod nincs. Gyűjtsd az energiát a három babóca felneveléséhez! :D :D

Szőke, ha ilyen szemérmes a babó, akkor lehet, hogy kiscsaj? :D

Moncsoka drága, az orromba ment a bubis víz a "felület kezelő menedzser"-től. :D :D :D Kösziii!

Bodza köszi az emilt, tök jó! :D

Szia Mofly, üdv itt! Csak semmi pánik, Dévainál jó kezekben vagy. Nekem mensi alatt csinálta a szondázást, akkor egy picit nyitva van a méhszáj. Nem mondom, hogy ez volt életem legjobb élménye, de kibírható, és kb. 1 perc az egész. Csak lazíts nagyon, de nagyon!!! Ha bármi kérdésed vagy bajod van, írj ide nyugodtan, valaki biztos tud válaszolni rá. Nekem is sokat segítettek a Csajok. :D :D

Február, én konkrétan befűtöttem ma, mert a kezemen-lábamon már mutatkoztak a fagyás jelei. Mondjuk röhejes, hogy novemberi idő van szeptember 5-én. :evil:

Mindenkinek pusssz!
katóc

Zsembikém! Vettem! Ez cuki:D:D!
Ragikat KÖSZI!!!!!!!:-):-)

Zel! 1-jén, 4-én de. eddig, 7-én de. lesz az utolsó Ch.
Állítólag 10 nap, igen, tehát 18-a lenne az első lehetséges nap, de 19-én már megyek Apánkhoz. Te hogy tervezed????
Addig persze még szükséges, hogy ne jöjjön meg 7-13között!!!!!
(24-30ig bármi lehetséges nálam...)
Te nem ülsz tűkön??? Én baromira!!!!!!
Ragacsszállítmány és kapaszkodási erők mennek+++++++++++++++++ :D:D

Yamita! ne legyen rossz kedved lécccccccccccike!!!!!!!!:D:D
Én is nyűg vagyok ma...
Hol etted azt a kaját?
Én ma nem főztem, hanem egy japán étteremből rendeltem, nagyon finom dolgok vannak. 1100Ft volt a menü, kiszállítással. Nagyon jó volt. Szépem tanácsára nyers halat nem mertem...;-)
bodza2005

Hu lányok nekem is befagy a fenekem már én is gondolkozom a gáz beizzitásán.

Bodza mi cuki az email cimem?

Én meg tejbegrizt faltam az elöbb ugy megkivántam mert Apa meg tejberizst kért pfuj hogy lehet azt megenni.

Andi
zsembi

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk Ági miatt:

HURRÁÁÁ!!! :D :D :D

Hajrá ikerbabók!!!!!Babaragacs tonnaszámra!!!!Pihenni, húst enni, vizet inni, pihenni, húst enni....na jó, tudod Te ezt nagyon jól!

Iszonyú hideg van. Mi is ma befűtöttünk. Végül is novemberben 9 fokban teljesen normális a fűtés. Szóval nem nézzük a naptárat......

Yamita köszi a tippet, ismerem (eddig csak kívülről :wink: ) a boltot, de majd pár hét múlva ellátogatok én is oda.

Te mindig olyan nyami kajákat eszel. Én ma spenót sült csirkecombbal.Rermélem elég ősemberesnek találná apánk :P

Bodza,

minek is kell az email cím? Én is próbálom előhalászni.

Tali szuper, időpontokkal hogy állunk??

Apropó teák: ugye babásan csak gyümölcsteát szabad inni???Én legalábbis 2 napja azzal melegítem magunkat.

na ennyit a gyors bekukkról. megint szóf......volt..... :oops:

Szép estét!!!

Bébé
bébé2007

Zsembi!
Igen, az. Eredeti;-)

Holnap legyen jó idő!!!!! és mindenkinek SZUPER KEDVE!!!!!!!!!!!!:D:D

Kép
bodza2005

Bocsi', ez kicsit barominagyra sikerült...
bodza2005

Bébé! Hogy vagy részletesebben?
Köszi a ragikat, Neked detto mennek a pocak- és "babanövelő/fejlesztő" energiák+++++++++++++!!!!!!!!!!!:D:D
Mail-címek: Gyűjtjük, hogy mindenkinél végül meglegyen majd mindenkié (persze nem kötelező:-), ha körmailt, nagyobb fotót, nem nyilvános bármit szeretnénk küldeni, egyeztetni.
:D:D:D
bodza2005

Bodza!

Én Ovitrelle-t böktem fél adagot 30-án. Ez szerintem 10-én már nem fog látszani. Ha nem történt volna semmi, akkkor a mensim 8-ra várható lenne. Viszont az utro nekem simán szokott 6-8 napot tolni rajta. De mivel nagyon is történtek dolgok, nem is számolgatom, mikor lehetne a mensi esedékes. Mindezek alapján szerény vélemény szerint csinálhatnék tesztet 10-én. De ismerve gyávaságom, biztosan várok vele a biztonság kedvéért még néhány napot.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel! Amit leírtál, azt erősíti meg, hogy várjam ki a 19-t.
De Nálad lehet, hogy a 10-e már esélyes nap!
Ma olyan ideges vagyok, nem értem, mi van velem.
:-( :-( :-( Remélem, jót jelent, pl.hormonok tombolása:D:D.
bodza2005

Na mi is begyujtottunk addig nyavalyogtam Apának már lefagyott mindenem de most tök jo.

Bodza szerintem tüzzünk ki 3 lehetséges dátumot és szavazzuk meg.
Ja és ne tessék idegeskedni mert árt a babának.

Andi
zsembi

3 hétig kell szenvedni hogy sikerült e?
Én a 2 héthez vagyok szokva nekünk ugy volt.

Andi
zsembi

Ezt a karfiolpürés balhét most a gastroyal-tól rendeltem..Szoktam tőlük rendelni, nagyon normális kaják vannak. csak sokáig nem jó enni, mert egy két hét alatt teljesen körbepörög az étellista..és unod..

most sütőtökkrémlevest főzök :D:D:D:D
hát ez a másik amit imádok.. Ha jártatok a Liszt ferencen a Menzában (sokat járunk oda, nagyon szeretjük) olyat csinálok mint ami ott van.. hmmm..
(legalább addig amíg nem kell húst hússal ennem :D)

cseka dejóóó! remélem találtál is olcsón jó dolgokat! ;)

bodzám tündér vagy, már nincs is rossz kedvem :D ;)
röhejes napjaim voltak most a cégnél, lefújta a főnök az egyik projektet, puszta gőgből (a balfasz) persze én le sem sz×rtam,és végigcsináltam nélküle, mert tudom hogy KELL nekünk.. kész lettem már vártam a balhét, erre jött egy jó, meg egy kösz...
= nagyon is jól tudta, hogy kell ez nekünk..de ha nem hagyom figyelmen kívül a hisztériáját, akkor most buktunk egy ilyen nagyszabású dolgot.. :roll: még jó, hogy ismerem... 8)
csak nagyon fárasztó ilyenkor hallgatni az ordibálást és bólogatni, majd csinálni tovább a dolgom.
és még ez az idő is..ilyenkor tényleg megfejelném a monitort..

ilyenkor jönnek a gasztro örömök, a pulykatekercs, a sütőtökkrémleves és előtte lecsúszott egy tábla ananászos TIBI :D:D:D:D

csajok ez a tesztelés nagyon izgiiiiiiii!!!! már alig várom, alig várom!!! nem is tudjuk majd sorolni a kismami neveket :D:D:D
juhuuuu :P
yamita

Így legyen, Te drága Yami!!!!:D:D:D
Jaj, de ennék olyan sütőtökkrémleveskét, Tibi csokit is...:D:D:D:D
Jól megnevettettél!!!:D
A barátaim olyan nagyon cukik, Ők is helyre rázták a kedélyemet.:D
A férjem nagyon örült, hogy ilyen elviselhetetlen voltam ma :D, úgy gondolja, ez jó jel, hihi :D:D Remélem!!!!:D:D:D
Hülye, állat a főnököd!! Megverjem??;-)
Az Amstrongos tetszett? A puppet. Nekem nagyon, ezért a csajoknak is elküldtem.
PUSSZANTÁS Neked!!!

Babóca! Ezt az oldalt ismered?
Bébé, Február, Cseka, Albi! A Ti figyelmetekbe is ajánlom!!
http://egyszervolt.hu/ret/fomenu/

Jó éjt, szép álmokat Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Jaaj, basszus bodzi itthon akartam a múltkor is megnyitni és itt egy rozzant lap top van, nem győztem kivárni.. bent meg elfelejtettem. :oops: azért megpróbálom megint!!!!!
a főnököm tényleg hülye állat néha, vicces lenne, ha jönnétek páran (mint agresszív kismamák :D:D:D:D) és megfejelnétek.
:lol: :lol:

leveske állllllat, szurcsölöm.. kár, hogy még nem találták fel a teleportálót küldenék egy tányérkával ;);)
yamita

Sziasztok!

JUj csajok,én lefagyok!!!És nem vagyok olyan szerencsés helyzetben,hogy befűthessek :(((
Nyakig a paplan alatt,kezem lábam lefagyva :lol: :lol: :lol:

Ágikám!
Nagyon ügyes kislány voltál,3 babó,ez eccerűen szuper.Rengeteg babaragit küldök én is.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Egy sor a már megtapadt babáknak is,biztos ami biztos alapon!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bodza Drága,miért vagy ma idegeske???Hát nem szabad neked ilyent!!!

Mofly!üdv.köztünk!

Mindenkinek szép estét,menszivárást,babásodást,pocaknövesztést!!!

Megyek és befexem egy kád forró vízbe,sajna nincs aki meg melegítgessen :(
hanyatka

Teleportáló,de jó lenne,én is szívesen megkóstolnám Yamita :)
Bodza,lehet igaza van a férjecskédnek és ez egy jel.Jajdejó :)

Nekem teccett a puppet
:lol: :lol: :lol:
hanyatka

Hanyatka Te olyan édes vagy!!!!!:D:D
Mindjárt jön aZurad!!!!!!!!!!:D:D Már "csak" egy hét, ugye???
Igen, tök jó lenne a teleportáló!!! :lol: :lol: :lol:
De jó, hogy tecccettttt Neked!
Küldjek mást is, ami vicces például?

Yamitám!
Elképzeltem, ahogy berontunk a főnöködhöz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért jó lenne, ha majd eljön az idő, elkerülnéd ezt a stresszes munkahelyet egy ideig. Lehetne??

Alukáljatok lyól, mert, tudjátok, álmosak vagytok!!! :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Biztos már lefeküdtél :( Kicsit elhúzódott az úszkálásom,elfoglaltam magam,szőrtelenítés,arcradír,pakkolás...

Igen,még egy bő hét,pontosan 9 éj :wink:

Küldjél még jókat,vicceseket!

Jó éjt mindenkinek!!!
Igen igen álmosak vagytok!!! :lol: :lol: :lol:
hanyatka

sziasztok
Ebben a hónapban ki mikor indul?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia kagyló!

Én kb. 13-15 körül.
Te?
hanyatka

Hanyatka
Kb:16-17 körül.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

az szupi,akkor tutti talizunk :wink:
hanyatka

Sziasztok! Átadtam a babóknak a ragiüziket. Köszönik szépen! :-)

Na ma reggel háromnegyed 6-kor megkaptam az első adag progiszurimat. Semmi extra nem volt, jobban féltem tőle. Na jó meg a lány is nagyon ügyes, aki beadja. :-) Jó sokáig masszíroztam, hogy ne legyen csomós. Bár az én nagy teggemen lehet, hogy fel sem tűnne! :-)
Ági28

Ja ma kénytelen vagyok sétálni egyet, mert a kiskutyának kell vennem frontlinet, meg nekem pár szelet husikát, mert teljesen kifogytam :-(
Ági28

Jó reggelt csajok!

Voltam tegnap a 2in1 outletben és vettem is egy baromi jó farmert 14 000 Ft helyett 7 000 Ft-ért. Nagyon tetszik, mert nem egy tehénke vagyok benne, csak egy pocakos, ámde távolról akár formásnak is mondható kismama :wink: (Már elnézést kérek a szerénytelenségért, de idáig minden ruhában csak bálnának néztem ki:) Úgyhogy ajánlom mindenkinek, érdemes elnézni oda...

Ti hogy vagytok ma csajocskák?

Már megint esik...vagy még mindig :shock: Lehet, hogy el kéne kezdeni tutajt építeni... :(

Kép
cseka

Jó reggelt!!

Ágika!Nagyon drukkolok nektek is.
Ebben a vacak időben ne sokat mászkálj,nehogy megfázzanak a babák. :wink:
Hihetlen,hogy szeptemberben ennyire hide van :(

Bodza!Megkaptam a maileket,sajnos itt a melóhelyemen nem mindeniket tudom megnyítni,de majd otthon.
Hogy vagytok kismamik?Éreztek már valamit,pocakszurkálás meg hasonlók???
Bébé,Február,Albi,Cseka további boldogságos pocaknövesztgetést,simizést,kismamaruha vásárlást :)))

Mindenkinek sok puszi :-x
hanyatka

Sziasztok Lányok! Bár én nem vagyok kismami ( DE EGYSZER LESZEK ÁM!!! ), de asszem erről a boltról beszéltek!
Bár a honlapból semmi sem derül ki.
finch

finch

Ági, mi az a frontline?

Kép
cseka

Sziasztok!

Újra dolgozom, vége a jókis otthoni pihenésnek :( remélem nem lesz semmi, üldögélek egész nap.

Február: köszi a privit, az István KH. honlapját már nézegettem.

Yamita: Megküldöd légyszi a Te orvosod adataid priviben? Sütőtökleves nyami :lol:

Cyprus és magas prolaktinosok: legtöbb helyen úgy olvasni, h a Bromót a 12.hétig kell szedni, a végén fokozatosan csökkentve...úgy mint az Utrót

Szőke: gratula a babához, de nem értem ha spontán akkor hogyhogy a Dévaiba jársz? V. csak terhesgondozásra?

MOncso: Raditec-es borítékos lány nem én voltam, bár nekem is ott csinálták az MRI-t.

Ági: Pihizz sokat, vigyázz a babákra, ürölök, h simán ment a beültetés!!!!

Zel: jó pár kilométert megtettetek Ti is babaügyben-:)) Biztos tudod, h ilyenkoz az OEP visszatéríti az utazási ktg-eket? Na nem túl sokat azért

Mai babaragacsok mennek, Bodza, Zel, Áginak......Nektek van vmi tünetetek? tegnap egész nap puffadt és fájdogált a hasam, ma meg semmi? Párom szerint túlzottan figyelem magamat.
Nekem elvileg vasárnap (nem ) kellene megjönni a mensinek, ma beszerzek pár tesztet, melyik a legérzékenyebb?

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: