A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Na, akkor ma az auchanba bezserzek minden probiotikumot. Elég gáz ez az érzés. Mint a reklámban: érzem, hogy valami nincs rendben odabent. A Normaflore is erre van, nem?
Vagy az felesleges?

mtunde

Emano!

Ezt találtam neked a neten!

http://www.fotexnet.hu/sid000016/page/i ... pihenoszek

Teljesen vízszintesig dönthető háttámla.

Jellemzői:
- Teljesen vízszintesig dönthető háttámla.
- Fixálható és ringatható is.
- Mosható huzat.
- Levehető játékok.
- 2 hetes kortól használható egészen 18 kg-ig.

Kép

Mi is a Kikában vettük, és olyan 10 körül volt!

Ez van nekünk
Kép
de nem találtam hogy hány kg-ig van! :oops:

Veronikusz,
Hát nem tudom meddig használahtó, de mi még használjuk!
Lara már 9 kg :lol: És még nem mászik, szóval még hizik a kis drága, és már úgye 80 a ruhaméretünk. De a székecske még mindig jó! Az uncsitesó 4 hónappal idősebb mint Lara, Ő 11 kg és most állt meg a súlygyarapodása, mert már mászik és feláll!

ancsaboszi

Barbi,
:lol:
És hogy sikerült a hétvége?
Jó hogy jöttél!
Aranyos vagy! És igen, tudom és ez a tudat éltetett, hisz tudod, hogy lehet másik kisbabánk, és lett is! És ez most is hatalmas erőt ad. És pozítiv is vagyok. Ha nem jön sok más hatás.
Anyukámról majd írok mailt, ok.
Aranyos vagy, hogy kérdezted. Köszike.
Pihenőszékkel kapcsolatban teljesen egyetértek.

Hú én is folyamatosan mosok, de azt szeretek, de teregetni, azt nem!! :twisted:

Veronikusz,

úgy örülök, hogy jobban vannak a lányok!!!!
És remélem ma már mást is fog enni! és akkor teljes lesz az örömöd!!!

Tünde,
én a múltkor nagyon szarul voltam gyomorilag, és addig sohasem ettem sima aktiviát és akkor Anyukám mondta hogy kostoljam meg, mert finom.
És tényleg ízlett, és sokkal jobb lett másnapra a gyomrom, pedig már három napja nagyon rossz volt!
Szóval én ha lehet eszem ilyet mert finom is.
De a kefir is fini és egészséges.
De hát mindenkinek más a fini, és más használ, azért van ennyi minden!
Szerintem először egyél kefirt és aktiviát aztán nyúlj csak a gyógyszerért!

puszi

ancsaboszi

Hmmmmm!
Ancsa! jó súlyban van a lány!!! :D :D :D Szofi most 10 kiló (legalábbis a betegsége kezdetén ennyi volt :oops: ) de már tutira nem üldögélne benne. Már a járókába is csak akkor rakom be ha gyorsan kell valamit csinálnom és nem tudom őt úgy figyelni. Már nagyon nem szereti. 8) de ahogy mondtam, ez nagyon szubjektív, hogy kinek mi a véleménye.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

ilyen van most akcióba a Kikába,de majd kimegyünk megnézni!!!

ancsaboszi nagyon köszönöm :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Lara egyre csibészebb! Már nem az a kis nyugodt Baba, aki türi a pelenkázást!
A mai nap kezdte a kisördögösdid, kiöntötte a teáját! :lol: És lerugta az egyik krémjét, hogy a fél szoba tiszta krém lett és a pelenkázó is!

Ja és ma már nem ízlett annyira a répás krumpli.

Íme a mai napról pár kép.

Kép Ja, így tegnap ettem.

Kép Ma már ennyire ügyes vagyok!

ancsaboszi

És ma már azt hittem egyedül is tudok inni!

Kép

Kép

Kép És így fürcsiznek a boldog babák

és még egy utolsó,
Mellékelt krémen a testápoló látható, amiről Lara úgy döntött, már nem kell! :lol:

Kép

Na most már megyek, mert jön a hami!

puszi szép napot továbbra is!!!

ancsaboszi

Veronikusz,

Ha nincs bekötve, Lara is kimászik! :lol:
Múltkor nem kötöttem be és mire bementem már csak a feje volt benne! :oops:

ancsaboszi

Ancsa, fogalmam sincs hány kiló Sárikám, de amennyit eszik, hát biztosan hízott rendesen, mióta nem voltunk mérésen. Jún elején mérték utoljára, akkor majdnem 7kiló volt, holnapután megyünk megint, és majd megírom. Lara de szép! Annyira formás-csinos! És örülj, hogy ilyen kis vadóc, ez az igazi egészséges gyerek!

Evés: Répa, krumpli nálunk is megy, gyümölcsök: Alma, barack, dinnye, banán. Cukkinit is evett már Sári, spenótot is. Eddig minden ízlett neki. Ja, anyósom isteni húsleveséből is adtam neki, imádta! A levében turmixoltam egy kis benne főtt répát, krumplit, csirkemellet, hát mit mondjak, remegett érte. Szerencsére eddig jólevő gyereknek tűnik.

Borzasztó lehetett, ami veled történt, és tudom, továbbélni lehet és kell, de felejteni nagyon nehéz! Lara mindent elfeledtessen majd veletek, ezt kívánom!

Nekünk pihiszékünket Zsombi még anno tönkregyűrte, Sárinál csak az autósülést használtuk, és kiválóan megfelel etetéshez, pihihez, persze egy pihiszéknek nyilván több funkciója van.

Veronikusz, ez hihetetlen! Éjszakai orvosos sztorink nekünk is van, hasonlóan rossz tapasztalattal, úgyhogy megértelek nagyon! Szofinak további gyógyulást! Katának is persze!

Gabi, múltkor én bunkó nem reagáltam arra, amit az uh-ról írtál. Én is nagyon drukkolok ám! Egy integetős képet kívánok neked!!! Biztos csak csibészkedik ez a baba!

Tünde, én nagy activia evő vagyok! Az íze miatt is ez a kedvencem, meg szerintem jó a hatása is. :wink: Most is tele a hűtő vele. Szerintem eszegesd, és a normaflore is jó! Zsombinak az utálatos antibiotikum kúrák után szoktam adni.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Ja, kukitéma, sokkal hamarabb keményedik már, nem csak ilyen korban, és főleg reggelre. :wink: :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

gabboka! De ugye a "bomba" csak késöbb robban, ugye????? :oops: Atya isten, mi vár még ránk.... :shock:
Na mindegy csak lesz valahogy :D

emano!

Orsinak is volt széke, de annak nem volt olyan tök stabil a háta mint most Daniénak...Orsi 1 éves koráig hsaználta és nagyon serette. Én is úgy főztem mindíg és ott is evett és aludt is benne :D
Daninak már masszívabbatt vettünk a babyplanetben. A játékokat le lehet szedni és külön használni, hintázni és rögzítve is lehet használni.
Dani is szereti, simán el van benne 40-50 percet és nézi mi történik körülötte.
Ez ilyen chicco fajta :-) Dani mondjuk már nagyobb és nincs benne már ez a betét.

Kép

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Csak egy gyor kukra jöttem,na meg van kérdésem.
Ti beadattátok a gyerekeiteknek az agyhártyagyuladás elleni oltást?
És ti megkaptátok az 5.-dik hónapi oltást?
Mert mi nem kaptuk meg és az egyik újság szerint meg kellett voln kapnunk.
Vikus már alszik jók legyetek holnap is benézek egy ilyen gyorsra.
Jó éjt.
V

valentina

Krizsta

Boldog névnapot így utólag is!!!!!

MArti

Üdv neked! Azért gyere ha tudsz. :lol:

Vali

SZia! Te is jó régen voltál már! Vagy lemaradtam?

Tünde

Szerintem is a kaukázusit nyomasd. :lol:

BArbi

Sajnos szerelők voltak a nagymamámnál egész hétvégén, valami szennyvízcsatornát ástak, vagy mit tudom én. :evil: De hál istennek azért aludt a drága. Mondjuk este meg délelőtt nem volt gáz, csak pont a délutáni alvásnál. De szerintem engem jobban idegesített mint Jázmint. :roll:

Ancsa

Jók a fotók!! Szép volt krém is. :lol: :lol: :lol:

VAéentina

Én nem adattam be Jázminnak, mondjuk a dokim be sem adta volna. De az 5. hós oltást megkapta. Miért nem kaptátok meg? Megkérdezted a dokid?

Zsófi??Eni???

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

A kuki bizony az első naptól tud keményedni, csak ritkán kapjuk rajta :) De még nem robban a bomba :)

Pont most beszéltük a férjemmel, hogy Bene miért nem fogdossa, ha minden más fiú igen?? :)

Na, lányok bevásároltam mindent: activia, normaflore, és kaukázusi. Olyan bélflórám lesz, mint még soha. Gondolom, a sok terhességi háynás után ez a vírus hab volt a tortán :)

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:17-kor.
Vendég

Jó reggelt!
ilyet vettünk végül!!9000e Ft volt

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Lilluska

Hú szegények! Ilyen nehéz kideríteni, ha valaki skarlátos?

Emano

Jól néz ki, de vigyázz, hogy ne nagyon ültesd benne az tényleg nem tesz jót a kis gerincének. Inkább csak úgy feküdjön még. :lol:

Kép
gyorgyi33

persze, csak gyorsan kipróbáltuk 1 fotó kedvéért :lol:
de úgy néz ki tetszik neki
amúgy csak feküdni fog benne

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa,
bár személyesen nem ismerlek, büszke vagyok Rád, hogy ennyire bátran tudsz beszélni a fájdalmadról!! Hiszek a sorsszerűségben és hogy nincsenek fatális véletlenek! Lara pedig gyönyörű!!! Szépen eszikmár késsel-villával!! :lol: :lol: :lol:

Veronikusz,
úgy örülök, hogy javulnak a Lányok!! Nagyon drukkolunk a gyors gyógyuláshoz!!!

Valentina,
mi beadattuk a 2 hós agyhártyagyull. elleni oltást. És a Rotán is gondolkodom.. Azért adattam be, mert ha mégis beütne és nem oltott, pikk-pakk nagyon rossz állapotba tud kavarni (magas láz, görcsök, szövődmények..)
A rotán meg azért gondolkodom, mert gyakori fertőzés és nagy százalék kórházban végzi a nagy folyadékvesztés miatt.. Ahonnan ki tudja, mivel jövünk haza, a kórházi állapotokat ismerve.. :twisted:
Bár a dokink szerint sok minden jár hányás-hasmenéssel ebben a korban és a nagyja ellen nincs oltás, és ez is igaz, de mi a bocikat is oltjuk rota ellen, nyilván azért, mert komoly gondot tud okozni..
Csak arról nem vagyok meggyőződve, hogy ilyen pici korban oltják orrba-szájba őket..
Bocsi a hosszú filozofálgatásért!!!

Kriszta,
boldog névnapot!!!!

Emano/Andi
sok boldogságot alegújabb szerzeményetekhez!!!
Mi is szeretjük a pihiszéket, szintén főzéskor+verselgetés, bohóckodás, kamillázás alatt ücsörög benne

Lilluska,
jobbulást!!! Én azért örülök, hogy levették a vért és megnézik rendesen a gyulladásos folyamatokat!!! Bár gyanús, hogy csa tenyésztéssel azonosítható, vérképből nem..
Ezt találtam, nem tudom olvastad-e, érdekel-e.. :
https://www.babanet.hu/faq/gybeteg14.php

Tünde,
hogy vagy? Probiotikum kúra sikeres? És finom is...!!
Én hiszek a probiotikumokban, de inkább a protexin, normaflore vonalban, ha nagyobb a baj. A joghurtok inkább kisebb bélflóra borulás után jó nekem, legális nassolásként!! De mindenkinek más jöhet be..

Györgyi,
irigykedünk néha, milyen jó Nektek a hegyekben hétvégén!! :lol: :lol:

Márti,
üdv, gyere máskor is!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Vali,
Mi a baj? :cry:
Nem tudunk segíteni?
Aranyos vagy! Köszönjük!

Márti,
Azért gyere, ha tudsz, és képeket is szívesen nézünk! :wink:

Gabbóka,
Nagyon kíváncsi vagyok, hol tart most Sári baba :wink: , és ruhában hányas kell neki? Köszönjük a dicséretet!
És igen örülök, hogy ilyen, szeretem, imádom a csibész gyerekeket, szerintem is ilyen a jó gyerek, nem szeretném ha könyvmoly lenne (bár tudom hogy azok is édesek, de hozzám közelebb áll az élénk, huncut gyermek, de ha az lenne, akkor is imádnám!!! :lol: )

Hú ez nem semmi, hogy már ennyi mindent eszik. Én ma akarom kipróbálni a sütőtököt, de azt is csak óvatosan, a banánból tanulva! :oops:

Köszönjük a kívánságod, mindent nem tud elfelejttetni, de hogy gyönyörűvé teszi a napjainkat az BIZTOS! :wink:

Veronikusz,
Hogy vagytok ma??? Éjszaka???

Tünde,
Hogy vagy???,
Képet már rólad is rég láttunk!!! :twisted:

Valentina,
Mi megkaptuk az 5. hónapos oltást. Ti miért nem? Elfelejtették :shock: a nagy nyári szünetben??? :twisted:

Györgyi,
Kép? Már rég láttuk! Kérünk a hétvégéről!!!
Örülök, hogy tetszik a krém, jó krém :wink: , Larának is bejön, gondolom most jó lesz a pelusozó böre is egy ideig! :lol:

Zsófi,
Hol vagytok? Nagyinál??? Léna hogy van???

Lilluska,
Jajj szegény Hunor!!! :cry: És mik azok a tünetek? Nagyon, nagyon szorítunk neki, és a neten keresztül sok sok gyógypuszit küldünk! Köszönjük a dicséretet!!! És mikorra is van tervezve a harmadik Baby? :wink:

Emano,
Nincs mit! Örülök, ha segíthettem. Szépet vettetek, és úgy nézem bejön a Fiatalúrnak! :D

Gyuzso,
Neked is köszönjük a dicséretet! Hát én úgy gondolom, hogy mindent meg lehet és kell beszélni, és ha ez ember beszél róla, akkor könnyebb. Bár sok dologgal vagyok úgy hogy előbb megoldom és csak aztán panaszkodom. De hát ez egy olyan dolog, amit az idő gyógyít és persze TündérLara!!!

Gabi???

Szép napot Mindenkinek!

ancsaboszi

Jajj, Lányok nem is mondtam! Lara bőre már nagyon szép!!!! :) Még kicsit száraz, de azon is dolgozunk! :lol:

Ja és ma éjszaka nem keltünk :D (mert eddig az elmúlt 3 éjszaka keltünk a foga miatt, 4-kor cicizett, és velem aludt csak el, pedig Ő csak az ágyában és a kocsiban tud) Csak 6-kor! De aztán 9-ig megint aludt és most is alszik! :D

Na megyek mert szalad a lakás én meg próbálom elkapni! :lol:

Puszi.

ancsaboszi

Masni merre jártok?? Nyaraltok???

ancsaboszi

sziasztok!

ancsa!
annyira drága vagy, én úgy csíplek téged! lara pedig egy tündér természetesen :wink: írtam neked e-mailt ill. nem is neked,hanem a kislányodnak :D

emano!
jó a széketek és mekkora már a fiad! de édes természetesen!

cukipofa!
dani mennyi idős a székben? annyira jól elkaptátok az ásítós pillanatot. nekünk ez még soha nem sikerült, pedig 1x úgy szeretném!

veronikusz!
jobban vagytok? sokat gondoltam rátok. arról az orosz orvosról már én is hallottam valahol, csak nem tudom hol...

gabi!
egy hét és már itt lesz a dokid! próbálsz nyugodt lenni? olyan nehéz lehet, tudom!!! sok sok pozítiv energiát küldünk! biztos vagyok benne, hogy nincs semmi baj! a kicsiknek mindig ökölben van a kezük!

gabbó!
annyira jó, hogy a kukitémát így leírtad, sokat okultam belőle. oszom a nézetedet a természetességőrl és hogy nem kell belőle ügyet csinálni, de tök jó hogy leírtad te, hogy csináltad!

valentina!
elmonanám, hogy mi nem kaptunk 5hós oltást. legközelebb csak 15hós korában lesz talán úgy tudom. de ez jó most akkor mi az igazság?

na képzeljétek martin ma fél 9ig aludt!!!!!! vettünk rolót a hálóba ilyen sötétet és szerintem azért. hiába ébredt fel 7kor annyi sok látnivaló nem volt így inkább aludt tovább. soha nem volt még ilyen! és most ráadásul fél 9kor aludt el így végigaludta a 12óráját! amúgy 9et szokott.

mindenkinek szép napot! állítólag hétvégén megint jön valami nyavalyás front :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

lilluska!
sajnálom Hunort :( és titeket is! hogy vagytok? ti mikorra tervezitek a harmadikat?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok lányok!

Üdvözlök mindenkit,aki "ismer" és azokat is,akik csak hallottak rólunk.
Szóval pénteken hazahoztuk Miss Survivort!!!

Hihetetlen,hogy elérkezett ez a pillanat..és az is hihetetlen,hogy MARHA JÓL VESZZÜK AZ AKADÁLYOKAT :D :D

Boróka ismét tulszárnyalni látszik az orvostudományt,mert ahhoz képest,hogy élnie sem lenne szabad az orvosok szerint,ezerrel pörög,figyel,mosolyog,és a vézna kis testével már fordulni próbál :lol: :lol: :lol:
persze nem áltatom magam azzal,hogy 120-as iq-ja lesz,de ha boldog szövőnő nem elérhetetlen kívánság,úgy érzem.
Szóval minden oké vele,eszik mint a gép..alszik(magától,nem kell altatni,ami nekem meglepő,mandulához képest,akit 3,5 évesen még altatni kell,mesével,megkézfogással :D )
Naponta 3x kap gyógyszert vérnyomására,meg a szívére..olyan vagyok mint egy nővérke :D gyógyszerelek,meg méricskélek,meg minen.
Éjjel is kell etetnünk,mert ugye 4250gramm :roll: :roll: ,szegénykémet úgy kell ébreszteni,mert aludna,mint a bunda..
Mandulka nagyon élvezi a tesót,és nagyon segít nekem..most épp apával strandolnak..
Apa megnyugodni látszik,hogy a gyereke nem lesz teljesen használhatatlan és igyekszik kivenni a részét a dolgokból(persze csak a maga módján :lol: :lol: )

Lányok,köszönöm a drukkokat,remélem ezentúl gyakrabban jövök és bekapcsolodóm a keringésbe.

csókok

Kép

Kép
durca

Ancsa

Nem csináltam fotókat. :oops: De mostmár fogok. :lol:

Kép
gyorgyi33

Durca

SZia!!! ANnyira örülök, annyit gondoltam rátok!! De jó hogy jöttél!!!!!!! Ma már egész nap nagyon jó kedvem lesz, hogy ilyen jól vagytok!!!! :)

Steffi

Egyszerre írtunk! Az tuti, hogy a sötétben jobban alszanak. Jázmin is könnyebben alszik el, mióta tök sötét van.

Kép
gyorgyi33

drága durca!
szia ismét itt, nagyon nagyon örülünk nektek!!!!! nem akarok pofátlan lenni, de egy pár kép erejéig megszánál minket?!

györgyi!
msot is aludt hang nélkül másfél órát, csak jött a kajás és felzörögte :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szia, Drága Durca!

De jó hogy jöttél! :lol: :lol:
Úgy örülünk Nektek, és olyan jó, hogy végre a sorok között is érezhető ez a boldogság!!!!Ez most már így lesz mindig!!!! Ezt kívánjuk Nektek mind, mind tiszta szívből!!!!
Nagyon nagyon sok puszi.

És csatlakozom Steffihez, hogy ha van egy kis időd, akkor kérünk egy pár képet.
Bár én bevallom :oops: az iwiw-en már meglestem Miss Survivort, nagyon édes! Azok a szemek!!!! :)

Puszika

ancsaboszi

persze szánnál két n-nel :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Eloszor is Durca, annyira jo, hogy jottel. Hianyoztal nagyon!
Miss Survivortol meg van mit tanulnom!

Lanyok, koszi a tanacsokat, en is a Normaflore mellett dontottem, mar a 3. ampulla utan vagyok, most ebedre mar egesz joizuen ettem... Nekem igy meg nem borult fel a gyomor/belrendszerem, gondolom, az elozo 2 havi hanyas sem segitett... mindegy, elobb utobb rendbejon. Megjegyzem, nekem a kefir, joghurt, stb csak egeti a gyomrom :( De most azert estenkent azt is gyurom...

mtunde

sziasztok!
Durca!
mi szerintem nem ismerjük egymást.Nagyon örülök hogy itt vagy/tok!
Szörnyű lehetett amin keresztül mentetek,de a gyerkőc egy igazi HŐS!!!Örülök, hogy jól vagytok!!
Hol lehet a gyerkőcöket megnézni?

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:17-kor.
Vendég

SZiasztok!

Durca! Először is nagyon örülök,hogy végre otthon vagytok!!! És tényleg csak csodálni tudlak benneteket a kitartásért meg a lelkierőtökért, szóval mindenért! ÉS igenis vannak csodák! :D Boróka a bizonyíték!! :D :D :D Kis angyalka!!!!

ANcsa! VAgyok...Még nem hívtam fel őket, párom mondja mostmár várjuk meg a hétfőt, mit mond a doki? Ne akarjak mindig elébe menni a dolgoknak. Szóval még próbálom magam türelemre inteni, de nehezen megy. :cry: Már úgy nézném megint UH-n,hogy mi van? Az biztos hogy rengeteget rugdoss.. :D :D
Vendég

Lilluska!

nagyim es anyu is evek ota szedi a Bronchot minden osszel influenzaelleni oltas helyett. bejott nekik nagyon. Foleg az idos nagyimnal jo, hogy nem kap el semmit telen.

mtunde

Drága Durci!!! Öröm-öröm-öröm... :D Csodálatosak vagytok. Nagyon hiányzol, mindenkinek, nekem nagyon. :roll:

Alvásügyileg csőd, merthogy én félévesem mai napig "nem alussza át" az éjszakát. Nem is várom el tőle. Csak fura, hogy sok helyen elvárás, és bazisokan idegesítenek azzal, hogy átaludta-e... Én összeteszema két kezem, ha nem 6x kel, hanem csak 1-2x. Bocsi, hogy kifakadtam. Tudom, van ennél rosszabb is.

De a lejobb, kinn van egy fogunk, a bal alsó egyes. Jönnek a következők is, de kín van ezerrel.
vbea

Sziasztok!!!
Éljen a kicsi Boró!!!!
Hát sok-sok boldogságot nektek és szép, hosszú életet a kicsilánynak!!!

Én egyre többet találkozom azzal, hogy az orvosok akarva/akaratlanul a legrosszabbat látják bele egy betegségbe. Természetesen tisztelet a kivételnek, de a közvetlen ismerettségünkban, csak idén 2 ilyen baba is van/ volt. És ugyanez fordítva, beteg babáknál el bagatelizálják a dolgot.

Tegnap pont az ovodás barátnőmet vigasztaltam, mert több hónapos orvosok által tanusított nemtörödömség után, bedumálták neki, hogy béna lesz a gyereke (első baba).

Nem mellesleg Szofinak jobbulást, bár látom, hogy már el is indult a jó irányba!

Réka
Vendég

Hahó!
Csupa jó hír! Örülök nagyon Nektek Durca!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseteket. Voltunk ebédelni ott, ahol az esküvőnk volt. Hát nagy csalódás. Mert bár a kaja nagyon fincsi volt, de a kiszolgálás! Legalább háromszor felejtettek ott minket, aztán már a nap is tűzött ránk, aztán a férjem úgy döntött, hogy az eredetileg szánt borravalónak csak a töredékét ajánlja meg. És ezen kicsit megsértődtek.

Steffi! Elég ronda dolog, hogy a szülő hagyja, hogy a gyereke csak úgy elvegyen bármit a másiktól. Mert szerintem a gyerek még nem tehet róla, pláne ha egyke, mert nem tudja. De azért lehet szólni neki, hogy a másik baba játszik vele, és játsszon mással. A lányomat a bölcsiben érte az első ilyen megrázkódtatás, amikor elvettek tőle valamit. De azóta keményen rászól arra, aki ezzel próbálkozik, pedig egyébként olyan kis izé. :lol:

Veronikusz! Tök jó, hogy Szofi jobban van. Katával mi van?

Lilluska! Szegény Hunor, elég rossz lehet, ahogy leírod. De akkor mi ez, ha nem skarlát? Tipp se volt?
GYerekezéshez meg hajrá!!! :lol: (Nekem a névnapi "ajándékom" az volt, hogy már megint megjött... :( :cry: )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Durca! Mi sem ismerjük egymást, de már meglestelek az iwiw-en.
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek és sztem ha ilyen kis survivor a kiscsaj akkor valami NAGYNAGY dologra hivatott :D

Valaki meg tudja nekem mondani Vida doktor elérhetőségét????
Van magánrendelője?????

Üdv:

Kati

Kép

Kép
cukipofa

Lilluska

Hú de izgi, már gratulálok is, a döntéshez legalábbis. :))) Nem ismerem azt a gyógyszert.

Eni

Csakhogy itt vagy! Ne hagyd magad idegesíteni!!! Mi az hogy elvárás? Anyós idegesít? :lol: Ne is törődj senkivel!!!!

Kriszta

Lesz ez még ígyse! Ha jönnie kell, jönni fog! ++++++++ :lol:

Cukipofa

Én az ő páciense vagyok, de nem akarom ide kitenni a telefonszámát, de a kórházban tutira eléred. :lol: Ja és van magánrendelője azt hiszem.

Steffi

Jaj de jó hogy alszotok!!! Én a postást nyakaztam le majdnem a múltkor. :lol:

Kép
gyorgyi33

Steffi,
Ez igen! De jó, örülök neki nagyon! Úgy látszik Martin kezdi bepótolni az eddigieket! :D Csak így tovább!!

Györgyi,
Ok, várjuk a képeket!De tényleg!!! :twisted:

Tünde,
Egészségedre az ebédet!! :)

Lilluska,
Hú akkor ez már izgi!
Köszönöm a tüneteket, remélem nem találkozom velük, és remélem hogy Ti is hamar túl lesztek rajta! Hogy van Hunor?

Gabi,
Jó, hogy jöttél! Megértelek, de biztos minden rendben van! És hétfőn mész a dokidhoz?? Nagyon, nagyon szorítunk!!

Eni,
Igen, igen mi az hogy elávárás, minden baba úgy él, ahogy neki tetszik, és neki jó, és majd ha Ő át akarja aludni át is fogja! Hogy más mit gondol az az Ő dolga, nevelje Ő úgy a gyerekét!!!! :twisted: Ezen ne is idegeskedj!
Gratula a fogacskához!!! :wink:

Kriszta,
És hol volt az esküvőtök?
Igen ez ismerős, mi is jártunk már így sajnos több helyen, sőt olyan is volt már hogy a borravaló teljesen elmaradt! :twisted:
Nagyon szurkolok, és megy a privi!!!

Puszika

Nálatok is fekete az ég??? És közben süt a nap??

ancsaboszi

Eni, vegre te is!

Hat ez az atalvasos elvaras tenyleg eleg idegesito. Nem eleg, hogy te faradt vagy neha (mindig), de meg masoknak bizonygasd, hogy ez igy is normalis. Ugysem lehet nagyon drasztikusan mit csinalni, csak varni ...

mtunde

Györgyi, Ancsa, Tünde... pusza nektek. Azért egy kis smink sokat javít a hangulatomon. :wink:
vbea

Sziasztok!

Durca, ez fenomenálisan nagyon szuper! Olyan jó már "hallani" Téged, eddig is vártuk mindig a jóhíreket! :D Fantasztikus lány Boróka, s Mandula is hős, hogy jól viselte az akadályokat! Rólatok meg nem is lehet beszélni.... :D

Köszi Ancsa az érdeklődét, jól esik nagyon, valahogy minden összejöt mostanában, bűz, autólopás, családi viszályok (szerencsére nem a férjemmel :) ), pénzügyi dolgok stb. Igazából annyit panaszkodtam már, hogy nem szeretnélek terhelni Titeket, mert nem ilyen panaszáradat vagyok ám, csak most így alakulunk. :(

Lara képei nagyon édesek, a testápolós a legviccesebb. Elképzelem, ahogy történt... :lol: Tudom, neked akkor nem volt vicces a helyzet...

Lilluska, Kriszta, hajrá-hajrá tesó projekt! Nagyon szurkolok!

Gabi, biztos nem lesz semmi gond, könnyen beszélek, de mindjárt itt van a hétfő! Lehet, hogy boxoló lesz a gyermek, s már most gyakorol!

Györgyi, igen, kicsit eltüntem (köszi), nyaralás, majd padló. Most meg kezdek feltápászkodni...

Steffi, rátok fért már az alvás éjszaka, örülök, hogy sikerült beállni. Ádám van amikor 6-kor kel reggel, van amikor 3-kor, vagy 4-kor. Egyelőre nagyon változó. Majd beáll gondolom.

Nálunk végre szakad az eső már kb 1 órája. De nagyon! Végre, talán eloltja a bányát... Hétfőn volt egy hónapja, hogy ég.... no comment.

Lilluska, Hunor rendben? Labor, mit mond? Gyógyszer segít? Mi még nem szedtük ezt, tehát sajnos nem tudok segíteni.

Kuki téma: Ákosomnál is előfordul még mindig, nem emlékszem, hogy nagyon fogdosta volna kicsiként. Biztos így volt, mert nem volt új a téma, de sajnos pontosan már nem emlékszem.

Ákosom eladtam apósomhoz 1 hétre, már annyira hiányzik. Sajnos nem jó a viszony apóssal, ráadásul a gyerek sem akart menni. Amikor felhívom, az első kérdése, hogy hogy van az öcsi. Olyan megható... semmi féltékenység. :D

Szerintetek cumi vagy hüvelykujj? Ádám pénteken találta meg az ujját, cumit születése óta nem bírunk beleimádkozni, pedig már szinte mindegyik márkából van neki. :shock: Ákos cumizott, s szerintem arról könnyebb leszoktatni, meg talán a fogak miatt is jobb. Nagyon új nekem az ujjszopás, ha van tapasztalatotok, osszátok meg velem lécci!

Köszi, szép estét! Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali

Jázmin pont 5 napja nem cumizik már. Eddig is inkább én erőltettem, hogy ne az ujját szopizza. Nem hiányzik neki, így a doki azt mondta inkább most vegyem el, mert ha nagyon "átfordul" akkor nagyon sokáig cumizik majd és akkor már nehéz leszoktatni. De csak ha nem hiányzik neki annyira. Hát egyáltalán nem hiányzik. :lol: Néha elalvásnál az ujját megtalálja, de nem tudok vele mit kezdeni, mert hiába adtam a cumit, nem igazán kellett, akkor is elalvásnál az ujját, meg a pellust rágogatta. Szóval ez van, így döntött a kiscsaj. :lol: Egyébként a cumit is elég károsnak mondják a fogak miatt, meg az ujjat is. Na az öcsém 6 éves koráig szopta az ujját. Gyönyörűek a fogai. Barátnőm kislánya cumizott, neki is szépek. Hm. :roll: :roll:

Kép
gyorgyi33

Jaj, de jó ilyen hírekre jönni!!!!

Durca, ezek a hírek szuperek, nagyon-nagyon örülünk Nektek, Miss Survivor-től tényleg csak tanulni lehet, meg persze tőled is!!

Györgyi, én a múltkor az ebédszállítótól lettem ideges, megkértem, h rövidebben csöngessen és csak egyszer nyomja a gombot, ha lehet! :lol: Dani is néha mostanában elutasítja a cumit, lehet, h ő is hamarosan eldobja, bár elalvásnál nagyon kell neki, de lehet, h át fog szokni ő is az ujjára...

Lilluska
, oohh, 3. baba?? Hmm, nagyon bátor dolog és persze irigylendő!!! :lol:

Steffi, 12 óra?? Ejha, nagyon ügyi Martin, de tényleg!! örülök, h nektek is bevált a roló, nálunk is érezhető a változás!! (Dani reggel addig alszik, amíg a zajokra fel nem ébred, Andris ébresztőórája fél és 3/4 8 között szokott csöngeni)

Ancsa, Lara nagyon édi a képeken, plusz az emailben jók a felíratozásai is a képekenek!! :D Örülök, h jó a bőre most már!!
Hétvégém jó volt nagyon, Dani persze hiányzott ezerrel (2 napig nem láttam), de jó volt a csajokkal kikapcsolni nagyon, 8 és fél hónap után már rám fért, de nem panaszkodom, mert tudom, h van, aki nem tudja megoldani a gyerekvigyázást és éveken át nem tud elmenni egyedül sehová sem :?

Eni, gratula a fogacskához, éjszaka miatt ne aggódj, Dani is még 7ből 4-5 alkalommal kel 1x-2x, de nem izgatom magam rajta, szinte meg se érzem, pláne ahhoz képest, h régebben 5-6x is kelt!! Ja, és ennél mér csak az a jobb, amikor azzal jönnek, h hogy-hogy nem eszik még sütit/kolbászt/kenyeret/tejet/stb...én ezen tudom felhúzni magam, a saját gyerekét mindenki azzal eteti, amivel akarja, de az enyémbe ne tömjön az engedélyem nélkül semmit!!

Na, Danca megtalálta az alsó polcon a cd-ket, asszem ideje egy polccal feljebb tenni őket :lol: Ja, egyébként imádja a kábeleket, zsinórokat, dugókat, me mindent, ami veszélyes és elektromossággal kapcsolatos :roll: lehet, h villanyszerelő lesz?? vagy számítógéphekker? :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!
Azt mondta a.... dokink, hogy azért nem kapot mert kombináltat kapot 4hónaposan.
Nem illettem semmivel a doktornőt,pedig megérdemelné. Sajnos nálunk csak ő az egyetlen gyerekorvos és hát hogy összinte legyek én jobban örülnék valaki másnak :( :x :?

Viktor ma nagyon nyügi volt,de az étvágy az határtalan. :P
Pont mint az apja.
Jó éjt mindenkinek,ja sokat segítettetek a válaszaitokkal.
V

valentina

na hali!

barbi!
na képzeld 12 órát húzott a kis szaros! úúúgy örültem, gondolhatod! az én párom 3/4 5 kor kel, de martin arra már meg se rezzen :D

vali!
mi a gond? mesélj, hátha tudunk segíteni! ha más nem egy pár bíztató szó!!!!! egyébként 5 hónap után már ideje, hogy jobban aludjon! :roll:

ancsa!
készülőben a válasz e-mail esküszöm!

györgyi!
hát igen, szegény postás, kajás stb. nem igazán tud időzíteni, na mindegy.

kriszta!
részemről is boldog névnapot, bocsánat, hogy utólag! :oops: és hajra panka tesóóó!!! :wink: melyik étterem ilyen izé?!

eni!
gratula a kis gyönyszemekhez! hülyékkel meg ne foglalkozz nem érdemes. könnyű másnak magyarázni, jajj ettől ki tudok akadni :twisted:

na nekünk mi meg lefoglaltuk a nyaralást, hurrráááá! :lol: anyós meg megsértődött, hogy megyünk nyaralni.szerintetek??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:18-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: