Sziasztok!
Csak éppen bekukkantottam, mert tegnap este, és egy kicsit ma reggel is eléggé szurkált a hasam, és inkább a fotelben üldögélnék ma, és nem a gép előtt. (igen, tudom, a szurkálások elég szokványosak ilyenkor, viszont cseppet sem kellemesek, és ha pihengetek, akkor elmúlik).
Szépem, jó utat!

A szonda pedig abszolút túlélhető, a lényeg, hogy ne engedd, hogy a frászt hozza rád előtte, mert akkor nem tudsz lazítani, és az a legfontosabb.
Cypruuuus! De jó, hogy itt vagy. Nekem is felugrott a prolaktin a másodiknál, én is Bromo-t kaptam rá, de igazad van, lehet, hogy mi sem vágunk bele, ha még a stimuláció előtt kiderül.
Katóc, télleg, a fülem eszembe sem jutott, pedig milyen logikus lenne – szülészet-fülészet… Ami a pesszimizmust illeti, szerintem az a leggyönyörűbb időben is elfogja az embert (engem biztos), de tény, hogy ez a nyálkás, borús, sötét gusztustalanság, ami most kint folyik időjárás címén, elég sokat ront a helyzeten. (Gondolkodtam egy darabig, hogy hol élsz, ahol szahara(i) időjárás van, mert itt konkrétan két napja kitartóan esik, aztán dekódoltam ám!

)
Tatulány, az Istvánban szeretnék. Az közel van a lakásunkhoz, a kiszemelt doki rendelője meg a munkahelyünkhöz. Ráadásul nagyon megbízom benne, pedig először csak a fent említett logisztikai okok miatt mentem el hozzá tavaly nyáron. Le sem merem írni, még csak 5 hónapja próbálkoztunk, persze sikertelenül, de nekem megvolt az az előnyöm, hogy tudtam, nincs minden rendben a hormonjaimmal. A korábbi orvosom gyógyszerrel valamelyest rendbetette a ciklusomat, de sejtettem, hogy valószínűleg nincs peteérésem. A doki megvizsgált, majd röviden közölte, hogy akkor talán ballagjunk el a Zurammal egy meddőségi szakrendelésre, lehetőleg a Kaáliba, és készüljünk fel, hogy minden szempontból kemény menet lesz. Tulajdonképpen azért mentünk most vissza hozzá (majdnem pontosan egy évvel később), mert akkor őszintén megmondta, hogy ő ehhez nem ért, egy darabig tudna kezelgetni, de az felesleges pénzkidobás lenne, és az idő is telik. Mondta mindezt a magánrendelésén! Őszintén szólva úgy igazán akkor kezdtem ezt értékelni, mikor olvastam, hallottam, hogy itt némelyik lánnyal mit műveltek nőgyógyászok. Bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem, csak mindig öröm, ha az ember összefut egy normális orvossal.
Ági, igen, Álomszép embriók > 1

Jaj, de jó, már biztos indulsz értük.
Megyek én is, forró tea, pokróc, fotel + könyv. Nem hiszem el, hogy szeptember eleje van…