A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Eszti!

Kaja állítólag úton van most hozzámKép

Jucus
20170114224602

Hi Babes!
Jesszusom Eszti, Te aztán agresszív kismama vótál, no meg a barátnőd is. Kép Sztori nem semmi, én biztosan lefagytam volna a helyedben.....Hihetetlen, hogy mik vannak, de a kiscsákó megérdemelte, az biztos.

Annyit írtatok, hogy elfelejtettem a felét.

Ja, MAYA LEGYEN CSÜTÖRTÖKÖN LÉCILÉCILÉCILÉCI, mert szerda tökéletesen lehetetlen számunkra. Habár, próbáltam meggyőzni a Közgáz (johi! ide fogok járni) rektorát, hogy jobb lenne átteni az évnyitót egy másik napra, mert a szentimrés-topik örök haragja, no meg az enyém üldözni fogja holtáig, be is rezelt, de nem engedett a 21-ből.
Kép
Jucus: bocs; a naptár ezek szerint nem az erősségem Kép

Neet: köszönjük, LH nem kapott plecsnit, de belegravírozták az érembe, hogy Apa és ogyóka, meg a teljesített idő....Esztit mér' nem vették fel bölcsibe?????

hajhullás: van itt is, de én sem fésülködök a göndörség miatt, szóval mértéke megállapíthatatlan....

Johi: öcsikém perfekto danish.....helyettesítés érdekel?????

Na, mostmár tényleg semmi nem jut az eszembe.

Csóka, Ada
ada007

Ancsi!

Nagyon tetszett a szüléses storydKép nagyon sok boldogságot a babádhoz! És mégegyszer gratulálok.

Én ugyanígy éreztem a császár után ahogy te! Szerintem még így is gyönyörű élmény volt maga a szülési fázis! A többiről most inkább neKép mennyi idő után tudtál felkelni? Nekem 12 óra fekvés elég voltKép
eszti25

Ancsi, szupercsaj vagy, hogy vegigcsinaltad a csaszart! ElismeresemKép
Alvas miatt ne aggodj, az elejen meg nagyon rendszertelen. Arra figyelj, hogy ha latod az almossag jeleit, akkor ne vard meg, amig meg jobban elfarad, hanem mielobb altasd el. Kulonben a faradtsagtol nem bir majd aludni. (en ezzel megjartam anno...)

KépKép
fibi

Jucus!

Örülök! végrenemelfoglaltkismamákvagytokKépKép

Ada!

Ahogy mondod agrszív voltam!Kép és vagyok isKép
Igazából nem érdekelt volna az egész ha nem az arcomon landol a srác szájváladéka! Undorító!Ettől durrant be az agyam!
De a gyermekem egészsége és épsége fontosabb volt és ezért nem nagyon pattogtam csak 1picitKép a többire ott volt a testőrömKép persze ilyenkor egyikünk apája sem volt a közelbenKép

És üzenem a rektornak hogy már nem vagyok terhesKépKép jól ellátom a baját ha nem teszi át! KépKépKép nekem mondjatok végleges időpontot és ott leszünk Mayában!

1 üres helyem van a kocsiban akit érdekel!Peersze babának és mamának, bár az már 2ő na mindegy ne ragozzuk értitek ti azt!Kép
eszti25

Jucus,
Egyik szemes sír (nem lesz autóm) a másik nevet: NAGYON-NAGYON ÜGYES CSAJ VAGY!!!!! Kép Kép
Én is így voltam az elején a parkolással és ha tehetem akkor még ma is úgy állok meg, hogy inkább gyalogolok egy kicsit csak ne kelljen bepaszíroznom az autót.

Biciklisek: azért örülök hogy nem tartjátok mindet bunkónak, mivel mi is elég sokat bringázunk. Igazából szerintem azokkal van a gond akik nem ültek még volán mögött és sajna azért az autósok között is vannak olyanok akiknek fogalmuk sincs, hogy a bicikli nem autó, teljesen másképp közlekednek vele és, hogy mennyire ki vannak szolgáltatva az autósoknak.

Tali: nekünk a szerda lenne jó, de beletörődünk ha változik az időpont.

Bogárka:
Mi már jártunk az Eleven Centerben a játszóházban, szerintem nem rossz.
Takarítónő projekttel van valami?
zsebi2004

Sziasztok!

Képzeljétek, a Libero, meg a Babylove nem bírja LH pisijét...ez annyit tesz, hogy egy du. alvás (kb. 2 óra) alatt úgy telítődik, hogy a feneke tiszta zselés attól az anyagtól, ami a pelus ultramagjában van...Nektek volt ilyen?

Sajna eddig csak a Huggies okés, természetesen az a legdrágább pelus. Így jártunk.

Votiv, Zsan, Juc, és egyéb homeos guruk:
Száraz köhintésekre szerinted melyik homeos szer oké? Jó kedélyű, kicsit takonyás az orra (fehér, szürkés, meg néha picit mintha zöldes lenne), de ő nem szörcsög. És néha köhint kettőt-hármat.

No, megyek VikApit ünnepelni.

(U.i.. Luca jól van?)
ada007

Megvolt gyermekem első plázázása, igazi plázacica lesz. Igaz csak a Savoyában voltunk, de Õt még oda sem vittem soha.

Kép
Kép
johanna1975

Kisün bocs: valami miatt Dóci lett Luca....Kép
Teljesen kész az agyam
ada007

Sziasztok!

Ancsi, köszi a szüléstörténetet.

Mayával kapcsolatban nem merek semmit se ígérni.Kép
zanza

Ada, olyan nekünk is volt még a Huggiestól is.Kép Viszont most olcsóbban sikerült vennem 50db-os Huggiest a DM-ben.

Ma kipróbáltuk a Játszóházat, wow, félóra játéktól Réka teljesen kifeküdt, mi lesz vele, ha másfél órát leszünk ott?

Neet, 2360Ft a diák.Kép
zanza

Ada: perfekt dán az öcsikéd? hogyhogy? Hol tanult? csak nem az eltén skandinavisztikán? És használja is a tudását?

Ancsi: nagy gratula a kitartásodhoz és ügyes vagy, hogy most már legalább félig anyatejes. Nagyon hasonló volt Heni születési súlya és mérete mint Fannié.
Alvás miatt ne parázz, mert eleinte nekem sem aludt, most bezzeg, mint a bunda. Már attól félek, hogy az nem normális, hogy csak ennyit van ébren. Bukás: ahogy már többen is mondtották volt szintén normális jelenség. Párodnak külön elismerés a non stop szolgálatért.

Ada:Hát ilyet, tényleg nem értem a rektorodat, hogy miért nem tette át az időpontot. Mi lenne, ha mi tennénk át a tali helyszínét a közgázra?Szerintem eléggé nagyot néznének. :-))

Valakinek nincsen egy felvételi tájékoztatója kölcsönben... mert most csak átnézném, hogy van-e ami érdekes számomra. Büfé ruhatárszakos diplomám mellé valami még kőne.....

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi!

Köszi, hogy leírtad a történeted! Jó a stílusod! És örülök, hogy már rendben vagytok szopiügyben!

Eszti!

Én, ha csak olvasok ilyen történetet, eldurran az agyam! Nem tudom mit képzelnek némely emberek!Kép

Savoyás tali: Nekem szerda és csüti is jó délután!
ildi76

Jucus, a portugál lapon megint van akció, 40 %-os leárazás van, jónéhány cuccra. Többek között arra a pulcsira is amit kinéztem a múltkor Kép
zsebi2004

Johi, nekem van felveteli tajekoztatom, odaadom szivesen! Mennyit pengetsz erte?Kép (amugy ingyé, nekem mar nem kell)

KépKép
fibi

Fibi: nekem csak köcsönbe kőőőőőőőne. Hátha magamra tudnék akasztani valami kúltúrát egy iskola által. Bár ezt kétlem. Majd megdumcsizzuk a pengetést...

Kép
Kép
johanna1975

Zsebi!
Este fogom kivesézni Vertbaut-otKép

juc
20170114224602

Jucus! én nem bánnám, hogyha keveset alszik a babám, de az zavar, hogy reggel 9:30 óta szinte alig aludt, és a kiságyban tartózkodás számára egy vesztőhely, úgyhogy ahogy leér a kis fokhagyma gerezd segge az ágyra, már bömbibe is kezd, ráadásul állandóan kiakadásig sír, amiért nagyon-nagyon mérges vagyok, mert kurva rossz látni, hogy a gyerek nem vesz levegőt, úgyhogy Zsanci tanácsára fújkálom, ami néha be is jön, de legjobb lenne, ha nem lovallná így bele magát a sírásba. Különben mikor a hasa fáj, azt tudom, mert akkor húzgálja a lábát, de mi van akkor, ha kifeszíti a lábait, és úgy sír, de nagyon dulván? Most tudtam letenni egy hármas kiakadás után, de rohadt ideges lettem, mert már lila volt a feje és hiába csináltam bármit, nem hagyta abba, és ilyenkor annyira félek, hogy lesz valami baja, hogy már kétségbeesetten próbálkozom ezer mindennel, hogy abbahagyja ezt az eszeveszett sírást. Kép Szóval nem érdekelne engem, ha velem akarna maradni, csak ha már a kezemben van, ne kezdene ilyen dulva bőgésbe, mert fosok, hogy egyszer nagyobb baj lesz.

Eszti25! 12 óra után felkeltem, de eléggé fájt. Zuhanytam, és másnap már mászkáltam is. (este 10-re esett a 12 órával később, úgyhogy utána úgyis éjszaka jött) Amúgy az egyes események és emberek iránt érzett ellenérzésemet le sem írtam, félve vérbosszújuktól Kép

Fibi! hiába látom, hogy marha álmos a gyerek, már ásítozik, egyre jobban rí, és belelovallja magát, látom, hogy egyre fáradtabb, de nem tudom elaltatni olyan mélyen, hogy mondjuk ne ébredjen fel arra, hogy púzott egyet, amin aztán megint eltörik a mécses Kép . szegény babuci, mi baja lehet?

Johi! múlt hét óta Heni viszont csak kb. 100 grammot hízott, nem gáz ez? Most három hetes, 3350-nel született, 3100-zal jöttünk ki (ha igaz), és most 3450.

Ildi! szopi ügyben nem annyira vagyunk rendben, de eszembe jutottál a kórházban, hogy neked is egyetlen csecsemős segített. Próbáljuk most is cicire tenni Henit, de csészik szopni Kép , egy darabig esetleg rágódik rajta, aztán tiszta tejes arccal elkezd mérgesen ríni. Kép ilyenkor nagyon édi, úgyhogy gyorsan szoktam neki adni rendes kulacsoskaját is.

Ada! ki vigyáz a lányodra, amíg suliban leszel? hetente milyen sűrűn leszel elfoglalt? és nem durran majd be a cicid a suliidő alatt?

ancsipancsi

használt valaki közűletek Humana Baby Fitt tápszert? nekem eddig nem túl jók a tapasztalataim. asszem 2 napos használat után visszatérünk a Milupa Aptamilhoz.

ancsipancsi

Johi, amit irtal a dokirol az szimpi, de persze jo lenne tobbet megtudni rola... es azt nem tudod, pontosan hol rendel? meg esetleg a nevet? azert azt is jo lenne tudni, mennyi az annyi...
amugy meg, szerintem, a mostani dokink mindenkivel olyan, mint velunk. nem hiszem, h kivetelezne. bar persze ki tudja..Kép

Ada, akkor ezt most bebuktam egy kicsit. a boltot ismerem, de mar vettunk pelust. dragabbanKép. de azert koszi, h gondoltal rankKép

Eszti, nem semmi tortenet!!!

Juc, nagyon ugyi vagy!!!

Maya mikor? mondjuk vegso esetben, vagyis pl. Adaek kedveertKép a csut is jo nekunk. rajtunk ne muljon...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi: mintha az én gyerekemről írnál. Tök ilyen volt Fanni is az elején, nem mintha most nem az eleje lenne. De én is tök ki voltam akadva, talán emléxel is. Púúúzolmányozott és sírt mint az állat. Nekem ezen a nagyon behergelésen a camomilla C30-as segített. Azt adom neki mikor nagyon mérges. És magamnak is adok belőle, hogy én se legyek nagyon mérges. MOst hogy kapja, bár már egyre ritkábban már nem hergeli annyira be magát. Mert nálunk is ha púzott utána nem tudott aludni. Szóval én minden reggel készítetk neki 5*1 golyóbisból egy lötyit, vizzel feloldva és azt adom neki, ha rászorul a drága. Azóta tényleg jobb. Egy próbát megér ez a szer amúgy is kő majd fogzáskor és egyébként ha lázas akkor is. SZóval ez nem kidobbott pénzt.

Ancsi: lényeg, hogy gyarapszik. Szerintem nagyon szép a súlya. Fanni most még csak 4,5 kilós és már 11 hetes, szóval Õ nagyon pindurka pandurka.

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi, mi a legelején kaptunk vmi Humanát, de nem tudom, hogy az-e volt. Nekünk se jött be, kértem kicsivel édesebbet, mindjárt csend és domborodó pocak volt a válasz.
zanza

Ada,
LucaKépKép jól van, még szörcsög, de hőemelkedése már nincs, most épp klubtag Kép

Ancsi,
nem semmi csaj vagy!Kép Az jutott még eszembe: háton vagy hason alszik Heni? Mert fordítás is segíthet, Dóci pl. háton utált, hason meg tökjól elvolt Kép bár gondolom, már mindent próbáltatok. 100g nem kevés, főleg hogy már ilyen szépen túlszárnyalta a születési súlyát! Meg fogod látni, hogy a baba gyarapodása nem lineáris, lesznek 70grammos hetek, meg 270-esek is Kép

vera
kisün

ancsi,
nagyon jó hogy ilyen szép élménynek maradt meg benned a császár,kalapot emelek előtted!!!!!!eddig is,de most még inkábbKépmi humanat hamiztunk,de mivel bálint marha bukós volt, az AR -eset!!!!!!próbáljátok ki,hátha abbamarad.nekünk bejött.nem azt mondom hogy nem bukott hanem hogy jobb lett,de mondom,bálintból sugárba jött vissz a cuccKép

gigi
Vendég

Macsek! Nincs az e-mail cimed a profilodban! Akkor most hova irjak?
moosejaw

Recca: az annyi az 3500 per alkalom. De állítólag alapos és jó. Gyékényes utcában rendel és még én sem tudom a számát. El fogok kerékpárolni arra (Eszti nehogy megverj):-)) és megnézem. Vmelyik nap amikor bicaj képes vagyok, vagyis amikor a csajra tud valaki vigyázni. Aztán majd jól felhívom és megkérdezek mindent.

Egyenlőre azt nem értem, hgoy a dokim miért nem volt hajlandó felírni a lájtosabb oltást a 3hósra. Pedig neki aztán semmibe nem kerül, inkább csak nekem. Na majd jól felhívom.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johi, okKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsebi!
Takinéni jövőhéten jön, akkor megbeszélem vele a részleteket, hogy tud-e menni és mikor. Egyébként mekkora a lakás? És Neked milyen napokon jó???
Már elutaztatok Miskolcra mikor írtam, hogy a mi fél családunk is miskolci... sőt én is az voltam még 19 éve Kép

Nekem savoya bármelyik nap jó, egyenlőre, de még alakulnak más progik is a hétre ezért nem tudom fixre mondani...

Kisün!
Nagyon jók a talis fotóid! Kép Most már csak Mooseét nem láttam.
Moose!
Kérek szépen jelszót!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi!

Igérem nem bántalakKép igazából csak az idióta bicikliseket nem szeretem. De mint Zsebi is írta nem mindig ők a hibásak, hanem az autósok is hüjjjjjjjék!

Zsebi!

Te még jöszöl nékem egy fini süti recepttel! Mikó kapolom meg?

Ugy látszik Zsanciéknak jó volt a lagzi, mert még azóta nem járt erreKép
eszti25

Szokta vki nézni Győzikét?

Mai címlapon Blikkben, hogy a kutyusát megmérgezték! KépKép szegényt sajnálom, hiszen ő semmiről nem tehet csak egy kutyus!
Bár már jobban van, mert azonnal orvoshoz vitték. Az ember ezért az egyik legnagyobb állat!
eszti25

Vera!hason utál lenni, akkor még mérgesebb fejet vág Kép , úgyhogy a hátán fektetem általában.

Johi! a chamomilla c30-ból 5 bogyót oldjak fel, de mennyi vízben? akár 10 ml-ben cumisüvegben és itassam meg vele? most először az Espumisannal próbálkozunk, és utána a Chamomillával.

ancsipancsi

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a válaszokat.
Olyan jó a beszélgetéseteket olvasni....szóval, hogy mindent megdumcsiztok egymás között. Nekem két lurkóm van, de egyik terhességem alatt sem voltak olyan "sorstársaim" akikkel az ilyen dolgokat megbeszélhettem volna. Ha annak idején tudom, hogy léteznek ilyen topikok biztosan nem olvasok el olyan sok hülye könyvet a terhességről és a gyereknevelésről.

Nem baj, ha néha bekapcsolódom?

Moose
Ha időt engedi légyszi küld el az e-mailt. Köszike
macskabajusz

Ancsi:Végül is bármennyi vizben feloldhatod, mert akár be is adhatnád neki egyben az öt golyót. Én egy deciben szoktam kb.

Macskabajusz: gyere többször, tényleg jó a banda.

EsztI: ember tényleg legnagyobb állat, nem véletlen mondják. MÉg egy ilyen hülye fajt...

Kép
Kép
johanna1975

Moose!

Bocsi, nem biztos, hogy látod az e-mail címet, megint valamit elrontottam a regisztrációnál. Most pótolom: gyula.frey@pannongsm.hu
macskabajusz

Macsakbajusz!

gyere sokszor!

Moose!

bébi eledeleket megkaptam,köszönöm.Bár az édesköményes krumpli nyúlhússal kicsit meglepett.Te adtál nyuszinak nyúlat?

Neet!

Tálat is köszönöm szépen,bár kicsit üres voltKép

Eszti!

Neked is köszi a szállíttatást!

Döntsük el akkor Savoyát mert úgy intézem a hetemet.Legyen csüti jó!Akinek jó az visítson!

Juc
20170114224602

ancsi
A LÉNYEG:következő???????????????????Kép

macsek,
gyere mindigKépés mesélj kicsit magatokról!
Vendég

Jucus,
Izelítő, ezt rendeltem meg Kép

Kép

Bogárka,
Tényleg??? Nekem az apósom él Miskolcon meg az apukám is. De apukám nem miskolci csak oda költözött, viszont azuram igen!!!!
Köszi a közbenjárást takarítónő ügyben. 74 nm2 2,5 szobás a lakásunk. Elvileg csütörtök lenne igazán jó.

Eszti, értettem, recept rendelve.
zsebi2004

Eszti!

Én Bea asszonyt pl.nagyon bírom!

Juc
20170114224602

Zsebi!

Ez nagyon kis pipi!Én most átnéztem de semmi nem annyira.
Neked Savoya?
Juc
20170114224602

Johi!

Erre tudod mikor jöttem rá? Emlékszel még mikor budaörsön volt az Elektroworld megnyitója? Na akkor azért hogy olcsobban vegyenek meg vmit a bevásárlókocsikkal(amibe a 100as kell) ütötték egymást az emberek meg verekedtek, csak azért hogy pl 1 mikrót 10ezetért megvehessen 15ezer helyett!
Na ekkor azt mondtam hogy ez durva!

Ancsi!

Remélem Heninéál elmúlik ez az állapotKép nálunk is volt 1szer 1szer hogy lila volt a gyerek úgy sírt de szerencsére ez gyorsan elmúlt! Kívánom neked se legyen vele gondod és oldódjon meg gyorsan!
eszti25

Johi, oke, akkor kolcsonbe adom, de tenyleg szivesen!Kép

Ancsi, az alvasa majd kialakul szep lassan, tudom, hogy konnyu mar nekunk dumalni most, de az elejen en is paraztam, aztan megoldodott. A gyarapodasa miatt meg plane ne aggodj, engem ijesztgettek ossze-vissza, hogy sovanyka a gyerek, aztan most mar vannak hurkai isKép Most meg pici a gyomra, de ahogy nő, egyre többet bir majd megenni. Az elso ket honap nekem is remalom volt, de utana minden sokkal jobb lesz!
Bocsi, ha kisse kusza voltam, kisse alomkoros kezdek lenni.

KépKép
fibi

Zsebi!

VáromKép

Jucus!

Nagyon szívesen máskor is!Kép

Én mindig nézemKép most mondja a hugom hogy a Bejja asszony terhes?! Hallottál róla vmit?
eszti25

Eszti, igen, nagy az Isten allatkertjeKép
Amugy micsinaltok Savoyaban? Lödörögtök a bababótban?Kép
Macskabajusz, jééé, Te pasi vagy??Kép

KépKép
fibi

En sosem nezem Gyözikét, sztem nagyon gáz.

KépKép
fibi

Gigi! elméletileg a Humana baby fitt is bukásra való, de most néztük, hogy egy csomó "gríz" maradt az üveg alján, úgyhogy valami nem oké vele. Asszem visszatérünk egyelőre a Milupához. Sugárban bukás 2x volt, jól be is tojtam. Egyszer a konyhakövön placcsant Kép

ancsipancsi

Jelentem nekem Savoya szerdán lenne igazán jó, de lehet, hogy csütörtök is megoldható.

És egy kis feladvány, segítsetek ha már dokitéma is volt ma:

tegnap hazaindulás előtt találtunk Brúnó füle mögött egy- egy csomót, napok óta kicsit nyűgi, de a fogzásnak tudtuk be. Lázmentes még hőemelkedés sincs.Tegnap este apjuk azért azt mondta vigyük el a gyereket orvoshoz, úgy hogy nem tudjuk mi baja van ,ne induljunk neki az éjszakának (még, hogy az anyukák aggódnakKép ) Lakótelep alján van egy dokinéni aki vasárnap este rendel - rutinos mi????? - lementünk megnézte mondta, hogy ez bizony nyirokmirigy és, hogy elől is vannak duzzadtak, torokba benéz, hát ez tiszta genny, kenet vétel antibiotikum felírás. Kifelé menet utánunk szól, hogy ráérünk másnap kiváltani. Na ekkor elbizonytalanodtam, hogy mi is a helyzet, recept azóta is tárcámban lapul, ma levittem a dokinénihez délután. Tapogatja a nyakát, nézi a torkát, igen igen ez bizonya torokbaj, szedjen vitamint - persze ez már nekem szimpatikusabb. DE most akkor mi van? Ha nem vagyok óvatos akkor azonnal antibiotikummal tömik a gyereket, de én nem tudom eldönteni, hogy tényleg kell-e vagy sem, nem vagyok orvos....

Szóval most itt állok és fogalmam sincs mi lenne a gyereknek JÓ.

Tipp????, tudom keressek új orvost Kép
zsebi2004

Gigi, Te az a Gigi vagy, aki Dunavarsanyban lakik, es elkuldte nekem postan a Lelki koldokzsinor c. konyvet? Bar, ugy remlik, neki Oliverje szuletett, de o is Gigi volt...

KépKép
fibi

Szia Csajok!
Párom focizik, így megint van időm irogatni.

Fibi!
Nálunk van egészséges tanácsadás, ami azt jelenti, hogy hetente 2-szer leviheted a gyereket a dokinénihez, amikor a szurit adják, súlymérésre és ah bármi problémád van. A lényeg, hogy a gyerekek nem betegek.

Johi és Ildi!
Ti is idejártok az építész utcai gyerekrendelőbe. Kia dokitok? Nekünk a Szakolcai doktornéni.

Kisün!
Jaj örülök! Majd írok mélt, hogy mikor.

Hajrá Jucus és éljenek a vezető Anyukák!

Zsebi!
Alapjáraton nekem nincs gondom a biciklisekkel így veled seKép, csak akkkor ha a gyerekem biztonságát veszélyeztetik. Már több száz méterről láthatott a faszi volt ideje átgondolni mit csináljon. Ha a gyerek nem lett volna becsatolva, akkor a betonon landolt volna és el se tudtam volna kapni. Úgy érzem ezért egy bocsánatkérést megérdemeltem volna.

Moose!
Jövő héten nektek melyik nap nem jó?
beetrix

Zsebi, ha nem lazas, akkor sztem ne adj neki antibiotikumot. Mondjuk en alapbol homeo-parti vagyok. Vitamin, tea, stb inkabb.

KépKép
fibi

Fibi!

Savoyában van 1 tök jó kvzó, és ott duma , babák, mamák, sütik, jeges kvk stb. De jó mert lehet dumizni és kimozdulniKép

Most lesz a discovery chanelen vmi tök jó műsor! nézzétek lányok!! 22.00kor kezdődik az emberi testről lezs vmi. de a bemutatója baromi jó volt
eszti25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: