A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nonóka!

Nagyon-nagyon sajnálom!!! Kép

Gabicsibe!

Nem, most nem csinálok otthon tesztet. Hát, ennek nem örülök, hogy ennyit kell várni egy max. 5 perces tesztre...Itt miért nem adják oda nekünk a tesztet, mint a Kaáliban, akkor nem torlódnának fel annyian??? Amúgy nem érzek semmit, de az azért nagyon zavart, hogy majdnem egy hétig folyamatosan éreztem a petefészkeimet.:roll: Már ott tartottam, ha nem múlik bemegyek a dokihoz, hogy miért van ez, mert az előző két inszemkor csak aznap éreztem őket.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Tényleg nektek elújságoltam már, hogy megszületett szombat hajnalban a húgom kisfia? Ha nem, akkor most mondom: Balázs, 58 cm, 3340 g, és nagyon hasonlít a bátyjára... :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone
lehet, hogy ez, hogy most máskor érzed a dolgokat, ez most a jó jel!
Majd kiderül!

Gratulálunk a húgodnak! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Nonóka

Nagyon sajnálom!!!!!! :( :( Erre sajnos nincsenek szavak.....

Vucuska

Én jól vagyok. Csak néha olvasgatok. Készülök a karácsonyra.

Ha addig nem írnék Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!

Kép
bobcsike

Segítsetek légyszike!!!!!

Tudja-e valaki, hogy a recepciós Irénkének mi a vezeték neve.

Nem tudjátok nincs esetleg fent az iwiw-en?

A centrumba azt mondták beteg és nekem nagyon fontos lenne ,hogy beszéljek vele.

Ha valaki tud kérem segítsen!!!

Pusszantalak benneteket

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Nonóka szívből sajnálom, remélem azért néha írogatsz majd.

Lányok holnap nem jön senki? Én olyan 8 után érek oda.

Nemone gratulálok a hugodéknak.
Nagyon szép név a Balázs, nekem az egyik favorit nevem lenne ha fiúnk lesz egyszer...
De a páromnak van egy haverja akivel finoman szólva nem jövök ki és őt si BAlázsnak hívják, azóta szomorúan de más nevet kell választanom :)
madrin

Bonya én holnap meg tudom nézni a tablón ha addig ráér.
Szegény beteg:(
Reméljük semmi komoly .ú
madrin

köszike már meg is találtam összetettebb keresésben

bonya

Kép

Kép
bonya

Nonóka kimondhatatlanul sajnálom :( !

Mofly hogy Vagy?Nagyon-nagyon szorítok Nektek a holnapi uh-ra!

Törpe millió babatapit küldök!Csajokkal nekem is magasabb volt a hőm :wink: !

Nellike remélem már megszűnt a barnázás és a görcs!

Nemone Neked is küldöm a babatapikat!

Mindenkinek szép napot kívánok!
Lippa

lippa

Bonya!
Küldtem püt

Kép
vucuska

Sziasztok, még nem értem a végére, de ezt megláttam....

Nonóka, nagyon-nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Hatalmas ölelés és simi Neked! Puszillak!
Erre tényleg nincsenek szavak..... :(

Kép

KépKép
anett_1

Nellike,
Örülök, hogy elmúltak a tünetek! :D

Nonóka,
Erre tényleg nincsenek szavak, őszintén sajnálom!!!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nonóka,
Nagyon sajnálom! :cry: Együttérzek veled!

Nellike, Törpe
Örülök, hogy jobban vagytok! Csak pihenjetek!

Sajnos tegnap én sem kaptam jó hírt uh-on. Nem látszódott semmi, csak valami gyanús pötty.
Úgy néz ki csak biokémiai terhesség volt. :( Holnap megyek ismét vérvételre, hogy lássuk, tényleg lefelé megy-e a hcg. Egyelőre nem tudom hogy lesz befejezve. Remélem nem kell műtét.

Kép
mofly

Mofly,
Jaj, borzasztóan sajnálom!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt Lányok!

