Sziasztok!
Bocs az újabb eltűnésért, köszi a hiányolást mindenkinek, annyi történt, hogy elkaptam Lénától a taknyot, csak rajtam durvábban jött ki, egész hétvégén ramatyul voltam, most már javulok, de lassan. Léna már jól van, szerencsére.
Durca! Nagyon-nagyon örülök nektek, olyan jó volt újra a vidám Durcát olvasni!

Csak így tovább, én is meglestem Borókát, gyönyörű!
Meg persze az összes kép, amiket feltettetek, most nem sorolok fel mindenki, bocsi...
Steffi! Tök jó, hogy lefoglaltátok a nyaralást, ne törődj anyóssal! Jól látom a képen, hogy megszokta Martin a Chicco babakocsit? Szúnyogcsípések vannak Martinon?
Veronikusz! Nagyon durva, amit Szofiról írsz, remélem most már javul!
Lilluska! Hunornak is jobbulást!
Valentina! Én úgy tudom, hogy az új rendszer szerint már csak 2, 3 és 4 hósan van oltás, asszem 2006 óta. Léna is így kapta, nincs ebben semmi rossz.
Emano! Nekünk is van pihenőszékünk, de látom, azóta már meg is vettétek, használjátok egészséggel! Használtruhsá rengeteg van a városban, én gyakran megyek a Körúton a Dob utca sarkára, angol turi. Ugyanezeknek van a Rákóczi úton az Erkel színháznál (Blaha és Keleti között félúton) csak gyerekruha, ott még nem votlam, de állítólag nagyon nagy és jó!
Györgyi! A szeme csak egy kicsit volt piros Lénának, de gyorsan rendbejött. Jó mérges vagyok a dokinkra, mert elvittem hozzá lénát, megvizsgálta, mondta, hogy ez valami vírus, és hogy nem kell antibiotikum, csak felír egy szemcseppet. Anyós megjött vasárnap (szemész), és közölte, hogy ez egy antibiotikumos szemcsepp...
Ancsa! Örülök, hogy jobban van Lara bőre! És remélem anyukád is!
Tünde! Építgesd csak a bélflórádat, a Normaflore szerintem is jó. Szereztél már újra Chicco kocsit? Ha nem, akkor szólj, egy barátnőm eladná az ővét.
Éjszaka átalvása: Léna sem alussza ám át... Mindenképp kel egyszer vmikor 5 és 6 között szopizni, jó esetben csak ennyi és alszik 8ig. Rossz esetben előtte még néhányszor, de olyankor az apja megy hozzá, iszik egy adag vizet és alszik tovább. Ez van, majd csak leszokik róla...
Na, most megint jó hosszú voltam, bocs, ha kihagytam valakit.