Ragik KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, ezt tudtam, a D+-ról, de azt nem, hogy mivel nekünk 3embriócska lett, ezért nem tenyésztették tovább. Jól értem, ugye?:D
Köszi az infót!!!!
Hanyatka!
KÖSZI ismét, még nagyon kellenek a ragik!!!!!!!!!
Amikor 29-én mennünk kell Apánkhoz Tatuval, Zelnek 27-én szerintem (amennyiben addig minden terv szerint halad minenkinél) (ÍGY LEGYEN, ÁMEN!!:D), szóval ott milyen vizsgálatok lesznek? Ultrahang? Nem tudjátok?
Yami! Te Apánkat választod szülni? Mi vagy Őt vagy Vass dokit, ha Apánk ngyon be lesz havazva. Olyan jó érzés ilyen biztonságban lenni, tényleg úgy van, ahogy a lányok írják!
Persze, nekem is meg kell tanulnom kezelni helyzeteket addig...
Képzeld, ma voltunk a Choragon injekción a Jánosban (utolsó előtti:D) és eddig is tündéri volt mindenki, akár éjfélkor mentünk, akár délelőtt. Most egy nagyon kedves szülésznővel hozott össze a sors, aki Apánkkal kezdte a pályát...
Drága Cseka! Kérlek, még ne dönts!!! Majd higgadtan!!!
Tökéletesen megértem minden érzésed, de ismerve magam, elég hasonló lehet a temperamentumod, ahogy leírod a történéseket, szóval nekünk nem szabad elhamarkodnunk a lépéseket/döntéseket:D:D!!!
Apánk mellett voksolok!!! Bocsánat, ha ezzel nem azt írtam, amit talán hallani szeretnél. Hidd el, egy új, idegen orvosnak semmi sem drága!!! Apánk van irántunk a legnagyobb felelősséggel!! Ő is átmegy velünk az egészen, mindent megtesz, hogy kisbabánk lehessen, ezért Ő sokkal jobban félt Téged, minket!!! Én sem szeretnék majd amniont, ha végre már ott fogunk egyszer tartani, ha minden más rendben lesz, de mi úgy nézzük, az a kockázat, Ő pedig úgy, hogy ez. Te már döntöttél, minden rendben is lesz, de engedd meg Neki, hogy Ő még morogjon. Aztán majd minden szépen elsimul, meglátod!!!!
Pusszantás Mindenkinek, Bodza