Nonóka,

Sajnos maximálisan át tudom érezni most a helyzetet. Nagyon rossz most, tudom, de ez azért jót is jelent, azt hogy már egyszer sikerült, ésa a legközelebbinek nagyobb az esélye, hogy megmarad. Én is ezzel nyugtatom magam. :roll: És bármennyire próbálom kikapcsolni, hát nem nagyon megy, főleg hogy a héten peteérésem van/lesz és igencsak nyúzom apát a nyuszival. Erre ő ne legyek már ilyen görcsös, lassan már úgy érzi a babátémával szexelek nem vele.

Mofly,
Ne már.....ezt egyszerűen nem hiszem el, drukkolok hogy mégse úgy legyen ahogy írtad.

LÁNYOK!!!!!

Ezt egyszerűen nem hiszem el!!!!!!!!! Az utóbbi 2 hónapban akinek sikerült, annak mégse?????? Mi a fene ez? Mindenkinek rosszul tapad meg? Ilyen egyszerűen nincs: Trin, Süni, Vucuska, Nonóka, én és nem is tudom még kik de voltunk még egy páran......

Régen ez a biokémiai terhesség széria most meg ez. Ez ennyira gyakori volt régen is? Vagy a gyógyszerek miatt van? Amikor elkezdtük én még ebbe bele se gondoltam, hogy ilyen is lehet, mert azt hittem hogy vagy sikerül vagy nem, köztes állapot nincs.
Egy biztos nemigen szeretném újra átélni ezt.

Nellike,

Az jó, hogy elmúlt a görcs és a barna. Szorítok neked nagyon.

Mofly,
Neked is. Remélem az a pici pont egy petezsák, csak mérg pici. Ha meg nem akkor felszívódik magától, nem kell majd műtét.
vic12

Sziasztok!

Mofly! Sajnálom, hogy nem jó híreket kaptál és őszintén szólva én is félek az uh-tól.
:(

Vic!
Köszönöm, hogy szorítasz. Kicsit megijedtem attól, amit írtál, remélem nálunk nem lesz ilyen szomorú vége. Egyébként azóta nem görcsölgetek, viszont az utróval továbbra is ürül a homokbarna izé, de két utró közötti időszakban nincs semmi. Nem nagy mennyiségben ugyan, de jelen van. :?

Jön még valaki holnap? Mofly, találkozunk?
nellike

Mofly
:cry:
azért én is drukkolok, holnapra!
Tegnap nézek HCG-t?
Mennyi volt?

Nellike
Ne aggódj! Lehet, hogy csak az utró miatt van!
Megadrukk holnapra!

Vic
Akkor se hagyd békén apát!
Legyél trükkös! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,
megjöttem a BMC-ből hoyg ma milyen kevesen voltak :shock: :shock:

Ha minden jól megy és nem kavar be a mensi :oops: :oops:
január 9-én kezdünk... Eddig örültem de most elkapott vmi világvége hangulat.

Na mindegy nem rontom a hangulatot.
madrin

Madrin!
Nem rontod a hangulatot!
Szerintem természetes, hogy az öröm mellett ott van az aggódásod is!
Ha majd elkezded akkor szerintem csak a lelkesedés marad, és csak majd a vége felé kezdesz el aggódni!
Viszont nem semmi,hogy kevesen voltak! :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Hát tudom csak elkapott a szorongás...

Próbálom nem ráoltani magam... Viszont ami vicces rábeszéltem a Tanárúrat hoyg kapjak plusz progeszteront :)
Mondtam neki hogy a beültetésig minden okés volt outána romlott el minden nem lehetvmi ragasztást kérni :)

Remélejüka Pharmafutár hamar behozza a cuccost.
Ami még nyomasztó hoyg ugyanazokat a gyógyszereket kaptam de mindenből többet.

Törpe család hogy van ? :)
madrin

Sziasztok!

MOfly!
:(
Ma nem küldtek el vérvételre?
Azért még van remény.

Madrin!
Most én se vagyok jó passzban, lehet hogy a levegőben van valami negatív hangulatot keltő dolog.
Szorítok érted hogy mindne rendben legyen!!!!!!!!

Mi van most ezen a topicon, hihetetlen. Remélem most a sok negatív esemény után jön egy nagyon jó periódus, úgy ahogy a babátlan nyarat felváltotta a babás ősz.
De tényleg, ha le lehet ilyet írni, öröm az ürömben hogy legalább valami beindult és a következő beavatkozás esélyesebb. Én legalábbis így próbáltam anno magam a földről felkaparni.....
(Mondjuk a 3. inszem ezek után nem lett sikeres)

Kép
vucuska

Madrin!:)
Gondolom nevetett rajta rendesen :lol:

A pharmafutár nekünk pár napon belül hozta akkor! Nem tudom most így hogy ünnepek vannak mennyire megy gyorsan nekik!
Januárra biztos meglesz!
Milyen protokollon vagy?

Törpe család :lol: jól van, ember dolgozik, én pihenek, a pici meg remélem kapaszkodik,és osztódik rendesen!
Nekem lassan fehérjemérgezésem lesz :lol: a tejfölt már nem bírom látni sem:)
Izgulunk nagyon :lol: Messze még 27-e!

Vucuska
Bízom benne, hogy megtörik ez a rossz sorozat:(

Törpe

Kép
törpehzs

Vucuska reméljük igazad lesz:)

Most kérdezte a főnököm meg mit tervezek két ünnep közt közöltem vele hogy korcsolyázást :)
3 másodpercig megse bírt szólalni, mert azt hitte dolgozni fogok:) Rosszul hitte:)

Törpe majd benézek akkor mik a hírek mert otthon nincs netük, csak anyuéknál:)
JA TAnárúr nem nevetett hanem mondta hoyg a Pharma futár egy olyan cég mint a teknősbéka futár :)
NA ezen én is nevettem:)
A gyógyszereket most nem tudom kiváltani mert no money :oops:
Most felhívtam őket és 8 napot mondtak. te is ezt kaptad, ki adta ezt be, mert izomba én nem merek döfni :(

Megin antagonista lesz csak emelt adagú gyógyszerrel
meg az orgalutrán helyett vmi mást kapok, amit azért nem szeretnek adni mert csíp a helye éseléggé fáj, hu de várom már:) :)
madrin

Madrin :lol:
Képzeld nekem a párom megtanulta, bent megmutatták neki a lányok, és azóta ő csinálja!
Ma már a keze sem remeg! :lol:
Profi, sztem néha még élvezi is!
Szerencsére nekem nem volt bajom az orgalutrantól, csak a végén már egy tű sem jött át a bőrömön :oops:

Drukkolok neked![/b]

Törpe

Kép
törpehzs

Madrin! Én is progeszteron szurit kapok, nekem a férjem adja be, mert nem látok hátra! :) :) És mivel ma dolgozik, megyek be hozzá a melóhelyre nemsokára, hogy egy kis eldugott irodában beadja...mármint a szurit...

Optimistán kell várni azt a januárt! :wink:
nellike

Na ha én hátra nézek tuti látom a fenekem mert akkora :D

Nyáron én is cipeltem az injekciókat jégakkuk közt épp ahol ért a 4 óra ott adtam be, még jó hogy a Szigetre nem vittem ki tuti azt hitték volna hoyg herkát nyomok:)
madrin

Az enyém se kicsi, de ahova szúrni kell, azt tuti te se látod! Ráadásul merőlegesen kell beadni, úgyhogy szerintem egyedül kivitelezhetetlen. De ez legyen a legkevesebb. Mindent a célért! :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Mofly! Ha olvasnád még reggelig, mi kb. 11.00 felé érünk oda. Bordó-aranybarna vékony csíkos pulcsi lesz rajtam (ez még nem biztos). Hosszú, szőkésbarna hajam van és ott fogunk idegesen totyorogni a II. vizsgáló előtt. (ja , és olyan, mintha már most 5 hónapos lennék legalább) :oops: Ha van kedved, gyere oda hozzánk!
nellike

Sziasztok Lányok!
Nonóka!
Nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:
Képzeljétek még így nem örültem a mensimnek,beszéltem Zeke doktorral és jan. 4-én kezdhetem a szurit,már úgy várom. :lol:
Puszi mindenkinek és amennyire lehet stresszmentes készülődést.
:D
kata80

Sziasztok!

Mindenkinek boldog, békés karácsonyi ünnepeket és boldog, babás új évet szeretnék kívánni!
Üdv:
Baby
baby.81

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és nagyon Boldog, babavárós/babázós Új évet kívánok mindannyiunknak! Kívánom, hogy minden vágyatok teljesüljön!
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nellike,
mi újság veled? Szorítok nagyon! Minden rendben, reméljük!
baby.81

Lányok,

Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok.
Akiknek az ide év nem úgy sikerült ahogy eltervezték (köztük én is ) nekik kívánom hogy a 2008-as é vhozza meg a várva vált álmait.
A pocakosoknak nagyon jó egészséget kívánok és vigyázzanak magukra nehogy sokat egyenek :wink:

Kép

Puszi
madrin

Mofly nagyon-nagyon sajnálom :( !

Nellike nagyon szorítok Nektek!

Mindenkinek nagyon boldog,békés,áldott karácsonyi ünnepeket kívánok!

Lippa

lippa

Nellike,
Sajnos nem láttalak, én most az emeleten voltam. Remélem, jó híreket kaptál!

Ma voltam újabb vérvételen. Szerda óta megduplázódott. Ezzel nagyon jó esélyekkel indulok egy méhen kívüli terhességre. Az esetek nagy százalékában így végződik. Most még nem látszik hol van, ezért jövő héten újra kell mennem. Vagy injekciózással, vagy laparoszkóp műtéttel lesz befejezve. Igazán remek karácsonyunk lesz! :?

Kép
mofly

Békés, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!

Nonóka, Mofly :(

Nellike, nagyon-nagyon szorítok értetek!

Sok puszi mindenkinek!
süni76

Mofly,
tényleg nincs rá szó.....rettenetesen sajnálom! :cry:

Nellike
Veletek mi volt ma?

Lányok mindenki mézeskalácsot süt? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Csak bekukkantok mert "lázasan" készülődünk és ma este még megyünk egy barátunkhoz.

Mofly!
Nemááááááááááááááá'! :(
Nagyon sajnálom.

Kép
vucuska

Mofly
Nagyon sajnálom Kép

Baby
Irhatnál magadról egy pár sort!Eltüntél és nem tudunk rólad semmit!!
gabicsibe

Sziasztok!

Azt ígértem, hogy visszaolvasok és reagálok.... hát, már kedvem sincs hozzá, pedig sok érdekes témáról beszélgettetek.... tegnap délután jött a rossz hír egy drága barátnőmtől, hogy nincs szívhangja a babájának és ma kora reggel műszeres befejezés kell. :cry: :cry: :cry: 12 hetes terhesség volt, spontán módon fogant, nagyon régóta várt babát veszített el........ szívem szakad értük. :cry: Januárban náluk is genetikai vizsgálat lesz, mert nem ez volt az első baba, aki nem maradt velük..... Piszok igazságtalan az élet!

Itt is mit látok: Mofly, nagyon-nagyon sajnálom!!!

Madrin, nagyon örülök, hogy kezdetek! :D Boldog Karácsonyt Nektek is......... és a próféta szóljon belőled! :wink:

Rebe, Gabicsibe, olyan jó olvasni, hogy veletek minden rendben! :D

Törpehzs, kitartóan drukkolok!!!

Én napok óta betegeskedem, szerencsére lázam már nincs, de nem vagyok csúcsformában. Orrom duda, fáj a torkom, nem kapok levegőt.... :? Pedig még sok dolgom van így az ünnep előtt.

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Nyunyiról tud valaki valamit????

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Nem jövök pár napig és mire érkezem!!!!!

Nonóka, Mofly!

El sem tudom mondani mennyire sajnálom! Valóban nincs rá szó!!!!

Törpe Család! :D

Tessék vigyázni Magatokra!! :D :D

Madrin!

Nagyon örülök neki, hogy kezdtek!
Meglátod, ahogy elkezded a szurikat, elmúlik a világvége hangulatod.

Nekem 2 hónap után végre megjött! Talán így még soha nem örültem neki, pedig még jól meg is kínzott!
Jövőhét pénteken megyünk vérvételre és uh-ra.

Kép
nika28

Mofly

Nagyon sajnálom :( :(

Kép
bobcsike

Sziasztok!

Mi ma elutazunk és nem tudom hogy szüleimnél jó-e az Internet. Ezért én mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!!!!!!!!!!
(Sajnos nem tudok beilleszteni szép képet)

Vic!
Ha Viktória vagy akkor neked holnapra boldog névnapot!!!!!

Nem tudom van-e köztünk még Viktória és Éva, de ha van akkor nekik is boldog névnapot kívánok!!!!!!!!

Kép
vucuska

Vucuska

Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok!
Kép

És természetesen Boldog karácsonyt!

Kép

Kép
bobcsike

Köszi Bobcsike! :D

Kép
vucuska

Szervusztok!

Régen nem írtam már, és látom, hogy nagyon sok szomorú dolog történt! Mofly, Nonóka........sajnálom :(

A hallgatásom oka pedig a következő:
Tudjátok, most voltunk első konzultáción december elején és vártam, hogy megjöjjön és elkezdhessük az első vizsgálatokat. De a pocim megmakacsolta magát és csak nem akart megjönni...mondjuk nem nagyon csodálkoztam, mert mindig hosszúak a ciklusaim, meg hát hőmérőzök is és a program nem adott még tüszőrepedést sem. Aztán szépen lassan elkezdett felfelé kúszni a hőm, de továbbra sem éreztem semmi mensi előjelet. Elkezdtem reménykedni...hátha....és végül kedden csináltam egy tesztet, ami POZITÍV lett!!!!!!! Hihetetlen, az 52. cilusnapon, olyan görbe után, amire a gép még pét sem ad.

Ma voltam a BMC-ben, megerősítették a terhességet, 5 mm-es petezsák látható, kb. 5 hetes lehetek. Nagyon nagyon boldog vagyok :D bár még nem vagyok megnyugodva, de nagyon bizakodom, hogy minden rendben lesz!

Tudom, sokakat "megbántok" most ezzel a hírrel, tudom, azt érzitek "na tessék ez is idejön, aztán egy hónap múlva már sikerül is neki" Azért írtam le mégis, mert olyan kedvesen fogadatok, nem akartam szó nélkül eltűnni!

Az ünnepek között én sem leszek gépközelben, ezért most kvánok mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt és egy még Boldogabb Új Évet!
annn

Annn,
Ez fantasztikus hír :lol:
Gratulálok!
Nem hiszem, hogy bárkit is megbántanál!
Kellenek a jó hírek, jó példák! Tartják bennünk a lelket!
Nagyon drukkolok,hogy továbbra is minden rendben legyen, és bolog karácsonyt nektek! :wink:

Anett,
Sajnálom, ami a barátnőddel történt :cry: Olyan borzalmas, hogy ilyen kegyetlen dolgok történhetnek :cry:

Neked jobbulást! Csodarecept: citrom, méz, fokhagyma! Tudom borzalmasan hangzik, de szinte azonnal hat!

Törpe

Kép
törpehzs

Annn!

Jaj, végre valami jó hír! Ez tényleg nagyon szuper dolog. És ne írj butaságokat. Senki nem neheztel rád, sőt kellett már ez a pozitív hír! :D

Kép
vucuska

Anett
Jobbulást neked!

Annn
Gratulálok :D Gondolom ez lesz életed legszebb karácsonya :D Boldog pocakosodást kívánok!!
gabicsibe

Mofly,
Borzasztóan sajnálom! :cry:

Nellike,
Veled mi volt?

Anett,
Sajnálom a barátnődet nagyon! :cry: Jobbulást neked!

Annn,
Gratulálok! :D Boldog pocakosodást neked! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: