Szép napot mindenkinek!
Benézek még, de aszt hiszem, egy jó darabig nem leszek, mert mégis sikerül elmennünk Erdélybe, ahhoz viszont ma és holnap nagyon össze kell kapnunk magunkat - ilyen hosszú útra még sose mentünk Melindával.
Jó, hogy ilyen aktívak lettetek
képek tekintetében! Gyönyörűek mind.

Igaza van, Heninek egyébként, gyerekcsináló-vírus lappang a fórumon, és hát tényleg, ezek a képek mega beszámolók úgy hangolgatják az embert.

Nézem Pétert meg Kristófot és hát alig várom, hogy Kicsit a karomban tarthassam. Benjáminék meg csak előbukkannak a széles mosolyával itt három-négy havonta... Persze, nem szólok semmit, így leszek én is biztos.
Valentina, gratulálunk a versenyhez!
Úszás, Gyuzsó, mi három és fél hónaposan mentünk, és soha semmi bajunk nem volt a víztől. Gondolom, azért erre nagyon ügyelnek mindenhol. ha már víz:
Fürdetés mi egy idő után azt csináltuk, hogy én beleültem a nagykádba (amit neki vettünk azóta porosodik) és a hasamra fektettem, úgy folyattuk rá a vizet. Soha nem volt gond attól kezdve a füdéssel és én is úgy imádtam. Most már ül a kádban és patáliát csap ha kivesszük, imádja.
Steffi, mikor mentek? Képzeld mi is rosszul alszunk, szerintem most hajazzuk a ti "teljesítményeteket". Éjfél körül felébred és csak a karunkban akar lenni. Pedig napközben és este is önállóan fekszik le. sajnálom is nagyon meg ki is vagyok már készülve.
,
Tünde, nekem elég nehéz kenyér ez a növekvő pocakkal szakdolgozni. Nekem is akkorra kell elkészülnöm, de hát pont a fentiek miatt is egyszerűen nem jutok hozzá. Annyira jó lett volna, ha nincs ez, akkor teljesen gondtalan lett volna Kicsivel minden. Jó munkát neked!
Veronikusz és
mindenki, aki lázas, vírusos : jobbulást!
(Ja, megint megtaláltam a Batz papucsot. Szerintem örökre te fogsz róla eszembe jutni.)
No ennyit "röviden", megyek összeírom mi kell még az útra, meg mit vigyünk.
További szép napot mindenkinek!