Jó reggelt Lányok!
Nonóka,
Sajnos maximálisan át tudom érezni most a helyzetet. Nagyon rossz most, tudom, de ez azért jót is jelent, azt hogy már egyszer sikerült, ésa a legközelebbinek nagyobb az esélye, hogy megmarad. Én is ezzel nyugtatom magam.

És bármennyire próbálom kikapcsolni, hát nem nagyon megy, főleg hogy a héten peteérésem van/lesz és igencsak nyúzom apát a nyuszival. Erre ő ne legyek már ilyen görcsös, lassan már úgy érzi a babátémával szexelek nem vele.
Mofly,
Ne már.....ezt egyszerűen nem hiszem el, drukkolok hogy mégse úgy legyen ahogy írtad.
LÁNYOK!!!!!
Ezt egyszerűen nem hiszem el!!!!!!!!! Az utóbbi 2 hónapban akinek sikerült, annak mégse?????? Mi a fene ez? Mindenkinek rosszul tapad meg? Ilyen egyszerűen nincs: Trin, Süni, Vucuska, Nonóka, én és nem is tudom még kik de voltunk még egy páran......
Régen ez a biokémiai terhesség széria most meg ez. Ez ennyira gyakori volt régen is? Vagy a gyógyszerek miatt van? Amikor elkezdtük én még ebbe bele se gondoltam, hogy ilyen is lehet, mert azt hittem hogy vagy sikerül vagy nem, köztes állapot nincs.
Egy biztos nemigen szeretném újra átélni ezt.
Nellike,
Az jó, hogy elmúlt a görcs és a barna. Szorítok neked nagyon.
Mofly,
Neked is. Remélem az a pici pont egy petezsák, csak mérg pici. Ha meg nem akkor felszívódik magától, nem kell majd műtét.