A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

lilluska!
hunornak mielőbbi gyógyulást. hihetetlen ez, hogy elveszik a labor :?
22-én indulunk, elvileg 6:10-re van kiírva a gép.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

este 6:10re

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni

Most láttam a fogacskákat!! Gratula!!!!!

Barbi

Ment privi, de már látom, hogy reagáltál a cumira. Szóval szerintem ha nem kell neki annyira, akkor most vedd el, mert nem fog hiányozni, Jázmin észre sem veszi. Később meg sz..r lesz.. :lol: Mármint elvenni. :lol:

Steffi

Mi????Mi az hogy megsértődött? Hát ez kész!!!!! :evil: Mintha nem járna ki neked egy kis pihi emg minden!!! Miért???? Ez hihetelen!!!

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
gyorgyi33

Eni, szóval fogaska lett Benő?! :shock: :lol: Gratulálok hozzá! Na, tudod kb mi a véleményem az ilyen kérdezősködőkről. Sári ugyanez a szitu, örülök, ha a 6db helyett csak 3-szor ébreszt. Olyan, hogy 1-szer...erre már nem is emlékszem. :cry:
Különben meg örülök ám nagyon a...

Durca, végre jöttél! Ez a lányka tud valamit...!

Lilluska, Hunor tünetei ijesztőek. :? Jobbulást neki, de gyorsan!

Ancsa, holnap, ha visszajöttünk a mázsálásról megírom a paramétereket. Ruhái 74-esek, de a 80-as sem annyira lötyögős rajta. Hát igen, allergia szempontból azt hiszem eddig szerencsések vagyunk.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi, szívből gratulálok az éjszakátokhoz, és ezentúl csak ilyet kívánok nektek! Egyébként én Zsombira mindig rászóltam, ha a homokozóban, vagy máshol el akarta venni más gyerek játékát. Anyuka feladata, hogy megtanítsa, a határokat meddig illik feszegetni.
Örülök, hogy kukiügyben kicsit segíthettem. :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi, anyósod egy tragédia. Nem kötelességed ezt neked figyelembe venni. Egyébként mi zavarja abban, hogy nyaraltok? Ez talán a ti dolgotok, nem?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

gabi!
köszi, de az éjszakánk azért változatlanul rossz volt, 2-3 óránkénti ébredés, csak nem 7kor ugrasztott, hanem fél 9kor. de szerintem véletlen volt, bár meglátjuk holnap. sajnálom, hogy ti is szenvedtek, pedig úgy örültem, hogy sári már átaludta az éjszakákat, főleg, hogy zsombi is 2,5 éves koráig ébredt. most a háziorvosnk ajánlott bach virágterápiás cseppet, a héten kipróbáljuk, érdekel majd milyen a hatása?

györgyi!
inkább írok privit!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi!

Dani a képen még csak 4 hetes és amúgyis sok ásítós kép van róla, mert állandóan ásít :D
Na és miért is baj, hogy elutaztok???? Talán az, hogy őt nem viszitek????
NAgyanyám állandóan meghivatja magát anyámékkal vagy a fiáékkal, azok meg ki vannak akadva, ha nem viszik megsértődik...

Vali!

Hát nekünk is ilyesmi gondunk van cumiügyben...
Dani mivel sírósabb fajta ezért próbáltam neki cumit adni, hátha attól megnyugszik, de csak elalváshoz "használja" úgy, hogy ott tartjuk a szájánál. Nem szopizza hanem olyan furcsán ugrál a szájában :D néha jól cumizza, de az csak pár másodpercig tart.
Az ökle viszont állandóan bent van...ebből lesz majd az ujjszopi???? Sztem eddig arra még nem jött rá...
Cumit azért is akartam, mert így viszont csak ordítva tud elaludni, nem tart sokáig, de nekem naaaagyon hosszúnak tűnik.
Meg hát Orsi miatt is. Mert ő még alszik délután 2,5 órát és nem akarom, hogy felébressze :D

Ja egyébként Orsi aventes cumit használ és neki kiállnak már egy kicsit a fogai. A nuk-os állitólag jobb, de az olyan fajtákat nehéz szopizni. Daninak olyan van...de amúgy is vettünk már legalább 10 fajtát, mert azt mondta egy anyuka, hogy mivel nem akarta, hogy a gyerekei ujjszopósak legyenek és nem fogadták el a cumit, így vette a gyeresznye alakú bumszlisvégüt...na azt rögtön elfogadta mindkét gyereke. Azt állitólag könnyű szopizni.

Na jó éjt mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

cukipofa!
nagyon édes az a kép, az a rengeteg fekete haj...
majdnem rátapintottál a lényegre a sértődést illetően... na mindegy.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

visszatértünk a nyaralásból. jajj, de jó volt!!!!! csak rövid. :( , de ez minden nyaralással így van szerintem.
visszaolvasni persze esélytelen, de remélem mindenki jól van, és aki betegeskedett, az már javul.

és rögtön pár kép is...

még itthon
Kép

amikor a nagy bátyus elmagyarázza a dolgokat a strandon
Kép

tündérke
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok Lányok!
csak egy villám gyors bekukk, mert millió a dolgom. 8) Csak nem bírom ki nélkületek. :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltunk dokinált 9-kor, majd bölcsis szülői volt 5-kor, ezért a papámnál voltunk tegnap. Szóval sokkal jobban vagyunk, de Szofi szája még mindig nagyon csúnya. Tegnap már nem volt lázas és az étvágya is javul, viszont még néha vérzik a kis szája. A fogai már alig látszanak, mert az ínye úgy be van gyulladva, hogy ráhúzódott a fogaira, a szájában meg nagy fehér hólyagok vannak, az ajka meg be van dagadva. :oops: nagyon csúnya. :oops: :cry: A doki írt fel Kataflam cseppet a fájdalmára. Mondta, hogy tegyük össze a két kezünket, hogy Szofi nem került kórházba, mert a hasonló korú gyerekek általában ott szoktak ezzel a vírussal kikötni, mivel a fájdalomtól nem bírnak inni sem és így az infúzió miatt kórházba kerülnek. Szofi viszont olyan ügyi, hogy hajlandó volt inni, így mi ezt itthon ki tudjuk hordani. :oops: :oops: :oops: Szóval most örülnöm kell! :roll: :shock: :(

Kata jól van. Csak egy napig volt taknyos. Kikezeltem. Adtam neki Béres cseppet, Kálciul ampullát két részletben + C-vitamint + Panadolt. Neki már kutya baja. :D

most rohanok, de amint tudok jövök.

Ancsa!
nem felejtettelek el :D amint tudok válaszolok! :D

Manóka!
annyira édesek!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi

A virágterápiáról tök jókat hallttam, remélem segít, én kíváncsi leszek. :lol:

Gabó

Sári rosszul alszik? :(

CUkipofa

Hát Jázmin is azt fogadta el, de én alváshoz nem adtam neki, nem akartam. Egyébként nem biztos, hogy az ujját fogja szopni attól, hogy tömködi az öklét, ezt minden baba csinálja, mert szopiingere van. Szóval szeritnem ha csak rövid ideig sír én hagynám. :roll:

MAnóka

NAgyon édesek!!!!! Ugye Balatonon voltatok?

Veronikusz
JAj ti szegények. Főleg Szofi. Meddig tarthat ez még neki? Mint mindtak?

Kép
gyorgyi33

jó reggelt!!!!
hogy vagytok?
szegény Szofi!
szép napot!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Éljen Balázs!!!!!!!!!!!!!! Máris 3 hónapos :-)

Györgyi!
Akkor ezek szerint van valami abban a bumszlis cumiban....:-)
Daninak az sem nagyon kell :-)
Néha hagyom egyébként sírni, mert tudom, hogy pár perc mulva bealszik csak néha tulságosan is belelovalja magát és akkor néha olyan mintha már el i felejtette vona, hogy miért is sír... :shock:
Ami nálunk nagyon bevált az az , hogy eltakarom a szemét :oops: .
Ne nézetek hülyének :D ezt az egyik csecsemősnővér csinálta akorházban a gyerekeknek...az a kis alacsony, vékony és mindíg viccelődik...de nem tudom a nevét. Szóval simogatom hátulról előre a fejét és pár pillanatra ott tartom a szemein...és akkor bealszik...

Manóka!

Irtó édesek én még nemis láttam róluk fotót...és a bátyus milyen szeretettel nézegeti hugicáját :D Nem is féltékeny soha??????

Steffi!

Azért élvezzétek a nyaralást, nehogy bosszankodj anyós miatt...

Szép napot mindenkinek

Kép

Kép
cukipofa

Cukorfalat

Az tényleg működik. Egyébként Jázmint is hónapokig szoktattam a cumira, de sosem szokott rá igazán. MOst meg már le is tettük. :lol:

Pár kép, mert már régen tettem fel és hiányolta is valaki. :lol: :lol: Szóval már ilyen nagy kislányok vagunk:

Kép Huncutka

Kép Komolyabban...

Kép Rosszalkodás után...

Kép
gyorgyi33

Bizony Balázs ma 3 hónapos!!!
Ennek "örömére" szegény oltást kap ma :cry:

Úgy látszik ezek az anyósok, apósok nem egyszerűek :evil:
Nálunk sem!!!!Tegnap az uram leült az apjával megbeszélni, hogy cseréljük le az autót,mert kicsi (renault cllio és az szerettük volna lecserélni egy renault megan combira)és nem férünk el benn!Erre azt mondta,őt nem érdekli neki ez jó!!Végig sem hallgatta, hogy kifizettünk volna mindent stb......
Bocsánat, hogy ezzel fárasztalak titeket, de nagyon mérges vagyok!!!!

Cukipofa! kipróbálom ezt az altatást

Steffi!Anyósoddal ne foglalkozz, érezzétek jól magatokat!!!!!!

Manóka!Édesek a gyerkőcök!!Hol voltatok a Balcsin???

emano/Andi
KépKép
emano

Jázmin nagyon tündéri :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano

Boldog évfordulót!! :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi, igen, sajna rosszul alszunk. 3-szor de lehet, hogy 6-szor ébred, mikor milyen kedve van. Iszik, visszaalszik, de ebből 1-szer szopizik is mindig. Szóval fáradt vagyok rendesen. Steffitől is kérdezem:

Mi ez a virágterápia? Nagyon érdekel!

Jázmin de édes! Igazi nőcis cicije van! :lol:

Manóka, gratulálok a féléves szülinaphoz! ...és milyen szépek!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Balázsnak gratula a 3 hónaphoz! :)

Tegnap e lis felejtettem írni, h pihenőszékes babucik nagyon édesek!! :lol:

Györgyi, Jázmin tündérke, már olyan naaaagy!!! :shock: :D Képzeld, Dan iis elkezdett ülni, zaza ő még csak úgy, hogy hasonfekvésből feltápászkodik, de azért még oldalt támaszkodik (mint a rómaiak), nagyon cuki, pont azon nevettünk tegnap, hogy a roti kutyusunk szokott így ülni! :lol:

Veronikusz, hát ez szörnyű, hihetetlen,h ez ennyi ideig tart és semmit se tudnak tenni ellene!! ne mfájdalomcsillapító kellene, azaz az is kell, csak ne ma tüneteit kéne kezelni, hanem a baj forrását megszüntetni!!! :shock: :evil: :(

Steffi, na jóóó, anyós mégis mit képzel magáról??? Elmehet a ....., nem? Nehogy egy pillanatig is törődj vele!!!!! Éljen a nyaralás, többit meg sz@rd le!! Hmmm, bocsi, ha kicsit erős voltam, de nem bírom az irigy és önző embereket :?

Cukipofa, basszus, mi is használtunk az elején olyan fogszabályzós cumit, csak aztán végül az Aventnél kötöttünk ki, pedig Dani azt is szerette...akkor most átszoktassam arra? mondjuk nekem is volt fogszabim, meg tesómnak is, pedig mi nem is voltunk nagy cumisok! ja, és tök szépek lettek a fogaink, míg a nem fogszabisoknak meg nem annyira :roll: lehet, h Danca mindenképp örökölni fogja akkor :?: na jó, nem "rágom" magam ezen tovább, lesz, ami lesz :lol:

Gabbó
, ez a sok kelés borzasztó lehet, el se tudom képzelni, egyébként ti milyen alvók vagytok pároddal? Állítólag a babák öröklik az ilyesmit. Danca tegnap 3x kelt és én már ettől hullának éreztem magam :shock:

Manóka, gyermekeid nagyon édesek, Mikoltnak csodálatosan cuki a szájtartása, amikor mosolyog!! :D

KépKép
barimami

Gabó

:lol: :lol: Észre sem vettem! :lol: :lol: Tényleg!

Barbi

Akkor egy hét és már ül is. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Manóka. Györgyi: Nagyon jók a képek!!

Steffi: Grtaulálok a 12 órához, remélem, hogy mostmár így marad. Egyébként én is rászoltam volna a kisfiúra, ha elveszi a gyerekemtől amivel játszik. Mondjuik előtte a gyerekemnek szólok, hogy másét nem vesszük el.

Ancsa: Örülök,hogy leírtad az érzéseidet. Tudom,hogy nehéz, De ott van Lara baba aki gyönyörű és tökéletes.

Veronkiusz: Nagyon sajnálom Szofit és téged. Remélem mostmár minnél hamarabb túl lesztek rajta.

Lilliuska: Sajnálom,hogy Hunor megint beteg. Viszont megy a drukk a harmadik babához!!

Kriszti: boldog Névnapot!!

Eni: Grtaula a fogakhoz!!

Mi jól vagyunk, csak a fiatalúr rájött, hogy éjszaka felesleges aludni. Kb hajnali 2-kor tudtam elaltatni úgy hogy cicit nyomtam a szájába. Pedig az elején úgy indult, hogy átalussza az éjszakát....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Emano: Gratula a 3. hófordulóhoz!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jah, a Minimanóban mától 50%os leértékelés van egyes ruhákra valami szezonvégi leárazás keretében, ha érdekel valakit, bár én még mindig inkább turiba mennék, ha kellene ruha Dancának, ott is megkapom ugyanúgy a szinte vadonatúj ruhát és tuti, h még ennél is olcsóbban...

Györgyi, juhéééé! :D örülök neki, mert látom, h néha már idegesíti ez az állandó fekvés!
Jázmin cici :lol: :lol: tényleg cukiiii, kis nőcike már most!!!

KépKép
barimami

szép jó reggelt!
köszi mindenkinek az együttérzést anyós ügyben (ismét ez a téma, hihetetlen :twisted: ) rám fér. kivételesen nimit sem érdekli, hogy duzzog, ilyen se volt még, de örülök! nem értem minek kell feszkózni! én meg most próbáltam egy kicsit jobban összejönni velük, beszélgetni stb, erre... na témát lezárom, toll a fülükbe!

judit!
de édesek a gyerekeid! jól éreztétek magatokat, rendben volt minden? sajnos a nyaralás, szabi ált-ban olyan, hogy olyaan gyorsan megy az idő :cry:

veronikusz!
nagyon ügyi szofi, hogy ivott és megúsztátok a kórházat, de komolyan! most már minden jobb lesz! a bölcsis szülőin miről beszélnek az anyukák? ez nekem új, azt sem tudtam, hogy van ilyen :?:

emano!
boldog hófordulót, dehát még ő is most született! ja nekün véletlenül eladó a renault megane kombink...

györgyi!
:lol: csúcs ez a jázmin!!! :lol: :lol: nagyon cuka!

gabbó!
még én is most vettem bele magam a témába, hétvégén megvesszük azt a cseppet amit a háziorvos javasolt és utána okosabb leszek, de ha érdekel küldök linket.

barbi!
tudtam, hogy rád számíthatok! nálatok milyen votl anyós pajtinál? húgocska?! ügyes dani, hogy már csücsükél! annyira édesek széttett lábakkal ülnek és néznek! kérünk képet!

én is dobok, ha nem baj...
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást... szeretem, hogy itt nem látom egymás túllicitálását, meg tudunk beszélni sok mindent. Alvásra picit visszatérve valószínűnek tartom, hogy nem előny 31 nm-en lakni (októberben költözünk, szalad az idő!!!). Egy szobában vagyunk, Benő ráadásul közvetlenül az ágyunk mellett, azaz minden ágynyösszre ő is rezzen. Lehet ám, hogy amint redőnyös ( :!: ) saját szobájába kerül, rögtön alszik nekem 10 órákat egyben. Nem kevés problémánk van a lakás stb körül, meg anyós, meg egyebek... ezt is érezheti a kiskölök. Volt, aki tegnap azt javasolta, kérés nélkül, hogy egyszerűen ne keljek fel, mert abbahagyja. Ja, egy órán belül biztos. Egyébként UGYANAZ a helyzet, mint Sárcinál, gyakran kel, de ebből egy cici, többnyire "le lehet rázni" egy kis vízzel, másik oldalára fordul és csicsikál tovább.

Veronikusz, nagyon sajnálom Szofit, bízom benne, hogy most már napról napra jobban és jobban lesz. Katánál beválik a béres csepp? Én kb egy hónapja szedtem, engem összerakott.

Steffi, nem ugyanaz az anyósunk?! De komolyan... megáll az eszem. :?

Barbi, hol vásárolsz Dancának? Én hihetetlen magas szintre fejlesztettem a hasnált holmik vásárlását. Babakocsi, pihiszék, rengeteg ruha, babaőr... én teszvesz és vatera.

Györgyi, annyira annyira annyira együtt tudsz érezni! :D Köszönöm.
vbea

Steffi, csepptapasztalatokat én is kérek majd! :wink: Martin csodaszép!!!

Manóka, meg sem dicsértem Ricsit és Mikoltot, édesek! :)
vbea

eni!
nem valószínű,hogy egy az anyósunk :lol: , de max. megértelek. az alvás dologgal kapcs-ban más okoskodásával nehogy foglalkozz! ez a te gyereked és te tudod mi jó neki stb. az tuti, hogy olyan antennáik vannak, hogy mindent megéreznek én már nem is csodálkozom, hogy éjszaka nem alszik jól, persze, hogy nem érzi magát biztonságban, ha érzi, hogy anya sem! a redőnyös külön szobában is lehet valami, nekünk is jobb,mióta van ez a sötétítés, most is alszik! na puszi, ne foglalkozz a buta, gonosz valakikkel! :wink:

durci???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

eni!
köszi és írok majd mi a helyzi csepp ügyben!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,de édi!!
Miért adjátok el az autót?Mien? Mennyi?Bár csak a szívemet fájdítom,mert csak úgy tudnánk venni, ha a másikat eladnánk, de okos apósom nem engedi :cry:

Hol van jó használtruhás?esetleg a netről szoktatok venni?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Bocs az újabb eltűnésért, köszi a hiányolást mindenkinek, annyi történt, hogy elkaptam Lénától a taknyot, csak rajtam durvábban jött ki, egész hétvégén ramatyul voltam, most már javulok, de lassan. Léna már jól van, szerencsére.

Durca! Nagyon-nagyon örülök nektek, olyan jó volt újra a vidám Durcát olvasni! :D Csak így tovább, én is meglestem Borókát, gyönyörű!

Meg persze az összes kép, amiket feltettetek, most nem sorolok fel mindenki, bocsi... :oops:

Steffi! Tök jó, hogy lefoglaltátok a nyaralást, ne törődj anyóssal! Jól látom a képen, hogy megszokta Martin a Chicco babakocsit? Szúnyogcsípések vannak Martinon?

Veronikusz! Nagyon durva, amit Szofiról írsz, remélem most már javul!

Lilluska! Hunornak is jobbulást!

Valentina! Én úgy tudom, hogy az új rendszer szerint már csak 2, 3 és 4 hósan van oltás, asszem 2006 óta. Léna is így kapta, nincs ebben semmi rossz.

Emano! Nekünk is van pihenőszékünk, de látom, azóta már meg is vettétek, használjátok egészséggel! Használtruhsá rengeteg van a városban, én gyakran megyek a Körúton a Dob utca sarkára, angol turi. Ugyanezeknek van a Rákóczi úton az Erkel színháznál (Blaha és Keleti között félúton) csak gyerekruha, ott még nem votlam, de állítólag nagyon nagy és jó!

Györgyi! A szeme csak egy kicsit volt piros Lénának, de gyorsan rendbejött. Jó mérges vagyok a dokinkra, mert elvittem hozzá lénát, megvizsgálta, mondta, hogy ez valami vírus, és hogy nem kell antibiotikum, csak felír egy szemcseppet. Anyós megjött vasárnap (szemész), és közölte, hogy ez egy antibiotikumos szemcsepp... :evil:

Ancsa! Örülök, hogy jobban van Lara bőre! És remélem anyukád is!

Tünde! Építgesd csak a bélflórádat, a Normaflore szerintem is jó. Szereztél már újra Chicco kocsit? Ha nem, akkor szólj, egy barátnőm eladná az ővét.

Éjszaka átalvása: Léna sem alussza ám át... Mindenképp kel egyszer vmikor 5 és 6 között szopizni, jó esetben csak ennyi és alszik 8ig. Rossz esetben előtte még néhányszor, de olyankor az apja megy hozzá, iszik egy adag vizet és alszik tovább. Ez van, majd csak leszokik róla...

Na, most megint jó hosszú voltam, bocs, ha kihagytam valakit.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

zsofi!
megszokta a chicco babakocsit igen, szerencsérre! már nagyon jól elnézelődik benne meg minden! szúnyogcsípés sajnos, veszünk majd riasztót, meg szúnyihálót is rakunk fel, de azért 1-1 pofátlan kis dög mindig akad, pedig este 'vadászunk' rájuk.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na gyorsan teszek fel egy-két képet az egyfogas kiskölökről...

Kép

Kép
vbea

Ne tudjátok meg, milyen büdös az a papucs... :lol: :lol: :lol:
vbea

Valentina!
Most nézlek az iwiwen.
Inkognitóban vagy, de azért Neked is boldog névnapot!

(egy másik) Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Eni!
Papucs :lol: :lol: :lol: Nem értem, miabajod, ha már van az az egy foga, muszáj valamit rágni....

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok lányok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok! Megvagyunk ám, csak volt egy kis Alsóörs meg Lelle meg 4 fogacska jön egyszerre
Visszaolvasni sem tudtam még rendesen, igyekszem majd bekapcsolódni a történésekbe :-)

Durca,
millió pusza nektek!!!

Veronikusz,
kitartás!

Györgyi, Barbi, Ancsa, Steffi, Eni
pusza nektek, olyan nagyok már a babák, hogy őrület!!!

Minden baba nagyot nőtt, mióta nem írtam (tehát két hét alat :-))

Masni
masni

Szióka Masni!
Mátéképet!!!!!!!!!!!!!!!
vbea

Masni, üdv újra itt!! :lol:

Zsófi, jó, h jöttél és már jobban vagytok!!

Steffi, Martin iszonyat édes a képeken!! Anyóséknál nem volt semmi különös, jó sokat látogattunk rokont, majdnem minden nap, szerencsére Andris húgát nem kellett kiköltöztetni a szobájából, mert persze nem aludtunk ott (bármennyire is akarta anyós, h a családi nyaralást náluk töltsük teljes egészében :evil: ) Jaj, szegény Martin, Danit még nem csípte meg eddig szunyi, pedig mi semmit nem használunk, igaz, valamiért hozzánk nem jönnek be, eddig egy szúnyoggal találkoztam ezen a nyáron a lakásban!

Eni, jaaaj, Benid nagyon ééédes, majd ha jön este haza férj ,akkor mutogatom neki! És jó az új vonalzó kép is!!
Én több helyre is járok turiba, van egy a Margit-híd budai hídfőnél, van egy a Kolossy téren, van a nyugatitól is nem messze, az angol használtruha, de az sok helyen van még a városban, asszem neten fent vannak!!

KépKép
barimami

Boldog hófordulót Balázsnak és Mikoltnak!

Durca,
gyere gyakran, adjál hírt a büszkeség tablónk oszlopos tagjáról, Miss Survivorról!! :lol:

Jobbulást Zsófinak és Szofinak!!!
Tünde, te jól vagy már..?

Fotók bájosak!!
Cuki Mikolt és Ricsi a strandon!
Martinnak is fini vére lehet, hogy így megeszik szegénykét!!
Jázmin nagyon nőcis! Kire is hasonlít.. ? :lol: :lol:

Eni,
Beni sajátos ízlésvilágát tükrözi a vágyódás a büdös papucs irányába.. :lol: Gratula a fogacskához!!

Masni,
4 fog, nem irigyellek!

Steffi,
tessék duplán élvezni a nyaralást és lesza.ni, ki mit gondol!!

Inkognitó Valentina
boldog névnapot!!

Mi leköltöztettük a vinnyogó csapatot a kertbe+ Apa szuterénjébe! Élvezik ezerrel, van cicaajtó is.. :lol: Én is, mert kikészítettek idegileg az állandó sírásukkal...
És csúnyán rájárnak az anyjuk kajájára :lol: :lol:
Emellett olvasom az éjszakai gondoskodás című könyvet, ami jól megerősít, hogy mindent jól csinálok :lol: Pont nem érdekel, mit gondol erről az ellen-drukker csapat!!!
tegnap jött anyós: negyed 11-kor megkérdezte, mikor jöhet, mondtam 4-ig. Erre fél négykor állított be.. :? 4-kor csúnyán leléptem volna.. mennyire fáj írni egy sms-t, hogy elindultam, ekkorra vagyok várható?? Így nem tudtunk elmenni sétizni sem, pedig nem volt ilyen dög meleg! :twisted:
Én babaszoba.hu párti vagyok. És eddig nem is csalódtam!
Miklós éhezik, robogok.. :lol: [/b]

KépKép
Kép
gyuzso

Ja, és kép még sajnos nincs az ülésről, mint produkcióról, valahogy mostanában sosincs kéznél a fényképezőgép :? De majd most már beizzítom a dolgot! ja, és persze mire odakerülök, h akkor fénykép, már sose azt csinálja, ill. amint meglátja a gépet röhög és teper ezerrel felém, bármi áron meg akarja szerezni az elektromos kütyüket, lásd telefon, fényképezőgép, stb. :lol:

KépKép
barimami

Révfülöpön voltunk.kibéreltünk egy kis házat, hogy sirós gyerek esetleg senkit se zavarjon.
jó volt, csak Ricsi csúszdázott a strandon és sebes lett a karja alatt, ami utána elfertőződött egy kicsit, mivel rendszeresen pancsolt a Balatonban. úgyhogy volt egy utunk a tapolcai ügyeletre is hétvégén, de szerncsére kiderült, hogy semmi ótvar vagy ilyesmi. :)

szerencsére továbbra sincs igazán féltékenység, de játékból néha durva tud lenni Ricsi a hugával. :?

gondoltam egyébként, hogy Mikoltot is cumira szoktatom, hátha azt könnyebb utána elvenni, de őhajthatatlanul csak az ujját cumizza. ez van. Ricsi az ujját soha nem cumizta és cumit is csak 6 hónapos kora körül fogadott el.pedig testvérek.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!
Köszönöm szépen utólag is a köszöntést :lol:

Azért van ez így mert a másik nevemet/ Krisztina/ a családom használja, én a neten használom a másikat/ Valentina/ :?

Most itt vagyok Anyukámnál, mert elegem lett a szomszédokból és összepakoltam a Viktort és leautóztunk Kecskemétre.
Jó nagy meglepit csináltam a Nagyinak. 8) 8) 8)
Este még vissza nézek hozzátok.
Szép napot
V

valentina

Hali!

Valentina, az új rendszerben tényleg nincs 5 hós oltás.

Barbi
, ez téged érdekelt a múltkor, kérdeztem tegnap a nőgyógyászom, hogy mit gondol a császár utáni szülés lehetőségéről, és azt mondta, a császár önmagában nem indoka egy újabb császárnak. Induljon be, aztán hajrá. Ha bármi más indikáció lép fel, akkor kell figyelembe venni, hogy amúgy van egy heg is. A MÁV nem császárpárti mindenáron. Ez elég megnyugtató válasz volt nekem :)

Masni
, üdv.

Eni
! Sajnos, még nem jutottam el szerelőig a babakocsival :( DE továbbra is ez a favorit kocsi, az ismerősöd mennyiért adná? Jövő héten viszem szervízbe, és kiderülne, mennyiért szerelik a miénket, és érdemes-e.

Cumitéma. Szerintem ebben is a gyerekek döntenek. Bene pl első naptól kezdve a mellem is csak cuminak használta, ős azóta is nagy cumis, a keze sosem kellett. Egy barátnőm nagyon szerette volna a cumit, az ujjszopás helyett, hát nem jött össze. :) Nem tudjuk ezt mi szabályozni. És én egyelőre elvenni sem tudom Benétől a cumit, de nem is akarom.

mtunde

Sziasztok!
Megjöttünk az oltásról!!!Szegénykém hogy sírt!
Ám a doktornéni azt mondta nem hízik rendesen a gyerek!!!5700g és már 6000g vagy a fölött kéne lennie!és 150gkat kéne ennie!!Azt mondta mérjem minden evés előtt után!!!Lehet hogy vas hiányos!!

Ott volt a védőnő,mondom neki, hogy nem tud rendesen kakílni!Azt mondta elég nagy már adjak neki őszibarackot!! :shock: Ám az előző 7n azt mondta csak 6 hónapos korától lehet neki gyümit adni!!!!Szerintetek????
Teljesen ki vagyok akadva :evil:
Ja és hétfőn vigyem neki hogy mikor mennyit evett a gyerek!!!!
na lelövöm magam

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Már régen írtam mert visszaolvastam a "beszélgetéseket" egészen tavaly novemberig (a kislányom a mamánál nyaralt úgyhogy azért volt időm erre). Nem kevés időmbe telt de sokmindent megtudtam Rólatok! Utólag végigizgultam Valentína, Merci és a többiek babáinak érkezését.

Durcáék története sziven talált......
Boróka tényleg HŐS!!!!!
Mielőbbi teljes gyógyulást és erőt kívánok neki :!:
Minden elismerésem a szüleinek és Mandulának is!!

Cukipofa!
Azt hiszem te írtad, hogy Orsinak kicsit kifelé állnak a fogai az aventes cumitól. Az én lányom (Dorina) is aventeset használ és neki is kezdenek már kifelé állni meg fölül az első fogak között elég nagy hézagok vannak, szerintem pont e miatt. Más fajta cumival ez elkerülhető lett volna :?:
Köszi!
Tikó (Veronika)

Kép
tikó

Emano!
Mérjed, de ne stresszeld ezen magadat. Nálunk Panka soha nem evett annyit, amennyi a nagykönyvben meg vagyon írva. És én súlyosbítva vagyok egy védőnő anyóssal, aki állandóan a könyveket idézte. A végén már mondtam neki, hogy meg kellene tanítani a gyereket olvasni, és odaadni neki a könyvet, hogy nem jól csinálja. :lol: Mondjuk nálunk tápszer volt, és 6 hónapos koráig rendesen hízott is. A bajok csak a hozzátáplálással kezdődtek.
És miért kellene 6 kiló fölött lennie? Nem azt kell nézni, hogy hetente mennyit hízik, vagy az elmúlt hónapban mennyit hízott?
Komolyan mondom, csak azért vannak az orvosok is, meg a védőnők is, hogy jól felidegesítsenek minket.

Szerintem ne adj neki őszit, inkább edd meg Te, hátha neki is jobb lesz az emésztése. És ugye ő csak anyatejes? A lányok már írták, hogy az anyatejes babáknál akár napokig sincs kaki. Vagy nagyon szenved szegényke?

Kép
Kép
kriszta36

Ja!? Még valami........

Nektek mi a véleményetek a bárányhímlő elleni oltásról?

Kép
tikó

ANyatejes!!!!!Én nem tudom megenni a barackot,mert iszonyatosan felfúj :shock: :(
Az oké hogy napokig nem kakil, de a 4nap már nagyon szeved, húzogatja a lábát, erőlködik és mikor sír sikongat és "jajgat"

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Emano, mennyivel született? 6 hónaps korára "kell" megdupláznia a súlyát, ez az átlag. 1 évesre meg 3x-ni. Ezt a baromságot!!! Én nem értem a dokikat! Sem a védőnőt!!!

A többieknek a szélcső bejött erre a kakiügyre...

Tiko, nekem az a véleményem, amit a gyerekdokink is pártol: ovis korban még ne oltsuk, hátha elkapja, de 6 éves kor felett már érdemese, mert durvább lehet a bárányhimlő, ha elkapja. Nálunk azzal van inkább a gond, hogy apjuk nem volt még himlős, és nem akarja magát beoltatni :(

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: