Hát nem igaz már, én sem bírtam ki, csak bekukkantottam…
Moncso, naná, hogy részese voltál, azóta is sokat emlegetünk februárapuval
Cyprus, nemtom, lehet, hogy máskor is volt már gond vele, de amikor vizsgálták, akkor pont nem. Csak pont most… Az értéket nem tudom, Dévai nem kötötte az orromra (mi közöm hozzá, ugyebár

), de napi fél szemet szedetett velem. A leszívás után elfelejtettem megkérdezni, hogy kell-e még szedni, felhívtam, és azt mondta (a nevem alapján fogalma sem volt, ki vagyok, úgy kellett elmagyarázni, hogy kb. fél órája, hogy kijöttünk a rendelőjéből

), szóval azt mondta, hogy persze, kell, a 8. hétig. Aztán az UH-on naná, hogy elfelejtettem újra rákérdezni, de azért szedtem a 8. hétig, és akkor abbahagytam, a dokimnak mondtam, bólintott, de nem tett semmi megjegyzést, tehát nyilván jól csináltam, de azért neked azt tanácsolnám, hogy inkább normálisan kérdezd meg…
Ági már biztos megkapta a babáit, de jó volna tudni, hogy most akkor hányan is mentek haza!
Yamita, jót röhögtem a menstruáló főnökön, ajjaj, sokkal rosszabbak, mint a nők.

Köszi a tippet a kismama-boltról, lassan időszerű lesz, bár most éppen azon aggódom két napja, hogy a stimuláció kezdete óta nemhogy nem híztam, még fogytam is (jó, komoly ½ kilót), na, nem gondoltam volna, hogy valaha az életben ezen fogok aggódni, hiába tudom, hogy ilyenkor még nem kell feltétlenül súlyban gyarapodni, na mindegy, a hasam azért elég gyorsan növekszik, és kéne venni valami spéci nadrágot. Asszem, láttam a katalógusukat, szerintem szép holmijaik vannak.
Moncso, Yamita! Menstruáló, hímnemű főnök, meg felület kezelő menedzser (takarító) – ilyeneket ne írjatok, mert ráköpöm teát a monitorra a röhögéstől… Még jó, hogy cukor nélkül iszom…
Tényleg, Bodza, a Manuartban is vannak kismama holmik, dejó! Az a stílus nagyon bejön nekem egyébként is.
Tatulány, pü ment.
Szia, Mofly, nemtom, hogy az inszem. előtt is megcsinálja-e a méhszondát, a lombikosoknak mindenkinek, mert tudnia kell, hova tegye vissza az embriót, az inszeminációnál, ha jól tudom, nem a méhüregbe kerül a „cucc”. Amúgy nemtom, már megint csak okoskodom, bocs…