A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

réka!
köszi a köszöntést, mindjárt egy éves lesz ez a kis szaros :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, a tízes hóforduló alkalmából feltehetnél egy képet... :)

Valentina, hát nem hiányoltunk no. De örülünk, hogy itt vagy. Ilyen képekkel pláne. :)

Szia Cinicini! És rólatok nem lehetne valami vizuális élményt szerezni? (Vagy ne vicceljek már, kisebb gondod is nagyobb?)Csak nézem ezeket a vonalzókat és el se hiszem, ráadásul mind pici.

Kakiügyben én sem vagyok szakértő. Ma pl. Melinda már negyedszerre lep meg, rendes mennyiségű és állagú anyagokkal. Ilyen az anyagcseréje.

Hajrá fogtündérek!

Kép

Kép

Kép
memme

Köszönöm lányok!
Túl vagyunk egy 3 napos lázon és a kíütéseken. Ez egy új fajta virus és már ketszer benne voltunk. :cry: :cry:
Nyáladzunk sokat, de a fogacsája nem akar kijönni :(
Nyertünk a szépségversenyen egy csúzdás házat amit majd jövőre fog tudni használni 8)
Jók legyetek lányok.
Jóéjt majd midenkinek.
V

valentina

Sziasztok!

Lénának vmi vírusa van, de szerencsére semmi komoly. Doki már megint ferde szemmel nézett rám, amikor mondtam, hogy voltunk hétvégén úszni. De nem érdekel, Léna élvezi és kész. Ezt is szerintem nem ott kapta, hanem egy kis barátjától, akivel csütörtökön csókolóztak, és a srác estére ugyanilyen tünetekkel beteg lett. Hát ez van. Kapott szemcseppet.

Barbi, járunk úszni, de most hétvégén leruccanunk Tiszafüredre, így most nem megyünk. Egyébként hetente egyszer járunk. Ti jártok Csillaghegyre, ugye? Meg Ancsáék? Azt már írtam, hogy egy barátnőm is oda jár a kisfiával, és van ott egy edző (Zsanett), aki hétköznaponként délután kint van a Dagályban, és lehet hozzá menni órára. 1000 Ft fél óra, és nem is kell a teljesárú belépőt kifizetni, csak 600 Ft-ot az 1700 helyett. Szerintem megéri:)

Steffi! Írj nyugodtan privit! Az odakötést úgy kell érteni, hogy a te övedbe belebújtatsz egy hurkot, ami az ő derekán van, de attól még simán lehet szoptatni. Érthető? És kérünk képet Martinról is meg rólad is!

Tényleg lehetne majd közös szülinapot tartani, tök sok baba lesz majdnem egyszerre 1 éves!

Na, most megint jó sok voltam...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Babaúszós csapat!

Ti mikortól vittétek úszni a babáitokat? Csak babát úsztatnak a medencében? Fontos volt, hogy mivel fertőtlenítenek?
Mi is tervezzük (Emmus+Mica), csak felmerültek ezek bennem..

Valentina,
jobbulást Viktornak!!! Mit mondott az orvos a kiütésekről? Babaszépségversenyen nyerte az ifiúr a csúszdás házat? Tessék fotót mellékelni, hadd lássuk mi is! :lol: :lol:

Zsófi,
ilyen melegben bárhol össze lehet bármit szedni, ne foglalkozz sandán néző dokikkal. Edződik az immunrendszere, ez van! Hadd ússzon, ha szereti, mikor, ha nem nyáron..?
Csinos a lovagja?? :lol:

Steffi,
én is kiélvezem, hogy Miklóssal centikre vagyunk folyamatosan, mert úgyis el fog jönni az idő, hogy ő már "nagyfiú" lesz és nem kér belőlem ennyit.. Na akkorra már lesz tesója/vagy nekilátunk összehozni.. :lol: :lol:

Nálunk jól telt az este, Apa levitte kendőbe sörözni a szomszédokhoz Micát, én pedig mehettem a kádba nyakig vízbe pancsizni, gyerkőcsírás mentesen, legálisan negyed órára!!!
Csipa örökbeadta nekem a kölkeit, tegnaptól én etetem őket is, nem volt hajlandó etetni, pedig van teje.. Próbáltam a lefogást is, de látszott, hogy nem fog önkéntesen többet szoptatni. :cry:
Szerencsére már 3 hetesek múltak, így nem lesz gond a felneveléssel..
Szép napot Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

A kis vírusosaknak jobbulást! Szerintem is bárhol összeszedhetnek bármit, és emiatt nem elmenni valahova, meg mindig óvni. Annál jobban elkapja, ha valahova mentek...

Steffi! Úgy örülök a nyarlásnak, és én is élvezem a tervezésről szóló beszámolókat. Mi azt tervezzük, hogy ősszel megyünk el valahova, mgé nem tudom, hoyg Bene nélkül, vagy vele, de pár nap wellness a szülés előtt...
Most nincs időm feltenni a táblát, de aynan a következő! És majd pótolom.

Tünde

mtunde

Hahoo Lányok!

Olvaslak ám néha benneteket, csak valahogy az írásig sose jutok... és nem azért mert nem lenne mit. :D :D

Szóval,
megvagyunk, jól vagyunk, Kristóf nagyon édes. Megkaptam az első igazi mosolyomat, tegnap leesett végre a köldökcsonkja, pár percig nézegeti/követi a zenélő forgót az ágya felett, már nem ordít a kádban sem és a fürdőszoba, vagyis leginkább a mosdó szent hellyé alakult nálunk. :D
Reggelente megmosdatom és így alakult a dolog: ha nyűgös is, működik. Terítek egy pelust 4-be hajtva a mosdó szélére, Kristóf beletérdel és folyik a hátára + a popsijára a meleg víz. Tegnap este konkrétan így aludt el... :D

Na de ugye nem csodálkozunk a vízimádó gyereken, minek után a fél terhességemet egy 500 literes dézsában ülve és a zuhany alatt töltöttem... :D

A "tejállás" is alakul. Azt hiszem pont elég csak egy kicsit túlspirázom a dolgot. Gyakorlatilag alszik 3-4 órát is két szopi között, 120 grammot hízott 5 nap alatt, tehát elég kell hogy legyen...

Ugye???

Nem volt túl jó a kezdés és az sem vígasztal különösebben, hogy 10 grammot tudok lefejni egy-egy próbálkozással szopi után... Nem mint ha nagyon kéne, de olyan jó lenne egy kis tartalék... úgy "biztonságosdiból"... :(

Hát íme a Kishercegem. Még én is látom, hogy napról-napra mennyit változik.

Kép Kép Kép

Kép
vkbrigi

Zsófi!
ok egyeztetünk időpontot! :D Mi megyünk most pénteken is, de Szofi tegnap óta lázas, így lehet hogy doki lesz belőle. :oops: Ezért rakjuk át biztosabb napra. :(
Jobbulást szegény Lénának! :oops: :cry:

Gyuzso!
Micunak is jobbulást! Sajnálom pici pocikáját. :oops: :cry: Katának a hasa fájt, de ahogy betöltötte a 3 hónapot: ELVÁGTÁK :D Remélem már ti sem szenvedtek ezzel sokáig!

Steffi!
úgye tudod, hogy nagyon-nagyon irííííííííííííígy vagyok?! :lol: :lol: :lol: Imádom Görögországot. A kajáról nem is beszélve. :lol: Nagyon-nagyon jó pihenést nektek! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

gyuzso!
helyes élvezd csak a kis manó közelségét! az olyan jóóó! pár hónap és elindul felfedező körútra és akkor anya már annyira nem lesz érdekes :wink: aztán meg jön a szeparáció és akkor megint csak anya, anya!!!

tünde!
de édi vagy te is! helyes, hogy ti is mentek valahova, utána egy pár hónapig biztos nem fogsz tudni menni.

vkbrigi!
negyon édi a babád! tejcsi miatt ne aggódj, bőven elég a kisfiadnak és ha nem tudsz fejni az sem gond. és jól hízik! szupi vagy ne aggódj!! :lol:

veronikuszi!
irigykedj csak :P :lol: de ne utálj! még ugyan a szállást nem foglaltuk le...

képzeljétek martin aludt fél 2ig fél 10től aztán óránként ébredt :shock: szerintem megint egy fog jön, mert napközben is olyan nyügi. csak a szájába már nem tudok belenézni nagyon, meg belenyúlni mert egyrészt nem veszélytelen vállalkzás a 8 foga tud harapni, másrészt nem is nagyon engedi :?

zsofi!
olvastam a blogod és tök jó! de azért írom a kérdéseim és írok majd privkót.

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!

Zsófi

Jobbulást Lénának!! A szeme van akkor begyulladva?

Brigi

NAgyon szép!!! A tejed meg biztosan elég, ha hízik, ne aggódj, bár én is mindig aggódtam, átérzem. Igyál sokat, meg egyél, nekem ez a kettő segített a legtöbbet. Fejni én sem tudtam csak nagyon keveset. NA meg pihenj is ha tudsz, ez is fontos lenne, de persze ezt soha senki sem tudja betartani. :roll:

Veronikusz

Szofinak is jobbulást! Milyen vírus van most?

Steffi

Hát 8 foggal elhiszem hogy már tud nagyot harapni. Még a kettő sem semmi, nemhogy 8. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Hahó mindenki!

Panka már jobban van, de látom, hogy sok manó elkapott valamit. Jobbulást mindenkinek! Úgylátszik, valami vírus van a levegőben, mert többektől hallom, hogy betegek a gyerkőcök. :cry:

Veronikusz! Mi van Szofival? Csak nehogy Kata is. Ilyenkor micsinálsz velük?
Nálunk is így volt a hasfájással. Elértük a 3 hónapot és kész.

Brigi! Édes Kristóf. ne aggódj a fejés miatt, lehet, hogy Te vagy a szerencsés, akinek mindig pont annyi tejecskéje lesz, amennyi kell.

Steffi! Ezt ismerem. Mármint a harapást. Én is póruljártam egy párszor. Most már tök jó, még a torkát is engedi megnézni, meg az új fogait is.

Valentina! Kérünk még Vikusfotót, meg házfotót, és ne tűnj el ennyire légyszi.

Mi is készülünk ősszel kettecskén menni. Bár most voltunk eleget magunkban, de azért ez más, munka után hazaesni, meg otthon mindig van valami csinálnivaló.

Kép
Kép
kriszta36

Steffi!
Jobbulást Szegénykének! Nyugodalmasabb éjszakákat! :oops:
Ja! és dehogy utállak! :D Örülök! mint itt mindenki! :D

Györgyi!
nem tudom milyen vírus, mert csak akkor viszem el ha holnap is még lázas. Nem nyűgyös. Csak a láza van akkor levert. Most is itt viháncol az ágyon, röhögcsél, meg tologatja a játék babakocsit. Igaz néha iderohan egy-egy ölelésre, bújkálásra, simire. :D

Kriszta!
különösebben nem tudok velük mit csinálni. Reménykedek, hogy Kata nem kapja el. Most is bölcsiben van 12-ig. Ez az elkölönítés. (de lehet hogy ő meg a bölcsiben most nyalja össze :oops: remélem nem! :) )

Vkbrigi!
Kis Tündérke! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Brigi!

Tök jól fejlődtök, nem kell ennél több tj. Biztos jól kiszopja, ami kell, és te ehhez alkalmazkodsz is! :)

Szépek vagytok, bár neked az arcod lemaradt. :)

Jó is lesz a pihenés, még ha 3-an megyünk, akkor is, mert most nyáron ilyenre nem jutott keret. Ősszel talán összejön :)

Hú lányok, jövő héttől neki kell állnom a szakdolimra készülni, mert decemberre be akarom fejezni, utána már csak a szülés és a kicsi érdeekl! Hiába április 15 a bedási határidő :)
Ráadásul szeptembertől ki akarom venni a szabijaimat a munkahelyen, ahol máshoygan számolták, konkrétan majdnem a felét csak... úgyhogy most ott is lesz némi "meccs"...

Ja eg ybarátnőm most szült az új dokimnál, neki a 3. császárja volt nála. A doki bement a szabolcsba (most ott szülnek a mávosok) konzultál a leletekről egy másik dokival, aki mondta, hogy szerinte ne várjanak, már hívta is a barátnőmet, hogy mikorra tudna jönni... És este már a kezében volt a kissrác. És tök jó, hogy most, mert a méhén a hegek már repedeztek, és az első fájásnál gáz lett volna, a méhlepénye meg már sorvadt. Ismét meggyőztek, hogy jó dokit választottam, aki igenis konzultál, és hív, ha kell :)

mtunde

Jobbulást a gyengélkedőknek!

Brigi, nagyon jók a képek és édes Kristóf, biztos elég a tejed, ha eleget hízik, én se tudtam sokkal többet fejni szopi után ,egyébként milyen módszerrel fejsz és hány percig?

Steffi, jaj, lemaradtam, boldog hófordulót Martininek!!!

Gyuzsó, mi Csilaghegyre járunk úszni (Víziók Integrált), mert a párom beosztása elég változó, ott minden nap van úszás délelőtt, félóránként indulnak a csopik és hétf-szer-pént du. is van óra! Plusz akihez járunk (Mattesz Csilla), ő vezette be kb. a babaúszást Magyarországon 25 évvel ezelőtt, tényleg nagyon profi, minden baba imádja őt, Dani is állandóan csüng rajta a tekintetével...A vizet speciálisan tisztítják, nincs benne klór, ill. semmi, ami a bababőrt irritálná és az egy magánházban van, szóval a medencét csak babaúszásra használják. ja, plusz van egy kinti medi, amiben akkor tartják nyáron az órákat, ha jó idő van, de csak a délelőttieket, mi ilyenkor du. járunk, mert Daninak nagyon a szemébe sütött a nap (ráadásul du. nyűgibb, tehát jobb olyankor menni vele úszni, mint itthon lenni)
Ja, és mi 4 hónapos korában vittük, sztem addig várjatok vele...

Tünde, örülök, h jó a dokid, ügyesen választottál (megint)!:)

Györgyi, ment privi!

Már nem tudom, h ki írta, h sír a baba fürdetéskor, de most olvastam babaújságban, h ilyenkor nem szabad erőltetni a dolgot, jobb, ha akkor csak heti egyszer fürdetitek meg és egyébként meg elég a vizes szivacs. Emlékszem, Martin is egy darabig csak kétszer-háromszor fürdött hetente, nem? Hisz ilyenkor még egyáltalán nem piszkolódnak, bőven elég egy nedves ronggyal letörölgetni őket, ha élvezi a fürdést, csak akkor jó minden este fürdetni, egyébként felesleges.

KépKép
barimami

Sziasztok

Mi túl vagyunk 2 nyűgös napon. Még újságoltam, hogy átaludtuk az éjszakát, hát ez most nem mondhatom el. Ma éjszaka hajnali 1-től 4-ig műsorozott. Ha kivettem a kiságyból egyből elaludt, ha visszatettem, akkor felkelt, ezt játszottuk... Persze most alszik mint a kisangyal...

Brigi: Nagyon jók a képek!! Ne izgasd magad, ha ne tudsz fejni, az a lényeg, hogy annyi tej legyen, ami a babának kell.

Teszek fel képet. Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!
A doki azt mondta, hogy ez az utó reakció a lázra. Nincs komoly baj nyugodjak meg :)
Most anyósnál vagyok, de majd még teszek fel képeket.

Igen azt a csúszdásházat nyerte, a babamamatudakozón 8)

Lányok: Mit csináljak azzal, hogy minden egyes tisztába tételnél a kukiát fogdossa a Viktor?
Ja és fürdésnél is fogdossa :oops: :oops: :oops:

Jók legyetek majd jövök amien hamar tudok.
V

valentina

Cukorfalat

Nagyon szépséges!!!!

Tünde

Miből írod a szakdolgozatot? Egyébként le a kalappal előtted! :shock:

Valentina

Jázminnak nincs így nem tudok segíteni, :lol: , de nyilván ez természetes és semmit se csinálj. Bizotsan később is fogja majd. :lol: :lol: :lol: (csak vicceltem)

Kép
gyorgyi33

Valentina!
legyen neked is természetes, hogy fogdossa! Ne legyen emiatt bűntudata később. Csak arra figyelj, hogy nehogy azért fogdossa, mert fáj/bibis stb. neki. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj!
nem akartam kioktató lenni. Remélem nem ez volt a kicsengése! Nem annak szántam. Csak én így gondolom. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

valentina!
martin is fogdossa, nincs ezzel gond! így ismerkedik a testével. nekem újabban a cicimet piszkálja, dehát ez egyáltalán nem rossz!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Akkor tényleg a frontoktól nyűgösebb Kristóf is pár napja...
Bár a mai napra egy szavam se lehet. 4 és fél órát aludt a babakocsiban a kertben a diófa alatt, majd mosolyogva felébredt, evett és most megint alszik 2 órája.

Cukorfalat

Hihetetlen mennyit változott Peti. Hát tőled se fogják megkérdezni, hogy kisfiú vagy kislány???! Nagyon pasis és nagyon édes!

Barimami

Avent mellszívóm van és azzal próbálkozom időnként... Bár nem túl gyakran, mert hiányzik a sikerélmény. :) Kb. 15 perc küzdelemmel sikerül cseppenként (!) összeszenvednem a 10 grammot. A védőnő azt mondta, csak addig fejjek, amíg sugárban jön. Hát nekem nem jön... :D

Györgyi

Hát igen... a pihenés... Esténként, úgy 10 körül, mikor már mindenki lenyugodott, megkapta a vacsoráját és lerogyok ide elolvasni benneteket, akkor jut eszembe, hogy ma se feküdtem egy percet se... És ilyenkor mindíg megfogadom, hogy majd holnap... :D

Steffi, Kriszta, Veronikusz, Tünde

KÖSZI-KÖSZI-KÖSZI....
De tényleg... egyébként pont ezért csináltam. Csak a bíztatást akartam olvasni!!! :D :D :D Olyan hülye dolog, hogy az ember egyébként tudja, hogy minden OK, eszik-alszik 4 órát - tehát valószínű, nem éhezik - + van még egy Ritánk is, aki nagyon meggyőzően érvel, hogy TUTI ELÉG AMI VAN és én csak annyira bízom benne, hogy még azt is elhinném neki, hogy a gólya hozza a kisbabát... :D :D :D
Szóval akkor szerintetek is minden rendben és no para.

Majd ha megint rámjön azért szólhatok??!! :D :D + majd visszaolvasok, miket írtatok!
Na pusz,
Én

Kép
vkbrigi

Cukorfalat!
Tündi-Bündi! tényleg igazi pasi :D :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukorfalat, nagyon édes!! :D

Valentina, Dani is szokta, tényleg csak ismerkedik a testével, mi mindig röhögünk rajta, ugyanis amint hozzáér, nagy mosolyra húzódik a szája! :lol:

Györgyi :lol: :lol: :lol: Jázmin is majd előbb-utóbb elkezdi, ne aggódj!! :lol: na jó, most én vicceltem!! :D :wink:

Brigi, csak azért kérdeztem, mert a tejtermelést úgy lehet fokozni, hogy min. 30 percet fejsz napi 2-3x és nem baj, ha nem jön, sőt, akkor termelődik majd sok...ugyanis ha a melled azt érzi, h addig fejsz, amíg jön belőle, akkor nem fog többet termelni, de ha ingerled azután is, hogy már nem jön belőle, akkor "észbe kap" :D legalábbis nekem így mondták és nálam be is vált (én is állandóan a határmesgyén ingadoztam tejállomány-ügyileg, pont elég volt Daninak, de este mindig kapott még cumiból, amit lefejtem, plusz ha már nem volt lefejve, akkor tápszert, asszem azt 5-6. hónaptól kellett bevezetni, mert akkor már ne mtudtam lefejni a napi 100-120at, amit este még szopi után simán benyomott)

Steffi :lol: majd olvasd el, amit írtál, én teljesen értem, h mire mondtad és igazad van, de azért elég viccesen hangzik :D egyébként pont küldtél is asszem egy olyan képet, amikor Martin a kukiját fogta és közben mosolygott, meg is nyugodtam, h ezek szerint nem csak Dani tartja mulatságosnak a dolgot :lol: :roll:
Ja, és tavaly mi Korfun voltunk nászúton, már Danival a hasamban!! (és Koson is gondolkoztunk, csak Korfu egy árnyalattal olcsóbb volt akkor)

KépKép
barimami

Köszönöm lányok a dícséretet... :oops: :oops: :oops:

Valentina: Egyetértek a lányokkal, hogy csak ismerkedik a testével, teljesen természetes. A barátnőm 2 éves kisfia is azonnal oda nyúl, ha kibontják a pelenkából.

Brigi: Én is úgy gondolom, hogy sokat változott. Teljesen más lett az arca. Kikerekedett. Tegnap már a pucér súlya 3050 gr volt, aminek nagyon örültem. Az apjára hasonlít, aki szintén elég férfias egyéniség, bár bevallom én már a 4D-n is láttam,hogy nagyon fiús...
Szerintem azért mert nem jön tej, attól még fejjél, mert így serkented. Írtad, hogy aventos mellszívód van, nekem is az van elektromos és nagyon-nagyon jó!!!
Gyere nyugodtan a paráiddal és is mindig ide jöttem és mindig segítettek, megnyugtattak a lányok...

KépKép

KépKép
cukorfalat

cukorfalat!
nagyon drága a baba! milyen kis csöpp abban a szopis párnában, te jó ég! :lol:

brigi!
bármikor :wink:

barbi!
kösz :lol: :oops: a legújabb egyébként, hogy felhúzza a polóm, ha szopizni akar. hú felraktam kuki fogdosost? :lol: sebaj, lássa mindenki :lol: :lol: igen láttam a képet wiw-en a nyaralás/nászútról.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Brigi

Még szép hogy mindent leírhatsz!!!! :lol: Nekem is elektromos volt és egyre többet tudtam fejni, ja és én minden szopi után lefejtem ami maradt, máramennyi persze maradt. Nem volt sok...

BArbi

Ez jó volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó éjt csajok, holnap reggel irány a Mátra!!! :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Valentina, ezt a jószokásukat még sokáig meg is tartják a krapekok.
Én is kiváncsi lennék, hogy ez meddig tart mert Máté lassan 4 éves és imádja tekergetni, ha szólok még rárak egy lapáttal és jókat nevet rajta.
Úgyhogy nagyobb fiús anyukák eza kérdés nektek szól, meddig lesz még így?

Réka
Vendég

Kukifogdosósok: Benus is csinálja....
és Györgyi: Lehet, hogy csak viccnek szánta Barbi, de nem az. Idővel nem. Tapasztalatból beszélek. :oops: Úgyhogy a lányos anyák is készüljenek fel :)

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok lányok!
Olvasgatlak titeket, de írni egyszerűen már nem jut időm/erőm.

Örülök, hogy Durcáékról jó hírek érkeztek és gratula az új anyukáknak és babáknak. Én is vévigsírtam az utsó szüléstörténetet :cry:

Brigi, én sem tudtam sosem fejni és olívia 2 éves koráig szopizott Benike pedig 7300 g volt 4,5 hónaposan, pedig nem fejek, tehát csak annyi termelődik amennyit ő akar és úgy tünik ez elég. Igaz 5 kilósan született :lol: .

Mi különben pörgünk ezerrel, Benike édes, sokat mosolyog, hempereg a földön, de sajnos 1-2szer felkel éjszaka mióta 40 fokok vannak. Úgy tűnik viszont lassan rászokik a nappali alvásra. Sajnos nem egyszerre alszanak Olival, szóval kb éjszaka van 5-10 perc időm, amíg be nem ájulok. Nem panasz, mert életemben nem voltam ilyen boldog, de egyszerűen hulla vagyok. Igazából minden megy rendben csak én nem tudok 5 percet pihenni egy nap. Múlt héten a bátyám 11 éves lánya is nálunk volt, ...hát minden elismerésem a 3 gyerekes anyukáknak...pedig még én is szeretnék egy gyerkőcöt.

Szombaton elutazunk Balcsira, aztán meg Horvát.o.-ba, csak aug végén leszek netközelben. Addig is jó netezést és sok pihenést kívánok nektek. Jó éjt
M

Kép Kép Kép Kép

Kép

Képurl]
eszesmerci

Szép hajnalt!!

telihold van napok óta, ez nálunk hajnali partit jelent :) Egy rossz szavam sem lehet, tegnap annyira jól aludt, plusz volt 3!!! kaki!!!
Ma konkrétan 3 óta vagyok fent, talán a kendőben végre elalszik :lol:

Gyönyörűek a babafotók, mindenki mekkorát nőtt!!!
Nálunk nincs még kukifogdosás, de ami késik, úccse múlik.. :lol: :lol:

Mi nem fejünk, ki se csomagoltam még a dobozából az aventemet
:D
ha nem sír kaja után és jól gyarapszik, nem látom értelmét, főleg mert így is hatalmas baba. De ez a mi szerencsénk és pechünk is, mert a zabagép mivolta miatt hasfájós.. Az erősebb kamillástea talán beválik, küzdünk ezerrel!

Merci,
nagyon jól hangzik ez a sok nyaralás!! Picit irigykedünk!! :lol:

Szegény Szofi, remélem mára már jobban van!!
Annak örülünk, hogy Panka meggyógyult!!

Tünde,
tessék pihenni!!! fel kell töltődnöd, túl nagy lesz így is a pörgés ősszel/télen! :)

Györgyi,
jó pihizést Nektek a Mátrában!!

Brigi,
próbálj pihizni!!!! Én kb. ilyenkorra tekertem be magam a nem tudom kipihenni magam spirálba: a baba már éberebb volt, így napközben sem mindig pihiztem, hamar ki lehet ám nyúlni!

Emmus hatalmas baba, tegnap elmentünk csajozni tegnap, olyan szépen kerekedik!!! Hátha a szülők megszánnak minket néhány fotó erejéig!!
Megyünk aludni, hátha sikerül! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Merci
Még a Mátra előtt bekkukk, aztán téged talállak!!! SZia és gyere már !!!! TÖbbször, nagyon szépek a gyerkőcök, hatalmasat nőttek!!!!!!!!!!

Kép
gyorgyi33

Györgyi, jó Mátrát nektek!!!

Merci, jó, h jöttél!! Tényleg gyere már gyakrabban! :wink:

Steffi :lol: :lol: Milyen volt az éjszaka?

Masni???

Réka kérdésének a válaszára én is kiváncsi lennék!! De ki az, akinek 3 évesnél idősebb kisfia van?? Talán Lilluska? :wink: Ha tudsz, mesélj nekünk valamit kuki-ügyben, lécci! :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Bene nem fogdossa a kukiját... :?: És azt sem szereti, ha mi tisztogatjuk, húzogatjuk, Igaz, kicsit le van nőve neki, de asszem nem fáj... Na mindegy, majd fogdossa eleget később :)

Lányok, a szakdolit tényleg csak akkor írom, ha bírom. Meg bevallom, hogy Benét be szeretném íratni bölcsibe, pont emiatt is, de egyelőre várólistán vagyunk. Ha bölcsis lenne, akkor azért tengernyi időm lenne még pihizni is szakdoliírás közben. Ha nem, akkor remélem, apósom be tud vállalni heti 1-2 napot, ha nem, akkor nincs szakdoli :)

Gyermekágyasok! A gyermekágy az anyukának szól!!! Tessék pihenni, ledőlni, stb. Semmi sem olyan fontos!

mtunde

Szép napot mindenkinek!

Benézek még, de aszt hiszem, egy jó darabig nem leszek, mert mégis sikerül elmennünk Erdélybe, ahhoz viszont ma és holnap nagyon össze kell kapnunk magunkat - ilyen hosszú útra még sose mentünk Melindával.

Jó, hogy ilyen aktívak lettetek képek tekintetében! Gyönyörűek mind. :) Igaza van, Heninek egyébként, gyerekcsináló-vírus lappang a fórumon, és hát tényleg, ezek a képek mega beszámolók úgy hangolgatják az embert. :) Nézem Pétert meg Kristófot és hát alig várom, hogy Kicsit a karomban tarthassam. Benjáminék meg csak előbukkannak a széles mosolyával itt három-négy havonta... Persze, nem szólok semmit, így leszek én is biztos.

Valentina, gratulálunk a versenyhez!

Úszás, Gyuzsó, mi három és fél hónaposan mentünk, és soha semmi bajunk nem volt a víztől. Gondolom, azért erre nagyon ügyelnek mindenhol. ha már víz:
Fürdetés mi egy idő után azt csináltuk, hogy én beleültem a nagykádba (amit neki vettünk azóta porosodik) és a hasamra fektettem, úgy folyattuk rá a vizet. Soha nem volt gond attól kezdve a füdéssel és én is úgy imádtam. Most már ül a kádban és patáliát csap ha kivesszük, imádja.

Steffi, mikor mentek? Képzeld mi is rosszul alszunk, szerintem most hajazzuk a ti "teljesítményeteket". Éjfél körül felébred és csak a karunkban akar lenni. Pedig napközben és este is önállóan fekszik le. sajnálom is nagyon meg ki is vagyok már készülve.
,
Tünde, nekem elég nehéz kenyér ez a növekvő pocakkal szakdolgozni. Nekem is akkorra kell elkészülnöm, de hát pont a fentiek miatt is egyszerűen nem jutok hozzá. Annyira jó lett volna, ha nincs ez, akkor teljesen gondtalan lett volna Kicsivel minden. Jó munkát neked! :)

Veronikusz és mindenki, aki lázas, vírusos : jobbulást!
(Ja, megint megtaláltam a Batz papucsot. Szerintem örökre te fogsz róla eszembe jutni.)

No ennyit "röviden", megyek összeírom mi kell még az útra, meg mit vigyünk.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:16-kor.
Vendég

Sziasztok lányok!

Mi sem tűntünk el csak én most teljesen padlót fogtam egy kicsit.
:cry:
A héten voltunk ugye 4D UH-on és mondta a nő, hogy nem látja a bal kezén az ujjacskákat, mert annyira ökölben van.
Na utána mentem a Brandonba is 4Dre, sőt tegnap is voltam egy másik helyen 4D-n. de sajnos okosabbak nem lettünk.
Mert mindenhol ökölben van a keze, szóval most teljes kétségbeesés hogy akkor mi van vele??????
Sajnos dokim is csak 13-án lesz, addig eszem a kefét.
Mindenki azzal vigasztal,hogy még pici azért nem mutatja meg, meg azért nem látszik.... hát nagyon remélem,,,, hogy legközelebb már integetni fog :D
Szóval most azért nem írtam mert elég szar a hangulatom,.. de azért itt vagyok és olvaslak titeket.
SZép napot mindenkinek!!!
Vendég

Gabi!
Tudom, hogy úgysem fogsz megnyugodni, de azért próbállak egy kicsit nyugtatgatni. És küldök mindenféle pozitív gondolatot. Nem lesz semmi baj!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Gabi, ne izgulj, babó még csak 20 hetes, ilyenkor vajmi nehéz lenne tisztán látni... ne izgulj! :wink:
Tünde, drukk a Bene-bölcsihez, hogy tudj pihenni. A múltkorit meg sem köszöntem, KÖSZÖNÖM, megkaptam, szupi. Legközelebb gondoskodom magamról. :roll:
Valentina, egyetértek minden előttem hozzászóló csajszival. Nem szabad a gyerkőkben bűntudatot kialakítani. Teljesen normális dolgot csinál Vikus. Bár elhiszem, hogy nehéz belátnunk, hogy akármennyire is a mi kismanónk, azért egészségesen fejlődik szexuális téren is. Már ilyenkor. Bizony.
Steffi, de jó, hogy utaztok. Nekünk Szlovénia lesz ilyen visszamenős hely. Pár hét múlva Pécs mellé megyünk 5 napra.
MERCI!!! De jó, hogy itt vagytok, gyönyörűek, nagyok, hurráááááá! Hova mentek Horváto-on belül?
vbea

Sziasztok, csak még egy gyors bekukk, a hétvégén nem leszek, kellemes időtöltést mindenkinek és szép napot!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Eni! Ne viccelj már :) De találkozni jó lenne.

A szexualitásról csak annyit, hogy szerintem is jó, ha felfedezik a testük és a miénket is. Pl amikor együtt fürdünk.

Gabi!
Ne izgulj, ez még tényleg semmit nem jelent. Remélem, a dokid végleg megnyugtat!

Memme, igazságod lehet, nehéz ügy ez. Az ember több pihenésre, befelé fordulásra vágyik ilyenkor, nem szakdolgozatra. Hát majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

mtunde

Sziasztok!

Gabi!
Én teljesen át tudom érezni az aggódásodat...
Amikor Danival voltunk 12 hetes ultrahangon akkor közölték, hogy 4 mm a tarkóredő, nagyon sok a magzatvíz és nem látszik az orrcsontja...
GONDOLHATOD!!!!!!! Minden adott volt egy down-kóros gyerekhez... :( De látod...semmi baja...

Akartam már kérdezni, hogy van valakinek tapasztalata cipészmellkassal??? Másnéven tölcsérmellkas...
Daninak az van csak azért kérdem...

Üdv mindenkinek....

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Gabi teljesen megértelek. Én nagyon izgultam a terhességem alatt, így tudom miről beszélsz. Viszont én úgy gondolom, hogy nincs semmi baj és csak nem látták az ujjacskáit, mert még picike. Szerintem pár hét múlva megint menj el 4D-re.

Cukipofa: A barátnőm kisfiának van. nekik semmi problémát nem okoz, ő elszokta hordani babaúszásra.

Tünde: Nem teszel fel táblázatot?

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok!

mi egész nap jöttünk-mentünk a hócipőm ki van, martin össz-vissz egy órát aludt egész nap és még most is itt pörög, ráadásul semmit nem vettünk csak egy sapit martinnak :twisted: de ez semmiség csak úgy leírtam. és majd írok még valamit kiváncis vagyok a véleményekre, de most nem fárasztok senkit.

gabi!
ne aggódj szerintem se, mindene megvan a kicsi Fruzsi babynek. én is vigaszként martinnak 5mm-es nyaki redőt mértek, és tök egészséges! fel a fejjel, tudom nehéz, de nem lesz semmi gond hidd el!!!!! sok pozitív energiát küldünk!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Most láttam az iwiwen az üzenőfalon, hogy Durcáék hazavitték Borókát a kórházból!!!!

Kép
Kép
kriszta36

kriszta!
ebben a pillanatban akartam erről írni! tök jó, végre valahára!!!!
ezt írta durca konkrétan egyébként: 'Örömmel tudatom,mindenkivel,hogy Borókát 8 hónap után hazahoztuk a kórházból..köszönet mindenkinek,aki szorított nekünk..'
hurrá, hurrá! durci, ha olvasol minket, nagyon örülünk nektek szívből!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

De jóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá Boróka, Durca és Boróka Apa!!!!!!!!!!!

mindenkinek jó pihit!!!!!
rövid leszek, csak bal kezem van és az suta :)
Steffi, mesélj, ha úgy érzed!
Gabi, tényleg ne aggódj, minden rendben lesz!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Boróka még eddig csak korházban volt???? Most ment elösször haza????
Örülök nekik szívből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg iszonyat kitartása van a kis csöppségnek CSAK ÍGY TOVÁBB BORÓKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cukorfalat!

Mennyi idős a barátnőd kisfia???? És mikortól érdemes úszni vinni????

Jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép
cukipofa

Boró!
SZUPER!!!!!!! nagyon-nagyon örülök! Csak így tovább! :D

Gabi!
nagyon megértelek. :oops: Próbálj megnyugodni! TUTIRA MINDEN RENDBEN LESZ! Ők ilyenkor még olyan picik és szuper géppel se lehet olyan jól látni. Minden rendben lesz! :)

Csak ennyit magunkról:

Szofi múlt éjjel szinte semmit nem aludt. Hol én, hol a férjem sétált vele, de csak üvöltött. Az erkélyről is behívott a férjem, hogy mindenkit felverünk. Semmi nem volt jó. Se a sétálgatás, se az hogy közénk fekhet, se a tejecske, se a víz... semmi. Hajnali 4kor már öltöztem hogy viszem az ügyeletre mert semmi nem volt jó, erre hirtelen elájult. Lázas is volt az esti kúp ellenére és a hajnali Panadol is lassan hatott. Végük 4 és 6 között aludtunk egy szűk 2 órát, de 6-kor akkorát üvöltött, hogy már Kata is felkelt. Vittem át őket a papámhoz, majd Szofit a dokihoz. Vírusos nyavalya, ami 7 napig kínozza a gyerekek, nagyon fájdalmas sebekkel a szájában. :oops: :cry: :oops: :cry: Ezért lett tiszta ideg, mikor cumit akartunk a szájába nyomni. Kicsi ínye is duzzadt, a foga is jön. Horror! Most kapott erősebb kúpot éjjelre és vettem két nagy üveg Panadolt is. (Katát már rajta kaptam hogy ivott Szofi cumisüvegéből. :( :oops: meg fogok buggyanni, ha ő is! Pedig kúppal riogattuk ha elkapja, de kevés sikerrel.
Most Szofi nem eszik semmit. Se tápszert, se semmit. Sok cukros vizet kell innia (ez nálunk limonádé) + vanília és csoki fagyit + tejbegrízt + tejberizst + pudingot + görögdinnyét. Na ebből semmit nem evett ma, pedig boltot nyithatnék a választékból. :(
Ja! valószínüleg a játszótéren nyalta össze. :oops: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Olvasgatlak Titeket, csak nem vagyok mostanában formában!
Anyukám korházban volt, ma engedték ki, és Lara kiütései. Szóval ez most így elég volt. De azért néha ha tudtam olvastalak titeket.

És most látom a jó hírt!
Durcáék haza mentek!!!
Annyira jó!!!
Drága Durca és Boró!
Nagyon nagyon sok puszit küldünk nektek és továbbra is szorítunk.
Mikor olvastam hogy hazamentetek, a könnyem is kicsordult és eszembe jutott, amit még több hónapja írtál Durca, hogy nem tudod majd hazavinni a kicsi lányt az ágyába, pedig várja!
A szívem is meghasadt, mikor ezt olvastam!
És most tessék ma már otthon alszik!!!!
Annyira jó!
Ha majd időd lesz gyere és mesélj nekünk!!!!
Sok sos puszi

ancsaboszi

Gabi,
Jajj szegénykém! :cry:
Elhiszem, hogy nem vagy jól! Senki nem lenne a TE helyedben, de először is nyugodj meg! Mert úgye sokat hibáznak a dokik! És meglátod a következő UH-n már mindent látni fogtok!!!
Mi meg itt nagyon nagyon szorítunk!!!!

Memme,
Nagyon aranyos vagy, hogy így érdeklődsz, most már talán kezd jobb lenni a helyzet kiütésileg, de most meg úgy néz ki, mintha megcsipte volna valami a karjait és a lábát :cry:

De jó, hogy mégis el tudtok menni nyaralni! Úgy örülök neki!
Nagyon jó pihenést! És pihenj sokat, hisz lassan már nem tudsz majd Te sem!!!

Veronikusz,
Szegény Kicsi Szofi,
a kis drága, sok sok gyógypuszi.

Zsófi,
Remélem Léna már jobban van!!! Neki sok sok puszi

Steffi,
Mond mit akartál?

Nagyon édes minden baba, annyir jó nézegetni őket!!
Kérünk még sok sok képet!
a picikről!!! meg persze a nagyokról is!

Akit kihagytam :oops: ne haragudjon, de mennem kell!

Nyugodt éjszakát!!!

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: