Sziasztok!
Durca, ez fenomenálisan nagyon szuper! Olyan jó már "hallani" Téged, eddig is vártuk mindig a jóhíreket!

Fantasztikus lány Boróka, s Mandula is hős, hogy jól viselte az akadályokat! Rólatok meg nem is lehet beszélni....
Köszi
Ancsa az érdeklődét, jól esik nagyon, valahogy minden összejöt mostanában, bűz, autólopás, családi viszályok (szerencsére nem a férjemmel

), pénzügyi dolgok stb. Igazából annyit panaszkodtam már, hogy nem szeretnélek terhelni Titeket, mert nem ilyen panaszáradat vagyok ám, csak most így alakulunk.
Lara képei nagyon édesek, a testápolós a legviccesebb. Elképzelem, ahogy történt...

Tudom, neked akkor nem volt vicces a helyzet...
Lilluska, Kriszta, hajrá-hajrá tesó projekt! Nagyon szurkolok!
Gabi, biztos nem lesz semmi gond, könnyen beszélek, de mindjárt itt van a hétfő! Lehet, hogy boxoló lesz a gyermek, s már most gyakorol!
Györgyi, igen, kicsit eltüntem (köszi), nyaralás, majd padló. Most meg kezdek feltápászkodni...
Steffi, rátok fért már az alvás éjszaka, örülök, hogy sikerült beállni. Ádám van amikor 6-kor kel reggel, van amikor 3-kor, vagy 4-kor. Egyelőre nagyon változó. Majd beáll gondolom.
Nálunk végre szakad az
eső már kb 1 órája. De nagyon! Végre, talán eloltja a bányát... Hétfőn volt egy hónapja, hogy ég.... no comment.
Lilluska, Hunor rendben? Labor, mit mond? Gyógyszer segít? Mi még nem szedtük ezt, tehát sajnos nem tudok segíteni.
Kuki téma: Ákosomnál is előfordul még mindig, nem emlékszem, hogy nagyon fogdosta volna kicsiként. Biztos így volt, mert nem volt új a téma, de sajnos pontosan már nem emlékszem.
Ákosom eladtam apósomhoz 1 hétre, már annyira hiányzik. Sajnos nem jó a viszony apóssal, ráadásul a gyerek sem akart menni. Amikor felhívom, az első kérdése, hogy hogy van az öcsi. Olyan megható... semmi féltékenység.
Szerintetek
cumi vagy hüvelykujj? Ádám pénteken találta meg az ujját, cumit születése óta nem bírunk beleimádkozni, pedig már szinte mindegyik márkából van neki.

Ákos cumizott, s szerintem arról könnyebb leszoktatni, meg talán a fogak miatt is jobb. Nagyon új nekem az ujjszopás, ha van tapasztalatotok, osszátok meg velem lécci!
Köszi, szép estét! Hali, vali