Sziasztok!
Cukorfalat,
Köszönöm kérdésed, hát a kiütések már elmúltak de a bőre még nem volt ott az igaz

i, most meg ilyen piros foltok vannak rajta a kezén és a lábán. Valahol úgy néz ki, mintha csipés lenne, de nem hiszem hogy az, mert hol elmúlik hol meg előjön.
Memme,
Nagyon édes Melinda.
Borsa,
Szorítunk a kocsivásárláshoz!
És igyál koffeinmentest!
Veronikusz,
Írtam emilit!
Lara kiütéses volt, de nagyon keményen az egész testét beborította, de hát nem tudták megmondani hogy mitől!
Azért itt is küldök sok sok gyógypuszit!!!!
Neked meg sok erőt!
Brigi,
A játszószőnyeg nagyon jó dolog, még mi mindig használjuk, bár egy ideig le voltunk róla tiltva, de most már azért megint játszunk vele!
És várjuk a képeket!!!
Jaj, szegénykém! Remélem már jobban vagy!
Hát igen, amig nem áll be a napirend, akkor nem tudja a cici, hogy mikor legyen benne tejci, és ha kimarad egy hami akkor ez jöhet.

Én ezt szerencsére megúsztam, mondjuk nem is volt olyan nagyon sok, de mikor úgy láttam hogy nem kel fel Lara lefejtem, és gondoltam max odaadom neki ha felkelne, de akkor nem is kelt fel! aztán itt a lányok mondták, hogy majd a cici beáll, mert én reggelre úsztam a tejben ha nem fejtem.
Remélem mikor olvasod mrá jobban vagy!!!!
Gabboka,
Jó hogy jöttél!
Jó ez a story
Mekkora már Sárika???
És miket eszik??
Lara ma megevette egy tálka krumplis répát, amit én csináltam neki! Olyan büszke voltam!!! Mert a krumplim nem ízlett! De így lecsusszant!
Hány kg már Sáribaba?
Mi most este mértük Larát, és 8980 g-t mutatott a mérleg!!
Ja, és már 80-as ruhákat hordunk.
Én kis naiv vettem a múltkor 4-4 rövid és hosszú ujjú bodyt hogy majd összel jó lesz, na hát már egy ideje hordjuk, és most még örököltünk is egy csomót ,szóval jól jön!
Steffi,
Megértelek, és egyetértek!!!
De az a baj, ha a szülőnek szólsz az még csak rosszabb lesz!
De én is egyetértek veled, hogy a BAbókat már most úgy kell nevelni, hogy ne legyenek irigyek, és ne viselkedjenek így. De úgy látom azokat a bizonyos szülőket nem így nevelték.
Úgy nem bírom az ilyeneket!!!
De igaza van a Párodnak nem szabad ilyenekkel leállni, persze tudom iszonyat nehéz lehet, hisz a TE gyermekednek okoz így fájdalmat, de ott kell hagyni és keresni kell mást!
De én is tuti neki mentem volna, ahogy magamat ismerem.
Szóval megértem az Anyatigris ösztönt!
Dóri,
Hogy sikerült az éjszaka? Én azt tanácsolnám, hogy a fürdetést egy picit próbáld meg eltolni és utána mindenkép megetetni. De hát azért még elég picike, és ha most Ő enni szeretne, akkor úgyis fog! Még azért nagyon kis picike, hogy átaludja az éjszakát! Azért szorítunk!!!
Heni,
Anyósodnak mielőbbi gyógyulást!!! És sok egészséget!
Györgyi,
Tényleg?
De jó de jó! Mi is tanulunk már tapsolni! De még csak csapkod nagyokat!

De azt már rendületlenül!
Tündér Jázminnak meg sok puszi és gratula!!!
Milyen volt a hétvége?
Tünde,
Jajj Te jó ég!

Megnézi az ember a híradót és rosszul lesz, és akkor feljön ide és még itt is ennyi rossz!
Jóbulást neked!!! Pihenj sokat!!!
Kriszta
várom a privit!
ha már csillog villog a ház!