A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

3550 nel született!!!!
Kamillateát szoktam adni neki valamikor segít valamikor nem,meg kaptunk rá 1löttyöt amitől meg olyat f..ik (Bocs),hogy akkor meg azért szenved, deutána megkönnyebűl!!!!
Borzalmasak ezek a védőnők, tisztelet a kivétel, biztos van normális is

Én sem voltam bárányhimlős!!! :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

emano!

Dani 3600al született, most 10 hetesen 5700 gramm.
Soha még egyetlen napon sem evett annyit amennyi a nagykönyvben meg van írva és amit a dokinő elvár és mégis hízik (bár mostanában csak 2-3 naponta kakil).
Néha mérem, de már leszokóban vagyok (gyuzso leszoktatott az érveivel :D ).
Végülis nyugis mostmár, sokat mosolyog és alszik is rendesen.
És mint mindannyian tudjuk egy éhes gyerek iszonyatosan tud bömbölni :D .

Bárányhimlő!
Én azért nem adatom be, mert 20 évig hat és mivel Orsi kislány és nem tudom, hogy mondjuk 20 év mulva eszünkbe jut, hogy megit kellene...ja és ha terhes lesz és akkor kapja el akkor meg rosszabb...merthogy akkor már 23 éveslesz...tehát már szülhet is akár...
Az orvosok is azt mondják többségben, hogy inkább essenek túl rajta az egészséges gyerekek. Inkább azoknak kell oltatni akiknél valamilyen rizikófaktor van.
Danit viszont nem tudom, hogy majd beoltatom-e mert fiúknál még rosszabb, nem????? De azért vele is várok ovodáig legalább, hátha addig meglesz.

Kép

Kép
cukipofa

Tiko!

Sztem nekünk a cumitól lett ilyen a foga és állitólag az nukos fajtáktól nem lesz olyan. De sztem ez gyerekfüggő is vagyi, hogy milyenek a fogak, mert nem lesz mindenkinek olyan.
Ja meg persze attol is függ, hogy kinek mennyit illetve hányéveskorig van cumija.
Orsinak mai napig van és pl. éjszaka végig a szájában van, napközben már kevesebbett.
Talán ha leszoktattam volna már 2 éves korában...nemtudom...

Egyébként ha tejfogak kiállnak akkor a rendesek is ki fognak?????

Kép

Kép
cukipofa

Hahó!

Steffi, Ádám 3 hónapos lesz a jövő héten, még odébb vagyunk az 5-től. :)
Örülök, hogy egyenesbe jött a nyaralás, rátok fér már a kikapcsolódás, a más környezet!
Anyós megsértődését nem is értem? Miért is? Miért ne mehetnétek el egyedül nyaralni, külön család vagytok!!! :twisted:
Marinnak gyönyörű szemei vannak. :wink:

Lilluska, leletek készen vannak végre? :shock:

Cukipofa, Ádám dettó! :) A cumit csak kóstolgatja szerintem a szopizása esetleg pár másodperces. Igen, az ökölből lesz nemsokára, hogy megtalálja a hüvelykujját. Már gondoltam én is arra, hogy a legolcsóbb, leggagyibb bumszli végű cumit megveszem, hátha… De még nem jutottam el odáig, tudod, most faluhelyen nehezen mozgunk autó nélkül.c :evil:

Manóka, ezek a képek fantasztikusak. A magyarázós kép nagyszerű, a gyermekeit csodaszépek!

Veronikusz, remélem Szofi hamarosan jobban lesz. Tényleg jó, hogy nem kerültetek kórházba, otthon biztos jobban gyógyul a saját környezetében. A cataflam az jó erős fájdalomcsillapító, szegény kislány tényleg mennyire szenvedhet. De hát ő is egy hős, hogy legalább a folyadékot pótolta a fájdalom ellenére is!

Györgyi, Jázmin is gyönyörű, őt sem kell majd félteni, ha huncutkodni kell!

Bea, Beninek jó étvágya van, ami a papucsot illeti... :lol: Tetszik a papucsos kép!

Emano, nem is értem, pedig szép súlya van Balázsnak… Érdekes, hogy javasolja a gyümölcsöt 3 hónaposan… Csak igazodjunk ki a dokikon és a védőnőkön…
Ádám hétfőn lesz 3 hónapos, s még nincs 5,5 kg. Akkor ő sem fejlődik? Bár ő kicsi súllyal született le is ment 2,5 kg alá. Szerintem minden gyereknek megvan a maga üteme, nem hiszem, hogy nálatok az a 300 g problémát okozna, amikor folyamatosan fejlődik Bazsi…

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de mi van, ha megpróbálkoznál nagyon kicsi Tamarin lekvárral? Elvileg nekem a doki a terhesség alatt a durva székrekedésemre írta. Ha Téged nem is hajt meg, mert kicsit eszel, de lehet, h Balázson segít.
Szilva esetleg? Vagy most már a szőlő, az is nagyon tudja hajtani a babákat… (neked gondoltam persze, nem Bazsinak :) )

Tiko, novembertől visszaolvastál? Szép teljesítmény, gratulálok! :D

Bárányhimlő ellen nem adtunk védőoltást Ákosomnak, s sajnos hiába verte már le az egész ovit, ő nem volt képes elkapni. Most elgondolkodtattatok, h a sulikezdés előtt lehet, h érdemes lenne beadatni, ott már nem jó ha hetekig hiányzik… Majd ha megyünk 3 hós oltásra, megkérdezem a gyerekdokit.

Ja, egy csepp: a rendőrséges-autólopásos sztorim miatt már jogásszal beszélgetek... :evil:

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Emano, szerintem tök jó a hízása. Bene sem evett soha annyit, amennyit kellene, és hízni is csak a minimumot, de stramm, erős, inas fiú lett! Nem tudom, miért stresszelnek ezzel...

A tejfogak kiállása nem tudom mit befolyásol...

Ami dokink azt mondta az bárányhimlő oltás eégsz életre hat. Most akkor hogy van ez? Nekem is ez volt előtte az egyik érvem ellene, hogy pont, mire kellene, nem fog hatni.

mtunde

Cukipofa, szerencsére nincs összefüggés állítólag a tejfogak kiállása és a csontfogak között. Persze, ha jön a csontfog, és akkor még van cumi, vagy ujj, az gáz lehet, de az még odébb van gondolom.

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

A mi doktornénink úgy néz rám mint a véres rongyra amikor találkozunk, hogy még nem adattam be Dorcsinak a bárányhímlő elleni oltást! (június 6-án volt 2 éves) Viszont a barátnőmnek akinek a kisfia 1 éves, automatikusan a kezébe nyomta tegnap a receptet, hogy váltsa ki az oltóanyagot és ma várja őket a a rendelőben, hogy beadja az oltást.
Meg azt is hallottam, hogy akik megkapják az oltást azok általános iskolában fognak kapni emlékeztető oltást (oltásokat?)

Kép
tikó

Cukipofa!

Dorcsinak is éjszaka végig a szájába van de napközben nem adom oda neki csak ha beteg és emiatt nyűgös. Meg ő most kezd mégcsak beszélni és lehet, hogy akadájozná őt a beszédtanulásban, kiejtésben. Nem?

Kép
tikó

Sziasztok!

Itt vagyok én is, emlékszik még rám egyáltalán valaki?Hogy vagytok anyukák?
andry

Szia Andi, csak nem útban a hármaska? :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia Adry!
jaj de jó hogy ismét itt!!!! :D :D :D
mi újság van veletek???? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andry/Andi!
örömömben még a neved is félre gépeltem :lol: :lol: :lol: tiszta lütyő vagyok!!! :lol: :lol: bocs, bocs :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano

Nyugi. Jázmin 4 kg-ósan született. Szerinted 8 volt 6 hónaposan? Nem. Most annyi. Én iszonyat soakt paráztam a kaja témán, mondjuk volt is miért, mert Jázmin a 4 hónaptól nem szopott remdesen, szóval méregesd mennyit eszik, próbálgasd, de én is egyetértek Tündével. Azért nem mondom, hogy ne mérd, mert azért nálam pl. jó volt hogy rá rá mértem, mert még volt amikor fogyott is. Ha nem fogy bAlázs akkor nincs nagy gáz, nyugi. :lol: Én tutira nem adnék neki semmit. Amikor Jázmin már nem szopott másfél hónapig még fejtem, így kihúztuk hogy 6 hónapig csak anyatejet kapjon, de ne aggódj ezen. HA nem elég, majd pótolod, de még ne. Figyeld és nyugi. :)

Steffi

Hú micsoda pasi!!!! NA Jázmin még őt nem ismeri, de itt az ideje. :lol: :lol:

MAsni

Csakhogy!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Azért remélem jól vagytok!! A fogzás ellenére is.

Bárányhimlő

Én nem adattam be, de nekem elég kategorikusan nem a válaszom minden plusz oltásra. :roll: :oops: Egyébként NEM IGAZ hogy egész életre hat!!!!! Ez tuti!!!

Vali

Hát nem. :lol: Mi lesz az ügyből?

Eni

Benőmanó imádnivaló!!!!

SZia Andry!
Emlékszünk!! :) :)

Kép
gyorgyi33

Steffi!
Édes ez a nagyfiú. Kis tündér ahogy alszik. :D

Eni!
Beni baba nagyon édes. :D

Györgyi!
Jázminról már nem is beszélve. Édes ez a huncutos kép! a 3. kép meg nagyon ismerős. :lol: És milyen kis formás. Úgy meggyömöszölném. :D :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano!
Tényleg nem jó neked az őszi? Pedig az elég könnyű gyümi. Akkor nehogy egyed, sőt, lehet, hogy Balázsnak se jó a tejen keresztül sem. Én is úgy tudtam, hogy féléves korra mondják a "duplázást". Szerintem semmi ok az aggódásra.

Én beadattam a bárányhimlő oltás, mert én meg pont úgy voltam vele, hogy mostanában annyi szövődmény van, 15-20 é v múlva meg csak élünk még és emlékszünk, hogy újrakell oltani, ha újra kell. Na meg, gondoltam, második gyerek (ha jön...) ne már elkapja az ovistól. Na de, mindenkinek más a taktikája. De nekem nem mondták, hogy iskolásan újra kell oltatni.

Szia Andi!!! Hát persze hogy emlékszünk.

Vali!
MIt mond a jogász? És miért beszélsz vele? A rendőrség miatt?

Steffi!
Martin nagyon édi, és még mindig rád hasonlít.

Kép
Kép
kriszta36

Ráadás:

Kép Ráadás

Kép
gyorgyi33

Steffi

Nem hasonlítanak egy ici-picit Martinnal? :lol: Vagy csak a szemük?

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Ezt a divatos nőcit!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Halihó,
adja vissza mindenki a papírját, aki paráztatja a kismamákat a súly miatt és emiatt billeg a tej!!!
Emano, éhes gyerek sír, nyugodt gyerek mosolyog! Szerintem jó a súlya!! :lol:
Nekem bűn rossz a belem, most napi 3x erős kamillateát iszok+Mica is 50 ml-t naponta, nekem már jó, ő is időnként produkál.
Egyébként szélcső-párti és használó vagyok!!!

Jázmin nagyon trendi!! gyönyörűséges!!

Mica megtalálta a pihiszéken az első mozgó kütyüt, nagyon drága volT!!

Tikó,
ne foglalkozz a doki nénivel! Kötelező vagy nem? Akkor meg Te döntésed, ő meg fogadja el, nincs országos járvány tudtommal!

Vali,
mit mondd a jogász?

Szai Andry,
kérünk vonalzót és képeket, hogy képbe kerülhessünk!

KépKép
Kép
gyuzso

halihó!

györgyi!
hát a gyors fejlődésben tuti hasonlítanak, de majd lefényképezzük őket együtt és tartunk egy közvélemény kutatást! :wink: :lol: majd jön masni és írja mit találtunk ki!

köszi mindenkinek a bókokat, kriszta azt főleg szívesen hallom, hogy rám hasonlít! de egyébként tök keverék gyerek, mivel mi is hasonlítunk le sem tagadhatjuk!

heni veled mi van???

emano!
a renault-ról írok privit. hízás ügyben szerintem nagyon szépen fejlődtök,ha anyatejet kap én tutira nem adnék neki semmit bőven elég az neki! esetleg te igyál rostosat, lekvárt és lehet, hogy nem is a kaki miatt szenved hanem a puki miatt, arra meg a szélcső tök jó, gyógyitárban kapható! ne parázz nagyon szépen fejlődik balázsod a dokit és védőnőt nem értem tényleg csak idegesítik az embert. szerintem ha jókedvű van elég pisis és kakis pelusa nincs gond. mi hetente mértük martint és soha nem volt gondunk.

vali!
anyós már csak ilyen nem tudta elengedni a kicsi 30 éves felnőtt, családos kisfiát. na mindegy nimivel megbeszéltük és értetlenül állunk a dolog előtt. de most már tényleg sz@rok rá!

tünde!
te jobban vagy már?

tikó szép teljesítmény a végigolvasás!

adry!
helló-belló!

szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

györgyi!
hát ez a kiscsajszi kell nekünk!!! tök édes! martin is szokott így nézni! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

vali!
miért egyeztetsz jogásszal? hol tart már ez a lopás ügy?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Köszi a véleményeket! Jó, hogy nem vagyok egyedül a meglátásommal ,hogy nem adatom be az oltást.

Képzeljétek ma Dorcsi lányom önhatalmúlag levette a pelusát és belepisilt a bilibe!! :lol:
Ez azért olyan nagy szám nekem mert eddig hiába nyüstöltem, biliről hallani sem akart. Illetve amikor azok a 40 fokok voltak tök meztelenül volt akkor egyszer-kétszer ráült a bilire de azzal a lendülettel fel is pattant róla.

Kép
tikó

Sziasztok!

Lányok, én is álmodozom autóvételről. de használt jöhet csak szóba, és pár évesen... nincs sok pénzünk, és azt is csak törlesztőrészletekben kéne, nem tudtok jó hazsnáltautókereskedőt? Csak az a abj, hogyaférjem szerint még nincs it az ideje. Na ja, nem ő van itthon a gyerekkel :)

Tikó, igazad van, tartsd magad!

Adry, szia!!!

Vali, mesélj!

Steffi! Köszi kérdésedet, alakulok, de gyomrom még mindig nincs rendben. A szomszéd nő mondta, hogy ő is így volt vele, sajnos ez a vírus mindent kipusztított :(

mtunde

Én már naaaagyon kíváncsi vagyok mit találtatok ki, Steffi és Masni. :shock:

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:19-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Lilluska!
az agyam eldobom! mindig azt hiszem, hogy "na ennél már bizotsan nem leszenk hülyébbek az amcsik", erre mindig jön valami, amitől még a korábbinál is jobban hanyattdobom magam. Ezek ÜBER hülyék. :x

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hunornak pedig sok gyógypuszit küldök! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Tünde

MIlyen autót szeretnétek?

Tikó

Akkor igaz lehet, hogy nem szabad erőltetni, mert akkor nem biliznek. :lol:

Lilluska

Döbbenet! Csak azt nem tudom mi a fenéért fizetjük mi a tb-t??

Kép
gyorgyi33

Ha már így belejöttem:

Így megyünk az erdőkbe és aztán így fürdünk! :lol: :lol:

Kép túra

Kép kacsa

Kép kacsa 2.

Kép
gyorgyi33

az én kis 3 hónaposam

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Emano,
nekünk a szélcső jött be, egészen 4 hónapos korig használtuk, mert Máté egyáltalán nem kakilt, csak szenvedett. Aztán elkezdtünk reszelt almát adni, az meghozta a kedvét és azóta is kakil rendesen.
A védőnőn fenn se akadj, az enyém is ugyanilyen, bemagolta 30 éve a nagykönyvet és azóta azzal fáraszt mindenkit. Mátét 3x látta összesen, meg kb ennyiszer telefonált megérdeklődni hogy vagyunk - gondolom valami nyilvántartást kell vezetnie, hogy tartja velünk a kapcsolatot. A lányoktól itt ezerszer több segítséget kaptunk, mint a védőnőtől.

Andry,
emlékszem ám rátok :-) Mesélj, hogy vagytok?

Györgyi,
jól vagyunk, a gyermek majd kicsattan én meg kókadozom mellette, hihetetlen energiája van. Már alig kapaszkodik és úgy jön megy, állandóan kergetni kell és figyelni mit művel :-)
Jázmin hogy van???

Tünde,
sajnos nincs jó használtautós ismerősöm, őszinténszólva egyről sem hallottam még, aki tisztességes lett volna. Talán az Expresszből használt autó?

Veronikusz?
Hogy vagytok?

Masni
masni

KÚTVÖLGYIS BABA-MAMA TALÁLKOZÓ
az ötlet :-) :-) :-)

Arra gondoltunk néhányan, hogy bár virtuálisan már nagyon jól ismerjük egymást, no meg a babákat, de jó lenne személyesen is csevegni egyet.
Sőt, a babák is megérdemelnének egy alkalmat, mikor találkozhatnak, játszhatnak egymással :-)

Így hát szeretnénk szervezni egy kis babás teadélutánt, mit szóltok?

Javasolt helyszín: Állatkerti játszóház

Javasolt időpont: háát, elsőre legyen a jövő csütörtök, azaz 08.16. 15 óra
[color=cyan]nem baj, ha néhányan nyaraltok, ha beválik a helyszín, lehetne hagyományteremtő ez az alkalom :-)
[/color]

Masni
masni

jó reggelt!

martin ismét fél 9ig nyomta :lol: kisebb nagyobb megszakításokkal és fél 7kor úgy nézett ki már nem alszik tovább aztán eldőlt és végülis aludt. hurráá! remélem hétvégén is így lesz így legalább apa is tudna aludni egy jót!

szia masni!
írod majd amit megdumáltunk?

emano!
én nem értem a dokid annyira szép és egészséges a gyereked!

györgyi!
hát jázmin :lol: képzeld ő neki is van valami kacsája ilyen felhúzos de azt nem nagyon szereti viszont van egy kicsike azt nagyjából. na puszi

heniről tud valaki valamit?

lilluska!
horror amit ma manapság eü-i elllátásnak neveznek :x

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tikó,
tök ügyik vagytok!! Dorina bilizik önkéntesen!!

Az amerikaiak meg bolondok.. persze, 2 hetesen biliztetnek, aztán lassan már az oviban lelövik az óvónénit meg a társukat, aki ekvette a jjátékukat..:evil:

Köszönjük az újabb képeket!!
Györgyi,
Szép kacsa!! :lol: Jázmin is cuki!! Élvezi a hátihordozót? Ti kendőztetek is előtte?

Andi,
Balázs nem fogy el a kép tanulsága szerint, szép hosszú baba!!!

Itt egy kép a pihiszékben: ekkorák voltunk tegnap :lol:
Kép HaspókMiklós :)

KépKép
Kép
gyuzso

eni!
rólatok álmodtam! szóval azt akartam mondani, hogy benőd nagyon drága és annyiraaa pasi!!!! apja büszke mi? :lol:

gyuzso!
hát én szerelmes vagyok ebbe a kicsi fiúba! milyen szép gyerköc! nagyon drága!!!!

tegnap nézegettem képeket martinról születésétől kezdve napjainkig, hát változott sokat a kis koma :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ja gyuzso!
tiszta te a fiad ugye??!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi

Nem tudom hol van Heni! Már én is hiányolom. Lehet hogy telkeznek.

Masni

Mi jól vagyunk. Minden nagyon ok. Nekem a csütörtök nem jó. Vidékről jönnek rokonok. A hétfő jó lenne, dehát miattam ne változtassatok. :( A fenébe...

Gyuzso

Élvezi. Mi nem kendőztünk előtte, kenguruzni se nagyon. Ez kényelmesebb.

Kép
gyorgyi33

Tünde,
mi is most vettünk használt autót, a fiúk előtte voltak kereskedésben, de csak romos autókat és visszatekert kilométereket találtak.. :twisted:
Kéz alól lenne érdemes, de nem tudom, találtok-e eladót az ismerettségi körötökben..

Masni, Steffi
majd kifúrta az oldalamat a kiváncsiság, mi készülődik!!! :lol:

Védőnő,
hétfőn volt nálunk, szokás szerint nem szólt előtte, csak kopogott. Aláírattatta az oltási tájékoztatót és hogy tudomásul veszem, hogy 28.-án oltásra kell mennem. Megnézte a gyerek lábát és fejét (ez lógott ki a kendőből) és már itt se volt. Persze mondta, hogy szép a Miklós! :lol: Protokoll udvariasság! :lol: :lol:
Borsa/Emmus pont itt volt, csak nézett: náluk egyeztetett időpontban megy+telefonál az orvos is hetente, hogy vannak. Mindig megvizsgálja, stb..
Amikor mondom, hogy hasfájós, az a válasz, hogy a fiúk ilyenek és kinövi.. Köszi szépen!! :twisted:
Ja, és nincs mobil megadva, reggel fél nyolcig és erste otthon hívhatom..
Még szerencse, hogy a debreceni védőnőnk mindig segít, ha valami felmerül!

Szofi, Hunor hogy van???
Reméljük javulnak akis lurkók!

Zsófi,
és Te hogy vagy?

KépKép
Kép
gyuzso

A találkozó tök jó ötlet!! a nagyi pont itt lesz, de majd meglátjuk!!

KépKép
Kép
gyuzso

Jó sokat írtatok, csak átfutottam - viszont a képeket mind megnéztem!!!!!!

Jázmin - még mindig gyönyörű........
Mikolt- ne má', hogy Ő is fél éves! És az a bátyusos kép....... :P
Martin - a kedvencem az alvós! Annyira édes! ( és köszi Steffi, hogy hiányoltál)
Benő - na, csúcs ez a papucsos! Beninek is a kedvenc elfoglaltsága a talpakat nyalogatni! :mrgreen:
Balázs: atyavilág, már ő is 3 hónapos!
Lányok, miért érzem azt,hogy csak a gyerekek öregszenek? amikor hallom a tv-ben, hogy egy "28 éves asszony" ( hú de utálom ezt a szót) - valahogy mindig az van bennem, hogy az milyen idős. Közben én is betöltöttem a 29-et. :x De valahogy leragadtam 23-24nél....... :lol:

Bárányhímlő:
ugyan mi már túl vagyunk rajta szerencsére, de én sem oltattam volna be őket . Én úgy vagyok vele, ha nem biztos a védelem ( márpedig egyre többet hallani ezt) , jobb ha elkapják és most kicsin.

Benusom hihetetlen huncut, egyre többet kell vele foglalkozni, bár igyekszem hagyni magában játszani. Viszont ha unja a banánt és nem reagálok rá, odajön és belémharap. :o És persze modnom, hyog "nem szabad" és sikítok erre jobban röhög és megint........ Egy ideig jó játék, de alig tudom leszerelni amikor rájön.
Van valakinek ilyen járássegítő csodamasinája? Kis tologatós játék, van vizilóban, meg különféle játék-szerkezetekben. Érdemes? Jó borsos az ára - gondoltam majd Beni szülinapjára.......
Én is rakok pár képet!
Kép Itthon ne hagyjatok!
Kép Megint van egy kis barátom
Kép Mit nekem a bébikaja.....
Kép A kis villanyszerelő Kép Fára másztam

Heni

Kép

Kép
cancan

Hali!
A találkozó jó ötlet, mi itthon vagyunk!

Emanó, ez a gyerkőc tök egészséges! :)

Autó. Hát, kb 1 millósat szeretnénk, pár éveset, 5 ajtósat.... nem nagyok az igények, csak menjen... És részletre, ezért kell kereskedő...

mtunde

Huh, Micu is nő rendesen!( Őt sem felejtettem el, csak csak most láttam a képét) Tényleg kis haspók! :) Ilyen picin annyit és olyan gyorsan változnak......És tök jó ez a pihiszék.

Na, megyek, kicsit összedobom a lakást míg Beni alszik. Ma korábban kelt, de jó is így, mert 2re jön házhoz a fodrászom, akkor akarom megint lerakni.....

Steffi: minden okés, csak mászkálós napjaim voltak. Kicsit ugyan nyűgös vagyok ( semmi sem jó, néha besokallok, megint elkezdtem fogyózni - de nálam ez a normális :? ) Viszont az építkezés szépen halad és ennek örülök.... Remélem legkésőbb novemberben tudunk költözni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Találkozó ! IGEN-IGEN! És a játszóház szuper hely! Benne vagyok!!!!!!

Na, tényleg mentem rámolni.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Lányok,

időpontot csak úgy feldobtam, tőlem lehet akármi vagy bármi is :)

Írjátok be kinek-mi jó és összesítgetem :-)

puszi,
én ma dogozom... drukkoljatok, ma lesz beszélgetésem a főnökömmel a további alkalmazásomról...

Masni
masni

Ja, még valamit akartam, aztán tényleg befogom ( hiába nem voltam pár napja, most megszómenésem van )
AZ exsógorom barátnője kedden volt szülőszobalátogatáson a Kútvölgyiben ( Vidás - már lassan jutalékot fogok kérni a dokibácsitól :lol: :lol: :lol: ) és képzeljétek, tök üres volt a csecsemősosztály. Nem volt szülés sem és kisbaba sem bent! :shock: :shock: :shock: Gondolom a nagy bizonytalanság miatt sokan átmentek máshova......
Most azt hallottam szeptember végéig bizti marad az osztály. Jó, hogy ez megy április óta........

Heni

Kép

Kép
cancan

Találka:
nekünk sajnos nagyon nem jó, mert a lányok DU. 3-kor még alszanak. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Beni baba nagyon tündéri! :D

Találkozó nagyon jó ötlet, mindenképpen mennénk, az időpontban rugalmasak vagyunk, a jövő hét teljesen jó. Egy kérés, hogy ha fixáljuk az időpontot, akkor tutti maradjon, mert mi szerintem vonatozni fogunk... :(

Rendőrség: több okból vagyok velük levelező kapcsolatban, s mivel nem jutunk dülőre, segítséget kértem egy ismerősömtől.
Az aggályaim:
- 20 percembe került, mire valaki végre felvette a 112-es vagy a 107-es számot, folyamatosan hívtuk mind a kettőt.
- amikor ellopták az autót ki sem jöttek helyszínelni, nekünk kellett a rendőrségre bemenni.
- Kérdeztem a rendőrt, hogy most itt állunk, nem ismerjük Csepelt, csecsemő és másik gyerek, strandcuccok stb, hogy menjünk be. Válasz: felszállunk a buszra (ami 30 percenként jár, s pont akkor ment el), elmegyünk eddig, ott fordulunk erre-arra, s már ott is vagyunk.... - kb 10 percbe került volna, ha kiküldenek egy járőrt értünk.
- este 9-re készült el a jegyzőkönyv. Amikor aláírtam a 3 oldalas dokumentumot, s nyújtottam a kezem a saját példányomért, közölte, hogy csak oldalanként 100 Ft, azaz 300Ft-os illetékbélyegért cserébe tud nekem másolni!!! Eredeti példány nekem nem jár! Kérdeztem, hogy ugye nem gondolja komolyan, hogy vasárnap este 9-kor, 2 hónapos és a nagyobbik gyerekkel, miután ellopták az autónkat, nekiállok nyitvatartó postát keresni az illetékbélyegért. Nem, mondta, hollnap is bevihetem... Kérdeztem, hogy komoly, hogy másnap vonatra és BKV-ra kell ülnöm a babával a 40 fokban, hogy legyen példányom... De, komolyan gondolta. :twisted:
Feltettem másnak az ORFK-nak pár kérdést:
- milyen számot hívhatok, ha SOS segítségre lenne szükségem?
- miért nem jönnek ki helyszínelni?
- milyen jogszabály írja elő, hogy nem jár eredeti példány a sértettnek a feljelentésből - jelenleg a mai napig nincs papírom arról, hogy ellopták a kocsit.
- ár-költség arány, a legdrágább helyen is max 30 Ft-ért másolnak egy fekete-fehér A/4-es oldalt, akkor mi is ez a 100Ft?
- mit jelent az a mottó, hogy Szolgálunk és védünk?

Na, erre kaptam egy választ, amiben az illeték törvényre hivatkoznak. Ebben nincs szó arról, hogy nem jár nekem példány, csak arról, hogy a hivatalos másolat ennyibe kerül. Ezt értem is, de nekem EREDETI kell, hiszen én is aláírtam a papírt... Rólam szól, az én adataimat tartalmazza, én vagyok a sértett... Válaszoltam nekik, hogy akkor talán minden kérdésemre kérem a választ, mert ez engem nem elégített ki... Még aznap felhívtak telefonon Csepelről, s 20 perc beszélgetés után nekem úgy tűnt, hogy ezzel a beszélgetéssel akarják, hogy fogjam már be a szám. Nem sikerült, mert mondtam az embernek, aki amúgy nagyon kedves volt (gondolom neki adták ki, hogy hívjon fel, de szegény nem tudott semmire válaszolni, hiszen kicsi ember a gépezetben), hogy írásban kérek választ mindenre.

Szóval itt tartunk, felháborító szerintem, hogy ezeken kell görcsölnöm, miközben éppen elég kár és lelki probléma ért a lopással. Nem hagyom magam, mert azt gondolom, hogy adófizetőként a rend őrei nem nyújthatnak ilyen szolgáltatást!

No, szóval megkértem jogász ismerősömet, hogy nézzen utána a jogszabályoknak, de egyelőre úgy néz ki, hogy a Btk. sem mond erről semmit, tehát joghézag lehet, amit rendőrkapitányságonként másként értelmeznek! De lehet ilyet???

Nem fárasztalak tovább Titeket, tudjátok ez és a kocsi hiánya nagyon megvisel, s akkor ezt tetézi a bűz, apósom, Pamperssel levelezek, stb. :?

Ja, mi is használt, részletes autó vásárlásban gondolkozunk, jegyzetelem én is az ötleteket. :(

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

nekem hétfő. :roll:

Kép
gyorgyi33

Mit szólnátok ha 1 óra körül ( vagy kicist előbb) lenne a tali? Tudom, hogy ez meg pont ebédidő, de akkor talán lehetne úgy sakkozni, hogy akik délelőtt és délután is alszanak, - pici csúsztatással, de megoldható a dolog.
Én személy szerint nagyon örülök az ötletnek és igyekszem Benit úgy altatni, hogy ő se legyen fáradt, de a tali is meglegyen.
De még a du. 4 is jó, csak akkor meg az csúcsforgalommal kell kalkulálni. A parkolás a ligetben meg egyenesen katasztrófa........
Részemről jó a kedd és a szerda is. :!:

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: