A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsembike!
Ragik KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, ezt tudtam, a D+-ról, de azt nem, hogy mivel nekünk 3embriócska lett, ezért nem tenyésztették tovább. Jól értem, ugye?:D
Köszi az infót!!!!

Hanyatka!
KÖSZI ismét, még nagyon kellenek a ragik!!!!!!!!!

Amikor 29-én mennünk kell Apánkhoz Tatuval, Zelnek 27-én szerintem (amennyiben addig minden terv szerint halad minenkinél) (ÍGY LEGYEN, ÁMEN!!:D), szóval ott milyen vizsgálatok lesznek? Ultrahang? Nem tudjátok?

Yami! Te Apánkat választod szülni? Mi vagy Őt vagy Vass dokit, ha Apánk ngyon be lesz havazva. Olyan jó érzés ilyen biztonságban lenni, tényleg úgy van, ahogy a lányok írják!
Persze, nekem is meg kell tanulnom kezelni helyzeteket addig...:D
Képzeld, ma voltunk a Choragon injekción a Jánosban (utolsó előtti:D) és eddig is tündéri volt mindenki, akár éjfélkor mentünk, akár délelőtt. Most egy nagyon kedves szülésznővel hozott össze a sors, aki Apánkkal kezdte a pályát...:D Eltettük az elérhetőségét:D:D, ha érdekel majd:D:D!!?

Drága Cseka! Kérlek, még ne dönts!!! Majd higgadtan!!!
Tökéletesen megértem minden érzésed, de ismerve magam, elég hasonló lehet a temperamentumod, ahogy leírod a történéseket, szóval nekünk nem szabad elhamarkodnunk a lépéseket/döntéseket:D:D!!!
Apánk mellett voksolok!!! Bocsánat, ha ezzel nem azt írtam, amit talán hallani szeretnél. Hidd el, egy új, idegen orvosnak semmi sem drága!!! Apánk van irántunk a legnagyobb felelősséggel!! Ő is átmegy velünk az egészen, mindent megtesz, hogy kisbabánk lehessen, ezért Ő sokkal jobban félt Téged, minket!!! Én sem szeretnék majd amniont, ha végre már ott fogunk egyszer tartani, ha minden más rendben lesz, de mi úgy nézzük, az a kockázat, Ő pedig úgy, hogy ez. Te már döntöttél, minden rendben is lesz, de engedd meg Neki, hogy Ő még morogjon. Aztán majd minden szépen elsimul, meglátod!!!!

Pusszantás Mindenkinek, Bodza
bodza2005

:roll: :shock: :roll: :shock:
Az hülye ötlet, hogy a Mammutban vagy MOMban találkozzunk?
Ahogy olvasom, ki, merre lakik, metró stb. elérhetőség alapján az jó lehetne esetleg.
:roll: :shock: :roll: :shock:
bodza2005

Sziasztok!
Yamita, eléggé kiakasztott, amit a zárójelentésedről írtál, hát nem semmi. De örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.

Beber, az a gyerek… Hát a padlóra olvadtam, annyira édes. :) Ja, és utólag is minden jót kívánok a házassági évfordulótok alkalmából!

Ági, gratulálok! :)

Cseka, most beállok én is a lelkigondozói csoportba, (bár látom, jobban vagy, azért nem állom meg) szerintem se szívd mellre, biztos nem személyes. Néha velünk is barátságtalan volt, de ez biztos nem nekünk szól. Rossz hírt kaphatott, vagy megint van valami hüjje rendelet. Asszem, a leszívás után fakadt ki előttünk, csak lestünk, meg se mertünk szólalni, akkor volt az, hogy jobban fogják ellenőrizni, hogy mennyire volt indokolt a császár, na ezen őrjöngött, de majdnem szó szerint, mert ugye a lombikosokat könnyebben megcsászározzák, ha a legkisebb probléma is van, nem beszélve az ikres lombikosokról, és most ezzel, hogy szigorítják dolgot, kockáztatják a lombikos babák épségét. Olyanokat mondott, hogy otthagyja ezt a szar szakmát, meg ilyesmi. Köpni-nyelni nem tudtunk. Akkor persze egyértelmű volt, hogy nem miattunk dühös (hanem, ha áttételesen is, inkább értünk), de máskor is ilyesmi lehet mögötte.
Hm, az nekem eszembe sem jutott, hogy ha lesz találkozó, akkor ne mehetnék el. De most megkérdezem: elmehetek? (már persze, ha el tudok menni…) Mert én már elhagytam Apánkat!
február

Mi lenne, ha mindenki elküldené mondjuk nekem az emil címét, én összeállítanék egy listát és elküldeném priviben szintén mindenkinek, hogy meglegyen, ha bármi olyat szeretnénk küldeni egymásnak (fotó, lakcím, körmail, találkozó, bármi), amit itt nem szívesen publikálnánk, de jó lenne eljutattni mindenkinek. Fú, de bonyolult lettem, de értitek. Na, mit szóltok? Ha teccccik az ötlet, akkor várom a mail-címeket priviben.
bodza2005

Bodza, szerintem Pesten minden jó, ami valamelyik metró közelében van, amennyiben valamelyik metró közelében laksz. A Mammut hangosabb, a MOM-hoz bonyolultabb eljutni.
Ja, amikor visszamentek, csak egy UH lesz, a továbbiak, gondolom, attól függnek, hogy nála maradsz-e. Nekünk 10 nappal később már a saját orvosomhoz kellett menni.
február

Szerintem jó ötlet, csak van vagy három email-címem, még töprengek, melyik legyen.
február

Beber! Csatlakozom: Boldog Évfordulót!!! Kép

Február! Még lyó, hogy ott a helyed!!!!!:D:D:D
Igen, nagyon nehéz lehet Neki (Dévisz): egy csomó felesleges baromság, ostoba rendelet, egyéb + éjjel-nappal dolgozik, hétvégén is!!!
Írj olyan jó kis sztorikat még sokat, légyszi'!!!!!! Annyira birom, ahogy leírod a történeteket!!!:D
bodza2005

Február!
Ok, várom!!!!!!!!!!!:D:D
Akár a Jégbüfé is lehetne és beülünk valahova.
Lécci mindenki tegyen javaslatot, mert már olyan jó volna ez a találkozó tényleg!!!
Te vízöntő vagy??:D
B.
bodza2005

Bodzaaaa :oops: :)
február

Hihi :lol: :lol: :lol:
bodza2005

:shock: Igen, vízöntő :shock:
február

köszi Február! Te is ari-bari vagy:)

És mit szólnátok, ha egy teázóba mennénk? Vagy egy nagyon jó kávézót tudok pl. a Liszt Ferenc térnél. Isteni a kávéjuk és hangulatos a hely, nasi, szendvics is kapható, ha valaki megéhezik...Trieszt kávézó a neve...babásoknak, szoptatósoknak: minden kávéfajtájukat megcsinálják koffeinmentesből is...

Kép
cseka

Már éppen kezdtem felhördülni, hogy KÁVÉZÓÓÓÓÓ???? de aztán a koffeinmentes szó megnyugtatott. De jó volna, ha a találkozó idejére mindenki csak koffeinmentest ihatna...
Ja, de a Jégbüfé is tetszik.
február

Yamita, Bébé, Hanyatka, Február, Zsembi, Beus, Ági, Kagyló, Szépem, Moszatka, Manóka, Tatu, Zel, Albi, Cseka, Grilli, Gizmix, Finch, Katóc, Szimó, Andi, Babóca!

Kép
bodza2005

Juj Beber!Házassági évforduló???Gratulálok és minden elképzelhető jót Nektek!

Nekem igazából bárhol jó lenne a találkozó.El lehet kezdeni javaslatokat adni...
Bodza!Jégbüfé???Az meg hol van???

Yamita!Köszi.Hát sajna nincs annyira közel,hogy oda járhassak :( :lol:
hanyatka

Mindegyik szupiiiii, nekem legalábbis!!!!!!!! A kvzóról jutott eszembe, hogy a Jókai utcában van egy hatalmas, autentikus :-) indián teázó (2000féle tea), isteni és hangulatos. Ott van szeparé ;-) is!!!
:D:D:D:D:D
bodza2005

Bodza!Ez naon szép....köszönjük!Tündi vagy! :wink:
hanyatka

Sziasztok!

Csak kapkodom a fejem, egy délelőtt marad ki, és oldalakat írtatok.

Cseka! Annyi jót írtak a lányok. Valahogy mintha mindenkinek igaza lenne... Egy dolgot tarts szemed előtt. A baba és te vagy a fontos. Ha megnyugszol, könnyebben el fogod dönteni, mi lenne a leghelyesebb.

Beber! Nagyon szép kisgyerek Pistike! Nem csak a karja olyan, mint egy játékbaba!

Bodza! Jól számoltál? Nem 17-én kéne nekem menni, nektek meg 19-én?????? Mert 27-én volt a beülti és Dévai dr azt mondza talizunk 21 nap múlva. Ha csak valami nem jön közbe.

Zsembi! Köszi! A ragit!

Bodza, Tatu! Ragik úton felétek!! ++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

Ühüm, azon a környéken vannak jó helyek. Ráadásul eléggé központi hely. (Szeparé...! Remek.)
február

Hanyatka! A Jégbüfét már csak a nagy öregek ismerik, mint találkozási pontot, olyanok, mint én :D:D:D!! Hihi!!!

Február! A férjem szintén vízöntő! Az egy jó kis jegy ezek szerint:D:D
bodza2005

Bodza!Privi ment.

Értem én,hogy csak az öregek ismerik,de azért nem meséled el,hogy hol is van?Már én sem vagyok túl fiatal... :lol:
hanyatka

Bodza, az én férjem is vízöntő, szerintem is kiváló csillagjegy. Mondjuk azt nem gondoltam soha, hogy ennyire ordít...
A szívecske szerintem is aranyos, köszönjük!
február

Jaj, most olvasom, mit írtam, szóval azt nem gondoltam, hogy ennyire ordít rólam, hogy vízöntő vagyok, nem azt, hogy a férjem ennyire ordít... (Nem is ordít, csak duzzog :) )
február

Hanyatka!:-)
Megkaptam! Köszi!!!! Akkor mostantól gyűjtöm a mail-címeket, ha megvannak, akkor küldöm Nektek!!!
Úgy nevettem, ott van a Ferenciek terén.:D:D

Zel! Elírtam, bocsika!!! Igen!!! Detto ragacskák szágulanak feléd!!!!!!:D

Vízöntő! Igen, arra tök lyó helyek vannak;-). Ez az indiános azért lenne szuper, mert a szeparéban:D jól ellehetnénk+babával is jöhetnének oda a csajok!!!
bodza2005

ferenciek tere jégbüfé. nekem mind1 a hely, megyek bárhova, csak lehe4ssen a közelben parkolni. nem haragszom én a kisbetűkért, én is azzal írok, mert pötyögök 1 ujjal pistike a vált.kedvéért szopik. cyprussal mi van, kezdett már??? hallod cyprus, hol vagy??? pisti köszöni a bókokat, puszikat majd élőben oszt :wink:
beber77

Sziasztok!
Én is mehetek a talira- igaz most parkolópályán vagyok ezért nem is írok, de hűséges vagyk és mindennap elolvasom a soraitokat. Szerintem függő vagyok csak nem ismerem be.

manoka
manoka71

vmi barom nő megint kiugrott a 2 éves gyerekével a 4.ről. kbarcikán. az állatja.
beber77

Beber! Köszi!!!!!! Megkaptam!!!:D:D

Február! Miért ordít a Drágád? Már megint nem bújsz ODA??????Tessék bújni!!!:D:D
bodza2005

Tényleg, akartam én is kérdezni, hogy Cyprussal mi van, használt-e az a durva antibiotikum. Remélem, nincs semmi gond.
február

szia manoka, de jó "látni"! hogy vagy?
beber77

Bodza, nem ordít a Zuram, egyáltalán sosem szokott, ha valami baja van, duzzog. De most nincs itt, dolgozik, és fogadjunk, hogy minket olvas :)
február

Szia Manóka!
február

köszönöm, vagyok csak a háttérben, :)

manoka
manoka71

Szia drága Február!
örülök, hogy minden ok veletek, figyelemmel kísérem az írásaidat, és jókat nevetek rajta.

manoka
manoka71

Pistike nagggyon cukor! Nekem a Roden-es tetszik, a Pisti, a gondolkodó :D:D!!!
bodza2005

Köszi, Manóka. Te hogy vagy? Olyan hüjjén érzem magam ettől a kérdéstől, mert persze hogy lennél...
február

na az épp egy hónapja készült, azóta csak hízott :shock:
beber77

Február! Mailt vettem, köszi!!!!!!!!!!! Értettem!!!!:D:D:D
Jaj, már, hát gondoltam én, hogy nem ordít!!!

Cyprus! A szív Neked is "küldődött", véletlenül kihagytalak, pedig 5x átnéztem, nehogy valaki kimaradjon!!

Manóka! De jó, hogy itt vagy!!!!!!!!!!!:D:D
bodza2005

Szia Manoka!

Jobban vagy egy picit?

Az indiai szeparés hely az nekem is szimpi naon!

Kép
cseka

Gondoltam, hogy gondoltad. :)
Akkor jó, nem voltam biztos benne, hogy elment a pü.
február

ő is örül ha veletek beszélek, mert rághatja "csak úgy" a cicit kedvére, különben nem nagyon hagyom cuclizni :P úgyhogy ismeretlenül is imád titeket.
beber77

Bodza néni, az én címemet is megkaptad? Köszönjük a szivedet!!! :lol:

Kép
cseka

a körülményekhez képest jól vagyok. Ne érezd magad hülyén, :)
A péterfyben voltam a múlt héten szerdán reggel volt a műtétem és 13.00 körül már haza is jöttünk. Csak pozitívan tudok nyilatkozni az ott dolgozókról, profik, humánusak és ettől több nem is kell. A tévedés esélyét csökkenti, hogy az orvosomon kívül más is megvizsgál (főorvos) és megkonzultálják a teendőket, csak ezt követően megfelelő előkészítés után kerülsz bármilyen beavatkozásra. Úgyhogy fizikailag nem nagyon éreztem meg szerencsére. A lelkem, pedig idővel begyógyul. Gondoltam, hogy nem jövök közétek, de másnap már a fórumot olvastam. Most van 3 hó kötelező várakozás utána meglátjuk. De hidd el örülök nektek nagyon, :)

manoka
manoka71

Sziasztok Drága Lányok!

Juhééééjjj! Újra van internetem!!! :D

Annyira hiányoztatok! Múlt szerdán besz....rt a modemünk, és azóta se kép se hang. Most ment el a drága szerelő bácsi, és végre olvashatlak benneteket. Ahogy látom, lesz mit. :D :D

Addig is:

Drága Bodza, kismami SEMMIFÉLE nyers cuccot nem eszik, oké? :D

Hanyatka, édes vagy! Mit iszol? :D Jó lenne, ha csak 33 lennék, de sajna a táblicskuba jó évszám vagyon beírva. :D

Apropó tábla: Grillázs tök szupi az új tábla!!! :D

Február, mikor az uccsó lombikon voltam, volt egy 40 éves csajszi. Van egy 18 éves lánya, azóta semmi. Neki első lombikja volt ez, és egyből egy. Remélem, hogy azóta is rendben vannak. Úgyhogy Ő is csodamami, mint Te. :D

Majd még olvasom tovább a topikot, de addig is Mindenkinek millió puszi!!!!

Ja, és Ági tényleg jó virtuális fenékberugdosásban, úgyhogy vigyázzatok!!! :lol:

Katóc
katóc

na,már tudom is a jegbüfét....köszi Bodza :lol:
Szia Manóka!Örülök,hogy itt vagy,ha háttérben is.Te is gyere a talira és mindenki aki tud.
Ha már sikerül megbeszélnünk a helyed csak az időpont marad :lol: Milyen kis lüke vagyok,hisz ez elég egyértelmű,csak örömködök magamban,hogy már elkezdtünk beszélni a lehetséges helyekről :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Manóka, elhiszem. És örülök, hogy fizikailag legalább nem annyira viselt meg. Kívánom, hogy az egyéb sebek is gyorsan begyógyuljanak, és legyen sok erőd a továbbiakhoz.
február

Ha véletlenül hó végére találtok időpontot, akkor nem tudok menni mert szept.27-én utazunk, akkor nélkülem randiztok.

manoka
manoka71

Katóc, addig mondogatjátok ezt a csodamami-dolgot, amíg magam is elhiszem :) (persze, az egy nagy csoda, hogy sikerült, pláne, ha azt nézzük, hogy indult a dolog...)

Lányok, nekem kifolyik a szemem, lelépek. Sziasztok!
február

Manóka!Jót fog tenni a nyaralás,élvezzétek,engedjétek el magatokat!
Katóc! Tényleg nem gondoltam volna.

Én egyet szunyókálok azt hiszem,nagyon álmoska lettem,majd jövök még.
Puszkóóó nektek!És....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Cseka! Hát, még ha indiai lenne, de INDIÁN!!!!!
Lehet, hogy diszlexiás voltam és elírtam??:D:D:D
Fúúúú, de rossz kislány vagy!!!! Na, megállj csak!!!!!!!!!!!!!!:lol:
Még nem jött át, mindenkinek jelzem ezután, ha megkapom, jó, hogy nehogy má' ne tugggyam összegyűjtögetni!!:D:D
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: