Zaha!
Én maradtam ki a listádból
Én már a márciuson szeretnék túl lenni. Az kemény lesz, mert akkorra voltam kiírva

De azon is túl leszek, nem fogok belehalni, de ettől függetlenűl szívesen venném, ha már április lenne, akkor ugyanis Szilárd szülinapja van, és az már sokkal jobban hangzik
Silvia!
Nekem van egy jó házi receptem, ami működik is, és nem is olyan szörnyű az íze, mint ahogy hangzik az összetevőkből. Ha gondolod, próbáld ki. Nagyon gyorsan hat, két nap alatt kipucolja a légutakat, mindened folyni fog két napig.
Két-három evőkanál cukrot karamelizálni kell, felöntöd vízzel (kb 4-5 deci), bele teszek 3 babérlevelet, egy vöröshagyma külső száraz héját, 2 diót (egyszer ráütsz a kalapáccsal, hogy kicsit törjön fel). Ezt addig főzöd, amíg kb felére el nem párolog a víz. 2-3 óránként kell ebből a löttyből 20 ml-t (kb két evőkanál) megenni. Én adtam Szilárdnak ilyet, bár elég nehezen vette be, mert elég édes, és ő nem édesszájú, de látványosan beindult minden nyálkahártyája.
Dido!
Köszi a hiányolást! Egy picit visszavonultam olvasóüzemmódba, de te "előcsalogattál"

Vegyesen vagyok, de inkább jobban, mint rosszul. A hétköznapi feladatok elég jól ki tudnak zökkenteni. Szerintem, te is, ha kiheverted a fájdalmakat annyira, hogy érzed, hogy már ki tudsz mozdulni, akkor érdemes visszamenned dolgozni. Elindulni nagyon nehéz, de ha csinálunk valamit, sokkal gyorsabban fel tudjuk dolgozni a szörnyűségeket. Persze, lehet, hogy nálad pont nem így van, de én ezt tapasztaltam. Mondjuk, nekem a munkám miatt vissza is kellett jönnön, pedig a dokim még otthon tartott volna, akár 2 hónapig is, de mivel mensokkal a befejezés előtt jöttem vissza dolgozni, és pont egy nagy munka közepén kellett korházba mennem, így nem tudtam megtenni. De nem is bánom, végül nekem így pont jó volt.
Kár, hogy olyan drága az a vizsgálat, és még egy év is lehet, amíg elkészül, de amit itthon meg tudnak csinálni, is segítség lesz. És hát bízzunk benne, hogy nem génhiba okozta a polycisztásodást, főleg, hogy a mája ép volt. Drukkolok nagyon!!!
Betti!
Te jó ég, ma Pestre!!!??? Nem tudjátok elnapolni? Hihetetlen, hogy mi van itt a városban. Mindenki autóval indult el, mert se busz se vonat nem jár. Én reggel a szokásos időben indultam, amikor még csak egy-két autó szállíingózik, de ma összefüggő kocsisor volt előttem. Gondoljátok át!!