A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Igaza van Lexinek eszedbe ne jusson magadat hibáztatni, bár én is ezt tettem, nekem kutya ugrott bele a hasamba, na akkor azt gondoltam ennyi volt.... :oops: :oops:
Aztán rájöttem hoyg mi van azzal aki mozdulatlanul pihen ésa friss levegőt se meri beengedni a szobába úgy vigyáz magára aztán mégsem sikerül...
Szal nem ezen múlt hidd el.
TAlán az orvos meg tudja mondani hoyg miért nem...NEkem csak széttárták a karjukat hogy ez most így lett ki tudja miért.Ez a legszarabbmert azt mondja hoyg ez vagy az volt a baj de nem baj legközelebb...
NA mindegy azért menj el holnap, tudod itt eg ypáran már jártak úgy hogy véreztek aztán mégis :) Hátha...

LExi látod Te is ezt mondod ne magát okolja, akkor magadnak is mondogasd hátha egyszer végre valahára el is hiszed... :oops:

Én is ezt teszem, nyár óta már olyan baromságokat kitaláltam hoyg múltkor egy barátnőm lehülyézett és mondta hogy : látom időd aztán van gondolkodni..." :?
madrin

Sziasztok,
itt Törpapa, mellettem fexik a Törpe és a pocakjában a pocakmackó :D
Mindenkinek drukkolunk, mindenkit puszilunk és nagyon várjuk a 27-ét, akkor lesz a vérvtel.
Törpe is itt integet mindenkinek

Törpe

Kép
törpehzs

Hello a Törpe családnak :)

Drukkolunk, de ez aztán szuper hír :)
madrin

Mazsola
Sajnálom és tényleg nem a te hibád!!!!

Törpi
Millió Kép

Vic
Kép
gabicsibe

"Törpecsalád!"
Sok reményt és hitet, Karácsony után pedig nagyon jó híreket kívánok neketek!!!!!!!!!
:)
mazsola02

Lexi, Madrin!

Tényleg igazatok van, nem szabad hibáztatnia magát az embernek, csak akkor is, Tudjátok, legalább ott volt a remény :oops:
És tényleg az a legrosszabb, hogy ez az év nem csak ebből a szempontból volt nagyon rossz.

De holnap mindenképp megyek, már úgyis kivettem a szabinapomat, úgyhogy mindegy hol ücsörgök, BMC vagy otthon.
mazsola02

Madrin
Mondogatom én, hidd el, de az emberek többsége (én is) racionális lény. Mindenre magyarázatot keresek és a miérteket. Nem tudom elhiszem-e valaha önmagamnak, hogy nem miattam nem él már.
Próbálom!

Mazsola
Neked még annyit szeretnék üzenni, (remélem átmegy :lol: csakhogy stílusos és Péli Barnás legyek) Ha a terhesség nem stabil, akkor inkább most mondjanak Neked nemet, minthogy rettegés legyen a terhességed és esetleg a vége tragikus. Bár ez sem igaz minden esetben, mert az enyém is nagyon stabilnak indult, aztán nézd meg mi lett belőle. Minden nap eszembe jut, hogy miért nem úgy volt, hogy egyszerűen csak nem sikerült, mint a több esetben. Miért kellett hozzá ez a dráma????? Ha nem, akkor nem, tehetetlenek vagyunk, de ebben a fázisban jár a legkevesebb fájdalommal, mármint az eredményhirdetéskor. Akkor és ott sok(k)nak tűnik, de soha ne tudd meg, hogy még azt a legkönnyebb elviselni. Remélem érthetően írtam le a gondolataim lényegét. Ha most nem, akkor legközelebb sikerül, de egészséges maradtál. Lelkileg is csak annyira nehéz, amit még el lehet viselni (akkor én se így éreztem, amikor ebben a cipőben jártam, de sajnos most már tudom, hogy így van)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bobcsike????????????????????? Merre vagy????????????????????

Látom, ez a hit-kérdés mindenkit beindított, legalább felpörgött a topic. :lol:
Tegnap újabb ismerősökről derült ki, hogy babát várnak - igaz nem akartak még babát - oké, ez tök természetes, mint ahogy az is, hogy most már folyamatosan derül ki egy-egy kolléganőről is ugyanez. Ma pedig a volt osztálytársnőm jelentette be, hogy a 3. baba jön, és képzeljétek, ők a férjével csak megegyeznek, hogy melyik hónap legyen, és eddig mind a háromszor sikerült elsőre. Hát mondtam neki, hogy beavathatna, hogy kell ezt csinálni! Most csak arra koncentráltak, hogy a Jónás-módszerrel az is bejöjjön, hogy fiú legyen! Na, ha még ez is összejött, akkor végképp eltátom a szám, hogy ez a fogantatás így is tud működni! :D

Madrin
Dehogy bántott meg a dolog, ezt Lexivel priviben is kitárgyaltuk, és nagyon remélem, hogy én se bántottam meg senkit!!!!! Nem állt szándékomban, egyszerűen kibuggyant belőlem. A férjem hülyének is nézett, hogy miért írok ilyenről. Az aurában például nem nagyon hiszek.
Sajnálom, hogy még mindig szenvedsz!!! Nem semmi, hogy ilyen fájdalmaid vannak! :(

Gabikámmmm
Megkaptad a névnapi mailemet??? Remélem! Már a 14. hétben vagy! Te jó ég! Hogy rohan az idő! Múltkor Gicánál, Jucinál, Lukinál éreztem, hogy emlékszem a beülti napjára, meg még régebbi emlékeim is vannak ,most meg már a másikon a szoptatásról csevegnek. Olyan furcsa! Mintha csak most lett volna!

Vic!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az nagyon bosszantó, hogy ha egy fiatalabb kiakad, hogy ő már mennyi idős! :lol: :lol: Tudom, mert nekem is mindig ezt mondják a nálam idősebbek! :oops: :oops: Szóval örülj, hogy csak ennyi vagy még itt köztünk!

Bibar
Aranyos voltál, hogy múltkor vigasztaltál minket a te eseteddel! :wink: Sok puszi!

Mazsola
Tényleg ne edd magad, ennyitől csak nem lett semmi! Mostanában nekem is egyre rövidebbek a ciklusaim, nem tudom, mitől van. Azért még add fel, ahogy a többiek is írták!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Jó reggelt mindenkinek!

Most készülődöm a BMC-be és tudod, Lexi, maximálisan egyetértek veled abban, hogy inkább ne is kezdődjön el semmi, mint hogy ötödik hónapban búcsúzzon el az ember a babájától. Ezt tényleg még az ellenségének sem kívánná az ember :oops:
Most most már tényleg mindegy......
Bár csodák még létezhetnek, ahogy Madrin írta :)
Nos, szép reggelt mindenkinek!
mazsola02

Sziasztok!

Drága Mazsola!

Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"

Szeretném ha kis emotjaid mosolyognának. Lehet, úgy érzed most itt a világ vége, de ne vozd be a rosszat. Még nem voltál rákészülve a befogadásra. Picit lazíts. Ne okold magad és a párod. Mert valami nem jön össze, nem érsz kevesebbet, nem vagy rosszabb. Nézz előre, ne hátra, mert a lehetőségek korlátlanok, hozd magad helyzetbe. Ne haragudj, hogy ezt írom, mélységesen sajnálom a történteket és szívesen megölelnélek, de van tovább is.
A kudarcok csak erősítenek.
moncso70

Lányok!
Hogy viszonyultok a gyógynövényekhez?
moncso70

Vic!
Boldog szülinapot!

Nefke
nefke

Sziasztok!

Sajnos ez most nem sikerült!

Csak januárban folytatjuk a következőt. Ennyi....

Köszi aki drukkolt nekem!

Kép
bobcsike

Sziasztok!

Törpe,
Gondoltam Rád tegnap! Olyan jó érzés visszakapni! :)
Pihenj sokat!

Mazsola,
Nagyon sajnálom, hogy megjött. :( Azért még várjuk meg az eredményt!

Gabi,
Így utólag is Boldog Névnapot kívánok!!!

Kép
mofly

Bobcsike!
Nagyon sajnálom. : ((((((

Nonóka!
Mizújs?

Törpe!
Drukkolok nektek!!!!

Mazsola!
Sajnálom hogy megjött.

MOncso!
Én amikor csak tudom alternatív gyógymódokkal, pl gyógynövényekkel kúrálom magam ha rám fér. Pl múltkor mikor volt a felsőlégúti bajom hársfateát, csipkebogyó teát ittam, stb.

Kép
vucuska

Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntést! Aranyosak vagytok.

Mazsola,

Lexinek és a többieknek igaza van, (bár Lexinek is hiába magyaráztuk, de azért jó, hogy végre elhitte a dokijának is, hogy nem ő volt a hibás. Soha ne hibáztasd magad, ez nem könnyű mert néha én is rágörcsölök, a mi lett volna ha nem teszem ezt meg azt...szóval nem szabad) Emlékszel írtam, hogy nem is tudtam hogy terhes vagyok, mert rendesen megjött. Azon a hétvégén wellnessezni voltunk. 2 napig szaunáztam, fürödtem egy picit, megmásztuk az Írottkőt, a konditeremben voltam futópadon, haspadon, bicóztam, evezőpadoztam mégsem akkor ment el. Ha egy baba jó helyen tapad meg, akkor onnan nehezen, de sajnos ki lehet mozdítani. Nekem másfél hétre rá jött a vetélés, úgyhogy biztos nem a megerőltetéstől volt, ha igen akkor már elment volna rögtön akkor vagy utána.
Viszont idegileg kivoltam a vizsga miatt, és szerintem ez többet ártott mintha részt vettem volna egy maratonon. Ha ideges vagy többet ártasz vele.

Még egy példa: a barátnőm tavaly fogigátló mellett esett teherbe. 2 hónapig nem tudta hogy terhes. Elmentek Disneylandbe, fölült mindenkiféle centrifugára, hullámvasútra, mittomén még mire, végigmászták egész Párizst gyalog semmi baja nem volt. Az már más kérdés, hogy a pici a hormonok miatt beteg volt, és a párja meg lelépett Kínába. De nagyon erős volt a baba, szerintem csinálhatott volna bármit, még így betegen is megmaradt.
Szóval nem a telefonon múlott hidd el.

Bobcsike?

Nefke,

Örülök hogy jelentkeztél, és hamarosan el tudjátok dönteni hogyan tovább. Azért még ott vannak a fagyik, ők m ég rátok várnak.

Moncso,

Válaszolok majd e-mailen csak még nem volt időm. Gyógynövények? Mostanában én is egyre többet gondolok erre. Iszom zöld teát, azt mondják a cickafark tea és a fagyöngy tea nagyon jó meddőségi problémákra. Még nem kóstoltam. Szedek viszont Magne B6-ot meg Elevitet, méhpempőt, néha aloe gélt. Szerintem ennél többet nem igen lehet tenni, nem ezen múlnak a nagy dolgok szerintem. De apával szedetem az E vitamint a Maca-t meg C vitamint. Megtiltottam neki a kádban ücsörgést, állítólag 3 napig gallyra vágja a katonákat. Rászólok ha a mobilja a zsebében van, erről még nem nagyon sikerült leszoktatnom. Szerencsére egyebekről nem kell. Te milyen gyógynövényre gondoltál?
vic12

Bobcsike,

Sajnálom.......hajrá január

Nefke,

Köszönöm szépen. A remélem kimaradt az el tudjátok dönteni előtt. :D
vic12

Mindenkinek szép napot!

Böbcsike
Sajnálom :cry:

Gil
Nem kaptam meg :(
Ha tényleg érdekel a Jónás naptár megadhatom a web címet ahol kitudod számolni a te napjaidat.Megjegyzem nekem nem jött be!

Moncso
Cisztára bejött,de a meddőségre nem!Olyan hiper-szuper kúrát csináltam végig amitől más pikk-pakk teherbe esett a 2.hónap elteltével,nekem a 3.után sem sikerült.

Nefke
Jobban vagy már?Meggyógyultál?
gabicsibe

Vic
Türelmes vagyok, de ha jövő héten lesz csak időd az sem baj, csak akkor a freemailre írjál, mert a cégest hétfőn tudom utoljára megnézni.
Én is hasonlókra gondoltam herba dolgokból, mert a mensit rendbe szedi a cickafark és a palástfű is, nekünk nőknek pedig a cickafark különösen fontos. A fagyöngyből cseppek, és mivel hajlamosabbak vagyunk a hugyúti fretőzésekre vörösáfony lé vagy kapszula. A méhpempő nagyon jó a méh-nyálkahártyának és segít a megtapadásban, azon kívül nyugtató hatása is van, és fontos fehérje forrás is. Esténként néhány perc pihentető magányos elgondolkodás, ez az idő csak a mienk gyertya és füstölők kiséretében.
Apát is remekül karban tartod. Csak úgy balkéz felől beúszott, hogy azért a párjaink is mi mindent megtesznek értünk, és milyen apatikus nyugalommal tűrik, hogy a kedvenc dolgaiktól "megfosszuk" őket. Egy kád vízben való lazulás alkamával berontunk hozzájuk és vigyázba parancsoljuk őket, és nyakon öntjük egy lavor hideg vízzel, hogy a huszár felsorakozzanak a frontvonalon. Szóval azért ők is harcos részei ennek a projectnek.

Kedves Bobcsike
"Ők" választanak minket és ebből nem engednek. Fel a fejjel.
Kata
Januárban.
moncso70

gabicsibe

Moncso
Nem szeretnél a táblicskuba bekerülni?
gabicsibe

Gabicsibe
Mindenki más és más, a gyógyszerekre sem reagálunk egyformán.
Nem biztos, hogy azoknak a lányoknak is ugyan az volt a problémája mint Neked. Semmi sem csodaszer, csak gyógyhatású szer. És mint látod a ciszta múlott, tudom, hogy a kívánt áldás pedig elmaradt, de kérlekk, ez nem örökre marad így. Folytsd és érezd, hogy ezek a teák a sejtjeidet gyógyítják, azoknak adnak energiát és rajtuk keresztül Neked, Nektek. Hiszel a hormon injekciókban is és az orvosodbanis, hogy tud segíteni. Magadban miért nem hiszel, hogy meg fogsz "gyógyulni" és egy tündéri kismanód lesz? Ha te magad tudsz segíteni magadon akkor másnak már könnyű lesz learatni a babérokat.
moncso70

Azt hiszem megtiszteltetés lenne Tőletek, ha szerepelhetnék a táblátokban.
Mit kell tennem érte?
moncso70

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! :D
Megvolt szerdán az inszem, de most olyan sok beavatkozás volt, hogy nem volt szabad ágy, amin utána pihizhettem volna :roll: De végül szerecsém volt, mert mire visszamentem a szobába, addigra a másik két lány már elment, így legalább a kanapén elnyúltam egy picit. Sőt, otthon jól felpolcoltam a fenekemet, és úgy maradtam még vagy 1 órát, illeteve sokszor mentem fel gyertyaállásba is. :lol: Egyszer írtam, hogy én teljesen jól vagyok lelkileg, hát kedd éjszaka sírógörcsöm volt...magam sem értem, hogy miért, hiszen azóta is, és előtte is tök jól vagyok/voltam. :roll:
Viszont képzeljétek, most folyamatosan érzem a petefészkeimet, eddig csak az inszem napján éreztem, illetve előtte is csak a peteérés napján.
29-én kell visszamennem a reggeli első vizelettel, és megfogadtam, hogy nem is fogok otthon tesztet csinálni, majd ott megtudom, hogy mi a helyzet.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Szóval, csak csöndben kell maradni?
Valamit benéztem? Ha igen akkor, bocsi
moncso70

Nemone!
Babaragik.
moncso70

Sziasztok!

Mazsola, Bobcsike Kép

Törpe, pihizzél sokat, remélem szép ajándékot kapsz Karácsonyra :D :D

Moncso,
Engem mostanában kezdenek érdekelni a gyógynövények, ezen a cickafark, palásfű párosításon már gondolkoztam....csak az a bajom, hogy nem tudom, mikor kell váltani a két tea között.
Azt írják sokan, hogy a cickát csak a ciklus első felében szabad inni, de nekem totál rendszertelen a ciklusom, nem tudom előre, hogy mikor lesz pé, most pl már a negyvenvalahányadik napon tartok....akkor most hány napig igyam a cickát?????? :roll: Az előző ciklusom 36 napos volt, tehát elég változó, csak az a biztos, hogy hosszabb mint a normális :D
Vagy ne foglalkozzak vele és igyam 14 napig és utána palástfüvet??? :shock: :shock:
annn

Nemone!

Neked is drukk ezerrel!Kép
annn

Maria Treben féle gyógynövény könyv nem emeli ki külön, hogy csak 14 napig szabad inni a cickafarkot, hiszen úgysem innál belőle vödör számra, és segít rendezni a ciklust. Viszont a palástfű kimondottan a mensis állapotra van hatással illetve hatékonyan hat a méhre és izomzatra, tehát akkor ajánlatos, így a görcsök is oldódnak. Az intim torna is hatékony megoldás lehet.
moncso70

Hát én nemtom....de sokan írtak olyat, hogy cickafarkot a ciklus második felében, tüszőrepedés után már nem szabad inni... :roll:
annn

Moncso
csak annyit kell tenned,hogy a táblában szereplő adatokat megírod és a következőben már benne is leszel :D Van egy hozzászólásom a LEENDŐ ANYUKÁK ÉS KISMAMÁK,ha erre rákattintasz akkor előugrik a tábla.
Én tudom hogy lesz egy gyönyörű kismanóm :D csak nézz a vonalzómra :D
Én is azt vallom amit te,csak pozitívan és hinni,hinni.Nekem is ez segített.

Nemone
Millió Kép neked :D

Annn
Itt hasznos tanácsokat olvashatsz

http://www.ideal.hu/cikk/2553

http://zebrafarm.freeservers.com/gynnoi.htm
gabicsibe

Igen, én is így tudom. A cickafarkot kb. a peteérésig szabad inni, utána pedig a palástfüvet. Sőt, nekem nagyon bevállt a ligetszépeolaj kapszula is, mondjuk azt végig szoktam szedni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Ennek akkor utána fogok nézni, ha Te ilyen kitételt találtál és mindenképpen megírom.

Nos, kedves Mindannyitok!
Megszabadítalak benneteket magamtól, mert haza kell tipegnem, már nekem letelt.
Az esti kardio-fittnes edzés után vagy inkább helyett bújjatok össze a párotokkal, legyetek nagyon szerelmesek és töltődjetek energiával, no stressz, no depi. Kívánok nagyon szép hétvégét Nektek.
Puszcsi
moncso70

Sziasztok,
most értem be az irodába cégnek intéztem dolgokat, de nem bírom én már ezt :)

Ma volt a párom bent :oops: Szegény, tök sokan voltak és én meg mondtam hoyg menjen előre nyugodtan, ő nem az orvosokhoz megy úgysem, meg hát két napja kezdett egy újhelyen nem akart egyből elkésni..Persze nem díjazták... Végűl Mártika tök aranyos volt, mert mondta a párom hogy nem szokásunk előre menni de most az egyszer... :oops:
Hu tudtam ha nem megyek vele baj lesz 8)
No mindegy eldöntöttem nem telefonálgatok bemegyek az eredményért talán addigra meg tudom mikor kezdünk januárban.

Mazsola?
madrin

Jó estét mindenkinek!
Emberem végre engedett a géphez, bár háton fekve csak :lol:
Szigorú, mint egy őrmester!

Amúgy rendes vagyok, fekszem, eszem a fehérjét, tolom a bogyókat, és próbálom tapadásra, és maradásra bírni egyszem kis kincsünket! :wink:

Természetesen már minden érzés elgondolkodtatt....miért szúr...miért fáj....miért nem fáj....vajon most mi van... :lol: :lol: :lol:
Igazi paramókus vagyok!

Maszola, Bobcsike
sajnálom :cry: :cry: :cry:

Madrin
szegény párod :oops: :oops: nekik ez mindig kínosabb! :oops:

Gabicsibe,
Gondoltam Rád délután, na meg a melangera! :wink: :lol:
Jövő héten viszont itthon leszek, szóval, ha van kedved akkor én ráérek! :wink:

Nika?????
Nem láttalak tegnap, bár amilye izgatott voltam az utlsó pillanatig, az is lehet, hogy nem vettelek észre :oops: :lol:
Mi újság?

Nemone
KépKép

Köszönöm a babaragikat, és jókívánságokat!

Törpe

Kép
törpehzs

Vic
Utólag is boldog születésnapot! :lol:

Mofly,
Te hogy vagy?

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Sajnos nem voltam gépközelben pár napig......
Elég volt visszaolvasnom! :)

Tegnap voltam a BMC-ben.
A ciszta felszívódott, és ma reggel szúrtam az első deca-t, amit sikerült frankón elbénáznom, mert lett egy szép lila foltom.
Újra bele kell jönnöm.......
28-án kell visszamennem.

Törpe!

Pihengess sokat!! Nagyon szorítok Nektek!

Kép

Bobcsike!

Sajnálom!

Kata80!

Nekem is long volt, ill. van.
2 hétig kell a decapeptyl-t szúrni reggelente.
utána vérvétel, uh, és ha rendben van a hormon szint akkor kezdheted a puregont és a merionalt( ezeket kaptad, ha jól emlékszem) ez kb. 10 nap. Attól függ, hogy reagálsz a szurikra.
Nekem a 11. napon volt a leszívásom.

Remélem mindent jól írtam! Ha van valami érdésed nyugoddtam írjál, ha tudok segítek! :D

Kép
nika28

Tehát.....

nyugoddtam=nyugodtan

Kép
nika28

Asszem ma van velem valami!

De az is lehet, hogy az orgametrilben van fogalmazásgátló! :D :D :D
Végülis egy óra után csak észre vehetem, hogy még egy "k" is kimaradt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nika28

Sziasztok!
Nika28!
Nagyon köszönöm és én is szorítok 1000-rel hogy minden oké legyen.
Törpehzs!
Gratulálunk.
Bobcsike!
Sajnálom.
Gabicsibe!
Nagyon-nagyon köszönöm,olyan jól esett amiket írtál,te egy tündér vagy. :lol: :lol: :lol:
kata80

Kata!

Nincs mit!

Köszi aranyos vagy!:D

Kép
nika28

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e még rám, régen írtam a topicba. Amiért most írok, annak az az oka, hogy inszemináció előtt állókat kicsit lelkesítsem.

A Zeke dokihoz járunk már egy éve. A vizsgálatok szerint a párom teljesen egészséges, nekem pedig mindkét petevezetőm el volt záródva, az egyiket az aranykezű Zeke doki nyitotta meg a HSG során januárban. Azóta volt 4. inszeminációnk, a legutóbbi november 28-án.

Mivel az első három nem sikerült, úgy voltam vele, hogy egyet még megpróbálok, aztán jöhet a lombik. Az inszem. megvolt, utána még a kórház parkolójában betoltam egy kocsit, utána végig dolgoztam, rá pár napra elkaptam egy vírusos gyomorfertőzést, aztán múlt péntek óta kötőhártya gyulladásom van. A munkahelyen zsákokat, dobozokat pakoltam, itthon nagytakarítást végeztem, szinte minden nap jártuk a várost, az áruházakat ajándékok után késő estig. Aztán egy hete elfogyott a Bromocriptinem, és az urtót is abbahagytam az inszem után 12. napon, mivel megjött. Nem barnáztam, hanem nagyon erős görcsökkel, derékfájással, piros vérzéssel menstruáltam három napig, merthogy csütörtökre elmúlt. Viszont a hasfeszülés megmaradt.

Így mentem vissza tegnap tesztelni és igazság szerint vizeletet is csak azért vittem, mert ha nem viszek ott kellett volna adni, az meg ugye a vécében kicsit zűrösebb. Arra készültem, hogy megbeszélem a dokival, hogy hogyan tovább és íratok fel Bromót. Ehhez képest behívott és közölte velem, hogy áhított terhesség létrejött! A 4. alkalommal, ilyen előzmények után. Gondolhatjátok, hogy nem hittem el, sírni kezdtem, hogy biztos méhen kívüli, ha megjött közbe , remegtem az idegtől. Rendesen sokkolt amit mondott. Aztán, mivel látta rajtam, hogy erre nem számítottam, megnyugtatni se nagyon tudott, vérvételre utalt. Kimentem könnyes szemmel a vizsgálóból.A táskámat se tudtam feltenni a radiátorra, mert háromszor mellé raktam, annyira össze voltam zavarodva. Nagy nehezen eltelt a vérvételtől számított egy óra és akkor behívott és közölte, hogy a HCG is normálisan haladó terhességet mutat. (80,69)

Tök hülye vagyok, erre a pillanatra vártam idáig, azt hittem, hogy kiugrok a bőrömből, amikor végre közlik, erre tele vagyok kétségekkel, hogy mi lesz jövő pénteken, jó helyen lesz a petezsák, lesz -e egyáltalán benne valami és a többi...
Majd eltelik valahogy, de persze nagyon izgulok.

Azért írtam ezt le (és elnézést, ha hosszúra sikerült, de muszáj kiírnom magamból), hogy az inszem.előtt állókat (főleg akik már a sokadikat csinálják) bátorítsam. Én sem hittem benne , nem vigyáztam magamra, most meg itthon rágom a körmöm. Bármi is történjen, az a tudat, hogy életemben először lett pozítiv a terhességi teszt megnyugtatott, hogy képes vagyok teherbe esni.

Szóval hajrá inszemes lányok!!!!!

(és persze drukkolok mindenki másnak is)

Puszi mindenkinek!
nellike

Törpilla és Törppapa!

Tiszta szívemből kívánom nektek a legjobbakat, Karácsonyra pedig egy kis törp pocaklakót!

Zsebi
zsebibaba74

Sziasztok!

Jól lefoglaltam magamat tegnap, úgyhogy nem is kerültem gépközelbe. Tegnap voltam eredményhirdetésen, hát jó éreztem.
Szegény doki behívott és már akarta mondani,amikor mondtam neki, hogy tudom, nem vagyok terhes. Aztán mondtam neki, hogy látható jelei vannak és mondta, hogy tényleg nem vagyok terhes,mert a HCG szintem 2 alatt volt, tehát semmi nem indult el.
Elmondta, hogy mi a teendő. Leghamarabb mátcius végén tudunk kezdeni, ha úgy döntünk.
Addig majd megpróbálok felnőni a gondolathoz, hogy ideje mamává válnom :)
Próbálok nem elkeseredni.....

Madrin! Köszönöm az érdeklődést, és Nellikeszívből gratulálok, ez is egy csoda, ami veled történt :) Jó ilyen oldalát is látni ennek a "muszáj" helyzetnek.
mazsola02

Sziasztok!

Nellike!

Szerintem Téged láttalak tegnap a Bmc- ben, ha hosszú szőkés a hajad és az utolsó vizsgálóból jöttél ki pityeregve 11 óra után pár perccel.
Én ott álltam /hosszú haj, szemüveg/ és annyira szerettem volna valami bíztatót mondani de nem mertem.
Örülök hogy jó híreket kaptál, nyugodt , szép terhességet kívánok Neked!

Bobcsike!

Sajnálom, de majd a következő!!!!

Mazsola!

Nagyon sajnálom, drukkoltam Neked nagyon, ne szomorkodj, készülj a márciusra! :P

Törpe!

Örülök hogy bent van a babóca, kívánom hogy ott is maradjon!!! Sokat gondolok Rátok!! :lol:

Nemone!

Sok sikert, szurkolok!

A gyógynövényekhez én nem igazán tudok hozzászólni, de szedtem most cseppeket amik tisztán gyógynövényekből vannak és állítólag jók. /Renol, gynex/
Hát , lányok, tegnap voltam a Bmc- ben, nincs tüszőm még mindig , úgyhogy nem lesz ebben a hónapban beültetés, majd januárban megyünk.
Sok puszi Mindenkinek!

Kép
krisztamili77

Krisztamilli!

Én voltam az az "enyhén" összezavarodott, pityergő :) Ha a labor előtt álltál, akkor emlékszem rád. :)

Köszi Mazsi! Én is így gondolom, azért írtam le. :)
nellike

Nellike!

Gratulálok! :D

Kép

Kép
nika28

Moncso,
Nagyon szép ez a kép, és a mondanivalója!
A stimuhoz mindegy a tüszők száma, majd pont a stimu alatt lesz valószínűleg több.

Vic,
Nyugi, lesz babád! Ez most hülyén hangzik, de még csak 27 vagy, és hol van még a 30? Tudom aki babát akar, mindegy hogy hány éves , lehet még sokkal fiatalabb is. A következő szülinapod remélem nagyon-nagyon boldog lesz! :wink:

Mazsola,
Sajnálom! És szerintem sem szabad ilyenekre gondolnod! Tény, hogy ez az év rengeteg embernek sikerült feketén, és ez természetesen nagyon rossz. De akkor sem szabad arra gondolnod, hogy el vagytok átkozva. Hidd el, jönnie kell a jónak is.
A telefonnak úgy gondolom semmi köze a dologhoz. Nekem a macskánk ugrott a hasamra többször is, igaz miután már megtudtuk, hogy sikerült. :shock: Én is borzasztóan paráztam :roll: , de arra gondoltam, ha egy babó akar maradni, maradni is fog.

Törpe,
Hatalmas drukk hegyek!
Kép

Bobcsike,
Sajnálom! :cry:

Nemone,
Szorítok!
Kép

Nellike,
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziaszto Lányok!
Azt hiszem ez már függőség, nem bírtam ki hétfő reggelig, hogy ne lássalak Benneteket. Egy szülinapi partin vagyok, de egy picit meglógtam, kerestem egy gépet, hogy bepislantsak hozzátok.Szóval hiányoztok.
Nellike
Azt hizsem a Te szíved már kezd a testeden kívül dobogni. Nagyon szuper és csodálatos. Kívánom, hogy legyél/legyetek nagyon boldog, és ezután azért vigyázz a kis pocaklakódra, nem kell azért minden autót eltolni ha rossz helyen parkol. Gratulálok.

Gabicsibe
Bocsi a pénteki elbaltázásomért, bántott is rendesen, hogy nem néztem meg jobban a vonalzód. Sokat gondoltam Rád, sé ezért is kerestem egy működőképes gépet.

Rebe
A tüszőket azért kérdeztem, mert Nekem még kettőnél sem kezdték el a stimut, és nem igazán tudom mitől is függ. Mondjuk az FSH szintem és a prolactinom magas volt. (magamhoz képest viszont rekordot döntöttem).

Vigyázzatok nagyon magatokra, további szép vasárnapot, és igérem, nem osztom úgy az észt, mint más a frutit, kicsit visszaveszek.
moncso70

Nellike
Tiszta szívemből gratulálok és nagyon boldog pocakosodást kívánok!!Gondolom ez lesz életed legszebb karácsonya én is mindíg ilyet szerettem volna:D És gyere gyakrabban,ne úgy mint az utóbbi időben :wink:

Mazsola
Sajnálom,hogy csak ilyen sokára kezdhetitek újra,de gyorsan elfog menni ez a "pár" hónap!

Kriszta
Sajnálom,hogy nem sikerült,de hajrá január!Jó sok babásunk lesz abban a hónapban :D

Moncso
Miért gondolod,hogy megbántottál?Nem írtál semmi bántót!
A függőség pedig mindenkinél kialakul aki csak egyszer is betéved hozzánk :D És gyere sokat,mindíg kell egy ilyen pozitív ember mint te!!! :D

NIka
Gyorsan vissza rázódsz, hidd el!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: